WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

5/5 - Wyśmienity

Dwadzieścia lat później, jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura.

W tym roku postanowiliśmy iść na południe i fascynuje nas plaż.
Zatrzymaliśmy się w dwa wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament posiada duży taras z widokiem na morze, komfortowe i wygodne, wyposażone we wszystko, co niezbędne, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz apartamentu. Tam znajduje się parking, blisko plaży i niemieckie kanały. Co więcej można prosić dla udanego urlopu.

Firma Microsoft zaleca, bo byliśmy tam bardzo szczęśliwi.

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
5/5 - Dobry

Przez dwadzieścia lat jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura. W tym roku postanowiliśmy iść na południe, i byliśmy fascynujące plaże.
Byliśmy w dwie wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament jest nowocześnie urządzone, wyposażone we wszystko co niezbędne przestronne, duży taras, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz domu. Ma garaż, niemieckie kanały i blisko do plaży.

Co więcej można prosić na miły wypoczynek. Polecamy, ponieważ byliśmy bardzo szczęśliwi.

Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Niezapomniany

Dom na York był bomba... I cieszył się mój pobyt Max ze względu na dostęp do miejsca, które było blisko centrum handlowego Eastgate, pokoje są przestronne i Wi-Fi jest bezpłatny na terenie całego obiektu.

BIG do domu na YORK!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#52632 Dom Johannesburg
5/5 - Ekstra

Zakwaterowanie znajduje się w samym sercu dawnej wsi, bardzo cichy.
Dom, ładne i czyste.

Z pewnością warte polecenia.

Odkryj to zakwaterowanie
#35390 Mieszkanie Borgomaro
5/5 - Niezrównany

Fantastyczny apartament i spektakularne widoki.

Zmierzamy.

Odkryj to zakwaterowanie
#53218 Mieszkanie Alcossebre
4.5/5 - Ekstra

Dom był wielki! Mnóstwo miejsca i wspaniały ogród i morze. Mieliśmy, sprzętem do grillowania oraz stron, idealne dla grupy przyjaciół!

Morze, idąc od domuMorze, idąc od domu © Foumar @CC
Frontowy dziedziniecFrontowy dziedziniec © Foumar @CC
Widok z przodu stoczni!Widok z przodu stoczni! © Foumar @CC
Dom od strony wzgórza (cieszyliśmy się piesze wycieczki tam)Dom od strony wzgórza (cieszyliśmy się piesze wycieczki tam) © Foumar @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#68374 Dom Eginitissa
5/5 - Doskonały

Wspaniały Domek! Bardzo ładne miejsce!

Apartament jest bardzo dobrze rozplanowane i umeblowane. Z zewnątrz, jak również wnętrza zrobić ten dom to idealne miejsce na wakacje. Odpoczywają i odkryli tego pięknego regionu.

Zaleca się

Odkryj to zakwaterowanie
#71202 Stary Gmach Gospodarski Minzac
4.5/5 - Cudny

Lokalizacja kuchnia piękne i spokojne otoczenie. Obiekt znajduje się w pobliżu plaży i mogliśmy również tramwajem do centrum miasta. Możemy mieć podobało!!

Odkryj to zakwaterowanie
#76111 Dom Miejski Haga
4.5/5 - Godny Uwagi

Ten domek jest idealnym miejscem na relaks z rodziną w sielankowej scenerii.

Położony w zielonej okolicy, duży, miejsce jest ciche i spokojne: nie trzeba oglądać dzieci.
Właściciel, bardzo dyskretny, przyjaźnił się z nami. Mieliśmy prawo do produkcji z własnego ogródka warzywnego.

Sytuacja jest idealny do spacerów w górach!

Odkryj to zakwaterowanie
#14190 Mieszkanie Luz Saint Sauveur
4.5/5 - Sensacyjny

Mieliśmy bardzo miły pobyt w Rosas.

Mieszkanie jest bardzo funkcjonalne i przestronne, a zwłaszcza widok jest piękny. Nowa kuchnia i łazienka zapewnić bardziej prawdziwe.

Mile widziane ze strony Christine i jej mąż.

Mam nadzieję wrócić!

Fabienne M.
Właściciele
24/05/2017
Jesteśmy zachwyceni, że pobyt poszło dobrze.
W innym czasie być może!
Odkryj to zakwaterowanie
#23869 Mieszkanie Roses
5/5 - Skończony

Łóżko, bardzo ładne i przytulne. Świetne dla osób poszukujących spokoju i relaksu, ale także dla każdego, kto w zaledwie kilka minut od hotelu chce dotrzeć do wybrzeża Adriatyku.

TrawnikTrawnik © AliceF87 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#44093 Dom Typowy Gemmano
5/5 - Cudowny

Ten komfortowy apartament i możemy polecić z czystym sumieniem!

Na żądanie jest możliwe, że śniadanie i kolację za niewielką cenę!

Kolacja jest codziennie świeże i gotowanie było idealne, jak chcieliśmy.

Bez wahania firma Microsoft zaleca tej wakacje Wynajem.

Parking w ogrodzie Parking w ogrodzie © BartlJ @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#68301 Bungalow Immenhausen
4.5/5 - Dobry

Moja żona i pozostał w Casa Anita kilka razy w ciągu roku i zawsze miał duże doświadczenie tam.

Kochamy się, że pokoje wyposażone są w kuchnie i kochamy, wylegiwanie się na basenie. Możemy wybrać wyższe piętra, aby poglądy, które są fantastyczne.

Nieco zmieniła, ponieważ niektóre z widoku zostało zablokowane, ale nadal bardzo dobry.

Odkryj to zakwaterowanie
#21346 Bungalow Puerto Vallarta
5/5 - Bardzo Dobrze

Willa jest w doskonałym stanie i czyste.

Lokalizacja jest niesamowite, zapierające dech w piersiach widokiem na morze i wybrzeże.
Willa jest wyposażony z wygodami i uroczy meble. Miał bardzo duże przestrzenie odkrytym, z basenu, wanny z hydromasażem i solarium, otoczony kwiaty końcu lemoniady.

To naprawdę miejsce swoich marzeń. Jeśli myślisz o piękno wybrzeża Amalfi, Villa Costanza jest miejscem, które należy!

Odkryj to zakwaterowanie
#51714 Dom Kamienny Maiori
5/5 - Niezapomniany

Przyjazd, wysiąść i następnie ten fantastyczne widoki w naturalnym stawie do Dolomitów... to jest urlop.
Od pierwszej chwili prawdopodobnie czuliśmy. Powitanie było przyjazne i ciepłe, i tak było całe wakacje.

Piękne, nowe mieszkanie, stylowo i nowocześnie urządzone z akcentem chłopa. Wszystko wokół wszystko był bardzo uprzejmy i wykonane z dużo miłości. Sen o organiczne śniadanie i gospodarstwa produktów.

Również w centrum odnowy biologicznej, cieszą kąpiele siano i wełny. Rano jogi z Doris był zawsze wydarzeniem.

Wniosek: Dookoła wielkie święto.

Dziękuję Margit, Markus i Doris. Możemy wrócić do Ciebie.

Widok na jeziorko w DolomityWidok na jeziorko w Dolomity © Marty @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#43240 Ferma Klobenstein (Collalbo)
5/5 - Wyśmienity

Byliśmy tak szczęśliwi mieć snagged tym kabina ostatniej godziny spóźniony urodziny dzień matki/na początku i to nie zawodzi.

Mój mąż był naprawdę pod wrażeniem i życzymy, że będziemy mieli więcej czasu tam. Lokalizacji był tak piękny i ciekawy kontrast z pustynny i parków.

Wybrałem kabiny #1 ze względu na wszystkie drzewa i wybrać prawo! Na pokładzie i zobacz były fenomenalne. Było jeszcze trochę śniegu resztki i mój maluch był tak podekscytowany.

