WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

3.5/5 - Do Przyjęcia

Odbiór tego zakwaterowania jest bezpieczeństwo w całkowitym spokoju na wypoczynek

Nasze Blue Riviera Bay Beach Nasze Blue Riviera Bay Beach © Roberto1952 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#34940 Mieszkanie Diamante
5/5 - Wspaniały

Sylvie i Alain są bardzo mili ludzie. Gościnność jest bardzo rodzinne, robią wszystko, aby upewnić się, że masz dobry czas w Saintes, w Porady niż w organizacji.

Gorąco polecam do wynajęcia domu na jedną lub więcej nocy, nie będzie rozczarowany.

Jeśli wrócimy do sacrum, polecamy znowu w domu.

Odkryj to zakwaterowanie
#76730 Domek Terre de Haut
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Mieliśmy wspaniałe wakacje w Longanis w Mr i Mrs Baker.

Komfort, spokój i bezpieczeństwo. Komfortową temperaturę nawet latem!

Spotkanie z ups i dan s Południowej całej okazałości.

Bardzo ciepłe

Odkryj to zakwaterowanie
#2186 Dom Petite-Île
5/5 - Wielki

Kochaliśmy naszego pobytu na Mauritiusie, piękna wyspa, ale szczególnie nasze trochę 'domu' w Trou aux Biches. Maryja jest kulą energii.

Cały czas na Ciebie nowości, porady, wskazówki... i co o Yann! Mieszkanie jest nieskazitelny i usługi na górze! Przygotowali oni również niektóre małe dania dobrze z domu w niskiej cenie...

Zostawiam wam przyjemność dokonywania ich wiedzy.

Odkryj to zakwaterowanie
#12280 Mieszkanie Trou aux Biches
5/5 - Ekstra

Cichy pensjonat.
Gospodarze są bardzo ładne! Komfortowy pokój!
I doskonałe śniadanie. Co może być lepszego?

Odkryj to zakwaterowanie
#33423 Budynek z Kamienia Igornay
5/5 - Skończony

Miał wspaniałe wakacje w tej pięknej willi.

Villa w spokoju, bez twarzą w twarz z pięknym ogrodem, wspaniałym basenem, który jest naprawdę doceniane w tym regionie.

Wewnątrz willi, bardzo czyste, przestronne...

Wszystko było doskonałe!

Odkryj to zakwaterowanie
#28823 Willa Suzette
5/5 - Skończony

Opisz on: mieliśmy fantastyczne dwa tygodnie w Villa Diana. To było bardzo czyste i willi było czyścić dwa razy w tygodniu.

Lokalnej gospodyni uczynił nas bardzo serdecznie. Basen jest duży rozmiar i naszych dzieci... w wieku 6 i 4... po prostu lubi to. Willa posiada bardzo dobry czują do niego, i to zostało dobrze przemyślane... z poza lodówką dla Twojej wygody. Istnieje również poza rzutki i zabawki przy basenie.

Lokalnych tawern były wielkie i plaże ma coś dla każdego. Dzieci lubi oglądać owiec jest stłoczeni na dobę, w pobliżu pasa w dół. Zdecydowanie polecam ten dom innym i będzie odwiedzić go ponownie, jeśli zdecydujemy się wrócić do Kefalonia.
Polecamy także Rory szef kuchni... był zbyt fab i bardzo wiedzą na temat okolicy. Nie polecam go tyle.

Wreszcie Właściciele byli tak pomocne, wcześniej oferuje niektóre doskonałe informacje i linki do stron internetowych. Chociaż istnieje bez widoku na morze, masz piękny widok na góry i jest bardzo spokojny i tak relaksujący. Morze jest zaledwie 5 minut... To jest tylko 15 min jazdy do stolicy, do odbioru gotówki, zobaczyć żółwie i robić zakupy.

Nie będzie rozczarowany, jeśli to!

Odkryj to zakwaterowanie
#61523 Willa Kerameies
5/5 - Cudowny

Był to jeden z najlepszych weekendów z przyjaciółmi, które miałem!

Dom jest naprawdę wspaniały, wszystkie warunki dla dni dobrze wydane! Świetne pokoje i basen, który był naszym prawdziwa rozkosz ze względu na wysokie temperatury!


Elen i Darwin byli gospodarze niesamowite, zawsze chodziło, ale również bardzo szanuje prywatność naszych przydatne! Możemy naprawdę kochał co nieco dni, i najgorsze był fakt, że musieliśmy opuścić! Prawdopodobnie wrócimy kiedyś!!

Odkryj to zakwaterowanie
#58120 Dom Kamienny Carapinha
5/5 - Niezapomniany

Wliczone w cenę wina w dniu przyjazdu miła niespodzianka, podróżujących z malucha, musieliśmy ją! Willa jest doskonale wyposażony każdy szczegół i dużo myśli poszła do podejmowania bardzo specjalne, że jest tak dobrze zaprojektowany z przyjemnych dotyka wszędzie. Mężulek uwielbia BBQ, więc był w swoim żywiole i uwielbiam siedzieć przy lampce wina i obejrzeć go. Spędziliśmy większość czasu w willi przy basenie i tylko Ośmieliłem się sklepy i miasto kilka razy na obiad i kupić artykuły spożywcze. Ogrody są piękne, mieliśmy pomarańcze i świeże figi z ogrodem i cytryny do grillowanej ryby. Wi-Fi była doskonała, więc mogli pozostać w kontakcie z domu i ma telewizor w każdym pokoju, więc podczas gdy mężulek oglądać sport oglądam więcej ciekawych rzeczy. All-in-wszystkie bardzo relaksujące wakacje, które zaleca się, że ta willa na każdy jeden to jest naprawdę pierwszej klasy byliśmy bardzo przepraszam, że musiał opuścić. Zarezerwujemy ponownie na pewno.

Odkryj to zakwaterowanie
#63831 Willa Monchique
5/5 - Wielki

Nowy apartament, urządzone w wspaniałe, bardzo centralnej, ale bardzo cichej oraz 2 odległość od plaży: nie możesz poprosić o więcej na wakacje w Formentera i cena/jakość jest wielki!
Przez kilka lat, wynajem mieszkania posiadane przez Sergio i zawsze znalazłem świetny: jest bardzo profesjonalny i dokładny, trzyma w korzystaniu z jego Gości, ma bardzo niezawodny zespół i nie oczekiwać: jestem bardzo zaskoczony, przeglądu Angelo80 i bardzo wątpliwości, że to prawda, ja i rodzina na pewno będzie tego lata!

Sergio O.
Właściciele
23/01/2019
Dziękuję bardzo, że tak naprawdę cieszy, że wielu naszych gości docenia nas w ten sposób, dziękuję bardzo !!!
Odkryj to zakwaterowanie
#49275 Mieszkanie Es Pujols
4.5/5 - Dobry

Miejsce jest piękne, bardzo ładne i z ogrodem, ale co sprawia, że specjalne jest opieka i pasja, która stawia propietrario w kontaktach z bnb, Dokonywanie Goście czują się jak w domu. Pokoje są czyste i wygodne; Umożliwia także wspólna kuchnia. Lokalizacja jest idealna zarówno dla tych, którzy muszą podróżować do Florencji, do fiesole, obiekt znajduje się w obszarze dobrze obsługiwany przez transport publiczny i działalności komercyjnej. Ostatecznie jesteś tylko przejazdem lub zdarzy ci się powstrzymać przez dłuższy czas, znajdziesz gościnności, życzliwości, komfort, czystość i wypoczynku w ciszy.

