WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

5/5 - Doskonały

Właśnie wróciłam z fantastycznym pobycie w Villa Julima. Willa była piękna, bardzo dobrze wyposażone i bardzo przestronne. Zespół SandyBlue były zawsze pod ręką, jeśli potrzebujemy niczego. Polecam ten dom, to nasze najlepsze wakacje na lata!

Okrzyki na wielkie wakacje!Okrzyki na wielkie wakacje! © AnnM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#36827 Willa Almancil
5/5 - Bardzo Rozsądne

Dom jest zanurzony w lesie, spokój i cisza i milczenie rządów, Giovanna jest łagodny i dyskretny hosta, można korzystać z kuchni i zjeść w świecach poza... jeziora jest bardzo blisko, jesteś może łatwo go każdego dnia, a wieczorem wzgórza są świeże i pyszne

Odkryj to zakwaterowanie
#76434 Stary Gmach Gospodarski Zone
4.5/5 - Skończony

Ten hotel ma wszystko, co potrzebne i lokalizacja jest idealna! Kochaliśmy się, będzie dwa razy dziennie na plażach i kochaliśmy się opalać w leniwe poranki! Gospodarze są bardzo dyskretny, przyjazny i ciepły osób! Uwielbiam Greków!

Odkryj to zakwaterowanie
#54136 Willa Agios Nikitas
5/5 - Hojny

Musimy pozostać w polu 15 minut od centrum Marrakeszu douar. w 15 tysięcy metrów kwadratowych szczęście 2 baseny tenis petanque polu, tenis stołowy, basen, piłkarzyki, bar z wszelkiego rodzaju trunek naprawdę fantastyczny.
Dania kuchni marokańskiej i francuski przygotowane przez Paschalne główny, do małych opieki ze strony że kobieta Nadia, aperitif House-miły stół koktajl przy basenie naprawdę dobry dzięki dużo zespołowi wszystkie pola Marrakech Douar.
Zobacz!

Bufet z przystawkamiBufet z przystawkami © nadiastrass @CC
Aperitif na dachu z Fantastyczny widok 360 °Aperitif na dachu z Fantastyczny widok 360 ° © nadiastrass @CC
Po południu GrillPo południu Grill © nadiastrass @CC
Relaks przy basenieRelaks przy basenie © nadiastrass @CC
Pięknej okolicyPięknej okolicy © nadiastrass @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#53951 Willa Marrakesz
5/5 - Dobry

Idealnym miejscem na odprężający spacery w przyrodzie. Także przydatny jako bazą wypadową do zwiedzania miast sztuki w Toskanii i Umbrii.
Przytulne, ciepłe, osobiste i gustownie urządzone. Rustykalne, ale eleganckie i komfortowe w tym samym czasie.
Absolutnie polecam!
Marco

Odkryj to zakwaterowanie
#6159 Dom Kamienny Sansepolcro
5/5 - Godny Uwagi

To jest czyste, przestronne, ładne, komfortowe i wyposażone. Obiekt dysponuje tarasem z widokiem na morze, sprzęt do grillowania, leżaki i meble tarasowe. Parking w drzwiach mieszkania. Ośrodek wifi, działa przy wysokiej prędkości. Kilka minut spacerem jest plaża, Artykuły spożywcze, sklepy i restauracje.
Podobało mi się tak bardzo, przyjdziemy ponownie bezpieczne.

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
5/5 - Cudowny

Zatrzymaliśmy się w pięknej willi i muszę powiedzieć, my bawiliśmy się świetnie, jedliśmy w ogrodzie i pójdziemy do sklepu spożywczego, kilka minut spacerem od hotelu.
Goście mogą opalać się na leżakach z góry wokół dobre doświadczenia.
Polecam, chcemy, aby powrócić w zimie, aby cieszyć się ten krajobraz snow

Ładne stronyŁadne strony © FlavioM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#5227 Mieszkanie Predazzo
5/5 - Bardzo Rozsądne

Byliśmy z żoną, tym razem pozostawiając dzieci do dziadków, aby umożliwić nam to trochę czasu w bliskim kontakcie z naturą.
Jesteśmy bardzo zaangażowani w pracę, że potrzebujemy na dobry sen, obudzić uczucie, kiedy chcieliśmy ptaki. Uwierz mi, że jest już piękna rzecz, aby wstać i patrzeć na gwiazdy w ogrodzie przed drzwiami mieszkania, napój, to wszystko, aż do snu czy Ci nie przychodzą i odchodzą na łóżku.
Wybraliśmy Mas del sterty, ponieważ daje nam tych możliwości dla nas, którzy żyją w miastach są nie do pomyślenia.
Na drinka w trzy minuty byliśmy na rynku miasta, to raj dla tych, którzy szukają spokoju.
Następnym razem będziemy iść z naszej rodziny.

Oto spojrzenie na ogródOto spojrzenie na ogród © FlavioM @CC
Wspaniały księżyc jak widać z tabeli zewnętrznej, gdzie jedliśmy!Wspaniały księżyc jak widać z tabeli zewnętrznej, gdzie jedliśmy! © FlavioM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#5227 Mieszkanie Predazzo
5/5 - Bardzo Dobrze

Doskonały adres! Wspaniałe widoki zapierające dech w piersiach zatoce Orient, wejścia na przykład całej wyspy Saint Barthelemy. Wszystko jest zrobione przez właściciela i jego zespół, że wakacje to wspaniałe wspomnienia... Będę ją

Mogą Państwo wybrać się na drinka w barze w basenieMogą Państwo wybrać się na drinka w barze w basenie © NellyR @CC
Świetne :)Świetne :) © NellyR @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#19830 Willa Orient Bay
5/5 - Dobry

Riad jest naprawdę piękne. Prawdziwy wow factor gdy przyjdziesz. To jest naprawdę dobrze zaprojektowane i ma charakter "czuć się dobrze". Mieliśmy pokój z balkonem, który był wielki. Nam się podobało to tyle nocy dłużej zatrzymaliśmy się w innym pomieszczeniu ale to było miłe, jak również. Uwaga... Pokoje są przestronne. Mieli ofertę do masażu, który był wielką wartość dla pieniędzy. Personel jest bardzo przyjazny i stara się zrozumieć i mówi po angielsku. Możemy naprawdę docenić wysiłek.

Odkryj to zakwaterowanie
#5909 Riad As-Sawira
4/5 - Okazały

Cieszył się ten wakacje Wynajem, byliśmy 8 osób w średnim wieku. Dobrze utrzymane i wszystko dostarczono. Gosposia w ogrodzie. Było dużą różnicę między pokojami (jest to pokój z łóżkiem piętrowym, może być dwóch dorosłych, którzy śpią w ten sposób). Dla nas to nie był problem, ale to powinno, być może należy rozważyć podczas rezerwacji, jeśli wybierasz się na długi czas. Hostessa był przyjazny i spółdzielni. Łatwo dostępne sklepy, wycieczki rowerowej zabawy. Piękny dom w cenie

Odkryj to zakwaterowanie
#22385 Dom Kamienny Breskens
4/5 - Wyśmienity

Doskonałe właściwości, idealny rozmiar dla jednej lub dwóch rodzin, dobrze wyposażyli w piękne widoki i 2 minut jazdy od miasta Russell. Piękna pogoda oznacza, mamy cieszyć się słońcem Zima w talii i dzieci spędził większość czasu w dół na plaży (bardzo kid friendly).

