WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

5/5 - Bardzo Odpowiedni

Szukasz dość i strefa relaksacyjna, znaleźliśmy everythings plus bardzo przyjaźni ludzie, pogodne i fantastycznych plaż.
Dziękuję.
Martin

MoonlightMoonlight © MartinLewis @CC
MoonlightMoonlight © MartinLewis @CC
KsiężycKsiężyc © MartinLewis @CC
Plaża MusedduPlaża Museddu © MartinLewis @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#57941 Mieszkanie trzypoziomowe Cardedu
5/5 - Okazały

Przebywał tu w tygodniu i przepraszam, że trzeba iść do domu. Nie można winy tej willi i będziemy przebywali w wielu miejscach znacznie droższe.

Bardzo dobry wartość. Doskonale wyposażone, czyste i komfortowe. Właściciele zrobić wielką pracę w tworzeniu ten piękny dom wakacyjny.

Miejsce bardzo spokojne, bezpieczne, prywatne i słoneczny z zapierającym dech w piersiach widoki na wybrzeże. Przy basenie było cieplej, niż się spodziewałem dla marca. Willa jest wszystko, jeśli nie więcej, niż stronie, co przedstawia.

Mamy zarezerwowane ponownie na wrzesień, dziękuję Nigel!

Odkryj to zakwaterowanie
#63831 Willa Monchique
5/5 - Niezrównany

Mieliśmy 3 tygodnie Świetne wakacje w ten zestaw domki, położony w środku Hautacam pass i w końcu doszliśmy daleko z głową pełną obrazów...

Wszystko, czego potrzebujesz jest w domku i nic nie brakowało nam w ciągu tych 3 tygodni, są osoby i pracowały bez zarzutu.

Na nim gościnność właścicieli był bardzo miły i zawsze pomocny, co jest bardzo istotne. Domki są blisko siebie, ale każdy ma swoją prywatność, więc uważam, że ten zestaw konstrukcji domów bardzo dobrze przemyślane i dużym wspólnym ogrodem jest bardzo dobrze utrzymane, sprawia, że dla dzieci, którzy mogą grać w piłkę nożną razem przez przykład.

Oprócz domków na wzgórzu widać dzieci bawiące się w ogrodzie z okna salonu, która dodaje do poczucia spokoju dla rodziców. I przebudzenie obliczu gór, niezliczone atrakcje w regionie i scenerii Pirenejów są tam aby ukończyć ten idealny obraz.

W skrócie kochaliśmy naszego pobytu, w tym domu i Podsumowując: Idź z zamkniętymi oczami!

Odkryj to zakwaterowanie
#66693 Dom góralski Artalens-Souin
5/5 - Okazały

Bardzo ładny domek, pełnego stóp z słoneczny taras, widok na rzekę i góry. bardzo cichy, położony na piesze wycieczki, sprzęt do odwiedzin starych wiosek, połowu pstrąga i górskie wycieczki.
Zwierzęta są mile widziane w dziedzinie Cortenzo.
Polecam to miejsce.

Odkryj to zakwaterowanie
#43621 Stara hurtownia Pont-de-Labeaume
5/5 - Niezapomniany

Mieszkanie jasne i wytworny, dobra obsługa, blisko sklepy oraz park. łóżka są czyste i dobrej jakości pościel. TV show bardzo ładne, z dużą ilością filmów. Pojazdu również zaparkowany na zamkniętym parkingu. M.Victoria przyjęli nas z życzliwością i szacunkiem, możemy od czasu do czasu wysłania wiadomości, aby zobaczyć, jeśli wszystko było w porządku. Polecam ten wynajem.

Odkryj to zakwaterowanie
#15701 Mieszkanie Sewilla
4.5/5 - Wyśmienity

Było 6 osób dorosłych i przebywał w "Jaskółki" od 22 do 29 grudnia 2018 r. Domek znajduje się ładny i duży dom o charakterze położony w sielankowej scenerii.

Powitał nas prawie jak przyjaciele. Domek jest bardzo czyste i bardzo zadbane. Pokoje są przestronne, czyste i wygodne, łazienki i toalety na parterze i na piętrze, kuchnia posiada wszystkie niezbędne udogodnienia.

Mniejsze, piec kaflowy, że właściciel zapalił nam każdego dnia naszego pobytu (grudzień). Po przyjeździe otrzymaliśmy dwa zestawy kluczy do domu i prywatny parking na 4 samochody.

Pragniemy serdecznie podziękować Pani Mimi do jego dotyka w tym tygodniu (dżem, pliki cookie, kwiaty i szczególnie piec). Przyjazny i dyskretny, właściciele są bardzo zaniepokojeni komfort Gości, zawsze gotowi sprostać ich wymaganiom i umiecie dawać dobre informacje na temat miejsc do odwiedzenia w regionie Sundgau.

W skrócie, to miejsce, gdzie życie jest dobre. Czuje się "w domu" i nie chcemy zostawić. Duży Brawo dla zarządzania domu.

Celia, Véronique, Pierre, Pepe, Christine i Maurice

Martine P.
Właściciele
08/01/2019
Witaj rodziny P..t i F..t oraz dziadek! Ale cóż za przyjemność przeczytać Twoją wdzięczność! Jestem pewien, że miałeś wspaniałe wakacje i wnieśliśmy tak wiele! Obecna sympatia, która objawia się po przyjeździe, jest dla wielu, naprawdę dobrze się bawiliśmy z wczasowiczami, których nie jesteśmy już mili, wielkie dzięki! Wypożyczanie czasami sprawia, że spotykamy uroczych ludzi, dziękujemy za umożliwienie nam ukończenia roku na pięknym spotkaniu. Wyrażam również wielkie podziękowania za niewysłowione oddanie domku po wyjeździe, wysoko cenię sobie, odzwierciedla twój szacunek wobec naszego domu! Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję ponownie się z tobą zobaczyć, to będzie z radości! Niech Nowy Rok Cię zadowoli!

Z poważaniem, Mimi
Odkryj to zakwaterowanie
#71906 Dom Oltingue
5/5 - Doskonały

U bram zatoki Somme znaleźliśmy Christian Zen szukaliśmy!
Co za przyjemność poznać każdy obiekt, który zdobi dom! Ogród jest kojący obu lokalizacji (południe), przez jego stronie "dziki", a jego małe obiekty ukryte w gałęziach;-).
Badanie bez opóźnienia, zarówno w domu, jak i w regionie...
Śniadanie: możliwy odbiór zwierzęta

Odkryj to zakwaterowanie
#40337 Willa Mers-les-Bains
5/5 - Wyśmienity

Czytamy, że pierwszy przegląd i byliśmy trochę zakłopotany, ale szczerze mówiąc, nawet trochę ostrożni z tego przeglądu, ponieważ Dwór był zbyt dobry i nie odpowiadały witryny do tych opublikowanych phyto, na szczęście mamy przyjaciół, którzy rozumieją Livigno i poszedł zapytać do odwiedzenia apartamentów, miła Pani pokazała villa, piękne rezerwacja i potwierdziło już w przyszłym roku.

Naprawdę ładne, dobrze utrzymane i komfortowe apartamenty mają wszystkie udogodnienia, których można chcieć, a przede wszystkim wygodę garażu i możliwość pozostawienia na nartach bezpośrednio od Ciebie na stokach.

