WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

4/5 - Wyśmienity

Nie byliśmy w stanie iść zgodnie z planem do L'Ampolla do schroniska Los Olivos spowodować wirusa korony, Didier właściciel zwrócił nam natychmiast po anulowaniu rezerwacji, w międzyczasie mieliśmy dobre stosunki z Didier z szybkich odpowiedzi na nasze pytania.
Wierzymy, że jeśli sytuacja pozwoli mu pozostać tam w przyszłym roku

Odkryj to zakwaterowanie
#50421 Willa L'Ampolla
4.5/5 - Wielki

Miłość! Wspaniała dekoracja i doskonałe powitanie! Polecamy i wróćmy!

The ManjericoThe Manjerico © CatiaMO @CC
BasenBasen © CatiaMO @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#16696 Stary Gmach Gospodarski A dos Cunhados
5/5 - Godny Uwagi

Wynajęliśmy wszystkie cztery domy z okazji urodzin naszego ojca. Doskonałe miejsce, ponieważ jest prywatne i możemy być razem, ale na koniec dnia i rano wszyscy mieliśmy różne domy. Zrobiliśmy szaszłyki, pieczonego kurczaka, śpiewaliśmy późno! Czasami udawaliśmy się do różnych miejsc w ciągu dnia, ale w końcu byliśmy razem w tym Raju. To było kilka wyjątkowych dni, które pozostały na całe życie

Odkryj to zakwaterowanie
#593 Wiejski Dom Camacha
5/5 - Bez Zarzutu

Spędziliśmy wspaniały weekend ze spokojem, spokojem, przyrodą i zielenią. Mieliśmy kąpiel w Zubury.

Odkryj to zakwaterowanie
#26864 Dom Wiejski Nea Makri
5/5 - Bardzo Dobrze

ŚWIETNIE SIĘ BAWILIŚMY W VILLA DORA. Bawiliśmy się, zrelaksowaliśmy się, jesteśmy szczęśliwi!

Odkryj to zakwaterowanie
#26864 Dom Wiejski Nea Makri
5/5 - Bez Zarzutu

Aggeli Village House to wspaniały dom ze wszystkimi gospodarstwami domowymi. Bardzo czysty, a dom jest najpiękniejszy z prawie innych zdjęć.

Odkryj to zakwaterowanie
#8088 Wiejski Dom Asklipio
5/5 - Niezrównany

Powitanie było ciepłe i powitanie w lodówce i na stole było bardzo szczęśliwe. Dom jest typowym wiejskim domem z grubymi ścianami i dużymi, jasnymi pokojami. Kuchnia jest praktycznie umeblowana dla wczasowiczów. Centralny, czarujący taras z patio, po prostu fantastyczne. Praktycznie pralka i dom były bardzo fajne, używany wentylator tylko 1 noc. Dzieci mogły się swobodnie, chwalebnie poruszać. Przyjdź znowu chętnie, ponieważ blisko plaży i miejsca, ale cudownie cicho

Odkryj to zakwaterowanie
#17648 Dom Typowy Sant Francesc de Formentera
5/5 - Bardzo Rozsądne

Gorąco polecam mieszkanie ROLAX pana Rolanda: piękne, czyste, funkcjonalne, służyło wszystko, ale przede wszystkim .... w naprawdę strategicznym punkcie, aby móc włączyć i odwiedzić piękny ponadczasowy region, Umbria !!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#5859 Mieszkanie dwupoziomowe Perugia
4.5/5 - Cudowny

Zatrzymaliśmy się tam w 6 na tydzień pod koniec 2013 roku. Oszałamiająca willa zabezpieczona wszystkimi udogodnieniami. Francuscy właściciele byli uroczy i zaoferowali program wycieczki na morzu, aby odkryć wspaniałe wyspy. Prawie przypisany taksówkarz pozwolił nam odwiedzić najpiękniejsze miejsca, w tym piękną plażę, na której znajduje się duży włoski zespół. Kucharz w domu uczynił nas doskonałe dania kuchni lokalnej na bazie skorupiaków, ryb, zebus ... Bardzo cicha i odosobniona lokalizacja wymagająca skorzystania z taksówki (taniej), aby dostać się do miasta.

Najpiękniejsza plażaNajpiękniejsza plaża © DidYve @CC
Doskonały kucharzDoskonały kucharz © DidYve @CC
Słodycz życia w JongoaSłodycz życia w Jongoa © DidYve @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#8886 Willa Nosy Be
5/5 - Cudny

Ten czysty, lekki i przewiewny narożny narożny apartament na drugim piętrze znajduje się w małym, dwupiętrowym kompleksie w kształcie zmodyfikowanego U z ładnym terenem i basenem / miejscem do grillowania w środku. Na miejscu znajduje się niewielka samoobsługowa pralnia. Położony na osobliwym i cichym północnym krańcu Kihei, tuż nad wodą, blok przy pierwotnej głównej drodze. Sklep spożywczy na rogu dostarczył wszystko, czego potrzebowaliśmy do naszej wizyty, a nasz gospodarz był uprzejmy i łatwy do komunikowania się. Byliśmy zachwyceni wszystkim, co dotyczy urządzenia — widokiem, prywatnością, meblami, bogatymi materiałami i sprzętem dostępnym do użytku podczas naszego pobytu. Naprawdę nie mam nic negatywnego do powiedzenia na ten temat. PS Jest to najlepiej położony apartament w kompleksie. Nie myślałem nawet o pobycie w innym, choć cicha atmosfera i piękna plaża tuż przy trawniku byłyby fantastyczne bez względu na wszystko. A sam kompleks jest doskonale położony jako cichy obóz bazowy do przygód wokół wyspy.

Zachód słońca z plaży poza apartamentem.Zachód słońca z plaży poza apartamentem. © JB1 @CC
Krajobraz wzdłuż chodnika do naszego cichego końca budynku.Krajobraz wzdłuż chodnika do naszego cichego końca budynku. © JB1 @CC
Widok z prywatnego lanai. Widok z prywatnego lanai. © JB1 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#7397 Mieszkanie Kihei
5/5 - Bez Zarzutu

Bardzo mili gospodarze i zawsze do dyspozycji. Dom bardzo dobrze wyposażony. Gratulacje, gratulacje.