Jesteśmy zadowoleni obskurny i złowione ryby na obiad... dokładnie przyjemny tydzień z dala. Dziękuję Barry

Odkryj to zakwaterowanie
#7728 Dom Tapeka
4.5/5 - Wspaniały

Stosunek jakości do ceny jest dobry. 15 minut od centrum miasta, to było doskonałe zostawić samochód i chodzić trochę. Pokój jest czysty i bardzo sympatyczni właściciele. Śniadanie w cieniu drzew, to dobrze.

Odkryj to zakwaterowanie
#159 Dom Typowy Saint-Raphaël
4.5/5 - Wyśmienity

Souleiade to idealne domek dla rodziny firm: pojemność zakwaterowania pozwala na dużą rodzinę na miejscu.

Pokoje są komfortowe, a strona jest bardzo cichy. Wszystko jest zainstalowane, aby zaspokoić dużych i małych.
Duża altana do jedzenia w cieniu, huśtawki, basen, stół do ping ponga i petankę dla zabawy rogu!

Szczególną uwagę na wyposażenie kuchni głównej, która jest niezwykle wszechstronny, naczynia, domowe roboty przez naczynia.

Personel jest przyjazny i profesjonalny. Składniki na udany pobyt!

Odkryj to zakwaterowanie
#27006 Willa Bollène
5/5 - Doskonały

Atmosfera pełna piękny dom. Przyjazny i bardzo pomocny. Piękne otoczenie.
Przytulny ogród. W domu jest wszystko.
Niestety ze względu na zdrowie, musieliśmy zostawić na tydzień wcześniej dzięki Pani Wagner za dobrą opiekę

Odkryj to zakwaterowanie
#62311 Dom Bennwihr
5/5 - Wspaniały

Są bardzo zadowoleni z naszego pobytu i kontakt przyjazny rodzina bardzo Luciana i Helio, wraz z regionalnym dar koszyka po przyjeździe...
Wspaniały domek, wyposażone we wszystko, co potrzebne dla naszego pobytu 4 osób, w bardzo spokojnej miejscowości na wsi, bonus w rano śpiew ptaków, bez hałasu silnika!
W pobliżu turystycznej miejsc do odwiedzenia takich jak Coimbra, Leiria, Pombal, Fatima, Ourém, Tomar, Vieira, St.Pedro de Moel, Nazaré, Alcobaça, Batalha, Óbidos, Pia zrobić Urso, St. Martinho do Porto, Marinha Grande, Aveiro i little Venice, Lizbona, Porto, itp...
Pobyt do odnowienia w 2018 roku...
Dziękuję za życzliwość na rok następny z wielką przyjemnością! ...

Wieś Caxarias - OurémWieś Caxarias - Ourém © rogervieire @CC
Rzeczywistym FatimaRzeczywistym Fatima © rogervieire @CC
Sao Pedro de MoelSao Pedro de Moel © rogervieire @CC
Rybackich łodzi plaży VIEIRARybackich łodzi plaży VIEIRA © rogervieire @CC
Dobre jedzenie w Nazaré, w restauracji ALELUIADobre jedzenie w Nazaré, w restauracji ALELUIA © rogervieire @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#77366 Mała willa Ribeira do Pereiro
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Chcemy być w tym domu, ciche miejsce, doskonałe na relaks i stres życia miejskiego.
Dom jest dokładnie jak na zdjęciach, z fantastycznym widokiem, gdzie można oddychać czystej natury.
Ludzie żyją w populacji to skromny, pracowity i przyjazne.
Pan Antoni i jego żona są osoby niezwykłe, zawsze dostępny, zawsze chciał wiedzieć, jeśli czegoś brakuje. One są prezentowanych po przyjeździe bardzo serdecznie.

Dzięki za wszystko i piękne miejsca, aby spędzić idealne wakacje. Miejsce, aby wrócić na pewno.

Odkryj to zakwaterowanie
#23591 Dom Wiejski Sande
5/5 - Niezapomniany

Czyste, opieki, w pełni wyposażone, przestronne, przyjemny i komfortowy. Posiada duży, częściowo zadaszony taras, lodówka, Grill, leżaki i meble ogrodowe. Hotel znajduje się w spokojnej okolicy, obok czyste i jasne, plaże. Blisko do centrum handlowego, restauracji i supermarketów. WiFi działa przy wysokiej prędkości. Parking obok apartamentu, bardzo wygodne na zakupy i przechowalnia bagażu. Wszystko było idealne, czujemy się bardzo dobrze i dlatego, zaleca się go.

Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Doskonały

Mieszkanie jest idealne dla rodzin z najmłodszych. Basen i atrakcje dla dzieci są wspaniałe.

Wakacje w bezludnej okolicy i w odległości 5 minut od plaży jest fantastyczne!

Spędziliśmy wspaniały kilka dni.

Gościnność właścicieli był rewelacyjny, bardzo dobry nic nie przegapić.

Powrót do strony logowania

Odkryj to zakwaterowanie
#56608 Studio Salou
4.5/5 - Błyszczący

Mieszkanie jest bardzo wygodne, wszczepione w dobrze dostosowany do tempa hiszpański zielony, rano udaliśmy się do odkrycia małych białych wiosek i zabytkowego centrum Casares, Estepona, Marbella, Ronda, Mijas itp i popołudniową drzemkę i basen Boris Vanier dał nam dobre wskazówki dla wycieczek, restauracji... on zawsze odpowiedział natychmiast na nasze pytania.

Wielkie dzięki Valery, który przywitał nas z naszych trudności w komunikacji.
Dziękuję Boris wzajemnego zaufania została ustalona w naszej wymiany.
Jeden mały narzekać za apartament: z tarasu na góry jest trochę głośno, ale okna zamknięte, to jest bardzo cichy... jeśli skorzystaliśmy z tarasem z widokiem na morze i basen... Zobacz rodziny Nantes

Odkryj to zakwaterowanie
#11533 Mieszkanie Estepona
5/5 - Błyszczący

Miła, pomocna obsługa, taras widok na morze. Jest kilka minut spacerem od plaży, supermarketu, restauracji i sklepów. Plaża jest wielki, ciche, bezpieczne, czyste, dobrze piasek, czyste wody. Polecamy ten apartament, aby odpocząć i cieszyć się pięknej plaży, w pięknej okolicy.

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
5/5 - Godny Uwagi

Bardzo ładny dom, basen, patio, Grill, leżaki, pościel i gospodarstwa domowego zadebiutował w tygodniu.
Wszystko, co mówi i w reklamie jest dokładne.
Zdjęcia z ogłoszenie odpowiadających dokładnie to, czego oczekuje.
Villa i bardzo ciche, w wysokości i widokiem na morze.
Właściciel jest naprawdę ładne i troski, basen, utrzymywane przez jego opieką rano przed światem będzie obudzić bez hałasu, wielki.
Byliśmy 4 pary i dom jest bardzo wygodne, to prawda, że jedno życie wielu out.
Dom i do zazdrości 1, 5kms plaże, ale z samochodem nie problemu lub 25 minut spacerem? bardzo dobrze usytuowany dla wszystkich wycieczek w zachodniej części wyspy.