Odkryj to zakwaterowanie
#32362 Dom Fiesole
4/5 - Okazały

Wspaniały Apartament z wygodami, z pięknym widokiem z widokiem na morze.

Zielone ogrody i basen jest znakomity i charakteryzuje się również spokój i cisza to idealne miejsce na wakacje, byliśmy z krewnych, a także rodziny!

Rodzina oglądać zachód słońca na plaży z rodziną i przyjaciółmiRodzina oglądać zachód słońca na plaży z rodziną i przyjaciółmi © MaxwillS @CC
 Miejsce poświęcone wodne gry Miejsce poświęcone wodne gry © MaxwillS @CC
Plaża jest znana jego sport surfingPlaża jest znana jego sport surfing © MaxwillS @CC
Jest port małych rybackichJest port małych rybackich © MaxwillS @CC
Patrick R.
Właściciele
23/01/2019
DZIĘKUJĘ MAKSYMALNE WCZEŚNIEJSZE PISMO, A BARDZO SZCZĘŚLIWI, KTÓRZY SZCZĘŚLI WCZESNE WAKACJE RODZINNE.

PATRICK RIALLAND
Odkryj to zakwaterowanie
#42858 Mieszkanie Imi Ouaddar
5/5 - Wyśmienity

Byliśmy dwa tygodnie z naszych dwóch nastoletnich chłopców i babcia. Super się bawili, Willa była doskonała w każdym calu, bardzo wygodne łóżka i pościel i ręczniki na najwyższym poziomie. Salon jest doskonale wyposażony i Wykorzystaliśmy nasze konto Netflix w telewizorze, choć był dobry wybór jak również kursy języka angielskiego. Kuchnia jest dobrze wyposażona i poza obszarem entertainment był używany na co dzień.
Widok z willi są zupełnie coś, dosłownie, z każdego okna i usiedliśmy późno w nocy oglądając musujące światła wzdłuż wybrzeża. Dzieci były w puli godzin w czasie nawet babcia poszła w. Dzieci się z laboratorium sąsiadów czarny książę. Mieliśmy kilka grille i jedli na niektóre z restauracji, że właściciel zalecane, wszystkie były bardzo rozsądne, z dobrym jedzeniem, przyjazną obsługę, było miło że były nie wpadł, bardzo relaksujące, nasze ulubione była dzika i czarny wieprzowina, kochał dzieci kurczak piri piri, Babcia lubi świeże ryby.

Spędziliśmy kilka dni, odwiedzając niektóre plaże zachodniego wybrzeża, Arifana był najlepszy na pokład ciało, ale wszystkie z nich są dziewicze i nie zbyt zatłoczone. Spędzić dzień w Lagos, który jest bardzo ładne miasto z piękne marina, która zajmuje się wszelkiego rodzaju wycieczki łodzią.
W villa była bardzo dobra wartość dla doskonałej jakości, pod warunkiem, i tak postanowiliśmy wrócić w przyszłym roku. Zaleca się z pewnością ta willa jednego chce wakacje jakość za bardzo rozsądną cenę.

Dobrze zrobione Nigel

Odkryj to zakwaterowanie
#63831 Willa Monchique
5/5 - Ekstra

Piękna Willa z basenem w piękne malownicze miejsce, czyste, przytulne i wyposażone we wszelkie udogodnienia.

Ale prawdziwym klejnotem jest właścicieli, Mario i Ioanna, bardzo przyjazny i uprzejmy.

Miejsce, polecam z przyjemnością w ogóle.

Było to dla nas trzeci wakacje w willi i myślę, że znowu wrócimy.

Ioanna L.
Właściciele
22/01/2019
Dziękuję bardzo, doktorze pięknych słów, które wyraziłeś dla nas, na pewno będziemy szczęśliwi, że jesteś tu na Korfu na następne wakacje.
Odkryj to zakwaterowanie
#47944 Willa Spartilas
4.5/5 - Błyszczący

Cena bardzo dobra jakość, wszystkie komfortowe, uprzejmy personel, czysty i cichy polecam 100%

Odkryj to zakwaterowanie
#77654 Dom Castellar de Santiago
5/5 - Godny Uwagi

Mieszkanie jest piękne, nowe, pięknie urządzone, centralnie położony i zadbane w każdym szczególe, jest nic nie brakuje, nawet parasol i obuwie plażowe!! Sergio, właściciel był przyjazny i pomocny od rezerwacji i Giorgio niezrównany w ostatniej chwili na pobyt na wyspie. Znamy dobrze i byliśmy kilka razy ale kiedy wracamy z pewnością jest, gdzie chcemy zatrzymać w. Mieszkanie jest centrum, ale w bocznej uliczce, tak bardzo cichy. Mamy nadzieję, do zobaczenia wkrótce. Cristina

Sergio O.
Właściciele
21/01/2019
DZIĘKUJEMY !!!!!
Odkryj to zakwaterowanie
#49275 Mieszkanie Es Pujols
4/5 - Wyśmienity

Spędziliśmy 15 dni Fantastyczny apartament położony w społecznościach las dębowy.

Domek jest super wyposażone, wysokiej jakości pościel, piękny basen, spokojny, relaksujący, dyskretny i opiekuńczy właściciele.

Piękny region, krótko mówiąc, polecam bez zastrzeżeń.

Odkryj to zakwaterowanie
#14258 Dom Wiejski Grambois
4.5/5 - Godny Uwagi

Wymarzony dom z wszystkich ozdób/dużą przestrzeń i komfort.

Piękna, ustawienie, ładne i ciche. .

Pies cieszył się wiele śniegu.Pies cieszył się wiele śniegu. © SytzkeF @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#70963 Bungalow Lysvik
5/5 - Błyszczący

Oba apartamenty wynajmowane z 4 ludzi, jeden z nich lame. Apartamenty czyste, najlepsze udogodnienia i najlepszy serwis para właściciela.

Stwierdza, że ich radość pieścić ich Gości. Wracamy, z pewnością w lecie z naszych motocykli.

Krajobrazu i dróg obszaru stałe nas!

Odkryj to zakwaterowanie
#1835 Mieszkanie Bodenwerder
5/5 - Cudowny

Wszystko przerosło nasze oczekiwania, zaczynając od ciepłe powitanie i przydatność myśli naszego pobytu aż do luksusowych willi, sam i piękno.

Mieszkaliśmy w durimg zima więc miałem okazję spróbować wielki i piękny basen w ogrodzie, ale mimo to były zachwyt spędzać czas w pięknym spa oraz pokój gier lub tylko chłodzenie przy kominku.

Dziękuję za wszystko i z całą pewnością będziemy ponownie ale następnym razem w lecie!

Odkryj to zakwaterowanie
#42501 Willa Karojba
5/5 - Ekstra

Bardzo przytulne i nieskazitelnie czyste, dogodna lokalizacja i Świetne śniadanie. Z pewnością wróci.

Odkryj to zakwaterowanie
#55491 Mieszkanie tradycyjne Nardò
5/5 - Niezapomniany

Niezapomniane wakacje w wyjątkowym miejscu.
Park hills, ten wspaniały hotel jest idealnym miejscem na relaksujące wakacje.
Urządzone w klasycznym stylu i wyposażone z basenem i kortem tenisowym, jest idealnym miejscem dla rodzin.
Ponadto Luisa, właściciel, jest osoba z którą byliśmy w kontakcie.
Na pewno miejsce wrócę!