Odkryj to zakwaterowanie
#41788 Bungalow Wemeldinge
5/5 - Bardzo Dobrze

15 dni marzeń u Pawła i Marii, nie wspominając o super Louis.
Wspaniała rodzina zawsze słucha cię i zawsze tam, aby pomóc Ci odkryć ich wspaniałą wyspę. Zawsze tam również, aby dać Ci odpowiednie oferty.
Dom jest dość zgodny z reklamą, bardzo funkcjonalny i bardzo wygodny.
"Prywatna" plaża to prawdziwy raj z jadalnią i solarium.
Kajaki dostępne są bardzo praktyczne, aby odkryć wybrzeże.
Posiłki Marie są godne największych restauracji wyróżnionych gwiazdką Michelin! Prawdziwa rozkosz.
Podsumowując, wszystko było idealne. Idź tam bez wahania są niezwykłe i spędzisz niezapomniane wakacje i spotkasz piękne.
Wielkie dzięki dla Ciebie 3 (Paul, Marie i Louis). Mamy nadzieję, że wrócimy w ciągu najbliższych kilku lat.
Patricia, Jean-Pierre, Dylan, Tiffany i Jennifer

Zachód słońca widziany z tarasuZachód słońca widziany z tarasu © Patjp @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#42619 Willa Glacis
5/5 - Dobry

Mieszkanie jest idealnie usydne, jest zgodne z opisami, które są bardzo dobrze wyposażone
Pościel jest bardzo dobrej jakości. Można wybrać się na pieszą wycieczkę bez samochodu

Odkryj to zakwaterowanie
#32727 Mieszkanie Bourboule
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Najlepsze Doświadczenie Bush można sobie wyobrazić podczas relaksu na werandzie w domu (ale to nie jest twój dom), jednak czuje się jak w domu tylko różnica masz wszystkie Antylopy, Bush Świnie, Żyrafa, Wilde Beast, Zebra, aby wymienić tylko kilka i Bush Baby w nocy i obfitość gatunków ptaków wszystkich przybywających do odwiedzenia cię w domu Bush.

Ten dom jest wyjątkowo dobrze umeblowany, stylowy i wygodny, aby poprawić swoje doświadczenie Bush i zaspokoić wszystkie swoje wygody.

Basen i obszar Braai. Basen i obszar Braai. © Vulamanzi @CC
Popołudniowa drzemka. Popołudniowa drzemka. © Vulamanzi @CC
Goście ranoGoście rano © Vulamanzi @CC
Absolutnie niesamowite. Absolutnie niesamowite. © Vulamanzi @CC
Wspaniały Kudu Bull codziennie gościem. Wspaniały Kudu Bull codziennie gościem. © Vulamanzi @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#2449 Willa Marloth Park
4/5 - Doskonały

Wieża jest zgodna z opisem i zdjęciami. Dom i lokalizacja idealne dla bliskości naszego syna na miejscu. Chantal i jej rodzina byli bardzo mili.

Odkryj to zakwaterowanie
#35868 Willa Paopao
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Nie wahaj się, ALEX właściciel z małą starannością

Odkryj to zakwaterowanie
#62864 Studio Jomtien Beach
5/5 - Wyśmienity

Już 3 razy spędziliśmy wakacje narciarskie w mieszkaniu pani Lorenzini i pana Rova i rozmawialiśmy wielokrotnie o tym przestronnym mieszkaniu, pięknym widoku, spokojnej wiosce Selva di Cadore i last but not least o miłym, pomocnym i ale dyskretni właściciele byli zadowoleni.
Niestety, ze względu na obecną sytuację wyszliśmy po zaledwie 4 dniach.

Odkryj to zakwaterowanie
#41137 Mieszkanie Selva di Cadore
4/5 - Bardzo Dobrze

Jeśli szukasz pięknej willi z pięknym widokiem na morze i pięknym basenem, otoczonym pięknymi drzewami i mnóstwem egzotycznych ptaków, które psują Ci piękny śpiew, to jest to miejsce, w którym musisz być, ale potrzebujesz transportu na miejscu np. ceny za to są bardzo atrakcyjne, znowu mieliśmy wspaniały czas.

Odkryj to zakwaterowanie
#18550 Willa Ko Samui
5/5 - Niezrównany

Mieliśmy przyjemny pobyt w atrakcyjnym mieszkaniu Adelina. Pokoje są bardzo ładnie urządzone, czyste i praktyczne. Adelina przygotowała wszystko bardzo dobrze: kwiaty, kawę, napoje, owoce, ciasto, mnóstwo informacji...
Mieszkanie jest bardzo ciche pomimo prac budowlanych w pobliżu.
Z obiektu można z łatwością dojechać metrem i autobusem, ale można dojść do hotelu Tejo. Dobry punkt wyjścia do zwiedzania pięknej Lizbony.
Dzięki za miłe dni.

Odkryj to zakwaterowanie
#67417 Mieszkanie Lizbona
5/5 - Wyśmienity

Zostaliśmy bardzo przywiteniem przez Mango i Alaina. Prawdziwy tajski dom dwa poklepuje z plaży, co może być lepszego? Alain i Mango są pod naszą opieką Mango z pysznymi tajskimi potrawami i Alainem, który sprawia, że odkrywamy piękne zakątki Phuket. Duża przestrzeń na piętrze byliśmy rodziną 4 to było idealne i bardzo ciche podczas pobytu obok sklepów restauracji na plaży ... Lepiej niż hotel polecam!

Świetny pobyt w Mango i Alain! Świetny pobyt w Mango i Alain! © CindyI @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#22318 Dom Typowy Kamala Beach
5/5 - Okazały

Mieliśmy piękny czas w Phuket dzięki naszemu gospodarzowi Alainowi i jego willi idealnie położonej na wyspie, zaledwie rzut kamieniem od plaży Kamala... Będziesz miał intymną oficynę, idealną na rodzinne wakacje z dala od Rosjan i Chińczyków!

Odkryj to zakwaterowanie
#22318 Dom Typowy Kamala Beach
5/5 - Bardzo Rozsądne

Piękny wynajem, przestronne i funkcjonalne. Idealnie położony, doskonale wyposażony, nienaganna czystość bardzo doceniająca. Nic nie brakuje, jest wszystko, aby w pełni cieszyć się wakacjami! Dobrze przyjęta klimatyzacja podczas upałów! Komfort wnętrza na górze (literie, wifi.....) Odkryliśmy Korsykę i Propriano, które doskonale się znajdują, aby cieszyć się bez większego zamieszania na południu Korsyki. Polecam ten wynajem!

Odkryj to zakwaterowanie
#66034 Dom Propriano
5/5 - Okazały

Spędziliśmy tylko kilka dni w Mango i Allan.
Dom jest lekko wpuszczony, jest bardzo krzykliwy, a zwłaszcza 50 metrów od plaży, idealna lokalizacja.
W pobliżu znajduje się wiele restauracji na plaży.
Mango i Allan oferują śniadanie na życzenie.
Pewnego wieczoru Mango, który jest Tajski, uczynił nas tajską kolację z innego świata.
Zbyt krótki trochę .....
Natia i Michał

Rengtoom K.
Właściciele
06/03/2020
Dziękujemy za twoją opinię alain i mango
Odkryj to zakwaterowanie
#22318 Dom Typowy Kamala Beach
4.5/5 - Wielki

Udany pobyt w tym uroczym domu, wystroju wnętrz, ogrodzie, basenie i oszałamiającym widoku. Plaża nie jest daleko, ale nie podobało nam się to zbytnio, ponieważ dzieci wolały zostać w domu! Witamy na szczycie i zwierzęta akceptowane. Doradzać bez umiaru!

