WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

5/5 - Bez Zarzutu

Studio bardzo ładne, przestronne i bardzo ładne. Nice taras zbyt. Właściciele bardzo przyjazny i poważne. W programie word musi!

Odkryj to zakwaterowanie
#74185 Studio De Panne
4/5 - Wielki

Udanego pobytu w ładne mieszkanie z dużych woluminów, w których nasze rodziny czy nie jest odczuwalne było ciasno.

Kilka minut od plaży i centrum miasta, parking na podjeździe służył nam dobrze. Zrobiliśmy wszystko stóp nie martwiąc się o parking, który wydaje się nie łatwe Saint Raphael.
Właściciel jest urocza Pani, która zarezerwowane nas doskonały odbiór.

Bardzo polecam ten apartament.

Little Creek do ćwierć godziny ma kłopoty w apartamencie. (Port Santa Lucia)Little Creek do ćwierć godziny ma kłopoty w apartamencie. (Port Santa Lucia) © LaureM03 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#27260 Mieszkanie Saint-Raphaël
4/5 - Wzniosły

Idealnym miejscem na pobyt w tej pięknej okolicy, cichy, autentyczność, domu, łatwy dostęp do Brukseli, Waterloo, Pairi Daiza... i pomiędzy dwoma wyjściami lasu 50 m.

Zachować w pamięci naszego pobytu i pozostać w kontakcie z naszym tak przyjaznych gospodarzy.

Odkryj to zakwaterowanie
#25510 Stara Stajnia Braine le Château
4.5/5 - Sensacyjny

To proste, wszystko tam jest! Ten domek jest trafnie nazwany, czuje się dobrze.

Właściciel jest niezwykły zarówno przez jego odbioru przez jego życzliwości.

Ponadto zna jego obszar i będzie bardzo dobra Rada.

Odkryj książki do akcji.

Bertrand B.
Właściciele
01/08/2017
Sabine dziękuję za ten miły komentarz i tak szybko, mam nadzieję, do zobaczenia w naszym pięknym górskim High Alpine!
Odkryj to zakwaterowanie
#50735 Dom góralski La Batie Neuve
4/5 - Bardzo Dobrze

Dobrze utrzymany, czysty i schludny apartament. Taras jest wielki i oferuje piękny widok na morze. Kuchnia jest czyste i w pełni wyposażone.

Telewizja ma niemieckich i międzynarodowych kanałów. Bezprzewodowa sieć LAN działa przy wysokiej prędkości.

On ma duży parking przed drzwiami. Apartament znajduje się kilka minut spacerem do plaży, sklepów, centrów handlowych, banków, wynajem samochodów, supermarket, restauracje oraz rozrywki.

Dla nas to był miły wypoczynek!

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
4.5/5 - Sensacyjny

Doskonałe mieszkanie, które odpowiada na zdjęciach. Jest bardzo dobrze położony, blisko do wszystkiego. Na plaży Ribeira d'Ilhas jest tuż przed nami. Jesteśmy bardzo zadowoleni widząc qu'Ericeira to nie tylko obszar plaży i surfować, ale wieś rozwinięte i pełne życia. Carla właściciel przyjął nas bardzo dobrze, że przekazane nam ciekawe miejsca do odwiedzenia i powiedziała nam, gdzie były wszystkie udogodnienia. Ona była zawsze dostępna. Cieszyliśmy się także uwagę Carla, który pozostawił nam ciasto, kawa i herbata szczęki naszego przyjazdu, ponieważ przyjechaliśmy późno. Dziękuję!

Carla F.
Właściciele
30/07/2017
Cieszę się, że podoba Ci się to, dla mnie to był zaszczyt mieć otrzymaniu. Moim celem jest, aby przekraczać oczekiwania moich gości. Moja nagroda jest, aby spędzić święta i weekendy niezapomniany weekend w tym bela vila. Dziękuję i do następnego!.
Odkryj to zakwaterowanie
#44269 Mieszkanie Ericeira
5/5 - Bardzo Dobrze

Piękny salon, mieszkanie jest idealne, lepsze niż wydaje się na miejscu małych reklam wynajem na urlop.
To oaza spokoju w pobliżu wielu plaż, czyszczenia nigdy nie widział na wakacjach, właściciele pojedynczego dostępności i jest bardzo sympatyczny, aby znaleźć wspaniałą rodzinę razem dla Ciebie!

Obiekt ma nowy basen z prysznicami.

Słońce świeci aż do zachodu słońca, a dla tych, którzy na to ochotę, nie skorzysta rowery, wioślarstwo, boisko do piłki nożnej, gry dla dzieci, ale nadal bez zamieszania i hałasu, maksymalny szacunek ciszy 14h do 16h.

Gorąco polecam !!!

marzycielski zachód słońcamarzycielski zachód słońca © DarioR @CC
basen w nocybasen w nocy © DarioR @CC
Elio R.
Właściciele
30/07/2017
Dziękuję za wspaniałą przeglądu, to była przyjemność gościć Państwa w nadziei rivedrvi w przyszłości jak cię przywitać.
Odkryj to zakwaterowanie
#49172 Mieszkanie Peschici
4.5/5 - Wyśmienity

Mieszkanie znajduje się na 1 piętrze i jest bardzo czyste i dobrze wyposażone. Znaleźliśmy nowoczesny sprzęt meble i kuchnia: piekarnik, płyta kuchenna, naczynia i przybory kuchenne są fabrycznie nowe.
Spaliśmy w duże łóżko w pokoju. Funkcjonalna łazienka. Właściciele mają nawet myśli do drobnych szczegółów, takich jak torby dla Gości na zakupy bardzo wygodne.
Właściciele są bardzo mili i słuchać na wszystkie nasze pytania. Ten apartament z widokiem na stronie salonu na głównej alei i pokój z widokiem na małym placu u podnóża Kościół jest prawdziwy kawałek raju. Małe ciche restauracji w przód, obudził zapach rogalików do mały sklep spożywczy naprawdę masz poczucie bycia na wakacje.
Zatrzymaliśmy się w rodzinie z naszych dwóch dzieci 5 lat i nasze, najnowszy dodatek do 20 miesięcy. Marzenie! Plaża na końcu ulicy na 200 metrów! Plaża z drobnym piaskiem, z palmami i wody Morza Śródziemnego temperatury jest piękne. Aby przejść w dół tam poszliśmy przez typowe uliczki z tych elewacje kolory. Starszyzny wioski są poza siedząc na krzesłach, aby dyskutować i mieli prawo do "Holà" podczas naszej wizyty... to Hiszpania, prawdziwy!
Przeprowadziliśmy się łatwo na piechotę w mieście, wszystko jest łatwo dostępne. Mercadona sklep jest tanie i oferuje wiele opcji do wyboru. Czwartek skorzystaliśmy z rynku na świeżym powietrzu z straganów oferujących okazje. Byliśmy wtedy wakacje chrześcijan i Mauros: bardzo imponujące zobaczyć to miasto również zaangażowany, kostiumy i Pokaż godne filmowych, prawdziwe święto zwycięstwa! (bandas, parady, stroje, broń, fajerwerki, łodzi...)
To było trudne do opuszczenia...

Miejsce stojące przed PokójMiejsce stojące przed Pokój © RomainR @CC
Plaża w VillajoyosaPlaża w Villajoyosa © RomainR @CC
W samym sercu starego miastaW samym sercu starego miasta © RomainR @CC
Rzeźby w piasku chrześcijan i mauros Rzeźby w piasku chrześcijan i mauros © RomainR @CC
Mszy św. Mszy św. © RomainR @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#63272 Mieszkanie Villajoyosa
5/5 - Wzniosły

Roselyne jest super przyjazny i uprzejmy recepcjonista: bardzo ciepło!

Mieliśmy wspaniałe i niezapomniane, tydzień pomiędzy piesze wycieczki, spacery, piękne plaże i międzynarodowych festiwalach, wszystkie z bardzo ładnej pogody!
Dom jest przestronny i bardzo dobrze położony, który bezpośrednio wychodzi na Morze Śródziemne (bez opozycji) wakacje Wynajem domu jest dobrze wyposażony, prosty i dobrze mieszkać.