Zalecamy to Wynajem na wakacje

Odkryj to zakwaterowanie
#63264 Willa Stalos
5/5 - Wzniosły

This is a great flat. It's great value for money. The flat is clean, bright and airy with a lovely balcony. The pool and pool area are perfect. You almost dont need to leave the complex. It really is lovely. The location is great. A good walk into town (30mins) or 15 Egyptian pounds 70p! The free beach is pretty good too. A bit of an adventure (i.e. unfinished), but I quite liked that! There are a number of pay as you go beaches close by if you want sun loungers etc. Pick up from the airport (charged). I've stayed in a few apartments and a hotel in Hurghada, and this strainght forward, value for money, is superior. I'll book it again, really. Many thanks...

Janusz B.
Właściciele
25/06/2017
Satyavan I am very glad that you had a good holiday. Thank you for the favorable and objective review of my apartment and beach. I'll be happy to host next time. I greet and wish you all the good days all the time
Odkryj to zakwaterowanie
#44298 Aparthotel Hurghada
4/5 - Niezrównany

Po prostu chciałem poinformować, jak bardzo cieszył się moim pobycie w Casa licencję. Willa miał wszystko, co potrzebne i będzie wystarczająco przestronne dla dużej rodziny.
To była przyjemność pływać w basenie i zrelaksować się podziwiając piękny ogród. Miałem szczęście z pogodą -, gorąco, ale przyjemny wiaterek. Zajęty plaże i jasne światła są w niewielkiej odległości; natomiast zabytków i przepięknych małych plaż na południu i na zachodnim wybrzeżu są warte zwiedzania. Został również umieszczony za odwiedzenie mojego przyjaciele, na północ od Aljezur.

Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
4/5 - Wyśmienity

Mieszkanie jest bardzo ładne, czyste, schludne, zapraszając sposób na odpoczynek i relaks.
Z tarasu roztacza się wspaniały widok na morze, krzesła, parasole, grill i meble ogrodowe.
Internet działa przy wysokiej prędkości i wszystko jest w idealnym stanie.

Parking znajduje się tuż obok mieszkania. Wszyscy tam są sklepy, centra handlowe, restauracje, supermarkety, banki, bakery House.

Bardzo blisko bardzo czystej piaszczystej plaży, z leżakami, parasolami, bary, jasne turkus wody.

Idealne do naszych wakacji!

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
4.5/5 - Hojny

Zatrzymaliśmy się w tym mieszkaniu od 02 czerwca 2017 r. do dnia 04 czerwca 2017 r.
Mieszkanie jest bardzo blisko zjazdu Barberino i kilka minut spacerem od A1 do słońca, ale otoczony przez zielone wzgórza w Mugello wewnątrz przypomina szczegóły wielu starych gospodarstw wiejskich, w tym domu, który wydaje się cofnąć się w czasie. Ponadto powitał nas bardzo serdecznie.

Apartament w związku z tym zdecydowanie zaleca, aby spędzić czas w przyrodzie, ale wciąż w pobliżu miejskich usług.

Odkryj to zakwaterowanie
#36532 Toskański Dom Barberino di Mugello
4.5/5 - Doskonały

Zakwaterowanie było bardzo piękne: duży taras!!! Wszystkie udogodnienia, przestronny apartament. Mnóstwo miejsca Somerville

Odkryj to zakwaterowanie
#12810 Mieszkanie Trogir
5/5 - Doskonały

Idealny na wakacje w słońcu, na plaży, z basenem. Jest w obszarze, który ma wszystko, czego potrzebujesz, takich jak supermarket, sklepy, restauracje i centra handlowe. Zapierające dech w piersiach widok na baseny, plaża i morze z tarasu. Z tarasu było wygodne dla mnie obejrzeć moje dwie starsze dzieci w basenie. Jednakże istnieje również ratownik, celowo wszystkich. Mieszkanie jest czyste, ładne i jasne. Ma niemieckie kanały telewizyjne, m.in. Plaży jest zaledwie kilka kroków od drzwi kompleksu. Również pasek - Beach, szatnie, toalety, sporty wodne, krzesła i parasole do słońca. Mieszkanie było łatwe, idealny na rodzinne wakacje.

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Ładne mieszkanie urządzone ze smakiem, gdzie wszystko ma swoje miejsce. Ładny taras z widokiem pól i gór.
Jedynym minusem, zwłaszcza, jeśli chcesz iść z pracy: całkowity brak prędkości Internetu, który cupped stale, zarówno w Internecie, które są dostępne na telefonach...

W skrócie, ładne miejsce!

Odkryj to zakwaterowanie
#15367 Studio Roche-Saint-Secret-Béconne
4.5/5 - Bardzo Dobrze

W klimacie gościnność i doskonałą akompaniamentu.
Dom jest proste i idealne, bardzo przyjemny pobyt.

Jose i Diana robią wszystko, aby ułatwić kontakt z kraju.

Naprawdę dzięki za wszystko!

Odkryj to zakwaterowanie
#76421 Dom Guanabo
5/5 - Dobry

Spędziliśmy trzy dni i noce w ten domek do dużej pojemności, na brzegu jeziora St-punkt.

Byliśmy grupą 7 par bezdzietnych i byli w stanie w pełni korzystać z wyjątkowy widok z domku, a także te wielkie korzyści (toalety i prysznice w dużych ilościach, duży pokój, aby żyć...).
Zaletą tego domku jest również blisko sklepy (piekarnia, sklep spożywczy, rzeźnik, ser) oprócz basenu Aqua2Lacs (gdzie możemy cieszyć się relaksu w czasie burzy: Pogoda bywa kapryśna w górnej doubs) i morskie w 2 krokach!

Startujemy co roku w różnych coisn z Francji w domku z tej grupy przyjaciół i wszyscy zgodziliśmy się, że to najpiękniejsze wynajem, mieliśmy się tam.

Odkryj to zakwaterowanie
#65359 Chalet Malbuisson
5/5 - Wielki

Czyste, schludne, wyposażone, przestronne i najlepsze: widok na morze i na plaży z tarasu.

Rano to bardzo miłe, pływać w basenie przed śniadaniem w restauracji obok hotelu. W okolicy hotelu są wszelkiego rodzaju usług, takich jak supermarkety, bary, sklepy i centra handlowe.

Szybko zaparkowany, mimo, że samochód nie jest konieczne, krótkiego spaceru wzdłuż plaży, jesteś w miejscowości Morro Jable.

Moje następne wakacje będzie tu dla Ciebie!

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Dobry

Wiedzieliśmy już miejsce, my wiedzieliśmy, że już w ubiegłym roku w innym willi nadal oferowane przez tych samych właścicieli.

Dobrze utrzymane i uczęszczane przez mieszkańców, rezydencje plaży jest tylko dwóch kilometrów i można dojechać samochodem na drodze i dostarczane szybko, nawet w sezonie tylko 3 minut od morza.
To jest idealne dla rodzin, nawet przy obecności dzieci, osób starszych i osób niepełnosprawnych.

Andrea właścicieli i Patrizia są zawsze bardzo dostepni.

