WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

5/5 - Wyśmienity

Mieszkanie było bardzo czyste, urządzone i wygodne. Zaledwie 1 minuta od plaży!
Na tarasie jedliśmy kilka dni, jest bardzo przytulnie.
Byliśmy cudowni, powtórzymy.

Odkryj to zakwaterowanie
#26103 Mieszkanie Tossa de Mar
4/5 - Cudowny

Bardzo dobre miejsce na nocleg w drodze do Chorwacji.
Bardzo wygodna willa, z hiper wyposażoną kuchnią i sypialniami (wygodne łóżko dla dorosłych) z szufladami pod łóżkiem itp...
S.D.D mały, ale funkcjonalny.
Nikiel Airco.
Na górze jest nowy basen, super ładne.
Wiele zatoczek dostępnych dla max 1,5 km bardzo piękny region z biurem turystycznym, który nie waha się poświęcić czasu, aby wyjaśnić region i jego działalność.

Odkryj to zakwaterowanie
#74254 Willa Benissa
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Recepcja laurence była bardzo serdeczna, mogliśmy wejść, gdy tylko dom został posprzątany. Laurence jest bardzo dumny z willi. Cały sprzęt jest obecny. Dom jest idealny dla dwóch rodzin z dziećmi (od 5 lat). Rodzice mogą spać w dwóch pięknych sypialniach na piętrze, a dzieci w małych sypialniach na dole. Do dyspozycji Gości jest piłkarzyki i tenis stołowy. Byliśmy trochę pecha z pogodą (deszcz), co sprawiło, że nieco wilgotne na dole (w ubrania / ręczniki). Dlatego nieco bardziej wykorzystaliśmy suszarkę. Holendrzy nie są przyzwyczajeni do tego, że są koszty wody i energii elektrycznej (u nas 85 €) Nie ma problemu. Dużym plusem jest taras; Kiedy pogoda jest ładna, jedzenie jest świetne! Dziękuję Laurence!

Widok na willę (patrz kropka) z SlackWidok na willę (patrz kropka) z Slack © robkoks52 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#47452 Willa Ambleteuse
4.5/5 - Wyśmienity

Przyjemny pobyt w willi w idealnej lokalizacji nad morzem, ciepłe powitanie od właściciela.
Mieliśmy szczęście mieć dobrą pogodę jako bonus i korzystać z posiłków na tarasie, uśpiony przez dźwięk fal. Willa jest doskonale wyposażona, a salon jest przestronny i otoczony oknami wykuszowymi, które pozwalają zapierać dech w piersiach widokiem na morze i zatokę luzu, nie straciliśmy okruchy ;)
Zapraszam innych najemców do przetestowania tej Nowej Fali i surfowania po niej szczęśliwie!

Laurence D.
Właściciele
02/07/2021
Bardzo wielkie podziękowania za ten wspaniały komentarz, który świadczy o bardzo pięknym długopisie i który nas bardzo uszczęśliwił. Cieszymy się, że czuliście się tak dobrze o nas i bardzo cieszyli się swoim pobytem.
Czekamy na Was ponownie w przyszłym roku!
Odkryj to zakwaterowanie
#47452 Willa Ambleteuse
4/5 - Godny Uwagi

Pięknie odnowiony dawny dom wiejski z 2 pięknymi miejscami, w których można znaleźć słońce przez cały dzień lub cień w razie potrzeby. Fontanna na siedzeniu, którą doceniliśmy za chłodzenie stóp po wędrówkach.
Piękne łąki wokół domu, który stoi sam na stoku, wspaniały widok!
Dom jest pięknie urządzony, świetna kuchnia dobrze wyposażona, bardzo ładne naczynia i sztućce. Wszystko bardzo czyste i zadbane.
2 małe, ale drobne prysznice / WC. Sypialnia z dobrymi materacami, przestrzeń wyobraźni i chłodne używane!
Korzystaliśmy z domu z 6 dorosłymi, wszyscy cieszyli się niepowtarzalną atmosferą w domu i wokół niego. (Ponieważ każdy ma dobry sen, nawet domowy skrzypienie desek podłogowych nie mógł im przeszkadzać:)
Byliśmy bardzo dobrze opiekowani i wspierani przez właścicieli domów i miejscowego opiekuna.
W wiosce znajdziesz wszystko, świetną piekarnię i wspaniały sklep z serami, coop, restauracje. (Samochód korzystny, ponieważ dom jest na zewnątrz. Dojazd środkami transportu publicznego do 20 minut).
Wracaj chętnie, czuli się bardzo komfortowo w domu i okolicy. Dziękuję bardzo

Odkryj to zakwaterowanie
#46789 Dom góralski Les Diablerets
5/5 - Bardzo Rozsądne

Przez kilka lat, to jest zawsze taka sama przyjemność spotkać się w tym małym przyjemnym domku, bardzo dobrze
zaaranżowane, bardzo przyjazne powitanie dodatkowo!
Bardzo ładne środowisko, które nigdy się nie męczy.
Bardzo dobry adres!

Odkryj to zakwaterowanie
#7273 Wiejski Dom Treignes
4/5 - Cudowny

Piękna willa bardzo ładne, ładny widok na morze i dolinę, schludny wystrój, usługi i wysokiej jakości pościel. Byliśmy 3 pary na 2 tygodnie każdy z piękną przestrzeń w pełnej prywatności, Willa jest bez bezpośrednich widoków i bardzo cichy, bardzo relaksujący.
Lokalizacja jest idealna do odkrywania Haute Corse, 10 minut od Saint Florent i ruchliwego centrum Leclerca, 20 minut od lotniska Bastia.
Właściciel, Véronique, jest uroczy i bardzo uprzejmy, małe szczegóły są szybko rozwiązane, doceniamy. (Ponadto, ona jest właścicielem i kucharzem restauracji U Santu Petru na skraju pustyni Agriate, przetestowaliśmy go 2 razy, naprawdę doskonałe)
Wrócimy do niego z wielką przyjemnością

Veronique C.
Właściciele
08/06/2021
Dziękuję, z przyjemnością witając cię na Korsyce.
Odkryj to zakwaterowanie
#11972 Willa Oletta
4/5 - Wspaniały

Doskonały pobyt z naszą prawie kompletną rodziną.
Wyjątkowa sytuacja. Piękny dom lub nic
brak.
Mamy nadzieję, że wrócimy w przyszłym roku. dzięki
Laurence za jej powitanie.
Zalecane

Laurence D.
Właściciele
30/05/2021
Wielkie podziękowania za bardzo przyjazne uznanie, które nagradza wszystko, co wdrożyliśmy, aby "udoskonalić" nasz dom. Nie wahaj się przedstawić nam sugestii, aby dotrzeć do 5 gwiazdek!
Czekamy na powitanie ponownie podczas następnego pobytu
Odkryj to zakwaterowanie
#47452 Willa Ambleteuse
4.5/5 - Doskonały

We wrześniu ubiegłego roku mogliśmy polecieć na Sardynię i wybraliśmy Orosei, ponieważ jest ciszej niż w innych częściach wyspy. Plaże są piękne z oszałamiającymi czystymi wodami, przystępnymi cenami i przyjaznymi ludźmi. Dom jest jak reklamowany: dobra spokojna lokalizacja w centrum miasta, czysta, prosta, ale dobrze wyposażona. Łatwy do zaparkowania w pobliżu. We wrześniu pogoda była jeszcze dość gorąca, dom był komfortowo chłodny i wentylowany. Zdecydowanie polecamy Gemmę i z niecierpliwością czekamy na to, aby wkrótce zatrzymać się na nim ponownie.

Licia S.
Właściciele
12/05/2021
Dziękuję Cristina Mam nadzieję, że znowu mój gość
Licia (Licia)
Odkryj to zakwaterowanie
#34811 Mieszkanie Orosei
4.5/5 - Niezrównany

Świetna lokalizacja. Widok, zarówno na zewnątrz, jak i wewnątrz jest idylliczny, można cieszyć się tym godzinami. Bardzo ładne ustawienie do chodzenia. Również nasz pies od razu poczuł się jak w domu i w ogóle nie lubił wracać do domu.