Gratulacje i podziękowania dla właścicieli dla Wielkiej ucieczki

Odkryj to zakwaterowanie
#36399 Mieszkanie Livigno
5/5 - Sensacyjny

Willa jest jeszcze bardziej piękne w życiu niż zdjęcie pokazuje wszystkie cechy opisane położony jest w najpiękniejszej części Livigno, bezpośrednio na stoku w pobliżu wyłączonej z ruchu kołowego, ale w bardzo spokojnej ulicy, jedna z nielicznych, który oferuje parking w garażu.

Zapewniam cię że złej oceny dokonane przez innych klientów i całkowicie fikcyjne nawet zdjęcia są całkowicie absurdalne gki apartamenty są bardzo przytulne i górskim stylu z drewnianymi podłogami i bardzo elegancki, pani ma wyborny smak dla Szczegóły, jeśli naprawdę chcesz cieszyć się wspaniałe wakacje w spokoju i z wszelkimi udogodnieniami, polecam, na pewno wrócimy, rzeczywiście mamy starszych rezerwacja w przyszłym roku, dzięki tej rodziny Confortola.


PS. Na szczęście nie daliśmy wiarę do złej oceny bo straciliśmy na wymarzone wakacje!
Tylko zewnętrzne zdjęcie willi już pomarzyć!

Odkryj to zakwaterowanie
#36399 Mieszkanie Livigno

Bardzo drogie, co to jest. Dom jest bardzo źle przechowywane wewnętrznie, nieprzyjemny zapach, piekarnik i patelni nie używać, ponieważ traci go.

Dobrym punktem jest to, że właściciel może być osiągnięte szybko. 30 € do zapłaty dla energii elektrycznej dla tylko dwa dni, faktycznie jest to centrum elektryczne...

Wyścigi zostały wykonane i pozostawić przyszłym najemcom, anty zapach, napoje itp i gospodarstwa domowego natrysku wykonany czystsze niż o pierwszy wpis z miejsc.

Wstyd że polecam. Raport usługi podatkowe

Polecam Polecam © WahibR @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#22491 Dom Wiejski Romillé
5/5 - Bez Zarzutu

Merveilleux appartement,je donne plus que 5 etoiles pour la deco zen relaxante,la propreté et l'acceuil chaleureux ainsi que la gentillesse des hotes.

La vue est imprenable sur la mer et la plage, l'emplacement strategique près du vieux port et de la medina et toutes commodités et resto et cafes bien connus de la ville

Widok z apartamentu na plażyWidok z apartamentu na plaży © MachmoumFell @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#23884 Mieszkanie Bizerta
5/5 - Cudowny

W lecie 2010 tydzień byliśmy Gośćmi w Cerreto Guidi.Das dom jest bardzo przytulny, obszar pięknie. To był doskonały Urlaub.Wir chcesz ponownie odwiedzić Toskanii i ponownie chcieliby Państwo wynająć ten dom.

Odkryj to zakwaterowanie
#3828 Mała farma Cerreto Guidi
5/5 - Błyszczący

Byliśmy w lecie 2010 r., za tydzień w ten piękny Gegend.Wir były następnie 6 osób i czuł się w tym domu idealny. Ponieważ chcemy odwiedzić Toskanii w tym roku, chciałbym ponownie dokonać rezerwacji wymarzonego domu.

Odkryj to zakwaterowanie
#3828 Mała farma Cerreto Guidi
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Nasz pobyt będzie idealnie, przytulne i dobrze wyposażone domu... dzieci są zachwyceni ze słońcem w premium Nocujący w 2015 roku

Od brzegu morza willi jest ukryte w lesie sosnowymOd brzegu morza willi jest ukryte w lesie sosnowym © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf

Ustawienie jest wyjątkowy. Jednak dom jest w złym stanie. Basen płytka, znaleźliśmy sztućce kuchnia zardzewiały, fontanny wody jest brudny, pod prysznicem jest zatkany, rolety pokoje są łamane i nie zejść w dół okna dla niektórych.
Meble do domu są na tyle i nie odpowiadają te zdjęcia w ogłoszeniu.
To jest dobra rzecz z dostępem do laguny jest proste, co umożliwia pobyt mimo wszystko.

Widok z tarasuWidok z tarasu © TainaW @CC
Karine R.
Właściciele
12/12/2018
Cześć Taina,

Prace remontowe rozpoczęły się 19 listopada 2018 r., Kiedy mogliśmy sprawić, by dom był niedostępny na czas potrzebny na rozpoczęcie prac.
Basen został całkowicie odnowiony, żaluzje w pokojach zostały zmienione i zastąpione zasłonami zaciemniającymi, podłoga odkrytego tarasu została przerobiona (trawa syntetyczna) i naprawy wnętrza.
Jeszcze raz dziękujemy za twój pobyt.
Z poważaniem.
Odkryj to zakwaterowanie
#8299 Dom Maharepa
5/5 - Wspaniały

Jest to idealne miejsce na relaks w środku otaczającej przyrody. Ptaki w od rana do nocy, hałas od lasu deszczowego i kojący widok na zatokę, z ciągłym ruchem łodzi przypływających i.

Powrót z atrakcji turystycznych na wyspie, z ich rynków, kluby nocne, bary, Restauracje w wszelkiego rodzaju mniej niż pół godziny, jesteśmy już w spokoju i słodyczy życia.

Coconut Grove i las tropikalnyCoconut Grove i las tropikalny © Patricia57 @CC
Rano od pies i WilkRano od pies i Wilk © Patricia57 @CC
trochę dośćtrochę dość © Patricia57 @CC
Plaża lipanoiPlaża lipanoi © Patricia57 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#18550 Willa Ko Samui
4.5/5 - Cudowny

Mój pobyt w Villa Michaeline było absolutnie niesamowite. Willa jest absolutnie wspaniałe, czyste i urządzone na bardzo wysokiej jakości i standardów.

Villa Michaeline położony jest w pobliżu lokalnych sklepów, barów, restauracji i około 20 min od plaży, który był wielki dla mnie.

Stan i Teresy, były bardzo przyjemne, szczere i wiedzę z obszaru, który był wielki dla mnie, ponieważ to był mój pierwszy czas odwiedzając St Lucia...

Zamiar wrócić do Villa Michaeline w przyszłym roku i będzie na pewno, bez cienia cieście, zatrzymać się w hotelu Villa Michaeline.

Bardzo, bardzo polecam ten hotel.

Odkryj to zakwaterowanie
#60761 Willa Rodney Bay
3.5/5 - Bardzo Poprawna

Kochamy, Dom i ogród. My i nasze psy 2! Możemy spędzić wspaniałe wakacje i chcemy przejść z powrotem. Właściciel miły i zawsze dostępne, wyjaśnić wszystkie problemy i szczegóły z góry i wszystko dopasowane do jakiej się spodziewaliśmy.

