WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

5/5 - Wielki

Witam wszystkich
Zostawiam tę opinię, po prostu powiedzieć, że ten dom na końcówce Bihit jest piękny, doskonały, jest to idealne miejsce do ładowania, aby cieszyć się z rodziną, aby spędzić przyjemny czas we wszystkich okolicznościach.
Czujesz się samotny na świecie w tej chwili, bez obaw, myśląc o niczym, po prostu ciesząc się widokiem, ogród, ten naturalny spokój powiem, bez hałasu, ani wizualne, to jest naprawdę róg raju, mój raj.
Jeśli wahasz się i dobrze nie wahaj się go!

Zachód słońca od krawędzi domuZachód słońca od krawędzi domu © ColineDS @CC
Wschód słońca widziany z salonu Wschód słońca widziany z salonu © ColineDS @CC
Odwiedź Ploumanach wybrana wioska francuskiego kilka minut od domu Odwiedź Ploumanach wybrana wioska francuskiego kilka minut od domu © ColineDS @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#44975 Dom Trébeurden
5/5 - Godny Uwagi

Mamy zarezerwowane Villa Petrarca z okazji naszej 50-lecia ślubu z naszej rodziny. Dom jest bardzo wygodny i przestronny. Park jest piękny. Bardzo polecam. LUISA właściciel był daleko na kilka dni, ale codziennie rano przyjaciel lub ogrodnik przyjdzie, aby uzyskać wiadomości. Dom położony jest w regionie o wspaniałym dziedzictwie: Padou Vicenza Venice.
Dziękujemy Luisa za ten wspaniały pobyt.

Odkryj to zakwaterowanie
#50706 Willa Torreglia
5/5 - Bardzo Dobrze

Spektakularne otoczenie, wygodne wnętrze, niezapomniane wędrówki

Odkryj to zakwaterowanie
#75717 Dom góralski Le Biot
5/5 - Ekstra

Zatrzymałam się w Villa Petrarca na tydzień z moją rodziną i mieliśmy Fantastyczny czas! Willa jest ogromna i ma duży ogród z basenem, gdzie można odpocząć z książką na koniec dnia zwiedzania. Lokalizacja jest idealna do zwiedzania okolicznych wzgórz Euganejskich (myśleć winnic, tras rower, lokalnych trattorias...), ale także do zwiedzania zabytkowych miast Padova, Vicenza, Werona i oczywiście Wenecji!
Właściciel Luisa jest piękny i bardzo pomocny, jeśli potrzebujesz porad, co robić, ona również zorganizowane dla lokalnego szefa kuchni, aby przyjść do domu i gotować nam święto kolacji, 5-Star Plus!!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#50706 Willa Torreglia
5/5 - Dobry

Mieliśmy wielki czas w willi nerkowca... Miejsce jest ciche i Vis-à-Vis. Przyjazna Willa jest otwarta na zewnętrzną roślinność od pierwszej sekundy. Znaleźliśmy idealne miejsce, aby spędzić rodzinne wakacje. Dziękuję bardzo Laurence i David za powitanie nas do swojej willi w mniej niż 24 godziny. Z pewnością wrócimy do tego miejsca relaksu.
Justine i Axel

Odkryj to zakwaterowanie
#45865 Willa Saint-François
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Oczywiście polecam, w kółko. Czubek bihit, sensacyjne miejsce! Tak sensacyjne, ponieważ nasze 5 zmysły są nasycone tak wielu połączeń, tak wielu wspaniałychów,????

Dom jest oazą spokoju, gdzie królować jedne z najbardziej wspaniałych energii, bez wątpienia czujesz całą miłość właścicieli do miejsc (dbają o każdy szczegół) i bujną atmosferę, która otacza ten dom morze, sprawia, że czujemy się ekskluzywne, szczęśliwy, honorowy, uprzywilejowany. Kilka kilometrów od jednego z najpiękniejszych wybrzeży we Francji lub kilka kroków od małych dzikich wysp z nieporównywalnym bretońskim uroku, jesteśmy idealnie rozmieszczone. Ale jeśli jesteś podobny do mnie, nie będzie nawet chciał opuścić dom, więc Wskazówka jest podróż sama w sobie, a tydzień nigdy nie będzie wystarczające, aby cieszyć się nim!!????

Krótko mówiąc, magiczne miejsce, które już tęsknię.
Chciałbym nawet powiedzieć beneficent, oszczędności i nieco hipnotyzujący miejsce! ????????

"Ti" szczęścia! ????

Końcówka bihitKońcówka bihit © Namaste33 @CC
DomDom © Namaste33 @CC
Zachód słońca tuż za domemZachód słońca tuż za domem © Namaste33 @CC
Wschód słońca z tarasuWschód słońca z tarasu © Namaste33 @CC
Kilka kilometrów od najpiękniejszych zatoczek i spacery na różowym wybrzeżu granitu Kilka kilometrów od najpiękniejszych zatoczek i spacery na różowym wybrzeżu granitu © Namaste33 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#44975 Dom Trébeurden
5/5 - Cudowny

Jest to piękny dom, który jest wyposażony we wszelkie wygody możliwe. Nic nie brakowało. Byliśmy z 6 dorosłych, dziecko prawie 2 i pies i miał dużo miejsca. Doskonałe łóżka dla dobrego snu.
Bardzo miła i sympatyczna obsługa w hotelu.

Odkryj to zakwaterowanie
#15643 Dom Winterswijk
4/5 - Ekstra

Dobry tydzień mimo deszczowej pogody wewere były nadal w stanie cieszyć się otoczeniem. Jeśli chodzi o podgrzewany basen dom, pokój zabaw dostępne mieliśmy dobry czas. Do naszego wielkiego żalu nie byliśmy w stanie cieszyć się pięknym ogrodem, biorąc pod uwagę pogodę. Jeszcze tysiąc dzięki powitania Marii i Judyty. Moje córki kochał ich będziemy wracać z przyjemnością nadzieję, że pogoda jest w RDV. Do zobaczenia wkrótce mam nadzieję.

Polecam ten dom, który jest z dala, ale na 10min jesteśmy na aroundout. I nic lepszego niż ciszy i spokoju, gdy pochodzę z dużego miasta.

Do zobaczenia wkrótce

Piękny moment zostawiamy z mnóstwem wspomnień Piękny moment zostawiamy z mnóstwem wspomnień © Mimi1234 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#21264 Dom Romanyà de la Selva
5/5 - Skończony

Nasz domek idealnie pasuje do naszych oczekiwań. Właściciele są gościnni, dostępnie i zawsze gotowi do pomocy. Basen był mile widziany, Kiedy wróciliśmy z wizytą w okolicy. Udogodnienia są wystarczające na wakacje. Miejsce jest ładne i ciche. Spokój majątku przyczynia się do dobrego samopoczucia. Dziękujemy Panu i Pani Polony za przyczynienie się do sukcesu naszych wakacji.

Odkryj to zakwaterowanie
#41724 Mieszkanie Macouria
4.5/5 - Cudowny

Przyjeżdżając do kwarantanny, aby świętować urodziny, byliśmy zachwyceni naszym pobycie. Posiadłość jest ogromna i relaksująca. Dom jest duży, wygodny; czuje się jak w domu. Jest bardzo dobrze wyposażony, aby pomieścić duże grupy. Gospodarze są urocze, dyskretne i bardzo dobre Rady. Wszyscy będziemy mieli wielką pamięć w ten weekend. Serdecznie dziękujemy za mile widziane.

