WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Cieszyliśmy się kilka dni tego wspaniałego mieszkania. Jest to dwupoziomowy bardzo dobrze wyposażony, z klimatyzacją we wszystkich pokojach, wygodny, jasny i dobrze urządzony. Nie brakuje szczegółów, ze wszystkim, czego potrzebujesz, aby znaleźć się we własnym domu (dobre urządzenia i przybory kuchenne, leżaki plażowe, parasol, gry planszowe, gabinet lekarski, książki itp.) Ponadto istnieje notes z informacjami o okolicy i wskazówek dla najemców, który jest bardzo przydatny.

Automatyka domowa to jeszcze jeden punkt, który odróżnia go od innych mieszkań (nigdy tego nie doświadczyliśmy) i który zaskoczył nas bardzo pozytywnie swoją prostotą i komfortem. Salon i pokoje są bardzo przestronne, z dwoma bardzo w pełni wyposażonymi łazienkami. Ten na najwyższym piętrze jest niezwykły, ma nawet klimatyzację. A taras z markizami na parterze jest przyjemny z przestronnością i pięknym widokiem.
Lokalizacja apartamentu jest bezkonkurencyjna, w pięknej urbanizacji na plaży, z ogrodami, basenami, kortem do padla i zamkniętym parkingiem.

Aby przejść do plaży po prostu przejść przez ogród i w ciągu kilku minut jesteś na piasku. Istnieje kilka barów na plaży, gdzie można zjeść lub tapas obok urbanizacji, a nawet na piasku plaży kilka metrów dalej. Bardzo odpowiedni dla rodzin. W urbanizacji znajdują się również sklepy.

Zarówno właściciel, jak i agencja są bardzo uważni i byli do naszej dyspozycji przez cały czas. Prawda jest taka, że to było bardzo dobre doświadczenie, luksus, aby odłączyć się i cieszyć się tym wspaniałym miejscem.

Gorąco polecamy i powtórzymy na pewno.

Odkryj to zakwaterowanie
#17872 Mieszkanie dwupoziomowe Zahara de los Atunes
5/5 - Cudowny

Kiedy idę na wakacje nad morze, idę tylko na Sardynię, a w szczególności do Orosei i Casa Gemma. Żaden z nas nie rozczarowuje mnie, Orosei za czystą wodę, wspaniałe plaże i zatoczki i "House Gemma" za staranne czyszczenie, ponieważ dobrze wyposażone i wygodne, blisko wszystkich usług i w cichej okolicy.

Licia S.
Właściciele
15/10/2020
Dziękuję za zawsze wybór mojego domu i za recenzję rodzaju
Licia (Licia)
Odkryj to zakwaterowanie
#34811 Mieszkanie Orosei
5/5 - Bez Zarzutu

To było wspaniałe święto! Mieszkanie jest w doskonałej lokalizacji, idealne do jazdy stamtąd na plażę, a wieczorem na spacer do centrum wsi. Jest również ładna i wyposażona we wszystko, czego potrzebujesz! byliśmy tylko dwa, ale czterech z nas byłoby bardzo zrelaksowany.
Mogę tylko polecić!

Licia S.
Właściciele
15/10/2020
Dziękujemy za recenzję. Mam nadzieję, że nadal mam mojego gościa
Licia (Licia)
Odkryj to zakwaterowanie
#34811 Mieszkanie Orosei
4.5/5 - Wyśmienity

Bonjour à tous. C'est vraiment une place très belle!!! Et Evelyn est très sympathique. On est vraiment très bien ici. Oui, j’aurais bien aimée, d’avoir un peu plus du soleil et un peu moins d’orages - mais quoi faire :-)

Pour le retour en Allemagne on va faire un test PCR ici à St-Aygulf, 48 heures avant de partir. Je suis déjà aller, pour me renseigner, comment et ou il faut faire. Mais quand même: merci beaucoup pour me rappeler!!!

Bien á vous

Wizyta w St-TropezWizyta w St-Tropez © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Czuliśmy się bardzo komfortowo w Sagna Rotonda. Serdecznie dziękujemy Teresina i Giovanniemu za ciepłe powitanie, świeżo upieczony chleb, stylową atmosferę i wspaniały ogród warzywny. Gustownie urządzone domki i apartamenty znajdują się wysoko na wysokości 1644 m n.p.m. i są dobrym punktem wyjścia do wędrówek po dolinie Maira. Droga do popularnych wędrówek (Lago Nero, Rocca la Meja, Frazzati-Tour) jest możliwa stąd szybko i wygodnie.

Odkryj to zakwaterowanie
#31252 Dom góralski Marmora
4.5/5 - Ekstra

Dla tej lokalizacji naprawdę TOP cena. Oczywiście nie za darmo, muszą zostać w domu. Widok z basenu i tarasu powyżej są naprawdę marzycielski. Naprawdę wszystko bardzo dobre, kogo chcesz szukać na wysokim poziomie: Trochę więcej czystości, zwłaszcza w łazience! ponadto, jeden lub 2 fanów, a następnie naprawdę ma 100 na 100 punktów. Klimat nie potrzebują tutaj, tutaj zawsze idzie wiatr, ściany są grube i izolacyjne bardzo dobrze, nigdy nie mieliśmy gorącego pomieszczenia i może spać wygodnie każdej nocy, nawet bez klimatu.

Ogród jest rajem dla psówOgród jest rajem dla psów © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf
4/5 - Bez Zarzutu

Witam Pan Kassner,
Bardzo miły i pomocny personel.
Dom, sprzęt, koła: wszystkiego najlepszego.
Nie było żadnych specjalnych wydarzeń.
Wszystko było ciche i zrelaksowane.
Pozdrawiam serdecznie
Horst Ernst Sohr

Odkryj to zakwaterowanie
#14749 Bungalow Dirkshorn
5/5 - Niezapomniany

Mieliśmy wspaniały pobyt w sierpniu z czteroosobową rodziną w tym domu wakacyjnym. Dom jest bardzo przestronny, czysty i oferuje pewien komfort, taki jak zmywarka, pralka, klimatyzacja i internet WIFI. Na piętrze znajdują się 3 sypialnie z oddzielną klimatyzacją oraz salon na parterze. Dwie łazienki. W pełni wyposażona kuchnia wewnątrz i na zewnątrz. Duży grill w dużym ogrodzie, gdzie zawsze jest miejsce na słońcu lub w cieniu. Przytulny taras przypominający salon, idealny do jadalni na świeżym powietrzu. Dom znajduje się w odległości krótkiego spaceru od plaży w ładnej spokojnej okolicy. W pobliżu znajduje się wiele atrakcji: ruiny Nory, wypożyczalnia łodzi, nurkowanie, typowe sardyńskie restauracje i piękne miasteczko turystyczne PULA, które zachęca do spacerów. Jest to miejsce, które z pewnością zarezerwujemy ponownie w przyszłości. Zaczyna się dobrze, gdy witani są przyjemni z miłymi zimnymi napojami w lodówce i tradycyjnymi sardyńskimi wypiekami.