Mimo, że Moab było około 40 minut, to było tak warto. Jazdy w górę iw dół była przygoda sama w sobie.


Dziękuję bardzo za wspaniały pobyt! Mamy nadzieję, że wkrótce wrócimy!

Doskonałe łóżko dotyk Afryki, dlatego w kabinie AfrykiDoskonałe łóżko dotyk Afryki, dlatego w kabinie Afryki © TinaM @CC
Przedpokoju i przodu ganekPrzedpokoju i przodu ganek © TinaM @CC
Bujny, zaplecze gastronomiczne i komfortoweBujny, zaplecze gastronomiczne i komfortowe © TinaM @CC
Watching the birds from this breakfast nook was enchantingWatching the birds from this breakfast nook was enchanting © TinaM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#15109 Dom góralski Moab
4/5 - Ekstra

22 połowów w 3 dni: Achgans wyszedł w morze, złoty z blisko 40 cm i szczupaka 6 lb 2.

Co wielki połowów...Co wielki połowów... © RochA @CC
Ta złota zakończył się w Golden amandine Ta złota zakończył się w Golden amandine © RochA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#21812 Chalet Bungalow Mansfield et Pontefract
5/5 - Bardzo Dobrze

Mieszkaliśmy 2 tygodnie i naprawdę się podobało. Również wygodne do centrum.

Bardzo dobrzeBardzo dobrze © GardiolS @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#20481 Mieszkanie Turyn
4.5/5 - Cudny

Jesteśmy zapalonych rowerzystów, a ostatnio sie, szukaliśmy niedrogie zakwaterowanie wzdłuż rower dla niektórych odpoczynku i rekreacji.

Przez przypadek natknęli się na posiłki, i postanowiliśmy wybrać się na przejażdżkę...

Ogólnie rzecz biorąc byliśmy z pewnością nie rozczarowany. Czy masz więcej po stronie czynnej lub leniwy, istnieje wiele atrakcji dla Ciebie. Jazda na pobliskim ranczo, Kolarstwo lub pływanie w rzece Drava, sprzęt do grillowania i po prostu cień.
Gospodarze są bardzo dobry kilka stolicy Chorwacji-Zagrzebia.

Duży plus dla nas, był Las, obok domu, nawet w najgorętszych miesięcy lata, zawsze jest lekki wiatr, który wieje.

Ogólnie rzecz biorąc zalecamy to bez wątpienia do każdego, kto szuka różnych restauracji.

Dzięki uprzejmości naszych gospodarzy, GrillDzięki uprzejmości naszych gospodarzy, Grill © LuanaH @CC
Our host, Irena, with me and the other guestsOur host, Irena, with me and the other guests © LuanaH @CC
Tenis stołowy w godzinach popołudniowychTenis stołowy w godzinach popołudniowych © LuanaH @CC
The pets here get a royal treatmentThe pets here get a royal treatment © LuanaH @CC
Tenis stołowyTenis stołowy © LuanaH @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#45943 Dom Repaš
5/5 - Bardzo Rozsądne

Ładny dom w cichej okolicy, ustawienie cyprysów i widok na jezioro, bez rezygnację bliskość do wszystkich turystycznych atrakcji i usług, w niewielkiej odległości.

very good placevery good place © CristianD @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#103 Dom góralski San Carlos de Bariloche
5/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy wspaniały weekend w tej willi!
Wystarczająco dużo kontaktu z przyrodą, że te trochę lubi to! Dom jest duży i znajome, ogród jest duży i płaskie, idealny dla dzieci i osób starszych.
Skorzystali z okazji, aby odwiedzić orientalne ogród Bacalhôa Buddy Eden, piękne, 5 min jazdy!
Mam zamiar wrócić!
Dzięki za sympatię.

Świetny basen!Świetny basen! © MagdaG @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#5959 Willa Carvalhal (Bombarral)
5/5 - Cudowny

Dobre miejsce dla nas, aby cieszyć się 10 dni Tuscany słońca i okolicę.

Duży basen i wiele miejsca na relaks przez siebie. Dwa inne domki z rodzinami, z dziećmi, ciesząc się w towarzystwie innych dzieci z Niemiec i Holandii.

Dobrej jakości zakwaterowanie dla nas i naszej rodziny.

Warto polecić domek La Luna

Odkryj to zakwaterowanie
#26525 Dom Kamienny Castiglion Fiorentino
5/5 - Godny Uwagi

Było to bardzo przyjemne doświadczenie.
Doskonała jakość snu w wygodne łóżko, to jest rewelacyjny!

Bardzo dobry hotel, ładne pokoje, dzieci były zachwycone, łazienki są ładne, bardzo fajna atmosfera.

Jedzenie ze sobą na tarasieJedzenie ze sobą na tarasie © JuanL @CC
Tipi, gdzie spał ITipi, gdzie spał I © JuanL @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#19997 Jurta Grenada (Andaluzja)
5/5 - Wyśmienity

Mieliśmy Feria de Jerez w tym mieszkaniu i brak uwagi!

Bardzo czysty i bardzo wygodne, w bardzo spokojnej i łatwe parking na osiedlu przy ulicy (wiele miejsc wokół).

Mieszkanie jest dobrze utrzymane i nie ma żadnych szczegółów, dobrze wyposażony i bardzo kompletny.

Wrócimy!

Bardzo ładny taras na śniadanie 2 osób!Bardzo ładny taras na śniadanie 2 osób! © anaalonso @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#10725 Mieszkanie Jerez de la Frontera
5/5 - Bardzo Rozsądne

Romantyczny pobyt ma Netanya i uruchamiania Półmaraton w Jerozolimie.

Szukaliśmy przestronny apartament, blisko centrum i szybki dostęp do morza. Nie byliśmy rozczarowani!

Wielkie podziękowania dla Johana za jego życzliwość i gościnność.

Plaży izraelskie śniadanie w kawiarni coffeePlaży izraelskie śniadanie w kawiarni coffee © RebeccaC @CC
Naprawdę ładne umieścić sprzęt sportowy jest dostępna publicznie na plażyNaprawdę ładne umieścić sprzęt sportowy jest dostępna publicznie na plaży © RebeccaC @CC
Lazy leniwy. Zwraca bardzo trudne w Francja Lazy leniwy. Zwraca bardzo trudne w Francja © RebeccaC @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#15648 Mieszkanie Netanja
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Od czasu naszego powrotu musimy nie jeszcze znaleźć czas, aby powiedzieć, jak piękne naszego pobytu z Tobą była.

Mieliśmy wielki tydzień w apartamencie.

Bardzo przyjemny. Piękny Panna Mienne.

Widok na stok narciarski był bardzo egzotyczny i kochaliśmy po stronie Twojego wnętrza przytulne.

Krótki, ale szczęście.

Będzie z pewnością wrócić do domu w przyszłości zatrzymać się w hotelu Pralognan.

Jeszcze raz dziękuję i dobry dzień dla Ciebie.

Pobyt z jej ładnie Dekoracja stołuPobyt z jej ładnie Dekoracja stołu © LAURINM @CC
MezannineMezannine © LAURINM @CC
Gospodarstwo Pralognan fleurieGospodarstwo Pralognan fleurie © LAURINM @CC
Nasz taras na posiłkiNasz taras na posiłki © LAURINM @CC
Flora lato, Lilia złotogłówFlora lato, Lilia złotogłów © LAURINM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#16333 Mieszkanie Pralognan-la-Vanoise
4/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy Fantastyczny tydzień. właściciel dał nam dobrego domu.

Casa tipica ma wszystko, czego potrzebujemy, w bardzo spokojnej miejscowości i simpatico.

Wszystkie wakacje bardzo dobrze

Teresa M.
Właściciele
22/05/2017
John Jestem bardzo szczęśliwy, bo z Twoim zdaniem może pomóc innym ludziom!