Ciesz się, la vie en rose Ciesz się, la vie en rose © LieveZ @CC
Widok z tarasu Widok z tarasu © LieveZ @CC
Wędrówka po GR 34Wędrówka po GR 34 © LieveZ @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#44975 Dom Trébeurden
5/5 - Wyśmienity

Mały apartament bardzo wygodny dla 4-osobowej rodziny. To wszystko! Właściciel jest obecny i bardzo dostępny. Widok z apartamentu jest piękny, a piekarnia tuż poniżej pozwala na śniadanie TB.

Chantal L.
Właściciele
21/04/2021
Cieszę się, że miałeś dobry pobyt z nami na wybrzeżu.
Odkryj to zakwaterowanie
#7987 Studio Ostenda
4.5/5 - Doskonały

Przyjazne powitanie przez Pana Coulonval, elastyczne dla harmonogramów.
Piękny domek, bardzo czysty, dobrze wyposażony, jasny, dobrze ogrzewany.
Wygodne łóżko i krzesło oraz dobry prysznic. Bardzo ciche miejsce.
Wspaniały widok na Viroin i dolinę, wioska jest punktem wyjścia do spacerów i kilka muzeów mają być odkryte.
Chcesz wrócić...

Odkryj to zakwaterowanie
#7273 Wiejski Dom Treignes
4.5/5 - Okazały

Przyjazny dom, właściciel dostępny dla wszelkich informacji. Domek jest dość zgodny z ogłoszeniem, nieskazitelny, dobrze wyposażony, piękny widok na dolinę, cichy.

Odkryj to zakwaterowanie
#7273 Wiejski Dom Treignes
5/5 - Wzniosły

Spędziliśmy 2 tygodnie w domu Christophe'a i isabelle i nasz pobyt poszedł bardzo dobrze! Są bardzo uprzejmi i gościnni gospodarze.

Dom dobrze odpowiada zdjęciom strony i przyjechaliśmy w okresie COVID, a dom był nieskazitelny i odzyskał pomiary COVID.

Ponadto dom znajduje się w pobliżu plaży, a wioska ma wszystkie niezbędne udogodnienia (piekarnia, apteka, restauracje, minimarket ...)

Świetnie się bawiliśmy dzięki radom Christophe et Isabelle i dzieleniu się dobrym adresem! Udało nam się odkryć ten wspaniały region Portugalii.

Jeszcze raz dziękuję za profesjonalizm i powitanie! Wrócimy!

Polecamy ten adres!

Odkryj to zakwaterowanie
#4497 Dom Vila Nova de Cacela
5/5 - Bardzo Rozsądne

Romantyczny pobyt ma Netanya i uruchamiania Półmaraton w Jerozolimie.

Szukaliśmy przestronny apartament, blisko centrum i szybki dostęp do morza. Nie byliśmy rozczarowani!

Wielkie podziękowania dla Johana za jego życzliwość i gościnność.

Plaży izraelskie śniadanie w kawiarni coffeePlaży izraelskie śniadanie w kawiarni coffee © RebeccaC @CC
Naprawdę ładne umieścić sprzęt sportowy jest dostępna publicznie na plażyNaprawdę ładne umieścić sprzęt sportowy jest dostępna publicznie na plaży © RebeccaC @CC
Lazy leniwy. Zwraca bardzo trudne w Francja Lazy leniwy. Zwraca bardzo trudne w Francja © RebeccaC @CC
Sam D.
Właściciele
30/03/2021
Dziękuję Rebecca za tę wiadomość rodzaju.
Z niecierpliwością czekamy na nowy pobyt w Izraelu. Proszę!
Odkryj to zakwaterowanie
#15648 Mieszkanie Netanja
4.5/5 - Wspaniały

Jestem hanni, że uczęszczam Salento i ta rezydencja stała się punktem odniesienia dla moich wakacji.
Gościnność, a zwłaszcza czystość pomieszczeń są mocnym punktem tej struktury.
Super polecane dla par i rodzin.

Odkryj to zakwaterowanie
#65398 Mieszkanie Lido Marini
5/5 - Niezrównany

Świetna lokalizacja, niesamowity widok na wyspy, piękne miejsce rzut kamieniem od plaży. Właściciele są zawsze do dyspozycji, aby udzielić informacji i za wszelką potrzebę.
Plaża jest naprawdę rzut kamieniem, piękny, z turkusową wodą, jeden kilometr długości, idealny dla dzieci, ponieważ woda pozostaje niska przez kilka metrów.
Dom jest wyposażony we wszystkie udogodnienia, nienaganny, a taras nad morzem jest wyjątkowy, spędziliśmy wspaniałe wakacje

Odkryj to zakwaterowanie
#60979 Willa Porto Taverna
5/5 - Błyszczący

Bardzo dobre miejsce na nocleg w drodze do Chorwacji. Bertille i Gilles są bardzo przyjaźni i byli dla nas bardzo ostrożni: kosz owoców po przyjeździe, a następnie podczas naszego pobytu degustując lokalne dania Bungalow jest świetny, wygodny i dobrze wyposażony z lodówką, piekarnikiem, kuchenką mikrofalową, gazem, grillem. Podobało nam się basen Supermarket jest 5min od hotelu jest bardzo wygodne. Wrócimy do naszego następnego pobytu w Mooréa, dziękuję BERTILLE i Gille wkrótce.

Odkryj to zakwaterowanie
#47433 Bungalow Vaiare
4/5 - Bez Zarzutu

Dziękujemy Lilianie i Erminio za piękny pobyt, który nam zaoferowali i troskę o rozwiązanie (kilku) małych problemów, które się pojawiły. Nawet nasze wnuczki, które dołączyły w ostatnim tygodniu, znalazły się bardzo dobrze w mieszkaniu, które jest wygodne i dobrze umeblowane.
Paola i Julius

Liliana V.
Właściciele
02/03/2021
To była przyjemność gościć cię, z pragnieniem, aby nadal być w stanie cię gościć. Wyróżnienia pozdrowienia Liliana
Odkryj to zakwaterowanie
#45402 Mieszkanie Gosaldo
4.5/5 - Bez Zarzutu

Jasny, przestronny apartament (który można łatwo chronić przed zbyt dużą ilością sone i ciepła z okiennicami) znajduje się w cichej ulicy mieszkalnej, pięć minut spacerem do centrum Orosei, supermarketu, cotygodniowego targu, do małych sklepów (piekarzy, rzeźników) i barów, jest bardzo dobrze i doskonale umeblowane, wszystko, co ważne jest dostępne, w tym mycie i zmywarka, żelazko i kuchenka mikrofalowa. Dwie sypialnie (jedno podwójne łóżko, dwa pojedyncze łóżka) są praktyczne i funkcjonalne. W przestronnym i atrakcyjnym salonie, jadalni i kuchni można wygodnie ustawić. Pralnia jest suszona na małym balkonie (ale jest zbyt mała, aby usiąść tam z kilkoma osobami).
Na plażę można dojechać rowerem lub samochodem w krótkim czasie (w zależności od odcinka plaży, który jest preferowany w 10 do 25 minut rowerem, samochodem odpowiednio szybciej). Główna droga prowadząca do najbliższych miast znajduje się również w bezpośrednim sąsiedztwie. Dwie minuty drogi od hotelu znajduje się przystanek autobusowy LInie, który prowadzi do Nuoro (stolicy prowincji). Około 15 minut spacerem jest druga linia autobusowa na północ (lotnisko) lub na południe. Stąd można wybrać się na wycieczkę do pięknej okolicy i imponującego krajobrazu Sardynii, również z Mountan BIke!.
Tak więc w skrócie: EIne idealne mieszkanie w każdej porze roku - sam, jako para lub z jednym lub dwojskiem dzieci, w którym czujesz się komfortowo i spędzić miły, relaksujący i aktywny wypoczynek.