Odkryj to zakwaterowanie
#9951 Dom Pula (Sardynia)
5/5 - Niezrównany

Wspaniały dom ze wszystkim. Z strategiczną i cichą lokalizacją w odległości spaceru od centrum i wszystkich udogodnień. Blisko do najpiękniejszych plaż Sardynii. Powiedział sard, który zna wyspę bardzo dobrze ...

Przezroczyste morzePrzezroczyste morze © Cristian180971 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#34811 Mieszkanie Orosei
4.5/5 - Cudowny

Nasz pobyt był prawdziwym jedzeniem dla duszy.
Nasi przyjaciele i dzieci go uwielbiali. Powtórzmy i odwdzięczmy się doskonałemu powitania i akompaniamentowi, które mieliśmy.

pokój dziecięcy był uczuciepokój dziecięcy był uczucie © JoaoFerreira12 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#32241 Dom Kamienny Águeda
5/5 - Dobry

Zatrzymaliśmy się 10 lat (2011 do 2020) w miesiącach od grudnia do marca w tym wspaniałym wynajem.
Laguna Chap'tit znajduje się w nadmorskiej miejscowości Saint Leu i sto metrów od laguny, obdarzonej wszystkimi udogodnieniami "jak w domu" i prywatnym basenem. Właściciele Pierre i Juliette są wszechobecni i zawsze do naszej małej opieki i gotowi doradzić nam na wizyty, aby zrobić na intensywnej wyspie.

Odkryj to zakwaterowanie
#71744 Willa Saint-Leu
5/5 - Bez Zarzutu

Zatrzymaliśmy się 10 lat (od 2011 do 2020) w miesiącach od grudnia do marca w tym wspaniałym wynajem.
Chap'tit lagoon znajduje się w nadmorskiej miejscowości Saint leu i sto metrów od laguny, apartamenty są wyposażone we wszystkie udogodnienia "jak w domu" i z basenem.
Właściciele Pierre i Juliette są wszechobecni i zawsze gotowi doradzić nam w sprawie wizyt, które mają być wykonane.

Odkryj to zakwaterowanie
#71744 Willa Saint-Leu
5/5 - Wzniosły

Piękne spacery w bardzo zielonej scenerii, w uroczej małej dolinie. Dobrze wyposażone zakwaterowanie, bardzo wygodne, z ciepłym przyjęciem. Piękny taras z widokiem na górę. Spokój, sport i turystyka były częścią codziennego życia.

Odkryj to zakwaterowanie
#33379 Stara Owczarnia Montblanc
5/5 - Hojny

Jest to kompleks mieszkalny z indywidualnymi bungalowami. Do dyspozycji Gości jest staw kąpielowy z wyspą, który zaprasza na kilka ćwiczeń jogi w pełnym spokoju. Na miły wieczór z piwem, winem lub sangrią gospodarz oferuje specjalnie prowadzony pawilon, w którym może stać się nieco później. Duży obszar, na którym sympatyczna rodzina stworzyła mały raj. Mówi się po portugalskach, niemiecku i angielsku, nie mogliśmy sami zrobić więcej. To nie był pierwszy raz, kiedy tam byliśmy, a już na pewno nie ostatni raz.

© GerritU @CC
Ogród przedniOgród przedni © GerritU @CC
Ogród przedniOgród przedni © GerritU @CC
Staw kąpielowyStaw kąpielowy © GerritU @CC
Oswojony żółw :)Oswojony żółw :) © GerritU @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#5139 Stara ferma Aljezur
4/5 - Bez Zarzutu

Dziękujemy Lilianie i Erminio za piękny pobyt, który nam zaoferowali i troskę o rozwiązanie (kilku) małych problemów, które się pojawiły. Nawet nasze wnuczki, które dołączyły w ostatnim tygodniu, znalazły się bardzo dobrze w mieszkaniu, które jest wygodne i dobrze umeblowane.
Paola i Julius

Odkryj to zakwaterowanie
#45402 Mieszkanie Gosaldo
4/5 - Wielki

Dziękujemy za bardzo miłe wakacje w domu wakacyjnym!
Znajduje się w Dirkshorn topp, więc wspaniałe miejsca, aby dotrzeć w promieniu max 25km! Amsterdam absolutnie, Almaar i Hoorn - najpiękniejsze miasta Północnej Holandii, latarnia morska i wieś Marche - wysoce zalecane!, plaże między Petten i góry w Zee marzeniem!
Twój dom jest w pełni wyposażony, ma miejsce dla 6 osób; my dwa czuł się super wygodne! Rowery są w pełni funkcjonalne i w każdym odpowiednim rozmiarze, ogród bardzo ładny, zamknięty i z tarasem chronionym przed wiatrem. Parking dla samochodu w odległości 5m - niesamowite.
Wszystko, od rezerwacji do zameldowania i wymeldowania było zrelaksowany, łatwy i bardzo zorientowany na usługi. Pozdrowienia dla pani Langedijk i jej męża!
Absolutnie pomocne są notatki na niektórych urządzeniach i funkcjach, dzięki za to!
Polecamy Twój dom tutaj i w naszym gronie przyjaciół bardzo chętnie i z czystym sumieniem!
Do zobaczenia już niedługo!

Najlepsze dla: Przygoda

Odkryj to zakwaterowanie
#14749 Bungalow Dirkshorn
4.5/5 - Błyszczący

Christina Szanowni Państwo,
Dziękujemy za wspaniałe, niezapomniane lato w twoim małym domu. Spokój w ogrodzie i nad morzem jest wyjątkowy.
Już na śniadanie były figi i owoce cytrusowe z dużego ogrodu.
Gościnność ciebie, twojej rodziny i całej wioski jest serdeczna.
Czuliśmy się całkowicie komfortowo i na pewno wrócimy.

Christina K.
Właściciele
15/09/2020
Dziękuję Jana! Mam nadzieję, że do zobaczenia tutaj ponownie.
Odkryj to zakwaterowanie
#46810 Dom Typowy Nafpaktos
4/5 - Dobry

Christina była doskonałym gospodarzem! Bardzo miła i pomocna. Dom jest jak pokazano na zdjęciach i w doskonałej lokalizacji. dzieci uwielbiały duży ogród!

Odkryj to zakwaterowanie
#46810 Dom Typowy Nafpaktos
4/5 - Cudowny

Dom jest dość zgodny z opisem, bardzo czysty, bardzo dobrze zaaranżowany. Pokoje wyposażone są w wysokiej jakości pościel. Kuchnia jest przestronna i bardzo dobrze wyposażona.
Mnogość tarasów utrudniała wybór każdej nocy ????
Ogród, basen, patio, bardzo dobrze utrzymane, są bardziej niż odpowiednie do relaksu i przyjemności oczu.
Spędziliśmy pyszny tydzień w Castelo do Mar.
Właściciele i osoba odpowiedzialna za zarządzanie nieruchomością są bardzo dostępni i przyjaźni.
W pełni polecamy ten wynajem wakacyjny.