Mercia się „na żywo” z nas tej wiosny.
Odkryj to zakwaterowanie
#13260 Wiejski Dom Níjar
5/5 - Niezapomniany

Mnie i mojej rodziny bardzo podobała się gościnność, że rzeczywiście się nam poczuć się prawie jak w moim własnym domu. po raz pierwszy możemy spędzić tydzień w piękny dom w Siviri w Czerwiec 2014.
Muszę powiedzieć, że takie piękne i ciepłe powitanie i nigdy nie miał przed! Właściciele Dimitri i jego żona Elena jest bardzo przyjazny i pomocny. Od razu masz wrażenie, że znamy od dawna.
Dom jest pięknie urządzone, wszystko, co potrzebne do komfortowego pobytu. Stoczni jest wielki i ma miejsce na grilla. Ten trzygwiazdkowy hotel znajduje się zaledwie w kilka minut spacerem od plaży w bardzo cichej i spokojnej okolicy.

Bardzo polecam to miejsce na spokojne i relaksujące wakacje. Wracamy co roku nasze coroczne letnie wakacje.

Odkryj to zakwaterowanie
#40151 Dom Wiejski Siviri
5/5 - Wspaniały

Ta strona oferuje piękny basen, taras wiele cieszyć się słońcem o każdej porze dnia!
Również grill na świeżym powietrzu, jeśli chcesz odkryty życia / cieszyć się przyrodą, to naprawdę miłe miejsce na pobyt.
Dom oferuje wszystko, czego potrzebujesz. Zdjęcia w Internecie wydaje się przestarzały, ale wejść do domu będzie dla Ciebie zaskoczeniem.

Dużo do zrobienia w obszarze!

Odkryj to zakwaterowanie
#43666 Willa L'Alfas del Pi
5/5 - Niezrównany

Wszystko odbywa się czuć dobry około ten ładny dobrze wyposażony domek.
W pokoju gier została doceniona, małych i dużych.
Właściciel miał pod opieką do odśnieżania z drogi i przywitał nas ciepłym pocieszające drewna.
Domek ma trochę bardziej dostępne (sól, przyprawy, przyprawy, cukier, saszetek z kawą, mydło w płynie, płyn do mycia naczyń,...)

W zasadzie miał bardzo przyjemny pobyt.

Odkryj to zakwaterowanie
#3865 Drewniany Chalet Le Ménil
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Mieszkaliśmy w Country House w Siviri, po raz pierwszy w roku 2014.
I jak my byliśmy tutaj po raz pierwszy, wracamy co roku dla naszych wakacji.
Bardzo polecam ten niesamowity obiekt na spokojne i relaksujące wakacje w Halkidiki.
Dom jest przestronny, czysty, dobrze się prezentuje (dbałość o szczegóły), komfortowe i w pełni wyposażone dla Ciebie wszystkie potrzebne, w tym bezprzewodowy dostęp do Internetu i TV stoczni dobrze utrzymane, z grillem.
Plaża znajduje się 10 minut spacerem. Elena i Dimitri są najbardziej przyjazne i pomocne gospodarze!
To oczywiste, że to nie tylko biznes dla nich, dają Ci część ich serca. To zaszczyt dla nas, aby im sprostać.
Z miłością, Zhiva i Georgi

Odkryj to zakwaterowanie
#40151 Dom Wiejski Siviri
4.5/5 - Ekstra

Z niesamowite hostów (Elena i Dimitri) do każdej części budynku jest to idealne wakacje dla naszej rodziny.

Cieszył się każdą minutę i zwróci wątpliwości! Niesamowite miejsce na wakacje. Nasi gospodarze były nie tylko bardzo uprzejmy, ale są one również bardzo ciepły i troskliwy ludzi, którzy odpowiedzieli na każde życzenie. Doskonałe warunki w willi z wszystko, czego potrzebujesz.

Dziękuję, Elena i Dimitri. Z miłością, Zhiva i Georgi.

Odkryj to zakwaterowanie
#40151 Dom Wiejski Siviri
4.5/5 - Wspaniały

Very clean, very comfortable. The apartment is south oriented with nice views. The terrace is great!

Very well located: only 200 meters from the beach, supermarkets and restaurants. Everything is nearby.

Looking forward to go again

Bernhardt A.
Właściciele
18/05/2017
Dziękuję za miłą recenzję Anneliese. Życzymy Ci wszystkiego najlepszego
Odkryj to zakwaterowanie
#16832 Mieszkanie Marbella
5/5 - Godny Uwagi

Great location. All facilities in walking distance. Close to the beach.

Apartment was nice and clean.

Super holiday. We will return for sure.

Bernhardt A.
Właściciele
18/05/2017
Vielen Dank für Ihre Bewertung und hoffe, Sie und Ihre Familie wieder zu sehen
Odkryj to zakwaterowanie
#16832 Mieszkanie Marbella
5/5 - Cudowny

Wynająłem tę willę na wyjazd służbowy 2 miesięcy jest że to wszystko po prostu super.

Willa znajduje się na wysokości Papeete gdzie świeżość jest bardzo przyjemny, po długim dniu.

Ta willa jest bardzo dobrze wyposażony i czyszczenia dzięki bardzo skutecznej sprzątaczka!

Właściciel był uprzejmy i reaktywne do każdego z moich aplikacji.

Zobacz w rano na śniadanieZobacz w rano na śniadanie © DanyR @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#26317 Willa Papeete
5/5 - Niezapomniany

Kontakt z właścicielem był łatwy i ilość dostępnych informacji pomógł nam w nasz wybór, usługa jest doskonała.

Opis domu odpowiedzi w dowolnym punkcie przedstawionej na ogłoszenie. Mieszkanie jest bardzo czysty, dobrze położony, urządzone ze smakiem i miłości.

Tam jesteśmy stworzeni, aby czuć się bardzo komfortowo i cieszył się spokojem!

Z przyjemnością wrócimy bez względu na sezon.

Dziękuję!

Odkryj to zakwaterowanie
#8641 Willa Callas
5/5 - Skończony

Bardzo miły urlop bez kompromisów. Pokoje są pięknie urządzone, fam. Lehmann był uprzejmy hostów. Bardzo zalecane.

Winiarzy z miasta oferują wiele pysznych dań!Winiarzy z miasta oferują wiele pysznych dań! © SteffiS @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#69023 Mieszkanie Pleisweiler Oberhofen
5/5 - Godny Uwagi

Nasze 8 wizyta ten mały kawałek raju, dorosłego tylko umieścić więc spokoju i relaksu w obfitości.

Mieszkanie ma wszystko i więcej dla Ciebie do udanego pobytu. Hosty, Marie i Luciano są pod ręką, bez ingerencji, więc biorąc pod uwagę wszelkie informacje wymagane do lokalnych restauracji i miejsc do odwiedzenia.

Blisko Kawa sklepy i supermarkety, więc może wypełnić lodówka z napojami i jedzeniem i tylko spędzić dzień relaksując się w pięknych ogrodach lub wylegując się przy basenie.

Samochód jest wymagane i Marie można zamówić go dla Ciebie i zostaną dostarczone do Ciebie w dniu przyjazdu.

Dawać ono pewien próbować, zapewniam was, że wrócisz!

Odkryj to zakwaterowanie
#7682 Chalet Bungalow Santa Bárbara de Nexe
4.5/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy wspaniały weekend z rodziną w ten domek całkowicie odnowiony i oferuje wspaniały widok.

Właściciel jest przyjazny i zawsze dostępne.

18 i są gotowe do możliwie jak najszybciej wrócić bez!

Odkryj to zakwaterowanie
#65359 Chalet Malbuisson
5/5 - Wyśmienity

Dzięki znowu, mieliśmy wielkie święto w tym pięknym miejscu.
Cała rodzina jest gotów wrócić w przyszłym roku.
Dziękujemy również za wszystkie informacje.

Odkryj to zakwaterowanie
#18494 Willa Anthéor
5/5 - Okazały

Kochałem, House, czystość i porządek.
Ciche, wspaniałe kolory i pokojem.
Urokliwej wyspie Stromboli.