Odkryj to zakwaterowanie
#27006 Willa Bollène
5/5 - Wyśmienity

Mieszkanie znajduje się w rezydencji z prywatnym odkrytym parkingu, które mogą być dostępne tylko samochodem z kluczem, możliwość opuszczenia naszego samochodu stacjonarnego w cieniu dużego drzewa nie było wielkiego komfortu: w praktyce użyliśmy go tylko jako magazyn dla materiału plażowego.
Mieszkanie umeblowane w prosty sposób, ale wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz, może w 6 dorosłych osób jesteś nieco napięty, ale dla pary z dziećmi jest idealny. Zacieniony balkon, który pozwala na lunch na świeżym powietrzu jest również piękne.
Przywiózł tylko arkusze z domu, tak aby nie używać tych nieruchomości.
Przed opuszczeniem mieszkania oczyszczono go i umieścić go z powrotem w warunkach, w których znaleźliśmy go, unikając w ten sposób dodatkowych kosztów sprzątania, bez konieczności weryfikacji przez nieruchomość.
Dostęp do plaży jest kilka kroków na piechotę, plaża, że w godzinach porannych (na początku lipca) jest prawie opuszczony, jest również wyposażony w stację ratunkową, choć umieszczone trochę zdecentralizowane w rozdzielany obszar, woda morska jest krystalicznie czyste i dna morskiego obniża Stopniowo.
Istnieje możliwość wynajęcia surfingu, kajaków i rowery wodne jako narty wodne, takie jak turystyka w morzu jako nurka lub z wycieczek do rezerwatu przyrody Scandola.
W małej wiosce znajduje się niewielki mały sklep zaopatrzony w prawie wszystko, dobra restauracja z stołami przy plaży, kreperia, która również gotuje grillowane mięso i krewetki oraz Pizzeria "francuski" z pięknym widokiem na zatokę, wszystkie osiągalne wygodnie pieszo.
Jeśli chcesz korzystać z samochodu polecam również restaurację, która znajduje się obok Ronda, skąd wziąć mały sposób, który prowadzi do wsi zatoki lawy.
Nadal Dziękujemy Gilbert za ciepłe powitanie.

Plaża w godzinach porannychPlaża w godzinach porannych © Pedro68 @CC
MorzeMorze © Pedro68 @CC
Zatoka widziana z pizzeriiZatoka widziana z pizzerii © Pedro68 @CC
wioska widziana z plażywioska widziana z plaży © Pedro68 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#8264 Mieszkanie Ajaccio
4.5/5 - Niezapomniany

I nie wrócił do willi w Saint-Aygulf na kilka lat: wiele przemian, taras na podłodze w ogrodzie ma zreorganizowane na rzecz prywatności turystów w basenie (i tak na początku zimy, kąsaliśmy): Szeroka weranda oddzielone słoneczny taras, z mieszkania właścicieli, wiele drzew są cięte jeszcze bardziej exleasing ten wspaniały widok ze wschodu na zachód....
Wzniosłe wakacje do ataku zimą

Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Szukasz dość i strefa relaksacyjna, znaleźliśmy everythings plus bardzo przyjaźni ludzie, pogodne i fantastycznych plaż.
Dziękuję.
Martin

MoonlightMoonlight © MartinLewis @CC
MoonlightMoonlight © MartinLewis @CC
KsiężycKsiężyc © MartinLewis @CC
Plaża MusedduPlaża Museddu © MartinLewis @CC
Giorgio C.
Właściciele
03/11/2019
Dziękujemy za wybranie nas.
Miło było cię poznać i mamy nadzieję do zobaczenia wkrótce.
Najlepsze życzenia z Sardynii.
G S
Odkryj to zakwaterowanie
#57941 Mieszkanie trzypoziomowe Cardedu
4.5/5 - Błyszczący

Chodźmy na 1 września 2019, a Jose czeka na nas w willi, gdzie mamy do dyspozycji klucze, Jose zalecając najlepsze miejsca do odwiedzenia, wyjść jeść, wypoczynek... Spędziliśmy 2 tygodnie i mieliśmy wielki czas. Do

Odkryj to zakwaterowanie
#74039 Willa Benidorm
4/5 - Cudny

Właściciel, Adelina był bardzo uprzejmy i przytulny po przyjeździe. W trakcie pobytu był bardzo pomocny. Mieszkanie jest pochyłe i wiele miłych detali. Wszystko idealne byłoby tylko powiedzieć, że to trochę gorąco i nie ma klimatyzacji, choć nie potrzebowałbym ich, ponieważ ma sporo okna i jest przewiewne. Okolica jest bardzo cicha i Metro 5 min. pieszo. Gorąco polecam. Parking jest dostępny.

Odkryj to zakwaterowanie
#67417 Mieszkanie Lizbona
4.5/5 - Wzniosły

Udany weekend rodzinny spędzony w "Śpiewającej młynie wodnej". Wszystko było tak samo pożądane. Piękny, przestronny dom.
Duże pokoje. Bardzo miła i pomocna obsługa. Krótko mówiąc: MUST!

Magda V.
Właściciele
25/10/2019
Drogi Tine, dziękuję za tę bardzo miłą recenzję. Z przyjemnością dowiadujemy się, że miałeś udany weekend. mvg, Magda
Odkryj to zakwaterowanie
#34117 Stary Młyn Ruddervoorde
5/5 - Dobry

Great villa, great landlord. There was simply nothing missing. We stayed with our 5 children in this villa and it was one of our most beautiful holidays. Thank you dear Stephane, we will definitely be back !!!!!

Codziennie rano.....Codziennie rano..... © Nele10 @CC
Widok z basenu z podgrzewaną wodą.Widok z basenu z podgrzewaną wodą. © Nele10 @CC
Joga była również szczególna w tym widoku....Joga była również szczególna w tym widoku.... © Nele10 @CC
Każdego wieczoru podobało nam się to na zewnątrz.....Każdego wieczoru podobało nam się to na zewnątrz..... © Nele10 @CC
Bez słów....Bez słów.... © Nele10 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#68531 Willa Porto Vecchio
5/5 - Wspaniały

Nowoczesna i komfortowa Willa. Bardzo mili i sympatyci.

Atrakcje i wycieczki oferowane są na najwyższym

Mały Plus transfer z lotniska do willi

Odkryj to zakwaterowanie
#10072 Willa Ban Phe
5/5 - Cudny

Piękna Willa z widokiem na morze bardzo dobrze urządzone i wyposażone
Zdjęcia nie odzwierciedlają elegancji tego tylko wyjątkowego domu, w którym spędziliśmy magiczny pobyt
Wrócimy w przyszłym roku

Odkryj to zakwaterowanie
#50841 Willa Les Sables d'Olonne
5/5 - Ekstra

Bardzo ładny dom ze wszystkimi udogodnieniami, dobrze umeblowane i bardzo dobrze ułożone nie ma nic brakuje w kuchni. Jak w domu okazało się, że wynajem bardzo czyste i przyjemne: ręcznik ułożone dobrze ułożone na łóżkach. Dwa piękne tarasy z widokiem na morze, gdzie można zjeść posiłek. Spokojna okolica i nie za daleko od wszystkiego: od plaży i od miasta.

Odkryj to zakwaterowanie
#60606 Dom Moraira
5/5 - Niezrównany

Lokalizacja tego wynajmu jest naprawdę idylliczne, czy przy dobrej pogodzie lub złej pogodzie, zawsze jest coś docenione. Dom jest bardzo wygodny i ciepły, oferuje wszystkie usługi niezbędne do naszego dobrego samopoczucia podczas naszego pobytu.
Będziemy z powrotem bez wahania!