Antoine G.
Właściciele
05/03/2020
Dziękuję Nicolas. Mam nadzieję, że wkrótce znów będziemy mogli cię powitać.
Odkryj to zakwaterowanie
#38156 Willa Mandelieu-la-Napoule
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Świetne powitanie, dobre śniadanie i komfortowy pokój

Odkryj to zakwaterowanie
#54333 Mieszkanie tradycyjne Chalindrey
4/5 - Błyszczący

BARDZO BEL APPARTEMENT Z CAŁYM KOMFORTEM I BLISKOŚCIĄ WSZYSTKICH HANDLU

Odkryj to zakwaterowanie
#51385 Dom Miejski Castro Marim

Chcieliśmy zostać na kilka tygodni.

Ze względu na formę, szukaliśmy alternatywnego zakwaterowania tak szybko, jak to możliwe.
Według gospodarza, nie byłoby to problemem dla nikogo do tej pory, a poza tym, przyszliśmy tylko jako para i nie potrzebują jednego pokoju, a we wszystkich innych, forma byłaby wystarczająco spryskana farbą anty-formy.
Kiedy rezerwowaliśmy, do wyposażenia włączyłsię grzejnik, który według gospodarza nie pracował przez kilka lat i też nie działał. W rezultacie było zimno ze względu na niskie temperatury na koniec roku. Jesteśmy tego świadomi i wyraźnie zadbaliśmy o to przy wyborze mieszkania dla systemu grzewczego. Materace były naturalnie wilgotne, więc "pobyt ciepły" zajmuje trochę czasu (nie wspominając o pleśni).
Gospodarz usunął grzejnik z reklamy po naszych skargach. W innych portalach, ten apartament jest zawsze oferowany z ogrzewaniem.

Ponadto uwzględniono dodatkowe koszty w zależności od ogłoszenia, ale następnie musielibyśmy za nie dodatkowo zapłacić.

Zmywarka została złamana i nie było gniazd (ani w kuchni, ani w łazience). Konsekwencja: mycie bieżącą wodą, brak kąpieli i dodatkowe opłaty? Nie staraliśmy się kupować połowów ani wyjaśniać z gospodarzem.

Zwrot 4 tygodni zapłacony: Nic! Więc całkowita strata :-(

W końcu odzyskaliśmy kaucję.

Moja rekomendacja dla tego gospodarza:
- Mieć wszystkie funkcje wyposażenia wyraźnie potwierdzone
- Płać jak najmniej
- Sprawdź wszystko funkcjonalnie podczas przekazania

Wilgoć w sypialniWilgoć w sypialni © saupe03 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#44135 Mieszkanie Sesimbra
4.5/5 - Bez Zarzutu

Zatrzymaliśmy się w połowie sierpnia przez dwa tygodnie z dwójką naszych dzieci w tym pięknym domku. Przyjechałem ze złamaną kostką - co oznaczało, że spędziliśmy więcej czasu w domku i basenie niż pierwotnie planowano. Nie żałowaliśmy jednak ani minuty. Dzieci bardzo podobały się w basenie i. Widok jest wspaniały, zwłaszcza podczas zachodu słońca. Rossano polecił nam piękne lokalne restauracje i zawsze można go było poprosić o radę. Jeśli chcesz poczuć się jak Toskanii i jak ciche i spokojne miejsce polecamy Borgo Tranquillity.

Odkryj to zakwaterowanie
#26525 Dom Kamienny Castiglion Fiorentino
4.5/5 - Dobry

Dzięki Giorgio i Simonetta za wszystkie swoje uwagi i na powitanie myśli (fantastyczne culurgiones i tak silne czerwone wino Cannonau!).
Nie mieliśmy czasu, aby zobaczyć wszystkie piękne miejsca, które sugeruje i skosztować wszystkich kulinarnych specjałów regionu....... Jesteśmy zobowiązani do powrotu do Ciebie!!!
Pocałunki
Martin, Jeane i Tom Lewis

Giorgio C.
Właściciele
08/02/2020
Zawsze miło jest gościć miłych i uprzejmych ludzi takich jak Ty!

Uścisk od naszych rodzin.
Odkryj to zakwaterowanie
#40283 Dom Cardedu
5/5 - Bardzo Dobrze

Bardzo dobra obsługa, odpowiada opisowi, para właścicielska bardzo dobrze, oferty na miejscu są dobrym smakiem,
można wynająć mały pojazd, aby przejść wzdłuż dwóch dużych plaż 10 km, i 13 km. Żona właściciela produkuje bardzo wyrafinowaną kuchnię z owocami morza lub rolnikami wiejskimi. Rynki są absolutnie do zrobienia dla ich odmian produktów. Bardzo dobry pobyt, aby i przerobić. Dzięki François i Tiffy.

Odkryj to zakwaterowanie
#19925 Willa Taphong
5/5 - Sensacyjny

W pełni wykorzystaliśmy wszystkie cechy tego mieszkania, kompletne i bez skazy pod każdym względem. Idealny punkt wyjścia do zwiedzania jeziora Iseo i Franciacorta, do ekscytujących i nieuniknionych miast, takich jak Mediolan i Werona, do których docieramy pociągiem z Brescii, również bardzo interesujące. Specjalne podziękowania dla naszych gości, którzy ułatwili nam pobyt pod każdym względem. Wifi 10/10. Świetny stosunek jakości do ceny. Gorąco polecam

Odkryj to zakwaterowanie
#23296 Mieszkanie Provaglio d'Iseo
4/5 - Ekstra

Przyjemny apartament, umeblowany współczesny i bardzo dobrze położony i nieznikomy z parkingiem (niezbędny m.in. Trudno zrozumieć, kiedy nie widziałeś, że wejście jest przy rdc i balkonie na 4. Apartament oferuje wszystkie niezbędne udogodnienia na święta. Taras jest pełny na południe byliśmy nawet w stanie zjeść obiad w porze lunchu w pełnym słońcu o tej porze roku.

Odkryj to zakwaterowanie
#36482 Mieszkanie Roses
5/5 - Cudowny

Mieszkanie było bardzo ładne i zadbane, a także jest niezależne i w zarezerwowanej okolicy idealne na relaks i odpoczynek. Znalazłem mieszkanie dobrze oczyszczone i opiekowane pod każdym względem.

Filomena D.
Właściciele
31/01/2020
do zobaczenia następnym razem!
Odkryj to zakwaterowanie
#13457 Toskański Dom Vinci
4/5 - Cudny

Co za wspaniała niespodzianka mieliśmy. Na wyjściu z uroczym mieście Forcalquier znaleźliśmy się w wiejskim domu na wsi, który pomimo słoneczny zimowy sezon, nie brak urody i ciepło.