Odkryj to zakwaterowanie
#42749 Willa Carvoeiro
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Wspaniały pobyt w cichym domu z dużym podgrzewanym i bezpiecznym basenem dla dzieci, grillem, kręgielnią i dużym ogrodem dla bezpieczeństwa dzieci.
Bardzo dobrze utrzymane i bardzo dobrze wyposażone we wszystko, co niezbędne dla niemowląt (łóżko barowe, łóżko parasolowe, przewijak, krzesełko do karmienia...)
Polecam. Rodzice i dzieci byli zachwyceni swoim pobytem.
Specjalne wyróżnienie dla Agnieszki i jej męża, wielkie podziękowania za sympatię i radę.
Do zobaczenia wkrótce

Francine L.
Właściciele
02/09/2020
Dziękuję bardzo za ten komentarz rodzaju. Dziękuję za uznanie wykonanej pracy. Przekazuję go Agnes i Richardowi.
Odkryj to zakwaterowanie
#21012 Wiejski Dom Saint Florent sur Auzonnet
4.5/5 - Błyszczący

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami! Piękna, zaciszna willa.
Wokół czubka skały, gdzie się znajdowaliśmy, jest mnóstwo wędrowców, ale nie przeszkadzało to, ponieważ dom znajduje się znacznie nad wędrującą ścieżką.
Ocean był zawsze obecny.
Pogoda miała być mieszana, zgodnie z raportem meteo, ale zawsze była lepsza i ciepła, 21°C do 24°C
Wiele do odwiedzenia, jeśli lubisz kamienie i miejsca duchowe
A nasze dzieci uwielbiały surfing
Zatrzymaliśmy się z naszymi 3 dorosłymi dziećmi i 2 / 3 przyjaciółmi / partnerami.

Zatoka Locquirec z Beg ar Chastell w środkuZatoka Locquirec z Beg ar Chastell w środku © HCvK @CC
Beag ar Chastell z drugiej strony zatokiBeag ar Chastell z drugiej strony zatoki © HCvK @CC
z brzeguz brzegu © HCvK @CC
podjazd - bardzo trudne z dużym BMWpodjazd - bardzo trudne z dużym BMW © HCvK @CC
północno-zachodniej części jadalnipółnocno-zachodniej części jadalni © HCvK @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#11941 Siedziba Szlachecka Locquirec
5/5 - Wzniosły

Piękny domek na wysokości Vercorin, odnowiony ze smakiem, bez stoiska, bardzo dobrze wyposażony, duże miejsca do przechowywania dostępne dla najemców, wygodne materace, duży salon, duży i piękny taras z ładnym płaskim ogrodem, kącik grillowy wszystko komfort, absolutnie wspaniały widok na wioskę i Alpy z widokiem na prawy brzeg Rodanu, dwa miejsca parkingowe. Bardzo dobre powitanie ze strony właścicieli, panów i pani Pierrat. Świetnie się bawiliśmy!

Odkryj to zakwaterowanie
#58298 Drewniany Chalet Vercorin
5/5 - Bez Zarzutu

Moja żona i ja i dwóch wnuków mieliśmy naprawdę fantastyczny pobyt tutaj i nie mógł wybrać lepsze dla naszych potrzeb. Zakwaterowanie było dokładnie tak, jak pokazała reklama. Furnaux jest na początku długiej doliny, która jest piękna, a stara linia kolejowa, która jest teraz chodnikiem, jest super sposobem na jej zbadanie. Caroline i Jean-Charles jesteśmy bardzo pomocni i uroczy gospodarze. Naprawdę mam nadzieję, że mamy szansę na powrót.

Odkryj to zakwaterowanie
#4452 Dom Kamienny Furnaux
5/5 - Niezrównany

Drugi pobyt z rzędu w tym pięknym domku, w którym mój partner i ja czujemy się jak w domu.
Bardzo miła, spokojna lokalizacja, dużo miejsca, ładny basen, bardzo czysty pokój i łazienka.
Gospodarze Solange i Alain są naprawdę świetni i wisienką na torcie, śniadanie jest naprawdę pełne: nie ma potrzeby lunchu.
Możesz iść z zamkniętymi oczami.

Nathalie i Alexandre

Odkryj to zakwaterowanie
#73601 Stary Gmach Gospodarski Six-Fours-les-Plages
4/5 - Bardzo Dobrze

Zakwaterowanie nieco spartańskie, zwłaszcza kuchnia jest bardzo mała i trudna w użyciu, ale lokalizacja jest piękna, spokój i relaks gwarantowane. Świetna przestrzeń na świeżym powietrzu do jedzenia i relaksu. W pobliżu (można dojechać samochodem) wiele dzikich zatoczek, jak lubimy ze wspaniałym morzem. Przybywasz pieszo w Capoliveri na wieczorny spacer i znaleźć mieszkańców i restauracje. Zalecany dla 4 osób, aby zatrzymać się w 6 trzeba być bardzo "elastyczne". Zalecane.

Odkryj to zakwaterowanie
#65308 Willa Capoliveri
4/5 - Godny Uwagi

Bardzo hałaśliwy wynajem znajduje się na skraju ruchliwej nadmorskiej drogi dzień i noc i parking
W małej łazience znajduje się również toaleta, która nie jest zbyt praktyczna
Telewizor jest naprawdę za mały w porównaniu do salonu
Pozytywem jest zacieniony ogród, który byłby ładniejszy, gdyby był utrzymywany
Elektryczna brama byłaby bezpieczniejsza i unikałaby wysiadania i jazdy przy każdym wyjeździe i powrocie

Odkryj to zakwaterowanie
#2385 Mieszkanie Sainte-Maxime
4/5 - Godny Uwagi

Wspaniałe wakacje w tym pięknym otoczeniu. Mamy kilka fajnych porad.
Dzieci korzystają z basenu i słodkich psów. Mój mąż i ja kochałem bbq'en wieczorem i cieszyć się pokojem.
Otrzymaliśmy ciepło i bardzo chętnie wracamy!

piękne zwiedzanie wykonane wzdłuż różnych rolnikówpiękne zwiedzanie wykonane wzdłuż różnych rolników © MartzenI @CC
w hamakuw hamaku © MartzenI @CC
Wieczorem miło jest mieć dobry czas. Wieczorem miło jest mieć dobry czas. © MartzenI @CC
Maria M.
Właściciele
01/08/2020
CIESZĘ SIĘ, ŻE MIELI GOŚCI.
Odkryj to zakwaterowanie
#21264 Dom Romanyà de la Selva
5/5 - Wspaniały

Uważamy, że pobyt był świetny, bardzo dobrze umeblowany i wentylowany.
Znajduje się on kilka metrów od plaży, w otoczeniu kilku supermarketów, restauracji i barów.
Tossa de Mar to spektakularne miejsce zarówno na zwiedzanie, jak i relaksujące wakacje.
Polecamy go w 100%.
Dziękuję bardzo za wszystko, wrócimy bezpieczni.