Zalecamy w tym małym zakątku raju!

Yanis

Śniadanie na dźwięk, fal rano... Delish!  Śniadanie na dźwięk, fal rano... Delish! © Yanis @CC
Salon VIP!Salon VIP! © Yanis @CC
Royal garden! Royal garden! © Yanis @CC
Binic rajskiej wyspie! Binic rajskiej wyspie! © Yanis @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#15666 Mieszkanie tradycyjne Binic
4.5/5 - Wielki

W pierwszym tygodniu dwa tygodnie w te wille. Nasze żądany okres nie był dostępny chyba rozprzestrzeniania ponad jeden tydzień w domu, przed zniżką od właściciela. Ponieważ jest to kwestia kilku metrów i 30 minut przesunięcie bagażu, to nie ma problemu w ogóle!
Dom znajduje się pomiędzy Rodos miasto (25 minut) i Lindos (30 minut), więc jest idealny dla logistyki (także Lotnisko jest około 25 minut).
Bardzo komfortowa Willa z wszystko, czego potrzebujesz. Klimatyzacja w pokojach, dobrze wyposażona kuchnia, ładny odkryty taras z stół i stałe BBQ i bardzo ładny basen z prysznic.
Zapraszamy właściciel był bardzo miły i po wyświetlone wszystkie, rozdawanie kilka rad dla obszaru (i woda i piwo w lodówce :-)) mogli cieszyć się wszystkie potrzebne chociaż właściciel mieszkał obok prywatności.
Jeśli odwiedzimy Rhodos po raz drugi, skontaktujemy się z właścicieli na pewno na dostępność jednej z willi. Bardzo przyjemny i wysoce zalecana.

Odkryj to zakwaterowanie
#19663 Willa Afandu
5/5 - Okazały

Byliśmy w mieszkaniu Valeria w tygodniu i jest to bardzo wygodne i świetnie do odwiedzenia miasta i udać się na zakupy na rynku Capo.
Mieszkanie jest przytulne, w pełni wyposażone, chociaż nie gotować dużo, ponieważ lokalizacja jest bardzo blisko do wielu miejsc do jedzenia i bardzo tanie.
Valeria dziękuję za życzliwość i pomoc w każdej chwili :-)
... Będziemy mieć pewność, do wiosny :-)

Valeria Maria Paola S.
Właściciele
28/07/2017
Dziękuję kochanie Roberto nadzieję, do zobaczenia wkrótce ciepłe powitanie.

Valeria
Odkryj to zakwaterowanie
#12045 Mieszkanie Palermo
4.5/5 - Hojny

Drodzy właściciele, którzy zajmują najwyższe piętro willi, ale są one prawie nigdy nie występuje. Wzięliśmy mieszkanie z osobnym wejściem na poziomie ogrodu. Byliśmy oszołomieni ciszy tego miejsca, bez ruchu, narażonych na działanie słońca przez cały dzień iz widokiem 180 stopni opuszczę cię tchu bezpośrednio nad jeziorem Lugano. Mieszkanie posiada dużą, nowoczesną kuchnię, która wychodzi na ogród, więc mogliśmy odpocząć i zjeść posiłek na zewnątrz. W pobliżu jest wiele do odwiedzenia, a wiele uroczych restauracji nad jeziorem, proponujemy, aby podróż samochodem, jedynym sposobem, aby cieszyć się otoczeniem i pobliskich miast.

Anna B.
Właściciele
28/07/2017
Dzięki Andrea zawsze miło mieć uznanie, staramy się dawać i dostać to, co możemy dla dobrego pobytu, aw konsekwencji do odpoczynku i spokoju podróżnego.

Anna
Odkryj to zakwaterowanie
#73711 Willa Valsolda
5/5 - Niezapomniany

Dom, miejsce i właścicielami były spektakularne!

Wiemy, że wyspa jest magiczne, ale ten dom nie może być podsumował najlepszy Ibiza, co oznacza dla nas. Ma wszystko, czego potrzebujesz, by spędzić wakacje są.

Przyjdź i spróbuj, nie pożałujesz.

Fede, Svenja, Mila

Odkryj to zakwaterowanie
#29620 Dom Wiejski Sant Miquel de Balasant
5/5 - Okazały

Zatrzymaliśmy się w tym domu w czasie przerwy Wielkanocnej, a następnie wrócił na weekend w lipcu.
Dom i „bardzo przestronne i czyste.
Powierzchnia zewnętrzna oferuje 360 ​​stopni widok na wzgórza z niepowtarzalnym krajobrazie. Użyliśmy piekarnik wyłączyć, aby pizzy, altanka z pięknym widokiem, duży odkryty trawnik z miejscem do gry w piłkę i opalania. Stwierdziwszy dobry Pogoda zarówno razy, jedliśmy powietrze zawsze otwarte, bo oprócz altanie, istnieje również na zewnątrz stół z krzesłami i parasolem.
W lipcu okazało się, że basen w idealnym stanie i użyliśmy go z taką przyjemnością.
Dzieci były zachwyceni znaleźć kota bez odpychania wyglądał tak szybko, jak ktoś był dostępny, żeby go pogłaskać.
Podczas Pesach jagnięta rodziły, i to było bardzo miłe je znaleźć wzrosła w lipcu, to część z atrakcji na wsi, jak również koniec dnia oglądając piękny Starry.
To miejsce jest przytulne i właściciele są bardzo mili.
Z pewnością jest to bardzo dobrym rozwiązaniem dla każdego, kto szuka na relaksujący wypoczynek.

trawniktrawnik © ospite @CC
DziedziniecDziedziniec © ospite @CC
altanaaltana © ospite @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#16568 Dom Wiejski Neviano De' Rossi
4.5/5 - Sensacyjny

Położony 15 minut od plaży i sklepów, dom jest ciche na szerokie pole z drzewami oliwnymi, z ładnym widokiem na morze i na Korsyce.

Właściciel jest przyjazna. Jednak dostęp do domu, w którym odbywa się za pomocą ścieżki wąskie, kręte i strome: Cadillac refren!

Odkryj to zakwaterowanie
#34943 Toskański Dom Bibbona
5/5 - Wzniosły

Bardzo ładne mieszkanie! Jest dobrze położony. i spokojnej plaży.
Apartament zapewnia bardzo duży basen i kryty parking.
Okazało się, bardzo wygodne łóżka i mieszkanie jest w pełni wyposażona: brakuje nic w kuchni... co jeszcze?
Zgodnie z ogłoszeniem miejsc i przyjazny gospodyni.
W skrócie: wszystko na pobyt bez żadnych problemów.

Odkryj to zakwaterowanie
#36236 Mieszkanie Arue
5/5 - Cudny

Tym razem mamy dwa apartamenty sam tego samego właściciela.
Oba są doskonałe. Masz bezpośredni widok na plażę z balkonu. Masz baseny z leżakami do opalania. Są wygodne, piękne i mają wszystko, co niezbędne do gotowania. Kompleks jest przez sklepy, supermarket tuż obok, a także, restauracje i centra handlowe.
Plaża znajduje się naprzeciwko zakładu.

Czujemy się bardzo dobrze i cieszymy się, że tam są szukasz.

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
4/5 - Cudowny

Mieliśmy wspaniały pobyt!

Domek jest bardzo dobrze rozplanowane, nic nie brakuje. Miejsce jest bardzo ciche tak bardzo relaksujące.
Las jest znajduje się z tyłu domku i dlatego doskonale zlokalizowany na długie spacery.

Jedynym minusem... 3 dni minęły zbyt szybko...

Maminou i Papitou nie zmieniaj niczego! Wszystko jest idealne! Rekomenduj! Powrócimy jak najszybciej.