Między nasze przytulne zakwaterowanie i jedzenie wegetariańskie smaczne zjeść przed kominkiem bardzo polecam to miejsce. Będzie definitley, letni basen i uroki przyrody wszechobecne.

La Campagne Saint Lazare
Właściciele
25/01/2020
Dziękuję za pobyt
Czekamy na ponowne powitanie z naszymi nowymi ofertami sezonowymi oraz przestrzenią OnZen, spa i sauną… a także naszym kursem Zen…
Odkryj to zakwaterowanie
#49477 Stary Gmach Gospodarski Forcalquier
5/5 - Wielki

Wszystko jest na szczycie! Niezwykły widok z całą pociełą, że idzie z nim. Pool Pass jest prawdziwym Plus! Dziękuję Beatrice za życzliwość i życzliwość. Polecam

Bea R.
Właściciele
18/01/2020
Dziękuję bardzo Virginie za ten miły komentarz. Cieszę się, że świetnie się bawiłeś w naszym mieszkaniu. Czekamy na Ciebie ponownie.
Bea
Odkryj to zakwaterowanie
#50851 Mieszkanie Arue
5/5 - Bardzo Dobrze

Jesteśmy teraz zbliża się do Riumar po raz czwarty i są absolutnie zadowoleni ponownie.
Tym razem w niepowtarzalnym designerskim śnie Willa Aurora z 100m basen i fantastyczne widoki na morze.

Villa Aurora.  Wszystkie sypialnie z widokiem na morzeVilla Aurora. Wszystkie sypialnie z widokiem na morze © FrankySmith @CC
Nasza nowoczesna kuchnia w Villa AuroraNasza nowoczesna kuchnia w Villa Aurora © FrankySmith @CC
Willa marzeń Aurora tuż przy plaży Willa marzeń Aurora tuż przy plaży © FrankySmith @CC
Designerskie wnętrzeDesignerskie wnętrze © FrankySmith @CC
Sypialnia 2 z widokiem na morzeSypialnia 2 z widokiem na morze © FrankySmith @CC
Frank H.
Właściciele
18/01/2020
Wielkie dzięki!
Odkryj to zakwaterowanie
#58550 Chalet Deltebre
4.5/5 - Ekstra

Bardzo dobrze zlokalizowany, bardzo czysty, wygodny, dobrze wyposażony: ładne miejsce na spędzenie wakacji

Odkryj to zakwaterowanie
#14679 Dom Kamienny Polignano a Mare
5/5 - Bardzo Dobrze

Zatrzymaliśmy się w tej pięknej willi na Sylwestra.
Urządzony w oryginalnym stylu klasycznym Veneto, położony w pięknej okolicy u podnóża wzgórz, jest idealną bazą wypadową do wycieczek do Padwy, Wenecji, Werony i wielu innych.
Duży park, kort tenisowy i basen.
Przyjazny i pomocny właściciel, wyjaśniła wszystkie możliwości w okolicy i wspierał go podczas pobytu.
Zdecydowanie wraca!

Odkryj to zakwaterowanie
#50706 Willa Torreglia
4/5 - Wspaniały

Chcielibyśmy wyrazić naszą wdzięczność dla Antonella za jego ciepłą gościnność. Było 4 dorosłych i 4 dzieci. Pokój był wystarczająco dużo miejsca dla każdego. Wszyscy są szczęśliwi. Ogromny dom z wszystko, czego potrzebujesz od ręczników, detergentów, do różnych przyborów kuchennych, mycia i zmywarki, nawet wysokie krzesełko dla dzieci tam. Przez cały czas mieszkaliśmy nie brakowało niczego. Kuchnia wyposażona jest we wszystko, co może się przydać. Posiadanie ogromnego tarasu z miejscem do grillowania jest niezaprzeczalny Plus. Specjalne podziękowania dla Antonella za jej życzliwość, uważność i za organizację naszego pobytu w domu jak najbardziej komfortowy. Jeśli wracamy do Palermo, to tylko Antonella. Nasz pobyt przekroczył wszelkie oczekiwania. Dziękuję bardzo!

Odkryj to zakwaterowanie
#21387 Willa Mondello
5/5 - Wyśmienity

Bardzo miła i pomocna obsługa. szybką odpowiedź, wszystko według reklamy. Bardzo miła obsługa. Świeży i niedawno wieści Apartament w miłym kompleksie z mnóstwem zieleni.

piękny letni basen piękny letni basen © MarioPerulera @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#422 Mieszkanie Vera
5/5 - Niezapomniany

Idealny na rodzinne wakacje.. absolutnie zalecane
Bardzo miła i pomocna właścicielka. Bardzo miła i pomocna obsługa.

Wszystko dobrze!Wszystko dobrze! © JBAUM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#14276 Mieszkanie Tremosine
5/5 - Wspaniały

Bardzo Centralna lokalizacja, zaledwie kilka metrów od Muzeum i bezpośrednio przy promenadzie pełnej klubów wszelkiego rodzaju. Pokój, który jest faktycznie samodzielny Apartament typu Studio, z własnym wejściem, aneksem kuchennym i łazienką z bardzo wygodnym prysznicem. Szczegółowe czyszczenie. Absolutnie doskonały.

bardzo jasny pokójbardzo jasny pokój © ActiveS @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#10425 Mieszkanie trzypoziomowe Reggio di Calabria
5/5 - Błyszczący

Nous avons passé 10 Jours superbes EN Sardaigne. La Villa d'Antonio à San Teodoro Est Parfaite. Elle Est TRÈS Bien Équipée Ave Un Jardin Magnifique et TRÈS Calme. Nous avons beaucoup Aimé y prendre nos Petit-déjeuners, déjeuners, Diners et y faire des Grille! La sytuacja Est aussi Parfaite, TRÈS Proche de plusieurs Plages. Antonio a été TRÈS Aimable et użyteczne du debiut à la fin. Nous zalecenia Sans hésitations Cette lokalizacji et espérons vraiment pouvoir y retourner un Jour! Encore towar Antonio.

Wyłączyłem 10 wspaniałych dni na Sardynii. Willa Antonio w San Teodoro jest idealna. Dom jest dobrze wyposażony w pięknym i spokojnym ogrodzie. Śniadanie, obiad, kolacja i Grill. Świetna lokalizacja, bardzo blisko do plaży. Bardzo miła i pomocna właścicielka, bardzo miła i uczynna. Polecamy to miejsce całkowicie i mamy nadzieję, że będziemy w stanie wrócić tam wkrótce! Jeszcze raz dziękujemy Antonio!