Odkryj to zakwaterowanie
#34811 Mieszkanie Orosei
5/5 - Wielki

Miejsce jest magiczne ze specjalną aurą. W dużej zielonej posiadłości, która prowadzi do miejsca, w którym pęka fala, wyróżnia się wspaniałym, gustownym, bajkowym domem. Christina jest pomocna, delikatna i przyjazna. Ukryty mały Eden w pobliżu Aten. Wrócę bez namysłu.

Christina K.
Właściciele
06/02/2021
Dziękuję Sparki! Będę bardzo szczęśliwy, aby zobaczyć cię kilka razy w Risa!
Odkryj to zakwaterowanie
#46810 Dom Typowy Nafpaktos
5/5 - Bardzo Rozsądne

Znaleźliśmy czysty dom i ciepłe powitanie. Jesteśmy rodziną, która chce spędzić wakacje w środowisku górskim, wędrówki z domu na piechotę, pozostawiając samochód na parkingu. Mamy również pochodzić w zimie, a nawet tutaj, udaliśmy się ulicami na piechotę, a my wzięliśmy autobus dla narciarzy, który zabrał nas do stoku. Miło spędzić komfortowy i przyjemny wypoczynek bez konieczności myśleć o niczym. To wspaniale zewnątrz obiad dla nas, którzy mieszkają w mieście, jest to bezcenne przyjemność. Powiedziałbym, że jest absolutna wolność prywatności ochrona przed kopiowaniem. Doskonałe wakacje.

Grill w domu na zewnątrz tabeliGrill w domu na zewnątrz tabeli © PrincipeD @CC
Ornella F.
Właściciele
27/01/2021
Co za przyjemność być doceniane za to, co oferujesz naszym gościom, dziękuję było bardzo mile widziane, aby mieć cię jako gościa. Nasz dom jest jego domem, kiedy chce, zawsze będzie mile widziany. Z sympatią Ornella i Antonino
Odkryj to zakwaterowanie
#17573 Willa Predazzo
4.5/5 - Okazały

W tej willi Zostaliśmy powitani przez właściciela, Drodzy osoby, która Wyjaśniliśmy w domu i na możliwe wycieczki z domu samochodem lub środkami transportu publicznego.
Dolomity są maksymalnie pół godziny, aby dotrzeć do najpiękniejszych miejsc w Valle di kobieta lub Valle di Fassa.
Jak to dobrze, że śniadanie na zewnątrz, mieliśmy tabeli przed drzwiami do 0 m, jak to teraz mówią. JW na lunch, jeśli byliśmy eskapady i noce były magiczne: aperitif na tarasie, kolacja przy świecach pod gwiazdami.
Dzieci bawiły się w ogrodzie lub udaliśmy się do miejscowości, jeśli można było usłyszeć muzykę na stronie, że słyszymy, że przyjemnie stojąc na bujaku.
Prawdziwe spokojny i beztroski pobyt. BBQ był do naszej dyspozycji, a także pizzy w piecu do... co więcej można po roku pracy i stresu?
Dziękuję wszystkich, do zobaczenia wkrótce!

Zdjęcia z domu na wsi z tabeli zewnętrznejZdjęcia z domu na wsi z tabeli zewnętrznej © FlavioM @CC
Piec do pizzy z badania wykonane przez nas chlebaPiec do pizzy z badania wykonane przez nas chleba © FlavioM @CC
Piękne kolczyki Piękne kolczyki © FlavioM @CC
Ornella F.
Właściciele
27/01/2021
Panie Flavio, jak wiele radości musieliśmy zrobić pizzę w nowym piecu opalanym drewnem.... niż śmiech, aby spróbować różnych ciast i dodatków. Miło było mieć ją jako gościa i bardzo cenę, że znalazł się dobrze w naszym domu, dzięki wkrótce serdecznie Ornella
Odkryj to zakwaterowanie
#17573 Willa Predazzo
5/5 - Wielki

Dobra lokalizacja, miła i pomocna obsługa.
Poprosiłem o pościel i znalazłem łóżka wykonane z piumone pokrycie bardzo doceniane przez dzieci, które go odegrały.
Pobliskie rośliny i nadal obfite śniegu.
Pewnego dnia pada śnieg, nie wydaje się prawdziwe narty pod śnieżynki.
Polecam go rodzinie i grupom przyjaciół

Ornella F.
Właściciele
27/01/2021
Dziękuję za piękne słowa Pani Anna Bardzo się cieszę, że cieszyliście się, że wkrótce znowu cię do zobaczenia. Serdecznie Ornella
Odkryj to zakwaterowanie
#17573 Willa Predazzo
5/5 - Godny Uwagi

Xavier właściciel jest bardzo przyjazny i uprzejmy.
Domek jest całkowicie zgodny z ogłoszeniem. Pokoje są wygodne i ciepłe.
Sprzęt jest optymalny.
W odległości spaceru od obiektu znajduje się centrum miejscowości.
Polecamy ten domek.

Xavier G.
Właściciele
05/01/2021
Dziękuję za ten miły komentarz.
Nie wahaj się wrócić, z wielką przyjemnością witam cię ponownie.
Twój gospodarz. Xavier.
Odkryj to zakwaterowanie
#21096 Dom Kamienny Faye-d'Anjou
3/5 - Poprawny

Domek położony jest w pobliżu furkastrasse i różnych sklepów. Układ wnętrza jest prosty, a wyposażenie kuchni jest szkicowe. Tylko 3 kanały telewizyjne w języku francuskim. Na początku sezonu zimowego ogrzewanie było minimalistyczne.

Nasz kot się podobało!Nasz kot się podobało! © mizzli @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#4180 Mieszkanie Fiesch
5/5 - Okazały

Casa Gemma jest doskonałym wyborem dla tych, którzy chcą odwiedzić wspaniałą Zatokę Orosei. Dom jest przestronny, bardzo czysty, wyposażony w każdy komfort i w doskonałej pozycji, aby spędzić kilka dni w jednym z najpiękniejszych miejsc na Sardynii. Ponadto gospodyni jest znakomita i daje bardzo przydatne porady, gdzie iść, co odwiedzić i zjeść. Absolutnie zalecane!

Odkryj to zakwaterowanie
#34811 Mieszkanie Orosei
4/5 - Dobry

Dla nas backpackers z prawie żadnych zasobów, ten dom wydawał się sen do nas. Kompletne w najszerszym, nie ma żadnych szczegółów, których brakuje. Twoi gospodarze 10 (bardzo dziękuję za wszystko). Po prostu wrócimy! Z naszej strony, 100% zalecane. Luksus, który dali nam cieszyć się nim w tych dniach.

Odkryj to zakwaterowanie
#77366 Mała willa Ribeira do Pereiro
5/5 - Niezapomniany

Przede wszystkim, gdy wynajmujesz tę willę, w rzeczywistości jest zakwaterowanie, a ponadto zespół, który zapewnia wysokiej klasy usługi hotelowe.
Byliśmy 10 osób w rodzinie 3 pary i 4 nastoletnich dzieci.
Kierowcy Nondo i Saleh przyszli nas odebrać w Stonetown z możliwością poproszenia ich o zawiezienie nas do supermarketu i sklepu z napojami alkoholowymi (Zanzibar jest głównie mulsuman więc zapewnić te napoje na cały pobyt).
Po przyjeździe, zostaliśmy wspaniale powitani przez Elisa uroczy menedżer, który, choć nie na miejscu przez cały czas, jest uważny na wszystkie nasze życzenia.
Willa ma uprzywilejowaną pozycję bezpośrednio przy fantastycznej plaży. Ponadto ma własną prywatną plażę.
W pięknym ogrodzie, na plaży, w basenie, liczne udogodnienia pozwalają opalać się, lunch, ...
Basen jest bardzo popularny.
Przestronna pergola z widokiem na ogród sprawia, że kolacja jest bardzo komfortowa.
Wnętrze, choć mało używane, jest bardzo dobrze urządzone w lokalnym guście.
Pokoje są bardzo przestronne z dużą łazienką (na parterze znajdują się tylko 2 sypialnie, które dzielą dużą łazienkę).
Punktem kulminacyjnym tego wynajmu są powiązane usługi:
- kierowca do Państwa dyspozycji, aby zabrać Cię do życzenia
- nienaganna obsługa wnętrza - nienaganna czystość - przygotowanie przed nocą
- wysokiej klasy catering, który nie zaprasza do testowania restauracji na wyspie: Pamela kucharz miałby swoje miejsce we wszystkich restauracjach, jej asystentów kuchennych i robi usługi są urocze, uśmiechnięte i pomocne
- łódź na miejscu, aby przejść do miejsc nurkowych, a jeśli masz szczęście (mieliśmy) pływać z delfinami.
Właściciel Patrick pozostaje nastrojony i jest zawsze dobra rada i bardzo elastyczne.