Odkryj to zakwaterowanie
#70586 Chalet Hockai
4.5/5 - Wzniosły

Nie mam nic oprócz raving opinie na Antonio i jego B & B. Po pierwsze, dom jest piękny. Pokoje są przestronne (w tym wanna!) I Antonio nawet umieścić dodatkowe łóżko, ponieważ było nas 3. Śniadanie było obfite i pyszne - świeże, regionalne specjały, które były dostarczane zgodnie z naszymi preferencjami czasowymi.

Teraz Antonio ... Antonio jest takim rodzaju, hojnym, entuzjastycznym i wspaniałym człowiekiem. Kiedy przyjechaliśmy sprawił, że czuliśmy się bardzo mile widziani i chętnie dzielił się z naszymi specjalnościami regoinjalnymi. Następnie zaczął zajmować dużo czasu, wyjaśniając historię i region dla nas, w tym wiele zaleceń dotyczących pieszych wycieczek.

Antonio zrobił wszystko, aby był dla nas wygodny (np. Konia odzieżowego, aby wysuszyć nasze mokre ubrania, pralkę, nawet niespodziankę urodzinową na moje urodziny !!!). Był tak miły, gdy zgubiliśmy się na szlaku turystycznym i zadzwoniliśmy do niego o radę. On tekstowy nas później, aby upewnić się, że byliśmy ok i zaproponował nam prysznic i łóżko do spania, kiedy w końcu wróciliśmy, mimo że mieliśmy już wymeldowaliśmy się i jego dom był w pełni zarezerwowany na ten wieczór !!

Naprawdę nie mogę mówić wystarczająco dużo Antonio i jego guest house. Taki wspaniały człowiek, wspaniały dom i spektakularny region. Jeśli pójdziesz do Portugalii, proszę zatrzymać się przez Casa da Moreia - to było uczciwie absloute punktem naszej podróży! Dziękuję Antonio !!!!!

szczęśliwyszczęśliwy © NATACHA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74468 Mieszkanie tradycyjne Sabugueiro
4/5 - Bardzo Dobrze

Że ten dom zaletą miasta, będąc w Papeete i spokoju "kampanii", to prawdziwa przyjemność.
Z duża pojemność znaleźć bardzo rozsądną cenę.

Odkryj to zakwaterowanie
#26317 Willa Papeete
5/5 - Cudny

Małe, ale bardzo funkcjonalny i dobrze rozplanowane, domek w pobliżu Bédoin (10 minut spacerem, idąc powoli), przyjemny ogród, ciche, urocze, dostępne i bardzo dyskretny właścicieli na raz... co jeszcze? Pobytu na trzy tygodnie, które po prostu udał się zbyt szybko.

Odkryj to zakwaterowanie
#34155 Mieszkanie Bédoin
4/5 - Niezapomniany

Bardzo czyste, wygodne i ładne, wszystko, czego potrzebujesz. Taras jest świetny i z pięknym widokiem na morze.

Ma parkingu obok apartamentu. Ten apartament znajduje się w pobliżu plaży i wszystkie niezbędne usługi. Internet jest szybki!

Supermarket znajduje się zaledwie kilka minut spacerem. Ponadto istnieje dom gdzie kupiliśmy chleb i bułki piekarnia codziennie rano, wszystko było super.

Szukaliśmy ciszę i spokój, blisko do plaży i oczywiście, to znaleźliśmy.

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
4.5/5 - Niezrównany

Widok był zapierające dech w piersiach, uśpiony przez wchodzących i wychodzących z łodzi, plaża i molo, skąpane w turkus wakacje woda 28/29 stopni dla Ciebie, tutaj jest uroczy z naszego pobytu.

Stone uczynił nas Podziel się miłością do jego zakątku raju.

Wskazówka dla wizyty, dobry Tavern, będzie szczęśliwy do komunikowania się odpowiedni plan i właściwy adres.

Bardzo ładne miejsce na wakacje.

Byliśmy w trzech, bardzo niewygodne. Zakwaterowanie jest również maksymalnie 6 osób lub 2 pary z 2 małych dzieci.

Zorganizuj uroczy, dyskretny i pełną uwagę, że zostanie spędzić przyjemny pobyt!

Odkryj to zakwaterowanie
#8974 Domek Porto Cheli
5/5 - Dobry

Hotel znajduje się na 9 th i górnym piętrze kompleksu. Z tego powodu, z widokiem na plażę, taras, są wspaniałe. Jeden krok, jest plaża, bar - plaża, zmiana pokoi, usługi, leżaki i parasole.

Mieszkanie jest bardzo czyste, wygodne, przyjazne, jasne i pełne. Basen jest bardzo cichy, z widokiem na plażę i morze.

Po obu stronach głównej bramy kompleksu są sklepy, supermarket, restauracje, wypożyczalnia Bank, fryzjer, samochodów i rowerów.

Czujemy się bardzo dobrze tam, wewnątrz i na zewnątrz apartamentu.

Polecamy go wszystkim.

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Niezapomniany

Wynajmujemy Apartament już kilka lat i gościnność Véronique i Leon, a także wszelkie małe rodziny jest jeszcze ciepły.
Świetna lokalizacja i bardzo dobrze wyposażone mieszkanie.

Udogodnień w komplecie, zobacz stoi Mont Blanc, bardzo czyste zgodnie z zapowiedzią.

Tylko żałować, obowiązek pozostawić go do każdego koniec wakacji...

Odkryj to zakwaterowanie
#4214 Mieszkanie Flumet
5/5 - Błyszczący

Byliśmy dwa tygodnie w ten wielki mały dom i mamy wspaniałe wspomnienia.

Solange właściciel był bardzo uprzejmy, do naszego dobra być i to była przyjemność móc dzielić ti punch lub świeżego soku w jej ogrodzie z nią od czasu do czasu.

Bardzo spokojna okolica z nawet codzienne wizyty małe kolibry. Gorąco polecam ten wynajem, i nie uda nam się wrócić.

Odkryj to zakwaterowanie
#9238 Willa Le François
3.5/5 - Środki

Wszystko jak reklamowane i Mitja jest bardzo przyjazny, jak wyjaśnił nam, gdzie do g i dał nam różne broszury z turysty, dom był przygotowany, jak reklamowane z wszystko zgodnie z opisem w ad!

Brakowało mi wifi więc musiałem być w trybie online z mój niemiecki telefon/mitja oferowane do nas swego rodzaju nadajnik zdalny wifi za dodatkową opłatą, ale on odmówił.

Rakovci jest ładny bardzo niewielka wieś! było naprawdę dobre, niż prawie obok jest miła i dobra restauracja IDILA, popularnej restauracji w okolicy, która jest tam ponad 40 lat!
Polecam ten dom, dla kogoś, kto lubi miejsce i do rodziny! do morza jest około 15 minut samochodem! duże zakupy rynkach - lidl, kaufland,... są o 10 minut jazdy od domu, ale mały rynek znajduje się w miejscowości baderna zaledwie 2km od... lub w sveti lovrec również o 5 minut jazdy!

Odkryj to zakwaterowanie
#49983 Dom Kamienny Rakovci
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Jakie piękne mała wieś, piękne miasto i bardzo komfortowy apartament.

Czujemy, że właściciele zadbali Pomyśl o wszystko dla naszej wygody zostać dłużej.

Piaszczystej plaży jest wielki i wody morza jest niewidoczny, ponieważ widział.

Mały kościół kwadrat jest bardzo typowe i bardzo przyjemny. Pasek Placeta jest Świetne.

Podsumowując miałem bardzo dobry pobyt tam i polecam ten Apartament!

Śniadanie z szampanem w naszym apartamencieŚniadanie z szampanem w naszym apartamencie © JuliaRiveiro @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#63272 Mieszkanie Villajoyosa
4.5/5 - Godny Uwagi

Ładne i komfortowe meble, ogrody tarasy jako atut się wanna z hydromasażem z widokiem...