Odkryj to zakwaterowanie
#14523 Dom Lu Nuragheddu
3.5/5 - Bardzo Poprawna

Bardzo mile widziane i wszystkie wygody polecić do pary z dzieckiem

Odkryj to zakwaterowanie
#34940 Mieszkanie Diamante
5/5 - Godny Uwagi

Cabañas de Obel są piękne kabiny w bardzo dobrze położony miejsce z widokiem na Mogotes, a posiłki są bardzo smaczne, zdecydowanie polecam

Odkryj to zakwaterowanie
#67381 Dom Viñales
4/5 - Godny Uwagi

Wspaniałe wakacje w tym pięknym otoczeniu. Mamy kilka fajnych porad.
Dzieci korzystają z basenu i słodkich psów. Mój mąż i ja kochałem bbq'en wieczorem i cieszyć się pokojem.
Otrzymaliśmy ciepło i bardzo chętnie wracamy!

piękne zwiedzanie wykonane wzdłuż różnych rolnikówpiękne zwiedzanie wykonane wzdłuż różnych rolników © MartzenI @CC
w hamakuw hamaku © MartzenI @CC
Wieczorem miło jest mieć dobry czas. Wieczorem miło jest mieć dobry czas. © MartzenI @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#21264 Dom Romanyà de la Selva
4/5 - Bez Zarzutu

Wspaniała willa w bardzo spokojnym miejscu, trudno znaleźć lepiej, to jest trochę raju! Plaże Ban Phe są bardzo ciche, dalekie od przekroczenia przez turystów. Jeśli chcesz spędzić spokojne wakacje w Tajlandii, mały raj jest miejscem, aby przyjść

Odkryj to zakwaterowanie
#10072 Willa Ban Phe
4.5/5 - Wzniosły

Nasz 3rd pobyt w tej pięknej willi, doskonała stojący, bardzo dobrze wyposażone i bardzo czyste gospodyni jest skuteczna. Idealnie położony w pobliżu plaży i sklepów z możliwością dostarczenia przygotowanych potraw. Bardzo ciepłe powitanie z Rikesh i Pinky, którzy są, jak Christian, dobre Rady, aby nas odkryć i poznać ten piękny Mauritius. Mieliśmy wielki czas przy basenie i/lub wokół grilla. Wrócimy do tej willi bez wahania.

Rikesh R.
Właściciele
18/12/2019
Dziękuję panu Jeanowi François za przesłanie, ważne jest dla nas, aby willa spełniła Państwa oczekiwania, zwłaszcza że właśnie ją całkowicie odnowiliśmy. Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie na 4. pobyt u nas.
Pozdrawiam,
Rikesh, Pinky i Christian
Odkryj to zakwaterowanie
#3279 Willa Tamarin
5/5 - Godny Uwagi

Mamy zarezerwowane Villa Petrarca z okazji naszej 50-lecia ślubu z naszej rodziny. Dom jest bardzo wygodny i przestronny. Park jest piękny. Bardzo polecam. LUISA właściciel był daleko na kilka dni, ale codziennie rano przyjaciel lub ogrodnik przyjdzie, aby uzyskać wiadomości. Dom położony jest w regionie o wspaniałym dziedzictwie: Padou Vicenza Venice.
Dziękujemy Luisa za ten wspaniały pobyt.

Luisa M.
Właściciele
27/11/2019
Szanowna Pani, z przyjemnością powitałem was i mogłem uczestniczyć, nawet przez krótki czas, w ważnym wydarzeniu, podczas którego wasza rodzina zebrała się i świętowała was i męża. Czasami, nawet jeśli rzadko, w naszej pracy zdarza się słyszeć gości jako przyjaciół lub bliskich krewnych. Dzięki za tę wiedzę.
Odkryj to zakwaterowanie
#50706 Willa Torreglia
5/5 - Wielki

Witam wszystkich
Zostawiam tę opinię, po prostu powiedzieć, że ten dom na końcówce Bihit jest piękny, doskonały, jest to idealne miejsce do ładowania, aby cieszyć się z rodziną, aby spędzić przyjemny czas we wszystkich okolicznościach.
Czujesz się samotny na świecie w tej chwili, bez obaw, myśląc o niczym, po prostu ciesząc się widokiem, ogród, ten naturalny spokój powiem, bez hałasu, ani wizualne, to jest naprawdę róg raju, mój raj.
Jeśli wahasz się i dobrze nie wahaj się go!

Zachód słońca od krawędzi domuZachód słońca od krawędzi domu © ColineDS @CC
Wschód słońca widziany z salonu Wschód słońca widziany z salonu © ColineDS @CC
Odwiedź Ploumanach wybrana wioska francuskiego kilka minut od domu Odwiedź Ploumanach wybrana wioska francuskiego kilka minut od domu © ColineDS @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#44975 Dom Trébeurden
4/5 - Ekstra

Dobry tydzień mimo deszczowej pogody wewere były nadal w stanie cieszyć się otoczeniem. Jeśli chodzi o podgrzewany basen dom, pokój zabaw dostępne mieliśmy dobry czas. Do naszego wielkiego żalu nie byliśmy w stanie cieszyć się pięknym ogrodem, biorąc pod uwagę pogodę. Jeszcze tysiąc dzięki powitania Marii i Judyty. Moje córki kochał ich będziemy wracać z przyjemnością nadzieję, że pogoda jest w RDV. Do zobaczenia wkrótce mam nadzieję.

Polecam ten dom, który jest z dala, ale na 10min jesteśmy na aroundout. I nic lepszego niż ciszy i spokoju, gdy pochodzę z dużego miasta.

Do zobaczenia wkrótce

Piękny moment zostawiamy z mnóstwem wspomnień Piękny moment zostawiamy z mnóstwem wspomnień © Mimi1234 @CC
Maria M.
Właściciele
22/11/2019
Dziękuję, dopóki nie chcesz.
Pozdrawiam Maria i Judith
Odkryj to zakwaterowanie
#21264 Dom Romanyà de la Selva
5/5 - Ekstra

Zatrzymałam się w Villa Petrarca na tydzień z moją rodziną i mieliśmy Fantastyczny czas! Willa jest ogromna i ma duży ogród z basenem, gdzie można odpocząć z książką na koniec dnia zwiedzania. Lokalizacja jest idealna do zwiedzania okolicznych wzgórz Euganejskich (myśleć winnic, tras rower, lokalnych trattorias...), ale także do zwiedzania zabytkowych miast Padova, Vicenza, Werona i oczywiście Wenecji!
Właściciel Luisa jest piękny i bardzo pomocny, jeśli potrzebujesz porad, co robić, ona również zorganizowane dla lokalnego szefa kuchni, aby przyjść do domu i gotować nam święto kolacji, 5-Star Plus!!!!

