WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

5/5 - Bardzo Rozsądne

Spędziliśmy wielki tydzień w tym miejscu, z bardzo przyjaznego powitanie, czyste, przestrzenne zakwaterowanie, z wszelkimi niezbędnymi, i piękny taras w ciszy. Bardzo mili gospodarze, bardzo serdecznie polecam.

Odkryj to zakwaterowanie
#44403 Studio Sewilla

Dom był bardzo niechlujny i bardzo brudny. W przeciwnym razie bardzo przestronny pokój.

Odległe baseny do kąpieliOdległe baseny do kąpieli © AlbertoJ @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#721 Dom góralski Castiello de Jaca
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Miło mile widziane z Maria, Pani "robi wszystko", ona jest urocza.
Właściciele są dostępne i bardzo dobre Rady. Radzę.
Dom jest bardziej niż dobrze wyposażone i jeden jest geograficznie dobrze położony, aby odwiedzić całą wielką powierzchnię Lizbony do Fatimy.
Wrócimy z więcej czasu.

Odkryj to zakwaterowanie
#8186 Dom Kamienny Carvalhal (Bombarral)
5/5 - Dobry

Spadła w miłości z tej willi. Przez swoją sytuację przez komfort i miejsca, jak to przynosi! Pełni wyposażoną poir mają przyjemny pobyt, wspaniałe widoki ze wszystkich stron. Co za szczęście! Nie dwa morza. Spokój na wiosnę. Kwiaty...

Odkryj to zakwaterowanie
#7930 Dom L'Île-Rousse
5/5 - Niezrównany

Wyszukiwanie okazały się trudne po ćwierć tej porze roku, ale następnie był koronowany przez sukces, przeniesie kartę dobrze. Mieliśmy apartament we w nowym domu i zostały całkowicie spełnione.
Super zaplecze, spokojna okolica, wszystko jest doskonałe. Miły kontakt, w dowolnym momencie ponownie.
3 szalony charakter Żuraw Peepers byli bardzo zadowoleni!

Dźwigi w GagnonDźwigi w Gagnon © vogtthomas @CC
Dźwigi w GagnonDźwigi w Gagnon © vogtthomas @CC
Dźwigi w GagnonDźwigi w Gagnon © vogtthomas @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#67561 Dom Wiejski Hohendorf
4.5/5 - Wzniosły

Pobytu 30/01/2019 do 25/03/2019 obudowa w całości Opis funkcjonalny, wyposażenie kompletne, czysty, położony w przyjemnej, Martine i Jean Claude przywitała nas gorąco, daje rade i nie wahając się nam "Rozwiązywanie problemów", gdy było to niezbędne kroku szczególnie cenione, jeśli chodzi o po więcej niż 30 godzin różnicy czasu podróży i 10:00: niezbędne dla małych obiad niektórych żywność "z pierwszej potrzeby"

Odkryj to zakwaterowanie
#30820 Dom Wiejski Le Mont Dore (Nowa Kaledonia)
4.5/5 - Ekstra

Wakacje w słońcu na wybrzeżu Costa Blanca. Odkryliśmy, że Denia, który to piękne miasto, gdzie jest dobrze żyć, różnorodności barów i restauracji jest wspaniały.

Pogoda w Denia imprezowali! Mieliśmy przejażdżkę łodzią.

Mieszkanie jest przestronne, wygodne i dobrze przygotowany. To z przyjemnością, że wrócimy. Możemy tylko polecić ten wynajem.

Do zobaczenia wkrótce.

Sylvie D.
Właściciele
03/04/2019
C'est avec grand plaisir que je vous accueillerai pour de futures vacances. Votre souhait d'avoir un nouveau frigidaire est réalisé. Il vient d'être changé.
Bon
hiver et a bientôt.
Odkryj to zakwaterowanie
#22417 Mieszkanie Denia
4.5/5 - Doskonały

Mieliśmy wielkie święto!

Można przejść do morza co zrobiłem prawie codziennie do pływania. W pobliżu znajdują się sklepy oraz restauracja Fast.
Byliśmy z naszym psem, że dobrze wzdłuż rezerwatu przyrody po drugiej stronie ulicy mogliśmy wyczerpuje.

Krótko mówiąc wszystko było obecne na wspaniałe wakacje!

Sylvie D.
Właściciele
03/04/2019
Merci beaucoup Lucia,
Je suis contente que vous ayez passés de bonnes vacances dans mon appartement. Chaque année, je fais tout mon possible pour améliorer
l'appartement, j'ai changé le frigidaire, la cuisinière et le four.Il y a maintenant, 4 feu vitrocéramique et un four électrique. C'est avec plaisir que je vous accueillerai pour de futures vacances.
Odkryj to zakwaterowanie
#22417 Mieszkanie Denia
5/5 - Ekstra

Wspaniała Willa z wszystkie udogodnienia, w tym bardzo ładny basen, co pozwala na idealne wakacje dla rodzin z dziećmi, w pięknej wyspie i urocze małe miasteczko, diament.
Wielkie dzięki dla Serge, za jego dobroć, jego dostępności (dyskretny ale skuteczny), jej pyszny posiłek i sposób, w jaki znamy i odkryj swoją wyspę.