Laurence D.
Właściciele
08/10/2019
Ogromne dziękuję za bardzo miłe uznanie, które nagradza wszystko, co wdrożyliśmy, aby „udoskonalić” nasz dom.
Czekamy na przyjęcie ponownie w przyszł
ości
Odkryj to zakwaterowanie
#47452 Willa Ambleteuse
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Spędziliśmy kilka dni w nouvelle vague z przyjaciółmi. Nasz pobyt był w każdym razie bardzo udany!
Witamy Laurence był schludny, była bardzo przyjemna i słuchając nas.
Dom jest wyjątkowy! Już samo w sobie: wspaniałe tomy, bardzo przestronne, dużo światła, dom jest słoneczny od rana do wieczora, duży pokój gier, duży ogród, duży taras... Jeden punkt wodny w każdym pokoju i 3 łazienki! Armaty! Obiekt oferuje nowoczesne udogodnienia i wspaniałe wnętrza.
Naprawdę wszystko komfort z wyposażeniem, które pójdzie dobrze...
A co za widok! Wspaniały! Z widokiem na zatokę, to wszystko szczęście!
Szczerze mówiąc, zdecydowanie mamy okazję wrócić!
Dziękujemy Laurence za uczynienie naszego pobytu niezapomnianym!

Laurence D.
Właściciele
08/10/2019
Droga Alice,
Bardzo dziękuję za ten wspaniały komentarz, który nagradza pracę wykonaną w celu udoskonalenia naszego domu. Cieszymy się, że tak dobrze
się z nami czułeś i że tak bardzo podobał Ci się pobyt.
Czekamy na Was ponownie w przyszłym roku!
Odkryj to zakwaterowanie
#47452 Willa Ambleteuse
5/5 - Ekstra

Nie powinienem reklamować, jak chcielibyśmy zobaczyć bezpłatny dom dla wielu naszych nadchodzących pobytów...
Bardzo komfortowy dom, przestronny, panamoric widok i duży taras z widokiem na krajobraz i morze.
Dobra komunikacja i mile widziane. Dziękujemy Madame de Landsheer i Charlotte!!!

Laurence D.
Właściciele
08/10/2019
Szanowny Panie
Bardzo dziękuję za miły komentarz! Nasze starania, aby nasz dom był „idealny”, jak to możliwe, są nagradzane takim uznaniem. Do zobaczenia
w przyszłym roku
Odkryj to zakwaterowanie
#47452 Willa Ambleteuse
4/5 - Wyśmienity

Znaleźliśmy tę wspaniałą willę w zeszłym roku, kiedy użyliśmy go jako para, jego w miłej cichej wsi w pobliżu wystarczy chodzić do pięknego portu es Castell. Willa jest dobrze wyposażona we wszystko, co potrzebne, klejnot w koronie dla nas jest ogród i basen, który jest fantastyczny, właściciel dostarcza powitalny pakiet żywności, piwa i wina, co oznacza, że nie trzeba spieszyć się do sklepów w dniu przyjazdu , to było bardzo mile widziane. W tym roku wzięliśmy naszą rodzinę córkę, syna w prawo, a trzy wnuki więc wypełnione willi z 7 osób wszyscy mieli wspaniały czas basen w stałym użyciu! Właściciel dostarcza informacji na temat plaż, Marina, interesujących miejsc itp, które okazało się bardzo przydatne. zabraliśmy go również na zorganizowanie wynajmu samochodu dla nas, abyśmy mogli zbadać wspaniałą wyspę, to wszystko działało zgodnie z planem. Ogólnie mieliśmy 2 wspaniałe wakacje w tej willi i czekamy na trzeci.

Ian P.
Właściciele
07/10/2019
Zadowoleni z ustaleń wszystko poszło zgodnie z planem. Serdecznie zapraszamy ponownie w każdej chwili.
Odkryj to zakwaterowanie
#62868 Willa Es Castell
4.5/5 - Dobry

Bardzo miła obsługa. Staranny serwis. Właściciel lokalu jest bardzo uprzejmy i Twoja satysfakcja jest jego podstawowym celem. Właściciel może prowadzić Cię i/lub informować o wszelkich działaniach. Po prostu zapytaj! Jedzenie jest doskonałe, świeże i tu też jesteś służył jak Kings.

Bardzo miła obsługa. Uprzejma obsługa. Właściciel miejsca jest bardzo uprzejmy i zadowolenie jest jego pierwszym celem. Właściciel może prowadzić Cię i/lub informować o wszelkich działaniach. Po prostu zapytaj! Jedzenie jest doskonałe, świeże i znowu serwowane są jak tantiemy.

Andres R.
Właściciele
05/10/2019
Hola. Dziękujemy za wspaniałą recenzję. Bardzo się cieszymy, że tak bardzo polubiłeś nasz prywatny ośrodek i że możesz spędzić miło i relaksujący czas. Serdeczne pozdrowienia Andres.
Odkryj to zakwaterowanie
#32675 Willa Santiago de Cuba
5/5 - Bardzo Rozsądne

Bardzo piękny i duży dom, w którym każdy ma swoją własną przestrzeń, bardzo cichy, z pięknym widokiem na zatokę. Royal!

Laurence D.
Właściciele
03/10/2019
Ogromne dziękuję za ten miły komentarz, który nagradza nasze wysiłki, aby nasz dom był tak doskonały, jak to możliwe!
Odkryj to zakwaterowanie
#47452 Willa Ambleteuse
5/5 - Bardzo Rozsądne

Moja rodzina i ja przebywał w willi na 2 tygodnie w sierpniu, mieliśmy niesamowity czas, właściciel Jose, mieszka w pobliżu Gaves nas mnóstwo informacji, gdzie do najlepszych restauracji jeść wszystkie pobliskie działania i wiele, był jak osobisty przewodnik , Dziękuję znowu Jose.
Polecam tę willę wszystkim, i będziemy wracać latem przyszłego roku!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#74039 Willa Benidorm
5/5 - Niezrównany

To było 3 lata, że wracamy rok więc kochamy ten dom, obszar, konsjerż i właściciele

Francine L.
Właściciele
01/10/2019
Dziękuję za ten miły komentarz. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi najemcy byli w pełni usatysfakcjonowani.
Odkryj to zakwaterowanie
#21012 Wiejski Dom Saint Florent sur Auzonnet
5/5 - Skończony

Okazało się, że wynajem, aby móc przejść do Formuły 1 cena Grand, to Zakwaterowanie jest bardzo dobrze położony w cichej, bardzo funkcjonalny, z urok starego, jest wszystko, czego potrzebujesz. Bardzo ładne spacery do zrobienia dookoła. Niedaleko od Francorchamps. Byliśmy bardzo mile widziani i bardzo dobrze poinformowani o trasach do podjęcia. Dziękuję

Odkryj to zakwaterowanie
#13908 Wiejski Dom Coo
5/5 - Wspaniały

Przychodzę na Sardynię przez około 17 lat z moją rodziną i w tym roku Zakwaterowanie było idealne: wszystko odpowiadające ogłoszenie, dobry stosunek jakości do ceny, całkowicie odnowiony dom i nowe meble, szerokie i bardzo wygodna kuchnia, jak cały dom, weranda do jedzenia wygodnie, ciche, ciche i zastrzeżone środowisko, (jak właściciele, dyskretnych ludzi, ale miły i pomocny). Bardzo wygodny dojazd do plaż.
To wszystko (nie tylko moje dzieci i moja żona, ale także dla wszystkich naszych AMICI i odwiedzających) i zdecydowanie wrócić!!! (Jeśli znajdziemy!!! miejsce) CIEPŁE POWITANIE MR. RA MARIA GRACE I TWÓJ MARITO GIAMPIERO!!! Do zobaczenia wkrótce

Odkryj to zakwaterowanie
#6916 Mieszkanie Lu Fraili
4.5/5 - Niezapomniany

Piękne miejsce, duży i wspaniały dom, bardzo miły i dyskretny właściciel, strategiczne położenie. Co więcej chcesz? Kilka drobnych porad, aby święto jeszcze piękniejsze: kuchenka mikrofalowa (zawsze może być przydatna), mały stolik z krzesłami, aby w pełni cieszyć się nawet tylną część (tak, ponieważ można zdecydować się na lunch na froncie ganku i zjeść posiłek na werandzie za domem!!), dodatkowy wentylator na cieplejsze dni, więc masz jeden na obu piętrach (nie jest to dom wyposażony w klimatyzację, ale nadal bardzo świeże). To była prawdziwa niezadowolenie odejść!!!! Przytulić do Manuela!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#51315 Dom Capo Comino
4/5 - Niezrównany

Domek otoczony zielenią z bezpośrednim dostępem do wspaniałej zatoki. Dom jest bardzo duży i jasny, taras jest przestronny i idealny na lunch i kolację na świeżym powietrzu, właściciele są wykwintne ludzi, którzy sprawiły, że czują się komfortowo i nic nie przegapić.

