WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

4.5/5 - Wzniosły

Zostaliśmy przywitani przez Roth Pani osobiście. Będziemy mieli możliwość kierowania samochodem prawo po rozładunku w garażu. Padało mocno po przyjeździe i byliśmy zadowoleni móc przejść przez piwnicy do mieszkania. Apartament był bardzo czysty, zadbany, i to było znaleźć wszystko, czego potrzebowaliśmy. Nowy płaski w żywych i telewizor z płaskim ekranem w sypialni. Łóżka zaangażowany i butelka szampana stanął na stole po przyjeździe. W pobliżu znajdują się sklepy i restauracje, a także przystanek autobusowy usytuowany jest zaledwie kilka minut. Ponieważ było trochę śniegu w Saalbach, jesteśmy po Maria ALM, zaledwie kilka minut. Jesienią będzie powrotem chcą wspiąć się na góry.

Odkryj to zakwaterowanie
#47726 Mieszkanie Saalfelden
4.5/5 - Doskonały

Moja dziewczyna i otrzymała opiekę nad Apartament bardzo ładnie. Pierwsze wrażenie było: ' można nas czujemy. Łóżka były czyste, ręczniki były w łazience i wszystko było idealnie czyste. W dniu przyjazdu było butelkę wina musującego, otworzyliśmy. W szafie, wszystko jest bardzo czyste i wszystko, aby znaleźć to, czego potrzebujesz. Nasza pierwsza wycieczka do "Peter Wiechentalerhütte" był wielki i mieliśmy piękny widok na jezioro Zell. Jesteśmy zmęczeni, zwracane z wycieczki w jednej z uroczych restauracji. Wszystkie sklepy są w bezpośrednim sąsiedztwie, Samochód mogliśmy wolna Store w garażu. Mieliśmy bardzo relaksujące dni w zadbanym domu. Jak wrócić.

Odkryj to zakwaterowanie
#47726 Mieszkanie Saalfelden
4.5/5 - Bardzo Dobrze

W klimacie gościnność i doskonałą akompaniamentu.
Dom jest proste i idealne, bardzo przyjemny pobyt.

Jose i Diana robią wszystko, aby ułatwić kontakt z kraju.

Naprawdę dzięki za wszystko!

Odkryj to zakwaterowanie
#76421 Dom Guanabo
5/5 - Dobry

Spędziliśmy trzy dni i noce w ten domek do dużej pojemności, na brzegu jeziora St-punkt.

Byliśmy grupą 7 par bezdzietnych i byli w stanie w pełni korzystać z wyjątkowy widok z domku, a także te wielkie korzyści (toalety i prysznice w dużych ilościach, duży pokój, aby żyć...).
Zaletą tego domku jest również blisko sklepy (piekarnia, sklep spożywczy, rzeźnik, ser) oprócz basenu Aqua2Lacs (gdzie możemy cieszyć się relaksu w czasie burzy: Pogoda bywa kapryśna w górnej doubs) i morskie w 2 krokach!

Startujemy co roku w różnych coisn z Francji w domku z tej grupy przyjaciół i wszyscy zgodziliśmy się, że to najpiękniejsze wynajem, mieliśmy się tam.

Odkryj to zakwaterowanie
#65359 Chalet Malbuisson
5/5 - Wielki

Czyste, schludne, wyposażone, przestronne i najlepsze: widok na morze i na plaży z tarasu.

Rano to bardzo miłe, pływać w basenie przed śniadaniem w restauracji obok hotelu. W okolicy hotelu są wszelkiego rodzaju usług, takich jak supermarkety, bary, sklepy i centra handlowe.

Szybko zaparkowany, mimo, że samochód nie jest konieczne, krótkiego spaceru wzdłuż plaży, jesteś w miejscowości Morro Jable.

Moje następne wakacje będzie tu dla Ciebie!

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Dobry

Wiedzieliśmy już miejsce, my wiedzieliśmy, że już w ubiegłym roku w innym willi nadal oferowane przez tych samych właścicieli.

Dobrze utrzymane i uczęszczane przez mieszkańców, rezydencje plaży jest tylko dwóch kilometrów i można dojechać samochodem na drodze i dostarczane szybko, nawet w sezonie tylko 3 minut od morza.
To jest idealne dla rodzin, nawet przy obecności dzieci, osób starszych i osób niepełnosprawnych.

Andrea właścicieli i Patrizia są zawsze bardzo dostepni.

Część zewnętrzna posiada ładny ogród, miły i bardzo dobrze utrzymane, z placem zabaw dla dzieci oraz krzesła i zamknięcie zapewnia bezpieczeństwo, nawet pies nie może uciec od samego siebie.

Będę ją ponownie

Ogród do doświadczonychOgród do doświadczonych © annamancini @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#70059 Willa San Felice Circeo
4.5/5 - Wyśmienity

Dom zasługuje, aby być znany. Mieliśmy bardzo miły pobyt.

Pokoje są czyste. Okazało się, niezbędne. Zdjęcia odnoszą się do obudowy. Andrée przywitała nas gorąco. Jego potrawy są doskonałe z domowej roboty makarony. I śniadanie... na górze z różnego rodzaju domowe dżemy, bardziej smaczne niż inne.

Naprawdę miejsce polecam dla bardzo dobrze i okolicy dodać uroku.

Odkryj to zakwaterowanie
#73838 Dom Wiejski Méthamis
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Piękna Willa z basenem, przyjemny i strój kąpielowy to miłe!

Remake!

Dzięki Lionel porady!

Śniadanie przy basenie! Śniadanie przy basenie! © MariL @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#10072 Willa Ban Phe
5/5 - Bez Zarzutu

Dobre, bardzo ciche, otoczone zielenią, w ogrodzonym, mieliśmy piękny pobyt.

Właściciel jest dyskretny, przyjazne i dostępne, gdy są potrzebne. Otwórz na duży taras w ogrodzie jest dobrze izolowana od właścicieli.

Można korzystać z jacuzzi, który jest miły.

Agay jest dość mały ośrodek dla rodzin z dziećmi!

Odkryj to zakwaterowanie
#19259 Mieszkanie Agay
4.5/5 - Godny Uwagi

Zatrzymaliśmy się w Casa licencję na dwa tygodnie. Prywa willi i dzieci grał cały dzień w basenie w siedzibie bańki.
Cieszyliśmy się grill z przyjaciółmi (którzy również zostali w Algarve) w pobliżu basenu ze świeżych ryb, kupiliśmy od lokalnego targu w Bensafrim.and cieszył się widokiem na wsi. Dom był idealny dla nas.
Mieliśmy kilka drobnych punktów dla naprawy mamy zgłoszone do właściciela.

Harry, dziękuję za porady, szczególnie podobało nam wydajność Fado w pobliskiej restauracji O Cangalho.

Firma Microsoft zaleca willa dla rodzin z dziećmi lub bez! (Harry, przepraszam za nie odpowiadać wcześniej do Twojego wniosku o przegląd)

Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
4.5/5 - Niezrównany

Ciche, otoczonych zielenią w gated przebywał tam wspaniałe wakacje.

Właściciel jest dyskretny, przyjazne i dostępne, gdy są potrzebne.

Otwórz na duży taras w ogrodzie jest dobrze izolowana od właścicieli.

Najbardziej wielki: można korzystać z jacuzzi.

Agay jest dość mały ośrodek dla rodzin z dziećmi!

Odkryj to zakwaterowanie
#19259 Mieszkanie Agay
4.5/5 - Skończony

Bardzo dobrze utrzymane, piękne meble, wygodne, czyste, duże, częściowo zadaszony taras i Gartenmöbel.Es wyposażony jest w niezbędny sprzęt.