Odkryj to zakwaterowanie
#22510 Willa Le Diamant
5/5 - Sensacyjny

Zaleca się dokładnie ten apartament. Zatrzymaliśmy się w Piotra "Kent" Właściwość przez 3 tygodnie. Standardowe wyposażenie i udogodnienia ogólny był bardzo wysoki, co mieszkanie w prawdziwym domu. Był w pełni wyposażona kuchnia z nie trzeba jeść, kiedy możemy wolał pozostać w, jak wszystko co potrzebne było pod ręką.
Peter i Sylvia były wspaniałych gospodarzy. Zostaliśmy powitani z rozmaite napoje, przekąski i bułeczki, następuje szybkie zwiedzanie apartamentu i urbanizacji. One były dostępne podczas naszego pobytu (żyją również w El Presidente) dla każdej kwerendy lub porady, choć nigdy nie były uciążliwe. Małe problemy, jakie mieliśmy były bezzwłocznie rozpatrywane.
Rozwój jest bardzo dobrze utrzymane prywatne ogrody i piękne krajobrazowo tereny publiczne z fontannami. Plaży jest zaledwie kilka kroków od hotelu. Jest także przydatny dla dostępu do sieci głównych dróg do zwiedzania lokalnych obszarów zainteresowania. Tam są wzorowo. Duży wybór restauracji jest również w odległości krótkiego spaceru, że to jest doskonałą bazą wypadową do zwiedzania okolicy - mieliśmy wycieczkę do lokalnych ośrodków i kilka dłuższe wycieczki do Ronda, Cádiz i Antequera.

Peter C.
Właściciele
31/03/2019
Thank you so much for your extremely kind review and positive comments. They are greatly appreciated and will hopefully give other potential guest increased confidence to also visit us. We hope that we will have an opportunity to welcome you back to one of our three apartments in El Presidente in the not too distant future.
Odkryj to zakwaterowanie
#43410 Mieszkanie Atalaya Isdabe
5/5 - Wyśmienity

Bardzo ładny, czysty apartament, położony blisko plaży. Bardzo gościnni właściciele pragną upewnij się, że niczego nie przegapił. Basen, zaledwie kilka kroków od apartamentu pozwala nam się kąpać od 6 do 22 h. Residence, bardzo zadbane, ciche w marcu byliśmy tylko najemców w rezydencji, który jest strzeżony w nocy dla naszego bezpieczeństwa.
Nie mam że czekać do marca roku następny ze mój mąż. Dzięki Anju za jego dobroć. Mam wspaniałe wspomnienia z wakacji do COP w FLAC. Zdecydowanie w przyszłym roku.

Odkryj to zakwaterowanie
#65747 Mieszkanie Flic en Flac
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Dobra lokalizacja! Wieś jest przyjazny i w domu jest idealny. Pięknie urządzone pokoje wypoczynek wysokiej jakości. Posiada wszystkie udogodnienia potrzebne i wiele więcej... Świetny basen i wyjątkowy widok.

Gorąco polecamy... i będzie być pobyt tam ponownie.

Dzięki właściciela, który jest na obraz jego piękne pozostaje

Odkryj to zakwaterowanie
#56732 Dom Monticello
5/5 - Cudny

Pomimo, iż poza sezonem kochaliśmy naszego pobytu. Otrzymaliśmy były bardzo dobrze i cena super ładne. Dom, zgodnie z opisem i jak na zdjęciach, na których byliśmy bardzo zadowoleni. Polecamy i na pewno wrócimy.

Odkryj to zakwaterowanie
#5000 Mieszkanie tradycyjne Machico
5/5 - Cudny

Chcielibyśmy podziękować Victoria za jego dobroć i jego wyjaśnienia.

Mieszkanie jest idealnie położony jest (od wszystkiego!), komfortowe, czyste, łóżka na górze i to milczenie niesamowite dla SANTA CRUZ.

Polecam to miejsce do znajomych i w sumie ok.

Krótko mówiąc nic do powiedzenia, wszystko było idealne. Katarzyna.

Odkryj to zakwaterowanie
#171 Mieszkanie Sewilla
5/5 - Niezapomniany

Dom, piękne, czyste i wygodne.
Wspaniały smak 5 gwiazdkowy właścicieli.

Odkryj to zakwaterowanie
#57491 Dom Wiejski Marco de Canaveses
5/5 - Cudny

W zeszłym roku dwa tygodnie o obecność w ten piękny dom z wielkim ogrodem i przyjazny Wynajem star, który pomógł nam bardzo wiele z wszystko.
Również lokalizacji jest top, i mamy nadzieję przyjechać tutaj ponownie jeden raz.

Odkryj to zakwaterowanie
#46118 Dom Drewniany Plourivo
4.5/5 - Błyszczący

Apartament jest bardzo dobrze położony, dobrze wyposażone i spokojnej, pomogło się wykorzystać jak również rejon nabrzeża, rynku i udogodnień bez konieczności wziąć samochód.