Odkryj to zakwaterowanie
#57713 Dom Kolonialny Matemwe
5/5 - Cudowny

Spędziliśmy już kilka wakacji w tym bardzo przytulnym i "z wielką miłością do najdrobniejszych szczegółów" mieszkania, które znajduje się w małej, cichej bocznej uliczce tuż obok małego parku z pięknymi drzewami. Samochód można zaparkować bezpośrednio przy domu. Do centrum z różnymi restauracjami i sklepami można z łatwością dojść w około 5 minut. Obie sypialnie są przestronne i wyposażone w dobre łóżka, w tym łóżka dla dzieci. Zawsze jest gorąca woda do kąpieli. Duży stół jest idealnym miejscem na brunch i gry rodzinne. Aby dodać do sprzętu chciałbym dodać książki do czytania przed kominkiem, które nasze dzieci zawsze bardzo się cieszyły. Do dyspozycji Gości są również fotele plażowe, parasol, mała chłodziarka i stojak na ubrania. Właściciel jest bardzo miły i chętnie pomoże. Przestronny, ładny, jasny, przyjazny apartament z małym balkonem jest idealny na wspaniałe wakacje z dziećmi. Dojazd do pięknych plaż zajmuje zaledwie kilka minut. Z przyjemnością wrócimy w każdej chwili!

Odkryj to zakwaterowanie
#34811 Mieszkanie Orosei
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Cieszyliśmy się kilka dni tego wspaniałego mieszkania. Jest to dwupoziomowy bardzo dobrze wyposażony, z klimatyzacją we wszystkich pokojach, wygodny, jasny i dobrze urządzony. Nie brakuje szczegółów, ze wszystkim, czego potrzebujesz, aby znaleźć się we własnym domu (dobre urządzenia i przybory kuchenne, leżaki plażowe, parasol, gry planszowe, gabinet lekarski, książki itp.) Ponadto istnieje notes z informacjami o okolicy i wskazówek dla najemców, który jest bardzo przydatny.

Automatyka domowa to jeszcze jeden punkt, który odróżnia go od innych mieszkań (nigdy tego nie doświadczyliśmy) i który zaskoczył nas bardzo pozytywnie swoją prostotą i komfortem. Salon i pokoje są bardzo przestronne, z dwoma bardzo w pełni wyposażonymi łazienkami. Ten na najwyższym piętrze jest niezwykły, ma nawet klimatyzację. A taras z markizami na parterze jest przyjemny z przestronnością i pięknym widokiem.
Lokalizacja apartamentu jest bezkonkurencyjna, w pięknej urbanizacji na plaży, z ogrodami, basenami, kortem do padla i zamkniętym parkingiem.

Aby przejść do plaży po prostu przejść przez ogród i w ciągu kilku minut jesteś na piasku. Istnieje kilka barów na plaży, gdzie można zjeść lub tapas obok urbanizacji, a nawet na piasku plaży kilka metrów dalej. Bardzo odpowiedni dla rodzin. W urbanizacji znajdują się również sklepy.

Zarówno właściciel, jak i agencja są bardzo uważni i byli do naszej dyspozycji przez cały czas. Prawda jest taka, że to było bardzo dobre doświadczenie, luksus, aby odłączyć się i cieszyć się tym wspaniałym miejscem.

Gorąco polecamy i powtórzymy na pewno.

Odkryj to zakwaterowanie
#17872 Mieszkanie dwupoziomowe Zahara de los Atunes
5/5 - Cudowny

Kiedy idę na wakacje nad morze, idę tylko na Sardynię, a w szczególności do Orosei i Casa Gemma. Żaden z nas nie rozczarowuje mnie, Orosei za czystą wodę, wspaniałe plaże i zatoczki i "House Gemma" za staranne czyszczenie, ponieważ dobrze wyposażone i wygodne, blisko wszystkich usług i w cichej okolicy.

Licia S.
Właściciele
15/10/2020
Dziękuję za zawsze wybór mojego domu i za recenzję rodzaju
Licia (Licia)
Odkryj to zakwaterowanie
#34811 Mieszkanie Orosei
5/5 - Bez Zarzutu

To było wspaniałe święto! Mieszkanie jest w doskonałej lokalizacji, idealne do jazdy stamtąd na plażę, a wieczorem na spacer do centrum wsi. Jest również ładna i wyposażona we wszystko, czego potrzebujesz! byliśmy tylko dwa, ale czterech z nas byłoby bardzo zrelaksowany.
Mogę tylko polecić!

Licia S.
Właściciele
15/10/2020
Dziękujemy za recenzję. Mam nadzieję, że nadal mam mojego gościa
Licia (Licia)
Odkryj to zakwaterowanie
#34811 Mieszkanie Orosei
4.5/5 - Wyśmienity

Bonjour à tous. C'est vraiment une place très belle!!! Et Evelyn est très sympathique. On est vraiment très bien ici. Oui, j’aurais bien aimée, d’avoir un peu plus du soleil et un peu moins d’orages - mais quoi faire :-)

Pour le retour en Allemagne on va faire un test PCR ici à St-Aygulf, 48 heures avant de partir. Je suis déjà aller, pour me renseigner, comment et ou il faut faire. Mais quand même: merci beaucoup pour me rappeler!!!

Bien á vous

Wizyta w St-TropezWizyta w St-Tropez © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Czuliśmy się bardzo komfortowo w Sagna Rotonda. Serdecznie dziękujemy Teresina i Giovanniemu za ciepłe powitanie, świeżo upieczony chleb, stylową atmosferę i wspaniały ogród warzywny. Gustownie urządzone domki i apartamenty znajdują się wysoko na wysokości 1644 m n.p.m. i są dobrym punktem wyjścia do wędrówek po dolinie Maira. Droga do popularnych wędrówek (Lago Nero, Rocca la Meja, Frazzati-Tour) jest możliwa stąd szybko i wygodnie.

Odkryj to zakwaterowanie
#31252 Dom góralski Marmora
4.5/5 - Ekstra

Dla tej lokalizacji naprawdę TOP cena. Oczywiście nie za darmo, muszą zostać w domu. Widok z basenu i tarasu powyżej są naprawdę marzycielski. Naprawdę wszystko bardzo dobre, kogo chcesz szukać na wysokim poziomie: Trochę więcej czystości, zwłaszcza w łazience! ponadto, jeden lub 2 fanów, a następnie naprawdę ma 100 na 100 punktów. Klimat nie potrzebują tutaj, tutaj zawsze idzie wiatr, ściany są grube i izolacyjne bardzo dobrze, nigdy nie mieliśmy gorącego pomieszczenia i może spać wygodnie każdej nocy, nawet bez klimatu.