Część zewnętrzna posiada ładny ogród, miły i bardzo dobrze utrzymane, z placem zabaw dla dzieci oraz krzesła i zamknięcie zapewnia bezpieczeństwo, nawet pies nie może uciec od samego siebie.

Będę ją ponownie

Ogród do doświadczonychOgród do doświadczonych © annamancini @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#70059 Willa San Felice Circeo
4.5/5 - Wyśmienity

Dom zasługuje, aby być znany. Mieliśmy bardzo miły pobyt.

Pokoje są czyste. Okazało się, niezbędne. Zdjęcia odnoszą się do obudowy. Andrée przywitała nas gorąco. Jego potrawy są doskonałe z domowej roboty makarony. I śniadanie... na górze z różnego rodzaju domowe dżemy, bardziej smaczne niż inne.

Naprawdę miejsce polecam dla bardzo dobrze i okolicy dodać uroku.

Odkryj to zakwaterowanie
#73838 Dom Wiejski Méthamis
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Piękna Willa z basenem, przyjemny i strój kąpielowy to miłe!

Remake!

Dzięki Lionel porady!

Śniadanie przy basenie! Śniadanie przy basenie! © MariL @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#10072 Willa Ban Phe
5/5 - Bez Zarzutu

Dobre, bardzo ciche, otoczone zielenią, w ogrodzonym, mieliśmy piękny pobyt.

Właściciel jest dyskretny, przyjazne i dostępne, gdy są potrzebne. Otwórz na duży taras w ogrodzie jest dobrze izolowana od właścicieli.

Można korzystać z jacuzzi, który jest miły.

Agay jest dość mały ośrodek dla rodzin z dziećmi!

Odkryj to zakwaterowanie
#19259 Mieszkanie Agay
4.5/5 - Godny Uwagi

Zatrzymaliśmy się w Casa licencję na dwa tygodnie. Prywa willi i dzieci grał cały dzień w basenie w siedzibie bańki.
Cieszyliśmy się grill z przyjaciółmi (którzy również zostali w Algarve) w pobliżu basenu ze świeżych ryb, kupiliśmy od lokalnego targu w Bensafrim.and cieszył się widokiem na wsi. Dom był idealny dla nas.
Mieliśmy kilka drobnych punktów dla naprawy mamy zgłoszone do właściciela.

Harry, dziękuję za porady, szczególnie podobało nam wydajność Fado w pobliskiej restauracji O Cangalho.

Firma Microsoft zaleca willa dla rodzin z dziećmi lub bez! (Harry, przepraszam za nie odpowiadać wcześniej do Twojego wniosku o przegląd)

Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
4.5/5 - Niezrównany

Ciche, otoczonych zielenią w gated przebywał tam wspaniałe wakacje.

Właściciel jest dyskretny, przyjazne i dostępne, gdy są potrzebne.

Otwórz na duży taras w ogrodzie jest dobrze izolowana od właścicieli.

Najbardziej wielki: można korzystać z jacuzzi.

Agay jest dość mały ośrodek dla rodzin z dziećmi!

Odkryj to zakwaterowanie
#19259 Mieszkanie Agay
4.5/5 - Skończony

Bardzo dobrze utrzymane, piękne meble, wygodne, czyste, duże, częściowo zadaszony taras i Gartenmöbel.Es wyposażony jest w niezbędny sprzęt.

Hotel znajduje się w pobliżu plaży i wszystkie niezbędne usługi, takie jak supermarket, sklepy i domowe wypieki.

Polecam na spokojny wypoczynek na plaży.

Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
4.5/5 - Błyszczący

Bardzo serdecznie zapraszamy. Kocham Gasrgeber z super porady dla atrakcji i wszystko, czego potrzebujesz. Piękne, bardzo dobry punkt wyjścia dla wycieczek i przygody w okolicy: San José i dla całej północy Kostaryki. Bardzo dobry i przyjazny-umeblowany domek. Przyjemny klimat, trochę podwyższone. Zawsze czysty basen. Atenas jest położony 10 minut jazdy samochodem. Byliśmy tam sześć tygodni i Zarezerwuj tutaj. Wysoce zalecane.

Odkryj to zakwaterowanie
#46651 Chalet Bungalow Atenas
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Bardzo proste dokonać rezerwacji, wszystkie nasze pytania były szybko odpowiedział mailem przez właściciela.
Znaleźliśmy dom szybko, w oparciu o opis właściciela.

Zostaliśmy przywitani ciepło przez dyrektora domu, który pokazał nam i byliśmy szczęśliwi znaleźć już orzeźwiające butelkę wody mineralnej w lodówce, jako prezent powitalny.

Willa jest bardzo ciepły, dokładnie zgodnie z opisem w dodanie, a czuliśmy się w domu od pierwszego dnia. Znaleźliśmy plaży aż naszej ulicy.
Restauracje były wszędzie, ważna decyzja. Downtown był 3-4 minuty na piechotę. Badaliśmy też różnych plaż, które były nieco dalej od nas, nazwaliśmy taksówkę i zabrał nas tam.
Znaleźliśmy kilka kart z operatorów taksówek w willi, możemy po prostu wybrał jedną. To był bardzo przyjemny pobyt i będzie zatrzymać w dowolnym momencie.

Tylko serdecznie polecam dom do wszystkich miłośników morza.

Odkryj to zakwaterowanie
#50415 Willa Eforie
5/5 - Bez Zarzutu

Mieliśmy wspaniały czas w domu. Może nie chcą więcej.
Lokalizacja jest idealna, plaże i wspaniałe plaże, centrum miasta, kilka minut spacerem-samochodu nie jest konieczne, chyba, że zamierzasz daleko w Konstancy oraz Mangalia.
Serdecznie powitał dyrektor budynku i dał nam kilka dobrych rad i informacji, Willa było dokładnie to, co chcieliśmy. Pięknie utrzymana, z dużym salonem, dobre wi - fi i komfortowe pokoje.

Na pewno wrócimy już planowane na następny rok.

Odkryj to zakwaterowanie
#50415 Willa Eforie
4.5/5 - Wspaniały

Znakomity pobyt we wspaniałej willi urządzone ze smakiem.

Dyrektor Jean-Michel zawsze bylo tam odpowiedzi na nasze pytania, poinformuje nas i zarezerwować wycieczkę, niech znają nas dobre miejsca do pójść na wizytę przez nas - nawet i jedzenie, również przedstawić do wynajęcia nam samochód, zamówić taksówkę, czeka na nas, gdy będziemy przyleciał na lotnisko i przenoszą nas w dniu wyjazdu.
Za bardzo niewielką dopłatą mieliśmy śniadanie z wielu wyborów, które możemy było serwowane przy basenie.

Gospodarstwa domowego i pokoje były dość dni...

On był na górze! Będziemy w plecy, to na pewno!

Odkryj to zakwaterowanie
#22544 Willa Rawai
5/5 - Wyśmienity

Willa jest coś naprawdę surrealistyczne spędził wakacje naprawdę marzycielski, planujemy wrócić w sierpniu.

Kąpaliśmy się w basenie, a także morze od plaży jest kilka minut spacerem poszliśmy codziennie fantastyczne naprawdę nic do powiedzenia

Giuseppe F.
Właściciele
31/05/2017
Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że mieliśmy jako gości, jesteś bardzo miła rodzina.