Ramona C.
Właściciele
01/08/2020
Dziękuję Marc
Odkryj to zakwaterowanie
#26103 Mieszkanie Tossa de Mar
5/5 - Ekstra

Mieszkaliśmy prawie 4 miesiące w Chapel of Garioch i wszystko było idealne. Ciepłe powitanie, widok i piękne otoczenie. Jesteśmy blisko Inverurie na zakupy i blisko pięknych miejsc, w tym lasu tuż za domem i Mount Bennachie ???? Mogę tylko polecić.

Odkryj to zakwaterowanie
#11426 Mała willa Chapel of Garioch
4/5 - Błyszczący

Bardzo miły i pomocny personel. Domek jest przyjazny, ciepły i łatwo wita 2 rodziny, szanując prywatność każdego z nich. Taras przy lesie jest niesamowity, a wieczór wokół brazier był niesamowity. Dzięki i do zobaczenia następnym razem. Polecam bez wahania!
Marjorie

Christine-Marc B.
Właściciele
30/07/2020
Dziękuję Marjorie za uznanie, odpowiadam trochę późno!
Odkryj to zakwaterowanie
#13354 Dom Wiejski Bouillon

Piękne środowisko, ale obszar zaatakowany przez loirs i źle utrzymane: zatrzymaliśmy się w Trapper dwie noce w zapachu pestilential do sześciu w salonie, ponieważ podłoga została zaatakowana przez loirs, którzy weszli (i krzyknął), jak chcieli w tym domu źle odizolowane od zewnątrz. Ten domek ma tylko jedną prawdziwą sypialnię, z drugiej znajduje się na zamkniętej antresoli. Na szczęście spędziliśmy resztę pobytu w Bancaou, znacznie lepiej izolowane, ale nie doskonale, ponieważ loirs również wszedł (crottes w szafkach, sprawunki na dachu wieczorem i w nocy i mijając jeden z nich w kuchni w środku dnia). Ponadto wiele wad konserwacyjnych: uszkodzony most, zniszczony plac zabaw, nieszczelny vasque łazienkowy, okno wykuszowe, które już nie zamyka się (załatane podczas naszego pobytu). Prace rehabilitacyjne są potrzebne, aby uzasadnić wynajem Trapera i ogólnie wysoką cenę wynajmu. Szkoda, bo otoczenie jest idylliczne: cisza, w sercu natury i na początku wielu pięknych wędrówek.

Crottes of Loirs na łóżkach TraperaCrottes of Loirs na łóżkach Trapera © vergnous @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#46371 Dom Le Chaffal
4.5/5 - Dobry

Dzieci są bardzo szczęśliwe. Wczoraj odwiedziliśmy Port-Grimaud. To piękne.
Czy mogę zarezerwować ponownie? Francja jest rajskim krajem. Do zobaczenia w przyszłym roku. Agnes

Plaża BoucharelPlaża Boucharel © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf
5/5 - Ekstra

Cisza to zrobił Mieliśmy wspaniały pobyt, powitanie od właścicieli jest przyjazny, domek jest piękny, dobrze położony i nie ma nic, widok jest wybitny.
Nasze dwa psy również skorzystały z spacerów w okolicy i ogrodzie.
Idź tam będziesz zadowolony!

Odkryj to zakwaterowanie
#58298 Drewniany Chalet Vercorin
5/5 - Okazały

Apartament dobrze wyposażony, aby spędzić spokojne wakacje, prywatny basen, bardzo miły i dostępny właściciel i ten wspaniały widok na Propriano, morze, góry ... Polecam!

Wieczorem...Wieczorem... © KitkatB @CC
Męczy nas ten widok ...Męczy nas ten widok ... © KitkatB @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#17192 Mieszkanie Olmeto
4.5/5 - Doskonały

Doskonały pobyt w cichym, odmładzającym otoczeniu. Więcej niż tylko pokój: dobrze wyposażony apartament i znajduje się w pięknym domu charakteru.
Dzięki Philippe za animowanie tego pobytu z uwagą i dyskrecją. Dziękuję za jego oświecone rady: wizyty, spacery, lokalne rynki i restauracje.
Nie przegap tego...

Odkryj to zakwaterowanie
#62184 Stara ferma Cremps
5/5 - Cudny

Bardzo miły i pomocny personel. Frigo zaopatrzony, przygotowane łóżka, wyrafinowane dania, bardzo zadbany wystrój dobrego smaku i ciepłe powitanie od właścicieli.
Ponadto, pokaż zapewnione na dokach naprzeciwko, wraz z przybyciem trawlerów!

Odkryj to zakwaterowanie
#17426 Mieszkanie Le Tréport
5/5 - Godny Uwagi

Un Grand Merci à Gilbert de Nous Avoir Fourni Son Appartement et de passer des Vacances fantastiques. L'Appartement Est Meublé simplement Mais équipé de tout ce dont Vous avez Besoin. Il y a Deux Balcons, une Entrée Qui Vous Permet d'avoir des serwetki et du Linge SEC AUX Premiers Rayons du Soleil; un autre Où Il Est możliwe de prendre des Repas pour 2/3 personnes; Nous étions 5 et Nous avons profité de La Cuisine Qui Est Équipée d'une duże Porte vitrée donc Il Nous a semblé, à Toutes Fins pratiques,? Tre sur La Terrasse. L'Appartement N'a Pas de système de climyzacja Mais Nous n'en avons pas ressenti Le Besoin samochód Nous avons été émerveillés par La Belle wentylacja et l'absencja de moustiques. La Mer peut ' tre atteinte EN traversant Le parking PUIS EN ́GLA EN Toute sécurité un Maillot de Bain. Le Golfe de Lava Est un Coin de Paradis, une Mer krystaliczny avec beaucoup de Petits Poissons, pas trop de Monde, Vous pouvez Louer des Batumi, des pédalos, des SUP OU faire des deptaki. A Distance de Marche du bar, restauracja, Supermarché. Anna (Italie)

Mina L.
Właściciele
12/07/2020
Witam
Dziękuję bardzo za to piękne świadectwo i bardzo szczęśliwy, że pozwoliły ci cieszyć się pięknym świętem.
Czekamy na Ciebie ponownie wśród
ód nas
chronić siebie i swoją rodzinę
Pozdrowienia
Mina
Odkryj to zakwaterowanie
#8264 Mieszkanie Ajaccio
5/5 - Wyśmienity