Villa i basenVilla i basen © RiccardoB73 @CC
Część ogrodu Część ogrodu © RiccardoB73 @CC
Luisa M.
Właściciele
15/01/2019
Dzięki RiccardoB73 z pochlebnego przeglądu. Czekamy na Ciebie i Twoją rodzinę za każdym razem, gdy chcesz wrócić i nas odwiedzić
Odkryj to zakwaterowanie
#50706 Willa Torreglia
5/5 - Doskonały

Po spędzeniu 3 noce w romantyczny pokój, byliśmy vraimentenchantes naszego pobytu. Uroczy i taktowny, gospodarze a jakość bez zarzutu i pokój w pełni wyposażony aneks kuchenny, bardzo czyste i urządzone z gustem. Bardzo duża łazienka.

Śniadanie było zróżnicowane i bardzo dobrze służył.
Bardzo miły właściciel. 

Miejsce, polecam bo region jest bardzo ładne i strategiczne miejsce na lesballades w zatoce nad Sommą.

Zwrócimy się tak szybko, jak to tylko możliwe, bez wątpienia. Powodzenia dla naszych Gości.

Odkryj to zakwaterowanie
#14246 Dom Wiejski Arrest
5/5 - Bardzo Rozsądne

Wycieczka do delfinarium w tym rogu na Florydzie. Bardzo przestronny dom, bardzo czyste pokoje urządzone ze smakiem.

Ogromny salon z pełnym wyposażeniem audio-wideo i Wi - Fi tabeli gry firmy. Bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Na posiłki, wewnątrz lub na zewnątrz na tarasie przy basenie z widokiem na pole golfowe, która przebiega wzdłuż ogrodu domu. Rowery i sprzęt sportowy, dbać o kondycję.

Dużo zieleni i wiele zwierząt (wiewiórki, Czapla). Wszystkie sklepy w okolicy. Port St Lucie jest doskonałą bazą wypadową do wycieczek na północ (Orlando) lub Południowej (klucze i Everglades).

Do golfa miłośników, połowów lub relaksującą jest góry. Mały szczegół (ważne) nr komara bo przestrzeni kosmicznej jest zabezpieczone moskitierą.

Jeszcze raz wielkie dzięki SUELY jego doskonała recepcji, jego dobroć i pomoc do zwiedzania domu i jego otoczenia.

Bo będę tam wracać wiele miejsc do odwiedzenia!

Widok z tarasu na polu golfowym Widok z tarasu na polu golfowym © labordemich @CC
Niespodziewane odwiedzających!Niespodziewane odwiedzających! © labordemich @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#75241 Dom Port St. Lucie
5/5 - Niezrównany

Miejsce idealne dla dużej rodziny razem i uroczystości - dom jest dobrze wyposażone, przestronne i wygodne dla dużej grupy, wspaniały stół Świetne dla wszystkich siedzi razem.

Istnieje kilka uroczych restauracji lokalnie w Mirepoix (również tradycyjny francuski rynek w poniedziałek) i Spar

Mark F.
Właściciele
14/01/2019
Dziękujemy za opinię, czekamy na Ciebie wkrótce. Mark i Andrea
Odkryj to zakwaterowanie
#25245 Siedziba Szlachecka Escueillens et Saint Just de Bélengard
4/5 - Okazały

Chciałem do wynajęcia od 15 do 16 lutego 2019.Pourquoi, piszesz na weekend ceny tak, aby nie zastosować, nie mówi mi, że nie wynajmujesz na weekend!

Odkryj to zakwaterowanie
#34208 Mieszkanie Aszdod
5/5 - Bardzo Rozsądne

Bardzo dobrze umieszczone domu jest cichy.
Piękny obiekt z jego własny basen.
Zakres rąk sklepów i restauracji.
Bardzo mili gospodarze, którzy słuchacie.

Bardzo szybko w tym pięknym domu piękne!

Na końcu, aby doskonały weekendNa końcu, aby doskonały weekend © ChristopheJo @CC
Marc S.
Właściciele
13/01/2019
Dziękuję za tę recenzję.
Cieszymy się, że wszystko wam się podobało.
Będzie nam bardzo miło przywitać Cię ponownie.
Do zobaczenia wkrótce.
Odkryj to zakwaterowanie
#9591 Willa Vallon-Pont-d'Arc
4.5/5 - Doskonały

Mieliśmy wielkie święto!

Można przejść do morza co zrobiłem prawie codziennie do pływania. W pobliżu znajdują się sklepy oraz restauracja Fast.
Byliśmy z naszym psem, że dobrze wzdłuż rezerwatu przyrody po drugiej stronie ulicy mogliśmy wyczerpuje.

Krótko mówiąc wszystko było obecne na wspaniałe wakacje!

Odkryj to zakwaterowanie
#22417 Mieszkanie Denia
4.5/5 - Doskonały

Właściciele domu dał nam ciepłe powitanie, kiedy przyjechaliśmy w Porto Rotondo.

Dom jest naprawdę ładne i oferuje wszystko, co musisz mieć przyjemny pobyt na Sardynii. Taras jest doskonałym miejscem na pobyt w cieniu, żeby zjeść śniadanie, lunch lub kolację. Widok z tarasu jest wspaniały i doskonałym miejscem na relaks.

Właściciel domu umieścić dużo miłości do szczegółów i komfort. Dom jest otoczony przez rośliny daniach i kaktusy. Obok tarasu można wziąć zimny prysznic lub zrobić grilla w dowolnym momencie.

Właściciele domu byli bardzo przyjazny, pomocny i przystępny w dowolnym momencie. Wracamy w 2019 roku!

Dom w ogrodzie Eden!Dom w ogrodzie Eden! © MarcoMueller @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#70040 Wiejski Dom Porto Rotondo
4/5 - Cudowny

Co roku wracamy do świętować z przyjaciółmi na Boże Narodzenie i nowy rok.
W tym roku było wspaniale mieć miejsce gdzie możemy wszystko razem i spędzenia wspaniałych dni między szampana, panettone, culurgiones, mięs pieczonych i mnóstwo szlaków w zachwycających plaż, "pul", na Ferru góry, a także w kierunku Wnętrza.
Nice wyglądające i przystojny...

Giorgio C.
Właściciele
11/01/2019
Jeszcze raz dziękuję. Najlepiej jest, gdy goście wracają. Przytulanie ma całą rodzinę.

Giorgio
Odkryj to zakwaterowanie
#40283 Dom Cardedu
5/5 - Hojny

Mieliśmy Fantastyczny urlop w tym Apartament, doskonała lokalizacja, bardzo helfull gospodyni. wysoko recomented

Odkryj to zakwaterowanie
#39242 Mieszkanie Playa del Inglés
5/5 - Bardzo Dobrze

Punktualny i przyjazny dom z dużą ilością informacji na temat adresów i miejsc turystycznych zgodności mieszkania od ad - widok na port i piękny taras z grillem, aby cieszyć się.
Czyste, ciche i bardzo dobrze wyposażone. Mieliśmy świetne wakacje w słońcu i ciepła.

Odkryj to zakwaterowanie
#47897 Mieszkanie Villajoyosa
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Szukasz dość i strefa relaksacyjna, znaleźliśmy everythings plus bardzo przyjaźni ludzie, pogodne i fantastycznych plaż.
Dziękuję.
Martin

MoonlightMoonlight © MartinLewis @CC
MoonlightMoonlight © MartinLewis @CC
KsiężycKsiężyc © MartinLewis @CC
Plaża MusedduPlaża Museddu © MartinLewis @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#57941 Mieszkanie trzypoziomowe Cardedu
5/5 - Okazały

Przebywał tu w tygodniu i przepraszam, że trzeba iść do domu. Nie można winy tej willi i będziemy przebywali w wielu miejscach znacznie droższe.