Cieszyliśmy się z osobą, która przywitała nas, kiedy przyjechaliśmy.

Polecamy!

Odkryj to zakwaterowanie
#49626 Dom Stromboli
5/5 - Bardzo Dobrze

Wszystko takie jak lokalizacja, bardzo pomocny i przyjazny.
Bardzo pełne, bardzo czyste i bardzo dobrze zlokalizowane mieszkanie.

Dzięki Montse!... powtórzyć!

Tossa de Mar to dawna wioska rybacka w którym znajduje się średniowieczny zamek z XIV wieku z pięknym widokiem.Tossa de Mar to dawna wioska rybacka w którym znajduje się średniowieczny zamek z XIV wieku z pięknym widokiem. © FinaC @CC
Obok miejscowości Tossa de Mar jest naprawdę egzotyczne zatoczek, niebieski wody.Obok miejscowości Tossa de Mar jest naprawdę egzotyczne zatoczek, niebieski wody. © FinaC @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#26103 Mieszkanie Tossa de Mar
3.5/5 - Środki

Czynsz 500 € na 4 noce z wyjazdu w 12:30 dla kluczy w piątek.
Mamy przybył, lodówką, zmywarką i dolnej części zlewu z formy, które miały długi do czyszczenia używać. Gospodarstwa domowego był biedny z puszki nie opróżnione Kosza i dużo kurzu...
Właściciel jest odpowiednio poinformowany (problemy spowodowane przez nowe sprzątaczka). Dom jest całkowicie zgodny z opisem i bardzo dobrze położony. Brak izolacji w tym okresie wynajmu i z małym dzieckiem, w salonie pozostaje chłodna, mimo upału. To jest bardzo jasne i tarasy w lecie, musi być prawdziwa uczta!
Z pewnością bardziej przyjemny dom w lecie Jeśli czyszczenie odbywa się prawidłowo. Nieco chaotyczny last minute wynajem, szkoda!

S. M.
Właściciele
21/08/2019
Witam,
Chciałbym wycofać to ogłoszenie, ponieważ zaakceptowałem to wynajęcie w ostatniej chwili, niemalże w celu świadczenia usługi, i znalazłem się z
problemem gospodyni, który wywołał komentarz osoby. Stawka była również dość wyjątkowa! W tej opinii jest kilka elementów, które mocno mnie zdenerwowały. Ten dom jest przeznaczony na wynajem raczej wysokiej klasy z wysokiej jakości usług.
Odkryj to zakwaterowanie
#18926 Willa Cap-Ferret
4/5 - Doskonały

Byliśmy niesamowicie pozytywnie z wielkim szacunkiem. Wyposażenie i udogodnienia apartamentu są idealne.
Mieliśmy piękny czas, co pozwoliło nam cieszyć się ciszą miejsca. Możemy mieć docenione prywatności bez ingerencji z zewnątrz.

Dobry stosunek jakości do ceny. Byliśmy zadowoleni z wszystko. Dziękuję.

Teodoro M.
Właściciele
09/05/2017
Dziękuję za życzliwość. Cieszę się, że mieliśmy przyjemny pobyt.
Odkryj to zakwaterowanie
#49923 Willa Pinseque
5/5 - Cudny

W ciągu kilku dni odkryliśmy ten klejnot Cheli Porto:-przede wszystkim gospodarze, Angela i Piotrowi, że nie zapomnisz: hojność, radość życia, chcą podzielić się swoimi doświadczeniami (więcej wielojęzycznych, to pomaga).

Okazało się, że jest to idealne miejsce na wypoczynek bardziej różne: * woda oczywiscie z cumowania, żwir, piasek i skały wygładzony.
* Badminton, w polu w przyrodzie, z net i znakowania (stone ma rezerwy latania).
* Ping pong pod duże sosny w cieniu dzikich pétanque w opcji cienie!
* Niesamowite w tym kontekście, piłkarzykami, tak! I jeśli Pierre jest tam i brakuje Ci partnera, to będzie przyjemność przyczynić się.
* Dla tych, którzy skosztować spokoju: lounging, czytania, myślenia lub filozoficzne dyskusje w cieniu drzew sosny, uśpiony przez szum morza, który rozprzestrzenia się wokół Ciebie!

Mieliśmy wypoczynek do różnych wizyty do odkrywania tego regionu Grecji: Epidaurus, Mycenae, Wyspy Spetses, Hydra, itp. Ponieważ jesteśmy fanów troglodytów, zapytaliśmy Pierre lub Angela że jesteśmy wykazały... Franchthi jaskini odkryliśmy po pięknym Ballada o 1/2 godziny wzdłuż morza.

Cieniu sosen z widokiem na morzeCieniu sosen z widokiem na morze © JeanF @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#8974 Domek Porto Cheli
4.5/5 - Doskonały

Zrobiliśmy pobyt z przyjaciółmi, którzy poszło bardzo dobrze w tym domku, bardzo dobrze wyposażone i dobrze położony.

Okazało się, że Valley view był piękny, duży słoneczny balkon.

Orres otrzymał teren narciarski na różnych poziomach trudności.

Właściciel jest bardzo przyjazny i zawsze dostępne nam pomoc podczas naszego pobytu.

Polecam to miejsce!

Odkryj to zakwaterowanie
#24238 Drewniany Chalet Les Orres
4.5/5 - Niezrównany

Lokalizacja jest bardzo dobra, obszary rekreacyjne, w pobliżu plaży.

Bardzo wygodne i Fantastyczny widok zatrzymać taras również uprzejmy właściciel udogodnień.

Jose P.
Właściciele
08/05/2017
Szanowny pan Romero, dziękuję za komentarze i tam moim domu opieki. Jeśli były właściciel. Mam nadzieję, że pewnego dnia powrócić. Pozdrowienia.
Odkryj to zakwaterowanie
#9202 Mieszkanie Orihuela
5/5 - Wielki

Cieszyliśmy się każdą minutę z naszego pobytu w domu.

To było bardzo wygodne pod względem posiadania w bezpiecznej odległości od miasta z malowniczym otoczeniem.

Wynajem jest samodzielny dom wśród kompleks poszczególnych domów, z dobrze uformowane stoczni i ogród, prywatny parking.

Dwie duże sypialnie (jedna z nich z własnym prysznicem i WC) i zwodniczy, ładnie urządzony pokój dzienny. Ładne i dobrze wyposażona kuchnia, przestronny weranda z cienia i niezakłócony widok na morze i księżyc rośnie. Przyjazny i wyrozumiały właściciel, oferowane i całej pomocy i doradzać, że potrzebowaliśmy, pozostawiając nas w spokoju cieszyć się naszych wakacji.

Gorąco polecam ten obiekt dla rodziny 4-6 osób. Powrót na pewno będziemy.

Costas H.

Odkryj to zakwaterowanie
#44609 Willa Agia Irini
4.5/5 - Cudowny

Doskonała jakość / cena. Widok jest piękny!
Szczególnie cieszył widok: na północy można zobaczyć port i na południu widzimy Antiparos.

Spędził niezapomniane chwile, z pragnieniem, że możemy spojrzeć wstecz na Znakomity razy że to poszedł się nasze espresso codziennie oglądać łodzi Wprowadź port Parikia.