Mieszkanie znajduje się w rezydencji z prywatnym odkrytym parkingu, które mogą być dostępne tylko samochodem z kluczem, możliwość opuszczenia naszego samochodu stacjonarnego w cieniu dużego drzewa nie było wielkiego komfortu: w praktyce użyliśmy go tylko jako magazyn dla materiału plażowego.
Mieszkanie umeblowane w prosty sposób, ale wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz, może w 6 dorosłych osób jesteś nieco napięty, ale dla pary z dziećmi jest idealny. Zacieniony balkon, który pozwala na lunch na świeżym powietrzu jest również piękne.
Przywiózł tylko arkusze z domu, tak aby nie używać tych nieruchomości.
Przed opuszczeniem mieszkania oczyszczono go i umieścić go z powrotem w warunkach, w których znaleźliśmy go, unikając w ten sposób dodatkowych kosztów sprzątania, bez konieczności weryfikacji przez nieruchomość.
Dostęp do plaży jest kilka kroków na piechotę, plaża, że w godzinach porannych (na początku lipca) jest prawie opuszczony, jest również wyposażony w stację ratunkową, choć umieszczone trochę zdecentralizowane w rozdzielany obszar, woda morska jest krystalicznie czyste i dna morskiego obniża Stopniowo.
Istnieje możliwość wynajęcia surfingu, kajaków i rowery wodne jako narty wodne, takie jak turystyka w morzu jako nurka lub z wycieczek do rezerwatu przyrody Scandola.
W małej wiosce znajduje się niewielki mały sklep zaopatrzony w prawie wszystko, dobra restauracja z stołami przy plaży, kreperia, która również gotuje grillowane mięso i krewetki oraz Pizzeria "francuski" z pięknym widokiem na zatokę, wszystkie osiągalne wygodnie pieszo.
Jeśli chcesz korzystać z samochodu polecam również restaurację, która znajduje się obok Ronda, skąd wziąć mały sposób, który prowadzi do wsi zatoki lawy.
Nadal Dziękujemy Gilbert za ciepłe powitanie.

Plaża w godzinach porannychPlaża w godzinach porannych © Pedro68 @CC
MorzeMorze © Pedro68 @CC
Zatoka widziana z pizzeriiZatoka widziana z pizzerii © Pedro68 @CC
wioska widziana z plażywioska widziana z plaży © Pedro68 @CC
Mina L.
Właściciele
12/07/2020
Witam
Dziękuję bardzo i szczęśliwy, że dobre wakacje
Czekamy na Ciebie ponownie
chronić siebie i swoją rodzinę
Pozdrowienia
Mina
Odkryj to zakwaterowanie
#8264 Mieszkanie Ajaccio
4.5/5 - Wielki

Ogród i basen są marzeniem, a właściciele są super ładne i serdeczne.
Apartament jest gustownie urządzony i oferuje wszystkie udogodnienia.
Zauważono tylko kilka małych punktów:
- mieszkanie czasami ma zbyt niską wysokość pomieszczenia (belki)
- toaleta jest bardzo wąska, prawie nie mieści się w
- rowery i sprzęt fitness wymienione na wyświetlaczu nie były dostępne
W sumie jednak mieliśmy jeszcze kilka wspaniałych dni wakacji z Florencją i Jean-Jacques.

Odkryj to zakwaterowanie
#9638 Mieszkanie La Ciotat
4/5 - Wyśmienity

Nie byliśmy w stanie iść zgodnie z planem do L'Ampolla do schroniska Los Olivos spowodować wirusa korony, Didier właściciel zwrócił nam natychmiast po anulowaniu rezerwacji, w międzyczasie mieliśmy dobre stosunki z Didier z szybkich odpowiedzi na nasze pytania.
Wierzymy, że jeśli sytuacja pozwoli mu pozostać tam w przyszłym roku

Odkryj to zakwaterowanie
#50421 Willa L'Ampolla
4.5/5 - Wielki

Miłość! Wspaniała dekoracja i doskonałe powitanie! Polecamy i wróćmy!

The ManjericoThe Manjerico © CatiaMO @CC
BasenBasen © CatiaMO @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#16696 Stary Gmach Gospodarski A dos Cunhados
5/5 - Godny Uwagi

Wynajęliśmy wszystkie cztery domy z okazji urodzin naszego ojca. Doskonałe miejsce, ponieważ jest prywatne i możemy być razem, ale na koniec dnia i rano wszyscy mieliśmy różne domy. Zrobiliśmy szaszłyki, pieczonego kurczaka, śpiewaliśmy późno! Czasami udawaliśmy się do różnych miejsc w ciągu dnia, ale w końcu byliśmy razem w tym Raju. To było kilka wyjątkowych dni, które pozostały na całe życie

Odkryj to zakwaterowanie
#593 Wiejski Dom Camacha
5/5 - Bez Zarzutu

Spędziliśmy wspaniały weekend ze spokojem, spokojem, przyrodą i zielenią. Mieliśmy kąpiel w Zubury.

Odkryj to zakwaterowanie
#26864 Dom Wiejski Nea Makri
5/5 - Bardzo Dobrze

ŚWIETNIE SIĘ BAWILIŚMY W VILLA DORA. Bawiliśmy się, zrelaksowaliśmy się, jesteśmy szczęśliwi!

Odkryj to zakwaterowanie
#26864 Dom Wiejski Nea Makri
5/5 - Bez Zarzutu

Aggeli Village House to wspaniały dom ze wszystkimi gospodarstwami domowymi. Bardzo czysty, a dom jest najpiękniejszy z prawie innych zdjęć.

Odkryj to zakwaterowanie
#8088 Wiejski Dom Asklipio
5/5 - Niezrównany

Powitanie było ciepłe i powitanie w lodówce i na stole było bardzo szczęśliwe. Dom jest typowym wiejskim domem z grubymi ścianami i dużymi, jasnymi pokojami. Kuchnia jest praktycznie umeblowana dla wczasowiczów. Centralny, czarujący taras z patio, po prostu fantastyczne. Praktycznie pralka i dom były bardzo fajne, używany wentylator tylko 1 noc. Dzieci mogły się swobodnie, chwalebnie poruszać. Przyjdź znowu chętnie, ponieważ blisko plaży i miejsca, ale cudownie cicho

Odkryj to zakwaterowanie
#17648 Dom Typowy Sant Francesc de Formentera
5/5 - Bardzo Rozsądne

Gorąco polecam mieszkanie ROLAX pana Rolanda: piękne, czyste, funkcjonalne, służyło wszystko, ale przede wszystkim .... w naprawdę strategicznym punkcie, aby móc włączyć i odwiedzić piękny ponadczasowy region, Umbria !!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#5859 Mieszkanie dwupoziomowe Perugia
4.5/5 - Cudowny

Zatrzymaliśmy się tam w 6 na tydzień pod koniec 2013 roku. Oszałamiająca willa zabezpieczona wszystkimi udogodnieniami. Francuscy właściciele byli uroczy i zaoferowali program wycieczki na morzu, aby odkryć wspaniałe wyspy. Prawie przypisany taksówkarz pozwolił nam odwiedzić najpiękniejsze miejsca, w tym piękną plażę, na której znajduje się duży włoski zespół. Kucharz w domu uczynił nas doskonałe dania kuchni lokalnej na bazie skorupiaków, ryb, zebus ... Bardzo cicha i odosobniona lokalizacja wymagająca skorzystania z taksówki (taniej), aby dostać się do miasta.