Bardzo spodobała się, że jest ekran w oknie pokoju tak Ci całą noc oddychać świeżym powietrzem z góry.
Z szerokiej gamy (Bardzo dobry) książki i DVD nie dostaniesz znudzony w złych warunkach pogodowych. Wszystko jest bardzo dobrze utrzymane, z gustem i spotkać.
Hosta jest bardzo przyjazny i absolutnie szanuje Twoją prywatność, ale zawsze jest gotowy, gdy są potrzebne. Dom jest łatwo dostępne i nie jest daleko, więc jest idealny dla osób, które lubią mieć spokój.
Obiad miał wielkie wakacje tutaj i nasze dwa psy były bardzo przyjemne, co na pewno jest plusem!

Odkryj to zakwaterowanie
#15080 Dom Kamienny Castel Vittorio
4/5 - Wzniosły

Apartament w małym miasteczku w prowincji Caltanissetta, wszystko w srodku. Zadbane mieszkanie z wygodami. Właściciele bardzo ładne. Polecam go i wkrótce wróci

Wspaniały pokój, łazienka bez skazy. Pachnące arkuszyWspaniały pokój, łazienka bez skazy. Pachnące arkuszy © PecchiniR @CC
Zapierające dech w piersiach widok. Bary i restauracje znajdujące się w pobliżu.Zapierające dech w piersiach widok. Bary i restauracje znajdujące się w pobliżu. © PecchiniR @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#49195 Mieszkanie Montedoro
5/5 - Doskonały

Właśnie wróciłam z fantastycznym pobycie w Villa Julima. Willa była piękna, bardzo dobrze wyposażone i bardzo przestronne. Zespół SandyBlue były zawsze pod ręką, jeśli potrzebujemy niczego. Polecam ten dom, to nasze najlepsze wakacje na lata!

Okrzyki na wielkie wakacje!Okrzyki na wielkie wakacje! © AnnM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#36827 Willa Almancil
5/5 - Bardzo Rozsądne

Dom jest zanurzony w lesie, spokój i cisza i milczenie rządów, Giovanna jest łagodny i dyskretny hosta, można korzystać z kuchni i zjeść w świecach poza... jeziora jest bardzo blisko, jesteś może łatwo go każdego dnia, a wieczorem wzgórza są świeże i pyszne

Odkryj to zakwaterowanie
#76434 Stary Gmach Gospodarski Zone
4.5/5 - Skończony

Ten hotel ma wszystko, co potrzebne i lokalizacja jest idealna! Kochaliśmy się, będzie dwa razy dziennie na plażach i kochaliśmy się opalać w leniwe poranki! Gospodarze są bardzo dyskretny, przyjazny i ciepły osób! Uwielbiam Greków!

Odkryj to zakwaterowanie
#54136 Willa Agios Nikitas
5/5 - Hojny

Musimy pozostać w polu 15 minut od centrum Marrakeszu douar. w 15 tysięcy metrów kwadratowych szczęście 2 baseny tenis petanque polu, tenis stołowy, basen, piłkarzyki, bar z wszelkiego rodzaju trunek naprawdę fantastyczny.
Dania kuchni marokańskiej i francuski przygotowane przez Paschalne główny, do małych opieki ze strony że kobieta Nadia, aperitif House-miły stół koktajl przy basenie naprawdę dobry dzięki dużo zespołowi wszystkie pola Marrakech Douar.
Zobacz!

Bufet z przystawkamiBufet z przystawkami © nadiastrass @CC
Aperitif na dachu z Fantastyczny widok 360 °Aperitif na dachu z Fantastyczny widok 360 ° © nadiastrass @CC
Po południu GrillPo południu Grill © nadiastrass @CC
Relaks przy basenieRelaks przy basenie © nadiastrass @CC
Pięknej okolicyPięknej okolicy © nadiastrass @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#53951 Willa Marrakesz
5/5 - Dobry

Idealnym miejscem na odprężający spacery w przyrodzie. Także przydatny jako bazą wypadową do zwiedzania miast sztuki w Toskanii i Umbrii.
Przytulne, ciepłe, osobiste i gustownie urządzone. Rustykalne, ale eleganckie i komfortowe w tym samym czasie.
Absolutnie polecam!
Marco

Odkryj to zakwaterowanie
#6159 Dom Kamienny Sansepolcro
5/5 - Godny Uwagi

To jest czyste, przestronne, ładne, komfortowe i wyposażone. Obiekt dysponuje tarasem z widokiem na morze, sprzęt do grillowania, leżaki i meble tarasowe. Parking w drzwiach mieszkania. Ośrodek wifi, działa przy wysokiej prędkości. Kilka minut spacerem jest plaża, Artykuły spożywcze, sklepy i restauracje.
Podobało mi się tak bardzo, przyjdziemy ponownie bezpieczne.

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
5/5 - Cudowny

Zatrzymaliśmy się w pięknej willi i muszę powiedzieć, my bawiliśmy się świetnie, jedliśmy w ogrodzie i pójdziemy do sklepu spożywczego, kilka minut spacerem od hotelu.
Goście mogą opalać się na leżakach z góry wokół dobre doświadczenia.
Polecam, chcemy, aby powrócić w zimie, aby cieszyć się ten krajobraz snow

Ładne stronyŁadne strony © FlavioM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#5227 Mieszkanie Predazzo
5/5 - Bardzo Rozsądne

Byliśmy z żoną, tym razem pozostawiając dzieci do dziadków, aby umożliwić nam to trochę czasu w bliskim kontakcie z naturą.
Jesteśmy bardzo zaangażowani w pracę, że potrzebujemy na dobry sen, obudzić uczucie, kiedy chcieliśmy ptaki. Uwierz mi, że jest już piękna rzecz, aby wstać i patrzeć na gwiazdy w ogrodzie przed drzwiami mieszkania, napój, to wszystko, aż do snu czy Ci nie przychodzą i odchodzą na łóżku.
Wybraliśmy Mas del sterty, ponieważ daje nam tych możliwości dla nas, którzy żyją w miastach są nie do pomyślenia.
Na drinka w trzy minuty byliśmy na rynku miasta, to raj dla tych, którzy szukają spokoju.
Następnym razem będziemy iść z naszej rodziny.

Oto spojrzenie na ogródOto spojrzenie na ogród © FlavioM @CC
Wspaniały księżyc jak widać z tabeli zewnętrznej, gdzie jedliśmy!Wspaniały księżyc jak widać z tabeli zewnętrznej, gdzie jedliśmy! © FlavioM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#5227 Mieszkanie Predazzo
5/5 - Bardzo Dobrze

Doskonały adres! Wspaniałe widoki zapierające dech w piersiach zatoce Orient, wejścia na przykład całej wyspy Saint Barthelemy. Wszystko jest zrobione przez właściciela i jego zespół, że wakacje to wspaniałe wspomnienia... Będę ją

Mogą Państwo wybrać się na drinka w barze w basenieMogą Państwo wybrać się na drinka w barze w basenie © NellyR @CC
Świetne :)Świetne :) © NellyR @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#19830 Willa Orient Bay
5/5 - Dobry

Riad jest naprawdę piękne. Prawdziwy wow factor gdy przyjdziesz. To jest naprawdę dobrze zaprojektowane i ma charakter "czuć się dobrze". Mieliśmy pokój z balkonem, który był wielki. Nam się podobało to tyle nocy dłużej zatrzymaliśmy się w innym pomieszczeniu ale to było miłe, jak również. Uwaga... Pokoje są przestronne. Mieli ofertę do masażu, który był wielką wartość dla pieniędzy. Personel jest bardzo przyjazny i stara się zrozumieć i mówi po angielsku. Możemy naprawdę docenić wysiłek.

Odkryj to zakwaterowanie
#5909 Riad As-Sawira
4/5 - Okazały

Cieszył się ten wakacje Wynajem, byliśmy 8 osób w średnim wieku. Dobrze utrzymane i wszystko dostarczono. Gosposia w ogrodzie. Było dużą różnicę między pokojami (jest to pokój z łóżkiem piętrowym, może być dwóch dorosłych, którzy śpią w ten sposób). Dla nas to nie był problem, ale to powinno, być może należy rozważyć podczas rezerwacji, jeśli wybierasz się na długi czas. Hostessa był przyjazny i spółdzielni. Łatwo dostępne sklepy, wycieczki rowerowej zabawy. Piękny dom w cenie

Odkryj to zakwaterowanie
#22385 Dom Kamienny Breskens
4/5 - Wyśmienity

Doskonałe właściwości, idealny rozmiar dla jednej lub dwóch rodzin, dobrze wyposażyli w piękne widoki i 2 minut jazdy od miasta Russell. Piękna pogoda oznacza, mamy cieszyć się słońcem Zima w talii i dzieci spędził większość czasu w dół na plaży (bardzo kid friendly).