Odkryj to zakwaterowanie
#48127 Willa Cala Liberotto
4.5/5 - Wspaniały

Przyjemny pobyt w dobrze zlokalizowany dom, jednak częściowo wymarowany przez zapachy sadzy prawdopodobnie dlatego, że poprzedni mieszkańcy oświetlone pożar drewna.
Planujemy wrócić na kolejny pobyt.
M.

Odkryj to zakwaterowanie
#60960 Willa Audresselles
4/5 - Ekstra

Spotkaliśmy się losowo na tej stronie Edouard i Marine, po raz pierwszy byliśmy tam w lecie 2017 wróciliśmy w sierpniu ubiegłego roku.
Oprócz piękna Camargue i mieszkania, co nas zaprowadził do powrotu było wspaniałe powitanie, że Edouard i Marine zaoferował nam, bardzo znane środowisko, w którym zapomnisz być w domu wakacyjnym, ale wydaje się pozostać w W: strona główna.
Krótko mówiąc, wspaniałe święto powitania domu lub cudów Camargue, mojej rodziny i mam zamiar wrócić przez wiele lat.

Odkryj to zakwaterowanie
#17477 Studio Saintes-Maries-de-la-Mer
3.5/5 - Środki

Zakwaterowanie jest czyste i odnowione w dużej mierze. Bardzo wygodne piętro z pięknym tarasem (wspaniały widok) dobrze umeblowane (stół skłonny do kolei łatwo, jeśli wysokie ryzyko wiatru złamania), piękne życie (niektóre delikatne krzesła-nie jest bezpieczne siedzieć w), dobrze wyposażona kuchnia (piekarnik nie jest dołączony, łatwo wychodzi z jego lokalizacji, gdy jest otwarty-ryzyko złamania), WC w Cagibi, dwa piękne pokoje (łóżko dwóch osób) z przyległym pomieszczeniu wody. Pod podłogą mniej wygodne z 3 małe (szafy do przechowywania ubrań są z pokoi) pokoje, w tym 2 z 2 osób łóżko i pokój z dwoma małymi łóżkami jednej osoby przeznaczone dla dzieci. W tym ostatnim pomieszczeniu, nierespirowalny zapach, pochodzących z Szambo obok niego, rozprzestrzenił się w wietrzny dzień. Pomieszczenie wodne, gdzie osuszacz jest osuszony, z głową prysznica nie przymocowana do ściany i WC jest również na podłodze poniżej; Zgłoszone przez właściciela, płukania może uruchomić non-stop, jeśli nie zwrócić uwagę. Woda i prąd są płatne na koniec pobytu (liczniki znajdują się w obszarze składowania poniżej). Grill nie był używany ze względu na stan grilla. Podejście właściciela jest zaskakujące, ponieważ krytykuje poprzednich najemców, dokonując pośpiechu, aby odwiedzić Dom. Pod koniec pobytu, jak donoszą w recepcji, mieszkający na ulicy obok, ona przybywa z małżonkiem w 9:30 rano Patrzą na wszystko skrupulatnie; nie ma to miejsce w recepcji. Podczas pobytu, po zapytaniem nas, przyszła do okna, trawnik i szukać arkuszy, które nie były już używane.
Nie widzimy, gdzie były detektory dymu.

Laurence D.
Właściciele
06/12/2019
Najemcy bardzo złych czasów, którzy spowodowali szkody w naszym domu, co wymagało kilku interwencji z naszej strony i ze strony handlowców.
Wynajmujemy
nasz dom od 29 lat, został całkowicie odnowiony w okresie od września 2018 r. Do maja 2019 r. Nie szukamy porady, ponieważ jesteśmy głównie stałymi bywalcami: niektórzy przychodzą od 14 lat i mają już zarezerwowane na 2020 r., podobnie jak większość pozostałych 10 rodzin, które nie straciły żadnej pochwały. Best Tine, dziękuję za wyliczoną pozostałą część pięty. Powiedział dzień weekendu i się skończył. mvg, Magda
Odkryj to zakwaterowanie
#47452 Willa Ambleteuse
5/5 - Bardzo Dobrze

Mamy zarezerwowane trochę późno, potykając się na to ogłoszenie. Co mogę powiedzieć? Wszystko było idealne od początku do końca. Szybki i bardzo przyjazny kontakt. Natychmiastowa reakcja i wysłanie wszystkich informacji, aby dotrzeć do miejsca docelowego. Spędziliśmy tydzień w Algarve i przybył samochodem (lokalizacja). Witamy był poza naszymi oczekiwaniami: schludny, opiekuńczy, przytulny apartament nienaganny czystość, pełen małych dotyka (pięknie ustawić stolik, mały bukiet. w porze lunchu, kosz owoców). Wszystko jest w porządku, elegancki, dyskretny, zorganizowany... Każdy szczegół jest ucztą. Kapcie, ręczniki, ładne skrzynie, pościel, ciche wentylatory... Klasa???? A najbardziej jest życzliwość Adelina i Miguel. Godny podziwu, pomocny, opiekuńczy, dyskretny i wydajny. Naprawdę czułem się jak w domu... Oprócz wysokości sufitu pomieszczenia dla mojego bardzo dużego towarzysza???????? Pod dachami jest normalne... szczęścia i idealnie położony, z spersonalizowanym folderem przygotowane przez ten miły para polilota, odkryć Lizbona dobrze. Dziękuję bardzo Adelina i Miguel. Nie zapomnę???????? Polecamy wszystkie te ładne przytulne gniazdo.

Widok z Armoreiras w 360 stopni. Znakomity Widok z Armoreiras w 360 stopni. Znakomity © Gano78711 @CC
Sintra i jego zamek.  Park w dół miasta, jeśli jesteś jazdy, i zabrać autobus tam.  Wspaniały.  Sintra i jego zamek. Park w dół miasta, jeśli jesteś jazdy, i zabrać autobus tam. Wspaniały. © Gano78711 @CC
Place Marquès de Pombal. Dobry punkt odniesienia do odwiedzenia autobusem: Baixa, Alfama...Place Marquès de Pombal. Dobry punkt odniesienia do odwiedzenia autobusem: Baixa, Alfama... © Gano78711 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#67417 Mieszkanie Lizbona
4/5 - Sensacyjny

Bardzo cichy, bardzo przyjemny, wspaniały widok: czuje się dobrze. I dziękuję za butelkę powitalną.
Basen trochę zimno, ale jesteśmy na początku góry.
Trudno znaleźć pierwszy raz, nawet z GPS.
Szkoda, że basen nie został wyczyszczony na nasz przyjazd: żółta woda, a nie tylko liście roślinności; Podczas gdy Przyjechaliśmy w sobotę, byliśmy w stanie pływać tam od poniedziałku, kiedy osoba, która powitała nas przyjść i oczyścić go.
Casares to piękna biała wioska!!!!!