Najpiękniejsza plażaNajpiękniejsza plaża © DidYve @CC
Doskonały kucharzDoskonały kucharz © DidYve @CC
Słodycz życia w JongoaSłodycz życia w Jongoa © DidYve @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#8886 Willa Nosy Be
5/5 - Skończony

Miał wspaniałe wakacje w tej pięknej willi.

Villa w spokoju, bez twarzą w twarz z pięknym ogrodem, wspaniałym basenem, który jest naprawdę doceniane w tym regionie.

Wewnątrz willi, bardzo czyste, przestronne...

Wszystko było doskonałe!

Sophie V.
Właściciele
21/04/2020
Witam Odile i wielkie dziękuję za tę pozytywną recenzję. Cieszę się, że pobyt był najprzyjemniejszy. Mam nadzieję, że ty i twoja rodzina jesteście w porządku w tym skomplikowanym czasie. Może następnym razem. Sophie
Odkryj to zakwaterowanie
#28823 Willa Suzette
5/5 - Cudny

Ten czysty, lekki i przewiewny narożny narożny apartament na drugim piętrze znajduje się w małym, dwupiętrowym kompleksie w kształcie zmodyfikowanego U z ładnym terenem i basenem / miejscem do grillowania w środku. Na miejscu znajduje się niewielka samoobsługowa pralnia. Położony na osobliwym i cichym północnym krańcu Kihei, tuż nad wodą, blok przy pierwotnej głównej drodze. Sklep spożywczy na rogu dostarczył wszystko, czego potrzebowaliśmy do naszej wizyty, a nasz gospodarz był uprzejmy i łatwy do komunikowania się. Byliśmy zachwyceni wszystkim, co dotyczy urządzenia — widokiem, prywatnością, meblami, bogatymi materiałami i sprzętem dostępnym do użytku podczas naszego pobytu. Naprawdę nie mam nic negatywnego do powiedzenia na ten temat. PS Jest to najlepiej położony apartament w kompleksie. Nie myślałem nawet o pobycie w innym, choć cicha atmosfera i piękna plaża tuż przy trawniku byłyby fantastyczne bez względu na wszystko. A sam kompleks jest doskonale położony jako cichy obóz bazowy do przygód wokół wyspy.

Zachód słońca z plaży poza apartamentem.Zachód słońca z plaży poza apartamentem. © JB1 @CC
Krajobraz wzdłuż chodnika do naszego cichego końca budynku.Krajobraz wzdłuż chodnika do naszego cichego końca budynku. © JB1 @CC
Widok z prywatnego lanai. Widok z prywatnego lanai. © JB1 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#7397 Mieszkanie Kihei
5/5 - Bez Zarzutu

Bardzo mili gospodarze i zawsze do dyspozycji. Dom bardzo dobrze wyposażony. Gratulacje, gratulacje.

Odkryj to zakwaterowanie
#41788 Bungalow Wemeldinge
5/5 - Dobry

Mieszkanie jest idealnie usydne, jest zgodne z opisami, które są bardzo dobrze wyposażone
Pościel jest bardzo dobrej jakości. Można wybrać się na pieszą wycieczkę bez samochodu

Damien T.
Właściciele
06/04/2020
Dziękuję bardzo do przyjemności zobaczenia ponownie
Odkryj to zakwaterowanie
#32727 Mieszkanie Bourboule
5/5 - Bardzo Dobrze

15 dni marzeń u Pawła i Marii, nie wspominając o super Louis.
Wspaniała rodzina zawsze słucha cię i zawsze tam, aby pomóc Ci odkryć ich wspaniałą wyspę. Zawsze tam również, aby dać Ci odpowiednie oferty.
Dom jest dość zgodny z reklamą, bardzo funkcjonalny i bardzo wygodny.
"Prywatna" plaża to prawdziwy raj z jadalnią i solarium.
Kajaki dostępne są bardzo praktyczne, aby odkryć wybrzeże.
Posiłki Marie są godne największych restauracji wyróżnionych gwiazdką Michelin! Prawdziwa rozkosz.
Podsumowując, wszystko było idealne. Idź tam bez wahania są niezwykłe i spędzisz niezapomniane wakacje i spotkasz piękne.
Wielkie dzięki dla Ciebie 3 (Paul, Marie i Louis). Mamy nadzieję, że wrócimy w ciągu najbliższych kilku lat.
Patricia, Jean-Pierre, Dylan, Tiffany i Jennifer

Zachód słońca widziany z tarasuZachód słońca widziany z tarasu © Patjp @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#42619 Willa Glacis
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Najlepsze Doświadczenie Bush można sobie wyobrazić podczas relaksu na werandzie w domu (ale to nie jest twój dom), jednak czuje się jak w domu tylko różnica masz wszystkie Antylopy, Bush Świnie, Żyrafa, Wilde Beast, Zebra, aby wymienić tylko kilka i Bush Baby w nocy i obfitość gatunków ptaków wszystkich przybywających do odwiedzenia cię w domu Bush.

Ten dom jest wyjątkowo dobrze umeblowany, stylowy i wygodny, aby poprawić swoje doświadczenie Bush i zaspokoić wszystkie swoje wygody.

Basen i obszar Braai. Basen i obszar Braai. © Vulamanzi @CC
Popołudniowa drzemka. Popołudniowa drzemka. © Vulamanzi @CC
Goście ranoGoście rano © Vulamanzi @CC
Absolutnie niesamowite. Absolutnie niesamowite. © Vulamanzi @CC
Wspaniały Kudu Bull codziennie gościem. Wspaniały Kudu Bull codziennie gościem. © Vulamanzi @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#2449 Willa Marloth Park
4/5 - Doskonały

Wieża jest zgodna z opisem i zdjęciami. Dom i lokalizacja idealne dla bliskości naszego syna na miejscu. Chantal i jej rodzina byli bardzo mili.

Chantal C.
Właściciele
30/03/2020
Dziękuję Valerie za miły komentarz, zwłaszcza, że jest to mój pierwszy komentarz na tej stronie, rezerwacje nigdy się nie kończą, często są to prośby o co najmniej 3 miesiące, a ja nigdy nie mam wolnego miejsca na taki okres.
Powodzenia z wirusem, mam nadzieję, że dla Ciebie, że Valentin obsługuje to powstrzymywanie.
Przyjaźnie
Chantal
Odkryj to zakwaterowanie
#35868 Willa Paopao
5/5 - Wyśmienity

Już 3 razy spędziliśmy wakacje narciarskie w mieszkaniu pani Lorenzini i pana Rova i rozmawialiśmy wielokrotnie o tym przestronnym mieszkaniu, pięknym widoku, spokojnej wiosce Selva di Cadore i last but not least o miłym, pomocnym i ale dyskretni właściciele byli zadowoleni.
Niestety, ze względu na obecną sytuację wyszliśmy po zaledwie 4 dniach.