Bardzo ceniona który zostanie odnowione i polecamy z naszego pobytu stosunków.

Dziękuję za bardzo miłe z porady dotyczące regionu.

Odkryj to zakwaterowanie
#66540 Mieszkanie Châtelaillon-Plage
4/5 - Niezrównany

Wynajęliśmy 2 pokoi, w tym Apartament Bambu. Mam do powiedzenia jest wspaniały z jej ogromne łóżko i piękne widoki na miasto.
Pani Marzena z jej słodki charakter i jego cierpliwość on fussed przez cały czas.
Wynajmujący jest również świetnym gospodarzem, który ma zawsze na maksymalny komfort swoim Gościom.
Nasz pobyt był, dla którego będziemy zdecydowanie najczęściej.

Odkryj to zakwaterowanie
#74655 Dom Kolonialny Playa (La Habana)
5/5 - Bardzo Rozsądne

Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego pobytu w rodzinie, Obudowa zgodna z zdjęcia z wszystko, co niezbędne do gotowania.
Apartament bardzo czysty i wygodny, ładny salon, na tarasie!
Bardzo dobre przyjęcie naszych Gości, w pobliżu przystanek autobusowy, jest tylko droga do krzyża, aby dostać się na plażę!
Wymyślone przez sąsiada po niskich cenach małe dania!
Jednym słowem wspaniałe wakacje!
Sophie, Jean-François i dzieci

Odkryj to zakwaterowanie
#12280 Mieszkanie Trou aux Biches
5/5 - Bardzo Dobrze

Piękne położenie chaty. Wszystko było obecne na wspaniały tydzień w domku. Mieliśmy, piękna pogoda, a zatem dobry pomysł. Warto powtarzać.

Zachód słońca w domkuZachód słońca w domku © BarrydeBoer @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#4007 Bungalow Gemmenich
4.5/5 - Wzniosły

Dom jest w pełni wyposażona. Płacimy za kołdrę i wąskie 2 podwójne łóżka nie znaleźliśmy grzywny. Ponadto cieszyliśmy się Znakomity z dużym ogrodem, gdzie zawsze można usiąść gdzieś na słońcu. To również jest bardzo cichy. Możesz zobaczyć lotniska, ale mieliśmy żadnych problemów z samolotu. Aby móc dojść do plaży, czy potrzebujesz samochodu. W skrócie możemy polecić ten dom dobrze!

Odkryj to zakwaterowanie
#3915 Dom Vila Baleira
5/5 - Ekstra

I cieszył się spokojnym domu w środku zielony. Zaplecze domu są nowoczesne i wszystko działa idealnie. Wszystko doskonale pasuje do opisu, który jest wykonany na miejscu (zdjęcia i opis)

Odkryj to zakwaterowanie
#50101 Willa Méjannes le Clap
5/5 - Niezrównany

Ta willa jest warte jego 4 ***. Dużo miejsca, ładne kolory jasne. Bardzo czyste. W kuchni jest wyposażony z wszystko, czego potrzebujesz. Dobrze utrzymany ogród. Latem basen jest wielką wartość, ponieważ mogą być bardzo gorące tisrara. Właściciel dał nam po przyjeździe zwiedzanie z wyjaśnieniem. I gankiem na południu. Byliśmy tam w spring break i może mieć obiad każdego dnia w słońcu! Może tylko bardzo pozytywne. Do góry.

Odkryj to zakwaterowanie
#50101 Willa Méjannes le Clap
4.5/5 - Wyśmienity

Bardzo komfortowe i dobrze wyposażone, przestronny domek z pięknym widokiem na ziemi.

Odkryj to zakwaterowanie
#46196 Drewniany Chalet Vassieux en Vercors
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Ładny Pensjonat pięknie urządzone, funkcjonalne i dobrze położony do zwiedzania. Właściciel Patrick jest dyskretny, a jednocześnie dostępne, bardzo ładne. Adres do zapamiętania bez wątpienia!

Odkryj to zakwaterowanie
#16681 Dom Prowansalski Baudinard-sur-Verdon
4.5/5 - Dobry

Mieszkaliśmy w apartamencie na 2 miesiące z naszych noworodka i malucha. Nikos i Stella przyjęli nas bardzo serdecznie, próbowałem wszelkich starań, aby pomieścić naszych potrzeb i nawet nie grałem z synem w ogrodzie! Dom jest wspaniały, przyjemny ogród, gustownie urządzone apartamenty i Nikos jest próbuje swoich najlepszych, aby stopniowo zaktualizować jego rodzinnego domu. Czyszczenia był bardzo dokładny. Położenie jest w pobliżu jednych z najlepszych plaż półwyspu Kassandra (Jeśli lubisz spacery, ładne 15 min spacerem można podjąć w naturze, do jednego z najlepszych miejsc plaży w okolicy). Na pewno potrzebujesz samochodu do poruszania się na plaże i zakupy. Jeśli są wrażliwe na hałas należy pamiętać, że przy ulicy przed domem można uzyskać głośny w weekendy godziny szczytu. Ogólnie rzecz biorąc wielką wartość dla pieniędzy i to zdecydowanie polecam Nikos i Stella jak bardzo gościnni gospodarze!