Luisa M.
Właściciele
22/11/2019
Dziękujemy za bardzo miłą recenzję i mam nadzieję, że spotkamy się z Tobą i Twoją piękną rodziną w przyszłości.
Odkryj to zakwaterowanie
#50706 Willa Torreglia
5/5 - Bardzo Dobrze

Spektakularne otoczenie, wygodne wnętrze, niezapomniane wędrówki

Odkryj to zakwaterowanie
#75717 Dom góralski Le Biot
5/5 - Dobry

Mieliśmy wielki czas w willi nerkowca... Miejsce jest ciche i Vis-à-Vis. Przyjazna Willa jest otwarta na zewnętrzną roślinność od pierwszej sekundy. Znaleźliśmy idealne miejsce, aby spędzić rodzinne wakacje. Dziękuję bardzo Laurence i David za powitanie nas do swojej willi w mniej niż 24 godziny. Z pewnością wrócimy do tego miejsca relaksu.
Justine i Axel

Odkryj to zakwaterowanie
#45865 Willa Saint-François
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Oczywiście polecam, w kółko. Czubek bihit, sensacyjne miejsce! Tak sensacyjne, ponieważ nasze 5 zmysły są nasycone tak wielu połączeń, tak wielu wspaniałychów,????

Dom jest oazą spokoju, gdzie królować jedne z najbardziej wspaniałych energii, bez wątpienia czujesz całą miłość właścicieli do miejsc (dbają o każdy szczegół) i bujną atmosferę, która otacza ten dom morze, sprawia, że czujemy się ekskluzywne, szczęśliwy, honorowy, uprzywilejowany. Kilka kilometrów od jednego z najpiękniejszych wybrzeży we Francji lub kilka kroków od małych dzikich wysp z nieporównywalnym bretońskim uroku, jesteśmy idealnie rozmieszczone. Ale jeśli jesteś podobny do mnie, nie będzie nawet chciał opuścić dom, więc Wskazówka jest podróż sama w sobie, a tydzień nigdy nie będzie wystarczające, aby cieszyć się nim!!????

Krótko mówiąc, magiczne miejsce, które już tęsknię.
Chciałbym nawet powiedzieć beneficent, oszczędności i nieco hipnotyzujący miejsce! ????????

"Ti" szczęścia! ????

Końcówka bihitKońcówka bihit © Namaste33 @CC
DomDom © Namaste33 @CC
Zachód słońca tuż za domemZachód słońca tuż za domem © Namaste33 @CC
Wschód słońca z tarasuWschód słońca z tarasu © Namaste33 @CC
Kilka kilometrów od najpiękniejszych zatoczek i spacery na różowym wybrzeżu granitu Kilka kilometrów od najpiękniejszych zatoczek i spacery na różowym wybrzeżu granitu © Namaste33 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#44975 Dom Trébeurden
5/5 - Cudowny

Jest to piękny dom, który jest wyposażony we wszelkie wygody możliwe. Nic nie brakowało. Byliśmy z 6 dorosłych, dziecko prawie 2 i pies i miał dużo miejsca. Doskonałe łóżka dla dobrego snu.
Bardzo miła i sympatyczna obsługa w hotelu.

Odkryj to zakwaterowanie
#15643 Dom Winterswijk
5/5 - Skończony

Nasz domek idealnie pasuje do naszych oczekiwań. Właściciele są gościnni, dostępnie i zawsze gotowi do pomocy. Basen był mile widziany, Kiedy wróciliśmy z wizytą w okolicy. Udogodnienia są wystarczające na wakacje. Miejsce jest ładne i ciche. Spokój majątku przyczynia się do dobrego samopoczucia. Dziękujemy Panu i Pani Polony za przyczynienie się do sukcesu naszych wakacji.

Odkryj to zakwaterowanie
#41724 Mieszkanie Macouria
4.5/5 - Cudowny

Przyjeżdżając do kwarantanny, aby świętować urodziny, byliśmy zachwyceni naszym pobycie. Posiadłość jest ogromna i relaksująca. Dom jest duży, wygodny; czuje się jak w domu. Jest bardzo dobrze wyposażony, aby pomieścić duże grupy. Gospodarze są urocze, dyskretne i bardzo dobre Rady. Wszyscy będziemy mieli wielką pamięć w ten weekend. Serdecznie dziękujemy za mile widziane.

Odkryj to zakwaterowanie
#27006 Willa Bollène
5/5 - Wyśmienity

Mieszkanie znajduje się w rezydencji z prywatnym odkrytym parkingu, które mogą być dostępne tylko samochodem z kluczem, możliwość opuszczenia naszego samochodu stacjonarnego w cieniu dużego drzewa nie było wielkiego komfortu: w praktyce użyliśmy go tylko jako magazyn dla materiału plażowego.
Mieszkanie umeblowane w prosty sposób, ale wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz, może w 6 dorosłych osób jesteś nieco napięty, ale dla pary z dziećmi jest idealny. Zacieniony balkon, który pozwala na lunch na świeżym powietrzu jest również piękne.
Przywiózł tylko arkusze z domu, tak aby nie używać tych nieruchomości.
Przed opuszczeniem mieszkania oczyszczono go i umieścić go z powrotem w warunkach, w których znaleźliśmy go, unikając w ten sposób dodatkowych kosztów sprzątania, bez konieczności weryfikacji przez nieruchomość.
Dostęp do plaży jest kilka kroków na piechotę, plaża, że w godzinach porannych (na początku lipca) jest prawie opuszczony, jest również wyposażony w stację ratunkową, choć umieszczone trochę zdecentralizowane w rozdzielany obszar, woda morska jest krystalicznie czyste i dna morskiego obniża Stopniowo.
Istnieje możliwość wynajęcia surfingu, kajaków i rowery wodne jako narty wodne, takie jak turystyka w morzu jako nurka lub z wycieczek do rezerwatu przyrody Scandola.
W małej wiosce znajduje się niewielki mały sklep zaopatrzony w prawie wszystko, dobra restauracja z stołami przy plaży, kreperia, która również gotuje grillowane mięso i krewetki oraz Pizzeria "francuski" z pięknym widokiem na zatokę, wszystkie osiągalne wygodnie pieszo.
Jeśli chcesz korzystać z samochodu polecam również restaurację, która znajduje się obok Ronda, skąd wziąć mały sposób, który prowadzi do wsi zatoki lawy.
Nadal Dziękujemy Gilbert za ciepłe powitanie.