Ermenegildo R.
Właściciele
12/03/2020
Drodzy Anita, Albrecht i Marlene, jesteśmy bardzo zadowoleni z hojnej recenzji i bardzo dziękuję. Mamy nadzieję, że uda nam się zachować tę epidemię i na pewno do zobaczenia ponownie w 2021 roku. Serdeczny, Gildo i Marisa
Odkryj to zakwaterowanie
#41137 Mieszkanie Selva di Cadore
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Nie wahaj się, ALEX właściciel z małą starannością

Odkryj to zakwaterowanie
#62864 Studio Jomtien Beach
4/5 - Bardzo Dobrze

Jeśli szukasz pięknej willi z pięknym widokiem na morze i pięknym basenem, otoczonym pięknymi drzewami i mnóstwem egzotycznych ptaków, które psują Ci piękny śpiew, to jest to miejsce, w którym musisz być, ale potrzebujesz transportu na miejscu np. ceny za to są bardzo atrakcyjne, znowu mieliśmy wspaniały czas.

Odkryj to zakwaterowanie
#18550 Willa Ko Samui
5/5 - Niezrównany

Mieliśmy przyjemny pobyt w atrakcyjnym mieszkaniu Adelina. Pokoje są bardzo ładnie urządzone, czyste i praktyczne. Adelina przygotowała wszystko bardzo dobrze: kwiaty, kawę, napoje, owoce, ciasto, mnóstwo informacji...
Mieszkanie jest bardzo ciche pomimo prac budowlanych w pobliżu.
Z obiektu można z łatwością dojechać metrem i autobusem, ale można dojść do hotelu Tejo. Dobry punkt wyjścia do zwiedzania pięknej Lizbony.
Dzięki za miłe dni.

Odkryj to zakwaterowanie
#67417 Mieszkanie Lizbona
5/5 - Wyśmienity

Zostaliśmy bardzo przywiteniem przez Mango i Alaina. Prawdziwy tajski dom dwa poklepuje z plaży, co może być lepszego? Alain i Mango są pod naszą opieką Mango z pysznymi tajskimi potrawami i Alainem, który sprawia, że odkrywamy piękne zakątki Phuket. Duża przestrzeń na piętrze byliśmy rodziną 4 to było idealne i bardzo ciche podczas pobytu obok sklepów restauracji na plaży ... Lepiej niż hotel polecam!

Świetny pobyt w Mango i Alain! Świetny pobyt w Mango i Alain! © CindyI @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#22318 Dom Typowy Kamala Beach
5/5 - Okazały

Mieliśmy piękny czas w Phuket dzięki naszemu gospodarzowi Alainowi i jego willi idealnie położonej na wyspie, zaledwie rzut kamieniem od plaży Kamala... Będziesz miał intymną oficynę, idealną na rodzinne wakacje z dala od Rosjan i Chińczyków!

Odkryj to zakwaterowanie
#22318 Dom Typowy Kamala Beach
5/5 - Bardzo Rozsądne

Piękny wynajem, przestronne i funkcjonalne. Idealnie położony, doskonale wyposażony, nienaganna czystość bardzo doceniająca. Nic nie brakuje, jest wszystko, aby w pełni cieszyć się wakacjami! Dobrze przyjęta klimatyzacja podczas upałów! Komfort wnętrza na górze (literie, wifi.....) Odkryliśmy Korsykę i Propriano, które doskonale się znajdują, aby cieszyć się bez większego zamieszania na południu Korsyki. Polecam ten wynajem!

Odkryj to zakwaterowanie
#66034 Dom Propriano
5/5 - Okazały

Spędziliśmy tylko kilka dni w Mango i Allan.
Dom jest lekko wpuszczony, jest bardzo krzykliwy, a zwłaszcza 50 metrów od plaży, idealna lokalizacja.
W pobliżu znajduje się wiele restauracji na plaży.
Mango i Allan oferują śniadanie na życzenie.
Pewnego wieczoru Mango, który jest Tajski, uczynił nas tajską kolację z innego świata.
Zbyt krótki trochę .....
Natia i Michał

Rengtoom K.
Właściciele
06/03/2020
Dziękujemy za twoją opinię alain i mango
Odkryj to zakwaterowanie
#22318 Dom Typowy Kamala Beach
4.5/5 - Wielki

Udany pobyt w tym uroczym domu, wystroju wnętrz, ogrodzie, basenie i oszałamiającym widoku. Plaża nie jest daleko, ale nie podobało nam się to zbytnio, ponieważ dzieci wolały zostać w domu! Witamy na szczycie i zwierzęta akceptowane. Doradzać bez umiaru!

Antoine G.
Właściciele
05/03/2020
Dziękuję Nicolas. Mam nadzieję, że wkrótce znów będziemy mogli cię powitać.
Odkryj to zakwaterowanie
#38156 Willa Mandelieu-la-Napoule
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Świetne powitanie, dobre śniadanie i komfortowy pokój

Odkryj to zakwaterowanie
#54333 Mieszkanie tradycyjne Chalindrey
4/5 - Błyszczący

BARDZO BEL APPARTEMENT Z CAŁYM KOMFORTEM I BLISKOŚCIĄ WSZYSTKICH HANDLU

Odkryj to zakwaterowanie
#51385 Dom Miejski Castro Marim
4.5/5 - Bez Zarzutu

Zatrzymaliśmy się w połowie sierpnia przez dwa tygodnie z dwójką naszych dzieci w tym pięknym domku. Przyjechałem ze złamaną kostką - co oznaczało, że spędziliśmy więcej czasu w domku i basenie niż pierwotnie planowano. Nie żałowaliśmy jednak ani minuty. Dzieci bardzo podobały się w basenie i. Widok jest wspaniały, zwłaszcza podczas zachodu słońca. Rossano polecił nam piękne lokalne restauracje i zawsze można go było poprosić o radę. Jeśli chcesz poczuć się jak Toskanii i jak ciche i spokojne miejsce polecamy Borgo Tranquillity.

Odkryj to zakwaterowanie
#26525 Dom Kamienny Castiglion Fiorentino
4.5/5 - Dobry

Dzięki Giorgio i Simonetta za wszystkie swoje uwagi i na powitanie myśli (fantastyczne culurgiones i tak silne czerwone wino Cannonau!).
Nie mieliśmy czasu, aby zobaczyć wszystkie piękne miejsca, które sugeruje i skosztować wszystkich kulinarnych specjałów regionu....... Jesteśmy zobowiązani do powrotu do Ciebie!!!
Pocałunki
Martin, Jeane i Tom Lewis

Giorgio C.
Właściciele
08/02/2020
Zawsze miło jest gościć miłych i uprzejmych ludzi takich jak Ty!

Uścisk od naszych rodzin.
Odkryj to zakwaterowanie
#40283 Dom Cardedu
5/5 - Bardzo Dobrze

Bardzo dobra obsługa, odpowiada opisowi, para właścicielska bardzo dobrze, oferty na miejscu są dobrym smakiem,
można wynająć mały pojazd, aby przejść wzdłuż dwóch dużych plaż 10 km, i 13 km. Żona właściciela produkuje bardzo wyrafinowaną kuchnię z owocami morza lub rolnikami wiejskimi. Rynki są absolutnie do zrobienia dla ich odmian produktów. Bardzo dobry pobyt, aby i przerobić. Dzięki François i Tiffy.