Gerald B.
Właściciele
18/09/2019
Dziękujemy za pozytywne komentarze! I uwagi, które należy poprawić!
Odkryj to zakwaterowanie
#37948 Dom Andaluzyjski Casares
5/5 - Wyśmienity

Wielki dom bardzo dobrze utrzymane, wszystkie TIPTOP, bardzo pomocny właściciel, wielki basen, dzieci lubił zwierzęta najlepiej, najlepsze produkty rolnicze, po prostu niesamowite

Odkryj to zakwaterowanie
#4284 Ferma Cortaccia Sulla Strada del Vino
5/5 - Bardzo Rozsądne

Loulou i jego rodzina są na szczycie bardzo uroczy, dom jest wszystkie udogodnienia nic nie brakuje wszystko jest tam prostota słońca. Basen, Sklepy z grillem w pobliżu plaży gorąco polecam do zobaczenia znowu wielkie pocałunki.

Odkryj to zakwaterowanie
#29017 Studio Orient Bay
4.5/5 - Hojny

Zatrzymaliśmy się w tym mieszkaniu siebie i mój Moroso pierwszy tydzień września. Powitaliśmy Marzia bardzo uprzejmie, pomocny pokazał nam najpiękniejszą plażę, aby przejść do najlepszych restauracji w okolicy. Czyste mieszkanie, duże i wygodne, aby dotrzeć do każdego miejsca na wyspie. Posiada dobrze zorganizowaną kuchnię, 2 piękne przestronne sypialnie, wygodną łazienkę i jest klimatyzowana! Jest to pokój z prywatnym krytym parkingiem. Na pewno, jeśli muszę wrócić do Magdaleny zadzwoni Angelo ponownie! Ponieważ mieliśmy wielki czas!
Dziękuję bardzo Angelo i Marzia.

Odkryj to zakwaterowanie
#26978 Mieszkanie La Maddalena
5/5 - Wielki

Razem z rodzicami (80 i 85 roku życia) spędziliśmy wspaniały czas w przytulnym domku w ziemi. Bardzo miła i serdeczna recepta. Mieszkanie jest bardzo czyste i wyposażone w nowoczesne urządzenia. Nic nie brakuje. Istniała nawet podstawowa potrzeba jedzenia. Ogród jest bardzo dobrze utrzymane i kwitnie wokół domu we wszystkich kolorach. Gospodarze byli zawsze na czacie i ciężko pracowali dla naszego dobrego samopoczucia. Z przyjemnością polecamy Apartament.

Odkryj to zakwaterowanie
#3868 Siedziba Grindelwald
5/5 - Bez Zarzutu

Dziękuję bardzo za miły czas, lubiliśmy to bardzo:)

Odkryj to zakwaterowanie
#50415 Willa Eforie
4/5 - Wyśmienity

Zatrzymaliśmy się w Boa Vista pod koniec sierpnia. Szczerze mówiąc byliśmy bardzo niezdecydowany między wsi, hotelu lub mieszkania, ale potem, ponieważ chcemy być całkowicie za darmo, zdecydowaliśmy się wynająć ten Apartament (muszę powiedzieć, że również czynnik ekonomiczny wpływ nasz wybór..... My zdecydowanie uratowany dużo!!!) . W każdym razie, aby długą historię krótko, mieliśmy dobry czas... Dobrze!!! Mieszkanie jest w doskonałej lokalizacji (rzut kamieniem od morza i nie daleko od centrum), gustownie urządzone i wyposażone we wszystkie udogodnienia i "szczególnie" jest bardzo czyste. Następnie Pani Luisa (włoski!) jest zawsze dostępna dla porad i porad, co zobaczyć, gdzie jeść etc etc, a następnie Boa Vista jest..... Wspaniały...... Jeśli nie zrozumiał, że jestem podekscytowany tym wakacje.... na pewno wróci.

Pustynia.... że dał mi tyle spokoju i spokojuPustynia.... że dał mi tyle spokoju i spokoju © MauraA @CC
Mieszkańcy. spokojny i przyjazny (nie ma problemu nawet wychodzę późno w nocy).Mieszkańcy. spokojny i przyjazny (nie ma problemu nawet wychodzę późno w nocy). © MauraA @CC
Spokój i cisza..... niepowtarzalny krajobraz..... czujesz się jak w pokoju ze światem Spokój i cisza..... niepowtarzalny krajobraz..... czujesz się jak w pokoju ze światem © MauraA @CC
Miło widzieć rybaków wrócić.Miło widzieć rybaków wrócić. © MauraA @CC
To zdjęcie wymaga komentarza?..... Nie wydaje mi się!!!! To zdjęcie wymaga komentarza?..... Nie wydaje mi się!!!! © MauraA @CC
Luca L.
Właściciele
10/09/2019
Dzięki Maura, miło było cię tu mieć.
Odkryj to zakwaterowanie
#55291 Aparthotel Sal Rei
4.5/5 - Skończony

Mieliśmy miły czas w Maria i Judyta. Dziękujemy za powitanie i wskazówki dotyczące odwiedzin. Przyjemny, dobrze wyposażony i czysty dom z pięknym porośniętym drzewami ogrodem. Dzieci kochał basen i hamaki po wycieczki.
Bardzo dobrze położony dom, blisko plaż i uroczystości będąc cicho.

Maria M.
Właściciele
05/09/2019
DZIĘKI SYLVAIN I DELPHINE. JESTEŚMY BARDZO SZCZĘŚLIWI Z TWOJEJ FIRMY
Odkryj to zakwaterowanie
#21264 Dom Romanyà de la Selva

Zatrzymaliśmy się w tej willi w ampolla bardzo rozczarowany z wydajnością i ceną. To kosztuje nas 1000 euro więcej niż wille zwykle wynajmujemy więc spodziewaliśmy się dużo. Bezużyteczny zewnętrzny leżak (wszystkie łamane, gotowane na słońcu) dzielone krzesło i stół. Sztućce i patelnie były brudne i musieliśmy kupić Piece z powrotem (bezużyteczny). Kocioł musiał być włączony i Szafka została otwarta tak, że nie dusi i ponownie ugasić za każdym razem. Czułem się jak czas zatrzymał się w 1950 (wewnątrz) wymagające dobrego odświeżenie. Naczynia kuchenne są stare. Byliśmy najechani przez mrówki (wewnątrz na zewnątrz). Bardzo gorąco na podłodze (28 stopni). Podarte sieci. Brak światła na grilla (światło na boku, ale nic nie służy). Z drugiej strony słoneczny basen przez cały dzień (niebezpieczne dla dzieci, które nie mogą pływać, ponieważ nie pieszo (minimum 1m50) i właściciel bardzo miły i pomocny.

Bardzo dobry dzień w BarcelonieBardzo dobry dzień w Barcelonie © bouzonz @CC
Didier C.
Właściciele
05/09/2019
witajcie ludzie, nie wiedząc, jak żyć, opuścili dom w ponurym stanie, na przykład makaron w zmywarce do naczyń bez płukania talerzy świń - użyli zaprawy jako popielniczki, co oznacza, że ​​wszystko zniknęło, nawet nie odzyskując worków na śmieci, które się wciągnęły nieruchomość na 2 tygodnie. wreszcie brudni ludzie Zastanawiam się, czy robią to samo w domu ???? jest dobrze.

Didier
Odkryj to zakwaterowanie
#50421 Willa L'Ampolla
5/5 - Godny Uwagi

Un Grand Merci à Gilbert de Nous Avoir Fourni Son Appartement et de passer des Vacances fantastiques. L'Appartement Est Meublé simplement Mais équipé de tout ce dont Vous avez Besoin. Il y a Deux Balcons, une Entrée Qui Vous Permet d'avoir des serwetki et du Linge SEC AUX Premiers Rayons du Soleil; un autre Où Il Est możliwe de prendre des Repas pour 2/3 personnes; Nous étions 5 et Nous avons profité de La Cuisine Qui Est Équipée d'une duże Porte vitrée donc Il Nous a semblé, à Toutes Fins pratiques,? Tre sur La Terrasse. L'Appartement N'a Pas de système de climyzacja Mais Nous n'en avons pas ressenti Le Besoin samochód Nous avons été émerveillés par La Belle wentylacja et l'absencja de moustiques. La Mer peut ' tre atteinte EN traversant Le parking PUIS EN ́GLA EN Toute sécurité un Maillot de Bain. Le Golfe de Lava Est un Coin de Paradis, une Mer krystaliczny avec beaucoup de Petits Poissons, pas trop de Monde, Vous pouvez Louer des Batumi, des pédalos, des SUP OU faire des deptaki. A Distance de Marche du bar, restauracja, Supermarché. Anna (Italie)

Odkryj to zakwaterowanie
#8264 Mieszkanie Ajaccio
4.5/5 - Wyśmienity

Mieliśmy wielki czas w tym mieszkaniu taras, który ma ładny widok na wulkan Teide.