Mamy nadzieję zobaczyć was ponownie w sierpniu.
Odkryj to zakwaterowanie
#53479 Willa Monticanaglia
5/5 - Hojny

A true haven of peace in an extraordinary setting. Weekend with friends or we took advantage of this beautiful and soothing place.
Despite the gloomy weather, the atmosphere was joyful!

Thanks to Florence for his home!

BEAUNE ETCETERA
Właściciele
30/05/2017
Dziękuję Chris, cała zabawa była dla mnie! Pozostaje tylko dla ciebie, który wrócił ze słońcem.

Dziękujemy za zaufanie i mam nadzieję, że wkrótce.


Florencja
Odkryj to zakwaterowanie
#50443 Budynek z Kamienia Meursanges
5/5 - Godny Uwagi

Mieliśmy wspaniały weekend!

Mamitou i Papitou są ludzie bardzo miło i ciepło! Na pewno wrócimy. Domek był bardzo dobrze utrzymane i urządzone, i nawet nasze psy były mile widziane!

Linda, Peter i Chloe

Odkryj to zakwaterowanie
#70586 Chalet Hockai
4.5/5 - Wielki

Bardzo przyjemny dom, położony blisko morza (pieszo)
wewnątrz zmęczony i TV nie działa, nie ma internetu
Bardzo ładny basen, światła i dysze wodne i wiele więcej
sklepy w pobliżu
Mieliśmy dobry pobyt

Philippe V.
Właściciele
30/05/2017
Villa został całkowicie przekształcony wewnątrz i na zewnątrz w 2016 roku! Jest teraz nieograniczone wifi i Freeview satelitarnej. Nowy basen z ogrzewania słonecznego. Krawędź tarasu i baru są nowe i bardzo przyjemne Są lekkie, pokazy fontanny i dysze w basenie na relaksujący i przyjemny wieczór!

Do zobaczenia
Odkryj to zakwaterowanie
#44957 Willa Calpe
5/5 - Wyśmienity

Kochamy Wyspy Kanaryjskie, ale jest to po raz pierwszy w Fuerteventura.

Wynajęliśmy dwa apartamenty kompleks od samego właściciela.

Ten jest ładne, czyste, dobrze wyposażone w obszarze każdej usługi, może potrzebujesz. Balkon jest dość duży, z mebli i relaksujący widok na morze na plażę. Obszarze pule są bardzo relaksujący zbyt, posiadające widok na morze z leżaków.

Niezwykle bogaty zalecane dla każdego, który lubi słońce, czyste plaże i relaks!

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
4.5/5 - Błyszczący

Minęły lata, które I nie był zbyt miły, jesteśmy wszystko wraca zrelaksowany, zaskoczony przez piękno krajobrazów i nawet nieco większy ze względu na wspaniałe kuchnia.

Kemping jest utrzymywany z pasją przez właściciela i jeśli lubisz rośliny Aloe, tutaj znajdziesz wszelkiego rodzaju, oprócz rozmarynu i rakiet. Strony są prawie wszystkie zacienione przez drzewa eukaliptusowe. Claudio, w barze restauracji, jego uśmiech, jest naprawdę wyjątkowa w zarządzaniu swoim klientom, nawet, jeśli jest pełny.

Polecam go, jeśli chcesz zjeść pizzę (Bardzo dobry). Mówić, dopóki nie zakończy się on. Dzieci, w wieku 13 i 7, dobrze się bawili, a pies Owczarek niemiecki było swobodnie pływać na plaży... jak powiedziałem na początku, wakacje były naprawdę piękne.

Odkryj to zakwaterowanie
#15579 Mieszkanie Vieste
5/5 - Godny Uwagi

W przyjemnym środowisku z spokojny w lesie sosnowym, bardzo wygodna domu do dekoracji.

Kuchnia jest bardzo dobrze wyposażony, nic nie brakuje! Cieszyliśmy się klimatyzacji podczas gorących tygodni. Séverine i Jean-Jacques były bardzo przyjemne i zrobił wszystko, aby najbardziej pobytu (Dziękuję za kosz domu dla nas do odkrywania lokalnych produktów i warzyw ogrodowych :)

Wiele gier dla dzieci, kryty i odkryty, uprzejmie udostępnione.
Obudowa dobrze dla wielu wycieczek w tym bogatym regionie; Jednakże od wsi, samochód jest niezbędna.

Dzieci i dorosłych, Spędziliśmy dwa tygodnie Świetne!

Jean Jacques D.
Właściciele
28/05/2017
Wielkie dzięki za komentarz. Jesteśmy zadowoleni, że pobyt w Prowansji poszło gładko i czekamy na was ponownie w naszym domu.
Czekam na nasze ponowne
spotkanie.
Odkryj to zakwaterowanie
#3024 Dom Wiejski Lambesc
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Naprawdę przyjemny pobyt, podczas którego skorzystaliśmy z polem creole bardzo dobrze rozplanowane w środku egzotycznej roślinności: zmiana scenerii, niedaleko od stresu urzędu!

Kadrowanie jest extra: obecny ale dyskretny, opiekuńczy, naprawdę urocza.

Wspaniałe odkrycie lokalnej fauny i flory oraz bardzo piękne wymiany ludzi z Lynda, Vanessa i Charlotte! Dziękuję dziewczyny!

Nasz jedyny żal: nie jest w stanie dłużej!

Odkryj to zakwaterowanie
#7410 Bungalow Deshaies
5/5 - Bez Zarzutu

Mieszkaliśmy w tej pięknej willi na około 10 dni podczas ostatnich wakacji w Western Cape.
Ma piękny, ciepły i Artystyczny uczucie do niego, które naprawdę cieszył. Widoki są niesamowite i kochaliśmy się, ten jest usytuowany na zboczu góry z rezerwatu przyrody na tylne drzwi, ale z sklepy tylko 2 minuty jazdy w dół wzgórza.

To było dla nas zbyt, w niewielkiej odległości od lotniska, winelands i Overberg i z chaosu centrum Kapsztadu w odległości (około 40 minut jazdy).

Gorąco polecamy!

Odkryj to zakwaterowanie
#12519 Willa Gordon's Bay
5/5 - Niezrównany

Jesteśmy rodzina z 6 i czuliśmy się bardzo komfortowo w mieszkaniu.
Mieszkanie było czyste, dobrze wyposażone i jest w pobliżu pięknej plaży w Costa Calma.
Taras jest ogromny, w pełni wyposażona w leżaki, grill i meble ogrodowe.
Mieszkanie jest jasne i przestronne, meble są wygodne i gotów jest to łatwe do poruszania się i zrelaksować się w salonie.
Istnieje kilka kanałów telewizyjnych, niemiecki oraz szerokopasmowego dostępu do Internetu.
Istnieje parking osiedle, tuż obok mieszkania, łatwo dostępne.

W pobliżu znajduje się supermarket, sklepy, restauracje, banki, wynajem samochodów, apteki i wszystko, czego potrzebujesz.