Odkryj to zakwaterowanie
#18152 Mała willa Vieira de Leiria
4/5 - Doskonały

Dzięki Lionel za organizację naszego pobytu było idealne, nic do powiedzenia, piękne położenie, poza prysznicem poręczny, biorąc pod uwagę pogodę mieliśmy i nie zapominać ansi jako Pula gwarantowana prywatność wspaniały pobyt w Ban Phe, również dzięki Eric i jego żona na ich powitanie, dobra restauracja w pobliżu apartment 5 minut spacerem hotelu Bee Bee i nie drogie o wszystkie dobra atmosfera, masaż, aby ocenić w restauracji bardzo dobre tylko 7.50 euro duzo wizyty do Koh Samet, Tamnanpar, Koh Chan pływanie z słonie i ballada Bardzo wygodny skuter do podróży łodzią lub autobusem lub taxi dziękuję utrzymujemy bardzo dobre wspomnienia z naszych wakacji w Tajlandii i mieszkańcy Ban Phe zawsze z uśmiechem Eric itp

Odkryj to zakwaterowanie
#10072 Willa Ban Phe
5/5 - Doskonały

Naprawdę na górze Ade i Didier są ludzie z troski spędziliśmy wspaniałe wakacje bez stresu i table d ' hôte zbyt dobry wracamy, to jest pewien dobry adres Nina i louis

relaks zapewniony!relaks zapewniony! © GUADELOUPE @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#70823 Dom Typowy Le Gosier
4/5 - Bez Zarzutu

Nie jest łatwo zrobić rezerwacji ze strony internetowej. Należy wysłać wiadomość e-mail, możesz następnie odpowiedzi z kodem z liczb i liter, a następnie upewnij można rezerwacji. Jest to powolny proces

Odkryj to zakwaterowanie
#21777 Mieszkanie Barcelona
5/5 - Wielki

Teresa i Stan były właśnie tam, kiedy przyjechaliśmy. Są 2 wyrazami ludzi, można było kiedykolwiek spotkać. Villa, który 5 nas udostępniony został zapierające dech w piersiach i niezwykle komfortowe. Miałem pokój na górze schodów z tarasem i następnie innego taras naprzeciwko pokoju. Bryza, dostarczonymi przez okna było pyszne. Wszystko było czyste. Wystrój był fantastyczny. Udało nam się gotować obiad większość nocy i przechowywać do naszych ulubionych przekąsek w kuchni. Mieliśmy Uruchom puli i siedział tam wiele nocy odtwarzanie muzyki i rozmów. To rzeczywiście w domu, podczas gdy mieszkaliśmy. Na pewno wrócę.

Odkryj to zakwaterowanie
#60761 Willa Rodney Bay
5/5 - Cudny

Twój Cherry'O Villa jest piękny, bardzo dobrze położony w pobliżu wszelkie udogodnienia (piekarnia apteka handlu itp..) Oferuje niezwykły widok rock diament i część leżącej kobiety, basen jest uczta z pięknej nocy światła, wnętrza są gustownie urządzone pokoje o jego bardzo wygodną łazienkę. Ta willa powinno być również na par i rodzin z dziećmi, jest w pełni wyposażone i nic nie brakuje, kuchnia jest przestronne i pozwala na przygotowanie patrząc na widok małych kuchni, duży taras dobrze wentylowanym pozwala podjąć te obiad i reszta na leżak. Jest to mój drugi pobyt i zawsze jestem zadowolony. Oczywiście mogę wypożyczyć go ponownie go bez wahania.

H.A

Monique V.
Właściciele
19/11/2018
Drodzy urlopowicze, Nawet jeśli znacie Villa Cherry O 'dobrze, czytasz nam (re) daje bardzo przyjemne wrażenie, że udało się zbudować jeden z casins, że zasługuje na Diamond Rock i zawsze jesteśmy zachwyceni, gdy jest ceniony jako klejnot z wieloma fasetami Więc wkrótce bardziej niż prawdopodobne, aby zobaczyć Cię tam ponownie, chyba że jest w jednym z naszych innych ośrodków w Diamond lub na wysokości Fort de France (lub na pobyt na północ południe w Ile) Pozdrawiam Jean i Monique VIX
Odkryj to zakwaterowanie
#14283 Dom Typowy Le Diamant
5/5 - Godny Uwagi

To jest magiczne! Odkrycie tej willi jest po prostu wspaniałe, z 180 ° stopni widok na skale diament!
Na wyspie St. Lucia i Pani w łóżku! Zdjęcia są identyczne, co możemy znaleźć na miejscu.

Willa jest pięknie wyposażony w ogromny salon / jadalnia powyżej dwóch bardzo piękne żyrandole! kuchnia jest w pełni wyposażony i bardzo funkcjonalny! 4 sale (wszystkie ma podłogę) są urządzone ze smakiem i wszystkie mają ich łazienki (Kapitan apartament jest po prostu piękne!). Basen jest piękny, bardzo duży z głównych aktywów "sea woda"! jacuzzi jest wisienką na torcie!

Ta willa jest idealnym miejscem dla rodzin i par w miłości! gościnność jest zawsze miły, (jest regularnie w willi "Słońce i wakacje"), właściciele są bardzo słuchać do niego i bardzo elastyczny! Bardzo polecam ten Znakomity willi "więcej"! Z mojej strony I się wstecz, tak pobyt był magiczny!

Monique V.
Właściciele
19/11/2018
Drogi Gość, TAK Bardzo łatwo jest wyobrazić sobie raj (na szczęście wciąż pozostając na ziemi ...), nawet jeśli morze i Diamentowa Skała są wszechobecne, a niebo zmienia się o każdej porze dnia i nocy. wiatry wojenne ... Prawie zapomnimy wejść do (jeszcze) urzekającego domu, zwłaszcza, że wciąż jest duży wybór wśród tarasów ... Jedynym rozwiązaniem jest przyjęcie Haciendy na pobyt wystarczająco długo ... lub odnowione, aby uzyskać świeże pomysły ... Więc do zobaczenia wkrótce, chyba że jest w jednym z naszych innych ośrodków, każdy z własnym nadrukiem i atrakcją
Z pozdrowieniami Jean i Monique VIX
Odkryj to zakwaterowanie
#25950 Dom Kreolski Le Diamant
5/5 - Bardzo Dobrze

Bardzo dobrze czuliśmy, wielkie dzięki za gościnę! Skontaktuj się z nawet przed bardziej przyjemna podróż. Widoki są bardzo miłe domki, basen i ogród, raz. Centralną lokalizację, wycieczki, Atenas (Bardzo dobry na zakupy!) można dojechać w 10 minut samochodem, lotniska SJO w 30 minut. Niestety czas było wiele za krótko - mamy jak więcej! Ale naszym następnym przystankiem jest już zaplanowane. Hasta pronto en el paraiso.

Odkryj to zakwaterowanie
#46651 Chalet Bungalow Atenas
4.5/5 - Bez Zarzutu

Zakwaterowanie było bardzo brudne, to niezrozumiałe dla nas, oprócz wwar nie wystarczające naczynia sztućce i garnki dostępne i dochodzenia do celów nowego Ścierka i jeden były zwischenreinigung to jeszcze raz pieniędzy oblicza ręczniki.

Odkryj to zakwaterowanie
#20124 Dom Marathon

Personnages fort désagréable, en arrivant personne pour me réceptionner, madame viens vous surveiller pour pouvoir vous facturer 50 € à chaque fois pour la climatisation si vous la laisser en marche.

Si vous avez un problème avec la machine à laver alors la vous verrez son vrai visage, et la cerise sur le gateau, faire attention à votre caution car elle ne vous la rend pas meme si elle a de suite une personne pour vous remplacer comme ça m'est arrivé, faire aussi attention au courrier car j'attendais une carte grise qui m'est retournée en préfecture gros problème pour moi. faire aussi attention aux margelles de la piscine elles ne tiennent pas elles ne sont meme pas coller risque de chute.

Enfin un endroit à éviter, pourtant je ne suis pas compliqué comme personne.

UnikaćUnikać © FredericBar @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#49071 Chalet Bungalow Saint-Pierre
5/5 - Hojny

Urodziny obchodziła z moje dzieci i wnuki, w willi, które dopasowane opis.