Hotel znajduje się w pobliżu plaży i wszystkie niezbędne usługi, takie jak supermarket, sklepy i domowe wypieki.

Polecam na spokojny wypoczynek na plaży.

Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
4.5/5 - Błyszczący

Bardzo serdecznie zapraszamy. Kocham Gasrgeber z super porady dla atrakcji i wszystko, czego potrzebujesz. Piękne, bardzo dobry punkt wyjścia dla wycieczek i przygody w okolicy: San José i dla całej północy Kostaryki. Bardzo dobry i przyjazny-umeblowany domek. Przyjemny klimat, trochę podwyższone. Zawsze czysty basen. Atenas jest położony 10 minut jazdy samochodem. Byliśmy tam sześć tygodni i Zarezerwuj tutaj. Wysoce zalecane.

Odkryj to zakwaterowanie
#46651 Chalet Bungalow Atenas
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Bardzo proste dokonać rezerwacji, wszystkie nasze pytania były szybko odpowiedział mailem przez właściciela.
Znaleźliśmy dom szybko, w oparciu o opis właściciela.

Zostaliśmy przywitani ciepło przez dyrektora domu, który pokazał nam i byliśmy szczęśliwi znaleźć już orzeźwiające butelkę wody mineralnej w lodówce, jako prezent powitalny.

Willa jest bardzo ciepły, dokładnie zgodnie z opisem w dodanie, a czuliśmy się w domu od pierwszego dnia. Znaleźliśmy plaży aż naszej ulicy.
Restauracje były wszędzie, ważna decyzja. Downtown był 3-4 minuty na piechotę. Badaliśmy też różnych plaż, które były nieco dalej od nas, nazwaliśmy taksówkę i zabrał nas tam.
Znaleźliśmy kilka kart z operatorów taksówek w willi, możemy po prostu wybrał jedną. To był bardzo przyjemny pobyt i będzie zatrzymać w dowolnym momencie.

Tylko serdecznie polecam dom do wszystkich miłośników morza.

Odkryj to zakwaterowanie
#50415 Willa Eforie
5/5 - Bez Zarzutu

Mieliśmy wspaniały czas w domu. Może nie chcą więcej.
Lokalizacja jest idealna, plaże i wspaniałe plaże, centrum miasta, kilka minut spacerem-samochodu nie jest konieczne, chyba, że zamierzasz daleko w Konstancy oraz Mangalia.
Serdecznie powitał dyrektor budynku i dał nam kilka dobrych rad i informacji, Willa było dokładnie to, co chcieliśmy. Pięknie utrzymana, z dużym salonem, dobre wi - fi i komfortowe pokoje.

Na pewno wrócimy już planowane na następny rok.

Odkryj to zakwaterowanie
#50415 Willa Eforie
4.5/5 - Wspaniały

Znakomity pobyt we wspaniałej willi urządzone ze smakiem.

Dyrektor Jean-Michel zawsze bylo tam odpowiedzi na nasze pytania, poinformuje nas i zarezerwować wycieczkę, niech znają nas dobre miejsca do pójść na wizytę przez nas - nawet i jedzenie, również przedstawić do wynajęcia nam samochód, zamówić taksówkę, czeka na nas, gdy będziemy przyleciał na lotnisko i przenoszą nas w dniu wyjazdu.
Za bardzo niewielką dopłatą mieliśmy śniadanie z wielu wyborów, które możemy było serwowane przy basenie.

Gospodarstwa domowego i pokoje były dość dni...

On był na górze! Będziemy w plecy, to na pewno!

Odkryj to zakwaterowanie
#22544 Willa Rawai
5/5 - Wyśmienity

Willa jest coś naprawdę surrealistyczne spędził wakacje naprawdę marzycielski, planujemy wrócić w sierpniu.

Kąpaliśmy się w basenie, a także morze od plaży jest kilka minut spacerem poszliśmy codziennie fantastyczne naprawdę nic do powiedzenia

Giuseppe F.
Właściciele
31/05/2017
Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że mieliśmy jako gości, jesteś bardzo miła rodzina.

Mamy nadzieję zobaczyć was ponownie w sierpniu.
Odkryj to zakwaterowanie
#53479 Willa Monticanaglia
5/5 - Hojny

A true haven of peace in an extraordinary setting. Weekend with friends or we took advantage of this beautiful and soothing place.
Despite the gloomy weather, the atmosphere was joyful!

Thanks to Florence for his home!

BEAUNE ETCETERA
Właściciele
30/05/2017
Dziękuję Chris, cała zabawa była dla mnie! Pozostaje tylko dla ciebie, który wrócił ze słońcem.

Dziękujemy za zaufanie i mam nadzieję, że wkrótce.


Florencja
Odkryj to zakwaterowanie
#50443 Budynek z Kamienia Meursanges
5/5 - Godny Uwagi

Mieliśmy wspaniały weekend!

Mamitou i Papitou są ludzie bardzo miło i ciepło! Na pewno wrócimy. Domek był bardzo dobrze utrzymane i urządzone, i nawet nasze psy były mile widziane!

Linda, Peter i Chloe

Odkryj to zakwaterowanie
#70586 Chalet Hockai
4.5/5 - Wielki

Bardzo przyjemny dom, położony blisko morza (pieszo)
wewnątrz zmęczony i TV nie działa, nie ma internetu
Bardzo ładny basen, światła i dysze wodne i wiele więcej
sklepy w pobliżu
Mieliśmy dobry pobyt

Philippe V.
Właściciele
30/05/2017
Villa został całkowicie przekształcony wewnątrz i na zewnątrz w 2016 roku! Jest teraz nieograniczone wifi i Freeview satelitarnej. Nowy basen z ogrzewania słonecznego. Krawędź tarasu i baru są nowe i bardzo przyjemne Są lekkie, pokazy fontanny i dysze w basenie na relaksujący i przyjemny wieczór!

Do zobaczenia
Odkryj to zakwaterowanie
#44957 Willa Calpe
5/5 - Wyśmienity

Kochamy Wyspy Kanaryjskie, ale jest to po raz pierwszy w Fuerteventura.

Wynajęliśmy dwa apartamenty kompleks od samego właściciela.

Ten jest ładne, czyste, dobrze wyposażone w obszarze każdej usługi, może potrzebujesz. Balkon jest dość duży, z mebli i relaksujący widok na morze na plażę. Obszarze pule są bardzo relaksujący zbyt, posiadające widok na morze z leżaków.

Niezwykle bogaty zalecane dla każdego, który lubi słońce, czyste plaże i relaks!

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Wspaniały

Rezerwacja willi na kilka dni - i miał najlepszy czas!

Anna była bardzo przytulny i wygodny w check-in i kasy, dom był bez skazy i czystym - wszystko bez zarzutu zarówno wewnątrz i na zewnątrz działalności, od pływania basen do gotowania :)

Najbliższa plaża villa jest Solanas, absolutnie wspaniały i o niewielkiej :)

Przyjdzie jeszcze raz i polecam każdemu! 5-GWIAZDKOWE :)

Daniele L.
Właściciele
29/05/2017
Dziękuję pogan, dołożymy wszelkich starań, aby ci i wielu z was spłacić nam poszanowaniem nasz dom Byliście bardzo dobre i czyste, mam nadzieję, że cię jako naszego gościa.
Odkryj to zakwaterowanie
#29444 Willa Solanas (Sinnai)
4.5/5 - Błyszczący

Minęły lata, które I nie był zbyt miły, jesteśmy wszystko wraca zrelaksowany, zaskoczony przez piękno krajobrazów i nawet nieco większy ze względu na wspaniałe kuchnia.