Jesteśmy zadowoleni obskurny i złowione ryby na obiad... dokładnie przyjemny tydzień z dala. Dziękuję Barry

Odkryj to zakwaterowanie
#7728 Dom Tapeka
4.5/5 - Wspaniały

Stosunek jakości do ceny jest dobry. 15 minut od centrum miasta, to było doskonałe zostawić samochód i chodzić trochę. Pokój jest czysty i bardzo sympatyczni właściciele. Śniadanie w cieniu drzew, to dobrze.

Odkryj to zakwaterowanie
#159 Dom Typowy Saint-Raphaël
4.5/5 - Wyśmienity

Souleiade to idealne domek dla rodziny firm: pojemność zakwaterowania pozwala na dużą rodzinę na miejscu.

Pokoje są komfortowe, a strona jest bardzo cichy. Wszystko jest zainstalowane, aby zaspokoić dużych i małych.
Duża altana do jedzenia w cieniu, huśtawki, basen, stół do ping ponga i petankę dla zabawy rogu!

Szczególną uwagę na wyposażenie kuchni głównej, która jest niezwykle wszechstronny, naczynia, domowe roboty przez naczynia.

Personel jest przyjazny i profesjonalny. Składniki na udany pobyt!

Odkryj to zakwaterowanie
#27006 Willa Bollène
5/5 - Doskonały

Atmosfera pełna piękny dom. Przyjazny i bardzo pomocny. Piękne otoczenie.
Przytulny ogród. W domu jest wszystko.
Niestety ze względu na zdrowie, musieliśmy zostawić na tydzień wcześniej dzięki Pani Wagner za dobrą opiekę

Odkryj to zakwaterowanie
#62311 Dom Bennwihr
5/5 - Wspaniały

Są bardzo zadowoleni z naszego pobytu i kontakt przyjazny rodzina bardzo Luciana i Helio, wraz z regionalnym dar koszyka po przyjeździe...
Wspaniały domek, wyposażone we wszystko, co potrzebne dla naszego pobytu 4 osób, w bardzo spokojnej miejscowości na wsi, bonus w rano śpiew ptaków, bez hałasu silnika!
W pobliżu turystycznej miejsc do odwiedzenia takich jak Coimbra, Leiria, Pombal, Fatima, Ourém, Tomar, Vieira, St.Pedro de Moel, Nazaré, Alcobaça, Batalha, Óbidos, Pia zrobić Urso, St. Martinho do Porto, Marinha Grande, Aveiro i little Venice, Lizbona, Porto, itp...
Pobyt do odnowienia w 2018 roku...
Dziękuję za życzliwość na rok następny z wielką przyjemnością! ...

Wieś Caxarias - OurémWieś Caxarias - Ourém © rogervieire @CC
Rzeczywistym FatimaRzeczywistym Fatima © rogervieire @CC
Sao Pedro de MoelSao Pedro de Moel © rogervieire @CC
Rybackich łodzi plaży VIEIRARybackich łodzi plaży VIEIRA © rogervieire @CC
Dobre jedzenie w Nazaré, w restauracji ALELUIADobre jedzenie w Nazaré, w restauracji ALELUIA © rogervieire @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#77366 Mała willa Ribeira do Pereiro
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Chcemy być w tym domu, ciche miejsce, doskonałe na relaks i stres życia miejskiego.
Dom jest dokładnie jak na zdjęciach, z fantastycznym widokiem, gdzie można oddychać czystej natury.
Ludzie żyją w populacji to skromny, pracowity i przyjazne.
Pan Antoni i jego żona są osoby niezwykłe, zawsze dostępny, zawsze chciał wiedzieć, jeśli czegoś brakuje. One są prezentowanych po przyjeździe bardzo serdecznie.

Dzięki za wszystko i piękne miejsca, aby spędzić idealne wakacje. Miejsce, aby wrócić na pewno.

Odkryj to zakwaterowanie
#23591 Dom Wiejski Sande
5/5 - Niezapomniany

Czyste, opieki, w pełni wyposażone, przestronne, przyjemny i komfortowy. Posiada duży, częściowo zadaszony taras, lodówka, Grill, leżaki i meble ogrodowe. Hotel znajduje się w spokojnej okolicy, obok czyste i jasne, plaże. Blisko do centrum handlowego, restauracji i supermarketów. WiFi działa przy wysokiej prędkości. Parking obok apartamentu, bardzo wygodne na zakupy i przechowalnia bagażu. Wszystko było idealne, czujemy się bardzo dobrze i dlatego, zaleca się go.

Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Doskonały

Mieszkanie jest idealne dla rodzin z najmłodszych. Basen i atrakcje dla dzieci są wspaniałe.

Wakacje w bezludnej okolicy i w odległości 5 minut od plaży jest fantastyczne!

Spędziliśmy wspaniały kilka dni.

Gościnność właścicieli był rewelacyjny, bardzo dobry nic nie przegapić.

Powrót do strony logowania

Odkryj to zakwaterowanie
#56608 Studio Salou
4.5/5 - Błyszczący

Mieszkanie jest bardzo wygodne, wszczepione w dobrze dostosowany do tempa hiszpański zielony, rano udaliśmy się do odkrycia małych białych wiosek i zabytkowego centrum Casares, Estepona, Marbella, Ronda, Mijas itp i popołudniową drzemkę i basen Boris Vanier dał nam dobre wskazówki dla wycieczek, restauracji... on zawsze odpowiedział natychmiast na nasze pytania.

Wielkie dzięki Valery, który przywitał nas z naszych trudności w komunikacji.
Dziękuję Boris wzajemnego zaufania została ustalona w naszej wymiany.
Jeden mały narzekać za apartament: z tarasu na góry jest trochę głośno, ale okna zamknięte, to jest bardzo cichy... jeśli skorzystaliśmy z tarasem z widokiem na morze i basen... Zobacz rodziny Nantes

Odkryj to zakwaterowanie
#11533 Mieszkanie Estepona
5/5 - Błyszczący

Miła, pomocna obsługa, taras widok na morze. Jest kilka minut spacerem od plaży, supermarketu, restauracji i sklepów. Plaża jest wielki, ciche, bezpieczne, czyste, dobrze piasek, czyste wody. Polecamy ten apartament, aby odpocząć i cieszyć się pięknej plaży, w pięknej okolicy.

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
5/5 - Godny Uwagi

Bardzo ładny dom, basen, patio, Grill, leżaki, pościel i gospodarstwa domowego zadebiutował w tygodniu.
Wszystko, co mówi i w reklamie jest dokładne.
Zdjęcia z ogłoszenie odpowiadających dokładnie to, czego oczekuje.
Villa i bardzo ciche, w wysokości i widokiem na morze.
Właściciel jest naprawdę ładne i troski, basen, utrzymywane przez jego opieką rano przed światem będzie obudzić bez hałasu, wielki.
Byliśmy 4 pary i dom jest bardzo wygodne, to prawda, że jedno życie wielu out.
Dom i do zazdrości 1, 5kms plaże, ale z samochodem nie problemu lub 25 minut spacerem? bardzo dobrze usytuowany dla wszystkich wycieczek w zachodniej części wyspy.