Odkryj to zakwaterowanie
#43264 Dom Wiejski Palioúri
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Mamy 7 do 14 lutego 2019 Tamar villa 4 dorosłych i 5 dzieci.

My zostały bardzo dobrze przyjęte przez Philippe właściciela w miłej i rodzinnej atmosferze.

Willa była dość zgodne z opisem i oczekiwań (piękny salon i wszystkie udogodnienia, aby spędzić przyjemne chwile).

Basen i jacuzzi z podgrzewaną wodą wykonane z małe i wielkie szczęście.

Villa położony jest w cichej dzielnicy mieszkalnej, pozostając w pobliżu centrum miasta i atrakcji.

My na pewno do willi Tamar w Ejlat.

Odkryj to zakwaterowanie
#16959 Willa Ejlat
4/5 - Wyśmienity

Wspaniałe powitanie przez parę kto s odpowiedzialne za wypożyczalnia, wspaniali ludzie.
negatywne, brak uszkodzeń pralki maszyny lub tak umieścić małe pranie indywidualnych na podwórku, bo tam jest pokój.

Odkryj to zakwaterowanie
#44877 Mieszkanie Leça da Palmeira
5/5 - Skończony

Ten apartament jest bardzo dobrze położony i bardzo blisko plaży. Jest to bardzo wygodne, bardzo praktyczne i bardzo jasne.

Przeszliśmy się z rodziną od prawie 10 lat nasze wakacje i zawsze jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego pobytu.

Polecamy te pełni tej podłogi, aby mieć dobry czas w miejscu tak piękne jak Laredo.

Wreszcie właściciele podłogi są bardzo ostrożni i są urocze.

Odkryj to zakwaterowanie
#9108 Mieszkanie Laredo
5/5 - Hojny

Mieliśmy wspaniały czas w Bellavista.

To wszystkie rodziny uruchomić i pięknie urządzone w typowej wiosce Zammita z atrakcyjnym widokiem na uzupełnienie tarasie przy basenie.

Wszystko było czyste i przytulne pokoje, najbliższe Restauracje i Kawiarnie chwile od hotelu w miejscowości centrum. Personel jest bardzo przyjazny, Monica nawet jakoś udało się wyczarować pompa Pompka do pontonów nasz basen.

Jeśli szukasz niefrasobliwe wyspa doświadczenie w jednym z natury i spokój, to jest miejsce dla Ciebie.

Odkryj to zakwaterowanie
#33555 Mieszkanie tradycyjne Xagħra
3.5/5 - Do Przyjęcia

Odbiór tego zakwaterowania jest bezpieczeństwo w całkowitym spokoju na wypoczynek

Nasze Blue Riviera Bay Beach Nasze Blue Riviera Bay Beach © Roberto1952 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#34940 Mieszkanie Diamante
5/5 - Wspaniały

Sylvie i Alain są bardzo mili ludzie. Gościnność jest bardzo rodzinne, robią wszystko, aby upewnić się, że masz dobry czas w Saintes, w Porady niż w organizacji.

Gorąco polecam do wynajęcia domu na jedną lub więcej nocy, nie będzie rozczarowany.

Jeśli wrócimy do sacrum, polecamy znowu w domu.

Odkryj to zakwaterowanie
#76730 Domek Terre de Haut
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Mieliśmy wspaniałe wakacje w Longanis w Mr i Mrs Baker.

Komfort, spokój i bezpieczeństwo. Komfortową temperaturę nawet latem!

Spotkanie z ups i dan s Południowej całej okazałości.

Bardzo ciepłe

Odkryj to zakwaterowanie
#2186 Dom Petite-Île
5/5 - Wielki

Kochaliśmy naszego pobytu na Mauritiusie, piękna wyspa, ale szczególnie nasze trochę 'domu' w Trou aux Biches. Maryja jest kulą energii.

Cały czas na Ciebie nowości, porady, wskazówki... i co o Yann! Mieszkanie jest nieskazitelny i usługi na górze! Przygotowali oni również niektóre małe dania dobrze z domu w niskiej cenie...

Zostawiam wam przyjemność dokonywania ich wiedzy.

Odkryj to zakwaterowanie
#12280 Mieszkanie Trou aux Biches
5/5 - Skończony

Miał wspaniałe wakacje w tej pięknej willi.

Villa w spokoju, bez twarzą w twarz z pięknym ogrodem, wspaniałym basenem, który jest naprawdę doceniane w tym regionie.

Wewnątrz willi, bardzo czyste, przestronne...

Wszystko było doskonałe!

Odkryj to zakwaterowanie
#28823 Willa Suzette
5/5 - Skończony

Opisz on: mieliśmy fantastyczne dwa tygodnie w Villa Diana. To było bardzo czyste i willi było czyścić dwa razy w tygodniu.