Ogród jest rajem dla psówOgród jest rajem dla psów © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf
4/5 - Bez Zarzutu

Witam Pan Kassner,
Bardzo miły i pomocny personel.
Dom, sprzęt, koła: wszystkiego najlepszego.
Nie było żadnych specjalnych wydarzeń.
Wszystko było ciche i zrelaksowane.
Pozdrawiam serdecznie
Horst Ernst Sohr

Odkryj to zakwaterowanie
#14749 Bungalow Dirkshorn
5/5 - Niezapomniany

Mieliśmy wspaniały pobyt w sierpniu z czteroosobową rodziną w tym domu wakacyjnym. Dom jest bardzo przestronny, czysty i oferuje pewien komfort, taki jak zmywarka, pralka, klimatyzacja i internet WIFI. Na piętrze znajdują się 3 sypialnie z oddzielną klimatyzacją oraz salon na parterze. Dwie łazienki. W pełni wyposażona kuchnia wewnątrz i na zewnątrz. Duży grill w dużym ogrodzie, gdzie zawsze jest miejsce na słońcu lub w cieniu. Przytulny taras przypominający salon, idealny do jadalni na świeżym powietrzu. Dom znajduje się w odległości krótkiego spaceru od plaży w ładnej spokojnej okolicy. W pobliżu znajduje się wiele atrakcji: ruiny Nory, wypożyczalnia łodzi, nurkowanie, typowe sardyńskie restauracje i piękne miasteczko turystyczne PULA, które zachęca do spacerów. Jest to miejsce, które z pewnością zarezerwujemy ponownie w przyszłości. Zaczyna się dobrze, gdy witani są przyjemni z miłymi zimnymi napojami w lodówce i tradycyjnymi sardyńskimi wypiekami.

Odkryj to zakwaterowanie
#9951 Dom Pula (Sardynia)
5/5 - Niezrównany

Wspaniały dom ze wszystkim. Z strategiczną i cichą lokalizacją w odległości spaceru od centrum i wszystkich udogodnień. Blisko do najpiękniejszych plaż Sardynii. Powiedział sard, który zna wyspę bardzo dobrze ...

Przezroczyste morzePrzezroczyste morze © Cristian180971 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#34811 Mieszkanie Orosei
4.5/5 - Cudowny

Nasz pobyt był prawdziwym jedzeniem dla duszy.
Nasi przyjaciele i dzieci go uwielbiali. Powtórzmy i odwdzięczmy się doskonałemu powitania i akompaniamentowi, które mieliśmy.

pokój dziecięcy był uczuciepokój dziecięcy był uczucie © JoaoFerreira12 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#32241 Dom Kamienny Águeda
5/5 - Dobry

Zatrzymaliśmy się 10 lat (2011 do 2020) w miesiącach od grudnia do marca w tym wspaniałym wynajem.
Laguna Chap'tit znajduje się w nadmorskiej miejscowości Saint Leu i sto metrów od laguny, obdarzonej wszystkimi udogodnieniami "jak w domu" i prywatnym basenem. Właściciele Pierre i Juliette są wszechobecni i zawsze do naszej małej opieki i gotowi doradzić nam na wizyty, aby zrobić na intensywnej wyspie.

Odkryj to zakwaterowanie
#71744 Willa Saint-Leu
5/5 - Bez Zarzutu

Zatrzymaliśmy się 10 lat (od 2011 do 2020) w miesiącach od grudnia do marca w tym wspaniałym wynajem.
Chap'tit lagoon znajduje się w nadmorskiej miejscowości Saint leu i sto metrów od laguny, apartamenty są wyposażone we wszystkie udogodnienia "jak w domu" i z basenem.
Właściciele Pierre i Juliette są wszechobecni i zawsze gotowi doradzić nam w sprawie wizyt, które mają być wykonane.

Odkryj to zakwaterowanie
#71744 Willa Saint-Leu
5/5 - Wzniosły

Piękne spacery w bardzo zielonej scenerii, w uroczej małej dolinie. Dobrze wyposażone zakwaterowanie, bardzo wygodne, z ciepłym przyjęciem. Piękny taras z widokiem na górę. Spokój, sport i turystyka były częścią codziennego życia.

Odkryj to zakwaterowanie
#33379 Stara Owczarnia Montblanc
5/5 - Hojny

Jest to kompleks mieszkalny z indywidualnymi bungalowami. Do dyspozycji Gości jest staw kąpielowy z wyspą, który zaprasza na kilka ćwiczeń jogi w pełnym spokoju. Na miły wieczór z piwem, winem lub sangrią gospodarz oferuje specjalnie prowadzony pawilon, w którym może stać się nieco później. Duży obszar, na którym sympatyczna rodzina stworzyła mały raj. Mówi się po portugalskach, niemiecku i angielsku, nie mogliśmy sami zrobić więcej. To nie był pierwszy raz, kiedy tam byliśmy, a już na pewno nie ostatni raz.

Musisz zwrócić uwagę na ten znak na poboczu drogi.Musisz zwrócić uwagę na ten znak na poboczu drogi. © GerritU @CC
Ogród przedniOgród przedni © GerritU @CC
Ogród przedniOgród przedni © GerritU @CC
Staw kąpielowyStaw kąpielowy © GerritU @CC
Oswojony żółw :)Oswojony żółw :) © GerritU @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#5139 Stara ferma Aljezur
4/5 - Wielki

Dziękujemy za bardzo miłe wakacje w domu wakacyjnym!
Znajduje się w Dirkshorn topp, więc wspaniałe miejsca, aby dotrzeć w promieniu max 25km! Amsterdam absolutnie, Almaar i Hoorn - najpiękniejsze miasta Północnej Holandii, latarnia morska i wieś Marche - wysoce zalecane!, plaże między Petten i góry w Zee marzeniem!
Twój dom jest w pełni wyposażony, ma miejsce dla 6 osób; my dwa czuł się super wygodne! Rowery są w pełni funkcjonalne i w każdym odpowiednim rozmiarze, ogród bardzo ładny, zamknięty i z tarasem chronionym przed wiatrem. Parking dla samochodu w odległości 5m - niesamowite.
Wszystko, od rezerwacji do zameldowania i wymeldowania było zrelaksowany, łatwy i bardzo zorientowany na usługi. Pozdrowienia dla pani Langedijk i jej męża!
Absolutnie pomocne są notatki na niektórych urządzeniach i funkcjach, dzięki za to!
Polecamy Twój dom tutaj i w naszym gronie przyjaciół bardzo chętnie i z czystym sumieniem!
Do zobaczenia już niedługo!

Najlepsze dla: Przygoda

Odkryj to zakwaterowanie
#14749 Bungalow Dirkshorn
4.5/5 - Błyszczący

Christina Szanowni Państwo,
Dziękujemy za wspaniałe, niezapomniane lato w twoim małym domu. Spokój w ogrodzie i nad morzem jest wyjątkowy.
Już na śniadanie były figi i owoce cytrusowe z dużego ogrodu.
Gościnność ciebie, twojej rodziny i całej wioski jest serdeczna.
Czuliśmy się całkowicie komfortowo i na pewno wrócimy.

Christina K.
Właściciele
15/09/2020
Dziękuję Jana! Mam nadzieję, że do zobaczenia tutaj ponownie.
Odkryj to zakwaterowanie
#46810 Dom Typowy Nafpaktos
4/5 - Dobry

Christina była doskonałym gospodarzem! Bardzo miła i pomocna. Dom jest jak pokazano na zdjęciach i w doskonałej lokalizacji. dzieci uwielbiały duży ogród!

Odkryj to zakwaterowanie
#46810 Dom Typowy Nafpaktos
4/5 - Cudowny

Dom jest dość zgodny z opisem, bardzo czysty, bardzo dobrze zaaranżowany. Pokoje wyposażone są w wysokiej jakości pościel. Kuchnia jest przestronna i bardzo dobrze wyposażona.
Mnogość tarasów utrudniała wybór każdej nocy ????
Ogród, basen, patio, bardzo dobrze utrzymane, są bardziej niż odpowiednie do relaksu i przyjemności oczu.
Spędziliśmy pyszny tydzień w Castelo do Mar.
Właściciele i osoba odpowiedzialna za zarządzanie nieruchomością są bardzo dostępni i przyjaźni.
W pełni polecamy ten wynajem wakacyjny.