Zalecamy to Wynajem na wakacje

Odkryj to zakwaterowanie
#63264 Willa Stalos
5/5 - Wzniosły

This is a great flat. It's great value for money. The flat is clean, bright and airy with a lovely balcony. The pool and pool area are perfect. You almost dont need to leave the complex. It really is lovely. The location is great. A good walk into town (30mins) or 15 Egyptian pounds 70p! The free beach is pretty good too. A bit of an adventure (i.e. unfinished), but I quite liked that! There are a number of pay as you go beaches close by if you want sun loungers etc. Pick up from the airport (charged). I've stayed in a few apartments and a hotel in Hurghada, and this strainght forward, value for money, is superior. I'll book it again, really. Many thanks...

Janusz B.
Właściciele
25/06/2017
Satyavan I am very glad that you had a good holiday. Thank you for the favorable and objective review of my apartment and beach. I'll be happy to host next time. I greet and wish you all the good days all the time
Odkryj to zakwaterowanie
#44298 Aparthotel Hurghada
4/5 - Niezrównany

Po prostu chciałem poinformować, jak bardzo cieszył się moim pobycie w Casa licencję. Willa miał wszystko, co potrzebne i będzie wystarczająco przestronne dla dużej rodziny.
To była przyjemność pływać w basenie i zrelaksować się podziwiając piękny ogród. Miałem szczęście z pogodą -, gorąco, ale przyjemny wiaterek. Zajęty plaże i jasne światła są w niewielkiej odległości; natomiast zabytków i przepięknych małych plaż na południu i na zachodnim wybrzeżu są warte zwiedzania. Został również umieszczony za odwiedzenie mojego przyjaciele, na północ od Aljezur.

Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
4/5 - Wyśmienity

Mieszkanie jest bardzo ładne, czyste, schludne, zapraszając sposób na odpoczynek i relaks.
Z tarasu roztacza się wspaniały widok na morze, krzesła, parasole, grill i meble ogrodowe.
Internet działa przy wysokiej prędkości i wszystko jest w idealnym stanie.

Parking znajduje się tuż obok mieszkania. Wszyscy tam są sklepy, centra handlowe, restauracje, supermarkety, banki, bakery House.

Bardzo blisko bardzo czystej piaszczystej plaży, z leżakami, parasolami, bary, jasne turkus wody.

Idealne do naszych wakacji!

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
4.5/5 - Hojny

Zatrzymaliśmy się w tym mieszkaniu od 02 czerwca 2017 r. do dnia 04 czerwca 2017 r.
Mieszkanie jest bardzo blisko zjazdu Barberino i kilka minut spacerem od A1 do słońca, ale otoczony przez zielone wzgórza w Mugello wewnątrz przypomina szczegóły wielu starych gospodarstw wiejskich, w tym domu, który wydaje się cofnąć się w czasie. Ponadto powitał nas bardzo serdecznie.

Apartament w związku z tym zdecydowanie zaleca, aby spędzić czas w przyrodzie, ale wciąż w pobliżu miejskich usług.

Odkryj to zakwaterowanie
#36532 Toskański Dom Barberino di Mugello
4.5/5 - Doskonały

Zakwaterowanie było bardzo piękne: duży taras!!! Wszystkie udogodnienia, przestronny apartament. Mnóstwo miejsca Somerville

Odkryj to zakwaterowanie
#12810 Mieszkanie Trogir
5/5 - Doskonały

Idealny na wakacje w słońcu, na plaży, z basenem. Jest w obszarze, który ma wszystko, czego potrzebujesz, takich jak supermarket, sklepy, restauracje i centra handlowe. Zapierające dech w piersiach widok na baseny, plaża i morze z tarasu. Z tarasu było wygodne dla mnie obejrzeć moje dwie starsze dzieci w basenie. Jednakże istnieje również ratownik, celowo wszystkich. Mieszkanie jest czyste, ładne i jasne. Ma niemieckie kanały telewizyjne, m.in. Plaży jest zaledwie kilka kroków od drzwi kompleksu. Również pasek - Beach, szatnie, toalety, sporty wodne, krzesła i parasole do słońca. Mieszkanie było łatwe, idealny na rodzinne wakacje.

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Ładne mieszkanie urządzone ze smakiem, gdzie wszystko ma swoje miejsce. Ładny taras z widokiem pól i gór.
Jedynym minusem, zwłaszcza, jeśli chcesz iść z pracy: całkowity brak prędkości Internetu, który cupped stale, zarówno w Internecie, które są dostępne na telefonach...

W skrócie, ładne miejsce!

Odkryj to zakwaterowanie
#15367 Studio Roche-Saint-Secret-Béconne
4.5/5 - Bardzo Dobrze

W klimacie gościnność i doskonałą akompaniamentu.
Dom jest proste i idealne, bardzo przyjemny pobyt.

Jose i Diana robią wszystko, aby ułatwić kontakt z kraju.

Naprawdę dzięki za wszystko!

Odkryj to zakwaterowanie
#76421 Dom Guanabo
5/5 - Dobry

Spędziliśmy trzy dni i noce w ten domek do dużej pojemności, na brzegu jeziora St-punkt.

Byliśmy grupą 7 par bezdzietnych i byli w stanie w pełni korzystać z wyjątkowy widok z domku, a także te wielkie korzyści (toalety i prysznice w dużych ilościach, duży pokój, aby żyć...).
Zaletą tego domku jest również blisko sklepy (piekarnia, sklep spożywczy, rzeźnik, ser) oprócz basenu Aqua2Lacs (gdzie możemy cieszyć się relaksu w czasie burzy: Pogoda bywa kapryśna w górnej doubs) i morskie w 2 krokach!

Startujemy co roku w różnych coisn z Francji w domku z tej grupy przyjaciół i wszyscy zgodziliśmy się, że to najpiękniejsze wynajem, mieliśmy się tam.

Odkryj to zakwaterowanie
#65359 Chalet Malbuisson
5/5 - Wielki

Czyste, schludne, wyposażone, przestronne i najlepsze: widok na morze i na plaży z tarasu.

Rano to bardzo miłe, pływać w basenie przed śniadaniem w restauracji obok hotelu. W okolicy hotelu są wszelkiego rodzaju usług, takich jak supermarkety, bary, sklepy i centra handlowe.

Szybko zaparkowany, mimo, że samochód nie jest konieczne, krótkiego spaceru wzdłuż plaży, jesteś w miejscowości Morro Jable.

Moje następne wakacje będzie tu dla Ciebie!

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Dobry

Wiedzieliśmy już miejsce, my wiedzieliśmy, że już w ubiegłym roku w innym willi nadal oferowane przez tych samych właścicieli.

Dobrze utrzymane i uczęszczane przez mieszkańców, rezydencje plaży jest tylko dwóch kilometrów i można dojechać samochodem na drodze i dostarczane szybko, nawet w sezonie tylko 3 minut od morza.
To jest idealne dla rodzin, nawet przy obecności dzieci, osób starszych i osób niepełnosprawnych.

Andrea właścicieli i Patrizia są zawsze bardzo dostepni.

Część zewnętrzna posiada ładny ogród, miły i bardzo dobrze utrzymane, z placem zabaw dla dzieci oraz krzesła i zamknięcie zapewnia bezpieczeństwo, nawet pies nie może uciec od samego siebie.

Będę ją ponownie

Ogród do doświadczonychOgród do doświadczonych © annamancini @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#70059 Willa San Felice Circeo
4.5/5 - Wyśmienity

Dom zasługuje, aby być znany. Mieliśmy bardzo miły pobyt.

Pokoje są czyste. Okazało się, niezbędne. Zdjęcia odnoszą się do obudowy. Andrée przywitała nas gorąco. Jego potrawy są doskonałe z domowej roboty makarony. I śniadanie... na górze z różnego rodzaju domowe dżemy, bardziej smaczne niż inne.

Naprawdę miejsce polecam dla bardzo dobrze i okolicy dodać uroku.

Odkryj to zakwaterowanie
#73838 Dom Wiejski Méthamis
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Piękna Willa z basenem, przyjemny i strój kąpielowy to miłe!

Remake!

Dzięki Lionel porady!

Śniadanie przy basenie! Śniadanie przy basenie! © MariL @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#10072 Willa Ban Phe
5/5 - Bez Zarzutu

Dobre, bardzo ciche, otoczone zielenią, w ogrodzonym, mieliśmy piękny pobyt.