Kemping jest utrzymywany z pasją przez właściciela i jeśli lubisz rośliny Aloe, tutaj znajdziesz wszelkiego rodzaju, oprócz rozmarynu i rakiet. Strony są prawie wszystkie zacienione przez drzewa eukaliptusowe. Claudio, w barze restauracji, jego uśmiech, jest naprawdę wyjątkowa w zarządzaniu swoim klientom, nawet, jeśli jest pełny.

Polecam go, jeśli chcesz zjeść pizzę (Bardzo dobry). Mówić, dopóki nie zakończy się on. Dzieci, w wieku 13 i 7, dobrze się bawili, a pies Owczarek niemiecki było swobodnie pływać na plaży... jak powiedziałem na początku, wakacje były naprawdę piękne.

Odkryj to zakwaterowanie
#15579 Mieszkanie Vieste
5/5 - Godny Uwagi

W przyjemnym środowisku z spokojny w lesie sosnowym, bardzo wygodna domu do dekoracji.

Kuchnia jest bardzo dobrze wyposażony, nic nie brakuje! Cieszyliśmy się klimatyzacji podczas gorących tygodni. Séverine i Jean-Jacques były bardzo przyjemne i zrobił wszystko, aby najbardziej pobytu (Dziękuję za kosz domu dla nas do odkrywania lokalnych produktów i warzyw ogrodowych :)

Wiele gier dla dzieci, kryty i odkryty, uprzejmie udostępnione.
Obudowa dobrze dla wielu wycieczek w tym bogatym regionie; Jednakże od wsi, samochód jest niezbędna.

Dzieci i dorosłych, Spędziliśmy dwa tygodnie Świetne!

Jean Jacques D.
Właściciele
28/05/2017
Wielkie dzięki za komentarz. Jesteśmy zadowoleni, że pobyt w Prowansji poszło gładko i czekamy na was ponownie w naszym domu.
Czekam na nasze ponowne
spotkanie.
Odkryj to zakwaterowanie
#3024 Dom Wiejski Lambesc
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Naprawdę przyjemny pobyt, podczas którego skorzystaliśmy z polem creole bardzo dobrze rozplanowane w środku egzotycznej roślinności: zmiana scenerii, niedaleko od stresu urzędu!

Kadrowanie jest extra: obecny ale dyskretny, opiekuńczy, naprawdę urocza.

Wspaniałe odkrycie lokalnej fauny i flory oraz bardzo piękne wymiany ludzi z Lynda, Vanessa i Charlotte! Dziękuję dziewczyny!

Nasz jedyny żal: nie jest w stanie dłużej!

Odkryj to zakwaterowanie
#7410 Bungalow Deshaies
5/5 - Bez Zarzutu

Mieszkaliśmy w tej pięknej willi na około 10 dni podczas ostatnich wakacji w Western Cape.
Ma piękny, ciepły i Artystyczny uczucie do niego, które naprawdę cieszył. Widoki są niesamowite i kochaliśmy się, ten jest usytuowany na zboczu góry z rezerwatu przyrody na tylne drzwi, ale z sklepy tylko 2 minuty jazdy w dół wzgórza.

To było dla nas zbyt, w niewielkiej odległości od lotniska, winelands i Overberg i z chaosu centrum Kapsztadu w odległości (około 40 minut jazdy).

Gorąco polecamy!

Odkryj to zakwaterowanie
#12519 Willa Gordon's Bay
5/5 - Niezrównany

Jesteśmy rodzina z 6 i czuliśmy się bardzo komfortowo w mieszkaniu.
Mieszkanie było czyste, dobrze wyposażone i jest w pobliżu pięknej plaży w Costa Calma.
Taras jest ogromny, w pełni wyposażona w leżaki, grill i meble ogrodowe.
Mieszkanie jest jasne i przestronne, meble są wygodne i gotów jest to łatwe do poruszania się i zrelaksować się w salonie.
Istnieje kilka kanałów telewizyjnych, niemiecki oraz szerokopasmowego dostępu do Internetu.
Istnieje parking osiedle, tuż obok mieszkania, łatwo dostępne.

W pobliżu znajduje się supermarket, sklepy, restauracje, banki, wynajem samochodów, apteki i wszystko, czego potrzebujesz.

Mimo bliskości do plaży, mieszkanie było zawsze bardzo cicho.

wakacje naprawdę relaksujące, po prostu idealny!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Skończony

Jesteśmy niemiecka rodzina z dziesięciu osób. Mamy mieści się w dwóch mieszkań tego samego właściciela w tym kompleksie.

Oba apartamenty znajdują się obok siebie. Oba są świetne, czyste, wszystko w porządku, i wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz.
W pobliżu znajduje się plaża, supermarket, sklepy, piekarnia i restauracji do domu. Bardzo wygodne, to jest komunalnych parking, obok dwóch mieszkań. Internet ma dużą prędkość w obu mieszkań.

Tarasy są bardzo duże, wygodne, z meblami ogrodowymi.

Wracaliśmy bardzo zadowoleni tam i prawdopodobnie w przyszłym roku. Temperatura była bardzo ciepły, plaża jest woda czysta. Słońce i plaża, na co dzień, to naprawdę wspaniałe wakacje, rodzina.

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
4.5/5 - Hojny

Czujesz się w raju. Bardzo ładny kompleks w pobliżu morza.

Czysty, komfortowy apartament z pięknym widokiem na morze z tarasu.
W kilka minut spacerem jesteś na sklep spożywczy, piekarnia House i różnego rodzaju sklepy. Plaża jest szeroka, czysta i czystych wód.

Apartament całkowicie zalecane!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
4.5/5 - Dobry

Głównym atutem tego mieszkania jest to, że znajduje się on bezpośrednio na plaży i lokalizacja, doskonały widok.
Mieszkanie jest czyste, zadbane z wszystko, czego potrzebujesz. Basen jest idealnym miejscem na relaks i sprzyja leżeć na kanapie.
Wszystkie niezbędne usługi są dostępne w pobliżu. . To jest po raz pierwszy byliśmy w południowej części wyspy Fuerteventura, i nigdy nie jest za późno!
Wynajęliśmy miał dwa apartamenty, które należą do tego samego właściciela. Wakacje apartamenty domy są bardzo dobre.
My z przyjemnością, że polecamy to miejsce!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Wyśmienity

Dwadzieścia lat później, jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura.

W tym roku postanowiliśmy iść na południe i fascynuje nas plaż.
Zatrzymaliśmy się w dwa wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament posiada duży taras z widokiem na morze, komfortowe i wygodne, wyposażone we wszystko, co niezbędne, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz apartamentu. Tam znajduje się parking, blisko plaży i niemieckie kanały. Co więcej można prosić dla udanego urlopu.

Firma Microsoft zaleca, bo byliśmy tam bardzo szczęśliwi.

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
5/5 - Dobry

Przez dwadzieścia lat jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura. W tym roku postanowiliśmy iść na południe, i byliśmy fascynujące plaże.
Byliśmy w dwie wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament jest nowocześnie urządzone, wyposażone we wszystko co niezbędne przestronne, duży taras, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz domu. Ma garaż, niemieckie kanały i blisko do plaży.

Co więcej można prosić na miły wypoczynek. Polecamy, ponieważ byliśmy bardzo szczęśliwi.

Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Niezapomniany

Dom na York był bomba... I cieszył się mój pobyt Max ze względu na dostęp do miejsca, które było blisko centrum handlowego Eastgate, pokoje są przestronne i Wi-Fi jest bezpłatny na terenie całego obiektu.

BIG do domu na YORK!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#52632 Dom Johannesburg
5/5 - Ekstra

Zakwaterowanie znajduje się w samym sercu dawnej wsi, bardzo cichy.
Dom, ładne i czyste.