Plaża w godzinach porannychPlaża w godzinach porannych © Pedro68 @CC
MorzeMorze © Pedro68 @CC
Zatoka widziana z pizzeriiZatoka widziana z pizzerii © Pedro68 @CC
wioska widziana z plażywioska widziana z plaży © Pedro68 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#8264 Mieszkanie Ajaccio
4.5/5 - Niezapomniany

I nie wrócił do willi w Saint-Aygulf na kilka lat: wiele przemian, taras na podłodze w ogrodzie ma zreorganizowane na rzecz prywatności turystów w basenie (i tak na początku zimy, kąsaliśmy): Szeroka weranda oddzielone słoneczny taras, z mieszkania właścicieli, wiele drzew są cięte jeszcze bardziej exleasing ten wspaniały widok ze wschodu na zachód....
Wzniosłe wakacje do ataku zimą

Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Szukasz dość i strefa relaksacyjna, znaleźliśmy everythings plus bardzo przyjaźni ludzie, pogodne i fantastycznych plaż.
Dziękuję.
Martin

MoonlightMoonlight © MartinLewis @CC
MoonlightMoonlight © MartinLewis @CC
KsiężycKsiężyc © MartinLewis @CC
Plaża MusedduPlaża Museddu © MartinLewis @CC
Giorgio C.
Właściciele
03/11/2019
Dziękujemy za wybranie nas.
Miło było cię poznać i mamy nadzieję do zobaczenia wkrótce.
Najlepsze życzenia z Sardynii.
G S
Odkryj to zakwaterowanie
#57941 Mieszkanie trzypoziomowe Cardedu
4.5/5 - Błyszczący

Chodźmy na 1 września 2019, a Jose czeka na nas w willi, gdzie mamy do dyspozycji klucze, Jose zalecając najlepsze miejsca do odwiedzenia, wyjść jeść, wypoczynek... Spędziliśmy 2 tygodnie i mieliśmy wielki czas. Do

Odkryj to zakwaterowanie
#74039 Willa Benidorm
4/5 - Cudny

Właściciel, Adelina był bardzo uprzejmy i przytulny po przyjeździe. W trakcie pobytu był bardzo pomocny. Mieszkanie jest pochyłe i wiele miłych detali. Wszystko idealne byłoby tylko powiedzieć, że to trochę gorąco i nie ma klimatyzacji, choć nie potrzebowałbym ich, ponieważ ma sporo okna i jest przewiewne. Okolica jest bardzo cicha i Metro 5 min. pieszo. Gorąco polecam. Parking jest dostępny.

Odkryj to zakwaterowanie
#67417 Mieszkanie Lizbona
4.5/5 - Wzniosły

Udany weekend rodzinny spędzony w "Śpiewającej młynie wodnej". Wszystko było tak samo pożądane. Piękny, przestronny dom.
Duże pokoje. Bardzo miła i pomocna obsługa. Krótko mówiąc: MUST!

Magda V.
Właściciele
25/10/2019
Drogi Tine, dziękuję za tę bardzo miłą recenzję. Z przyjemnością dowiadujemy się, że miałeś udany weekend. mvg, Magda
Odkryj to zakwaterowanie
#34117 Stary Młyn Ruddervoorde
5/5 - Dobry

Great villa, great landlord. There was simply nothing missing. We stayed with our 5 children in this villa and it was one of our most beautiful holidays. Thank you dear Stephane, we will definitely be back !!!!!

Codziennie rano.....Codziennie rano..... © Nele10 @CC
Widok z basenu z podgrzewaną wodą.Widok z basenu z podgrzewaną wodą. © Nele10 @CC
Joga była również szczególna w tym widoku....Joga była również szczególna w tym widoku.... © Nele10 @CC
Każdego wieczoru podobało nam się to na zewnątrz.....Każdego wieczoru podobało nam się to na zewnątrz..... © Nele10 @CC
Bez słów....Bez słów.... © Nele10 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#68531 Willa Porto Vecchio
5/5 - Wspaniały

Nowoczesna i komfortowa Willa. Bardzo mili i sympatyci.

Atrakcje i wycieczki oferowane są na najwyższym

Mały Plus transfer z lotniska do willi

Odkryj to zakwaterowanie
#10072 Willa Ban Phe
5/5 - Cudny

Piękna Willa z widokiem na morze bardzo dobrze urządzone i wyposażone
Zdjęcia nie odzwierciedlają elegancji tego tylko wyjątkowego domu, w którym spędziliśmy magiczny pobyt
Wrócimy w przyszłym roku

Odkryj to zakwaterowanie
#50841 Willa Les Sables d'Olonne
5/5 - Ekstra

Bardzo ładny dom ze wszystkimi udogodnieniami, dobrze umeblowane i bardzo dobrze ułożone nie ma nic brakuje w kuchni. Jak w domu okazało się, że wynajem bardzo czyste i przyjemne: ręcznik ułożone dobrze ułożone na łóżkach. Dwa piękne tarasy z widokiem na morze, gdzie można zjeść posiłek. Spokojna okolica i nie za daleko od wszystkiego: od plaży i od miasta.

Odkryj to zakwaterowanie
#60606 Dom Moraira
5/5 - Niezrównany

Lokalizacja tego wynajmu jest naprawdę idylliczne, czy przy dobrej pogodzie lub złej pogodzie, zawsze jest coś docenione. Dom jest bardzo wygodny i ciepły, oferuje wszystkie usługi niezbędne do naszego dobrego samopoczucia podczas naszego pobytu.
Będziemy z powrotem bez wahania!

Laurence D.
Właściciele
08/10/2019
Ogromne dziękuję za bardzo miłe uznanie, które nagradza wszystko, co wdrożyliśmy, aby „udoskonalić” nasz dom.
Czekamy na przyjęcie ponownie w przyszł
ości
Odkryj to zakwaterowanie
#47452 Willa Ambleteuse
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Spędziliśmy kilka dni w nouvelle vague z przyjaciółmi. Nasz pobyt był w każdym razie bardzo udany!
Witamy Laurence był schludny, była bardzo przyjemna i słuchając nas.
Dom jest wyjątkowy! Już samo w sobie: wspaniałe tomy, bardzo przestronne, dużo światła, dom jest słoneczny od rana do wieczora, duży pokój gier, duży ogród, duży taras... Jeden punkt wodny w każdym pokoju i 3 łazienki! Armaty! Obiekt oferuje nowoczesne udogodnienia i wspaniałe wnętrza.
Naprawdę wszystko komfort z wyposażeniem, które pójdzie dobrze...
A co za widok! Wspaniały! Z widokiem na zatokę, to wszystko szczęście!
Szczerze mówiąc, zdecydowanie mamy okazję wrócić!
Dziękujemy Laurence za uczynienie naszego pobytu niezapomnianym!

Laurence D.
Właściciele
08/10/2019
Droga Alice,
Bardzo dziękuję za ten wspaniały komentarz, który nagradza pracę wykonaną w celu udoskonalenia naszego domu. Cieszymy się, że tak dobrze
się z nami czułeś i że tak bardzo podobał Ci się pobyt.
Czekamy na Was ponownie w przyszłym roku!
Odkryj to zakwaterowanie
#47452 Willa Ambleteuse
5/5 - Ekstra

Nie powinienem reklamować, jak chcielibyśmy zobaczyć bezpłatny dom dla wielu naszych nadchodzących pobytów...
Bardzo komfortowy dom, przestronny, panamoric widok i duży taras z widokiem na krajobraz i morze.
Dobra komunikacja i mile widziane. Dziękujemy Madame de Landsheer i Charlotte!!!