Właściciel jest dyskretny, przyjazne i dostępne, gdy są potrzebne. Otwórz na duży taras w ogrodzie jest dobrze izolowana od właścicieli.

Można korzystać z jacuzzi, który jest miły.

Agay jest dość mały ośrodek dla rodzin z dziećmi!

Odkryj to zakwaterowanie
#19259 Mieszkanie Agay
4.5/5 - Godny Uwagi

Zatrzymaliśmy się w Casa licencję na dwa tygodnie. Prywa willi i dzieci grał cały dzień w basenie w siedzibie bańki.
Cieszyliśmy się grill z przyjaciółmi (którzy również zostali w Algarve) w pobliżu basenu ze świeżych ryb, kupiliśmy od lokalnego targu w Bensafrim.and cieszył się widokiem na wsi. Dom był idealny dla nas.
Mieliśmy kilka drobnych punktów dla naprawy mamy zgłoszone do właściciela.

Harry, dziękuję za porady, szczególnie podobało nam wydajność Fado w pobliskiej restauracji O Cangalho.

Firma Microsoft zaleca willa dla rodzin z dziećmi lub bez! (Harry, przepraszam za nie odpowiadać wcześniej do Twojego wniosku o przegląd)

Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
4.5/5 - Niezrównany

Ciche, otoczonych zielenią w gated przebywał tam wspaniałe wakacje.

Właściciel jest dyskretny, przyjazne i dostępne, gdy są potrzebne.

Otwórz na duży taras w ogrodzie jest dobrze izolowana od właścicieli.

Najbardziej wielki: można korzystać z jacuzzi.

Agay jest dość mały ośrodek dla rodzin z dziećmi!

Odkryj to zakwaterowanie
#19259 Mieszkanie Agay
4.5/5 - Skończony

Bardzo dobrze utrzymane, piękne meble, wygodne, czyste, duże, częściowo zadaszony taras i Gartenmöbel.Es wyposażony jest w niezbędny sprzęt.

Hotel znajduje się w pobliżu plaży i wszystkie niezbędne usługi, takie jak supermarket, sklepy i domowe wypieki.

Polecam na spokojny wypoczynek na plaży.

Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
4.5/5 - Błyszczący

Bardzo serdecznie zapraszamy. Kocham Gasrgeber z super porady dla atrakcji i wszystko, czego potrzebujesz. Piękne, bardzo dobry punkt wyjścia dla wycieczek i przygody w okolicy: San José i dla całej północy Kostaryki. Bardzo dobry i przyjazny-umeblowany domek. Przyjemny klimat, trochę podwyższone. Zawsze czysty basen. Atenas jest położony 10 minut jazdy samochodem. Byliśmy tam sześć tygodni i Zarezerwuj tutaj. Wysoce zalecane.

Odkryj to zakwaterowanie
#46651 Bungalow Atenas
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Bardzo proste dokonać rezerwacji, wszystkie nasze pytania były szybko odpowiedział mailem przez właściciela.
Znaleźliśmy dom szybko, w oparciu o opis właściciela.

Zostaliśmy przywitani ciepło przez dyrektora domu, który pokazał nam i byliśmy szczęśliwi znaleźć już orzeźwiające butelkę wody mineralnej w lodówce, jako prezent powitalny.

Willa jest bardzo ciepły, dokładnie zgodnie z opisem w dodanie, a czuliśmy się w domu od pierwszego dnia. Znaleźliśmy plaży aż naszej ulicy.
Restauracje były wszędzie, ważna decyzja. Downtown był 3-4 minuty na piechotę. Badaliśmy też różnych plaż, które były nieco dalej od nas, nazwaliśmy taksówkę i zabrał nas tam.
Znaleźliśmy kilka kart z operatorów taksówek w willi, możemy po prostu wybrał jedną. To był bardzo przyjemny pobyt i będzie zatrzymać w dowolnym momencie.

Tylko serdecznie polecam dom do wszystkich miłośników morza.

Odkryj to zakwaterowanie
#50415 Willa Eforie
5/5 - Bez Zarzutu

Mieliśmy wspaniały czas w domu. Może nie chcą więcej.
Lokalizacja jest idealna, plaże i wspaniałe plaże, centrum miasta, kilka minut spacerem-samochodu nie jest konieczne, chyba, że zamierzasz daleko w Konstancy oraz Mangalia.
Serdecznie powitał dyrektor budynku i dał nam kilka dobrych rad i informacji, Willa było dokładnie to, co chcieliśmy. Pięknie utrzymana, z dużym salonem, dobre wi - fi i komfortowe pokoje.

Na pewno wrócimy już planowane na następny rok.

Odkryj to zakwaterowanie
#50415 Willa Eforie
4.5/5 - Wspaniały

Znakomity pobyt we wspaniałej willi urządzone ze smakiem.

Dyrektor Jean-Michel zawsze bylo tam odpowiedzi na nasze pytania, poinformuje nas i zarezerwować wycieczkę, niech znają nas dobre miejsca do pójść na wizytę przez nas - nawet i jedzenie, również przedstawić do wynajęcia nam samochód, zamówić taksówkę, czeka na nas, gdy będziemy przyleciał na lotnisko i przenoszą nas w dniu wyjazdu.
Za bardzo niewielką dopłatą mieliśmy śniadanie z wielu wyborów, które możemy było serwowane przy basenie.

Gospodarstwa domowego i pokoje były dość dni...

On był na górze! Będziemy w plecy, to na pewno!

Odkryj to zakwaterowanie
#22544 Willa Rawai
5/5 - Wyśmienity

Willa jest coś naprawdę surrealistyczne spędził wakacje naprawdę marzycielski, planujemy wrócić w sierpniu.

Kąpaliśmy się w basenie, a także morze od plaży jest kilka minut spacerem poszliśmy codziennie fantastyczne naprawdę nic do powiedzenia

Giuseppe F.
Właściciele
31/05/2017
Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że mieliśmy jako gości, jesteś bardzo miła rodzina.

Mamy nadzieję zobaczyć was ponownie w sierpniu.
Odkryj to zakwaterowanie
#53479 Willa Monticanaglia
5/5 - Hojny

A true haven of peace in an extraordinary setting. Weekend with friends or we took advantage of this beautiful and soothing place.
Despite the gloomy weather, the atmosphere was joyful!

Thanks to Florence for his home!

BEAUNE ETCETERA
Właściciele
30/05/2017
Dziękuję Chris, cała zabawa była dla mnie! Pozostaje tylko dla ciebie, który wrócił ze słońcem.

Dziękujemy za zaufanie i mam nadzieję, że wkrótce.


Florencja
Odkryj to zakwaterowanie
#50443 Budynek z Kamienia Meursanges
5/5 - Godny Uwagi

Mieliśmy wspaniały weekend!

Mamitou i Papitou są ludzie bardzo miło i ciepło! Na pewno wrócimy. Domek był bardzo dobrze utrzymane i urządzone, i nawet nasze psy były mile widziane!

Linda, Peter i Chloe

Odkryj to zakwaterowanie
#70586 Chalet Hockai
4.5/5 - Wielki

Bardzo przyjemny dom, położony blisko morza (pieszo)
wewnątrz zmęczony i TV nie działa, nie ma internetu
Bardzo ładny basen, światła i dysze wodne i wiele więcej
sklepy w pobliżu
Mieliśmy dobry pobyt

Philippe V.
Właściciele
30/05/2017
Villa został całkowicie przekształcony wewnątrz i na zewnątrz w 2016 roku! Jest teraz nieograniczone wifi i Freeview satelitarnej. Nowy basen z ogrzewania słonecznego. Krawędź tarasu i baru są nowe i bardzo przyjemne Są lekkie, pokazy fontanny i dysze w basenie na relaksujący i przyjemny wieczór!

Do zobaczenia
Odkryj to zakwaterowanie
#44957 Willa Calpe
5/5 - Wyśmienity

Kochamy Wyspy Kanaryjskie, ale jest to po raz pierwszy w Fuerteventura.