Mimo bliskości do plaży, mieszkanie było zawsze bardzo cicho.

wakacje naprawdę relaksujące, po prostu idealny!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Skończony

Jesteśmy niemiecka rodzina z dziesięciu osób. Mamy mieści się w dwóch mieszkań tego samego właściciela w tym kompleksie.

Oba apartamenty znajdują się obok siebie. Oba są świetne, czyste, wszystko w porządku, i wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz.
W pobliżu znajduje się plaża, supermarket, sklepy, piekarnia i restauracji do domu. Bardzo wygodne, to jest komunalnych parking, obok dwóch mieszkań. Internet ma dużą prędkość w obu mieszkań.

Tarasy są bardzo duże, wygodne, z meblami ogrodowymi.

Wracaliśmy bardzo zadowoleni tam i prawdopodobnie w przyszłym roku. Temperatura była bardzo ciepły, plaża jest woda czysta. Słońce i plaża, na co dzień, to naprawdę wspaniałe wakacje, rodzina.

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
4.5/5 - Hojny

Czujesz się w raju. Bardzo ładny kompleks w pobliżu morza.

Czysty, komfortowy apartament z pięknym widokiem na morze z tarasu.
W kilka minut spacerem jesteś na sklep spożywczy, piekarnia House i różnego rodzaju sklepy. Plaża jest szeroka, czysta i czystych wód.

Apartament całkowicie zalecane!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
4.5/5 - Dobry

Głównym atutem tego mieszkania jest to, że znajduje się on bezpośrednio na plaży i lokalizacja, doskonały widok.
Mieszkanie jest czyste, zadbane z wszystko, czego potrzebujesz. Basen jest idealnym miejscem na relaks i sprzyja leżeć na kanapie.
Wszystkie niezbędne usługi są dostępne w pobliżu. . To jest po raz pierwszy byliśmy w południowej części wyspy Fuerteventura, i nigdy nie jest za późno!
Wynajęliśmy miał dwa apartamenty, które należą do tego samego właściciela. Wakacje apartamenty domy są bardzo dobre.
My z przyjemnością, że polecamy to miejsce!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Wyśmienity

Dwadzieścia lat później, jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura.

W tym roku postanowiliśmy iść na południe i fascynuje nas plaż.
Zatrzymaliśmy się w dwa wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament posiada duży taras z widokiem na morze, komfortowe i wygodne, wyposażone we wszystko, co niezbędne, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz apartamentu. Tam znajduje się parking, blisko plaży i niemieckie kanały. Co więcej można prosić dla udanego urlopu.

Firma Microsoft zaleca, bo byliśmy tam bardzo szczęśliwi.

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
5/5 - Dobry

Przez dwadzieścia lat jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura. W tym roku postanowiliśmy iść na południe, i byliśmy fascynujące plaże.
Byliśmy w dwie wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament jest nowocześnie urządzone, wyposażone we wszystko co niezbędne przestronne, duży taras, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz domu. Ma garaż, niemieckie kanały i blisko do plaży.

Co więcej można prosić na miły wypoczynek. Polecamy, ponieważ byliśmy bardzo szczęśliwi.

Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Niezapomniany

Dom na York był bomba... I cieszył się mój pobyt Max ze względu na dostęp do miejsca, które było blisko centrum handlowego Eastgate, pokoje są przestronne i Wi-Fi jest bezpłatny na terenie całego obiektu.

BIG do domu na YORK!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#52632 Dom Johannesburg
5/5 - Ekstra

Zakwaterowanie znajduje się w samym sercu dawnej wsi, bardzo cichy.
Dom, ładne i czyste.

Z pewnością warte polecenia.

Odkryj to zakwaterowanie
#35390 Mieszkanie Borgomaro
5/5 - Niezrównany

Fantastyczny apartament i spektakularne widoki.

Zmierzamy.

Odkryj to zakwaterowanie
#53218 Mieszkanie Alcossebre
4.5/5 - Ekstra

Dom był wielki! Mnóstwo miejsca i wspaniały ogród i morze. Mieliśmy, sprzętem do grillowania oraz stron, idealne dla grupy przyjaciół!

Morze, idąc od domuMorze, idąc od domu © Foumar @CC
Frontowy dziedziniecFrontowy dziedziniec © Foumar @CC
Widok z przodu stoczni!Widok z przodu stoczni! © Foumar @CC
Dom od strony wzgórza (cieszyliśmy się piesze wycieczki tam)Dom od strony wzgórza (cieszyliśmy się piesze wycieczki tam) © Foumar @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#68374 Dom Eginitissa
5/5 - Doskonały

Wspaniały Domek! Bardzo ładne miejsce!

Apartament jest bardzo dobrze rozplanowane i umeblowane. Z zewnątrz, jak również wnętrza zrobić ten dom to idealne miejsce na wakacje. Odpoczywają i odkryli tego pięknego regionu.

Zaleca się

Odkryj to zakwaterowanie
#71202 Stary Gmach Gospodarski Minzac
4.5/5 - Godny Uwagi

Ten domek jest idealnym miejscem na relaks z rodziną w sielankowej scenerii.

Położony w zielonej okolicy, duży, miejsce jest ciche i spokojne: nie trzeba oglądać dzieci.
Właściciel, bardzo dyskretny, przyjaźnił się z nami. Mieliśmy prawo do produkcji z własnego ogródka warzywnego.

Sytuacja jest idealny do spacerów w górach!

Odkryj to zakwaterowanie
#14190 Mieszkanie Luz Saint Sauveur
4.5/5 - Sensacyjny

Mieliśmy bardzo miły pobyt w Rosas.

Mieszkanie jest bardzo funkcjonalne i przestronne, a zwłaszcza widok jest piękny. Nowa kuchnia i łazienka zapewnić bardziej prawdziwe.

Mile widziane ze strony Christine i jej mąż.

Mam nadzieję wrócić!

Fabienne M.
Właściciele
24/05/2017
Jesteśmy zachwyceni, że pobyt poszło dobrze.
W innym czasie być może!
Odkryj to zakwaterowanie
#23869 Mieszkanie Roses
5/5 - Skończony

Łóżko, bardzo ładne i przytulne. Świetne dla osób poszukujących spokoju i relaksu, ale także dla każdego, kto w zaledwie kilka minut od hotelu chce dotrzeć do wybrzeża Adriatyku.

TrawnikTrawnik © AliceF87 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#44093 Dom Typowy Gemmano
5/5 - Cudowny

Ten komfortowy apartament i możemy polecić z czystym sumieniem!

Na żądanie jest możliwe, że śniadanie i kolację za niewielką cenę!

Kolacja jest codziennie świeże i gotowanie było idealne, jak chcieliśmy.

Bez wahania firma Microsoft zaleca tej wakacje Wynajem.

Parking w ogrodzie Parking w ogrodzie © BartlJ @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#68301 Bungalow Immenhausen
4.5/5 - Dobry

Moja żona i pozostał w Casa Anita kilka razy w ciągu roku i zawsze miał duże doświadczenie tam.

Kochamy się, że pokoje wyposażone są w kuchnie i kochamy, wylegiwanie się na basenie. Możemy wybrać wyższe piętra, aby poglądy, które są fantastyczne.

Nieco zmieniła, ponieważ niektóre z widoku zostało zablokowane, ale nadal bardzo dobry.