Odkryj to zakwaterowanie
#42749 Willa Carvoeiro
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Wspaniały pobyt w cichym domu z dużym podgrzewanym i bezpiecznym basenem dla dzieci, grillem, kręgielnią i dużym ogrodem dla bezpieczeństwa dzieci.
Bardzo dobrze utrzymane i bardzo dobrze wyposażone we wszystko, co niezbędne dla niemowląt (łóżko barowe, łóżko parasolowe, przewijak, krzesełko do karmienia...)
Polecam. Rodzice i dzieci byli zachwyceni swoim pobytem.
Specjalne wyróżnienie dla Agnieszki i jej męża, wielkie podziękowania za sympatię i radę.
Do zobaczenia wkrótce

Francine L.
Właściciele
02/09/2020
Dziękuję bardzo za ten komentarz rodzaju. Dziękuję za uznanie wykonanej pracy. Przekazuję go Agnes i Richardowi.
Odkryj to zakwaterowanie
#21012 Wiejski Dom Saint Florent sur Auzonnet
4.5/5 - Błyszczący

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami! Piękna, zaciszna willa.
Wokół czubka skały, gdzie się znajdowaliśmy, jest mnóstwo wędrowców, ale nie przeszkadzało to, ponieważ dom znajduje się znacznie nad wędrującą ścieżką.
Ocean był zawsze obecny.
Pogoda miała być mieszana, zgodnie z raportem meteo, ale zawsze była lepsza i ciepła, 21°C do 24°C
Wiele do odwiedzenia, jeśli lubisz kamienie i miejsca duchowe
A nasze dzieci uwielbiały surfing
Zatrzymaliśmy się z naszymi 3 dorosłymi dziećmi i 2 / 3 przyjaciółmi / partnerami.

Zatoka Locquirec z Beg ar Chastell w środkuZatoka Locquirec z Beg ar Chastell w środku © HCvK @CC
Beag ar Chastell z drugiej strony zatokiBeag ar Chastell z drugiej strony zatoki © HCvK @CC
z brzeguz brzegu © HCvK @CC
podjazd - bardzo trudne z dużym BMWpodjazd - bardzo trudne z dużym BMW © HCvK @CC
północno-zachodniej części jadalnipółnocno-zachodniej części jadalni © HCvK @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#11941 Siedziba Szlachecka Locquirec
5/5 - Wzniosły

Piękny domek na wysokości Vercorin, odnowiony ze smakiem, bez stoiska, bardzo dobrze wyposażony, duże miejsca do przechowywania dostępne dla najemców, wygodne materace, duży salon, duży i piękny taras z ładnym płaskim ogrodem, kącik grillowy wszystko komfort, absolutnie wspaniały widok na wioskę i Alpy z widokiem na prawy brzeg Rodanu, dwa miejsca parkingowe. Bardzo dobre powitanie ze strony właścicieli, panów i pani Pierrat. Świetnie się bawiliśmy!

Odkryj to zakwaterowanie
#58298 Drewniany Chalet Vercorin
5/5 - Bez Zarzutu

Moja żona i ja i dwóch wnuków mieliśmy naprawdę fantastyczny pobyt tutaj i nie mógł wybrać lepsze dla naszych potrzeb. Zakwaterowanie było dokładnie tak, jak pokazała reklama. Furnaux jest na początku długiej doliny, która jest piękna, a stara linia kolejowa, która jest teraz chodnikiem, jest super sposobem na jej zbadanie. Caroline i Jean-Charles jesteśmy bardzo pomocni i uroczy gospodarze. Naprawdę mam nadzieję, że mamy szansę na powrót.

Odkryj to zakwaterowanie
#4452 Dom Kamienny Furnaux
5/5 - Niezrównany

Drugi pobyt z rzędu w tym pięknym domku, w którym mój partner i ja czujemy się jak w domu.
Bardzo miła, spokojna lokalizacja, dużo miejsca, ładny basen, bardzo czysty pokój i łazienka.
Gospodarze Solange i Alain są naprawdę świetni i wisienką na torcie, śniadanie jest naprawdę pełne: nie ma potrzeby lunchu.
Możesz iść z zamkniętymi oczami.

Nathalie i Alexandre

Odkryj to zakwaterowanie
#73601 Stary Gmach Gospodarski Six-Fours-les-Plages
4/5 - Bardzo Dobrze

Zakwaterowanie nieco spartańskie, zwłaszcza kuchnia jest bardzo mała i trudna w użyciu, ale lokalizacja jest piękna, spokój i relaks gwarantowane. Świetna przestrzeń na świeżym powietrzu do jedzenia i relaksu. W pobliżu (można dojechać samochodem) wiele dzikich zatoczek, jak lubimy ze wspaniałym morzem. Przybywasz pieszo w Capoliveri na wieczorny spacer i znaleźć mieszkańców i restauracje. Zalecany dla 4 osób, aby zatrzymać się w 6 trzeba być bardzo "elastyczne". Zalecane.

Odkryj to zakwaterowanie
#65308 Willa Capoliveri
4/5 - Godny Uwagi

Bardzo hałaśliwy wynajem znajduje się na skraju ruchliwej nadmorskiej drogi dzień i noc i parking
W małej łazience znajduje się również toaleta, która nie jest zbyt praktyczna
Telewizor jest naprawdę za mały w porównaniu do salonu
Pozytywem jest zacieniony ogród, który byłby ładniejszy, gdyby był utrzymywany
Elektryczna brama byłaby bezpieczniejsza i unikałaby wysiadania i jazdy przy każdym wyjeździe i powrocie

Odkryj to zakwaterowanie
#2385 Mieszkanie Sainte-Maxime
4/5 - Godny Uwagi

Wspaniałe wakacje w tym pięknym otoczeniu. Mamy kilka fajnych porad.
Dzieci korzystają z basenu i słodkich psów. Mój mąż i ja kochałem bbq'en wieczorem i cieszyć się pokojem.
Otrzymaliśmy ciepło i bardzo chętnie wracamy!

piękne zwiedzanie wykonane wzdłuż różnych rolnikówpiękne zwiedzanie wykonane wzdłuż różnych rolników © MartzenI @CC
w hamakuw hamaku © MartzenI @CC
Wieczorem miło jest mieć dobry czas. Wieczorem miło jest mieć dobry czas. © MartzenI @CC
Maria M.
Właściciele
01/08/2020
CIESZĘ SIĘ, ŻE MIELI GOŚCI.
Odkryj to zakwaterowanie
#21264 Dom Romanyà de la Selva
5/5 - Wspaniały

Uważamy, że pobyt był świetny, bardzo dobrze umeblowany i wentylowany.
Znajduje się on kilka metrów od plaży, w otoczeniu kilku supermarketów, restauracji i barów.
Tossa de Mar to spektakularne miejsce zarówno na zwiedzanie, jak i relaksujące wakacje.
Polecamy go w 100%.
Dziękuję bardzo za wszystko, wrócimy bezpieczni.

Ramona C.
Właściciele
01/08/2020
Dziękuję Marc
Odkryj to zakwaterowanie
#26103 Mieszkanie Tossa de Mar
5/5 - Ekstra

Mieszkaliśmy prawie 4 miesiące w Chapel of Garioch i wszystko było idealne. Ciepłe powitanie, widok i piękne otoczenie. Jesteśmy blisko Inverurie na zakupy i blisko pięknych miejsc, w tym lasu tuż za domem i Mount Bennachie ???? Mogę tylko polecić.

Odkryj to zakwaterowanie
#11426 Mała willa Chapel of Garioch
4/5 - Błyszczący

Bardzo miły i pomocny personel. Domek jest przyjazny, ciepły i łatwo wita 2 rodziny, szanując prywatność każdego z nich. Taras przy lesie jest niesamowity, a wieczór wokół brazier był niesamowity. Dzięki i do zobaczenia następnym razem. Polecam bez wahania!
Marjorie

Christine-Marc B.
Właściciele
30/07/2020
Dziękuję Marjorie za uznanie, odpowiadam trochę późno!
Odkryj to zakwaterowanie
#13354 Dom Wiejski Bouillon
4.5/5 - Dobry

Dzieci są bardzo szczęśliwe. Wczoraj odwiedziliśmy Port-Grimaud. To piękne.
Czy mogę zarezerwować ponownie? Francja jest rajskim krajem. Do zobaczenia w przyszłym roku. Agnes

Plaża BoucharelPlaża Boucharel © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf
5/5 - Ekstra

Cisza to zrobił Mieliśmy wspaniały pobyt, powitanie od właścicieli jest przyjazny, domek jest piękny, dobrze położony i nie ma nic, widok jest wybitny.
Nasze dwa psy również skorzystały z spacerów w okolicy i ogrodzie.
Idź tam będziesz zadowolony!