Lokalnej gospodyni uczynił nas bardzo serdecznie. Basen jest duży rozmiar i naszych dzieci... w wieku 6 i 4... po prostu lubi to. Willa posiada bardzo dobry czują do niego, i to zostało dobrze przemyślane... z poza lodówką dla Twojej wygody. Istnieje również poza rzutki i zabawki przy basenie.

Lokalnych tawern były wielkie i plaże ma coś dla każdego. Dzieci lubi oglądać owiec jest stłoczeni na dobę, w pobliżu pasa w dół. Zdecydowanie polecam ten dom innym i będzie odwiedzić go ponownie, jeśli zdecydujemy się wrócić do Kefalonia.
Polecamy także Rory szef kuchni... był zbyt fab i bardzo wiedzą na temat okolicy. Nie polecam go tyle.

Wreszcie Właściciele byli tak pomocne, wcześniej oferuje niektóre doskonałe informacje i linki do stron internetowych. Chociaż istnieje bez widoku na morze, masz piękny widok na góry i jest bardzo spokojny i tak relaksujący. Morze jest zaledwie 5 minut... To jest tylko 15 min jazdy do stolicy, do odbioru gotówki, zobaczyć żółwie i robić zakupy.

Nie będzie rozczarowany, jeśli to!

Odkryj to zakwaterowanie
#61523 Willa Kerameies
5/5 - Cudowny

Był to jeden z najlepszych weekendów z przyjaciółmi, które miałem!

Dom jest naprawdę wspaniały, wszystkie warunki dla dni dobrze wydane! Świetne pokoje i basen, który był naszym prawdziwa rozkosz ze względu na wysokie temperatury!


Elen i Darwin byli gospodarze niesamowite, zawsze chodziło, ale również bardzo szanuje prywatność naszych przydatne! Możemy naprawdę kochał co nieco dni, i najgorsze był fakt, że musieliśmy opuścić! Prawdopodobnie wrócimy kiedyś!!

Odkryj to zakwaterowanie
#58120 Dom Kamienny Carapinha
5/5 - Niezapomniany

Wliczone w cenę wina w dniu przyjazdu miła niespodzianka, podróżujących z malucha, musieliśmy ją! Willa jest doskonale wyposażony każdy szczegół i dużo myśli poszła do podejmowania bardzo specjalne, że jest tak dobrze zaprojektowany z przyjemnych dotyka wszędzie. Mężulek uwielbia BBQ, więc był w swoim żywiole i uwielbiam siedzieć przy lampce wina i obejrzeć go. Spędziliśmy większość czasu w willi przy basenie i tylko Ośmieliłem się sklepy i miasto kilka razy na obiad i kupić artykuły spożywcze. Ogrody są piękne, mieliśmy pomarańcze i świeże figi z ogrodem i cytryny do grillowanej ryby. Wi-Fi była doskonała, więc mogli pozostać w kontakcie z domu i ma telewizor w każdym pokoju, więc podczas gdy mężulek oglądać sport oglądam więcej ciekawych rzeczy. All-in-wszystkie bardzo relaksujące wakacje, które zaleca się, że ta willa na każdy jeden to jest naprawdę pierwszej klasy byliśmy bardzo przepraszam, że musiał opuścić. Zarezerwujemy ponownie na pewno.

Odkryj to zakwaterowanie
#63831 Willa Monchique
5/5 - Wielki

Nowy apartament, urządzone w wspaniałe, bardzo centralnej, ale bardzo cichej oraz 2 odległość od plaży: nie możesz poprosić o więcej na wakacje w Formentera i cena/jakość jest wielki!
Przez kilka lat, wynajem mieszkania posiadane przez Sergio i zawsze znalazłem świetny: jest bardzo profesjonalny i dokładny, trzyma w korzystaniu z jego Gości, ma bardzo niezawodny zespół i nie oczekiwać: jestem bardzo zaskoczony, przeglądu Angelo80 i bardzo wątpliwości, że to prawda, ja i rodzina na pewno będzie tego lata!

Sergio O.
Właściciele
23/01/2019
Dziękuję bardzo, że tak naprawdę cieszy, że wielu naszych gości docenia nas w ten sposób, dziękuję bardzo !!!
Odkryj to zakwaterowanie
#49275 Mieszkanie Es Pujols
4.5/5 - Dobry

Miejsce jest piękne, bardzo ładne i z ogrodem, ale co sprawia, że specjalne jest opieka i pasja, która stawia propietrario w kontaktach z bnb, Dokonywanie Goście czują się jak w domu. Pokoje są czyste i wygodne; Umożliwia także wspólna kuchnia. Lokalizacja jest idealna zarówno dla tych, którzy muszą podróżować do Florencji, do fiesole, obiekt znajduje się w obszarze dobrze obsługiwany przez transport publiczny i działalności komercyjnej. Ostatecznie jesteś tylko przejazdem lub zdarzy ci się powstrzymać przez dłuższy czas, znajdziesz gościnności, życzliwości, komfort, czystość i wypoczynku w ciszy.