Odkryj to zakwaterowanie
#21346 Bungalow Puerto Vallarta
5/5 - Bardzo Dobrze

Willa jest w doskonałym stanie i czyste.

Lokalizacja jest niesamowite, zapierające dech w piersiach widokiem na morze i wybrzeże.
Willa jest wyposażony z wygodami i uroczy meble. Miał bardzo duże przestrzenie odkrytym, z basenu, wanny z hydromasażem i solarium, otoczony kwiaty końcu lemoniady.

To naprawdę miejsce swoich marzeń. Jeśli myślisz o piękno wybrzeża Amalfi, Villa Costanza jest miejscem, które należy!

Odkryj to zakwaterowanie
#51714 Dom Kamienny Maiori
5/5 - Niezapomniany

Przyjazd, wysiąść i następnie ten fantastyczne widoki w naturalnym stawie do Dolomitów... to jest urlop.
Od pierwszej chwili prawdopodobnie czuliśmy. Powitanie było przyjazne i ciepłe, i tak było całe wakacje.

Piękne, nowe mieszkanie, stylowo i nowocześnie urządzone z akcentem chłopa. Wszystko wokół wszystko był bardzo uprzejmy i wykonane z dużo miłości. Sen o organiczne śniadanie i gospodarstwa produktów.

Również w centrum odnowy biologicznej, cieszą kąpiele siano i wełny. Rano jogi z Doris był zawsze wydarzeniem.

Wniosek: Dookoła wielkie święto.

Dziękuję Margit, Markus i Doris. Możemy wrócić do Ciebie.

Widok na jeziorko w DolomityWidok na jeziorko w Dolomity © Marty @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#43240 Ferma Klobenstein (Collalbo)
5/5 - Wyśmienity

Byliśmy tak szczęśliwi mieć snagged tym kabina ostatniej godziny spóźniony urodziny dzień matki/na początku i to nie zawodzi.

Mój mąż był naprawdę pod wrażeniem i życzymy, że będziemy mieli więcej czasu tam. Lokalizacji był tak piękny i ciekawy kontrast z pustynny i parków.

Wybrałem kabiny #1 ze względu na wszystkie drzewa i wybrać prawo! Na pokładzie i zobacz były fenomenalne. Było jeszcze trochę śniegu resztki i mój maluch był tak podekscytowany.

Mimo, że Moab było około 40 minut, to było tak warto. Jazdy w górę iw dół była przygoda sama w sobie.


Dziękuję bardzo za wspaniały pobyt! Mamy nadzieję, że wkrótce wrócimy!

Doskonałe łóżko dotyk Afryki, dlatego w kabinie AfrykiDoskonałe łóżko dotyk Afryki, dlatego w kabinie Afryki © TinaM @CC
Przedpokoju i przodu ganekPrzedpokoju i przodu ganek © TinaM @CC
Bujny, zaplecze gastronomiczne i komfortoweBujny, zaplecze gastronomiczne i komfortowe © TinaM @CC
Watching the birds from this breakfast nook was enchantingWatching the birds from this breakfast nook was enchanting © TinaM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#15109 Dom góralski Moab
4/5 - Ekstra

22 połowów w 3 dni: Achgans wyszedł w morze, złoty z blisko 40 cm i szczupaka 6 lb 2.

Co wielki połowów...Co wielki połowów... © RochA @CC
Ta złota zakończył się w Golden amandine Ta złota zakończył się w Golden amandine © RochA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#21812 Chalet Bungalow Mansfield et Pontefract
5/5 - Bardzo Dobrze

Mieszkaliśmy 2 tygodnie i naprawdę się podobało. Również wygodne do centrum.

Bardzo dobrzeBardzo dobrze © GardiolS @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#20481 Mieszkanie Turyn
4.5/5 - Cudny

Jesteśmy zapalonych rowerzystów, a ostatnio sie, szukaliśmy niedrogie zakwaterowanie wzdłuż rower dla niektórych odpoczynku i rekreacji.

Przez przypadek natknęli się na posiłki, i postanowiliśmy wybrać się na przejażdżkę...

Ogólnie rzecz biorąc byliśmy z pewnością nie rozczarowany. Czy masz więcej po stronie czynnej lub leniwy, istnieje wiele atrakcji dla Ciebie. Jazda na pobliskim ranczo, Kolarstwo lub pływanie w rzece Drava, sprzęt do grillowania i po prostu cień.
Gospodarze są bardzo dobry kilka stolicy Chorwacji-Zagrzebia.

Duży plus dla nas, był Las, obok domu, nawet w najgorętszych miesięcy lata, zawsze jest lekki wiatr, który wieje.

Ogólnie rzecz biorąc zalecamy to bez wątpienia do każdego, kto szuka różnych restauracji.

Dzięki uprzejmości naszych gospodarzy, GrillDzięki uprzejmości naszych gospodarzy, Grill © LuanaH @CC
Our host, Irena, with me and the other guestsOur host, Irena, with me and the other guests © LuanaH @CC
Tenis stołowy w godzinach popołudniowychTenis stołowy w godzinach popołudniowych © LuanaH @CC
The pets here get a royal treatmentThe pets here get a royal treatment © LuanaH @CC
Tenis stołowyTenis stołowy © LuanaH @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#45943 Dom Repaš
5/5 - Bardzo Rozsądne

Ładny dom w cichej okolicy, ustawienie cyprysów i widok na jezioro, bez rezygnację bliskość do wszystkich turystycznych atrakcji i usług, w niewielkiej odległości.

very good placevery good place © CristianD @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#103 Dom góralski San Carlos de Bariloche
5/5 - Cudowny

Dobre miejsce dla nas, aby cieszyć się 10 dni Tuscany słońca i okolicę.

Duży basen i wiele miejsca na relaks przez siebie. Dwa inne domki z rodzinami, z dziećmi, ciesząc się w towarzystwie innych dzieci z Niemiec i Holandii.

Dobrej jakości zakwaterowanie dla nas i naszej rodziny.

Warto polecić domek La Luna

Odkryj to zakwaterowanie
#26525 Dom Kamienny Castiglion Fiorentino
5/5 - Wyśmienity

Mieliśmy Feria de Jerez w tym mieszkaniu i brak uwagi!

Bardzo czysty i bardzo wygodne, w bardzo spokojnej i łatwe parking na osiedlu przy ulicy (wiele miejsc wokół).

Mieszkanie jest dobrze utrzymane i nie ma żadnych szczegółów, dobrze wyposażony i bardzo kompletny.

Wrócimy!

Bardzo ładny taras na śniadanie 2 osób!Bardzo ładny taras na śniadanie 2 osób! © anaalonso @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#10725 Mieszkanie Jerez de la Frontera
5/5 - Bardzo Rozsądne

Romantyczny pobyt ma Netanya i uruchamiania Półmaraton w Jerozolimie.

Szukaliśmy przestronny apartament, blisko centrum i szybki dostęp do morza. Nie byliśmy rozczarowani!

Wielkie podziękowania dla Johana za jego życzliwość i gościnność.