Laurence D.
Właściciele
08/10/2019
Szanowny Panie
Bardzo dziękuję za miły komentarz! Nasze starania, aby nasz dom był „idealny”, jak to możliwe, są nagradzane takim uznaniem. Do zobaczenia
w przyszłym roku
Odkryj to zakwaterowanie
#47452 Willa Ambleteuse
4/5 - Wyśmienity

Znaleźliśmy tę wspaniałą willę w zeszłym roku, kiedy użyliśmy go jako para, jego w miłej cichej wsi w pobliżu wystarczy chodzić do pięknego portu es Castell. Willa jest dobrze wyposażona we wszystko, co potrzebne, klejnot w koronie dla nas jest ogród i basen, który jest fantastyczny, właściciel dostarcza powitalny pakiet żywności, piwa i wina, co oznacza, że nie trzeba spieszyć się do sklepów w dniu przyjazdu , to było bardzo mile widziane. W tym roku wzięliśmy naszą rodzinę córkę, syna w prawo, a trzy wnuki więc wypełnione willi z 7 osób wszyscy mieli wspaniały czas basen w stałym użyciu! Właściciel dostarcza informacji na temat plaż, Marina, interesujących miejsc itp, które okazało się bardzo przydatne. zabraliśmy go również na zorganizowanie wynajmu samochodu dla nas, abyśmy mogli zbadać wspaniałą wyspę, to wszystko działało zgodnie z planem. Ogólnie mieliśmy 2 wspaniałe wakacje w tej willi i czekamy na trzeci.

Ian P.
Właściciele
07/10/2019
Zadowoleni z ustaleń wszystko poszło zgodnie z planem. Serdecznie zapraszamy ponownie w każdej chwili.
Odkryj to zakwaterowanie
#62868 Willa Es Castell
4.5/5 - Dobry

Bardzo miła obsługa. Staranny serwis. Właściciel lokalu jest bardzo uprzejmy i Twoja satysfakcja jest jego podstawowym celem. Właściciel może prowadzić Cię i/lub informować o wszelkich działaniach. Po prostu zapytaj! Jedzenie jest doskonałe, świeże i tu też jesteś służył jak Kings.

Bardzo miła obsługa. Uprzejma obsługa. Właściciel miejsca jest bardzo uprzejmy i zadowolenie jest jego pierwszym celem. Właściciel może prowadzić Cię i/lub informować o wszelkich działaniach. Po prostu zapytaj! Jedzenie jest doskonałe, świeże i znowu serwowane są jak tantiemy.

Andres R.
Właściciele
05/10/2019
Hola. Dziękujemy za wspaniałą recenzję. Bardzo się cieszymy, że tak bardzo polubiłeś nasz prywatny ośrodek i że możesz spędzić miło i relaksujący czas. Serdeczne pozdrowienia Andres.
Odkryj to zakwaterowanie
#32675 Willa Santiago de Cuba
5/5 - Bardzo Rozsądne

Bardzo piękny i duży dom, w którym każdy ma swoją własną przestrzeń, bardzo cichy, z pięknym widokiem na zatokę. Royal!

Laurence D.
Właściciele
03/10/2019
Ogromne dziękuję za ten miły komentarz, który nagradza nasze wysiłki, aby nasz dom był tak doskonały, jak to możliwe!
Odkryj to zakwaterowanie
#47452 Willa Ambleteuse
5/5 - Bardzo Rozsądne

Moja rodzina i ja przebywał w willi na 2 tygodnie w sierpniu, mieliśmy niesamowity czas, właściciel Jose, mieszka w pobliżu Gaves nas mnóstwo informacji, gdzie do najlepszych restauracji jeść wszystkie pobliskie działania i wiele, był jak osobisty przewodnik , Dziękuję znowu Jose.
Polecam tę willę wszystkim, i będziemy wracać latem przyszłego roku!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#74039 Willa Benidorm
5/5 - Niezrównany

To było 3 lata, że wracamy rok więc kochamy ten dom, obszar, konsjerż i właściciele

Francine L.
Właściciele
01/10/2019
Dziękuję za ten miły komentarz. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi najemcy byli w pełni usatysfakcjonowani.
Odkryj to zakwaterowanie
#21012 Wiejski Dom Saint Florent sur Auzonnet
5/5 - Skończony

Okazało się, że wynajem, aby móc przejść do Formuły 1 cena Grand, to Zakwaterowanie jest bardzo dobrze położony w cichej, bardzo funkcjonalny, z urok starego, jest wszystko, czego potrzebujesz. Bardzo ładne spacery do zrobienia dookoła. Niedaleko od Francorchamps. Byliśmy bardzo mile widziani i bardzo dobrze poinformowani o trasach do podjęcia. Dziękuję

Odkryj to zakwaterowanie
#13908 Wiejski Dom Coo
5/5 - Wspaniały

Przychodzę na Sardynię przez około 17 lat z moją rodziną i w tym roku Zakwaterowanie było idealne: wszystko odpowiadające ogłoszenie, dobry stosunek jakości do ceny, całkowicie odnowiony dom i nowe meble, szerokie i bardzo wygodna kuchnia, jak cały dom, weranda do jedzenia wygodnie, ciche, ciche i zastrzeżone środowisko, (jak właściciele, dyskretnych ludzi, ale miły i pomocny). Bardzo wygodny dojazd do plaż.
To wszystko (nie tylko moje dzieci i moja żona, ale także dla wszystkich naszych AMICI i odwiedzających) i zdecydowanie wrócić!!! (Jeśli znajdziemy!!! miejsce) CIEPŁE POWITANIE MR. RA MARIA GRACE I TWÓJ MARITO GIAMPIERO!!! Do zobaczenia wkrótce

Odkryj to zakwaterowanie
#6916 Mieszkanie Lu Fraili
4.5/5 - Niezapomniany

Piękne miejsce, duży i wspaniały dom, bardzo miły i dyskretny właściciel, strategiczne położenie. Co więcej chcesz? Kilka drobnych porad, aby święto jeszcze piękniejsze: kuchenka mikrofalowa (zawsze może być przydatna), mały stolik z krzesłami, aby w pełni cieszyć się nawet tylną część (tak, ponieważ można zdecydować się na lunch na froncie ganku i zjeść posiłek na werandzie za domem!!), dodatkowy wentylator na cieplejsze dni, więc masz jeden na obu piętrach (nie jest to dom wyposażony w klimatyzację, ale nadal bardzo świeże). To była prawdziwa niezadowolenie odejść!!!! Przytulić do Manuela!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#51315 Dom Capo Comino
4/5 - Niezrównany

Domek otoczony zielenią z bezpośrednim dostępem do wspaniałej zatoki. Dom jest bardzo duży i jasny, taras jest przestronny i idealny na lunch i kolację na świeżym powietrzu, właściciele są wykwintne ludzi, którzy sprawiły, że czują się komfortowo i nic nie przegapić.

Odkryj to zakwaterowanie
#48127 Willa Cala Liberotto