Z pewnością warte polecenia.

Odkryj to zakwaterowanie
#35390 Mieszkanie Borgomaro
5/5 - Niezrównany

Fantastyczny apartament i spektakularne widoki.

Zmierzamy.

Odkryj to zakwaterowanie
#53218 Mieszkanie Alcossebre
4.5/5 - Ekstra

Dom był wielki! Mnóstwo miejsca i wspaniały ogród i morze. Mieliśmy, sprzętem do grillowania oraz stron, idealne dla grupy przyjaciół!

Morze, idąc od domuMorze, idąc od domu © Foumar @CC
Frontowy dziedziniecFrontowy dziedziniec © Foumar @CC
Widok z przodu stoczni!Widok z przodu stoczni! © Foumar @CC
Dom od strony wzgórza (cieszyliśmy się piesze wycieczki tam)Dom od strony wzgórza (cieszyliśmy się piesze wycieczki tam) © Foumar @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#68374 Dom Eginitissa
5/5 - Doskonały

Wspaniały Domek! Bardzo ładne miejsce!

Apartament jest bardzo dobrze rozplanowane i umeblowane. Z zewnątrz, jak również wnętrza zrobić ten dom to idealne miejsce na wakacje. Odpoczywają i odkryli tego pięknego regionu.

Zaleca się

Odkryj to zakwaterowanie
#71202 Stary Gmach Gospodarski Minzac
4.5/5 - Cudny

Lokalizacja kuchnia piękne i spokojne otoczenie. Obiekt znajduje się w pobliżu plaży i mogliśmy również tramwajem do centrum miasta. Możemy mieć podobało!!

Odkryj to zakwaterowanie
#76111 Dom Miejski Haga
4.5/5 - Godny Uwagi

Ten domek jest idealnym miejscem na relaks z rodziną w sielankowej scenerii.

Położony w zielonej okolicy, duży, miejsce jest ciche i spokojne: nie trzeba oglądać dzieci.
Właściciel, bardzo dyskretny, przyjaźnił się z nami. Mieliśmy prawo do produkcji z własnego ogródka warzywnego.

Sytuacja jest idealny do spacerów w górach!

Odkryj to zakwaterowanie
#14190 Mieszkanie Luz Saint Sauveur
4.5/5 - Sensacyjny

Mieliśmy bardzo miły pobyt w Rosas.

Mieszkanie jest bardzo funkcjonalne i przestronne, a zwłaszcza widok jest piękny. Nowa kuchnia i łazienka zapewnić bardziej prawdziwe.

Mile widziane ze strony Christine i jej mąż.

Mam nadzieję wrócić!

Fabienne M.
Właściciele
24/05/2017
Jesteśmy zachwyceni, że pobyt poszło dobrze.
W innym czasie być może!
Odkryj to zakwaterowanie
#23869 Mieszkanie Roses
5/5 - Skończony

Łóżko, bardzo ładne i przytulne. Świetne dla osób poszukujących spokoju i relaksu, ale także dla każdego, kto w zaledwie kilka minut od hotelu chce dotrzeć do wybrzeża Adriatyku.

TrawnikTrawnik © AliceF87 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#44093 Dom Typowy Gemmano
5/5 - Cudowny

Ten komfortowy apartament i możemy polecić z czystym sumieniem!

Na żądanie jest możliwe, że śniadanie i kolację za niewielką cenę!

Kolacja jest codziennie świeże i gotowanie było idealne, jak chcieliśmy.

Bez wahania firma Microsoft zaleca tej wakacje Wynajem.

Parking w ogrodzie Parking w ogrodzie © BartlJ @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#68301 Bungalow Immenhausen
4.5/5 - Dobry

Moja żona i pozostał w Casa Anita kilka razy w ciągu roku i zawsze miał duże doświadczenie tam.

Kochamy się, że pokoje wyposażone są w kuchnie i kochamy, wylegiwanie się na basenie. Możemy wybrać wyższe piętra, aby poglądy, które są fantastyczne.

Nieco zmieniła, ponieważ niektóre z widoku zostało zablokowane, ale nadal bardzo dobry.

Odkryj to zakwaterowanie
#21346 Bungalow Puerto Vallarta
5/5 - Bardzo Dobrze

Willa jest w doskonałym stanie i czyste.

Lokalizacja jest niesamowite, zapierające dech w piersiach widokiem na morze i wybrzeże.
Willa jest wyposażony z wygodami i uroczy meble. Miał bardzo duże przestrzenie odkrytym, z basenu, wanny z hydromasażem i solarium, otoczony kwiaty końcu lemoniady.

To naprawdę miejsce swoich marzeń. Jeśli myślisz o piękno wybrzeża Amalfi, Villa Costanza jest miejscem, które należy!

Odkryj to zakwaterowanie
#51714 Dom Kamienny Maiori
5/5 - Niezapomniany

Przyjazd, wysiąść i następnie ten fantastyczne widoki w naturalnym stawie do Dolomitów... to jest urlop.
Od pierwszej chwili prawdopodobnie czuliśmy. Powitanie było przyjazne i ciepłe, i tak było całe wakacje.

Piękne, nowe mieszkanie, stylowo i nowocześnie urządzone z akcentem chłopa. Wszystko wokół wszystko był bardzo uprzejmy i wykonane z dużo miłości. Sen o organiczne śniadanie i gospodarstwa produktów.

Również w centrum odnowy biologicznej, cieszą kąpiele siano i wełny. Rano jogi z Doris był zawsze wydarzeniem.

Wniosek: Dookoła wielkie święto.

Dziękuję Margit, Markus i Doris. Możemy wrócić do Ciebie.

Widok na jeziorko w DolomityWidok na jeziorko w Dolomity © Marty @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#43240 Ferma Klobenstein (Collalbo)
5/5 - Wyśmienity

Byliśmy tak szczęśliwi mieć snagged tym kabina ostatniej godziny spóźniony urodziny dzień matki/na początku i to nie zawodzi.

Mój mąż był naprawdę pod wrażeniem i życzymy, że będziemy mieli więcej czasu tam. Lokalizacji był tak piękny i ciekawy kontrast z pustynny i parków.

Wybrałem kabiny #1 ze względu na wszystkie drzewa i wybrać prawo! Na pokładzie i zobacz były fenomenalne. Było jeszcze trochę śniegu resztki i mój maluch był tak podekscytowany.

Mimo, że Moab było około 40 minut, to było tak warto. Jazdy w górę iw dół była przygoda sama w sobie.


Dziękuję bardzo za wspaniały pobyt! Mamy nadzieję, że wkrótce wrócimy!

Doskonałe łóżko dotyk Afryki, dlatego w kabinie AfrykiDoskonałe łóżko dotyk Afryki, dlatego w kabinie Afryki © TinaM @CC
Przedpokoju i przodu ganekPrzedpokoju i przodu ganek © TinaM @CC
Bujny, zaplecze gastronomiczne i komfortoweBujny, zaplecze gastronomiczne i komfortowe © TinaM @CC
Watching the birds from this breakfast nook was enchantingWatching the birds from this breakfast nook was enchanting © TinaM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#15109 Dom góralski Moab
4/5 - Ekstra

22 połowów w 3 dni: Achgans wyszedł w morze, złoty z blisko 40 cm i szczupaka 6 lb 2.

Co wielki połowów...Co wielki połowów... © RochA @CC
Ta złota zakończył się w Golden amandine Ta złota zakończył się w Golden amandine © RochA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#21812 Chalet Bungalow Mansfield et Pontefract
5/5 - Bardzo Dobrze

Mieszkaliśmy 2 tygodnie i naprawdę się podobało. Również wygodne do centrum.

Bardzo dobrzeBardzo dobrze © GardiolS @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#20481 Mieszkanie Turyn
4.5/5 - Cudny

Jesteśmy zapalonych rowerzystów, a ostatnio sie, szukaliśmy niedrogie zakwaterowanie wzdłuż rower dla niektórych odpoczynku i rekreacji.

Przez przypadek natknęli się na posiłki, i postanowiliśmy wybrać się na przejażdżkę...

Ogólnie rzecz biorąc byliśmy z pewnością nie rozczarowany. Czy masz więcej po stronie czynnej lub leniwy, istnieje wiele atrakcji dla Ciebie. Jazda na pobliskim ranczo, Kolarstwo lub pływanie w rzece Drava, sprzęt do grillowania i po prostu cień.
Gospodarze są bardzo dobry kilka stolicy Chorwacji-Zagrzebia.

Duży plus dla nas, był Las, obok domu, nawet w najgorętszych miesięcy lata, zawsze jest lekki wiatr, który wieje.

Ogólnie rzecz biorąc zalecamy to bez wątpienia do każdego, kto szuka różnych restauracji.

Dzięki uprzejmości naszych gospodarzy, GrillDzięki uprzejmości naszych gospodarzy, Grill © LuanaH @CC
Our host, Irena, with me and the other guestsOur host, Irena, with me and the other guests © LuanaH @CC
Tenis stołowy w godzinach popołudniowychTenis stołowy w godzinach popołudniowych © LuanaH @CC
The pets here get a royal treatmentThe pets here get a royal treatment © LuanaH @CC
Tenis stołowyTenis stołowy © LuanaH @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#45943 Dom Repaš
5/5 - Bardzo Rozsądne

Ładny dom w cichej okolicy, ustawienie cyprysów i widok na jezioro, bez rezygnację bliskość do wszystkich turystycznych atrakcji i usług, w niewielkiej odległości.

very good placevery good place © CristianD @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#103 Dom góralski San Carlos de Bariloche
5/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy wspaniały weekend w tej willi!
Wystarczająco dużo kontaktu z przyrodą, że te trochę lubi to! Dom jest duży i znajome, ogród jest duży i płaskie, idealny dla dzieci i osób starszych.
Skorzystali z okazji, aby odwiedzić orientalne ogród Bacalhôa Buddy Eden, piękne, 5 min jazdy!
Mam zamiar wrócić!
Dzięki za sympatię.

Świetny basen!Świetny basen! © MagdaG @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#5959 Willa Carvalhal (Bombarral)
5/5 - Cudowny

Dobre miejsce dla nas, aby cieszyć się 10 dni Tuscany słońca i okolicę.

Duży basen i wiele miejsca na relaks przez siebie. Dwa inne domki z rodzinami, z dziećmi, ciesząc się w towarzystwie innych dzieci z Niemiec i Holandii.

Dobrej jakości zakwaterowanie dla nas i naszej rodziny.

Warto polecić domek La Luna

Odkryj to zakwaterowanie
#26525 Dom Kamienny Castiglion Fiorentino
5/5 - Godny Uwagi

Było to bardzo przyjemne doświadczenie.
Doskonała jakość snu w wygodne łóżko, to jest rewelacyjny!

Bardzo dobry hotel, ładne pokoje, dzieci były zachwycone, łazienki są ładne, bardzo fajna atmosfera.

Jedzenie ze sobą na tarasieJedzenie ze sobą na tarasie © JuanL @CC
Tipi, gdzie spał ITipi, gdzie spał I © JuanL @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#19997 Jurta Grenada (Andaluzja)
5/5 - Wyśmienity

Mieliśmy Feria de Jerez w tym mieszkaniu i brak uwagi!

Bardzo czysty i bardzo wygodne, w bardzo spokojnej i łatwe parking na osiedlu przy ulicy (wiele miejsc wokół).

Mieszkanie jest dobrze utrzymane i nie ma żadnych szczegółów, dobrze wyposażony i bardzo kompletny.

Wrócimy!

Bardzo ładny taras na śniadanie 2 osób!Bardzo ładny taras na śniadanie 2 osób! © anaalonso @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#10725 Mieszkanie Jerez de la Frontera
5/5 - Bardzo Rozsądne

Romantyczny pobyt ma Netanya i uruchamiania Półmaraton w Jerozolimie.

Szukaliśmy przestronny apartament, blisko centrum i szybki dostęp do morza. Nie byliśmy rozczarowani!

Wielkie podziękowania dla Johana za jego życzliwość i gościnność.

Plaży izraelskie śniadanie w kawiarni coffeePlaży izraelskie śniadanie w kawiarni coffee © RebeccaC @CC
Naprawdę ładne umieścić sprzęt sportowy jest dostępna publicznie na plażyNaprawdę ładne umieścić sprzęt sportowy jest dostępna publicznie na plaży © RebeccaC @CC
Lazy leniwy. Zwraca bardzo trudne w Francja Lazy leniwy. Zwraca bardzo trudne w Francja © RebeccaC @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#15648 Mieszkanie Netanja
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Od czasu naszego powrotu musimy nie jeszcze znaleźć czas, aby powiedzieć, jak piękne naszego pobytu z Tobą była.

Mieliśmy wielki tydzień w apartamencie.

Bardzo przyjemny. Piękny Panna Mienne.

Widok na stok narciarski był bardzo egzotyczny i kochaliśmy po stronie Twojego wnętrza przytulne.

Krótki, ale szczęście.

Będzie z pewnością wrócić do domu w przyszłości zatrzymać się w hotelu Pralognan.

Jeszcze raz dziękuję i dobry dzień dla Ciebie.

Pobyt z jej ładnie Dekoracja stołuPobyt z jej ładnie Dekoracja stołu © LAURINM @CC
MezannineMezannine © LAURINM @CC
Gospodarstwo Pralognan fleurieGospodarstwo Pralognan fleurie © LAURINM @CC
Nasz taras na posiłkiNasz taras na posiłki © LAURINM @CC
Flora lato, Lilia złotogłówFlora lato, Lilia złotogłów © LAURINM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#16333 Mieszkanie Pralognan-la-Vanoise
4/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy Fantastyczny tydzień. właściciel dał nam dobrego domu.

Casa tipica ma wszystko, czego potrzebujemy, w bardzo spokojnej miejscowości i simpatico.

Wszystkie wakacje bardzo dobrze

Teresa M.
Właściciele
22/05/2017
John Jestem bardzo szczęśliwy, bo z Twoim zdaniem może pomóc innym ludziom!

Mercia się „na żywo” z nas tej wiosny.
Odkryj to zakwaterowanie
#13260 Wiejski Dom Níjar
5/5 - Niezapomniany

Mnie i mojej rodziny bardzo podobała się gościnność, że rzeczywiście się nam poczuć się prawie jak w moim własnym domu. po raz pierwszy możemy spędzić tydzień w piękny dom w Siviri w Czerwiec 2014.
Muszę powiedzieć, że takie piękne i ciepłe powitanie i nigdy nie miał przed! Właściciele Dimitri i jego żona Elena jest bardzo przyjazny i pomocny. Od razu masz wrażenie, że znamy od dawna.
Dom jest pięknie urządzone, wszystko, co potrzebne do komfortowego pobytu. Stoczni jest wielki i ma miejsce na grilla. Ten trzygwiazdkowy hotel znajduje się zaledwie w kilka minut spacerem od plaży w bardzo cichej i spokojnej okolicy.

Bardzo polecam to miejsce na spokojne i relaksujące wakacje. Wracamy co roku nasze coroczne letnie wakacje.

Odkryj to zakwaterowanie
#40151 Dom Wiejski Siviri
5/5 - Wspaniały

Ta strona oferuje piękny basen, taras wiele cieszyć się słońcem o każdej porze dnia!
Również grill na świeżym powietrzu, jeśli chcesz odkryty życia / cieszyć się przyrodą, to naprawdę miłe miejsce na pobyt.
Dom oferuje wszystko, czego potrzebujesz. Zdjęcia w Internecie wydaje się przestarzały, ale wejść do domu będzie dla Ciebie zaskoczeniem.

Dużo do zrobienia w obszarze!

Odkryj to zakwaterowanie
#43666 Willa L'Alfas del Pi
5/5 - Niezrównany

Wszystko odbywa się czuć dobry około ten ładny dobrze wyposażony domek.
W pokoju gier została doceniona, małych i dużych.
Właściciel miał pod opieką do odśnieżania z drogi i przywitał nas ciepłym pocieszające drewna.
Domek ma trochę bardziej dostępne (sól, przyprawy, przyprawy, cukier, saszetek z kawą, mydło w płynie, płyn do mycia naczyń,...)

W zasadzie miał bardzo przyjemny pobyt.

Odkryj to zakwaterowanie
#3865 Drewniany Chalet Le Ménil
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Mieszkaliśmy w Country House w Siviri, po raz pierwszy w roku 2014.
I jak my byliśmy tutaj po raz pierwszy, wracamy co roku dla naszych wakacji.
Bardzo polecam ten niesamowity obiekt na spokojne i relaksujące wakacje w Halkidiki.
Dom jest przestronny, czysty, dobrze się prezentuje (dbałość o szczegóły), komfortowe i w pełni wyposażone dla Ciebie wszystkie potrzebne, w tym bezprzewodowy dostęp do Internetu i TV stoczni dobrze utrzymane, z grillem.
Plaża znajduje się 10 minut spacerem. Elena i Dimitri są najbardziej przyjazne i pomocne gospodarze!
To oczywiste, że to nie tylko biznes dla nich, dają Ci część ich serca. To zaszczyt dla nas, aby im sprostać.
Z miłością, Zhiva i Georgi

Odkryj to zakwaterowanie
#40151 Dom Wiejski Siviri
4.5/5 - Ekstra

Z niesamowite hostów (Elena i Dimitri) do każdej części budynku jest to idealne wakacje dla naszej rodziny.

Cieszył się każdą minutę i zwróci wątpliwości! Niesamowite miejsce na wakacje. Nasi gospodarze były nie tylko bardzo uprzejmy, ale są one również bardzo ciepły i troskliwy ludzi, którzy odpowiedzieli na każde życzenie. Doskonałe warunki w willi z wszystko, czego potrzebujesz.

Dziękuję, Elena i Dimitri. Z miłością, Zhiva i Georgi.

Odkryj to zakwaterowanie
#40151 Dom Wiejski Siviri
4.5/5 - Wspaniały

Very clean, very comfortable. The apartment is south oriented with nice views. The terrace is great!

Very well located: only 200 meters from the beach, supermarkets and restaurants. Everything is nearby.

Looking forward to go again

Bernhardt A.
Właściciele
18/05/2017
Dziękuję za miłą recenzję Anneliese. Życzymy Ci wszystkiego najlepszego
Odkryj to zakwaterowanie
#16832 Mieszkanie Marbella
5/5 - Godny Uwagi

Great location. All facilities in walking distance. Close to the beach.

Apartment was nice and clean.

Super holiday. We will return for sure.

Bernhardt A.
Właściciele
18/05/2017
Vielen Dank für Ihre Bewertung und hoffe, Sie und Ihre Familie wieder zu sehen
Odkryj to zakwaterowanie
#16832 Mieszkanie Marbella
5/5 - Cudowny

Wynająłem tę willę na wyjazd służbowy 2 miesięcy jest że to wszystko po prostu super.

Willa znajduje się na wysokości Papeete gdzie świeżość jest bardzo przyjemny, po długim dniu.

Ta willa jest bardzo dobrze wyposażony i czyszczenia dzięki bardzo skutecznej sprzątaczka!

Właściciel był uprzejmy i reaktywne do każdego z moich aplikacji.

Zobacz w rano na śniadanieZobacz w rano na śniadanie © DanyR @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#26317 Willa Papeete
5/5 - Niezapomniany

Kontakt z właścicielem był łatwy i ilość dostępnych informacji pomógł nam w nasz wybór, usługa jest doskonała.

Opis domu odpowiedzi w dowolnym punkcie przedstawionej na ogłoszenie. Mieszkanie jest bardzo czysty, dobrze położony, urządzone ze smakiem i miłości.

Tam jesteśmy stworzeni, aby czuć się bardzo komfortowo i cieszył się spokojem!

Z przyjemnością wrócimy bez względu na sezon.

Dziękuję!

Odkryj to zakwaterowanie
#8641 Willa Callas
5/5 - Skończony

Bardzo miły urlop bez kompromisów. Pokoje są pięknie urządzone, fam. Lehmann był uprzejmy hostów. Bardzo zalecane.

Winiarzy z miasta oferują wiele pysznych dań!Winiarzy z miasta oferują wiele pysznych dań! © SteffiS @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#69023 Mieszkanie Pleisweiler Oberhofen
5/5 - Godny Uwagi

Nasze 8 wizyta ten mały kawałek raju, dorosłego tylko umieścić więc spokoju i relaksu w obfitości.

Mieszkanie ma wszystko i więcej dla Ciebie do udanego pobytu. Hosty, Marie i Luciano są pod ręką, bez ingerencji, więc biorąc pod uwagę wszelkie informacje wymagane do lokalnych restauracji i miejsc do odwiedzenia.

Blisko Kawa sklepy i supermarkety, więc może wypełnić lodówka z napojami i jedzeniem i tylko spędzić dzień relaksując się w pięknych ogrodach lub wylegując się przy basenie.

Samochód jest wymagane i Marie można zamówić go dla Ciebie i zostaną dostarczone do Ciebie w dniu przyjazdu.

Dawać ono pewien próbować, zapewniam was, że wrócisz!

Odkryj to zakwaterowanie
#7682 Chalet Bungalow Santa Bárbara de Nexe
4.5/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy wspaniały weekend z rodziną w ten domek całkowicie odnowiony i oferuje wspaniały widok.

Właściciel jest przyjazny i zawsze dostępne.

18 i są gotowe do możliwie jak najszybciej wrócić bez!

Odkryj to zakwaterowanie
#65359 Chalet Malbuisson
5/5 - Wyśmienity

Dzięki znowu, mieliśmy wielkie święto w tym pięknym miejscu.
Cała rodzina jest gotów wrócić w przyszłym roku.
Dziękujemy również za wszystkie informacje.

Odkryj to zakwaterowanie
#18494 Willa Anthéor
5/5 - Okazały

Kochałem, House, czystość i porządek.
Ciche, wspaniałe kolory i pokojem.
Urokliwej wyspie Stromboli.

Cieszyliśmy się z osobą, która przywitała nas, kiedy przyjechaliśmy.

Polecamy!

Odkryj to zakwaterowanie
#49626 Dom Stromboli
5/5 - Bardzo Dobrze

Wszystko takie jak lokalizacja, bardzo pomocny i przyjazny.
Bardzo pełne, bardzo czyste i bardzo dobrze zlokalizowane mieszkanie.

Dzięki Montse!... powtórzyć!

Tossa de Mar to dawna wioska rybacka w którym znajduje się średniowieczny zamek z XIV wieku z pięknym widokiem.Tossa de Mar to dawna wioska rybacka w którym znajduje się średniowieczny zamek z XIV wieku z pięknym widokiem. © FinaC @CC
Obok miejscowości Tossa de Mar jest naprawdę egzotyczne zatoczek, niebieski wody.Obok miejscowości Tossa de Mar jest naprawdę egzotyczne zatoczek, niebieski wody. © FinaC @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#26103 Mieszkanie Tossa de Mar
3.5/5 - Środki

Czynsz 500 € na 4 noce z wyjazdu w 12:30 dla kluczy w piątek.
Mamy przybył, lodówką, zmywarką i dolnej części zlewu z formy, które miały długi do czyszczenia używać. Gospodarstwa domowego był biedny z puszki nie opróżnione Kosza i dużo kurzu...
Właściciel jest odpowiednio poinformowany (problemy spowodowane przez nowe sprzątaczka). Dom jest całkowicie zgodny z opisem i bardzo dobrze położony. Brak izolacji w tym okresie wynajmu i z małym dzieckiem, w salonie pozostaje chłodna, mimo upału. To jest bardzo jasne i tarasy w lecie, musi być prawdziwa uczta!
Z pewnością bardziej przyjemny dom w lecie Jeśli czyszczenie odbywa się prawidłowo. Nieco chaotyczny last minute wynajem, szkoda!

S. M.
Właściciele
19/11/2019
Witam,
Chciałbym wycofać to ogłoszenie, ponieważ zaakceptowałem to wynajęcie w ostatniej chwili, niemalże w celu świadczenia usługi, i znalazłem się z
problemem gospodyni, który wywołał komentarz osoby. Stawka była również dość wyjątkowa! W tej opinii jest kilka elementów, które mocno mnie zdenerwowały. Ten dom jest przeznaczony na wynajem raczej wysokiej klasy z wysokiej jakości usług.
Odkryj to zakwaterowanie
#18926 Willa Cap-Ferret
4/5 - Doskonały

Byliśmy niesamowicie pozytywnie z wielkim szacunkiem. Wyposażenie i udogodnienia apartamentu są idealne.
Mieliśmy piękny czas, co pozwoliło nam cieszyć się ciszą miejsca. Możemy mieć docenione prywatności bez ingerencji z zewnątrz.

Dobry stosunek jakości do ceny. Byliśmy zadowoleni z wszystko. Dziękuję.

Teodoro M.
Właściciele
09/05/2017
Dziękuję za życzliwość. Cieszę się, że mieliśmy przyjemny pobyt.
Odkryj to zakwaterowanie
#49923 Willa Pinseque
5/5 - Cudny

W ciągu kilku dni odkryliśmy ten klejnot Cheli Porto:-przede wszystkim gospodarze, Angela i Piotrowi, że nie zapomnisz: hojność, radość życia, chcą podzielić się swoimi doświadczeniami (więcej wielojęzycznych, to pomaga).

Okazało się, że jest to idealne miejsce na wypoczynek bardziej różne: * woda oczywiscie z cumowania, żwir, piasek i skały wygładzony.
* Badminton, w polu w przyrodzie, z net i znakowania (stone ma rezerwy latania).
* Ping pong pod duże sosny w cieniu dzikich pétanque w opcji cienie!
* Niesamowite w tym kontekście, piłkarzykami, tak! I jeśli Pierre jest tam i brakuje Ci partnera, to będzie przyjemność przyczynić się.
* Dla tych, którzy skosztować spokoju: lounging, czytania, myślenia lub filozoficzne dyskusje w cieniu drzew sosny, uśpiony przez szum morza, który rozprzestrzenia się wokół Ciebie!

Mieliśmy wypoczynek do różnych wizyty do odkrywania tego regionu Grecji: Epidaurus, Mycenae, Wyspy Spetses, Hydra, itp. Ponieważ jesteśmy fanów troglodytów, zapytaliśmy Pierre lub Angela że jesteśmy wykazały... Franchthi jaskini odkryliśmy po pięknym Ballada o 1/2 godziny wzdłuż morza.

Cieniu sosen z widokiem na morzeCieniu sosen z widokiem na morze © JeanF @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#8974 Domek Porto Cheli
4.5/5 - Doskonały

Zrobiliśmy pobyt z przyjaciółmi, którzy poszło bardzo dobrze w tym domku, bardzo dobrze wyposażone i dobrze położony.

Okazało się, że Valley view był piękny, duży słoneczny balkon.

Orres otrzymał teren narciarski na różnych poziomach trudności.

Właściciel jest bardzo przyjazny i zawsze dostępne nam pomoc podczas naszego pobytu.

Polecam to miejsce!

Odkryj to zakwaterowanie
#24238 Drewniany Chalet Les Orres
4.5/5 - Niezrównany

Lokalizacja jest bardzo dobra, obszary rekreacyjne, w pobliżu plaży.

Bardzo wygodne i Fantastyczny widok zatrzymać taras również uprzejmy właściciel udogodnień.

Jose P.
Właściciele
08/05/2017
Szanowny pan Romero, dziękuję za komentarze i tam moim domu opieki. Jeśli były właściciel. Mam nadzieję, że pewnego dnia powrócić. Pozdrowienia.
Odkryj to zakwaterowanie
#9202 Mieszkanie Orihuela
5/5 - Wielki

Cieszyliśmy się każdą minutę z naszego pobytu w domu.

To było bardzo wygodne pod względem posiadania w bezpiecznej odległości od miasta z malowniczym otoczeniem.

Wynajem jest samodzielny dom wśród kompleks poszczególnych domów, z dobrze uformowane stoczni i ogród, prywatny parking.

Dwie duże sypialnie (jedna z nich z własnym prysznicem i WC) i zwodniczy, ładnie urządzony pokój dzienny. Ładne i dobrze wyposażona kuchnia, przestronny weranda z cienia i niezakłócony widok na morze i księżyc rośnie. Przyjazny i wyrozumiały właściciel, oferowane i całej pomocy i doradzać, że potrzebowaliśmy, pozostawiając nas w spokoju cieszyć się naszych wakacji.

Gorąco polecam ten obiekt dla rodziny 4-6 osób. Powrót na pewno będziemy.

Costas H.

Odkryj to zakwaterowanie
#44609 Willa Agia Irini
4.5/5 - Cudowny

Doskonała jakość / cena. Widok jest piękny!
Szczególnie cieszył widok: na północy można zobaczyć port i na południu widzimy Antiparos.

Spędził niezapomniane chwile, z pragnieniem, że możemy spojrzeć wstecz na Znakomity razy że to poszedł się nasze espresso codziennie oglądać łodzi Wprowadź port Parikia.

Odkryj to zakwaterowanie
#44609 Willa Agia Irini
4/5 - Okazały

Byłem w grudniu wraz z kolegą. To było myły.
W apartamencie jest pięknie wszystko, czego potrzebujesz. To było bardzo czyste, wszystko, ponieważ jest czyszczone po każdym w przez sprzątaczka. W łazience jest UltraMon i odnowione. W kuchni jest nowa płyta ceramiczna. Z tarasu masz piękny widok nad brzegiem morza - Znakomity na śniadanie. Sama roślina jest bardzo dobrze przechowywane i chronione przez ogrodzenie i bramy. Tutaj można naprawdę odpocząć. Mieliśmy, samochód i zwiedzać okolicę. Istnieją również dobre połączenia autobusowe i biura podróży, które oferują wycieczki wyspy z odebrać bezpośrednio przy drodze. Ktoś patrząc pod kątem podniecenie i wiele możliwości zakupów od Los Cristianos i dobrze tam również pochodzi z autobusu. Do miejscowości Las Galletas z mała promenada i Restauracje nad morzem, przybywających na piechotę. Istnieją również niektóre sklepy i zakupy. Bezpośrednio w zakładzie znajduje się supermarket, w którym jeden ma dobry wybór na zakupy. Mieszkanie jest zarządzany przez niemiecki, który żyje nawet w kompleksie i był bardzo miły.

Odkryj to zakwaterowanie
#37701 Mieszkanie Costa del Silencio
4.5/5 - Wzniosły

Spędziliśmy dwa tygodnie w miesiącu wrześniu w tych miejscach, w związku z tym poza szczytem.
Środowisko jest piękny i bujną roślinność. Miejsce sprzyja odpoczynku i basen, a także słynny «Dolce Fare Niente» lokalne.
Udało nam się korzystać z doskonałej pogody i idealną temperaturę. Prywatna plaża poniżej miejsca zamieszkania. Dostęp do plaży przez również prywatną ścieżkę można chodzić przez plaży, jak również nabrzeża do Tropea, aby przejść do jej rynku.
Mieszkanie, podobnie jak urządzenia wewnątrz jest trochę stary, ale bardzo odpowiednie i typowe turystyczne noclegi na stronie. Wynajem sezonowy jest łatwy dojazd od głównej drogi i wygodny parking.
Gospodarz miejsca jest bardzo przyjazny, uprzejmy dla posługujących kilka słów włoski. Przez mieszkających w pobliżu, on pokazuje wszystkie na raz, pomocna, dyskretny i rozważny.
Mieliśmy bardzo dobre doświadczenia i na pewno wrócimy!

Vincenzo M.
Właściciele
07/05/2017
Byłaś przykładowa para, ładne i przede wszystkim nie wykształconych
Stworzyliśmy nas żadnego problemu. Może znajdziemy innych gości jak ty.
Mamy nadzieję,
że tak wiele możemy spotkać się ponownie w przyszłym roku, aby kontynuować
Nasza rozmowa i dzielić nasze opinie.
Nasze perfumy i nasza pasja czekają.
Odkryj to zakwaterowanie
#62232 Dom Parghelia
4.5/5 - Skończony

Właśnie wrócił z Świąt Wielkanocnych w pięknej okolicy Sardynii. Wszystko jest cudowne, ale trudno znaleźć coś, co nie jest przyjemne w Sardynii.

Wynajem na wakacje jest perłą w przyrodzie, położony między morzem a górami. Mieliśmy wszystko pod ręką szybko samochodem. Po zażenowania wybór lounging spokojnie w promieniach słońca na plaży lub na spacer w lesie jest bez wątpienia szansa istnieje szybko pod ręką.
Jeśli szukasz chaos ruchu, kluby nocne i dyskoteki nie są tu! Szukaliśmy idealny Apartament dla pięknej spędziliśmy wakacje ożywczy po stresach dnia pracy.

Oczywiście, nie ma zabawy brakuje, ale znajduje się w idealnym odległość, aby móc sobie pozwolić, aby cieszyć się bez kiedykolwiek cierpieć.

Piękny wieczór! Muszę wrócić ponownie, choć tym razem postaram się ograniczyć się z Culurgiones, Seadas i Cannonau!!!Piękny wieczór! Muszę wrócić ponownie, choć tym razem postaram się ograniczyć się z Culurgiones, Seadas i Cannonau!!! © MarcoMiele @CC
Giorgio C.
Właściciele
06/05/2017
Pan Dobry wieczór. Marco
To ona była przyjemność mieć ciebie i twoją rodzinę jako naszych gości.
Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce!
Najlepsze
życzenia dla wszystkich.
George i Richard Simonetta
Odkryj to zakwaterowanie
#57941 Mieszkanie trzypoziomowe Cardedu
4.5/5 - Wspaniały

Polecamy ten domek za jego wyposażenie, czystość i jego sytuacja w pełne charakteru, ale blisko sklepy i wyjazdy spacerem.

Idziemy tam regularnie przez ponad 10 lat...

Roselyne i Jean Marie, hosty, zarezerwuje ciepłe powitanie i zawsze są dobre Rady, bo wychował się i mieszkał w okolicy.

Nie będziesz rozczarowany!

Odkryj to zakwaterowanie
#26358 Dom Kamienny Ménerbes
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Przebywał w mieszkaniu przez 2 miesiące, podczas tej zimy i umiłował go.

Maria dokonał Apartament, bardzo miła obsługa i jest piękny hosta.

Znajduje się około 100 metrów od plaży z widokiem na morze.

Zdecydowanie polecam wizytę!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#20621 Mieszkanie Quarteira
4.5/5 - Wspaniały

Bardzo przyjazna. Mile zaskoczony przez ten dom, typowe dla Wandea, przywrócone ze smakiem i w tradycji regionu.

Nic w tym złego poziomu czystości, wszystko było idealne!
Na poziomie sprzętu nic nie brakowało. Również wewnątrz ogrodu, gdzie sprzęt do grillowania oraz ogród oczekiwać że mamy!

Okolica jest bardzo ładne i przede wszystkim relaksujące; przebywał tu wspaniałe wakacje.

Wynajem polecam!

Odkryj to zakwaterowanie
#25151 Dom Kamienny La Caillère Saint Hilaire
4.5/5 - Niezrównany

Apartment equal to photos.
Very good attention by Señora Marisol, very attentive in giving information about what is needed.

Very good and comfortable location of the building

Very nice apartment in excellent condition very friendly owner recommended 100%Very nice apartment in excellent condition very friendly owner recommended 100% © Fabietto1370 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#19174 Mieszkanie Cartagena de Indias
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Spokojne miejsce. Strategicznie idealne dla tych, którzy chcą się zrelaksować i być blisko atrakcji.
Dom jest wygodne, duże, świeże i gustownie odnowiony.
Sypialnia jest gigantyczna i sklepione sufity, wysoki.
Najlepsze jest to, jak aboutsome śniadanie w godzinach porannych, patio, gdzie można zjeść lunch lub kolację w godzinach wieczornych i cieszyć się niektórzy breeze.
Właściciele są wspaniali ludzie i bardzo pomocne.
Stąd dotrzeć skaliste wybrzeża na wschodzie (Tricase porto, Andrano, Marina szklarnie, Castro) i piaszczystej w południowej (Marina di Ugento jest do 20 KM).
Nie możemy odwiedzić Lecce, Otranto, s., Maria di Santa Cesarea Terme i wszystkie piękne wsie z zapleczem.
Tuż obok wioski istnieje ogromne centrum handlowe, gdzie można znaleźć wszystko.
Piękne Święto San Donato, który miał szczęście mieszkać w Montesano, koncerty, żywności i lokalne wino i dużej liczby osób.

Nasze preferrito roguNasze preferrito rogu © Pina @CC
Luminaria on the course (festa di San Donato)Luminaria on the course (festa di San Donato) © Pina @CC
Iluminacje w muzyce (festa di San Donato)Iluminacje w muzyce (festa di San Donato) © Pina @CC
Kolacja z MichaelKolacja z Michael © Pina @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#50547 Dom Typowy Montesano Salentino
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Poszliśmy z naszej rodziny 4 osób i jednego przyjaciela.
Mieszkaliśmy w Wielkanoc 2017. Zatrzymaliśmy się tylko 3, 4 pokoje.

Odkryto duży odkryty parking, wynajem na wakacje jest łatwe do znalezienia.
Obszar na zewnątrz składa się z ogrodem z roślinnością i dużych drzew, basen przed domem. Dobre utrzymanie i optymalną czystość środowiska.
Gdy pewnego dnia, było zimno i wietrznie, nie bierzemy słońce na trawniku zamontowane z przodu domu, graliśmy wewnątrz, bilard i ping ponga.

Spędziliśmy 1.640 € za tydzień all inclusive. Będziemy wrócę i wypełnić wszystkie dostępne pokoje!

Odkryj to zakwaterowanie
#72383 Willa Gradoli