Plaży izraelskie śniadanie w kawiarni coffeePlaży izraelskie śniadanie w kawiarni coffee © RebeccaC @CC
Naprawdę ładne umieścić sprzęt sportowy jest dostępna publicznie na plażyNaprawdę ładne umieścić sprzęt sportowy jest dostępna publicznie na plaży © RebeccaC @CC
Lazy leniwy. Zwraca bardzo trudne w Francja Lazy leniwy. Zwraca bardzo trudne w Francja © RebeccaC @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#15648 Mieszkanie Netanja
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Od czasu naszego powrotu musimy nie jeszcze znaleźć czas, aby powiedzieć, jak piękne naszego pobytu z Tobą była.

Mieliśmy wielki tydzień w apartamencie.

Bardzo przyjemny. Piękny Panna Mienne.

Widok na stok narciarski był bardzo egzotyczny i kochaliśmy po stronie Twojego wnętrza przytulne.

Krótki, ale szczęście.

Będzie z pewnością wrócić do domu w przyszłości zatrzymać się w hotelu Pralognan.

Jeszcze raz dziękuję i dobry dzień dla Ciebie.

Pobyt z jej ładnie Dekoracja stołuPobyt z jej ładnie Dekoracja stołu © LAURINM @CC
MezannineMezannine © LAURINM @CC
Gospodarstwo Pralognan fleurieGospodarstwo Pralognan fleurie © LAURINM @CC
Nasz taras na posiłkiNasz taras na posiłki © LAURINM @CC
Flora lato, Lilia złotogłówFlora lato, Lilia złotogłów © LAURINM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#16333 Mieszkanie Pralognan-la-Vanoise
4/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy Fantastyczny tydzień. właściciel dał nam dobrego domu.

Casa tipica ma wszystko, czego potrzebujemy, w bardzo spokojnej miejscowości i simpatico.

Wszystkie wakacje bardzo dobrze

Teresa M.
Właściciele
22/05/2017
John Jestem bardzo szczęśliwy, bo z Twoim zdaniem może pomóc innym ludziom!

Mercia się „na żywo” z nas tej wiosny.
Odkryj to zakwaterowanie
#13260 Wiejski Dom Níjar
5/5 - Niezapomniany

Mnie i mojej rodziny bardzo podobała się gościnność, że rzeczywiście się nam poczuć się prawie jak w moim własnym domu. po raz pierwszy możemy spędzić tydzień w piękny dom w Siviri w Czerwiec 2014.
Muszę powiedzieć, że takie piękne i ciepłe powitanie i nigdy nie miał przed! Właściciele Dimitri i jego żona Elena jest bardzo przyjazny i pomocny. Od razu masz wrażenie, że znamy od dawna.
Dom jest pięknie urządzone, wszystko, co potrzebne do komfortowego pobytu. Stoczni jest wielki i ma miejsce na grilla. Ten trzygwiazdkowy hotel znajduje się zaledwie w kilka minut spacerem od plaży w bardzo cichej i spokojnej okolicy.

Bardzo polecam to miejsce na spokojne i relaksujące wakacje. Wracamy co roku nasze coroczne letnie wakacje.

Odkryj to zakwaterowanie
#40151 Dom Wiejski Siviri
5/5 - Wspaniały

Ta strona oferuje piękny basen, taras wiele cieszyć się słońcem o każdej porze dnia!
Również grill na świeżym powietrzu, jeśli chcesz odkryty życia / cieszyć się przyrodą, to naprawdę miłe miejsce na pobyt.
Dom oferuje wszystko, czego potrzebujesz. Zdjęcia w Internecie wydaje się przestarzały, ale wejść do domu będzie dla Ciebie zaskoczeniem.

Dużo do zrobienia w obszarze!

Odkryj to zakwaterowanie
#43666 Willa L'Alfas del Pi
5/5 - Niezrównany

Wszystko odbywa się czuć dobry około ten ładny dobrze wyposażony domek.
W pokoju gier została doceniona, małych i dużych.
Właściciel miał pod opieką do odśnieżania z drogi i przywitał nas ciepłym pocieszające drewna.
Domek ma trochę bardziej dostępne (sól, przyprawy, przyprawy, cukier, saszetek z kawą, mydło w płynie, płyn do mycia naczyń,...)

W zasadzie miał bardzo przyjemny pobyt.

Odkryj to zakwaterowanie
#3865 Drewniany Chalet Le Ménil
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Mieszkaliśmy w Country House w Siviri, po raz pierwszy w roku 2014.
I jak my byliśmy tutaj po raz pierwszy, wracamy co roku dla naszych wakacji.
Bardzo polecam ten niesamowity obiekt na spokojne i relaksujące wakacje w Halkidiki.
Dom jest przestronny, czysty, dobrze się prezentuje (dbałość o szczegóły), komfortowe i w pełni wyposażone dla Ciebie wszystkie potrzebne, w tym bezprzewodowy dostęp do Internetu i TV stoczni dobrze utrzymane, z grillem.
Plaża znajduje się 10 minut spacerem. Elena i Dimitri są najbardziej przyjazne i pomocne gospodarze!
To oczywiste, że to nie tylko biznes dla nich, dają Ci część ich serca. To zaszczyt dla nas, aby im sprostać.
Z miłością, Zhiva i Georgi

Odkryj to zakwaterowanie
#40151 Dom Wiejski Siviri
4.5/5 - Ekstra

Z niesamowite hostów (Elena i Dimitri) do każdej części budynku jest to idealne wakacje dla naszej rodziny.

Cieszył się każdą minutę i zwróci wątpliwości! Niesamowite miejsce na wakacje. Nasi gospodarze były nie tylko bardzo uprzejmy, ale są one również bardzo ciepły i troskliwy ludzi, którzy odpowiedzieli na każde życzenie. Doskonałe warunki w willi z wszystko, czego potrzebujesz.

Dziękuję, Elena i Dimitri. Z miłością, Zhiva i Georgi.

Odkryj to zakwaterowanie
#40151 Dom Wiejski Siviri
4.5/5 - Wspaniały

Very clean, very comfortable. The apartment is south oriented with nice views. The terrace is great!

Very well located: only 200 meters from the beach, supermarkets and restaurants. Everything is nearby.

Looking forward to go again

Bernhardt A.
Właściciele
18/05/2017
Dziękuję za miłą recenzję Anneliese. Życzymy Ci wszystkiego najlepszego
Odkryj to zakwaterowanie
#16832 Mieszkanie Marbella
5/5 - Godny Uwagi

Great location. All facilities in walking distance. Close to the beach.

Apartment was nice and clean.

Super holiday. We will return for sure.

Bernhardt A.
Właściciele
18/05/2017
Vielen Dank für Ihre Bewertung und hoffe, Sie und Ihre Familie wieder zu sehen
Odkryj to zakwaterowanie
#16832 Mieszkanie Marbella
5/5 - Cudowny

Wynająłem tę willę na wyjazd służbowy 2 miesięcy jest że to wszystko po prostu super.

Willa znajduje się na wysokości Papeete gdzie świeżość jest bardzo przyjemny, po długim dniu.

Ta willa jest bardzo dobrze wyposażony i czyszczenia dzięki bardzo skutecznej sprzątaczka!

Właściciel był uprzejmy i reaktywne do każdego z moich aplikacji.

Zobacz w rano na śniadanieZobacz w rano na śniadanie © DanyR @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#26317 Willa Papeete