Bardzo dobry wartość. Doskonale wyposażone, czyste i komfortowe. Właściciele zrobić wielką pracę w tworzeniu ten piękny dom wakacyjny.

Miejsce bardzo spokojne, bezpieczne, prywatne i słoneczny z zapierającym dech w piersiach widoki na wybrzeże. Przy basenie było cieplej, niż się spodziewałem dla marca. Willa jest wszystko, jeśli nie więcej, niż stronie, co przedstawia.

Mamy zarezerwowane ponownie na wrzesień, dziękuję Nigel!

Odkryj to zakwaterowanie
#63831 Willa Monchique
5/5 - Niezrównany

Mieliśmy 3 tygodnie Świetne wakacje w ten zestaw domki, położony w środku Hautacam pass i w końcu doszliśmy daleko z głową pełną obrazów...

Wszystko, czego potrzebujesz jest w domku i nic nie brakowało nam w ciągu tych 3 tygodni, są osoby i pracowały bez zarzutu.

Na nim gościnność właścicieli był bardzo miły i zawsze pomocny, co jest bardzo istotne. Domki są blisko siebie, ale każdy ma swoją prywatność, więc uważam, że ten zestaw konstrukcji domów bardzo dobrze przemyślane i dużym wspólnym ogrodem jest bardzo dobrze utrzymane, sprawia, że dla dzieci, którzy mogą grać w piłkę nożną razem przez przykład.

Oprócz domków na wzgórzu widać dzieci bawiące się w ogrodzie z okna salonu, która dodaje do poczucia spokoju dla rodziców. I przebudzenie obliczu gór, niezliczone atrakcje w regionie i scenerii Pirenejów są tam aby ukończyć ten idealny obraz.

W skrócie kochaliśmy naszego pobytu, w tym domu i Podsumowując: Idź z zamkniętymi oczami!

Odkryj to zakwaterowanie
#66693 Dom góralski Artalens-Souin
5/5 - Okazały

Bardzo ładny domek, pełnego stóp z słoneczny taras, widok na rzekę i góry. bardzo cichy, położony na piesze wycieczki, sprzęt do odwiedzin starych wiosek, połowu pstrąga i górskie wycieczki.
Zwierzęta są mile widziane w dziedzinie Cortenzo.
Polecam to miejsce.

Odkryj to zakwaterowanie
#43621 Stara hurtownia Pont-de-Labeaume
5/5 - Niezapomniany

Mieszkanie jasne i wytworny, dobra obsługa, blisko sklepy oraz park. łóżka są czyste i dobrej jakości pościel. TV show bardzo ładne, z dużą ilością filmów. Pojazdu również zaparkowany na zamkniętym parkingu. M.Victoria przyjęli nas z życzliwością i szacunkiem, możemy od czasu do czasu wysłania wiadomości, aby zobaczyć, jeśli wszystko było w porządku. Polecam ten wynajem.

Odkryj to zakwaterowanie
#15701 Mieszkanie Sewilla
4.5/5 - Ekstra

Wakacje w słońcu na wybrzeżu Costa Blanca. Odkryliśmy, że Denia, który to piękne miasto, gdzie jest dobrze żyć, różnorodności barów i restauracji jest wspaniały.

Pogoda w Denia imprezowali! Mieliśmy przejażdżkę łodzią.

Mieszkanie jest przestronne, wygodne i dobrze przygotowany. To z przyjemnością, że wrócimy. Możemy tylko polecić ten wynajem.

Do zobaczenia wkrótce.

Odkryj to zakwaterowanie
#22417 Mieszkanie Denia
4.5/5 - Wyśmienity

Było 6 osób dorosłych i przebywał w "Jaskółki" od 22 do 29 grudnia 2018 r. Domek znajduje się ładny i duży dom o charakterze położony w sielankowej scenerii.

Powitał nas prawie jak przyjaciele. Domek jest bardzo czyste i bardzo zadbane. Pokoje są przestronne, czyste i wygodne, łazienki i toalety na parterze i na piętrze, kuchnia posiada wszystkie niezbędne udogodnienia.

Mniejsze, piec kaflowy, że właściciel zapalił nam każdego dnia naszego pobytu (grudzień). Po przyjeździe otrzymaliśmy dwa zestawy kluczy do domu i prywatny parking na 4 samochody.

Pragniemy serdecznie podziękować Pani Mimi do jego dotyka w tym tygodniu (dżem, pliki cookie, kwiaty i szczególnie piec). Przyjazny i dyskretny, właściciele są bardzo zaniepokojeni komfort Gości, zawsze gotowi sprostać ich wymaganiom i umiecie dawać dobre informacje na temat miejsc do odwiedzenia w regionie Sundgau.

W skrócie, to miejsce, gdzie życie jest dobre. Czuje się "w domu" i nie chcemy zostawić. Duży Brawo dla zarządzania domu.

Celia, Véronique, Pierre, Pepe, Christine i Maurice

Martine P.
Właściciele
08/01/2019
Witaj rodziny P..t i F..t oraz dziadek! Ale cóż za przyjemność przeczytać Twoją wdzięczność! Jestem pewien, że miałeś wspaniałe wakacje i wnieśliśmy tak wiele! Obecna sympatia, która objawia się po przyjeździe, jest dla wielu, naprawdę dobrze się bawiliśmy z wczasowiczami, których nie jesteśmy już mili, wielkie dzięki! Wypożyczanie czasami sprawia, że spotykamy uroczych ludzi, dziękujemy za umożliwienie nam ukończenia roku na pięknym spotkaniu. Wyrażam również wielkie podziękowania za niewysłowione oddanie domku po wyjeździe, wysoko cenię sobie, odzwierciedla twój szacunek wobec naszego domu! Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję ponownie się z tobą zobaczyć, to będzie z radości! Niech Nowy Rok Cię zadowoli!

Z poważaniem, Mimi
Odkryj to zakwaterowanie
#71906 Dom Oltingue
5/5 - Doskonały

U bram zatoki Somme znaleźliśmy Christian Zen szukaliśmy!
Co za przyjemność poznać każdy obiekt, który zdobi dom! Ogród jest kojący obu lokalizacji (południe), przez jego stronie "dziki", a jego małe obiekty ukryte w gałęziach;-).
Badanie bez opóźnienia, zarówno w domu, jak i w regionie...
Śniadanie: możliwy odbiór zwierzęta

Odkryj to zakwaterowanie
#40337 Willa Mers-les-Bains
5/5 - Wyśmienity

Czytamy, że pierwszy przegląd i byliśmy trochę zakłopotany, ale szczerze mówiąc, nawet trochę ostrożni z tego przeglądu, ponieważ Dwór był zbyt dobry i nie odpowiadały witryny do tych opublikowanych phyto, na szczęście mamy przyjaciół, którzy rozumieją Livigno i poszedł zapytać do odwiedzenia apartamentów, miła Pani pokazała villa, piękne rezerwacja i potwierdziło już w przyszłym roku.

Naprawdę ładne, dobrze utrzymane i komfortowe apartamenty mają wszystkie udogodnienia, których można chcieć, a przede wszystkim wygodę garażu i możliwość pozostawienia na nartach bezpośrednio od Ciebie na stokach.