Właściciele są bardzo uprzejmi do dobrego samopoczucia pasażerów, gościnny, przyjazny, dostępne i opiekuńczy.

Bardzo kompletny book przez właścicieli i porady.

Dzięki za piękny pobyt.

Średniowieczne miasto z St Valery, oaza spokoju.Średniowieczne miasto z St Valery, oaza spokoju. © grave @CC
Dystrykt żeglarzy, kolorowe i kwieciste gdzie jest wielki spacer.Dystrykt żeglarzy, kolorowe i kwieciste gdzie jest wielki spacer. © grave @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#57443 Willa Le Crotoy
5/5 - Cudny

Otrzymaliśmy były bardzo dobrze wszystko było jak na stronie zdjęcia, jeszcze lepiej, gdy jesteś tam, bardzo zadowolony z mojej Dziękuję w i pozdrowienia.

Odkryj to zakwaterowanie
#64906 Dom Wiejski Benissa
5/5 - Okazały

Od wielu lat możemy zostawić Domek na wakacje z przyjaciółmi (10-20) z dziećmi 1 do 10 lat (od 6 do 10 roku życia) i bo nigdy nie jest za mało, możemy powtórzyć się wakacje.
Po raz pierwszy przyszedł do Conrad, i nikt nie był rozczarowany z weekendu. Jeszcze do 17 i 11 dorosłych, to zawsze coś, co jest nie tak, jak byśmy, jak każdy wie, że...
I dobrze, nie tym razem, znaleźliśmy nasze miejsce. Domek, ramy, farmy, obszar wszystko było... Jedynym minusem, noże w kuchni nie są super ostre...

Dziedziniec gospodarstwaDziedziniec gospodarstwa © Brunodge @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#69350 Budynek z Kamienia Vresse sur Semois
4/5 - Bardzo Dobrze

Przestronne i ciche. Dobrze położony i wygodne, w pobliżu dzielnicy handlowej i autostrady 2 usługi zarządzania kluczami. Dobrze wyposażone, czyste.

Naszych odpowiednich harmonogramów i naszego krótkiego pobytu nie mógł spotkać ich właścicieli, ale one były dostępne przez cały czas przez telefon i wykonane pewny, nasz dobry instalacji regularnie.

Dziękujemy im za ich zaufania. Nie wahaj się skontaktować się z nimi, jeśli szukasz do wynajęcia na terenie.

Odkryj to zakwaterowanie
#14943 Willa Sauerthal
5/5 - Wzniosły

Pobyt w październiku z rodziną w tej wyjątkowej lokalizacji i wspaniała atmosfera komfortu i góry wewnątrz Domek ten domek ma wyjątkową lokalizację, ponieważ wszystko odbywa się na piechotę, które znajduje się w pobliżu wszystkich stoków narciarskich, sklepów l narciarska Szkoła, opiekę nad dziećmi i co panorama stoi niezwykły Domek!

UPN polecam ten domek, jest to dobry adres

Odkryj to zakwaterowanie
#7200 Dom góralski La Toussuire
4.5/5 - Wielki

Udał się jako dwóch rodzin z 4 i się podobało o lepszej lokalizacji. Dom jest wspaniały - luksusowe i dobrze zaprojektowane. Kochaliśmy wracając do domu do domu i na pewno powróci. Els jest fantastyczne hosta.

Odkryj to zakwaterowanie
#47274 Dom Miejski Brugia
4.5/5 - Cudowny

Byłem tam 2 tygodnie z rodziną (7 osób) i cieszymy się bardzo dużo w tym miejscu. Było wystarczająco dużo miejsca na każdy basen, kuchnia, 2 pokoje Bad, miejsca dla samochodów, grill i dużo miejsca do gry, samopoczucie i relaks.

Lokalizacja jest blisko Zobacz i miasto (15 min samochodem) i obszar ma wiele możliwości. Ja byłby zdecydowanie zacząć na nowo tego domu i chciałbym tam być.

Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
4/5 - Błyszczący

Ładne mieszkanie, dwa piękne, przestronne pokoje, dobrze wyposażona kuchnia, ładny taras, piękny salon, wspaniały widok na ocean.
Bardzo przyjazny właściciel.
Mieliśmy przyjemny pobyt.
Monique i Christian Gradelet

Patrick R.
Właściciele
23/10/2018
Dziękuję Monique i Christianowi Gradeletowi za ich szczere świadectwo.

Patrick RIALLAND
Odkryj to zakwaterowanie
#42858 Mieszkanie Imi Ouaddar
4.5/5 - Wyśmienity

Mieliśmy wspaniałe wakacje znajomi i rodzina wprowadzić tej willi, która znajduje się.
Bardzo sympatyczni właściciele. Wrócimy z przyjemnością.

Rodziny z Bordeaux

Odkryj to zakwaterowanie
#63437 Willa Empuriabrava
5/5 - Sensacyjny

Dziesięciu na dziesięciu dla Adelina, za jego dobroć, jego wyjaśnienia i jego grzeczności (świeże, Kawa, soki owocowe, herbatniki, dżemy,...) (informacje dotyczące miasta, autobusy, metro, tramwaje,...)

Dziesięć na dziesięć za apartament. Małe i urocze, ale wystarczy na parę. wierny zdjęcia super wygodne i brak szczegółów. Nie możesz prosić o więcej. Dobrze położony, supermarket dwóch minut, pięć minut od stacji metra (oznaczone Pombal i Picoas)...

Bezpiecznym rozwiązaniem w Lizbonie. Dziesięć na dziesięć

Odkryj to zakwaterowanie
#67417 Mieszkanie Lizbona
5/5 - Wyśmienity

Piękny Apartament z wszystkie wygody.
Czyszczenia.
Naprawdę ładne i marudzić.
Wrócimy.
Birgit i Johan.

Odkryj to zakwaterowanie
#77059 Mieszkanie Tavira
5/5 - Okazały

Radzę nie 100% ale 200%.
Właśnie skończyłem mojej rodziny wynajem, byliśmy 10.
Recepcja 10/10 willi: wielkie nic do powiedzenia bravo.
Poleciłem już do moich przyjaciół i rodziny.
Chrzciciel

Ilaria S.
Właściciele
18/10/2018
Rodzina Baptiste była bardzo miła i zawsze uprzejma, pozostawili strukturę idealnie schludną i czystą! consigliatissimi
Odkryj to zakwaterowanie
#8095 Willa Floridia
4.5/5 - Doskonały

Wspaniałe wakacje. Mieszkanie jest opisane, lokalizacja, bardzo czyste. Właściciel jest bardzo ładne i bardzo przystępnych cenach. Wszystko było idealne. Polecam

Odkryj to zakwaterowanie
#61689 Bungalow Papetoai
5/5 - Ekstra

Proces rezerwacji pracował wielki, kontakt z Maria bardzo przyjazny!

Casa licencję jest piękny, ulicy usłyszysz tylko niewiele, doskonały basen i piękny ogród bardzo relaksujące.

Spędziliśmy niewypowiedzianie ładne dni w tej lokalizacji i na pewno będzie z powrotem... gorąco polecam!