Odkryj to zakwaterowanie
#58298 Drewniany Chalet Vercorin
5/5 - Okazały

Apartament dobrze wyposażony, aby spędzić spokojne wakacje, prywatny basen, bardzo miły i dostępny właściciel i ten wspaniały widok na Propriano, morze, góry ... Polecam!

Wieczorem...Wieczorem... © KitkatB @CC
Męczy nas ten widok ...Męczy nas ten widok ... © KitkatB @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#17192 Mieszkanie Olmeto
4.5/5 - Doskonały

Doskonały pobyt w cichym, odmładzającym otoczeniu. Więcej niż tylko pokój: dobrze wyposażony apartament i znajduje się w pięknym domu charakteru.
Dzięki Philippe za animowanie tego pobytu z uwagą i dyskrecją. Dziękuję za jego oświecone rady: wizyty, spacery, lokalne rynki i restauracje.
Nie przegap tego...

Odkryj to zakwaterowanie
#62184 Stara ferma Cremps
5/5 - Cudny

Bardzo miły i pomocny personel. Frigo zaopatrzony, przygotowane łóżka, wyrafinowane dania, bardzo zadbany wystrój dobrego smaku i ciepłe powitanie od właścicieli.
Ponadto, pokaż zapewnione na dokach naprzeciwko, wraz z przybyciem trawlerów!

Odkryj to zakwaterowanie
#17426 Mieszkanie Le Tréport
5/5 - Godny Uwagi

Un Grand Merci à Gilbert de Nous Avoir Fourni Son Appartement et de passer des Vacances fantastiques. L'Appartement Est Meublé simplement Mais équipé de tout ce dont Vous avez Besoin. Il y a Deux Balcons, une Entrée Qui Vous Permet d'avoir des serwetki et du Linge SEC AUX Premiers Rayons du Soleil; un autre Où Il Est możliwe de prendre des Repas pour 2/3 personnes; Nous étions 5 et Nous avons profité de La Cuisine Qui Est Équipée d'une duże Porte vitrée donc Il Nous a semblé, à Toutes Fins pratiques,? Tre sur La Terrasse. L'Appartement N'a Pas de système de climyzacja Mais Nous n'en avons pas ressenti Le Besoin samochód Nous avons été émerveillés par La Belle wentylacja et l'absencja de moustiques. La Mer peut ' tre atteinte EN traversant Le parking PUIS EN ́GLA EN Toute sécurité un Maillot de Bain. Le Golfe de Lava Est un Coin de Paradis, une Mer krystaliczny avec beaucoup de Petits Poissons, pas trop de Monde, Vous pouvez Louer des Batumi, des pédalos, des SUP OU faire des deptaki. A Distance de Marche du bar, restauracja, Supermarché. Anna (Italie)

Mina L.
Właściciele
12/07/2020
Witam
Dziękuję bardzo za to piękne świadectwo i bardzo szczęśliwy, że pozwoliły ci cieszyć się pięknym świętem.
Czekamy na Ciebie ponownie wśród
ód nas
chronić siebie i swoją rodzinę
Pozdrowienia
Mina
Odkryj to zakwaterowanie
#8264 Mieszkanie Ajaccio
5/5 - Wyśmienity

Mieszkanie znajduje się w rezydencji z prywatnym odkrytym parkingu, które mogą być dostępne tylko samochodem z kluczem, możliwość opuszczenia naszego samochodu stacjonarnego w cieniu dużego drzewa nie było wielkiego komfortu: w praktyce użyliśmy go tylko jako magazyn dla materiału plażowego.
Mieszkanie umeblowane w prosty sposób, ale wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz, może w 6 dorosłych osób jesteś nieco napięty, ale dla pary z dziećmi jest idealny. Zacieniony balkon, który pozwala na lunch na świeżym powietrzu jest również piękne.
Przywiózł tylko arkusze z domu, tak aby nie używać tych nieruchomości.
Przed opuszczeniem mieszkania oczyszczono go i umieścić go z powrotem w warunkach, w których znaleźliśmy go, unikając w ten sposób dodatkowych kosztów sprzątania, bez konieczności weryfikacji przez nieruchomość.
Dostęp do plaży jest kilka kroków na piechotę, plaża, że w godzinach porannych (na początku lipca) jest prawie opuszczony, jest również wyposażony w stację ratunkową, choć umieszczone trochę zdecentralizowane w rozdzielany obszar, woda morska jest krystalicznie czyste i dna morskiego obniża Stopniowo.
Istnieje możliwość wynajęcia surfingu, kajaków i rowery wodne jako narty wodne, takie jak turystyka w morzu jako nurka lub z wycieczek do rezerwatu przyrody Scandola.
W małej wiosce znajduje się niewielki mały sklep zaopatrzony w prawie wszystko, dobra restauracja z stołami przy plaży, kreperia, która również gotuje grillowane mięso i krewetki oraz Pizzeria "francuski" z pięknym widokiem na zatokę, wszystkie osiągalne wygodnie pieszo.
Jeśli chcesz korzystać z samochodu polecam również restaurację, która znajduje się obok Ronda, skąd wziąć mały sposób, który prowadzi do wsi zatoki lawy.
Nadal Dziękujemy Gilbert za ciepłe powitanie.

Plaża w godzinach porannychPlaża w godzinach porannych © Pedro68 @CC
MorzeMorze © Pedro68 @CC
Zatoka widziana z pizzeriiZatoka widziana z pizzerii © Pedro68 @CC
wioska widziana z plażywioska widziana z plaży © Pedro68 @CC
Mina L.
Właściciele
12/07/2020
Witam
Dziękuję bardzo i szczęśliwy, że dobre wakacje
Czekamy na Ciebie ponownie
chronić siebie i swoją rodzinę
Pozdrowienia
Mina
Odkryj to zakwaterowanie
#8264 Mieszkanie Ajaccio
4.5/5 - Wielki

Ogród i basen są marzeniem, a właściciele są super ładne i serdeczne.
Apartament jest gustownie urządzony i oferuje wszystkie udogodnienia.
Zauważono tylko kilka małych punktów:
- mieszkanie czasami ma zbyt niską wysokość pomieszczenia (belki)
- toaleta jest bardzo wąska, prawie nie mieści się w
- rowery i sprzęt fitness wymienione na wyświetlaczu nie były dostępne
W sumie jednak mieliśmy jeszcze kilka wspaniałych dni wakacji z Florencją i Jean-Jacques.

Odkryj to zakwaterowanie
#9638 Mieszkanie La Ciotat
4/5 - Wyśmienity

Nie byliśmy w stanie iść zgodnie z planem do L'Ampolla do schroniska Los Olivos spowodować wirusa korony, Didier właściciel zwrócił nam natychmiast po anulowaniu rezerwacji, w międzyczasie mieliśmy dobre stosunki z Didier z szybkich odpowiedzi na nasze pytania.
Wierzymy, że jeśli sytuacja pozwoli mu pozostać tam w przyszłym roku

Odkryj to zakwaterowanie
#50421 Willa L'Ampolla
4.5/5 - Wielki

Miłość! Wspaniała dekoracja i doskonałe powitanie! Polecamy i wróćmy!