Odkryj to zakwaterowanie
#53461 Mieszkanie Costa del Silencio
4.5/5 - Dobry

Louisou jest naprawdę uroczy domek, łączący nowoczesny komfort i przyjemność życia w miejscu pełnym wspomnień z przeszłości. Byliśmy 16 dorosłych, bardzo dobrze osiedlili się w dużych pokojach i akademiku. Łóżka były wykonane, gdy przyjechaliśmy.

Miły bukiet kwiatów na stole, a życzliwość właścicieli natychmiast umieścić nas na łatwość. Duży dom położony jest w małej, cichej wiosce, z dala od ruchliwych dróg. Spędziliśmy 15 doskonałych dni, między basenem, wizyta, odpoczynek i zajęcia sportowe.

Gorąco polecamy ten domek.

Dom widziany ze ścieżkiDom widziany ze ścieżki © famillelopez @CC
Idealny czas! Idealny basen:)Idealny czas! Idealny basen:) © famillelopez @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#48672 Dom Wiejski Montirat
4/5 - Wielki

Mieliśmy wielkie rodzinne wakacje!
Piękny widok z apartamentu na morze.
Apartament jest wystarczająco duży, aby pomieścić do 4 osób dorosłych, nie będąc na szczycie drugiej.
Wystrój jest nowoczesny, mieszkanie jest czyste dobrze wyposażone i dobrze utrzymane, nie ma nic złego z nim.
Bardzo miła i sympatyczna obsługa.
Ponadto istniała możliwość posiadania osobistego miejsca parkingowego, które jest bardzo przychylna! Tuż obok rezydencji znajduje się Cape 3000 bardzo wygodny do zrobienia zakupy!
Właściciel jest bardzo przyjazny i stara się jak najlepiej zorganizować jej wczasowiczów.

Gorąco polecam ten Wynajem!

Odkryj to zakwaterowanie
#50801 Mieszkanie Saint-Laurent-du-Var
5/5 - Ekstra

Wynajęliśmy ten dom w środku winnic to było bardzo dobre doświadczenie.
Dom jest bardzo czysty i bardzo dobrze wyposażony
Mieliśmy miły czas
Bardzo miły i pomocny personel, bardzo miła i pomocna właścicielka.
Gorąco polecam.

Patricia G.
Właściciele
21/08/2019
Witam, bardzo dziękuję za tę miłą opinię do zobaczenia ponownie
Odkryj to zakwaterowanie
#258 Willa La Motte-d'Aigues
5/5 - Bardzo Rozsądne

Bardzo dobra lokalizacja. Jest to domek, w którym masz dwie możliwości. Pierwszy, można żyć w pełnej autarkii bez przemieszczania się z domku od siebie, aby tankowania. Masz wszystkie rodzaje zajęć do zrobienia na tym samym domku (basen, basen, sauna, ping pong, różne gry wewnątrz lub na zewnątrz dostępne). Ale można również wyjść przez cały dzień. Jeśli lubisz wędrówki; wiele RGs są do Państwa dyspozycji. Można również udać się do Puy du Fou, do morza (La Tranche Sur Mer) lub odwiedzić Poitevin Marsh... Wszystko w ciągu 50 minut od domku.
Jest to wielofunkcyjny domek, w którym słowo relaks jest to, co wyłania się z pobytu z gościnnym Gości i zawsze słuchać.

Karine M.
Właściciele
21/08/2019
Bardzo dziękujemy za wiadomość, z przyjemnością widzimy naszych gości zachwyconych wakacjami w naszym domku i czekamy na ponowne spotkanie.
Odkryj to zakwaterowanie
#48607 Longère (długi dom) La Caillère Saint Hilaire
5/5 - Bez Zarzutu

Domek został niedawno odnowiony, basen i ogród w słonecznej lokalizacji, gorąco polecamy

Odkryj to zakwaterowanie
#14654 Dom góralski Renon
5/5 - Ekstra

Nasz tydzień w Elke był wielki. Mieszkanie jest przytulne i absolutnie wystarczające z miejsca, cały czas woli spędzić na przytulnym tarasie. Widok jest piękny, jest cichy i można wyłączyć. Potrzebny jest samochód, który można wynająć tanio od Elke. Samochód warto spojrzeć na wielką wyspę. Elke był bardzo wspierał nas od początku w organizacji podróży i był bardzo przyjemny kontakt. To może pomóc z wszelkimi pytaniami i niepewności, a także daje dobre wskazówki. Możemy tylko polecić wyspę i mieszkanie dla wszystkich i życzę naprawdę wielkiego czasu.

Odkryj to zakwaterowanie
#30959 Mieszkanie Paros
5/5 - Bardzo Rozsądne

Louisou jest naprawdę uroczy domek, łączący nowoczesny komfort i przyjemność życia w miejscu pełnym wspomnień z przeszłości. Byliśmy 16 dorosłych, bardzo dobrze osiedlili się w dużych pokojach i akademiku. Łóżka były wykonane, gdy przyjechaliśmy. Miły bukiet kwiatów na stole, a życzliwość właścicieli natychmiast umieścić nas na łatwość. Duży dom położony jest w małej, cichej wiosce, z dala od ruchliwych dróg. Spędziliśmy 15 doskonałych dni, między basenem, wizyta, odpoczynek i zajęcia sportowe. Gorąco polecamy ten domek.

Odkryj to zakwaterowanie
#48672 Dom Wiejski Montirat
5/5 - Bez Zarzutu

Spędziliśmy wspaniały dwa tygodnie w Casa de penim. Dom i ogród są dobrze wyposażone i czyste, a okolica jest piękna! Ludzie w miejscowości Cunha są dla nas bardzo miłe. 눇Dobra lokalizacja, bardzo blisko do sklepów i restauracji. Dziękujemy Cristina, Valdemar, Lúcia i José!

Odkryj to zakwaterowanie
#14161 Dom Wiejski Paredes de Coura
4.5/5 - Wyśmienity

Dom był dobrze wyposażony. Pokoje są przestronne. Znajduje się on w pobliżu morza, ale także sklepów. Bardzo miła i sympatyczna obsługa. Do odwiedzenia. Właściciele mają szczegółowe wszystko. Ulotki są dostępne dla lokalnych atrakcji.

Odkryj to zakwaterowanie
#56963 Mieszkanie Wimereux
5/5 - Wyśmienity

Dom i ustawienie są piękne. Bardzo dobrze wyposażony dom nie brakuje w niczym. Jest to dobrze położony na odkrywanie Florydy.
Jest to idealne miejsce na wakacje odkryte, Sport (Golf, tenis, rower...) lub relaks (basen, morze)

Witamy z Suely jest doskonała jeszcze raz dziękuję za całą jej życzliwość.

Wrócą bez wahania

Odkryj to zakwaterowanie
#75241 Dom Port St. Lucie
5/5 - Błyszczący

Mieszkanie znajduje się na starym mieście Orosei w bardzo krzykliwej miejscu. Jest to przestronny pokój z wszelkimi udogodnieniami. Na dużym tarasie dominuje miasto.
Lucia, właściciel dał nam ciepłe powitanie.
Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Polecamy ten apartament i nie będzie rozczarowany. Jest to zgodne z opisem wymienionym na stronie.