Harry N.
Właściciele
18/10/2018
Dziękuję Miriam, znów jesteś mile widziany!
Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
4.5/5 - Hojny

Mieliśmy przyjemny pobyt w ten piękny Apartament z widokiem na plażę i basen hotel, z widokiem na ocean i niektóre rano mieliśmy przyjemność zobaczyć delfiny!
Apartament jest bardzo dobrze wyposażony w bezpieczne miejsce.
Znaleźliśmy udogodnień, takich jak klimatyzacja, wygodne łóżko elektryczne, garderoba na osiedlenie się w domu odkurzacz robot...
Chantal właściciel jest bardzo przyjazny i naprawdę wie, aby otrzymać jego Gości, jak powinien z wielką uwagą. To jest również dostępne bardzo szybko w razie potrzeby.
Mieszkań, który gorąco polecam, mieliśmy wspaniałe wakacje i na pewno wróci!
Dzięki znowu Chantal.

Odkryj to zakwaterowanie
#7086 Mieszkanie Arue
4/5 - Ekstra

Piękne widoki, ciche i bardzo dobrze przyjęty ze strony Nikoleta. Willa jest bardzo dobrze wyposażone i przestronne i zewnętrzny krajobrazowy z dużym smakiem. Kawałek raju.

Ładny miejscowości Panormos pobliżu dobrych restauracji i miła atmosfera. Rethymnon jest również blisko.

Stanowi doskonałą bazę wypadową do zwiedzania obszaru z południa na zachód.

Odkryj to zakwaterowanie
#38601 Willa Panormos
5/5 - Doskonały

Ioannis jest Super właściciel. Dom posiada wszystko, czego potrzebujesz na relaksujący i spokojny wypoczynek. Prywatnie jest miejscem na wakacje wolna i szczęśliwa. Villa Lydi oferuje wszystko to.

Ioannis E.
Właściciele
15/10/2018
Wielkie dzięki - Ioannis
Odkryj to zakwaterowanie
#13482 Willa Andros
4.5/5 - Niezapomniany

Witam pozostał w tym hotelu 2 tygodnie i nigdy nie mieć żadnego problemu. Połączenie z Internetem jest dobry, jest doskonała kuchnia. Pokoje czyste i usytuowany jest obok pięknej plaży, w tej dziedzinie.

To bardzo spokojnej okolicy i blisko plaży duże, gdy jest wietrznie można przejść do małej plaży Cabo Roig i nie problemu pływać i blisko sklep mercadona.

Mamy małe dzieci i kochali się, my na pewno tu wrócę w przyszłym roku pozytywne

Piękny zachód słońcaPiękny zachód słońca © RuthA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#4884 Bungalow La Zenia
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Hotel Niriides jest spektakularny obiekt znajduje się w mieście Loutra na wspaniałe wyspy Kithnos na Cykladach, niedaleko portu, po przyjeździe, to nie wydaje się prawdziwe!

Miejsce z najpiękniejszym widokiem w Kithnos! To idealne rozwiązanie dla tych, którzy chcą się zrelaksować. Apartamenty największą zaletą jest oczywiście lokalizacji: widok oferuje jest bezcenne! Od struktury, można zobaczyć wspaniały wschód słońca i naprzeciwko wyspy Syros, Andros i Kea.

Nikos właściciela nieruchomości jest doskonałym gospodarzem, zawsze obecny, uprzejmy, kompetentny i profesjonalny i razem z wszystkich pracowników są bardzo miłe. Piękne wnętrza pomieszczenia i w doskonałym stylu typowym dla Cyklad, nowe struktury i luksusowe i bardzo szczegółowe w wszystko z wszystkich udogodnień.

Ze śniadaniem oraz doskonałe usługi. Nasz pokój był bardzo przestronny, z duża sypialnia, duża szafa, duża łazienka, pięknie urządzone, dysponują tarasem i pełnym widokiem na morze.
Może nie wyglądać lepiej! Recepcja, czystość, śniadania, personel marzenie. Co o niezapomnianym przeżyciem, bardzo go polecam.
Będzie mi brakowało uśmiechy Nikos, człowiek wielkiego serca, niezwykle dostępne, uprzejmy i humanitarny, czujemy się jak w domu się!

Na pewno wrócimy!!!
Lia i rodziny

Z balkonu fantastyczne sunriseZ balkonu fantastyczne sunrise © LIAE @CC
Zapierające dech w piersiach panoramaZapierające dech w piersiach panorama © LIAE @CC
Na morzeNa morze © LIAE @CC
Wyjątkowa konstrukcjaWyjątkowa konstrukcja © LIAE @CC
Na morzeNa morze © LIAE @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#14148 Dom w stylu Cyklad Loutra Kythnos

Nowo wyremontowany Apartament, położony w mieście Es Pujols, w pobliżu restauracji i supermarketów. Nie było telewizji, byłoby lepiej nie pisać, że z sali, a mieszkanie ma nie spryskiwaczy. Bo Sęk przychodzi, gdy zapłaciłem depozytu są subtelności. Mr. Sergio, właściciel mieszkania, powiedział, że oprócz ustalonym musiałem zapłacić innych 74 € za końcowe sprzątanie, (wszystkie inne oferty określić, jeśli koszty czyszczenia są oddzielnie lub nie), jednak zapłaciłem jako wymagane.
Należy zachować ostrożność i ładnie poprosisz, jeśli sprzątanie jest wliczone w cenę!

FormenteraFormentera © Angelo80 @CC
Sergio O.
Właściciele
09/10/2018
Dzień dobry, Sig Angelo. Chciałbym zainterweniować w twojej recenzji, ponieważ są pewne nieścisłości z jego strony. Po pierwsze: przede wszystkim wiedziała bardzo dobrze, że nie ma pralki, a między innymi biorąc pod uwagę krótki czas, jaki byłbym wiedział, gdyby to było udał się na wakacje lub pranie !!! (między innymi jest napisane na różnych, że nie ma pralki i jest widoczny dla wszystkich) punkt 2 Czyszczenie) Dobrze wiedziała, że sprzątanie nie zostało zrozumiane i rozmawialiśmy przez telefon, tak jak w rzeczywistości wszystkie inni goście !!! 3) Telewizja niestety miała awarię, o której mówił nasz menadżer, a takie rzeczy mogą się zdarzyć w dowolnej lokalizacji i apartamencie na świecie Podsumowując, przykro mi, że powiedział coś źle (tylko dla telewizora podniosłem ręce, ale może się zdarzyć) i że potwierdziliśmy przez telefon iw każdym razie rzeczą, która mnie uszczęśliwia jest to, że wszyscy inni goście nie myślą tak jak ty !!!!!!
Odkryj to zakwaterowanie
#49275 Mieszkanie Es Pujols

Apartament w stanie sieciówek, bardzo brudne, nie wymaga konserwacji, urządzenia wiek, pościel i pościel wody tyle, brudne i zużyte wyciek w łazience, wszystkie zamknięte szafy ma klucze muszą opuścić jej rzeczy w walizkach, to wstyd ze strony jednego z francuskich właścicieli, aby uniknąć.

środowisko pracy stałejśrodowisko pracy stałej © jeancri @CC
Patrick R.
Właściciele
09/10/2018
Aby spotkać się z mieszkaniem jeancri dostarczył czyste, nowe sprzęty AGD:
DISHWASHER MIELE WYSOKIEJ ZAKRESU.
MASZYNA DO PRANIA PODWÓJNA SHARP JEST WODA.
ROBOT
MAGIMIX.
PRASA AGRUME PRO SANTOS.
BLENDER DENWA.
CHLEB CHLEBA.
MIKROFALE.
NOWA TELEWIZJA.
OBRÓBKA 1,60 MX2M NOWOŚĆ Z MATERIAŁAMI MATERIAŁU.
ŁÓŻKO DZIECIĘCE.
WIĘCEJ STARSZYCH URZĄDZEŃ DOMOWYCH, ALE W PERFEKCYJNYM WARUNKU PRACY:
GAZINIÈRE OF 80CM SZEROKI Z KUCHENKĄ.
WHIRLPOOL REFRIGERATOR Z ZAMRAŻARKI, ZIMNY OBWÓD POWTARZANY PRZEZ PROFESJONALISTA.
ODBIÓR SATELITARNY.
i otworzyliśmy i udostępniliśmy dla pary szafę!
PS: TO POTRAFI 1 ROK PO SWOIM POBYTU.
Odkryj to zakwaterowanie
#42858 Mieszkanie Imi Ouaddar
4.5/5 - Wyśmienity

Witam agnes. Siebie i siedem miała duże i restfull czasu w willi i miał dobry podróż do domu. Dziękuję za Twój problem, Pozdrawiam Dave i Steven.