Odkryj to zakwaterowanie
#44609 Willa Agia Irini
4/5 - Okazały

Byłem w grudniu wraz z kolegą. To było myły.
W apartamencie jest pięknie wszystko, czego potrzebujesz. To było bardzo czyste, wszystko, ponieważ jest czyszczone po każdym w przez sprzątaczka. W łazience jest UltraMon i odnowione. W kuchni jest nowa płyta ceramiczna. Z tarasu masz piękny widok nad brzegiem morza - Znakomity na śniadanie. Sama roślina jest bardzo dobrze przechowywane i chronione przez ogrodzenie i bramy. Tutaj można naprawdę odpocząć. Mieliśmy, samochód i zwiedzać okolicę. Istnieją również dobre połączenia autobusowe i biura podróży, które oferują wycieczki wyspy z odebrać bezpośrednio przy drodze. Ktoś patrząc pod kątem podniecenie i wiele możliwości zakupów od Los Cristianos i dobrze tam również pochodzi z autobusu. Do miejscowości Las Galletas z mała promenada i Restauracje nad morzem, przybywających na piechotę. Istnieją również niektóre sklepy i zakupy. Bezpośrednio w zakładzie znajduje się supermarket, w którym jeden ma dobry wybór na zakupy. Mieszkanie jest zarządzany przez niemiecki, który żyje nawet w kompleksie i był bardzo miły.

Odkryj to zakwaterowanie
#37701 Mieszkanie Costa del Silencio
4.5/5 - Wzniosły

Spędziliśmy dwa tygodnie w miesiącu wrześniu w tych miejscach, w związku z tym poza szczytem.
Środowisko jest piękny i bujną roślinność. Miejsce sprzyja odpoczynku i basen, a także słynny «Dolce Fare Niente» lokalne.
Udało nam się korzystać z doskonałej pogody i idealną temperaturę. Prywatna plaża poniżej miejsca zamieszkania. Dostęp do plaży przez również prywatną ścieżkę można chodzić przez plaży, jak również nabrzeża do Tropea, aby przejść do jej rynku.
Mieszkanie, podobnie jak urządzenia wewnątrz jest trochę stary, ale bardzo odpowiednie i typowe turystyczne noclegi na stronie. Wynajem sezonowy jest łatwy dojazd od głównej drogi i wygodny parking.
Gospodarz miejsca jest bardzo przyjazny, uprzejmy dla posługujących kilka słów włoski. Przez mieszkających w pobliżu, on pokazuje wszystkie na raz, pomocna, dyskretny i rozważny.
Mieliśmy bardzo dobre doświadczenia i na pewno wrócimy!

Vincenzo M.
Właściciele
07/05/2017
Byłaś przykładowa para, ładne i przede wszystkim nie wykształconych
Stworzyliśmy nas żadnego problemu. Może znajdziemy innych gości jak ty.
Mamy nadzieję,
że tak wiele możemy spotkać się ponownie w przyszłym roku, aby kontynuować
Nasza rozmowa i dzielić nasze opinie.
Nasze perfumy i nasza pasja czekają.
Odkryj to zakwaterowanie
#62232 Dom Parghelia
4.5/5 - Skończony

Właśnie wrócił z Świąt Wielkanocnych w pięknej okolicy Sardynii. Wszystko jest cudowne, ale trudno znaleźć coś, co nie jest przyjemne w Sardynii.

Wynajem na wakacje jest perłą w przyrodzie, położony między morzem a górami. Mieliśmy wszystko pod ręką szybko samochodem. Po zażenowania wybór lounging spokojnie w promieniach słońca na plaży lub na spacer w lesie jest bez wątpienia szansa istnieje szybko pod ręką.
Jeśli szukasz chaos ruchu, kluby nocne i dyskoteki nie są tu! Szukaliśmy idealny Apartament dla pięknej spędziliśmy wakacje ożywczy po stresach dnia pracy.

Oczywiście, nie ma zabawy brakuje, ale znajduje się w idealnym odległość, aby móc sobie pozwolić, aby cieszyć się bez kiedykolwiek cierpieć.

Piękny wieczór! Muszę wrócić ponownie, choć tym razem postaram się ograniczyć się z Culurgiones, Seadas i Cannonau!!!Piękny wieczór! Muszę wrócić ponownie, choć tym razem postaram się ograniczyć się z Culurgiones, Seadas i Cannonau!!! © MarcoMiele @CC
Giorgio C.
Właściciele
06/05/2017
Pan Dobry wieczór. Marco
To ona była przyjemność mieć ciebie i twoją rodzinę jako naszych gości.
Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce!
Najlepsze
życzenia dla wszystkich.
George i Richard Simonetta
Odkryj to zakwaterowanie
#57941 Mieszkanie trzypoziomowe Cardedu
4.5/5 - Wspaniały

Polecamy ten domek za jego wyposażenie, czystość i jego sytuacja w pełne charakteru, ale blisko sklepy i wyjazdy spacerem.

Idziemy tam regularnie przez ponad 10 lat...

Roselyne i Jean Marie, hosty, zarezerwuje ciepłe powitanie i zawsze są dobre Rady, bo wychował się i mieszkał w okolicy.

Nie będziesz rozczarowany!

Odkryj to zakwaterowanie
#26358 Dom Kamienny Ménerbes
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Przebywał w mieszkaniu przez 2 miesiące, podczas tej zimy i umiłował go.

Maria dokonał Apartament, bardzo miła obsługa i jest piękny hosta.

Znajduje się około 100 metrów od plaży z widokiem na morze.

Zdecydowanie polecam wizytę!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#20621 Mieszkanie Quarteira
4.5/5 - Wspaniały

Bardzo przyjazna. Mile zaskoczony przez ten dom, typowe dla Wandea, przywrócone ze smakiem i w tradycji regionu.

Nic w tym złego poziomu czystości, wszystko było idealne!
Na poziomie sprzętu nic nie brakowało. Również wewnątrz ogrodu, gdzie sprzęt do grillowania oraz ogród oczekiwać że mamy!

Okolica jest bardzo ładne i przede wszystkim relaksujące; przebywał tu wspaniałe wakacje.

Wynajem polecam!

Odkryj to zakwaterowanie
#25151 Dom Kamienny La Caillère Saint Hilaire
4.5/5 - Niezrównany

Apartment equal to photos.
Very good attention by Señora Marisol, very attentive in giving information about what is needed.

Very good and comfortable location of the building

Very nice apartment in excellent condition very friendly owner recommended 100%Very nice apartment in excellent condition very friendly owner recommended 100% © Fabietto1370 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#19174 Mieszkanie Cartagena de Indias
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Spokojne miejsce. Strategicznie idealne dla tych, którzy chcą się zrelaksować i być blisko atrakcji.
Dom jest wygodne, duże, świeże i gustownie odnowiony.
Sypialnia jest gigantyczna i sklepione sufity, wysoki.
Najlepsze jest to, jak aboutsome śniadanie w godzinach porannych, patio, gdzie można zjeść lunch lub kolację w godzinach wieczornych i cieszyć się niektórzy breeze.
Właściciele są wspaniali ludzie i bardzo pomocne.
Stąd dotrzeć skaliste wybrzeża na wschodzie (Tricase porto, Andrano, Marina szklarnie, Castro) i piaszczystej w południowej (Marina di Ugento jest do 20 KM).
Nie możemy odwiedzić Lecce, Otranto, s., Maria di Santa Cesarea Terme i wszystkie piękne wsie z zapleczem.
Tuż obok wioski istnieje ogromne centrum handlowe, gdzie można znaleźć wszystko.
Piękne Święto San Donato, który miał szczęście mieszkać w Montesano, koncerty, żywności i lokalne wino i dużej liczby osób.

Nasze preferrito roguNasze preferrito rogu © Pina @CC
Luminaria on the course (festa di San Donato)Luminaria on the course (festa di San Donato) © Pina @CC
Iluminacje w muzyce (festa di San Donato)Iluminacje w muzyce (festa di San Donato) © Pina @CC
Kolacja z MichaelKolacja z Michael © Pina @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#50547 Dom Typowy Montesano Salentino
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Poszliśmy z naszej rodziny 4 osób i jednego przyjaciela.
Mieszkaliśmy w Wielkanoc 2017. Zatrzymaliśmy się tylko 3, 4 pokoje.