Odkryj to zakwaterowanie
#19925 Willa Taphong
5/5 - Sensacyjny

W pełni wykorzystaliśmy wszystkie cechy tego mieszkania, kompletne i bez skazy pod każdym względem. Idealny punkt wyjścia do zwiedzania jeziora Iseo i Franciacorta, do ekscytujących i nieuniknionych miast, takich jak Mediolan i Werona, do których docieramy pociągiem z Brescii, również bardzo interesujące. Specjalne podziękowania dla naszych gości, którzy ułatwili nam pobyt pod każdym względem. Wifi 10/10. Świetny stosunek jakości do ceny. Gorąco polecam

Odkryj to zakwaterowanie
#23296 Mieszkanie Provaglio d'Iseo
4/5 - Ekstra

Przyjemny apartament, umeblowany współczesny i bardzo dobrze położony i nieznikomy z parkingiem (niezbędny m.in. Trudno zrozumieć, kiedy nie widziałeś, że wejście jest przy rdc i balkonie na 4. Apartament oferuje wszystkie niezbędne udogodnienia na święta. Taras jest pełny na południe byliśmy nawet w stanie zjeść obiad w porze lunchu w pełnym słońcu o tej porze roku.

Odkryj to zakwaterowanie
#36482 Mieszkanie Roses
5/5 - Cudowny

Mieszkanie było bardzo ładne i zadbane, a także jest niezależne i w zarezerwowanej okolicy idealne na relaks i odpoczynek. Znalazłem mieszkanie dobrze oczyszczone i opiekowane pod każdym względem.

Filomena D.
Właściciele
31/01/2020
do zobaczenia następnym razem!
Odkryj to zakwaterowanie
#13457 Toskański Dom Vinci
4/5 - Cudny

Co za wspaniała niespodzianka mieliśmy. Na wyjściu z uroczym mieście Forcalquier znaleźliśmy się w wiejskim domu na wsi, który pomimo słoneczny zimowy sezon, nie brak urody i ciepło.

Między nasze przytulne zakwaterowanie i jedzenie wegetariańskie smaczne zjeść przed kominkiem bardzo polecam to miejsce. Będzie definitley, letni basen i uroki przyrody wszechobecne.

La Campagne Saint Lazare
Właściciele
25/01/2020
Dziękuję za pobyt
Czekamy na ponowne powitanie z naszymi nowymi ofertami sezonowymi oraz przestrzenią OnZen, spa i sauną… a także naszym kursem Zen…
Odkryj to zakwaterowanie
#49477 Stary Gmach Gospodarski Forcalquier
5/5 - Wielki

Wszystko jest na szczycie! Niezwykły widok z całą pociełą, że idzie z nim. Pool Pass jest prawdziwym Plus! Dziękuję Beatrice za życzliwość i życzliwość. Polecam

Bea R.
Właściciele
18/01/2020
Dziękuję bardzo Virginie za ten miły komentarz. Cieszę się, że świetnie się bawiłeś w naszym mieszkaniu. Czekamy na Ciebie ponownie.
Bea
Odkryj to zakwaterowanie
#50851 Mieszkanie Arue
5/5 - Bardzo Dobrze

Jesteśmy teraz zbliża się do Riumar po raz czwarty i są absolutnie zadowoleni ponownie.
Tym razem w niepowtarzalnym designerskim śnie Willa Aurora z 100m basen i fantastyczne widoki na morze.

Villa Aurora.  Wszystkie sypialnie z widokiem na morzeVilla Aurora. Wszystkie sypialnie z widokiem na morze © FrankySmith @CC
Nasza nowoczesna kuchnia w Villa AuroraNasza nowoczesna kuchnia w Villa Aurora © FrankySmith @CC
Willa marzeń Aurora tuż przy plaży Willa marzeń Aurora tuż przy plaży © FrankySmith @CC
Designerskie wnętrzeDesignerskie wnętrze © FrankySmith @CC
Sypialnia 2 z widokiem na morzeSypialnia 2 z widokiem na morze © FrankySmith @CC
Frank H.
Właściciele
18/01/2020
Wielkie dzięki!
Odkryj to zakwaterowanie
#58550 Chalet Deltebre
4.5/5 - Ekstra

Bardzo dobrze zlokalizowany, bardzo czysty, wygodny, dobrze wyposażony: ładne miejsce na spędzenie wakacji

Odkryj to zakwaterowanie
#14679 Dom Kamienny Polignano a Mare
5/5 - Bardzo Dobrze

Zatrzymaliśmy się w tej pięknej willi na Sylwestra.
Urządzony w oryginalnym stylu klasycznym Veneto, położony w pięknej okolicy u podnóża wzgórz, jest idealną bazą wypadową do wycieczek do Padwy, Wenecji, Werony i wielu innych.
Duży park, kort tenisowy i basen.
Przyjazny i pomocny właściciel, wyjaśniła wszystkie możliwości w okolicy i wspierał go podczas pobytu.
Zdecydowanie wraca!

Odkryj to zakwaterowanie
#50706 Willa Torreglia
4/5 - Wspaniały

Chcielibyśmy wyrazić naszą wdzięczność dla Antonella za jego ciepłą gościnność. Było 4 dorosłych i 4 dzieci. Pokój był wystarczająco dużo miejsca dla każdego. Wszyscy są szczęśliwi. Ogromny dom z wszystko, czego potrzebujesz od ręczników, detergentów, do różnych przyborów kuchennych, mycia i zmywarki, nawet wysokie krzesełko dla dzieci tam. Przez cały czas mieszkaliśmy nie brakowało niczego. Kuchnia wyposażona jest we wszystko, co może się przydać. Posiadanie ogromnego tarasu z miejscem do grillowania jest niezaprzeczalny Plus. Specjalne podziękowania dla Antonella za jej życzliwość, uważność i za organizację naszego pobytu w domu jak najbardziej komfortowy. Jeśli wracamy do Palermo, to tylko Antonella. Nasz pobyt przekroczył wszelkie oczekiwania. Dziękuję bardzo!

Odkryj to zakwaterowanie
#21387 Willa Mondello
5/5 - Wyśmienity

Bardzo miła i pomocna obsługa. szybką odpowiedź, wszystko według reklamy. Bardzo miła obsługa. Świeży i niedawno wieści Apartament w miłym kompleksie z mnóstwem zieleni.

piękny letni basen piękny letni basen © MarioPerulera @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#422 Mieszkanie Vera
5/5 - Niezapomniany

Idealny na rodzinne wakacje.. absolutnie zalecane
Bardzo miła i pomocna właścicielka. Bardzo miła i pomocna obsługa.

Wszystko dobrze!Wszystko dobrze! © JBAUM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#14276 Mieszkanie Tremosine