Odkryj to zakwaterowanie
#32362 Dom Fiesole
4/5 - Okazały

Wspaniały Apartament z wygodami, z pięknym widokiem z widokiem na morze.

Zielone ogrody i basen jest znakomity i charakteryzuje się również spokój i cisza to idealne miejsce na wakacje, byliśmy z krewnych, a także rodziny!

Rodzina oglądać zachód słońca na plaży z rodziną i przyjaciółmiRodzina oglądać zachód słońca na plaży z rodziną i przyjaciółmi © MaxwillS @CC
 Miejsce poświęcone wodne gry Miejsce poświęcone wodne gry © MaxwillS @CC
Plaża jest znana jego sport surfingPlaża jest znana jego sport surfing © MaxwillS @CC
Jest port małych rybackichJest port małych rybackich © MaxwillS @CC
Patrick R.
Właściciele
23/01/2019
DZIĘKUJĘ MAKSYMALNE WCZEŚNIEJSZE PISMO, A BARDZO SZCZĘŚLIWI, KTÓRZY SZCZĘŚLI WCZESNE WAKACJE RODZINNE.

PATRICK RIALLAND
Odkryj to zakwaterowanie
#42858 Mieszkanie Imi Ouaddar
5/5 - Wyśmienity

Byliśmy dwa tygodnie z naszych dwóch nastoletnich chłopców i babcia. Super się bawili, Willa była doskonała w każdym calu, bardzo wygodne łóżka i pościel i ręczniki na najwyższym poziomie. Salon jest doskonale wyposażony i Wykorzystaliśmy nasze konto Netflix w telewizorze, choć był dobry wybór jak również kursy języka angielskiego. Kuchnia jest dobrze wyposażona i poza obszarem entertainment był używany na co dzień.
Widok z willi są zupełnie coś, dosłownie, z każdego okna i usiedliśmy późno w nocy oglądając musujące światła wzdłuż wybrzeża. Dzieci były w puli godzin w czasie nawet babcia poszła w. Dzieci się z laboratorium sąsiadów czarny książę. Mieliśmy kilka grille i jedli na niektóre z restauracji, że właściciel zalecane, wszystkie były bardzo rozsądne, z dobrym jedzeniem, przyjazną obsługę, było miło że były nie wpadł, bardzo relaksujące, nasze ulubione była dzika i czarny wieprzowina, kochał dzieci kurczak piri piri, Babcia lubi świeże ryby.

Spędziliśmy kilka dni, odwiedzając niektóre plaże zachodniego wybrzeża, Arifana był najlepszy na pokład ciało, ale wszystkie z nich są dziewicze i nie zbyt zatłoczone. Spędzić dzień w Lagos, który jest bardzo ładne miasto z piękne marina, która zajmuje się wszelkiego rodzaju wycieczki łodzią.
W villa była bardzo dobra wartość dla doskonałej jakości, pod warunkiem, i tak postanowiliśmy wrócić w przyszłym roku. Zaleca się z pewnością ta willa jednego chce wakacje jakość za bardzo rozsądną cenę.

Dobrze zrobione Nigel

Odkryj to zakwaterowanie
#63831 Willa Monchique
5/5 - Ekstra

Piękna Willa z basenem w piękne malownicze miejsce, czyste, przytulne i wyposażone we wszelkie udogodnienia.

Ale prawdziwym klejnotem jest właścicieli, Mario i Ioanna, bardzo przyjazny i uprzejmy.

Miejsce, polecam z przyjemnością w ogóle.

Było to dla nas trzeci wakacje w willi i myślę, że znowu wrócimy.

Ioanna L.
Właściciele
22/01/2019
Dziękuję bardzo, doktorze pięknych słów, które wyraziłeś dla nas, na pewno będziemy szczęśliwi, że jesteś tu na Korfu na następne wakacje.
Odkryj to zakwaterowanie
#47944 Willa Spartilas
4.5/5 - Błyszczący

Cena bardzo dobra jakość, wszystkie komfortowe, uprzejmy personel, czysty i cichy polecam 100%

Odkryj to zakwaterowanie
#77654 Dom Castellar de Santiago
5/5 - Godny Uwagi

Mieszkanie jest piękne, nowe, pięknie urządzone, centralnie położony i zadbane w każdym szczególe, jest nic nie brakuje, nawet parasol i obuwie plażowe!! Sergio, właściciel był przyjazny i pomocny od rezerwacji i Giorgio niezrównany w ostatniej chwili na pobyt na wyspie. Znamy dobrze i byliśmy kilka razy ale kiedy wracamy z pewnością jest, gdzie chcemy zatrzymać w. Mieszkanie jest centrum, ale w bocznej uliczce, tak bardzo cichy. Mamy nadzieję, do zobaczenia wkrótce. Cristina

Sergio O.
Właściciele
21/01/2019
DZIĘKUJEMY !!!!!
Odkryj to zakwaterowanie
#49275 Mieszkanie Es Pujols
4.5/5 - Godny Uwagi

Wymarzony dom z wszystkich ozdób/dużą przestrzeń i komfort.