Nasz obiad we wrześniu. życzeniaNasz obiad we wrześniu. życzenia © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf

Wielkim oszustwem, które to ogłoszenie jest uciekać! Jest brudny, zapach stęchlizny, materace na pewno mają więcej niż 100 lat, nie grilla!
Zmuszony do czyszczenia przyjazd!
Bardzo złe pobyt!

Szef wszystkich łóżko barwione żółteSzef wszystkich łóżko barwione żółte © Enaeri @CC
Spleśniały łazienkaSpleśniały łazienka © Enaeri @CC
Wygląd zewnętrzny nie utrzymujeWygląd zewnętrzny nie utrzymuje © Enaeri @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#56990 Mieszkanie Ahetze
4.5/5 - Okazały

Apartament jest idealny na pobyt dla rodzin z dziećmi, czyste, dobrze wyposażone, właściciel słuchania.

Patrick R.
Właściciele
03/10/2018
Dziękuję Ci Aziz za twoje szczere świadectwo.
Odkryj to zakwaterowanie
#42858 Mieszkanie Imi Ouaddar
5/5 - Bardzo Rozsądne

Byliśmy 13 osób dorosłych i 2 dzieci w młodym wieku i ten domek ma dozwolony nam wobec spędzić miłe chwile z przyjaciółmi. 2 poziomy pozwoliły nam spać późno w nocy a dzieci spały na parterze.
Ustawienie jest wzniosły i dobrze, że wszyscy Urodzeni w regionie, podjęliśmy w ich oczach; okolic Departamentu Doubs w pełnej krasie!

Polecamy ten domek. Właściciele są elastyczne i przychylne.

Powołanie jest podjęta w przyszłym roku :)

Odkryj to zakwaterowanie
#65359 Chalet Malbuisson
4/5 - Cudowny

Nasz pobyt był najlepszy z naszego życia. Spokojny, relaksujący. Minut od głównej drogi i plaży Pereybere.
W pełni umeblowane. Stan urządzeń sztuki i higieniczne. Komfortowe i przestronne.

Byli w pełni zadowoleni i go tam ponownie bez zastanowienia.

Wartość dla pieniędzy!

przestronny salonprzestronny salon © ZainabE @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#22906 Willa Pereybere

Domu nie pasuje ogłoszenia: brak ciepłej wody na prysznic, meble, łamane i wyblakłe, nie ma dostępu do Internetu, nie czyszczone w dniu naszego przyjazdu, pościel i poduszki brudny Dom (szybkie zwiedzanie Wielkiej powierzchni kupić produkty) Czyszczenie i poszewki na poduszki...), uchwyty, zajmować się maklerstwem windows, leżaki i parasole w litościwym stanie itd...
Tylko puli jest zgodny z opisem.
Nie mieliśmy okazję udać się do hotelu na skrócenie pobytu i właściciel zwrócił się głuchy Aby uzyskać trochę rekompensaty za poniesione koszty.

chodzić w prysznic? łękami połatanychodzić w prysznic? łękami połatany © MartialC @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#65409 Willa Midun
5/5 - Doskonały

To mieszkanie jest jak gniazdo ... Pozwól mi wyjaśnić: jest cicho, to wysokość, jest przytulny i ma wspaniały widok na morze Tossa i właściciel jest uroczy, i punktualna. słucha.
Mieszkanie ma tylko pozytywne: jest jasne, kuchnia jest kompletna, wifi działa dobrze, to jest czyste i wygodne ... nic nie brakuje! Byliśmy z naszych 15-letnią córkę, a kiedy w Tossa Mam nadzieję, że to mieszkanie będzie dostępna dla naszych terminach !!!!
Wrócimy na pewno !! Polecam ..... 5 gwiazdek.

Julio T.
Właściciele
01/10/2018
Dzięki Alex za opiekę nad mieszkaniem.

Cieszę się, że miałeś dobry pobyt.

Mamy nadzieję, że wkrótce się zobaczymy.
Odkryj to zakwaterowanie
#59589 Mieszkanie Tossa de Mar
4/5 - Okazały

Dom znajduje się na końcu cichej ulicy. Piękny ogród, blisko plaży i centrum miejscowości San Teodoro.

Z klimatyzacją i mnóstwo dodatkowych (nie WiFi) jedynym minusem jest krzesła w ogrodzie powinny zostać zastąpione lub naprawione i okulary, noże, widelce itp są różne. W końcu mieliśmy wspaniałe wakacje, synów (25 i 27 lat) miał czas ich życia. San Teodoro jest doskonałym miejscem, aby być i to domu warto odwiedzić.

Odkryj to zakwaterowanie
#20629 Dom San Teodoro
5/5 - Doskonały

Ciepłe powitanie na Gerarda, który pozostał nam słuchać w ciągu 2 miesięcy naszego pobytu, nas podszedł i prowadzić nas na lotnisko z życzliwością.

Residence usytuowany jest między ocean i jest czarny plaża na jednej stronie i sklepy: żywności, restauracje, poczta, lekarzy, itp. z drugiej strony. Białym piaskiem plaże nie są nie daleko od balkonu mieliśmy okazję zobaczyć delfiny, a zwłaszcza wielorybów (w sierpniu) i bywalcy: 2 pirogues połowów i dziesiątki młodych ludzi z surfing (uczta) do obudowy nic do powiedzenia , możemy zorganizować meble na swój sposób: 1 sofa, 1 łóżko 90, stół i krzesła dla 6 osób na balkon, który jest oddzielony od studio, przez duże okno wykuszowe i zachować 1 łóżko 90 i 1 sofa w kuchni, dobrze wyposażone i przestronne studio czy nie. SE problem dla posiłki 5 osób, które chcę czuć wszelkie dobro naszego pobytu, ale nawet widać mu przez Ciebie w skrócie, jesteśmy bardzo dobrze dla marzenie się na pobyt w Polinezji i Tahiti.

Gérard T.
Właściciele
26/09/2018
Francoise, witaj "Ia ora na" Bez wątpienia wrócisz na Polinezję, by dalej odkrywać ten wspaniały kraj.
Zostaniesz dobrze przyjęty, ponieważ zasługujesz
na to
Odkryj to zakwaterowanie
#45460 Studio Punaauia
5/5 - Wyśmienity

To jest wielki tyle poza jak wewnątrz, ciche i bardzo wygodne, ciepłe powitanie od właściciela z małych specjalistyczna czeka nas w lodówce, a te sufity w pokojach!

Wzniosłe sklepienia! dla mnie to jest spełnieniem marzeń: spać w kaplicy 15, gdzie z pewnością spędził wiele wydarzeń!

Ahh, jeśli ściany mogły mówić! Wybierz ten domek bez wahania!