Gratulacje i podziękowania dla właścicieli dla Wielkiej ucieczki

Odkryj to zakwaterowanie
#36399 Mieszkanie Livigno
5/5 - Sensacyjny

Willa jest jeszcze bardziej piękne w życiu niż zdjęcie pokazuje wszystkie cechy opisane położony jest w najpiękniejszej części Livigno, bezpośrednio na stoku w pobliżu wyłączonej z ruchu kołowego, ale w bardzo spokojnej ulicy, jedna z nielicznych, który oferuje parking w garażu.

Zapewniam cię że złej oceny dokonane przez innych klientów i całkowicie fikcyjne nawet zdjęcia są całkowicie absurdalne gki apartamenty są bardzo przytulne i górskim stylu z drewnianymi podłogami i bardzo elegancki, pani ma wyborny smak dla Szczegóły, jeśli naprawdę chcesz cieszyć się wspaniałe wakacje w spokoju i z wszelkimi udogodnieniami, polecam, na pewno wrócimy, rzeczywiście mamy starszych rezerwacja w przyszłym roku, dzięki tej rodziny Confortola.


PS. Na szczęście nie daliśmy wiarę do złej oceny bo straciliśmy na wymarzone wakacje!
Tylko zewnętrzne zdjęcie willi już pomarzyć!

Odkryj to zakwaterowanie
#36399 Mieszkanie Livigno

Bardzo drogie, co to jest. Dom jest bardzo źle przechowywane wewnętrznie, nieprzyjemny zapach, piekarnik i patelni nie używać, ponieważ traci go.

Dobrym punktem jest to, że właściciel może być osiągnięte szybko. 30 € do zapłaty dla energii elektrycznej dla tylko dwa dni, faktycznie jest to centrum elektryczne...

Wyścigi zostały wykonane i pozostawić przyszłym najemcom, anty zapach, napoje itp i gospodarstwa domowego natrysku wykonany czystsze niż o pierwszy wpis z miejsc.

Wstyd że polecam. Raport usługi podatkowe

Polecam Polecam © WahibR @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#22491 Dom Wiejski Romillé
5/5 - Bez Zarzutu

Merveilleux appartement,je donne plus que 5 etoiles pour la deco zen relaxante,la propreté et l'acceuil chaleureux ainsi que la gentillesse des hotes.

La vue est imprenable sur la mer et la plage, l'emplacement strategique près du vieux port et de la medina et toutes commodités et resto et cafes bien connus de la ville

Widok z apartamentu na plażyWidok z apartamentu na plaży © MachmoumFell @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#23884 Mieszkanie Bizerta
5/5 - Cudowny

W lecie 2010 tydzień byliśmy Gośćmi w Cerreto Guidi.Das dom jest bardzo przytulny, obszar pięknie. To był doskonały Urlaub.Wir chcesz ponownie odwiedzić Toskanii i ponownie chcieliby Państwo wynająć ten dom.

Odkryj to zakwaterowanie
#3828 Mała farma Cerreto Guidi
5/5 - Błyszczący

Byliśmy w lecie 2010 r., za tydzień w ten piękny Gegend.Wir były następnie 6 osób i czuł się w tym domu idealny. Ponieważ chcemy odwiedzić Toskanii w tym roku, chciałbym ponownie dokonać rezerwacji wymarzonego domu.

Odkryj to zakwaterowanie
#3828 Mała farma Cerreto Guidi
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Nasz pobyt będzie idealnie, przytulne i dobrze wyposażone domu... dzieci są zachwyceni ze słońcem w premium Nocujący w 2015 roku

Od brzegu morza willi jest ukryte w lesie sosnowymOd brzegu morza willi jest ukryte w lesie sosnowym © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf

Ustawienie jest wyjątkowy. Jednak dom jest w złym stanie. Basen płytka, znaleźliśmy sztućce kuchnia zardzewiały, fontanny wody jest brudny, pod prysznicem jest zatkany, rolety pokoje są łamane i nie zejść w dół okna dla niektórych.
Meble do domu są na tyle i nie odpowiadają te zdjęcia w ogłoszeniu.
To jest dobra rzecz z dostępem do laguny jest proste, co umożliwia pobyt mimo wszystko.

Widok z tarasuWidok z tarasu © TainaW @CC
Karine R.
Właściciele
12/12/2018
Cześć Taina,

Prace remontowe rozpoczęły się 19 listopada 2018 r., Kiedy mogliśmy sprawić, by dom był niedostępny na czas potrzebny na rozpoczęcie prac.
Basen został całkowicie odnowiony, żaluzje w pokojach zostały zmienione i zastąpione zasłonami zaciemniającymi, podłoga odkrytego tarasu została przerobiona (trawa syntetyczna) i naprawy wnętrza.
Jeszcze raz dziękujemy za twój pobyt.
Z poważaniem.
Odkryj to zakwaterowanie
#8299 Dom Maharepa
5/5 - Wspaniały

Jest to idealne miejsce na relaks w środku otaczającej przyrody. Ptaki w od rana do nocy, hałas od lasu deszczowego i kojący widok na zatokę, z ciągłym ruchem łodzi przypływających i.

Powrót z atrakcji turystycznych na wyspie, z ich rynków, kluby nocne, bary, Restauracje w wszelkiego rodzaju mniej niż pół godziny, jesteśmy już w spokoju i słodyczy życia.

Coconut Grove i las tropikalnyCoconut Grove i las tropikalny © Patricia57 @CC
Rano od pies i WilkRano od pies i Wilk © Patricia57 @CC
trochę dośćtrochę dość © Patricia57 @CC
Plaża lipanoiPlaża lipanoi © Patricia57 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#18550 Willa Ko Samui
4.5/5 - Cudowny

Mój pobyt w Villa Michaeline było absolutnie niesamowite. Willa jest absolutnie wspaniałe, czyste i urządzone na bardzo wysokiej jakości i standardów.

Villa Michaeline położony jest w pobliżu lokalnych sklepów, barów, restauracji i około 20 min od plaży, który był wielki dla mnie.

Stan i Teresy, były bardzo przyjemne, szczere i wiedzę z obszaru, który był wielki dla mnie, ponieważ to był mój pierwszy czas odwiedzając St Lucia...

Zamiar wrócić do Villa Michaeline w przyszłym roku i będzie na pewno, bez cienia cieście, zatrzymać się w hotelu Villa Michaeline.

Bardzo, bardzo polecam ten hotel.

Odkryj to zakwaterowanie
#60761 Willa Rodney Bay
3.5/5 - Bardzo Poprawna

Kochamy, Dom i ogród. My i nasze psy 2! Możemy spędzić wspaniałe wakacje i chcemy przejść z powrotem. Właściciel miły i zawsze dostępne, wyjaśnić wszystkie problemy i szczegóły z góry i wszystko dopasowane do jakiej się spodziewaliśmy.