Odkryj to zakwaterowanie
#34811 Mieszkanie Orosei

Problemy z czystości starej części, naczynia, zardzewiałe clothespins, raclette czyszczenia zużytego prysznica, nie kosz na pranie (dano nam wiadro). Lodówka-zamrażarka (jedno urządzenie) był coraz mniej zimno, co spowodowało nas zatrucia pokarmowe w 2 tygodniu (konsultacje z lekarzem) naszego pobytu (mierzone 10 stopni), został zastąpiony w 24 godzin, musieliśmy rzucić wszystko od nas bez uszczerbku dla przepisów. Dodatkowe rozliczenia za zużycie energii elektrycznej

Super envirronnementSuper envirronnement © Lecyclodu13 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#72000 Chalet Saint Jouin Bruneval
5/5 - Cudny

Zatrzymaliśmy się wraz z naszymi dwójki dzieci w tym uroczym mieszkaniu, które jest idealnie dopasowane do opisu, znajduje się w komfortowym i zastrzeżonym miejscu, całkowicie odnowione, nowe meble i wyposażone we wszystkie udogodnienia wśród takich jak urządzenia (pralka, zmywarka, piekarnik elektryczny, mikrofalówka, blender, lodówka z zamrażarką komody) kompletne Akcesoria kuchenne i okna z moskitierami. Składa się z dużego salonu na otwartym planie, łazienki z prysznicem, dwóch komfortowych sypialni z szafami i dużej werandy ze stołem, gdzie można zjeść wygodnie i w ciszy. Położony w doskonałej lokalizacji, aby dotrzeć zaledwie kilka kilometrów najpiękniejszych plaż w okolicy, w tym lu Impostu, Punta Aldia, Cala Brandinchi, Cape tail Horse i w pobliżu San Theodoro.
Po przyjeździe powitaliśmy serdeczne powitanie Pani Marii Grazia i jej męża, który sprawił, że poczujemy się jak w domu, do kogo bardzo dziękujemy za życzliwość, przyjazność i dostępność przez cały pobyt.
Piękne wakacje, na pewno będzie z powrotem
Zalecane.

Grazia F.
Właściciele
03/08/2019
Dzięki za dobrze. Dla mojego męża i dla mnie to była prawdziwa przyjemność mieć cię przy sobie i wiedzieć, że masz się dobrze.

Grace Maria Fumagall
i
Odkryj to zakwaterowanie
#6916 Mieszkanie Lu Fraili
4/5 - Wzniosły

Fantastyczny pobyt w domu Casa Sol. Mała kuchnia. Jest to wygodne łóżko oraz duży balkon z widokiem na basen. Bardzo miły i czysty basen. Kilka komarów. W ogrodzie dostępny jest sprzęt do grillowania. Zobacz pozywa Loarre Castle. Wiele wycieczek z domu. Bardzo mili właściciele.

Odkryj to zakwaterowanie
#71361 Dom Kamienny Aniés
4.5/5 - Bez Zarzutu

W porządku, więc mieliśmy szczęście z pogodą, podczas gdy w Achill i dzieci były na jednej plaży Błękitnej Flagi lub innego sześć na siedem dni. Ale mieliśmy również szczęście z tego zakwaterowania, które-na odcinku-jest spacer od plaży Dugort i The Strand Hotel z rezydentem włoskiego kucharza i jego autentyczne pizze. Ale naprawdę potrzebujesz samochodu do zbadania wszystkich zakamarków wyspy przed powrotem do domu, aby zwijać się pod Sliabh Mór i binge na jednym z boxsets płyt DVD właściciel opuścił do użytku Gości, lub czytać jedną z książek, które uprzejmie pozostawił dostępne na na półce. Albo można pójść na zewnątrz pod niebo i gwiazdy na dym, a od stołu piknikowego oglądać księżyc rośnie powoli z ciemnej luzem Minaun w innym kierunku. Co naprawdę sprawia, że to dom z domu, choć są lokalne wskazówki pozostawione przez właściciela: próbowaliśmy wszystkie jedzenie miejsc zalecał i wszystkie były wspaniałe. Jak to jest domek.

Odkryj to zakwaterowanie
#61928 Bungalow Dugort
4/5 - Wyśmienity

Oto mały kamienny dom nad morzem, z niezwykłym widokiem i właścicielem z niewielką starannością.
Zachody słońca nad oceanem sprawi, że zapomnisz wszystkich kłopotów, jest to prawdziwe miejsce zasobów, gdzie można chodzić lub cieszyć się oceanem bez umienia...

Odkryj to zakwaterowanie
#47669 Dom Kamienny Camariñas
4/5 - Okazały

W samym sercu var, elegancka willa, bardzo wygodne, wyposażone i bardzo blisko plaż. Piękny pobyt, na pewno wróci.

Odkryj to zakwaterowanie
#1875 Willa Lavandou
5/5 - Niezrównany

Mieliśmy wspaniałe wakacje w tej spokojnej przystani, zielone krajobrazy, super dobrze wyposażone i bardzo dobrze wyposażony apartament, a przede wszystkim bardzo czyste z dowolnego punktu widzenia.
Wszystko idealnie pasuje do reklamy. zawsze dostępne jak najszybciej.
Dobrze położony w połowie wielu wizyt do zrobienia w okolicy.
Arabella, nasz rozmówca, również ma wszystko, co było interesujące do zrobienia w regionie...
Mieliśmy wspaniałe wakacje w tym B

Odkryj to zakwaterowanie
#14959 Dom Arcola
4.5/5 - Dobry

Dziękuję bardzo za piękny czas byłem w stanie spędzić w jej domu fevening w Dirkshorn.
Jest to bardzo miły, czysty dom, który jest wyposażony we wszystkie rzeczy, które trzeba na wakacjach.
Bardzo podobał mi się ich zadaszony taras i ogród. Cieszę się wrócić z moimi wnukami.

Jeszcze raz dziękujemy i życzeniami życzeniami

Odkryj to zakwaterowanie
#14749 Bungalow Dirkshorn
5/5 - Bez Zarzutu

Mieliśmy wspaniały pobyt w Pepijn Home. Mieszkanie jest w pełni wyposażone, a z otwartymi drzwiami, cieszył się stałą bryzą. Doceniliśmy również, że każda sypialnia ma własną łazienkę. To było naprawdę piękne obudzić się rano, otwierając drzwi sypialni i cieszyć się wspaniałym widokiem na Morze Karaibskie z filiżanką kawy w ręku. Również wieczorem, podczas gdy o grilla, siedząc przy dużym stole, cieszył się widok, widząc statki wycieczkowe przechodzącej przez. Gospodyni Maggy jest marzeniem, naprawdę pomocny i daje wiele informacji, gdzie iść. Czekamy na powrót do domu Pepijn w Someday.

Odkryj to zakwaterowanie
#9497 Mieszkanie Piscadera Bay
4.5/5 - Wzniosły

Mieliśmy miły czas w AMPOLLA. Bardzo mile widziane od właściciela, dostępne i ciepłe z bonusem, dobre doradztwo turystyczne. Nieruchomość była na zdjęciu opis ogłoszenia i idealny, aby cieszyć się wszystkie uroki ma: Niepokalane i dobrze utrzymane wnętrze, duży prywatny basen, bardzo duży ogród, cichy i piękny widok... Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, co zdecydowanie polecamy. Z naszej strony zamierzamy odnowić pobyt.
Dziękuję Didier.

Odkryj to zakwaterowanie
#50421 Willa L'Ampolla
5/5 - Bardzo Odpowiedni

To jest naprawdę miły i czysty dom, wystarczająco duży dla pobytu 6 osób. Położony w bezpiecznej okolicy z niesamowitym personelem. Pokoje 2-osobowy na piętrze są bardzo duże i ładne z łazienką. Wewnątrz domu znajduje się cudna drewniana podłoga. 2 duże werandy są podłogi WHIT kamienie naturalne. Wszystkie dom jest umeblowane WHIT piękne indonezyjskie meble zabytkowe. Na terenie obiektu znajduje się niewielki tropikalny ogród oraz parking (2 samochody).