Odkryto duży odkryty parking, wynajem na wakacje jest łatwe do znalezienia.
Obszar na zewnątrz składa się z ogrodem z roślinnością i dużych drzew, basen przed domem. Dobre utrzymanie i optymalną czystość środowiska.
Gdy pewnego dnia, było zimno i wietrznie, nie bierzemy słońce na trawniku zamontowane z przodu domu, graliśmy wewnątrz, bilard i ping ponga.

Spędziliśmy 1.640 € za tydzień all inclusive. Będziemy wrócę i wypełnić wszystkie dostępne pokoje!

Odkryj to zakwaterowanie
#72383 Willa Gradoli
4.5/5 - Niezrównany

Byłam tydzień i miałem wspaniały czas.
Apartament jest bardzo wygodny i ma wszystko, czego potrzebujesz. To doskonałe rozwiązanie dla tych, którzy podróżują samodzielnie, ale również dwa lub kilka.

Apartament znajduje się w bardzo spokojnej okolicy, dobrze podłączone i blisko jednej z najpiękniejszych i najbardziej duże parki Rome!

Właściciel jest bardzo pomocne i daje Ci wszystko, czego potrzebujesz!

Dom posiada również bezprzewodowy dostęp do Internetu.

Bardzo polecamy!

Maria

Ogród i Park w pobliżu mieszkaniaOgród i Park w pobliżu mieszkania © MariF @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#67698 Mieszkanie Rzym
4.5/5 - Okazały

Relaksujący pobyt w wymarzone miejsce.
Natychmiast czuli się komfortowo i natychmiast udał się do przyłączenia się do przyjaciół.

Zaleca się, aby każdy i wrócimy.

Odkryj to zakwaterowanie
#2683 Dom Typowy Moasca
5/5 - Doskonały

Przyjdź do Tahiti jako część projektu przyjęcia, zatrzymaliśmy się w "Toupidek na plaży" Apartament jest bardzo ładny, pięknie położony i bardzo ciche.

Gorąco polecamy ten Wynajem

Odkryj to zakwaterowanie
#36236 Mieszkanie Arue
4.5/5 - Dobry

Bardzo dobry odbiór w dniu przyjazdu. My byliśmy mile zaskoczeni przez ten dom odnowiony ze smakiem zgodnie z regułami sztuki vendean z tradycyjnych materiałów.

Nic złego z poziom czystości!

Na poziomie sprzętu wszystko... w tym meble ogrodowe i Grill!

Bardzo przyjemny pobyt w regionie Wandea.
Polecam bez wahania!

Odkryj to zakwaterowanie
#25151 Dom Kamienny La Caillère Saint Hilaire
4.5/5 - Bardzo Dobrze

The place is well located, clean, comfortable beds, fast wifi. Much better than we expect.

The staff is really nice.

Central to interesting-places and shopping bazaars within walking distance..

Overall its a great place to stay, just beyond expectation for a budget accommodation....keep it up.

Coming back soon!!!

Thank you.

Back view looking over old colonial buildings and the iconic Twin-Towers + KL Tower at background.Back view looking over old colonial buildings and the iconic Twin-Towers + KL Tower at background. © kcng @CC
Widok na miasto z przodu i na górze zakwaterowanie.Widok na miasto z przodu i na górze zakwaterowanie. © kcng @CC
Moorish design building and the famous Masjid Jamek at the confluence of Klang + Gombak rivers.Moorish design building and the famous Masjid Jamek at the confluence of Klang + Gombak rivers. © kcng @CC
Chinese Temple just 2 minutes walk away.Chinese Temple just 2 minutes walk away. © kcng @CC
Pysznych lokalnych owoców.Pysznych lokalnych owoców. © kcng @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#37589 Aparthotel Kuala Lumpur
4.5/5 - Niezrównany

Miejsce jest dobrze położony, czyste, komfortowe łóżka, Szybkie wifi.
Dużo lepiej, niż się spodziewamy. Personel jest bardzo miły.
Ogólnie to dobre miejsce na pobyt w tej cenie tylko poza oczekiwania i zbyt dużo, aby prosić o niedrogie zakwaterowanie... zachować się... po prostu super... dziękuję.

Old Moorish architectural building and famous Masjid Jamek at confluence of Klang & Gombak rivers, only 5 minutes from this accommodation.Old Moorish architectural building and famous Masjid Jamek at confluence of Klang & Gombak rivers, only 5 minutes from this accommodation. © kcng @CC
Stare i nowe w odd harmonijne połączenie widok z tyłu z zakwaterowanie. .Stare i nowe w odd harmonijne połączenie widok z tyłu z zakwaterowanie. . © kcng @CC
Hindu Temple only 3 minutes walk from accommodation.Hindu Temple only 3 minutes walk from accommodation. © kcng @CC
Central Market for local souviviers....5 minutes walk from accommodation.Central Market for local souviviers....5 minutes walk from accommodation. © kcng @CC
Pysznych lokalnych owoców.Pysznych lokalnych owoców. © kcng @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#37589 Aparthotel Kuala Lumpur
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Świetne Zakwaterowanie mile widziane i nienaganną czystość i prezentacji: to jest dokładnie jak na zdjęciu... jeszcze lepiej w czasie rzeczywistym!

Bardzo polecam ją przyjmującego

Odkryj to zakwaterowanie
#68137 Mieszkanie Pau
4.5/5 - Wielki

Jestem bardzo zadowolony z tego mieszkania, które wynająłem w 2016. teraz chciałbym wynająć go na dłuższy okres. Mam nadzieję, że ona jest nadal dostępny. W pobliżu supermarkety i restauracje. Park wodny ładne, 2 baseny i basen dla dzieci.

przytulną jadalnią na świeżym powietrzu przytulną jadalnią na świeżym powietrzu © JohannaV @CC
z przyjaciółmi, aby jeść z przyjaciółmi, aby jeść © JohannaV @CC
spacery spacery © JohannaV @CC
przytulny, który chcemy powrót do strony logowania przytulny, który chcemy powrót do strony logowania © JohannaV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#51776 Willa Cumbre del Sol
4.5/5 - Bez Zarzutu

La casa di Vittorio znajduje się w spokojnej i zacisznej okolicy off Solanas, około 10 km od miejscowości Villasimius. w samochodzie są w pobliżu najpiękniejszych plaż w okolicy (porto Sa Ruxi i Porto Giunco, Cala Pira, Punta Molentis były nasze ulubione). Dom jest bardzo przytulne i Ładna i jest również funkcjonalne (wyposażone pralka, kuchenka mikrofalowa, włosy suszarka, zastawa stołowa, TV; wstyd o awarii wifi). Od wejścia jest piękny widok na morze, a wieczorem można cieszyć się pięknym chłodnym pod rozgwieżdżonym niebem. Victor, bardzo miły i pomocny personel.śniadania znaleźliśmy, wody i soku! Polecam!!

To naprawdę przyjemność mieć ludzi jak Laura i jej mąż. Uprzejmy, miły i wyszedł z domu w bardzo dobrym stanie. Zawsze mile widziane! To naprawdę przyjemność mieć ludzi jak Laura i jej mąż. Uprzejmy, miły i wyszedł z domu w bardzo dobrym stanie. Zawsze mile widziane! © VittorioA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#47425 Dom Solanas (Sinnai)
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Apartament znajduje się w pozycji Znakomity, który pozwala dotrzeć w krótkim czasie w pobliskich plaż i oferuje wspaniały widok na morze i wzgórza.

Vittorio przywitał nas na naszym przybyciu i był naprawdę miły i pomocny.

Mieszkanie było czyste, schludne i wszelkie udogodnienia potrzebne podczas pobytu.

Na pewno polecam go!

Claudia i jej chłopak są bardzo zabawny i przyjazny. mieli szacunku dla domu, utrzymywanie porządku w ogóle. Claudia i jej chłopak są bardzo zabawny i przyjazny. mieli szacunku dla domu, utrzymywanie porządku w ogóle. © VittorioA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#47425 Dom Solanas (Sinnai)
4.5/5 - Cudny

Lokalizacja jest wzniosłe, doskonały i utwardzony w każdym szczególe przez wynajmującego, Mr. Vittorio, zawsze pomocna i bardzo miła osoba.