Odkryj to zakwaterowanie
#18152 Mała willa Vieira de Leiria
4/5 - Doskonały

Dzięki Lionel za organizację naszego pobytu było idealne, nic do powiedzenia, piękne położenie, poza prysznicem poręczny, biorąc pod uwagę pogodę mieliśmy i nie zapominać ansi jako Pula gwarantowana prywatność wspaniały pobyt w Ban Phe, również dzięki Eric i jego żona na ich powitanie, dobra restauracja w pobliżu apartment 5 minut spacerem hotelu Bee Bee i nie drogie o wszystkie dobra atmosfera, masaż, aby ocenić w restauracji bardzo dobre tylko 7.50 euro duzo wizyty do Koh Samet, Tamnanpar, Koh Chan pływanie z słonie i ballada Bardzo wygodny skuter do podróży łodzią lub autobusem lub taxi dziękuję utrzymujemy bardzo dobre wspomnienia z naszych wakacji w Tajlandii i mieszkańcy Ban Phe zawsze z uśmiechem Eric itp

Odkryj to zakwaterowanie
#10072 Willa Ban Phe
5/5 - Niezrównany

Wiele kroków, aby dotrzeć do domu... ale, jeśli pójdziesz do wybrzeża Amalfi, istnieje wiele czynności eveywhere!
Oprócz tego, jest to Znakomity apartament, bardzo czyste, szeroki i świetlista, doskonale wyposażoną, przyjazne powitanie właściciela.
Atrani znajduje się bardzo dobrze do odkrywania regionu pieszo lub autobusem (przystanek przy 1 mn w Atrani lub 5 mn w Amalfi). To urocze miasteczko (nie tłumów turystów tutaj), z licznymi sklepikami, gdzie tou można znaleźć wszystko, czego potrzebujesz.
Jesteśmy zadowoleni z tego pobytu tydzień jesienią piękne południe włoski (niektóre burze, ale również słoneczne dni i morze ciepłe wystarczy pływać).

Odkryj to zakwaterowanie
#22832 Mieszkanie tradycyjne Atrani
5/5 - Doskonały

Naprawdę na górze Ade i Didier są ludzie z troski spędziliśmy wspaniałe wakacje bez stresu i table d ' hôte zbyt dobry wracamy, to jest pewien dobry adres Nina i louis

relaks zapewniony!relaks zapewniony! © AdelinaD @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#70823 Dom Typowy Le Gosier
4/5 - Bez Zarzutu

Nie jest łatwo zrobić rezerwacji ze strony internetowej. Należy wysłać wiadomość e-mail, możesz następnie odpowiedzi z kodem z liczb i liter, a następnie upewnij można rezerwacji. Jest to powolny proces

Odkryj to zakwaterowanie
#21777 Mieszkanie Barcelona
5/5 - Wielki

Teresa i Stan były właśnie tam, kiedy przyjechaliśmy. Są 2 wyrazami ludzi, można było kiedykolwiek spotkać. Villa, który 5 nas udostępniony został zapierające dech w piersiach i niezwykle komfortowe. Miałem pokój na górze schodów z tarasem i następnie innego taras naprzeciwko pokoju. Bryza, dostarczonymi przez okna było pyszne. Wszystko było czyste. Wystrój był fantastyczny. Udało nam się gotować obiad większość nocy i przechowywać do naszych ulubionych przekąsek w kuchni. Mieliśmy Uruchom puli i siedział tam wiele nocy odtwarzanie muzyki i rozmów. To rzeczywiście w domu, podczas gdy mieszkaliśmy. Na pewno wrócę.

Odkryj to zakwaterowanie
#60761 Willa Rodney Bay
5/5 - Cudny

Twój Cherry'O Villa jest piękny, bardzo dobrze położony w pobliżu wszelkie udogodnienia (piekarnia apteka handlu itp..) Oferuje niezwykły widok rock diament i część leżącej kobiety, basen jest uczta z pięknej nocy światła, wnętrza są gustownie urządzone pokoje o jego bardzo wygodną łazienkę. Ta willa powinno być również na par i rodzin z dziećmi, jest w pełni wyposażone i nic nie brakuje, kuchnia jest przestronne i pozwala na przygotowanie patrząc na widok małych kuchni, duży taras dobrze wentylowanym pozwala podjąć te obiad i reszta na leżak. Jest to mój drugi pobyt i zawsze jestem zadowolony. Oczywiście mogę wypożyczyć go ponownie go bez wahania.

H.A

Monique V.
Właściciele
19/11/2018
Drodzy urlopowicze, Nawet jeśli znacie Villa Cherry O 'dobrze, czytasz nam (re) daje bardzo przyjemne wrażenie, że udało się zbudować jeden z casins, że zasługuje na Diamond Rock i zawsze jesteśmy zachwyceni, gdy jest ceniony jako klejnot z wieloma fasetami Więc wkrótce bardziej niż prawdopodobne, aby zobaczyć Cię tam ponownie, chyba że jest w jednym z naszych innych ośrodków w Diamond lub na wysokości Fort de France (lub na pobyt na północ południe w Ile) Pozdrawiam Jean i Monique VIX
Odkryj to zakwaterowanie
#14283 Dom Typowy Le Diamant
5/5 - Godny Uwagi

To jest magiczne! Odkrycie tej willi jest po prostu wspaniałe, z 180 ° stopni widok na skale diament!
Na wyspie St. Lucia i Pani w łóżku! Zdjęcia są identyczne, co możemy znaleźć na miejscu.

Willa jest pięknie wyposażony w ogromny salon / jadalnia powyżej dwóch bardzo piękne żyrandole! kuchnia jest w pełni wyposażony i bardzo funkcjonalny! 4 sale (wszystkie ma podłogę) są urządzone ze smakiem i wszystkie mają ich łazienki (Kapitan apartament jest po prostu piękne!). Basen jest piękny, bardzo duży z głównych aktywów "sea woda"! jacuzzi jest wisienką na torcie!

Ta willa jest idealnym miejscem dla rodzin i par w miłości! gościnność jest zawsze miły, (jest regularnie w willi "Słońce i wakacje"), właściciele są bardzo słuchać do niego i bardzo elastyczny! Bardzo polecam ten Znakomity willi "więcej"! Z mojej strony I się wstecz, tak pobyt był magiczny!

Monique V.
Właściciele
19/11/2018
Drogi Gość, TAK Bardzo łatwo jest wyobrazić sobie raj (na szczęście wciąż pozostając na ziemi ...), nawet jeśli morze i Diamentowa Skała są wszechobecne, a niebo zmienia się o każdej porze dnia i nocy. wiatry wojenne ... Prawie zapomnimy wejść do (jeszcze) urzekającego domu, zwłaszcza, że wciąż jest duży wybór wśród tarasów ... Jedynym rozwiązaniem jest przyjęcie Haciendy na pobyt wystarczająco długo ... lub odnowione, aby uzyskać świeże pomysły ... Więc do zobaczenia wkrótce, chyba że jest w jednym z naszych innych ośrodków, każdy z własnym nadrukiem i atrakcją
Z pozdrowieniami Jean i Monique VIX
Odkryj to zakwaterowanie
#25950 Dom Kreolski Le Diamant
5/5 - Bardzo Dobrze

Bardzo dobrze czuliśmy, wielkie dzięki za gościnę! Skontaktuj się z nawet przed bardziej przyjemna podróż. Widoki są bardzo miłe domki, basen i ogród, raz. Centralną lokalizację, wycieczki, Atenas (Bardzo dobry na zakupy!) można dojechać w 10 minut samochodem, lotniska SJO w 30 minut. Niestety czas było wiele za krótko - mamy jak więcej! Ale naszym następnym przystankiem jest już zaplanowane. Hasta pronto en el paraiso.

Odkryj to zakwaterowanie
#46651 Chalet Bungalow Atenas
4.5/5 - Bez Zarzutu

Zakwaterowanie było bardzo brudne, to niezrozumiałe dla nas, oprócz wwar nie wystarczające naczynia sztućce i garnki dostępne i dochodzenia do celów nowego Ścierka i jeden były zwischenreinigung to jeszcze raz pieniędzy oblicza ręczniki.

Odkryj to zakwaterowanie
#20124 Dom Marathon

Personnages fort désagréable, en arrivant personne pour me réceptionner, madame viens vous surveiller pour pouvoir vous facturer 50 € à chaque fois pour la climatisation si vous la laisser en marche.