Piękna, ustawienie, ładne i ciche. .

Pies cieszył się wiele śniegu.Pies cieszył się wiele śniegu. © SytzkeF @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#70963 Bungalow Lysvik
5/5 - Błyszczący

Oba apartamenty wynajmowane z 4 ludzi, jeden z nich lame. Apartamenty czyste, najlepsze udogodnienia i najlepszy serwis para właściciela.

Stwierdza, że ich radość pieścić ich Gości. Wracamy, z pewnością w lecie z naszych motocykli.

Krajobrazu i dróg obszaru stałe nas!

Odkryj to zakwaterowanie
#1835 Mieszkanie Bodenwerder
5/5 - Cudowny

Wszystko przerosło nasze oczekiwania, zaczynając od ciepłe powitanie i przydatność myśli naszego pobytu aż do luksusowych willi, sam i piękno.

Mieszkaliśmy w durimg zima więc miałem okazję spróbować wielki i piękny basen w ogrodzie, ale mimo to były zachwyt spędzać czas w pięknym spa oraz pokój gier lub tylko chłodzenie przy kominku.

Dziękuję za wszystko i z całą pewnością będziemy ponownie ale następnym razem w lecie!

Odkryj to zakwaterowanie
#42501 Willa Karojba
5/5 - Ekstra

Bardzo przytulne i nieskazitelnie czyste, dogodna lokalizacja i Świetne śniadanie. Z pewnością wróci.

Odkryj to zakwaterowanie
#55491 Mieszkanie tradycyjne Nardò
5/5 - Niezapomniany

Niezapomniane wakacje w wyjątkowym miejscu.
Park hills, ten wspaniały hotel jest idealnym miejscem na relaksujące wakacje.
Urządzone w klasycznym stylu i wyposażone z basenem i kortem tenisowym, jest idealnym miejscem dla rodzin.
Ponadto Luisa, właściciel, jest osoba z którą byliśmy w kontakcie.
Na pewno miejsce wrócę!

Villa i basenVilla i basen © RiccardoB73 @CC
Część ogrodu Część ogrodu © RiccardoB73 @CC
Luisa M.
Właściciele
15/01/2019
Dzięki RiccardoB73 z pochlebnego przeglądu. Czekamy na Ciebie i Twoją rodzinę za każdym razem, gdy chcesz wrócić i nas odwiedzić
Odkryj to zakwaterowanie
#50706 Willa Torreglia
5/5 - Doskonały

Po spędzeniu 3 noce w romantyczny pokój, byliśmy vraimentenchantes naszego pobytu. Uroczy i taktowny, gospodarze a jakość bez zarzutu i pokój w pełni wyposażony aneks kuchenny, bardzo czyste i urządzone z gustem. Bardzo duża łazienka.

Śniadanie było zróżnicowane i bardzo dobrze służył.
Bardzo miły właściciel. 

Miejsce, polecam bo region jest bardzo ładne i strategiczne miejsce na lesballades w zatoce nad Sommą.

Zwrócimy się tak szybko, jak to tylko możliwe, bez wątpienia. Powodzenia dla naszych Gości.

Odkryj to zakwaterowanie
#14246 Dom Wiejski Arrest
5/5 - Bardzo Rozsądne

Wycieczka do delfinarium w tym rogu na Florydzie. Bardzo przestronny dom, bardzo czyste pokoje urządzone ze smakiem.

Ogromny salon z pełnym wyposażeniem audio-wideo i Wi - Fi tabeli gry firmy. Bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Na posiłki, wewnątrz lub na zewnątrz na tarasie przy basenie z widokiem na pole golfowe, która przebiega wzdłuż ogrodu domu. Rowery i sprzęt sportowy, dbać o kondycję.

Dużo zieleni i wiele zwierząt (wiewiórki, Czapla). Wszystkie sklepy w okolicy. Port St Lucie jest doskonałą bazą wypadową do wycieczek na północ (Orlando) lub Południowej (klucze i Everglades).

Do golfa miłośników, połowów lub relaksującą jest góry. Mały szczegół (ważne) nr komara bo przestrzeni kosmicznej jest zabezpieczone moskitierą.

Jeszcze raz wielkie dzięki SUELY jego doskonała recepcji, jego dobroć i pomoc do zwiedzania domu i jego otoczenia.

Bo będę tam wracać wiele miejsc do odwiedzenia!

Widok z tarasu na polu golfowym Widok z tarasu na polu golfowym © labordemich @CC
Niespodziewane odwiedzających!Niespodziewane odwiedzających! © labordemich @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#75241 Dom Port St. Lucie
5/5 - Niezrównany

Miejsce idealne dla dużej rodziny razem i uroczystości - dom jest dobrze wyposażone, przestronne i wygodne dla dużej grupy, wspaniały stół Świetne dla wszystkich siedzi razem.