Jej dom jest bez zarzutu, czyste, wyposażone co komfort, wifi, pościel, ręczniki, pralka, kuchenka mikrofalowa, sprzęt do grillowania.

Lokalizacja jest strategiczne dotrzeć do wielu plaż wokół, tym Villasimius, Castiadas, Costa rei, z wartością dla optymalnej ceny.

Polecam go każdemu!

To było odświeżające, aby spotkać i poznać Walter i jego partner, ponieważ mają one bardzo przyjemne i przyjazne. To było odświeżające, aby spotkać i poznać Walter i jego partner, ponieważ mają one bardzo przyjemne i przyjazne. © VittorioA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#47425 Dom Solanas (Sinnai)
4.5/5 - Niezapomniany

BEAUTIFUL view of the sea. We just finished the North... the surprise was great.
Very friendly and warm welcome. M Rouvier beautifully renovated this property, it is very functional.
Everything is there for a great vacation: close to shops, market, you can do everything on foot. The car the slot floor does not move of the week.

Everything was perfect! We'll certainly come back if Mr ROUVIER wants us ;-)

Odkryj to zakwaterowanie
#41749 Mieszkanie Cannes
4.5/5 - Ekstra

Vittorio's Strona główna jest piękne i czyste. Naprawdę się cieszę, że wybrałam tę wspaniałą lokalizacją w pobliżu morza.

Gorąco polecam ten ktoś patrząc na relaksujący wypoczynek.

Miałem przyjemność gościć Kanitha i jej Grupa. Są 4 piękne dziewczyny, bardzo miła i przyjazna. One zostały szacunkiem domu i sąMiałem przyjemność gościć Kanitha i jej Grupa. Są 4 piękne dziewczyny, bardzo miła i przyjazna. One zostały szacunkiem domu i są © VittorioA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#50212 Dom Solanas (Sinnai)
4.5/5 - Niezapomniany

Mieszkanie jest bardzo wygodne i jest położony w bardzo spokojnej okolicy, z tarasem z niesamowitym widokiem na krajobraz. Victor był bardzo przyjazny i pomocny, pozwalając nam znaleźć każdy komfort w domu. Zalecane dla tych, którzy chcą spędzić odprężające wakacje w pięknym miejscu

Sandro i jego dziewczyna okazały się być bardzo przyjazny i pomocny. Pod opieką zachować mój dom i za to jestem mu wdzięczna.Sandro i jego dziewczyna okazały się być bardzo przyjazny i pomocny. Pod opieką zachować mój dom i za to jestem mu wdzięczna. © VittorioA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#50212 Dom Solanas (Sinnai)
4.5/5 - Wyśmienity

We had a great time at Vittorio's place. He is a real gentleman and will do everything to make you confortable. The setting is great with an amazing view. The appartment is efficeient and 5 min walk to Solanas and 10 min drive to Villasimius.

Można powiedzieć, że naprawdę miał przyjemność przyjmującego Pascal i jego przyjaciół, dla ich niesamowite sympatii, punktualność, zdolności adaptacyjnych. Są one bardzo miły peoplMożna powiedzieć, że naprawdę miał przyjemność przyjmującego Pascal i jego przyjaciół, dla ich niesamowite sympatii, punktualność, zdolności adaptacyjnych. Są one bardzo miły peopl © VittorioA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#50212 Dom Solanas (Sinnai)
5/5 - Hojny

Jeśli chcesz się trzymać z dala od turystycznych pułapek i wielkich hoteli bardzo polecam iść do Horiatiko Spiti w pięknej miejscowości Sivas.
Tutaj znajdziesz wszystko czego potrzebujesz dla prawdziwej kreteńskiej wakacje.
Horiatiko Spiti ma najlepszego do zaoferowania, więc zapraszamy komfortowe czyste apartamenty z prywatną częścią wypoczynkową i hostów, które Maria i Michalis sprawi, że, mają dużą wiedzą na temat okolicy oraz pomoże Ci w każdy sposób, w jaki mogą one.
Plac jest 2 min od hotelu i oferuje wiele tawern, rzeźnik/ser sklepu i sklep spożywczy Elenis.
Plaża znajduje się kilka minut jazdy od hotelu można także dotrzeć pieszo, spacery w pola oliwek i dłuższe wędrówki w kilka wąwozów i góry jest wielkim przeżyciem.

Zawsze wrócić do Horiatiko Spiti!

Elisabet Norwegia

Z podwórkaZ podwórka © ElisabetK @CC
Komo beachKomo beach © ElisabetK @CC
Zachód słońca na plaży KomoZachód słońca na plaży Komo © ElisabetK @CC
Okoliczne polaOkoliczne pola © ElisabetK @CC
Horiatiko SpitiHoriatiko Spiti © ElisabetK @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#22164 Mieszkanie Sivas
4.5/5 - Sensacyjny

Wynajem wakacyjny mieści się w willi w Martwa cisza.

Przebywał tu na przyjemny pobyt. Wzięliśmy nasze obiady na tarasie... co leczyć!

Strona Strona "Fleur Orange" © redjo @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#34098 Willa Antibes
4.5/5 - Cudny

W domku jest nowocześnie urządzone i wyposażone miejsca przytulne, czyste. Posiada parking przy domku. WiFi działa bardzo szybko. TV z niemieckich kanałów. Hotel znajduje się w pobliżu plaży, supermarket, sklepy i wszystko, czego potrzebujesz. To jest po raz pierwszy byliśmy w południowej części wyspy Fuerteventura i nie ostatni. Byliśmy w dwóch apartamentach tego samego właściciela. Jesteś na tej samej plaży, w dwóch różnych dziedzinach. Dwa apartamenty bardzo dobrze. Robimy to ponownie wkrótce.

Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Doskonały

Obiekt ten oferuje wszelkie udogodnienia (...) podczas gdy materiał łączący piękno, szlachetność drewna; wszystko znajduje się w wiosce nadal autentycznym góry, w odległości spaceru od stoków!

Gorąco polecam to zakwaterowanie.

Julien R.
Właściciele
04/05/2017
dziękuję został wkrótce
Odkryj to zakwaterowanie
#7813 Dom góralski Champagny-en-Vanoise
4.5/5 - Skończony

Mieliśmy bardzo dobrze w tym wynajem. Właściciel był miły i ciepły. Były bardzo dobrze skonfigurować i skorzystał z sceny!

Obszar jest bardzo piękna, jest w pobliżu jeziora i i bardzo piękny las do odwiedzenia.

Morze jest trochę więcej niż 2km od apartamentu.

Odkryj to zakwaterowanie
#17213 Mieszkanie Torre del Lago Puccini
4.5/5 - Niezapomniany

Wiele pozostaje jeszcze zrobione w tym pięknym domu, w bardzo przystępny i pięknie zdobione.

Renee jest bardzo wrażliwy na potrzeby i wysoką dostępność !! Powinniśmy iść tam, z pewnością docenią, to oczywiste!
Ponadto, wracamy to lato .... Ostatnia zima rodzina była zachwycona :-)

Renée B.
Właściciele
03/05/2017
To Gentil Denise bardzo wielkie podziękowania dla oceny.

Mam nadzieję, że mamy okazję ponownie spotkać. Jesteś hojny kobieta i to była przyjemność nasze
spotkanie.
Odkryj to zakwaterowanie
#42964 Dom Kamienny Hamoir
4.5/5 - Niezrównany

Domek idealny dla nasze spotkanie rodzinne w ciągu kilku dni w domowych wnętrzach bardzo dobrze zaprojektowany i bardzo dobrze wyposażone.

Możliwości spania włączone umożliwia rozłożenie Goście: jesteśmy 20 osób i wszystkie były bardzo prawidłowo umieszczone.