Si vous avez un problème avec la machine à laver alors la vous verrez son vrai visage, et la cerise sur le gateau, faire attention à votre caution car elle ne vous la rend pas meme si elle a de suite une personne pour vous remplacer comme ça m'est arrivé, faire aussi attention au courrier car j'attendais une carte grise qui m'est retournée en préfecture gros problème pour moi. faire aussi attention aux margelles de la piscine elles ne tiennent pas elles ne sont meme pas coller risque de chute.

Enfin un endroit à éviter, pourtant je ne suis pas compliqué comme personne.

UnikaćUnikać © FredericBar @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#49071 Chalet Bungalow Saint-Pierre
5/5 - Hojny

Urodziny obchodziła z moje dzieci i wnuki, w willi, które dopasowane opis.

Właściciele są bardzo uprzejmi do dobrego samopoczucia pasażerów, gościnny, przyjazny, dostępne i opiekuńczy.

Bardzo kompletny book przez właścicieli i porady.

Dzięki za piękny pobyt.

Średniowieczne miasto z St Valery, oaza spokoju.Średniowieczne miasto z St Valery, oaza spokoju. © grave @CC
Dystrykt żeglarzy, kolorowe i kwieciste gdzie jest wielki spacer.Dystrykt żeglarzy, kolorowe i kwieciste gdzie jest wielki spacer. © grave @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#57443 Willa Le Crotoy
5/5 - Cudny

Otrzymaliśmy były bardzo dobrze wszystko było jak na stronie zdjęcia, jeszcze lepiej, gdy jesteś tam, bardzo zadowolony z mojej Dziękuję w i pozdrowienia.

Odkryj to zakwaterowanie
#64906 Dom Wiejski Benissa
5/5 - Wyśmienity

Boathouse oferuje wszystko, czego potrzebujesz na relaksujący wypoczynek dla dwóch osób. Wnętrze jest bardzo przytulne i sprzęt tutaj ma w ogóle. Z parkingu suszarek do deski surfingowej. Kontakt z właścicielem przebiegało sprawnie i odczuliśmy od samego początku bardzo wygodne. Zakwaterowanie możemy dokonać ponownej rezerwacji i polecam go również.

Odkryj to zakwaterowanie
#25448 Studio Kekaha
5/5 - Okazały

Od wielu lat możemy zostawić Domek na wakacje z przyjaciółmi (10-20) z dziećmi 1 do 10 lat (od 6 do 10 roku życia) i bo nigdy nie jest za mało, możemy powtórzyć się wakacje.
Po raz pierwszy przyszedł do Conrad, i nikt nie był rozczarowany z weekendu. Jeszcze do 17 i 11 dorosłych, to zawsze coś, co jest nie tak, jak byśmy, jak każdy wie, że...
I dobrze, nie tym razem, znaleźliśmy nasze miejsce. Domek, ramy, farmy, obszar wszystko było... Jedynym minusem, noże w kuchni nie są super ostre...

Dziedziniec gospodarstwaDziedziniec gospodarstwa © Brunodge @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#69350 Budynek z Kamienia Vresse sur Semois
4/5 - Bardzo Dobrze

Przestronne i ciche. Dobrze położony i wygodne, w pobliżu dzielnicy handlowej i autostrady 2 usługi zarządzania kluczami. Dobrze wyposażone, czyste.

Naszych odpowiednich harmonogramów i naszego krótkiego pobytu nie mógł spotkać ich właścicieli, ale one były dostępne przez cały czas przez telefon i wykonane pewny, nasz dobry instalacji regularnie.

Dziękujemy im za ich zaufania. Nie wahaj się skontaktować się z nimi, jeśli szukasz do wynajęcia na terenie.

Odkryj to zakwaterowanie
#14943 Willa Sauerthal
5/5 - Wzniosły

Pobyt w październiku z rodziną w tej wyjątkowej lokalizacji i wspaniała atmosfera komfortu i góry wewnątrz Domek ten domek ma wyjątkową lokalizację, ponieważ wszystko odbywa się na piechotę, które znajduje się w pobliżu wszystkich stoków narciarskich, sklepów l narciarska Szkoła, opiekę nad dziećmi i co panorama stoi niezwykły Domek!

UPN polecam ten domek, jest to dobry adres

Odkryj to zakwaterowanie
#7200 Dom góralski La Toussuire
4.5/5 - Wielki

Udał się jako dwóch rodzin z 4 i się podobało o lepszej lokalizacji. Dom jest wspaniały - luksusowe i dobrze zaprojektowane. Kochaliśmy wracając do domu do domu i na pewno powróci. Els jest fantastyczne hosta.

Odkryj to zakwaterowanie
#47274 Dom Miejski Brugia
4.5/5 - Cudowny

Byłem tam 2 tygodnie z rodziną (7 osób) i cieszymy się bardzo dużo w tym miejscu. Było wystarczająco dużo miejsca na każdy basen, kuchnia, 2 pokoje Bad, miejsca dla samochodów, grill i dużo miejsca do gry, samopoczucie i relaks.

Lokalizacja jest blisko Zobacz i miasto (15 min samochodem) i obszar ma wiele możliwości. Ja byłby zdecydowanie zacząć na nowo tego domu i chciałbym tam być.

Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
4/5 - Błyszczący

Ładne mieszkanie, dwa piękne, przestronne pokoje, dobrze wyposażona kuchnia, ładny taras, piękny salon, wspaniały widok na ocean.
Bardzo przyjazny właściciel.
Mieliśmy przyjemny pobyt.
Monique i Christian Gradelet

Patrick R.
Właściciele
23/10/2018
Dziękuję Monique i Christianowi Gradeletowi za ich szczere świadectwo.

Patrick RIALLAND
Odkryj to zakwaterowanie
#42858 Mieszkanie Imi Ouaddar
4.5/5 - Wyśmienity

Mieliśmy wspaniałe wakacje znajomi i rodzina wprowadzić tej willi, która znajduje się.
Bardzo sympatyczni właściciele. Wrócimy z przyjemnością.

Rodziny z Bordeaux

Odkryj to zakwaterowanie
#63437 Willa Empuriabrava
5/5 - Sensacyjny

Dziesięciu na dziesięciu dla Adelina, za jego dobroć, jego wyjaśnienia i jego grzeczności (świeże, Kawa, soki owocowe, herbatniki, dżemy,...) (informacje dotyczące miasta, autobusy, metro, tramwaje,...)

Dziesięć na dziesięć za apartament. Małe i urocze, ale wystarczy na parę. wierny zdjęcia super wygodne i brak szczegółów. Nie możesz prosić o więcej. Dobrze położony, supermarket dwóch minut, pięć minut od stacji metra (oznaczone Pombal i Picoas)...

Bezpiecznym rozwiązaniem w Lizbonie. Dziesięć na dziesięć

Odkryj to zakwaterowanie
#67417 Mieszkanie Lizbona
5/5 - Wyśmienity

Piękny Apartament z wszystkie wygody.
Czyszczenia.
Naprawdę ładne i marudzić.
Wrócimy.
Birgit i Johan.