Dobre wakacje, istnieje wiele miejsc do odwiedzenia w okolicy!

Odkryj to zakwaterowanie
#50009 Stara Kaplica Saint Martin de Sanzay
4.5/5 - Doskonały

"Les Euphorbes" jest komfortowe, czyste i bardzo zadbane domek, gdzie czuliśmy się bardzo dużo w domu, w każdej z naszych wakacji 4 pobyty. Wysoka jakość pozostaje niezmienione stabilne przez lata. Przy dobrej pogodzie można na zadaszony taras odkryty śniadania i odpocząć w ogrodzie, słońce lub odprężyć się w cieniu i pływać w mały basen w ogrodzie domu lub skorzystać z dużym basenie wynajmującego. Nawet w złych warunkach pogodowych pobyt w domu jest bardzo przyjemny, bo jeden ma piękny widok w piękny i zadbany ogród należący do domu przez duże szklane drzwi.
Dom jest wyposażony we wszystko, czego potrzebujesz na dłuższy pobyt. Jeśli coś powinno być brakuje czasu, Gospodarze uwielbiają pomagać. Corinne i Bernard są wyjątkowo gościnni i Nicei, przystępny i opieki, w razie potrzeby.
W pobliżu także wszystkie ważne jest zakupy w sklepie mięsnym naprawdę wielki i dobry piekarni w Cucuron, rynków i supermarket w Lourmarin, Restauracje do osiągnięcia jest jeden dobry w Vaugines, u stóp którego.
Jak do tej pory nie domek wykazały, że który ma do zaoferowania coś blisko wielu pozytywnych, takich jak "Les Euphorbes" przez Corinne i Bernard. Zawsze lubimy spędzać wakacje tutaj tak w przyszłości.

Odkryj to zakwaterowanie
#19451 Dom Prowansalski Vaugines
5/5 - Bardzo Dobrze

Mieliśmy wspaniały pobyt w ten piękny Apartament przy plaży.
Mieszkanie jest bardzo dobrze wyposażone, ciche i dobrze wentylowanym. W przypadku wysokiej temperatury mieszkanie jest w pełni klimatyzowany. Duże łóżko, 2 m x 2 m jest niezwykle wygodne!

Właściciel, Bea, jest bardzo przyjazny. Zrobiła wszystko, aby uczynić nasz pobyt idzie gładko. I góry, są pass hotel oferowane, z dostępem do basenu, sauny, łaźni tureckiej, siłowni oferowane dla 2 osób dorosłych!

To wymarzony urlop, wrócimy!

Dzięki znowu Bea

Bezpośredni dostęp do plaży, tylko w dół do miejsca zamieszkaniaBezpośredni dostęp do plaży, tylko w dół do miejsca zamieszkania © PascaleBT @CC
Bea R.
Właściciele
20/09/2018
Witajcie Pascale,
Dziękuję za komentarz. Miło było cię powitać. Do zobaczenia wkrótce, mam nadzieję.
Odkryj to zakwaterowanie
#50851 Mieszkanie Arue
4/5 - Sensacyjny

Mieliśmy wspaniałe wakacje w Toskanii. Casa nerone pomógł wiele. Lokalizacja jest wyjątkowo piękne. Tworzenie prostych i funkcjonalnych bez zbędnego przepychu. Tam jest jeszcze nie ma nic. Domek jest dużo miejsca. można dostać w cieniu drzew zestaw lub delektować się słońcem. Davide i anneliesa są ludzie bardzo przyjazny i pomocny.
pewnie po raz kolejny jesteśmy w wakacje nerone casa.

Odkryj to zakwaterowanie
#5808 Toskański Dom San Gimignano
5/5 - Sensacyjny

Mój partner i ja został tydzień w apartamencie Elke i na pewno wakacje pozostaną niezapomniane dla nas. Elke zawsze była bardzo precyzyjne i punktualny w odpowiedzi na wszystkie moje pytania i podał mi rękę, aby znaleźć niedrogie samochod i rozwiązać wszystkie problemy logistyczne.
Paros Island jest klejnotem i domu, który jest bardzo dobry i pod warunkiem, wszystko ma przede wszystkim piękny, Ogromny taras z wielką wejścia, gdzie spędziliśmy naprawdę miłych chwil, szczególnie od zmierzchu r. (do jazdy dziennej części tarasu jest pod Słońca).
Elke był bardzo uprzejmy, do naszych potrzeb i przeprosić za to, że pralka miała problem zaoferował nam obiad w restauracji w Parikia.
Lokalizacja jest dobra, ale nadal trzeba mieć samochód lub skuter się obejść (coś, co warto w każdym przypadku ponieważ wyspy należy zwrócić to wszystko)

Odkryj to zakwaterowanie
#30959 Mieszkanie Paros
4.5/5 - Godny Uwagi

Witajcie wakacje były wspaniałe! I tak, mam wziąć po raz kolejny mały roślin śródziemnomorskich :) :) Znalazłem je dziś - Popatrz na obrazek i jestem bardzo zadowolony!
Niestety, widziałem liści koza nie - może latem przyszłego roku;) Pozdrawiam

Ołownik, koza liści, Rozchodnik...Ołownik, koza liści, Rozchodnik... © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf
4.5/5 - Wspaniały

Fantastyczny, rodzinne wakacje w tym rogu w Bawarii. Apartament był czysty i przytulny, dobrze wyposażony, chociaż trochę mokra (w piwnicy). Właściciele są bardzo mili i dał nam cenne wskazówki dla pieszych, wizyta w Monachium, lokalne uroczystości... Idealny dla spacerowiczów, rowerzystów, pływaków (wiele jezior, w pobliżu) i narciarzy!

Odkryj to zakwaterowanie
#3527 Mieszkanie Hausham
5/5 - Wielki

Wieś jest fenomenalny, idealny dla dni odpoczynku i relaksu. Dom jest bardzo wygodne, w pełni wyposażone i wspaniałą lokalizację, jest 5 minut spacerem od plaży.
Przestrzeni zewnętrznych są wspaniałe, wszystko bardzo dobrze traktowane i dużo prywatności.
Kochamy się i mieć wielkie pragnienie, aby wrócić. Właściciele są bardzo przyjazne i pomocne.

Odkryj to zakwaterowanie
#42749 Willa Carvoeiro
4.5/5 - Skończony

Tego pobytu w kraju domek przyniósł nam to powiew świeżego powietrza.
Podoba, prostota i życzliwość naszych gospodarzy i cieszył się ten autentyczność.
Jesteśmy bardzo zadowoleni, własne warzywa i szczególnie ich pomidory

Michel M.
Właściciele
10/09/2018
Witam,
Dziękuję za wiadomość, mieliśmy dobrą zabawę.
Z poważaniem.
Marie-Pierre Manaud
Odkryj to zakwaterowanie
#16161 Dom Kamienny Saint Loubès
4.5/5 - Godny Uwagi

Wielki w obiekcie Maria i Judith, którzy przyjęli nas serdecznie i sprawia, że nam odkryć ich wspaniały park otaczający domek mają zarówno z dużo odwagi.
Wdrożenie to wszystko, tak, że czujesz się dobrze...
Wynik, jeśli chcesz cichy, cisza i krajobraz, więc ten domek jest specjalnie dla Ciebie.
Wielkie dzięki Maria i Judith dla ich gościnność i dobre Rady dla wizyt, restauracje i inne...