The ManjericoThe Manjerico © CatiaMO @CC
BasenBasen © CatiaMO @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#16696 Stary Gmach Gospodarski A dos Cunhados
5/5 - Godny Uwagi

Wynajęliśmy wszystkie cztery domy z okazji urodzin naszego ojca. Doskonałe miejsce, ponieważ jest prywatne i możemy być razem, ale na koniec dnia i rano wszyscy mieliśmy różne domy. Zrobiliśmy szaszłyki, pieczonego kurczaka, śpiewaliśmy późno! Czasami udawaliśmy się do różnych miejsc w ciągu dnia, ale w końcu byliśmy razem w tym Raju. To było kilka wyjątkowych dni, które pozostały na całe życie

Odkryj to zakwaterowanie
#593 Wiejski Dom Camacha
5/5 - Bez Zarzutu

Aggeli Village House to wspaniały dom ze wszystkimi gospodarstwami domowymi. Bardzo czysty, a dom jest najpiękniejszy z prawie innych zdjęć.

Odkryj to zakwaterowanie
#8088 Wiejski Dom Asklipio
5/5 - Niezrównany

Powitanie było ciepłe i powitanie w lodówce i na stole było bardzo szczęśliwe. Dom jest typowym wiejskim domem z grubymi ścianami i dużymi, jasnymi pokojami. Kuchnia jest praktycznie umeblowana dla wczasowiczów. Centralny, czarujący taras z patio, po prostu fantastyczne. Praktycznie pralka i dom były bardzo fajne, używany wentylator tylko 1 noc. Dzieci mogły się swobodnie, chwalebnie poruszać. Przyjdź znowu chętnie, ponieważ blisko plaży i miejsca, ale cudownie cicho

Odkryj to zakwaterowanie
#17648 Dom Typowy Sant Francesc de Formentera
5/5 - Bardzo Rozsądne

Gorąco polecam mieszkanie ROLAX pana Rolanda: piękne, czyste, funkcjonalne, służyło wszystko, ale przede wszystkim .... w naprawdę strategicznym punkcie, aby móc włączyć i odwiedzić piękny ponadczasowy region, Umbria !!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#5859 Mieszkanie dwupoziomowe Perugia
4.5/5 - Cudowny

Zatrzymaliśmy się tam w 6 na tydzień pod koniec 2013 roku. Oszałamiająca willa zabezpieczona wszystkimi udogodnieniami. Francuscy właściciele byli uroczy i zaoferowali program wycieczki na morzu, aby odkryć wspaniałe wyspy. Prawie przypisany taksówkarz pozwolił nam odwiedzić najpiękniejsze miejsca, w tym piękną plażę, na której znajduje się duży włoski zespół. Kucharz w domu uczynił nas doskonałe dania kuchni lokalnej na bazie skorupiaków, ryb, zebus ... Bardzo cicha i odosobniona lokalizacja wymagająca skorzystania z taksówki (taniej), aby dostać się do miasta.

Najpiękniejsza plażaNajpiękniejsza plaża © DidYve @CC
Doskonały kucharzDoskonały kucharz © DidYve @CC
Słodycz życia w JongoaSłodycz życia w Jongoa © DidYve @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#8886 Willa Nosy Be
5/5 - Skończony

Miał wspaniałe wakacje w tej pięknej willi.

Villa w spokoju, bez twarzą w twarz z pięknym ogrodem, wspaniałym basenem, który jest naprawdę doceniane w tym regionie.

Wewnątrz willi, bardzo czyste, przestronne...

Wszystko było doskonałe!

Sophie V.
Właściciele
21/04/2020
Witam Odile i wielkie dziękuję za tę pozytywną recenzję. Cieszę się, że pobyt był najprzyjemniejszy. Mam nadzieję, że ty i twoja rodzina jesteście w porządku w tym skomplikowanym czasie. Może następnym razem. Sophie
Odkryj to zakwaterowanie
#28823 Willa Suzette
5/5 - Cudny

Ten czysty, lekki i przewiewny narożny narożny apartament na drugim piętrze znajduje się w małym, dwupiętrowym kompleksie w kształcie zmodyfikowanego U z ładnym terenem i basenem / miejscem do grillowania w środku. Na miejscu znajduje się niewielka samoobsługowa pralnia. Położony na osobliwym i cichym północnym krańcu Kihei, tuż nad wodą, blok przy pierwotnej głównej drodze. Sklep spożywczy na rogu dostarczył wszystko, czego potrzebowaliśmy do naszej wizyty, a nasz gospodarz był uprzejmy i łatwy do komunikowania się. Byliśmy zachwyceni wszystkim, co dotyczy urządzenia — widokiem, prywatnością, meblami, bogatymi materiałami i sprzętem dostępnym do użytku podczas naszego pobytu. Naprawdę nie mam nic negatywnego do powiedzenia na ten temat. PS Jest to najlepiej położony apartament w kompleksie. Nie myślałem nawet o pobycie w innym, choć cicha atmosfera i piękna plaża tuż przy trawniku byłyby fantastyczne bez względu na wszystko. A sam kompleks jest doskonale położony jako cichy obóz bazowy do przygód wokół wyspy.

Zachód słońca z plaży poza apartamentem.Zachód słońca z plaży poza apartamentem. © JB1 @CC
Krajobraz wzdłuż chodnika do naszego cichego końca budynku.Krajobraz wzdłuż chodnika do naszego cichego końca budynku. © JB1 @CC
Widok z prywatnego lanai. Widok z prywatnego lanai. © JB1 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#7397 Mieszkanie Kihei
5/5 - Bez Zarzutu

Bardzo mili gospodarze i zawsze do dyspozycji. Dom bardzo dobrze wyposażony. Gratulacje, gratulacje.

Odkryj to zakwaterowanie
#41788 Bungalow Wemeldinge
5/5 - Dobry

Mieszkanie jest idealnie usydne, jest zgodne z opisami, które są bardzo dobrze wyposażone
Pościel jest bardzo dobrej jakości. Można wybrać się na pieszą wycieczkę bez samochodu

Damien T.
Właściciele
06/04/2020
Dziękuję bardzo do przyjemności zobaczenia ponownie
Odkryj to zakwaterowanie
#32727 Mieszkanie Bourboule
5/5 - Bardzo Dobrze

15 dni marzeń u Pawła i Marii, nie wspominając o super Louis.
Wspaniała rodzina zawsze słucha cię i zawsze tam, aby pomóc Ci odkryć ich wspaniałą wyspę. Zawsze tam również, aby dać Ci odpowiednie oferty.
Dom jest dość zgodny z reklamą, bardzo funkcjonalny i bardzo wygodny.
"Prywatna" plaża to prawdziwy raj z jadalnią i solarium.
Kajaki dostępne są bardzo praktyczne, aby odkryć wybrzeże.
Posiłki Marie są godne największych restauracji wyróżnionych gwiazdką Michelin! Prawdziwa rozkosz.
Podsumowując, wszystko było idealne. Idź tam bez wahania są niezwykłe i spędzisz niezapomniane wakacje i spotkasz piękne.
Wielkie dzięki dla Ciebie 3 (Paul, Marie i Louis). Mamy nadzieję, że wrócimy w ciągu najbliższych kilku lat.
Patricia, Jean-Pierre, Dylan, Tiffany i Jennifer

Zachód słońca widziany z tarasuZachód słońca widziany z tarasu © Patjp @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#42619 Willa Glacis
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Najlepsze Doświadczenie Bush można sobie wyobrazić podczas relaksu na werandzie w domu (ale to nie jest twój dom), jednak czuje się jak w domu tylko różnica masz wszystkie Antylopy, Bush Świnie, Żyrafa, Wilde Beast, Zebra, aby wymienić tylko kilka i Bush Baby w nocy i obfitość gatunków ptaków wszystkich przybywających do odwiedzenia cię w domu Bush.

Ten dom jest wyjątkowo dobrze umeblowany, stylowy i wygodny, aby poprawić swoje doświadczenie Bush i zaspokoić wszystkie swoje wygody.

Basen i obszar Braai. Basen i obszar Braai. © Vulamanzi @CC
Popołudniowa drzemka. Popołudniowa drzemka. © Vulamanzi @CC
Goście ranoGoście rano © Vulamanzi @CC
Absolutnie niesamowite. Absolutnie niesamowite. © Vulamanzi @CC
Wspaniały Kudu Bull codziennie gościem. Wspaniały Kudu Bull codziennie gościem. © Vulamanzi @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#2449 Willa Marloth Park