Odkryj to zakwaterowanie
#77059 Mieszkanie Tavira
5/5 - Okazały

Radzę nie 100% ale 200%.
Właśnie skończyłem mojej rodziny wynajem, byliśmy 10.
Recepcja 10/10 willi: wielkie nic do powiedzenia bravo.
Poleciłem już do moich przyjaciół i rodziny.
Chrzciciel

Ilaria S.
Właściciele
18/10/2018
Rodzina Baptiste była bardzo miła i zawsze uprzejma, pozostawili strukturę idealnie schludną i czystą! consigliatissimi
Odkryj to zakwaterowanie
#8095 Willa Floridia
4.5/5 - Doskonały

Wspaniałe wakacje. Mieszkanie jest opisane, lokalizacja, bardzo czyste. Właściciel jest bardzo ładne i bardzo przystępnych cenach. Wszystko było idealne. Polecam

Odkryj to zakwaterowanie
#61689 Bungalow Papetoai
5/5 - Ekstra

Proces rezerwacji pracował wielki, kontakt z Maria bardzo przyjazny!

Casa licencję jest piękny, ulicy usłyszysz tylko niewiele, doskonały basen i piękny ogród bardzo relaksujące.

Spędziliśmy niewypowiedzianie ładne dni w tej lokalizacji i na pewno będzie z powrotem... gorąco polecam!

Harry N.
Właściciele
18/10/2018
Dziękuję Miriam, znów jesteś mile widziany!
Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
4.5/5 - Hojny

Mieliśmy przyjemny pobyt w ten piękny Apartament z widokiem na plażę i basen hotel, z widokiem na ocean i niektóre rano mieliśmy przyjemność zobaczyć delfiny!
Apartament jest bardzo dobrze wyposażony w bezpieczne miejsce.
Znaleźliśmy udogodnień, takich jak klimatyzacja, wygodne łóżko elektryczne, garderoba na osiedlenie się w domu odkurzacz robot...
Chantal właściciel jest bardzo przyjazny i naprawdę wie, aby otrzymać jego Gości, jak powinien z wielką uwagą. To jest również dostępne bardzo szybko w razie potrzeby.
Mieszkań, który gorąco polecam, mieliśmy wspaniałe wakacje i na pewno wróci!
Dzięki znowu Chantal.

Odkryj to zakwaterowanie
#7086 Mieszkanie Arue
4/5 - Ekstra

Piękne widoki, ciche i bardzo dobrze przyjęty ze strony Nikoleta. Willa jest bardzo dobrze wyposażone i przestronne i zewnętrzny krajobrazowy z dużym smakiem. Kawałek raju.

Ładny miejscowości Panormos pobliżu dobrych restauracji i miła atmosfera. Rethymnon jest również blisko.

Stanowi doskonałą bazę wypadową do zwiedzania obszaru z południa na zachód.

Odkryj to zakwaterowanie
#38601 Willa Panormos
5/5 - Doskonały

Ioannis jest Super właściciel. Dom posiada wszystko, czego potrzebujesz na relaksujący i spokojny wypoczynek. Prywatnie jest miejscem na wakacje wolna i szczęśliwa. Villa Lydi oferuje wszystko to.

Ioannis E.
Właściciele
15/10/2018
Wielkie dzięki - Ioannis
Odkryj to zakwaterowanie
#13482 Willa Andros
4.5/5 - Niezapomniany

Witam pozostał w tym hotelu 2 tygodnie i nigdy nie mieć żadnego problemu. Połączenie z Internetem jest dobry, jest doskonała kuchnia. Pokoje czyste i usytuowany jest obok pięknej plaży, w tej dziedzinie.

To bardzo spokojnej okolicy i blisko plaży duże, gdy jest wietrznie można przejść do małej plaży Cabo Roig i nie problemu pływać i blisko sklep mercadona.

Mamy małe dzieci i kochali się, my na pewno tu wrócę w przyszłym roku pozytywne

Piękny zachód słońcaPiękny zachód słońca © RuthA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#4884 Bungalow La Zenia
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Hotel Niriides jest spektakularny obiekt znajduje się w mieście Loutra na wspaniałe wyspy Kithnos na Cykladach, niedaleko portu, po przyjeździe, to nie wydaje się prawdziwe!

Miejsce z najpiękniejszym widokiem w Kithnos! To idealne rozwiązanie dla tych, którzy chcą się zrelaksować. Apartamenty największą zaletą jest oczywiście lokalizacji: widok oferuje jest bezcenne! Od struktury, można zobaczyć wspaniały wschód słońca i naprzeciwko wyspy Syros, Andros i Kea.

Nikos właściciela nieruchomości jest doskonałym gospodarzem, zawsze obecny, uprzejmy, kompetentny i profesjonalny i razem z wszystkich pracowników są bardzo miłe. Piękne wnętrza pomieszczenia i w doskonałym stylu typowym dla Cyklad, nowe struktury i luksusowe i bardzo szczegółowe w wszystko z wszystkich udogodnień.

Ze śniadaniem oraz doskonałe usługi. Nasz pokój był bardzo przestronny, z duża sypialnia, duża szafa, duża łazienka, pięknie urządzone, dysponują tarasem i pełnym widokiem na morze.
Może nie wyglądać lepiej! Recepcja, czystość, śniadania, personel marzenie. Co o niezapomnianym przeżyciem, bardzo go polecam.
Będzie mi brakowało uśmiechy Nikos, człowiek wielkiego serca, niezwykle dostępne, uprzejmy i humanitarny, czujemy się jak w domu się!

Na pewno wrócimy!!!
Lia i rodziny

Z balkonu fantastyczne sunriseZ balkonu fantastyczne sunrise © LIAE @CC
Zapierające dech w piersiach panoramaZapierające dech w piersiach panorama © LIAE @CC
Na morzeNa morze © LIAE @CC
Wyjątkowa konstrukcjaWyjątkowa konstrukcja © LIAE @CC
Na morzeNa morze © LIAE @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#14148 Dom w stylu Cyklad Loutra Kythnos

Nowo wyremontowany Apartament, położony w mieście Es Pujols, w pobliżu restauracji i supermarketów. Nie było telewizji, byłoby lepiej nie pisać, że z sali, a mieszkanie ma nie spryskiwaczy. Bo Sęk przychodzi, gdy zapłaciłem depozytu są subtelności. Mr. Sergio, właściciel mieszkania, powiedział, że oprócz ustalonym musiałem zapłacić innych 74 € za końcowe sprzątanie, (wszystkie inne oferty określić, jeśli koszty czyszczenia są oddzielnie lub nie), jednak zapłaciłem jako wymagane.
Należy zachować ostrożność i ładnie poprosisz, jeśli sprzątanie jest wliczone w cenę!

FormenteraFormentera © Angelo80 @CC
Sergio O.
Właściciele
09/10/2018
Dzień dobry, Sig Angelo. Chciałbym zainterweniować w twojej recenzji, ponieważ są pewne nieścisłości z jego strony. Po pierwsze: przede wszystkim wiedziała bardzo dobrze, że nie ma pralki, a między innymi biorąc pod uwagę krótki czas, jaki byłbym wiedział, gdyby to było udał się na wakacje lub pranie !!! (między innymi jest napisane na różnych, że nie ma pralki i jest widoczny dla wszystkich) punkt 2 Czyszczenie) Dobrze wiedziała, że sprzątanie nie zostało zrozumiane i rozmawialiśmy przez telefon, tak jak w rzeczywistości wszystkie inni goście !!! 3) Telewizja niestety miała awarię, o której mówił nasz menadżer, a takie rzeczy mogą się zdarzyć w dowolnej lokalizacji i apartamencie na świecie Podsumowując, przykro mi, że powiedział coś źle (tylko dla telewizora podniosłem ręce, ale może się zdarzyć) i że potwierdziliśmy przez telefon iw każdym razie rzeczą, która mnie uszczęśliwia jest to, że wszyscy inni goście nie myślą tak jak ty !!!!!!
Odkryj to zakwaterowanie
#49275 Mieszkanie Es Pujols