Lubimy i poczuliśmy się bezpiecznie i pocieczał w tym domu.

Wróci wkrótce.

Odkryj to zakwaterowanie
#53417 Dom Denpasar
5/5 - Dobry

Bardzo dobrze zaprojektowany budynek, aby cieszyć się pełnym widokiem na morze, w centrum miasta, ale bez ruchu.
Rynek w czwartek za budynkiem, plaża 100 metrów, masyw jest dostępny w niecałe 20 minut pieszo z wielu spacery/spacery, wspinaczka (a nawet paralotniarstwo!)
Gilles i Chantal są bardzo dobrze zintegrowane z wioski i mają wiele porad, aby dać o Esto i regionu.

Bardzo polecam na pobyt.

Roda San PereRoda San Pere © SachaPiedra @CC
Via ferrataVia ferrata © SachaPiedra @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#70816 Mieszkanie L'Estartit
5/5 - Wielki

To jest naprawdę miły i czysty dom, wystarczająco duży dla pobytu 6 osób. Położony w bezpiecznej okolicy z niesamowitym personelem. Pokoje 2-osobowy na piętrze są bardzo duże i ładne z łazienką. Wewnątrz domu znajduje się cudna drewniana podłoga. 2 duże werandy to podłogi z naturalnymi kamieniami. Wszystkie dom jest umeblowane WHIT piękne indonezyjskie meble zabytkowe. Na terenie obiektu znajduje się niewielki tropikalny ogród oraz parking (2 samochody).
Podoba Ci się ten obiekt, ale nie jesteś.
Wróci wkrótce.

Odkryj to zakwaterowanie
#53417 Dom Denpasar
4.5/5 - Doskonały

Zatrzymaliśmy się 2 tygodnie w tym mieszkaniu Maddalena, właściciele byli bardzo mili i dostępnie, aby dać nam również kontakty i wskazówki, aby jak najwięcej z wakacji; Mieszkanie znajduje się na trzecim piętrze budynku na obrzeżach centrum osiągalne w 2 minuty jazdy, byliśmy pozostawiony dobrze czyste; Wnętrze jest wierny zdjęcia na miejscu, kuchnia jest dobrze wyposażona, oprócz systemu klimatyzacji, że nie wykorzystaliśmy jest również dostępny wentylator elektryczny.
Prywatne miejsce parkingowe na wewnętrznym dziedzińcu budynku.
Spokojna okolica, zawsze spaliśmy dobrze z otwartymi oknami.
Wielka wartość, biorąc pod uwagę czas, jeśli byliśmy wrócić, to wróci tutaj!
Pozdrowienia i znowu dziękuję Angelo i jego córki Marzia za hosting nas!
Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się

Odkryj to zakwaterowanie
#26978 Mieszkanie La Maddalena
4/5 - Niezrównany

Komfortowe zakwaterowanie z dużą kuchnią. Idealny dla grupy 6 turystów byliśmy. Dobre miejsce, aby przejść do Snowdon.

Odkryj to zakwaterowanie
#63311 Stary Gmach Gospodarski Beddgelert
5/5 - Bardzo Dobrze

Przyjechaliśmy z moim towarzyszem spędzić tydzień w Esto: Treat!
Ciche zakwaterowanie kilka kroków od morza, a z balkonu roztacza się widok na morze! 3
Skorzystaliśmy z morza i jego fale, piękne wędrówki po okolicy, wspinaczka i relaksującą atmosferę ESTNA!
Dzięki Gilles i Chantal ich ciepłe powitanie i ich dobre Rady, aby znaleźć najlepsze spacery, dobre restauracje i najpiękniejsze plaże! Będziemy z powrotem, na pewno!

Spacer z zapierającymi dech w piersiach widokami! Spacer z zapierającymi dech w piersiach widokami! © VeraM123 @CC
Viva Catalogna!Viva Catalogna! © VeraM123 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#70816 Mieszkanie L'Estartit
4.5/5 - Cudny

Naprawdę wszystko jest wzniosłe. Zaczyna się od rezerwacji: komunikacja przebiega płynnie, poprawnie i przyjazna. Otrzymasz wszystkie niezbędne informacje. Dom jest na powitanie Tip-Top w porządku, starannie polerowane, łóżka wykonane, butelka Rosé w lodówce, jak mile widziane. Nathalie, Pani z wioski Cublac (500 m od domu), wita i sprawia, że idziesz. Dom jest bardzo przestronny, komfortowy, jasny i wyposażony w naprawdę wszystkie wygody. Kryty basen House jest bardzo przyjemny na tarasie z oddzielną toaletą i małą lodówką. Tylko przy basenie, a jednocześnie częściowo osłonięte od słońca. Na tarasie dużo słońca. Basen jest przestronny i bezpiecznie osłonięty znakiem funta. Ciesz się absolutną prywatnością, bardzo dobrze. Właściciele dostarczają wszystko (do zabawek dla najmłodszych) i są bardzo pomocne. Widok z tarasu jest zapierający dech w piersiach. To jest teraz nasz drugi pobyt tutaj z 3 dzieci w wieku 3, 7 i 11. Nie żałował chwilę!

Widok Terrasson z tarasuWidok Terrasson z tarasu © boeldeblock79 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#73292 Willa Cublac
5/5 - Skończony

Spędziliśmy wspaniałe wakacje w ten apartament w mieście Mindelo. Nasi gospodarze wykonane bardzo serdecznie nas. Dom jest gustownie urządzone i dobrze wyposażone we wszystkie udogodnienia.

Casimiro Antonio R.
Właściciele
09/07/2019
Merci cher ami ! et vous êtes aussi des clients formidables, le genre de clients dont tout le monde rêve !
Odkryj to zakwaterowanie
#68313 Mieszkanie Mindelo
5/5 - Wielki

Dobra lokalizacja, miła i pomocna obsługa.
Poprosiłem o pościel i znalazłem łóżka wykonane z piumone pokrycie bardzo doceniane przez dzieci, które go odegrały.
Pobliskie rośliny i nadal obfite śniegu.
Pewnego dnia pada śnieg, nie wydaje się prawdziwe narty pod śnieżynki.
Polecam go rodzinie i grupom przyjaciół

Odkryj to zakwaterowanie
#17573 Willa Predazzo
5/5 - Cudny

Wszystko, czego potrzebujesz, jest w środku. Bardzo miła i pomocna obsługa. Adelina jest gospodarzem wonderfuel.
Dziękuję... wszystkie najlepsze
Pozdrawiam
Wolfgang

Odkryj to zakwaterowanie
#67417 Mieszkanie Lizbona
3.5/5 - Do Przyjęcia

Najlepszy z kompleksu jest lokalizacja bezpośrednio nad morzem, balkon nad małym lasem sosnowym ma wyraźny widok na więcej. Inni Goście są bardzo tolerowalne. Wszystko, co konieczne, jest na miejscu, które nadal ma miejsce dla innych firm.
Dla małych odmian, Caorle i Wenecji nie są daleko.
Mały rój był włamanie w sąsiednim mieszkaniu.

Kamienny molo przed domem jest popularnym miejscem spoczynkuKamienny molo przed domem jest popularnym miejscem spoczynku © VolkerA @CC
Widok na balkonWidok na balkon © VolkerA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#35048 Mieszkanie Caorle
5/5 - Bardzo Dobrze

Bardzo miła i pomocna obsługa, pokoje czyste i wygodne. Krótko mówiąc, Ciesz się

Odkryj to zakwaterowanie
#32626 Dom Cahon