Jest to pierwszy raz, że każdy myśli, są małe, Strona główna, to pozostaje dość rzadkie w tego typu zakwaterowania.
Wielka sala pomogło obu organizacji dużych tabel i dzieci były w stanie go używać jako miejsce działalności: gry i tańca głównie.

Miejsce było doskonałą bazą wypadową dla wielu wycieczek i wycieczki dla wszystkich Gości; nie wspominając już o działalności w pobliżu.

Nic nie było niemożliwe dla właścicieli do spełnienia naszych (bardzo) duże rodziny!

Gorąco polecam ten domek, który opis na stronie odpowiada pod każdym względem do rzeczywistości.

Odkryj to zakwaterowanie
#55804 Stary Gmach Gospodarski Saintes
4.5/5 - Cudny

Możemy został powitany. Dom jest wygodny i czysty.
Z wyjątkiem odległości powyżej wszystko był spójny do ogłoszenia Wynajem na wakacje.

Dom jest zadbany, jest cichy ogród i organizujemy śniadanie na relaks w promieniach słońca.

Sklepy są dostępne jako plaży około 15 minut.

Możemy wynająć ponownie na wspaniałe wakacje.

Rodzina Krohnert

Odkryj to zakwaterowanie
#22385 Dom Kamienny Breskens
4.5/5 - Ekstra

Przyjechaliśmy bardzo wcześnie rano i powitał nas bardzo serdecznie.

Wizyty na miejscu był piękny i kocha miłą niespodziankę.
Mieszkanie jest czyste, nowoczesne i doskonale czyste.

Mieszkanie jest bardzo dobrze położony i ma piękny widok na piękny krajobraz.

Wrócimy!

Odkryj to zakwaterowanie
#7273 Wiejski Dom Treignes
4.5/5 - Bez Zarzutu

Gościnnych właścicieli lokalu!
Ich wiele wskazówek na piesze wycieczki, a także niezwykłe miejsca lokalnej... Dodano do tego doskonałą dokumentację w domku, co pozwoliło nam podróżować w regionie ze szczęścia.

Dostęp do centrum wsi jest bardzo łatwo pieszo, a miejsce jest ciche.

Domek posiada sprzęt i materiały niezbędne i wystarczające;
Cieszyliśmy się pralki!

Nasz pobyt był bardzo przyjemny: obszar ten jest piękny i ten domek z pewnością przyczynił się do sukcesu naszych wakacji.

Polecamy Wynajem na wakacje!

Odkryj to zakwaterowanie
#34155 Mieszkanie Bédoin
4.5/5 - Doskonały

Chcieliśmy, aby spędzić czas w prawdziwy górski sformalizować nasze sentymentalny Unii.

Nasze życzenia zostały przyznane!

Znaleźliśmy się w wspaniałą lokalizacją naprzeciwko góry. Nie fałszywe Uwaga smak dla rozwoju tego domku.

Jest to bardzo wygodne do pobliskiej sauny. Do zwiedzania okolicy, dobre restauracje... porad ekspertów właściciela pozwoliły nam na spędzenie niezapomnianego pobytu. Poza tym jeśli zapytać go, on będzie niewyczerpane, aby porozmawiać o jego regionu poprzez flory, fauny, a także producentów ekologicznych.

Chwili obecnej... Że to, co naprawdę żyliśmy

Odkryj to zakwaterowanie
#50735 Dom góralski La Batie Neuve
4.5/5 - Wspaniały

Polecam moderacja ten piękny wyposażony apartament Świetne, Świetne położenie, basen nawet 20 m, zwłaszcza Bruno odpowie na wszystkie Twoje pytania, właściciel poważne i bardzo ładne szczególnie.
Można przejść wszystkie zamknięte oczy jest zapowiedziany na jego opis, bez niespodzianek, wrócimy, to na pewno.
Wkrótce Bruno

Odkryj to zakwaterowanie
#18809 Mieszkanie Eden Island
4.5/5 - Cudowny

Ciepłe powitanie od MONIQUE, piękny, Bujne ogród.

Polecam!

Ustawienie marzenieUstawienie marzenie © Grandsvoyages @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#37932 Siedziba Le Beausset

I zarezerwowane to miejsce dla mojej córki i chłopaka pozostać w, podczas gdy były one w Hiszpanii dla Świata Enduro. Przebywał od 17 do 22 kwietnia. Przybyli późno w dzień po podróży z Wielkiej Brytanii za 2 dni. Oni już wypłacane depozytu 100 € tak postanowił pierwszy nocleg z zamiarem pozostawiając następnego dnia, aby znaleźć gdzieś indziej, ale wszystkie inne noclegi w miejscowości Puerto lumbreras było zamówić z powodu Świata Enduro tak mieli żadnej opcji, ale zatrzymać w. Po pierwszej nocy właściciel zablokowane w ich van uiszczenia dalszych 200 euro próbowała również za ich dodatków do końca niech czyszczenia, który odmówił zapłaty jako wiadomości e-mail z potwierdzeniem powiedział, że został umieszczony. Właściciela, a następnie w lewo jej właściwość, która stała obok i nie wrócił do końca pobytu.
Zdjęcia na reklamę są mylące i nie dokładne.
W dniu przyjazdu był brak gazu, brak ciepłej wody i pod prysznicem został złamany. W końcu właściciel przyniósł butlę gazową dla nich i zapalił kotła. Cały obiekt, zapach stęchlizny i wyglądały, jak to nie powinny być używane przez dłuższy czas.
Kuchnia pachniała, że to brudny, jak było w lodówce. Sprzęt do gotowania był stary i zużyty i piekarnik nie wyglądał na bezpieczny w użyciu.
Stół i krzesła na zewnątrz były stare i nie pasuje do zasiadania. Było ponad uprawiane kort tenisowy, ogrody były porośnięte urządzeń zabawowych dla dzieci był stary.
Łóżko było niewygodne, szafa, drzwi byłoby nie Zamknij zasłony były stare, zużyte i wiszące wyłączone haków.
Płytki na podłodze zostały złamane. Odwiedził Właściwość 23 kwietnia i nie mogłem uwierzyć, to stan, jest absolutnie okropny i nie mieszczą się w. Moja córka wcześnie porzucili i spał w van na ich ostatniej nocy, jak kuchnia miał staje się zakażone pleców roztoczy. Większość pozycji na Gości udogodnienia są brakujące lub nie nadające się do celu, jak są urządzenia. To tylko pozwoli Ci dodać 5 zdjęć szkoda, że przydałoby się więcej!!

Za wszelką cenę uniknąć tego miejsca

Brudny, śmierdzący lodówkaBrudny, śmierdzący lodówka © KarenMitch @CC
Brudna kuchenka na blokiBrudna kuchenka na bloki © KarenMitch @CC
Zepsuty prysznicZepsuty prysznic © KarenMitch @CC
Nie piękny sypialni reklamowane na zdjęciuNie piękny sypialni reklamowane na zdjęciu © KarenMitch @CC
Jest to poza domem właścicieli nie część bramy, ale jakby to z stół i krzesła na zewnątrz Jest to poza domem właścicieli nie część bramy, ale jakby to z stół i krzesła na zewnątrz © KarenMitch @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#31292 Dom Andaluzyjski Puerto Lumbreras
4.5/5 - Godny Uwagi

Taka świetna lokalizacja wszystko w obszarze New Forest i kra z Lymington piękny.

Wspaniałe, dobrze przedstawione, przytulny dom ciepłe i czyste wszystko, może być konieczne dla tygodni urlopu.

Wysoce zalecane.
Luciano

Stella M.
Właściciele
24/04/2017
Dziękuję Luciano !!!

To była przyjemność, kiedy zatrzymaliśmy się i czekam na następnej wizyty.
Odkryj to zakwaterowanie
#8899 Dom Miejski Lymington