Góry!Góry! © HDANIEL @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#21264 Dom Romanyà de la Selva
5/5 - Okazały

Naprawdę bardzo, bardzo lubi ładne i bardzo czyste dom w spokojnej okolicy. Dom jest doskonale wyposażony, oferuje mnóstwo miejsca i jest pięknie urządzone. Sen i jest idealnym miejscem na relaks jest ogród. Nasz pies poczuł się bardzo wygodne. Istnieje nawet stół do ping ponga. Gospodyni jest bardzo miły. Polecamy dom.

Odkryj to zakwaterowanie
#43881 Dom Oltingue
5/5 - Godny Uwagi

Są różne lata że moja rodzina (w tym roku tylko ja i moja żona) spędzić nasze wakacje sardynki w ten piękny Apartament Ms Licji.
Właściciel jest wykwintne i uważać, aby przewidzieć, co potrzeba. Każdego roku sprawi, że bardziej komfortowe i przytulne mieszkanie robi (zimą) ulepszeń (w tym roku okazało się, wymienić wszystkie okna podwójne szyby i moskitiery, również na zewnątrz domu otynkowane i pomalowane ponownie; Wreszcie był retiled piękny taras).
Dom znajduje się w zabytkowym centrum Orosei i jest bardzo jasne, przestronne i funkcjonalne.
Na dole znajduje się niewielki parking (4-5 miejsc), ale możemy zostawić samochód w przednim Piazza Sant'Antonio oferuje łatwe parkowanie (około 100 m od domu).
Ale największą zaletą domu jest piękny taras gdzie jesz obiad i spędzić wieczór (załączam Zdjęcia z spojrzenie widok z tarasu).

Dla nas dom Lycia jest nieco nasz drugi dom!

Widok z tarasu i widok.Widok z tarasu i widok. © PaoloB @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#34811 Mieszkanie Orosei
4/5 - Ekstra

Les: Dziękujemy Jan, piękne wakacje. Willa jest piękna, widoki fantastyczne i Jana Liudmila wspaniałych gospodarzy. Mamy dokładnie cieszył się nasz czas w Lefkada i dziękuję za pomoc i życzliwość. Dbać, aż znów się spotkamy! Gemma: Wakacje do zapamiętania, 2 tygodnie szczęścia

Wakacje do zapamiętania...Wakacje do zapamiętania... © JG01 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#40384 Dom Kolonialny Katouna
4.5/5 - Skończony

Piękny dom, nogi w wodzie, tylko oddzielone od plaży przez prywatny basen na tarasie i 25 m trawnika...

Zobacz Black River Bay, spokojnej, bez innych hałasu rano jak papugi i inne ptaki bardzo wielu w to miejsce, miejsce, z wyjątkiem... będziemy nadal zastanawiam się dlaczego mamy jest z powrotem we Francji!

Odkryj to zakwaterowanie
#69596 Bungalow Rivière Noire
5/5 - Sensacyjny

Bardzo przyjazna i pomocna właścicielka. Lokalizacja, autobusem lub metrem w ciągu kilku minut w mieście. Przestronny apartament, wygodne łóżka, dobrze wyposażona kuchnia. W każdej chwili po raz kolejny.

Odkryj to zakwaterowanie
#77225 Pływający dom Amsterdam
5/5 - Okazały

Apartament przestronny, czysty, właściwość dźwiękoszczelne, ładne bardzo miły cichy. Komfortowe pokoje. Otwórz pięknie urządzonego salonu i TV. Ultra przyjazny i dźwięk porad od właściciela, wszystkie niezbędne przewodniki są dostępne do zwiedzania miasta i jego okolic. Wszystkie są w pobliżu pieszo w 10 minut, sklepy, restauracja, metro, transport, rower... . Właściciel bardzo tuned. Drama, Grecja. Kuchnia bardzo ładne i wypełnić oba jest idealnym simple.situation grand: duży drewniany taras roślin i tym grilla dla udane śniadanie i happy hour! Polecam i na pewno Wróć!

Odkryj to zakwaterowanie
#51077 Mieszkanie Rosemont La Petite Patrie
5/5 - Błyszczący

Zdjęcia domu i jego załącznikach są jak jest.
Czego nie widać na zdjęciach jest życzliwość, który traktuje nas właścicieli domu, ze szczegółami, które wykonane pobyt jeszcze bardziej przyjemne.

Minęliśmy kilka dni niesamowitego, ciesząc się przy basenie, krajobraz i cisza.
Piękne miejsce.

Odkryj to zakwaterowanie
#14161 Dom Wiejski Paredes de Coura
5/5 - Niezrównany

Apartament idealnie pasuje opis!!
Duży dom, zadbane, czyste, wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz! Właściciele, gościnny i pomocny!

Bezpośredni dostęp od strony ogrodu, domu w cichej zatoce sie z czystą wodą i wiele ryb! Widok na morze, za dom droga w lesie, gdzie można spacerować z wózka! Zaledwie kilka minut spacerem wspaniałe plaże!

Wielką wartość!

Odkryj to zakwaterowanie
#48127 Willa Cala Liberotto
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Mieliśmy wspaniałe wakacje w Mr Pinto, który wie, jak się w cichej i bardzo dobrze mówi francuski.

Willa jest jeszcze piękniej niż na zdjęciach i cieszy się idealną lokalizacją dla wizyt.
Piękny poza, basen i wspaniałe widoki na zachód słońca Nazaré jako bonus!

Wynajem zalecane.

Odkryj to zakwaterowanie
#66934 Dom Alcobaça
5/5 - Godny Uwagi

Nie wiemy, partia i mieszkaliśmy na 6 w domku: śniadanie, idealna lokalizacja dla 6, bardzo ładny ogród i basen. Warsztaty ceramiczne i rower do wynajęcia domek. Visites (Rocamadour, Pennes d'Agenais, Pujols, Puy L'Evêque), wycieczki rowerowe po partii. Dobra pamięć w tym tygodniu Duravel!

Na z domu Véloroute na rowerzeNa z domu Véloroute na rowerze © ERVR @CC
Przy baseniePrzy basenie © ERVR @CC
Cichy basenCichy basen © ERVR @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#42944 Dom Kamienny Duravel
3/5 - Środki

Mimo nowoczesny, czysty, dobrze mieszkać z jego dom z basenem. Właściciel, który troszczy się do doskonałości jego nieruchomości... jednak zapomina uniemożliwić klientom €2400 15 dni one są w stanie spać z powodu krajowe 340, która biegnie pod windows! Istnieje poważne oszustwo na reklamę, która nie stanowi to zagrożenia! I nie bez powodu! Szkoda, nie wróci bo nie są Dojne krowy!

N340 na lewo i prawo Dom 50 mN340 na lewo i prawo Dom 50 m © oreedubois @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#35795 Willa Les Tres Cales
5/5 - Wielki

Dzięki Papitou i Maminou...
Spędziliśmy niezapomniany tydzień.
Wspaniały domek, piękne miejsce.

Odkryj to zakwaterowanie
#70586 Chalet Hockai
4.5/5 - Doskonały

Bardzo ładny dom w spokojnej okolicy z pięknym widokiem. Dość spełnia opis, wartość dla pieniędzy jest naprawdę bardzo uczciwi.

Zapraszamy był bardzo przyjazny i reakcji natychmiastowej właściciele w przypadku usterki.

Wiele działań i piękne rzeczy, aby zobaczyć w pobliżu.

Krótko mówiąc mieliśmy wielkie święto u podnóża Ventoux!

Odkryj to zakwaterowanie
#4203 Dom Wiejski Bédoin