Wynajęliśmy dwa apartamenty kompleks od samego właściciela.

Ten jest ładne, czyste, dobrze wyposażone w obszarze każdej usługi, może potrzebujesz. Balkon jest dość duży, z mebli i relaksujący widok na morze na plażę. Obszarze pule są bardzo relaksujący zbyt, posiadające widok na morze z leżaków.

Niezwykle bogaty zalecane dla każdego, który lubi słońce, czyste plaże i relaks!

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
4.5/5 - Błyszczący

Minęły lata, które I nie był zbyt miły, jesteśmy wszystko wraca zrelaksowany, zaskoczony przez piękno krajobrazów i nawet nieco większy ze względu na wspaniałe kuchnia.

Kemping jest utrzymywany z pasją przez właściciela i jeśli lubisz rośliny Aloe, tutaj znajdziesz wszelkiego rodzaju, oprócz rozmarynu i rakiet. Strony są prawie wszystkie zacienione przez drzewa eukaliptusowe. Claudio, w barze restauracji, jego uśmiech, jest naprawdę wyjątkowa w zarządzaniu swoim klientom, nawet, jeśli jest pełny.

Polecam go, jeśli chcesz zjeść pizzę (Bardzo dobry). Mówić, dopóki nie zakończy się on. Dzieci, w wieku 13 i 7, dobrze się bawili, a pies Owczarek niemiecki było swobodnie pływać na plaży... jak powiedziałem na początku, wakacje były naprawdę piękne.

Odkryj to zakwaterowanie
#15579 Mieszkanie Vieste
5/5 - Godny Uwagi

W przyjemnym środowisku z spokojny w lesie sosnowym, bardzo wygodna domu do dekoracji.

Kuchnia jest bardzo dobrze wyposażony, nic nie brakuje! Cieszyliśmy się klimatyzacji podczas gorących tygodni. Séverine i Jean-Jacques były bardzo przyjemne i zrobił wszystko, aby najbardziej pobytu (Dziękuję za kosz domu dla nas do odkrywania lokalnych produktów i warzyw ogrodowych :)

Wiele gier dla dzieci, kryty i odkryty, uprzejmie udostępnione.
Obudowa dobrze dla wielu wycieczek w tym bogatym regionie; Jednakże od wsi, samochód jest niezbędna.

Dzieci i dorosłych, Spędziliśmy dwa tygodnie Świetne!

Jean Jacques D.
Właściciele
28/05/2017
Wielkie dzięki za komentarz. Jesteśmy zadowoleni, że pobyt w Prowansji poszło gładko i czekamy na was ponownie w naszym domu.
Czekam na nasze ponowne
spotkanie.
Odkryj to zakwaterowanie
#3024 Dom Wiejski Lambesc
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Naprawdę przyjemny pobyt, podczas którego skorzystaliśmy z polem creole bardzo dobrze rozplanowane w środku egzotycznej roślinności: zmiana scenerii, niedaleko od stresu urzędu!

Kadrowanie jest extra: obecny ale dyskretny, opiekuńczy, naprawdę urocza.

Wspaniałe odkrycie lokalnej fauny i flory oraz bardzo piękne wymiany ludzi z Lynda, Vanessa i Charlotte! Dziękuję dziewczyny!

Nasz jedyny żal: nie jest w stanie dłużej!

Odkryj to zakwaterowanie
#7410 Bungalow Deshaies
5/5 - Bez Zarzutu

Mieszkaliśmy w tej pięknej willi na około 10 dni podczas ostatnich wakacji w Western Cape.
Ma piękny, ciepły i Artystyczny uczucie do niego, które naprawdę cieszył. Widoki są niesamowite i kochaliśmy się, ten jest usytuowany na zboczu góry z rezerwatu przyrody na tylne drzwi, ale z sklepy tylko 2 minuty jazdy w dół wzgórza.

To było dla nas zbyt, w niewielkiej odległości od lotniska, winelands i Overberg i z chaosu centrum Kapsztadu w odległości (około 40 minut jazdy).

Gorąco polecamy!

Odkryj to zakwaterowanie
#12519 Willa Gordon's Bay
5/5 - Niezrównany

Jesteśmy rodzina z 6 i czuliśmy się bardzo komfortowo w mieszkaniu.
Mieszkanie było czyste, dobrze wyposażone i jest w pobliżu pięknej plaży w Costa Calma.
Taras jest ogromny, w pełni wyposażona w leżaki, grill i meble ogrodowe.
Mieszkanie jest jasne i przestronne, meble są wygodne i gotów jest to łatwe do poruszania się i zrelaksować się w salonie.
Istnieje kilka kanałów telewizyjnych, niemiecki oraz szerokopasmowego dostępu do Internetu.
Istnieje parking osiedle, tuż obok mieszkania, łatwo dostępne.

W pobliżu znajduje się supermarket, sklepy, restauracje, banki, wynajem samochodów, apteki i wszystko, czego potrzebujesz.

Mimo bliskości do plaży, mieszkanie było zawsze bardzo cicho.

wakacje naprawdę relaksujące, po prostu idealny!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Skończony

Jesteśmy niemiecka rodzina z dziesięciu osób. Mamy mieści się w dwóch mieszkań tego samego właściciela w tym kompleksie.

Oba apartamenty znajdują się obok siebie. Oba są świetne, czyste, wszystko w porządku, i wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz.
W pobliżu znajduje się plaża, supermarket, sklepy, piekarnia i restauracji do domu. Bardzo wygodne, to jest komunalnych parking, obok dwóch mieszkań. Internet ma dużą prędkość w obu mieszkań.

Tarasy są bardzo duże, wygodne, z meblami ogrodowymi.

Wracaliśmy bardzo zadowoleni tam i prawdopodobnie w przyszłym roku. Temperatura była bardzo ciepły, plaża jest woda czysta. Słońce i plaża, na co dzień, to naprawdę wspaniałe wakacje, rodzina.

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
4.5/5 - Hojny

Czujesz się w raju. Bardzo ładny kompleks w pobliżu morza.

Czysty, komfortowy apartament z pięknym widokiem na morze z tarasu.
W kilka minut spacerem jesteś na sklep spożywczy, piekarnia House i różnego rodzaju sklepy. Plaża jest szeroka, czysta i czystych wód.

Apartament całkowicie zalecane!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
4.5/5 - Dobry

Głównym atutem tego mieszkania jest to, że znajduje się on bezpośrednio na plaży i lokalizacja, doskonały widok.
Mieszkanie jest czyste, zadbane z wszystko, czego potrzebujesz. Basen jest idealnym miejscem na relaks i sprzyja leżeć na kanapie.
Wszystkie niezbędne usługi są dostępne w pobliżu. . To jest po raz pierwszy byliśmy w południowej części wyspy Fuerteventura, i nigdy nie jest za późno!
Wynajęliśmy miał dwa apartamenty, które należą do tego samego właściciela. Wakacje apartamenty domy są bardzo dobre.
My z przyjemnością, że polecamy to miejsce!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Wyśmienity

Dwadzieścia lat później, jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura.

W tym roku postanowiliśmy iść na południe i fascynuje nas plaż.
Zatrzymaliśmy się w dwa wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament posiada duży taras z widokiem na morze, komfortowe i wygodne, wyposażone we wszystko, co niezbędne, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz apartamentu. Tam znajduje się parking, blisko plaży i niemieckie kanały. Co więcej można prosić dla udanego urlopu.

Firma Microsoft zaleca, bo byliśmy tam bardzo szczęśliwi.

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
5/5 - Dobry

Przez dwadzieścia lat jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura. W tym roku postanowiliśmy iść na południe, i byliśmy fascynujące plaże.
Byliśmy w dwie wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament jest nowocześnie urządzone, wyposażone we wszystko co niezbędne przestronne, duży taras, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz domu. Ma garaż, niemieckie kanały i blisko do plaży.

Co więcej można prosić na miły wypoczynek. Polecamy, ponieważ byliśmy bardzo szczęśliwi.

Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma