WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

5/5 - Cudny

Otrzymaliśmy były bardzo dobrze wszystko było jak na stronie zdjęcia, jeszcze lepiej, gdy jesteś tam, bardzo zadowolony z mojej Dziękuję w i pozdrowienia.

Odkryj to zakwaterowanie
#64906 Dom Wiejski Benissa
5/5 - Wyśmienity

Boathouse oferuje wszystko, czego potrzebujesz na relaksujący wypoczynek dla dwóch osób. Wnętrze jest bardzo przytulne i sprzęt tutaj ma w ogóle. Z parkingu suszarek do deski surfingowej. Kontakt z właścicielem przebiegało sprawnie i odczuliśmy od samego początku bardzo wygodne. Zakwaterowanie możemy dokonać ponownej rezerwacji i polecam go również.

Odkryj to zakwaterowanie
#25448 Studio Kekaha
5/5 - Okazały

Od wielu lat możemy zostawić Domek na wakacje z przyjaciółmi (10-20) z dziećmi 1 do 10 lat (od 6 do 10 roku życia) i bo nigdy nie jest za mało, możemy powtórzyć się wakacje.
Po raz pierwszy przyszedł do Conrad, i nikt nie był rozczarowany z weekendu. Jeszcze do 17 i 11 dorosłych, to zawsze coś, co jest nie tak, jak byśmy, jak każdy wie, że...
I dobrze, nie tym razem, znaleźliśmy nasze miejsce. Domek, ramy, farmy, obszar wszystko było... Jedynym minusem, noże w kuchni nie są super ostre...

Dziedziniec gospodarstwaDziedziniec gospodarstwa © Brunodge @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#69350 Budynek z Kamienia Vresse sur Semois
4/5 - Bardzo Dobrze

Przestronne i ciche. Dobrze położony i wygodne, w pobliżu dzielnicy handlowej i autostrady 2 usługi zarządzania kluczami. Dobrze wyposażone, czyste.

Naszych odpowiednich harmonogramów i naszego krótkiego pobytu nie mógł spotkać ich właścicieli, ale one były dostępne przez cały czas przez telefon i wykonane pewny, nasz dobry instalacji regularnie.

Dziękujemy im za ich zaufania. Nie wahaj się skontaktować się z nimi, jeśli szukasz do wynajęcia na terenie.

Odkryj to zakwaterowanie
#14943 Willa Sauerthal
5/5 - Wzniosły

Pobyt w październiku z rodziną w tej wyjątkowej lokalizacji i wspaniała atmosfera komfortu i góry wewnątrz Domek ten domek ma wyjątkową lokalizację, ponieważ wszystko odbywa się na piechotę, które znajduje się w pobliżu wszystkich stoków narciarskich, sklepów l narciarska Szkoła, opiekę nad dziećmi i co panorama stoi niezwykły Domek!

UPN polecam ten domek, jest to dobry adres

Odkryj to zakwaterowanie
#7200 Dom góralski La Toussuire
4.5/5 - Wielki

Udał się jako dwóch rodzin z 4 i się podobało o lepszej lokalizacji. Dom jest wspaniały - luksusowe i dobrze zaprojektowane. Kochaliśmy wracając do domu do domu i na pewno powróci. Els jest fantastyczne hosta.

Odkryj to zakwaterowanie
#47274 Dom Miejski Brugia
4.5/5 - Cudowny

Byłem tam 2 tygodnie z rodziną (7 osób) i cieszymy się bardzo dużo w tym miejscu. Było wystarczająco dużo miejsca na każdy basen, kuchnia, 2 pokoje Bad, miejsca dla samochodów, grill i dużo miejsca do gry, samopoczucie i relaks.

Lokalizacja jest blisko Zobacz i miasto (15 min samochodem) i obszar ma wiele możliwości. Ja byłby zdecydowanie zacząć na nowo tego domu i chciałbym tam być.

Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
4/5 - Błyszczący

Ładne mieszkanie, dwa piękne, przestronne pokoje, dobrze wyposażona kuchnia, ładny taras, piękny salon, wspaniały widok na ocean.
Bardzo przyjazny właściciel.
Mieliśmy przyjemny pobyt.
Monique i Christian Gradelet

Patrick R.
Właściciele
23/10/2018
Dziękuję Monique i Christianowi Gradeletowi za ich szczere świadectwo.

Patrick RIALLAND
Odkryj to zakwaterowanie
#42858 Mieszkanie Imi Ouaddar
4.5/5 - Wyśmienity

Mieliśmy wspaniałe wakacje znajomi i rodzina wprowadzić tej willi, która znajduje się.
Bardzo sympatyczni właściciele. Wrócimy z przyjemnością.

Rodziny z Bordeaux

Odkryj to zakwaterowanie
#63437 Willa Empuriabrava
5/5 - Sensacyjny

Dziesięciu na dziesięciu dla Adelina, za jego dobroć, jego wyjaśnienia i jego grzeczności (świeże, Kawa, soki owocowe, herbatniki, dżemy,...) (informacje dotyczące miasta, autobusy, metro, tramwaje,...)

Dziesięć na dziesięć za apartament. Małe i urocze, ale wystarczy na parę. wierny zdjęcia super wygodne i brak szczegółów. Nie możesz prosić o więcej. Dobrze położony, supermarket dwóch minut, pięć minut od stacji metra (oznaczone Pombal i Picoas)...

Bezpiecznym rozwiązaniem w Lizbonie. Dziesięć na dziesięć

Odkryj to zakwaterowanie
#67417 Mieszkanie Lizbona
5/5 - Wyśmienity

Piękny Apartament z wszystkie wygody.
Czyszczenia.
Naprawdę ładne i marudzić.
Wrócimy.
Birgit i Johan.

Odkryj to zakwaterowanie
#77059 Mieszkanie Tavira
5/5 - Okazały

Radzę nie 100% ale 200%.
Właśnie skończyłem mojej rodziny wynajem, byliśmy 10.
Recepcja 10/10 willi: wielkie nic do powiedzenia bravo.
Poleciłem już do moich przyjaciół i rodziny.
Chrzciciel

Ilaria S.
Właściciele
18/10/2018
Rodzina Baptiste była bardzo miła i zawsze uprzejma, pozostawili strukturę idealnie schludną i czystą! consigliatissimi
Odkryj to zakwaterowanie
#8095 Willa Floridia
4.5/5 - Doskonały

Wspaniałe wakacje. Mieszkanie jest opisane, lokalizacja, bardzo czyste. Właściciel jest bardzo ładne i bardzo przystępnych cenach. Wszystko było idealne. Polecam

Odkryj to zakwaterowanie
#61689 Bungalow Papetoai
5/5 - Ekstra

Proces rezerwacji pracował wielki, kontakt z Maria bardzo przyjazny!

Casa licencję jest piękny, ulicy usłyszysz tylko niewiele, doskonały basen i piękny ogród bardzo relaksujące.

Spędziliśmy niewypowiedzianie ładne dni w tej lokalizacji i na pewno będzie z powrotem... gorąco polecam!

Harry N.
Właściciele
18/10/2018
Dziękuję Miriam, znów jesteś mile widziany!
Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
4.5/5 - Hojny

Mieliśmy przyjemny pobyt w ten piękny Apartament z widokiem na plażę i basen hotel, z widokiem na ocean i niektóre rano mieliśmy przyjemność zobaczyć delfiny!
Apartament jest bardzo dobrze wyposażony w bezpieczne miejsce.
Znaleźliśmy udogodnień, takich jak klimatyzacja, wygodne łóżko elektryczne, garderoba na osiedlenie się w domu odkurzacz robot...
Chantal właściciel jest bardzo przyjazny i naprawdę wie, aby otrzymać jego Gości, jak powinien z wielką uwagą. To jest również dostępne bardzo szybko w razie potrzeby.
Mieszkań, który gorąco polecam, mieliśmy wspaniałe wakacje i na pewno wróci!
Dzięki znowu Chantal.

Odkryj to zakwaterowanie
#7086 Mieszkanie Arue
4/5 - Ekstra

Piękne widoki, ciche i bardzo dobrze przyjęty ze strony Nikoleta. Willa jest bardzo dobrze wyposażone i przestronne i zewnętrzny krajobrazowy z dużym smakiem. Kawałek raju.

Ładny miejscowości Panormos pobliżu dobrych restauracji i miła atmosfera. Rethymnon jest również blisko.

Stanowi doskonałą bazę wypadową do zwiedzania obszaru z południa na zachód.

Odkryj to zakwaterowanie
#38601 Willa Panormos
5/5 - Doskonały

Ioannis jest Super właściciel. Dom posiada wszystko, czego potrzebujesz na relaksujący i spokojny wypoczynek. Prywatnie jest miejscem na wakacje wolna i szczęśliwa. Villa Lydi oferuje wszystko to.

Ioannis E.
Właściciele
15/10/2018
Wielkie dzięki - Ioannis
Odkryj to zakwaterowanie
#13482 Willa Andros
4.5/5 - Niezapomniany

Witam pozostał w tym hotelu 2 tygodnie i nigdy nie mieć żadnego problemu. Połączenie z Internetem jest dobry, jest doskonała kuchnia. Pokoje czyste i usytuowany jest obok pięknej plaży, w tej dziedzinie.

To bardzo spokojnej okolicy i blisko plaży duże, gdy jest wietrznie można przejść do małej plaży Cabo Roig i nie problemu pływać i blisko sklep mercadona.

Mamy małe dzieci i kochali się, my na pewno tu wrócę w przyszłym roku pozytywne

Piękny zachód słońcaPiękny zachód słońca © RuthA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#4884 Bungalow La Zenia
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Hotel Niriides jest spektakularny obiekt znajduje się w mieście Loutra na wspaniałe wyspy Kithnos na Cykladach, niedaleko portu, po przyjeździe, to nie wydaje się prawdziwe!

Miejsce z najpiękniejszym widokiem w Kithnos! To idealne rozwiązanie dla tych, którzy chcą się zrelaksować. Apartamenty największą zaletą jest oczywiście lokalizacji: widok oferuje jest bezcenne! Od struktury, można zobaczyć wspaniały wschód słońca i naprzeciwko wyspy Syros, Andros i Kea.

Nikos właściciela nieruchomości jest doskonałym gospodarzem, zawsze obecny, uprzejmy, kompetentny i profesjonalny i razem z wszystkich pracowników są bardzo miłe. Piękne wnętrza pomieszczenia i w doskonałym stylu typowym dla Cyklad, nowe struktury i luksusowe i bardzo szczegółowe w wszystko z wszystkich udogodnień.

Ze śniadaniem oraz doskonałe usługi. Nasz pokój był bardzo przestronny, z duża sypialnia, duża szafa, duża łazienka, pięknie urządzone, dysponują tarasem i pełnym widokiem na morze.
Może nie wyglądać lepiej! Recepcja, czystość, śniadania, personel marzenie. Co o niezapomnianym przeżyciem, bardzo go polecam.
Będzie mi brakowało uśmiechy Nikos, człowiek wielkiego serca, niezwykle dostępne, uprzejmy i humanitarny, czujemy się jak w domu się!

Na pewno wrócimy!!!
Lia i rodziny

Z balkonu fantastyczne sunriseZ balkonu fantastyczne sunrise © LIAE @CC
Zapierające dech w piersiach panoramaZapierające dech w piersiach panorama © LIAE @CC
Na morzeNa morze © LIAE @CC
Wyjątkowa konstrukcjaWyjątkowa konstrukcja © LIAE @CC
Na morzeNa morze © LIAE @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#14148 Dom w stylu Cyklad Loutra Kythnos

Nowo wyremontowany Apartament, położony w mieście Es Pujols, w pobliżu restauracji i supermarketów. Nie było telewizji, byłoby lepiej nie pisać, że z sali, a mieszkanie ma nie spryskiwaczy. Bo Sęk przychodzi, gdy zapłaciłem depozytu są subtelności. Mr. Sergio, właściciel mieszkania, powiedział, że oprócz ustalonym musiałem zapłacić innych 74 € za końcowe sprzątanie, (wszystkie inne oferty określić, jeśli koszty czyszczenia są oddzielnie lub nie), jednak zapłaciłem jako wymagane.
Należy zachować ostrożność i ładnie poprosisz, jeśli sprzątanie jest wliczone w cenę!

FormenteraFormentera © Angelo80 @CC
Sergio O.
Właściciele
09/10/2018
Dzień dobry, Sig Angelo. Chciałbym zainterweniować w twojej recenzji, ponieważ są pewne nieścisłości z jego strony. Po pierwsze: przede wszystkim wiedziała bardzo dobrze, że nie ma pralki, a między innymi biorąc pod uwagę krótki czas, jaki byłbym wiedział, gdyby to było udał się na wakacje lub pranie !!! (między innymi jest napisane na różnych, że nie ma pralki i jest widoczny dla wszystkich) punkt 2 Czyszczenie) Dobrze wiedziała, że sprzątanie nie zostało zrozumiane i rozmawialiśmy przez telefon, tak jak w rzeczywistości wszystkie inni goście !!! 3) Telewizja niestety miała awarię, o której mówił nasz menadżer, a takie rzeczy mogą się zdarzyć w dowolnej lokalizacji i apartamencie na świecie Podsumowując, przykro mi, że powiedział coś źle (tylko dla telewizora podniosłem ręce, ale może się zdarzyć) i że potwierdziliśmy przez telefon iw każdym razie rzeczą, która mnie uszczęśliwia jest to, że wszyscy inni goście nie myślą tak jak ty !!!!!!
Odkryj to zakwaterowanie
#49275 Mieszkanie Es Pujols

Apartament w stanie sieciówek, bardzo brudne, nie wymaga konserwacji, urządzenia wiek, pościel i pościel wody tyle, brudne i zużyte wyciek w łazience, wszystkie zamknięte szafy ma klucze muszą opuścić jej rzeczy w walizkach, to wstyd ze strony jednego z francuskich właścicieli, aby uniknąć.

środowisko pracy stałejśrodowisko pracy stałej © jeancri @CC
Patrick R.
Właściciele
09/10/2018
Aby spotkać się z mieszkaniem jeancri dostarczył czyste, nowe sprzęty AGD:
DISHWASHER MIELE WYSOKIEJ ZAKRESU.
MASZYNA DO PRANIA PODWÓJNA SHARP JEST WODA.
ROBOT
MAGIMIX.
PRASA AGRUME PRO SANTOS.
BLENDER DENWA.
CHLEB CHLEBA.
MIKROFALE.
NOWA TELEWIZJA.
OBRÓBKA 1,60 MX2M NOWOŚĆ Z MATERIAŁAMI MATERIAŁU.
ŁÓŻKO DZIECIĘCE.
WIĘCEJ STARSZYCH URZĄDZEŃ DOMOWYCH, ALE W PERFEKCYJNYM WARUNKU PRACY:
GAZINIÈRE OF 80CM SZEROKI Z KUCHENKĄ.
WHIRLPOOL REFRIGERATOR Z ZAMRAŻARKI, ZIMNY OBWÓD POWTARZANY PRZEZ PROFESJONALISTA.
ODBIÓR SATELITARNY.
i otworzyliśmy i udostępniliśmy dla pary szafę!
PS: TO POTRAFI 1 ROK PO SWOIM POBYTU.
Odkryj to zakwaterowanie
#42858 Mieszkanie Imi Ouaddar
4.5/5 - Wyśmienity

Witam agnes. Siebie i siedem miała duże i restfull czasu w willi i miał dobry podróż do domu. Dziękuję za Twój problem, Pozdrawiam Dave i Steven.

Nasz obiad we wrześniu. życzeniaNasz obiad we wrześniu. życzenia © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf

Wielkim oszustwem, które to ogłoszenie jest uciekać! Jest brudny, zapach stęchlizny, materace na pewno mają więcej niż 100 lat, nie grilla!
Zmuszony do czyszczenia przyjazd!
Bardzo złe pobyt!

Szef wszystkich łóżko barwione żółteSzef wszystkich łóżko barwione żółte © Enaeri @CC
Spleśniały łazienkaSpleśniały łazienka © Enaeri @CC
Wygląd zewnętrzny nie utrzymujeWygląd zewnętrzny nie utrzymuje © Enaeri @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#56990 Mieszkanie Ahetze
4.5/5 - Okazały

Apartament jest idealny na pobyt dla rodzin z dziećmi, czyste, dobrze wyposażone, właściciel słuchania.

Patrick R.
Właściciele
03/10/2018
Dziękuję Ci Aziz za twoje szczere świadectwo.
Odkryj to zakwaterowanie
#42858 Mieszkanie Imi Ouaddar
5/5 - Bardzo Rozsądne

Byliśmy 13 osób dorosłych i 2 dzieci w młodym wieku i ten domek ma dozwolony nam wobec spędzić miłe chwile z przyjaciółmi. 2 poziomy pozwoliły nam spać późno w nocy a dzieci spały na parterze.
Ustawienie jest wzniosły i dobrze, że wszyscy Urodzeni w regionie, podjęliśmy w ich oczach; okolic Departamentu Doubs w pełnej krasie!

Polecamy ten domek. Właściciele są elastyczne i przychylne.

Powołanie jest podjęta w przyszłym roku :)

Odkryj to zakwaterowanie
#65359 Chalet Malbuisson
4/5 - Cudowny

Nasz pobyt był najlepszy z naszego życia. Spokojny, relaksujący. Minut od głównej drogi i plaży Pereybere.
W pełni umeblowane. Stan urządzeń sztuki i higieniczne. Komfortowe i przestronne.

Byli w pełni zadowoleni i go tam ponownie bez zastanowienia.

Wartość dla pieniędzy!

przestronny salonprzestronny salon © ZainabE @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#22906 Willa Pereybere

Domu nie pasuje ogłoszenia: brak ciepłej wody na prysznic, meble, łamane i wyblakłe, nie ma dostępu do Internetu, nie czyszczone w dniu naszego przyjazdu, pościel i poduszki brudny Dom (szybkie zwiedzanie Wielkiej powierzchni kupić produkty) Czyszczenie i poszewki na poduszki...), uchwyty, zajmować się maklerstwem windows, leżaki i parasole w litościwym stanie itd...
Tylko puli jest zgodny z opisem.
Nie mieliśmy okazję udać się do hotelu na skrócenie pobytu i właściciel zwrócił się głuchy Aby uzyskać trochę rekompensaty za poniesione koszty.

chodzić w prysznic? łękami połatanychodzić w prysznic? łękami połatany © MartialC @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#65409 Willa Midun
5/5 - Doskonały

To mieszkanie jest jak gniazdo ... Pozwól mi wyjaśnić: jest cicho, to wysokość, jest przytulny i ma wspaniały widok na morze Tossa i właściciel jest uroczy, i punktualna. słucha.
Mieszkanie ma tylko pozytywne: jest jasne, kuchnia jest kompletna, wifi działa dobrze, to jest czyste i wygodne ... nic nie brakuje! Byliśmy z naszych 15-letnią córkę, a kiedy w Tossa Mam nadzieję, że to mieszkanie będzie dostępna dla naszych terminach !!!!
Wrócimy na pewno !! Polecam ..... 5 gwiazdek.

Julio T.
Właściciele
01/10/2018
Dzięki Alex za opiekę nad mieszkaniem.

Cieszę się, że miałeś dobry pobyt.

Mamy nadzieję, że wkrótce się zobaczymy.
Odkryj to zakwaterowanie
#59589 Mieszkanie Tossa de Mar
4/5 - Okazały

Dom znajduje się na końcu cichej ulicy. Piękny ogród, blisko plaży i centrum miejscowości San Teodoro.

Z klimatyzacją i mnóstwo dodatkowych (nie WiFi) jedynym minusem jest krzesła w ogrodzie powinny zostać zastąpione lub naprawione i okulary, noże, widelce itp są różne. W końcu mieliśmy wspaniałe wakacje, synów (25 i 27 lat) miał czas ich życia. San Teodoro jest doskonałym miejscem, aby być i to domu warto odwiedzić.

Odkryj to zakwaterowanie
#20629 Dom San Teodoro
5/5 - Bardzo Rozsądne

Idealne rozwiązanie, zgodnie z opisem. priorytet Świetne, bardzo uprzejmy i słucha się lokatorów do życzliwości dla wszystkich zdarzeń.

Bardzo ładne i ciche, naprawdę wyjątkowe gorąco polecam

Odkryj to zakwaterowanie
#22906 Willa Pereybere
5/5 - Doskonały

Ciepłe powitanie na Gerarda, który pozostał nam słuchać w ciągu 2 miesięcy naszego pobytu, nas podszedł i prowadzić nas na lotnisko z życzliwością.

Residence usytuowany jest między ocean i jest czarny plaża na jednej stronie i sklepy: żywności, restauracje, poczta, lekarzy, itp. z drugiej strony. Białym piaskiem plaże nie są nie daleko od balkonu mieliśmy okazję zobaczyć delfiny, a zwłaszcza wielorybów (w sierpniu) i bywalcy: 2 pirogues połowów i dziesiątki młodych ludzi z surfing (uczta) do obudowy nic do powiedzenia , możemy zorganizować meble na swój sposób: 1 sofa, 1 łóżko 90, stół i krzesła dla 6 osób na balkon, który jest oddzielony od studio, przez duże okno wykuszowe i zachować 1 łóżko 90 i 1 sofa w kuchni, dobrze wyposażone i przestronne studio czy nie. SE problem dla posiłki 5 osób, które chcę czuć wszelkie dobro naszego pobytu, ale nawet widać mu przez Ciebie w skrócie, jesteśmy bardzo dobrze dla marzenie się na pobyt w Polinezji i Tahiti.

Gérard T.
Właściciele
26/09/2018
Francoise, witaj "Ia ora na" Bez wątpienia wrócisz na Polinezję, by dalej odkrywać ten wspaniały kraj.
Zostaniesz dobrze przyjęty, ponieważ zasługujesz
na to
Odkryj to zakwaterowanie
#45460 Studio Punaauia
5/5 - Wyśmienity

To jest wielki tyle poza jak wewnątrz, ciche i bardzo wygodne, ciepłe powitanie od właściciela z małych specjalistyczna czeka nas w lodówce, a te sufity w pokojach!

Wzniosłe sklepienia! dla mnie to jest spełnieniem marzeń: spać w kaplicy 15, gdzie z pewnością spędził wiele wydarzeń!

Ahh, jeśli ściany mogły mówić! Wybierz ten domek bez wahania!

Dobre wakacje, istnieje wiele miejsc do odwiedzenia w okolicy!

Odkryj to zakwaterowanie
#50009 Stara Kaplica Saint Martin de Sanzay
4.5/5 - Doskonały

"Les Euphorbes" jest komfortowe, czyste i bardzo zadbane domek, gdzie czuliśmy się bardzo dużo w domu, w każdej z naszych wakacji 4 pobyty. Wysoka jakość pozostaje niezmienione stabilne przez lata. Przy dobrej pogodzie można na zadaszony taras odkryty śniadania i odpocząć w ogrodzie, słońce lub odprężyć się w cieniu i pływać w mały basen w ogrodzie domu lub skorzystać z dużym basenie wynajmującego. Nawet w złych warunkach pogodowych pobyt w domu jest bardzo przyjemny, bo jeden ma piękny widok w piękny i zadbany ogród należący do domu przez duże szklane drzwi.
Dom jest wyposażony we wszystko, czego potrzebujesz na dłuższy pobyt. Jeśli coś powinno być brakuje czasu, Gospodarze uwielbiają pomagać. Corinne i Bernard są wyjątkowo gościnni i Nicei, przystępny i opieki, w razie potrzeby.
W pobliżu także wszystkie ważne jest zakupy w sklepie mięsnym naprawdę wielki i dobry piekarni w Cucuron, rynków i supermarket w Lourmarin, Restauracje do osiągnięcia jest jeden dobry w Vaugines, u stóp którego.
Jak do tej pory nie domek wykazały, że który ma do zaoferowania coś blisko wielu pozytywnych, takich jak "Les Euphorbes" przez Corinne i Bernard. Zawsze lubimy spędzać wakacje tutaj tak w przyszłości.

Odkryj to zakwaterowanie
#19451 Dom Prowansalski Vaugines
5/5 - Bardzo Dobrze

Mieliśmy wspaniały pobyt w ten piękny Apartament przy plaży.
Mieszkanie jest bardzo dobrze wyposażone, ciche i dobrze wentylowanym. W przypadku wysokiej temperatury mieszkanie jest w pełni klimatyzowany. Duże łóżko, 2 m x 2 m jest niezwykle wygodne!

Właściciel, Bea, jest bardzo przyjazny. Zrobiła wszystko, aby uczynić nasz pobyt idzie gładko. I góry, są pass hotel oferowane, z dostępem do basenu, sauny, łaźni tureckiej, siłowni oferowane dla 2 osób dorosłych!

To wymarzony urlop, wrócimy!

Dzięki znowu Bea

Bezpośredni dostęp do plaży, tylko w dół do miejsca zamieszkaniaBezpośredni dostęp do plaży, tylko w dół do miejsca zamieszkania © PascaleBT @CC
Bea R.
Właściciele
20/09/2018
Witajcie Pascale,
Dziękuję za komentarz. Miło było cię powitać. Do zobaczenia wkrótce, mam nadzieję.
Odkryj to zakwaterowanie
#50851 Mieszkanie Arue
4/5 - Sensacyjny

Mieliśmy wspaniałe wakacje w Toskanii. Casa nerone pomógł wiele. Lokalizacja jest wyjątkowo piękne. Tworzenie prostych i funkcjonalnych bez zbędnego przepychu. Tam jest jeszcze nie ma nic. Domek jest dużo miejsca. można dostać w cieniu drzew zestaw lub delektować się słońcem. Davide i anneliesa są ludzie bardzo przyjazny i pomocny.
pewnie po raz kolejny jesteśmy w wakacje nerone casa.

Odkryj to zakwaterowanie
#5808 Toskański Dom San Gimignano
5/5 - Sensacyjny

Mój partner i ja został tydzień w apartamencie Elke i na pewno wakacje pozostaną niezapomniane dla nas. Elke zawsze była bardzo precyzyjne i punktualny w odpowiedzi na wszystkie moje pytania i podał mi rękę, aby znaleźć niedrogie samochod i rozwiązać wszystkie problemy logistyczne.
Paros Island jest klejnotem i domu, który jest bardzo dobry i pod warunkiem, wszystko ma przede wszystkim piękny, Ogromny taras z wielką wejścia, gdzie spędziliśmy naprawdę miłych chwil, szczególnie od zmierzchu r. (do jazdy dziennej części tarasu jest pod Słońca).
Elke był bardzo uprzejmy, do naszych potrzeb i przeprosić za to, że pralka miała problem zaoferował nam obiad w restauracji w Parikia.
Lokalizacja jest dobra, ale nadal trzeba mieć samochód lub skuter się obejść (coś, co warto w każdym przypadku ponieważ wyspy należy zwrócić to wszystko)

Odkryj to zakwaterowanie
#30959 Mieszkanie Paros
4.5/5 - Godny Uwagi

Witajcie wakacje były wspaniałe! I tak, mam wziąć po raz kolejny mały roślin śródziemnomorskich :) :) Znalazłem je dziś - Popatrz na obrazek i jestem bardzo zadowolony!
Niestety, widziałem liści koza nie - może latem przyszłego roku;) Pozdrawiam

Ołownik, koza liści, Rozchodnik...Ołownik, koza liści, Rozchodnik... © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf
4.5/5 - Wspaniały

Fantastyczny, rodzinne wakacje w tym rogu w Bawarii. Apartament był czysty i przytulny, dobrze wyposażony, chociaż trochę mokra (w piwnicy). Właściciele są bardzo mili i dał nam cenne wskazówki dla pieszych, wizyta w Monachium, lokalne uroczystości... Idealny dla spacerowiczów, rowerzystów, pływaków (wiele jezior, w pobliżu) i narciarzy!

Odkryj to zakwaterowanie
#3527 Mieszkanie Hausham
5/5 - Wielki

Wieś jest fenomenalny, idealny dla dni odpoczynku i relaksu. Dom jest bardzo wygodne, w pełni wyposażone i wspaniałą lokalizację, jest 5 minut spacerem od plaży.
Przestrzeni zewnętrznych są wspaniałe, wszystko bardzo dobrze traktowane i dużo prywatności.
Kochamy się i mieć wielkie pragnienie, aby wrócić. Właściciele są bardzo przyjazne i pomocne.

Odkryj to zakwaterowanie
#42749 Willa Carvoeiro
4.5/5 - Skończony

Tego pobytu w kraju domek przyniósł nam to powiew świeżego powietrza.
Podoba, prostota i życzliwość naszych gospodarzy i cieszył się ten autentyczność.
Jesteśmy bardzo zadowoleni, własne warzywa i szczególnie ich pomidory

Michel M.
Właściciele
10/09/2018
Witam,
Dziękuję za wiadomość, mieliśmy dobrą zabawę.
Z poważaniem.
Marie-Pierre Manaud
Odkryj to zakwaterowanie
#16161 Dom Kamienny Saint Loubès
4.5/5 - Godny Uwagi

Wielki w obiekcie Maria i Judith, którzy przyjęli nas serdecznie i sprawia, że nam odkryć ich wspaniały park otaczający domek mają zarówno z dużo odwagi.
Wdrożenie to wszystko, tak, że czujesz się dobrze...
Wynik, jeśli chcesz cichy, cisza i krajobraz, więc ten domek jest specjalnie dla Ciebie.
Wielkie dzięki Maria i Judith dla ich gościnność i dobre Rady dla wizyt, restauracje i inne...

Góry!Góry! © HDANIEL @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#21264 Dom Romanyà de la Selva
5/5 - Okazały

Naprawdę bardzo, bardzo lubi ładne i bardzo czyste dom w spokojnej okolicy. Dom jest doskonale wyposażony, oferuje mnóstwo miejsca i jest pięknie urządzone. Sen i jest idealnym miejscem na relaks jest ogród. Nasz pies poczuł się bardzo wygodne. Istnieje nawet stół do ping ponga. Gospodyni jest bardzo miły. Polecamy dom.

Odkryj to zakwaterowanie
#43881 Dom Oltingue
5/5 - Godny Uwagi

Są różne lata że moja rodzina (w tym roku tylko ja i moja żona) spędzić nasze wakacje sardynki w ten piękny Apartament Ms Licji.
Właściciel jest wykwintne i uważać, aby przewidzieć, co potrzeba. Każdego roku sprawi, że bardziej komfortowe i przytulne mieszkanie robi (zimą) ulepszeń (w tym roku okazało się, wymienić wszystkie okna podwójne szyby i moskitiery, również na zewnątrz domu otynkowane i pomalowane ponownie; Wreszcie był retiled piękny taras).
Dom znajduje się w zabytkowym centrum Orosei i jest bardzo jasne, przestronne i funkcjonalne.
Na dole znajduje się niewielki parking (4-5 miejsc), ale możemy zostawić samochód w przednim Piazza Sant'Antonio oferuje łatwe parkowanie (około 100 m od domu).
Ale największą zaletą domu jest piękny taras gdzie jesz obiad i spędzić wieczór (załączam Zdjęcia z spojrzenie widok z tarasu).

Dla nas dom Lycia jest nieco nasz drugi dom!

Widok z tarasu i widok.Widok z tarasu i widok. © PaoloB @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#34811 Mieszkanie Orosei
4/5 - Ekstra

Les: Dziękujemy Jan, piękne wakacje. Willa jest piękna, widoki fantastyczne i Jana Liudmila wspaniałych gospodarzy. Mamy dokładnie cieszył się nasz czas w Lefkada i dziękuję za pomoc i życzliwość. Dbać, aż znów się spotkamy! Gemma: Wakacje do zapamiętania, 2 tygodnie szczęścia

Wakacje do zapamiętania...Wakacje do zapamiętania... © JG01 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#40384 Dom Kolonialny Katouna
4.5/5 - Skończony

Piękny dom, nogi w wodzie, tylko oddzielone od plaży przez prywatny basen na tarasie i 25 m trawnika...

Zobacz Black River Bay, spokojnej, bez innych hałasu rano jak papugi i inne ptaki bardzo wielu w to miejsce, miejsce, z wyjątkiem... będziemy nadal zastanawiam się dlaczego mamy jest z powrotem we Francji!

Odkryj to zakwaterowanie
#69596 Bungalow Rivière Noire
5/5 - Sensacyjny

Bardzo przyjazna i pomocna właścicielka. Lokalizacja, autobusem lub metrem w ciągu kilku minut w mieście. Przestronny apartament, wygodne łóżka, dobrze wyposażona kuchnia. W każdej chwili po raz kolejny.

Odkryj to zakwaterowanie
#77225 Pływający dom Amsterdam
5/5 - Okazały

Apartament przestronny, czysty, właściwość dźwiękoszczelne, ładne bardzo miły cichy. Komfortowe pokoje. Otwórz pięknie urządzonego salonu i TV. Ultra przyjazny i dźwięk porad od właściciela, wszystkie niezbędne przewodniki są dostępne do zwiedzania miasta i jego okolic. Wszystkie są w pobliżu pieszo w 10 minut, sklepy, restauracja, metro, transport, rower... . Właściciel bardzo tuned. Drama, Grecja. Kuchnia bardzo ładne i wypełnić oba jest idealnym simple.situation grand: duży drewniany taras roślin i tym grilla dla udane śniadanie i happy hour! Polecam i na pewno Wróć!

Odkryj to zakwaterowanie
#51077 Mieszkanie Rosemont La Petite Patrie
5/5 - Okazały

Spędziliśmy bardzo miły. Dom jest bardzo duże. Czyste i zacisza. Właściciele bardzo przyjaźni. Miejsce idealne dla rodziny z dziećmi. Obok morza i niekończące się ogrodem z trawnikami, które potrzebują dla gra. widok z antresolą niesamowite!

Odkryj to zakwaterowanie
#1332 Domek Moles Kalives
5/5 - Błyszczący

Zdjęcia domu i jego załącznikach są jak jest.
Czego nie widać na zdjęciach jest życzliwość, który traktuje nas właścicieli domu, ze szczegółami, które wykonane pobyt jeszcze bardziej przyjemne.

Minęliśmy kilka dni niesamowitego, ciesząc się przy basenie, krajobraz i cisza.
Piękne miejsce.

Odkryj to zakwaterowanie
#14161 Dom Wiejski Paredes de Coura
5/5 - Niezrównany

Apartament idealnie pasuje opis!!
Duży dom, zadbane, czyste, wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz! Właściciele, gościnny i pomocny!

Bezpośredni dostęp od strony ogrodu, domu w cichej zatoce sie z czystą wodą i wiele ryb! Widok na morze, za dom droga w lesie, gdzie można spacerować z wózka! Zaledwie kilka minut spacerem wspaniałe plaże!

Wielką wartość!

Odkryj to zakwaterowanie
#48127 Willa Cala Liberotto
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Mieliśmy wspaniałe wakacje w Mr Pinto, który wie, jak się w cichej i bardzo dobrze mówi francuski.

Willa jest jeszcze piękniej niż na zdjęciach i cieszy się idealną lokalizacją dla wizyt.
Piękny poza, basen i wspaniałe widoki na zachód słońca Nazaré jako bonus!

Wynajem zalecane.

Odkryj to zakwaterowanie
#66934 Dom Alcobaça
5/5 - Godny Uwagi

Nie wiemy, partia i mieszkaliśmy na 6 w domku: śniadanie, idealna lokalizacja dla 6, bardzo ładny ogród i basen. Warsztaty ceramiczne i rower do wynajęcia domek. Visites (Rocamadour, Pennes d'Agenais, Pujols, Puy L'Evêque), wycieczki rowerowe po partii. Dobra pamięć w tym tygodniu Duravel!

Na z domu Véloroute na rowerzeNa z domu Véloroute na rowerze © ERVR @CC
Przy baseniePrzy basenie © ERVR @CC
Cichy basenCichy basen © ERVR @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#42944 Dom Kamienny Duravel
3/5 - Środki

Mimo nowoczesny, czysty, dobrze mieszkać z jego dom z basenem. Właściciel, który troszczy się do doskonałości jego nieruchomości... jednak zapomina uniemożliwić klientom €2400 15 dni one są w stanie spać z powodu krajowe 340, która biegnie pod windows! Istnieje poważne oszustwo na reklamę, która nie stanowi to zagrożenia! I nie bez powodu! Szkoda, nie wróci bo nie są Dojne krowy!

N340 na lewo i prawo Dom 50 mN340 na lewo i prawo Dom 50 m © oreedubois @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#35795 Willa Les Tres Cales
5/5 - Wielki

Dzięki Papitou i Maminou...
Spędziliśmy niezapomniany tydzień.
Wspaniały domek, piękne miejsce.

Odkryj to zakwaterowanie
#70586 Chalet Hockai
4.5/5 - Doskonały

Bardzo ładny dom w spokojnej okolicy z pięknym widokiem. Dość spełnia opis, wartość dla pieniędzy jest naprawdę bardzo uczciwi.

Zapraszamy był bardzo przyjazny i reakcji natychmiastowej właściciele w przypadku usterki.

Wiele działań i piękne rzeczy, aby zobaczyć w pobliżu.

Krótko mówiąc mieliśmy wielkie święto u podnóża Ventoux!

Odkryj to zakwaterowanie
#4203 Dom Wiejski Bédoin
4/5 - Niezapomniany

Doskonałą lokalizacją przy promenadzie. Wystrój jest trzeźwy, ale wszystko tam jest. Parking może być problem.
Ostenda znajduje się w odległości krótkiego spaceru, inaczej trzy przystanki tramwajem (1,50 za jazdę).
W niedziele jest kompleksowe rynku wzdłuż bulwaru.
Piekarz jest na sto metrów.

Odkryj to zakwaterowanie
#54934 Mieszkanie Ostenda
4.5/5 - Wzniosły

Możemy zostały bardzo dobrze przyjęte przez właścicieli, miejsce jest przytulne i ciche, wygodne, dom trochę gorąco, ale bardzo czyste z wszystko zajmuje pierwsze śniadanie, taras z widokiem na rzekę Douro. Mieliśmy fantastyczny czas wakacji. Portugalczycy są bardzo ciepłe dzięki nim.
Dzięki naszej właścicieli.

Odkryj to zakwaterowanie
#23591 Dom Wiejski Sande
5/5 - Błyszczący

Jednym z najlepszych obiektów, wszystko nam się podobało w w 3 dekady 1 lub 2 domki rocznie.

Łatwo znaleźć na głównej drogi główne (Bardzo cicha). Bardzo dobry, parking przy domku. Bardzo dobrze położył się i przestronne i wygodne wnętrze. Czyste i schludne, z dużą ilością gniazda i oświetlenie. Przestronna łazienka z prysznicem łatwy w obsłudze, obok sypialni na lądowanie.
Schody były dziełem - Znakomity stopnie dębowe i newel postów. Palnik drewna był łatwy do światła i dał ciepła bez bałaganu - i dodatkowe dzienniki z całej stoczni, a nie będzie patrząc. Ceramiczną operacji nie było oczywiste ale dobra instrukcja, co pozwoliło nam się dogadać.
Lądowania miał dwa krzesła określone na bardzo różnorodne ptaki, którzy przyszli odwiedzić trzy podajniki nawleczone na kilka metrów. Akkią, zielony zięby i wren i pnącze drzewa gdy przyjechaliśmy - i nie jesteśmy obserwatorów ptaków. Nie rude wiewiórki, gdyż nie jest sezon.
Lokalizacja, bardzo wygodny - położony w połowie drogi między Kilcormac i Sedbergh i może z łatwością dojść do chmury spadł końcowego, dla widoki na Harter Fell i dzikie Baugh spadła.
Karen

Steve H.
Właściciele
22/08/2018
Drogi Johnie.
Cieszymy się z twoich komentarzy, bardzo dziękuję!

Z poważaniem. Steve.
Odkryj to zakwaterowanie
#44327 Dom Kamienny Ravenstonedale
4.5/5 - Hojny

Wynajem jest zgodnie z opisem, bardzo czyste, bardzo cichy. basen jest dobrze utrzymany. Dobrze się zakwaterowanie, samochodu niezbędne. Irina, właściciel jest bardzo miły i słuchając jego Gości. nic nie brakuje w tym bardzo dobrze zaprojektowane obudowy. Gorąco polecamy to miejsce. Riva di Solto jest bardzo małe miasto i spacery są wiele. do Monte Isola łódź zatrzymuje się przy Riva di solto

Lago Iseo Lago Iseo © mokascap @CC
Riva di soltoRiva di solto © mokascap @CC
basen i obudowie za pokrywąbasen i obudowie za pokrywą © mokascap @CC
Zachód słońca z tarasuZachód słońca z tarasu © mokascap @CC
Kościoły ZorzinoKościoły Zorzino © mokascap @CC
Irina M.
Właściciele
22/08/2018
Dziękuję bardzo, miło było cię poznać!
Mam nadzieję, że cię znowu zobaczę, Irina
Odkryj to zakwaterowanie
#26094 Mieszkanie Riva di Solto
5/5 - Wyśmienity

Przestronny, nowoczesny apartament, z dwoma balkonami. Apartament zawarte miejsce parkingowe w garażu. Jesteśmy zadowoleni z pralki na dłuższy pobyt. Widok z okna był bezpośrednio na górach, zamek i Kościół :-) Właściciel (Matteo) był zawsze uprzejmy i pomocny

Odkryj to zakwaterowanie
#59928 Mieszkanie Ossana
4/5 - Dobry

Witam, dzień dobry. Około 5 dni temu pytałem o domu, że reklamowane. Ogłoszenie jest 21519, prowansalskim domu w Jérica, Castellon. Nie otrzymałeś jeszcze żadnej odpowiedzi i nie być, jeśli muszę odpowiadać określonej lub siebie. Prosiłbym moja mama coś, dziękuję!

Odkryj to zakwaterowanie
#21519 Dom Prowansalski Jérica
4.5/5 - Błyszczący

Piękny dom, w którym nic nie brakuje. Wszystko został zaprojektowany, aby oferować jak największy komfort!
Basen i odkryty bez zarzutu również.
Bardzo spokojne miejsce, idealne do cieszyć się i zrelaksować.

Zapraszamy do najlepszych z najlepszych!... Nie myśleć i idź do niego!

Odkryj to zakwaterowanie
#21012 Wiejski Dom Saint Florent sur Auzonnet
5/5 - Wyśmienity

Piękny nowoczesny dom, w pełni wyposażone, bardzo wygodne. Bardzo ciepłe powitanie przez właściciela. Udogodnienia są zabawy dla dzieci (piłka nożna, piłkarzyki, patanque, huśtawka, ogród). Wiele prywatności i wspaniały widok z Nazare (do morza). Absolutnie polecam!

Odkryj to zakwaterowanie
#66934 Dom Alcobaça
4.5/5 - Sensacyjny

Miał przyjemny pobyt. Domek komfortowy i bardzo dobrze wyposażone. Cichym otoczeniu, idealny do odpoczynku. Ładny basen. Dom bardzo przyjazny właściciel.

Odkryj to zakwaterowanie
#58619 Willa Cébazan
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Mieliśmy piękny czas w Casa licencję.

To jest Znakomity villa znajduje się w pięknej spokojnej i prywatnych ogrodach. Trzy sypialnie mieszczą się na parterze, który utrzymuje je na ochłodę w upalne lato.

W salonie na parterze wychodzi się na taras z basenem i piękny basen. Dobrze wyposażona kuchnia znajduje się na piętrze wraz z głównym salonem. To wychodzi się na taras, który oferuje piękne widoki i doskonałe na świeżym powietrzu.

Doza do tej willi, która również znajduje się zaledwie dziesięć minut jazdy od udogodnień oferowanych przez Lagos, ale pozostaje spokojny i prywatnych.

Rodzina Lincoln

Harry N.
Właściciele
18/08/2018
Dzięki Graham!
Maria i ja też się podobało!
Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
5/5 - Bardzo Rozsądne

Bardzo miła gospodyni (rodzina). Dom jest urządzony. Wszystko, czego potrzebujesz. Lokalizacja jest góry, prawie w środku winnicy.

Nicolas K.
Właściciele
16/08/2018
dziękuję
Cieszę się, że miałeś dobry pobyt.
Marie klur
Odkryj to zakwaterowanie
#13032 Dom Eguisheim
4/5 - Cudny

Wakacje bez zarzutu. W spokojnej okolicy. Uważny właścicieli, którzy byli na wakacjach w czasie naszego pobytu, ale zapewniła, że otrzymaliśmy były w porządku po przyjeździe przez Stoiska w. Piękne otoczenie i również ze względu na położenie na wysokości 1000 m w nocy chłodzenia, że zaletą dobry sen w ciepłych okresach.

André G.
Właściciele
14/08/2018
Dziękuję bardzo za komentarz.
Dzięki naszym najlepszym wiadomościom z Franches-Montagnes.
A. Grin i D. Dobler
Odkryj to zakwaterowanie
#21045 Mieszkanie Les Breuleux
4.5/5 - Ekstra

Spędziliśmy wspaniałe wakacje w mieście Ban Phe.
Dom jest piękny i komfortowy, basen wybitne, dobrze położony, saleng lub istotne skuter do ballady.
Dzięki Lionel za organizację naszego pobytu i jego postępy!
Miasta Ban Phe jest warte zobaczenia i spotkań mieszkańców pozostanie dobrą pamięć.

Odkryj to zakwaterowanie
#10072 Willa Ban Phe
5/5 - Niezapomniany

Nie tylko mieszkanie jest perfekcyjnie dostosowane do opisu, piękne i czyste, ale, że życzliwość i uwagę Adelina były nie do pobicia. Odbiera nas z nieskończoną liczbę zalecenia, obsługuje drukowanych i nawet wykwintne domowy dżem.
Bez wątpienia, naszym pierwszym wyborem, gdy wrócimy do Lizbony.

Piękny wystrój, recepcja ze świeżych owoców, kwiatów, Porto... Niezapomniane chwilePiękny wystrój, recepcja ze świeżych owoców, kwiatów, Porto... Niezapomniane chwile © TaniaMzM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#67417 Mieszkanie Lizbona
4/5 - Błyszczący

Willa była zgodna z opisem ad i zdjęcia, mieliśmy przyjemny pobyt z rodziną, cieszyliśmy się ładne i bardzo zadbane complex, blisko plaży, wieczorem, depcząc wody, czysta plaża sklepów i niewiele zatłoczone, z bardzo dobrze wyposażoną kuchnią czuje się jak w domu. ale szczególnie właściciel bardzo przyjazny i bardzo czuły. Będę ponownie czynszu bez wahania.

Odkryj to zakwaterowanie
#67316 Willa Mirleft
5/5 - Bez Zarzutu

Maria jest piękny osobę i jej dom w Furnas jest godny podziwu.
Dom jest osobliwy, wszystkie opisane udogodnień i rzeczy, które znajdziesz w domu (nożyczki, igły i nici), ale bez uczucia jak będziemy mieli porwany cudzego życia...
Jak może się zdarzyć, gdy miejsce wydaje się na niedrogie, aby mogło być prawdziwe. Maria próbował nas spotkać, ale mamy trzymany chybianie siebie. Że było dobrze przez nas, ponieważ mamy dom dla jego prywatności, mimo, że znajduje się w samym środku miasta.
Co było opisane było ogromne podwórko, gdzie Siedzieliśmy na leżaki, które swiveled ponownie, abyśmy mogli pić wino i spojrzeć na wszystkie gwiazdy, które świecić tak jasne na jasną noc na niebie Azorian.
Dziesięć minut spacerem do Poca Da Dona Beija gorących źródeł i po drugiej stronie ulicy od Terra Nostra garden był doskonały. Oprócz skoro inne wulkany, w samym środku Furnas jest, gdzie chcieliśmy, aby być. Naprawdę nie mogło być ładniejszy i mieliśmy sposób potrzebne więcej miejsca niż my. Jeśli jesteś osobą, która chce odpocząć w środowisku chill (zwłaszcza poza) z kawa herbata wino itp to miejsce jest dla Ciebie.

Odkryj to zakwaterowanie
#49887 Dom Furnas
4.5/5 - Bez Zarzutu

W tej przepięknej spędziliśmy dziesięć dni. Dom jest dobrze wyposażony i na zewnątrz jest Znakomity, basen, grillowania, ziemi... Cartaxo znajduje się wycieczki zarówno na południu, do Lizbony, do wybrzeża, Obidos, Peniche, w kierunku północnym, Foz do Arelho, Sao Martinho do Porto, Nazaré... Właściciele, uroczy, bardzo gościnni, pomocne, wspaniali ludzie. Dziękuję za wszystko, Maria Isilda i Mario.

Odkryj to zakwaterowanie
#72476 Domek Cartaxo
4/5 - Bardzo Odpowiedni

Dom kampanie w pobliżu Gonnesa, w strategicznym miejscu, dotrzeć do plaż Sulcis, Północnej i Południowej. Przytulne, dobrze utrzymane i funkcjonalnej przestrzeni na werandzie, aby jeść i zorganizować grilla. Uwaga: supermarket w pobliżu. Michele własne są przyjazne i pomocne, zarówno dla potrzeb pobytu i dostarczenie informacji o turystycznych atrakcji i lokali opcje w obszarze. Polecam.

Odkryj to zakwaterowanie
#58055 Dom Wiejski Gonnesa
4.5/5 - Niezrównany

Pięknej okolicy, dobrze rozplanowane, bardzo dobrze wyposażony niklu villa i basen.

Kontakt dostępny i serdeczny; Bardzo miła obsługa. Było ośmiu nas i jesteśmy w żadnym momencie nie czuł ciasno. Ponadto czas był częścią i tak może się ona na cały tydzień (grill, petanque,...).

Rekomenduj.

Francine L.
Właściciele
11/08/2018
Dziękuję za komentarz. Robimy wszystko, aby zadowolić lokatorów. Dziękuję.
Odkryj to zakwaterowanie
#21012 Wiejski Dom Saint Florent sur Auzonnet
5/5 - Błyszczący

Jest to idealne mieszkanie dla rodziny, byliśmy bardzo wygodne i właściciele byli bardzo poprawne

Odkryj to zakwaterowanie
#57013 Mieszkanie Benidorm
4/5 - Wyśmienity

Bardzo dobry właściciel, dostępne i daje bardzo dobre Rady. Laura dał nam jego warzywna ogrodu i doskonały dżem.
miejsce jest idealne, jeśli chcesz odpocząć i odwiedzić Porto w tym samym czasie, trzeba mieć samochód, jednak iść na Porto (5kms), transportu wspólnego ok ale przewidzieć 40-45 minut. Spędziliśmy wspaniałe wakacje, nawet jeśli apartament miał doznała uszkodzenia wody przed.

Odkryj to zakwaterowanie
#2497 Mieszkanie Vila Nova de Gaia
5/5 - Wyśmienity

Identyczne zdjęcia do witryny, bardzo czyste i przyjemne.
Bardzo przestronne i jasne, szybkie i z dobrym dostępem do Internetu.
Bardzo przyjemny pobyt i przyjazny personel, lokalizacja

Odkryj to zakwaterowanie
#49887 Dom Furnas
3.5/5 - Środki

: duży basen otoczony przez rośliny, krajobraz z drzew oliwnych w pobliżu gościnność właścicieli-: nie została określona w ogłoszeniu, że to było z 2 apartamenty i nie jeden dom, więc basen w partager.heureusement 2 rodzin, którzy domagają się byli spokojni i fajne.
nie funkcjonalne meble: krzesła nie można dostosować wysokości jadalni stół, brudne i niewygodnej kanapy, materac w pokoju obok łazienka w kuchni litościwym stanie nie: nie Ociekacz na Zapytaj naczyń, nie deski do krojenia Korkociąg przerwy, Krzywy Skarbnik, ekspres do kawy nie funkcjonalne (wspólne czy nie) kupiliśmy niektóre naczynia do gotowania.
fanem byłoby mile widziane, ponieważ nie air con lub wentylator, jest to czas 1, wynajmujemy dom we Włoszech bez nawet fanem, biorąc pod uwagę ciepła nie jest luksusem

Zdjęcie basen dolcedoZdjęcie basen dolcedo © SylviaPerlangeli @CC
Sara V.
Właściciele
07/08/2018
Przepraszam, że pani nie czuła się dobrze Dostarczałem dom idealnie czysty i wyposażony w łazienkę i kuchnię po prostu przerobiłem i znalazłem dom na początku brudny i nie zapłaciłem nawet za sprzątanie, nie rozumiem, jeśli czegoś brakuje Pani mogłaby zapytać, na przykład, o kibica, aw kuchni były wszystkie przybory kuchenne, żeby ugotować mi wiele błędów, ponieważ na początku zapytałem, czy są one dobre, a ja dobrze mi odpowiedziałem, nie rozumiem powodu tego noża za
Odkryj to zakwaterowanie
#15339 Willa Dolcedo
4.5/5 - Wyśmienity

Zatrzymaliśmy się dwie noce w tym hotelu (kilka i nastolatek).

Byliśmy zadowoleniem. Ustawienie to jest piękne i piękny basen. Miejsce jest bardzo cichy, ale w pobliżu najbardziej charakterystycznych miejsc Soule.
Pokój był czysty i przestronny. W tabeli hosta jest serdeczny i porady właścicieli.

Adres polecam!

Odkryj to zakwaterowanie
#73621 Stara ferma Arrast-Larrebieu
5/5 - Bardzo Rozsądne

Identyczne zdjęcia do witryny, bardzo czyste i przyjemne.
Bardzo przestronne i jasne, umyte arkusze codziennie rano.
Bardzo przyjemny pobyt i miła obsługa, świetny stosunek jakości do ceny.

Odkryj to zakwaterowanie
#49887 Dom Furnas
4.5/5 - Godny Uwagi

Mieszkaliśmy w ten obiekt 25 osób (6 par z dziećmi) Strona główna: gościnność realizowane przez właściciela z zwiedzanie nieruchomości i wyjaśnienie zasad działania są tylko zasady dobrego postępowania i żyć jako Najemca powinien szanować Willa: doskonale nadaje się do naszej grupy, za tydzień w wakacje wspólnego ale także prywatność dla każdej części dostępne przestrzenie i własnego sprzętu.
funkcjonalna kuchnia i bardzo duży 25 kilka telewizorów dostępnych i WIFI OK przestrzeń na zewnątrz urządzenia: 6 pojazdów bez problemów parking ogród konserwowany, aby zainstalować boisko do siatkówki, miejsca do gry w bule taras duży i częściowo pokryte światła i przestrzeni pingpong posiłek duży basen z jacuzzi. To miejsce jest dostępne, aż do 20:00 ze względu na utrzymuje ale on po prostu zapytać właściciela do rozporządzania późno w nocy i było bez problemu sytuacji: ciche z możliwością spacerem od willi w lesie pi NS, grzyb łóżka i małych jezior handlu 5 minut właściciel: znajdujących się w pobliżu, ten jeden jest bardzo dostępne i skuteczne a jednocześnie doskonale dyskretny. Mieliśmy pełne dni i nocy bez komentarza w końcu: piękne, czyste, funkcjonalne, doskonale nadaje się dla grup (dorośli i dzieci) dyskretne i skuteczne zarządzanie polecam bez zadnych wahania

Odkryj to zakwaterowanie
#27006 Willa Bollène
4.5/5 - Wzniosły

Po latach został po raz kolejny do Włoch. I to było Świetne! To było poza natury i kultury kraju, choćby ze względu na naszym pobycie w Casa dei Sogni d'Oro. Gościnność właścicieli czułem ciepłą kąpiel. Apartament pod warunkiem dla nas, w których potrzebujemy: reszta po roku ciężkiej pracy! I spoglądając z tarasu na góry tam było doświadczenie spokojne miejsce. Pół godziny jazdy dzieli ośrodek Moratta, gdzie obok kąpieli w Adriatyku również mogą Państwo pysznych dań kuchni włoskiej. W tym samym czasie Casa nie jest zbyt daleko od historycznego miasta Urbino, Gubbio i Corinaldo, gdzie historia ładny dużo każdy kamień w kapiącą! To będzie, mamy nadzieję, nie ostatni, że przyszliśmy tu nasz wygląd!


Marleen i Jan Salman

Odkryj to zakwaterowanie
#32597 Mieszkanie tradycyjne San Pietro