Istnieje kilka uroczych restauracji lokalnie w Mirepoix (również tradycyjny francuski rynek w poniedziałek) i Spar

Mark F.
Właściciele
14/01/2019
Dziękujemy za opinię, czekamy na Ciebie wkrótce. Mark i Andrea
Odkryj to zakwaterowanie
#25245 Siedziba Szlachecka Escueillens et Saint Just de Bélengard
4/5 - Okazały

Chciałem do wynajęcia od 15 do 16 lutego 2019.Pourquoi, piszesz na weekend ceny tak, aby nie zastosować, nie mówi mi, że nie wynajmujesz na weekend!

Odkryj to zakwaterowanie
#34208 Mieszkanie Aszdod
4.5/5 - Doskonały

Właściciele domu dał nam ciepłe powitanie, kiedy przyjechaliśmy w Porto Rotondo.

Dom jest naprawdę ładne i oferuje wszystko, co musisz mieć przyjemny pobyt na Sardynii. Taras jest doskonałym miejscem na pobyt w cieniu, żeby zjeść śniadanie, lunch lub kolację. Widok z tarasu jest wspaniały i doskonałym miejscem na relaks.

Właściciel domu umieścić dużo miłości do szczegółów i komfort. Dom jest otoczony przez rośliny daniach i kaktusy. Obok tarasu można wziąć zimny prysznic lub zrobić grilla w dowolnym momencie.

Właściciele domu byli bardzo przyjazny, pomocny i przystępny w dowolnym momencie. Wracamy w 2019 roku!

Dom w ogrodzie Eden!Dom w ogrodzie Eden! © MarcoMueller @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#70040 Wiejski Dom Porto Rotondo
4/5 - Cudowny

Co roku wracamy do świętować z przyjaciółmi na Boże Narodzenie i nowy rok.
W tym roku było wspaniale mieć miejsce gdzie możemy wszystko razem i spędzenia wspaniałych dni między szampana, panettone, culurgiones, mięs pieczonych i mnóstwo szlaków w zachwycających plaż, "pul", na Ferru góry, a także w kierunku Wnętrza.
Nice wyglądające i przystojny...

Giorgio C.
Właściciele
11/01/2019
Jeszcze raz dziękuję. Najlepiej jest, gdy goście wracają. Przytulanie ma całą rodzinę.

Giorgio
Odkryj to zakwaterowanie
#40283 Dom Cardedu
5/5 - Bardzo Dobrze

Punktualny i przyjazny dom z dużą ilością informacji na temat adresów i miejsc turystycznych zgodności mieszkania od ad - widok na port i piękny taras z grillem, aby cieszyć się.
Czyste, ciche i bardzo dobrze wyposażone. Mieliśmy świetne wakacje w słońcu i ciepła.

Odkryj to zakwaterowanie
#47897 Mieszkanie Villajoyosa
5/5 - Okazały

Przebywał tu w tygodniu i przepraszam, że trzeba iść do domu. Nie można winy tej willi i będziemy przebywali w wielu miejscach znacznie droższe.

Bardzo dobry wartość. Doskonale wyposażone, czyste i komfortowe. Właściciele zrobić wielką pracę w tworzeniu ten piękny dom wakacyjny.

Miejsce bardzo spokojne, bezpieczne, prywatne i słoneczny z zapierającym dech w piersiach widoki na wybrzeże. Przy basenie było cieplej, niż się spodziewałem dla marca. Willa jest wszystko, jeśli nie więcej, niż stronie, co przedstawia.

Mamy zarezerwowane ponownie na wrzesień, dziękuję Nigel!

Odkryj to zakwaterowanie
#63831 Willa Monchique
5/5 - Niezrównany

Mieliśmy 3 tygodnie Świetne wakacje w ten zestaw domki, położony w środku Hautacam pass i w końcu doszliśmy daleko z głową pełną obrazów...

Wszystko, czego potrzebujesz jest w domku i nic nie brakowało nam w ciągu tych 3 tygodni, są osoby i pracowały bez zarzutu.

Na nim gościnność właścicieli był bardzo miły i zawsze pomocny, co jest bardzo istotne. Domki są blisko siebie, ale każdy ma swoją prywatność, więc uważam, że ten zestaw konstrukcji domów bardzo dobrze przemyślane i dużym wspólnym ogrodem jest bardzo dobrze utrzymane, sprawia, że dla dzieci, którzy mogą grać w piłkę nożną razem przez przykład.

Oprócz domków na wzgórzu widać dzieci bawiące się w ogrodzie z okna salonu, która dodaje do poczucia spokoju dla rodziców. I przebudzenie obliczu gór, niezliczone atrakcje w regionie i scenerii Pirenejów są tam aby ukończyć ten idealny obraz.

W skrócie kochaliśmy naszego pobytu, w tym domu i Podsumowując: Idź z zamkniętymi oczami!

Odkryj to zakwaterowanie
#66693 Dom góralski Artalens-Souin
5/5 - Okazały

Bardzo ładny domek, pełnego stóp z słoneczny taras, widok na rzekę i góry. bardzo cichy, położony na piesze wycieczki, sprzęt do odwiedzin starych wiosek, połowu pstrąga i górskie wycieczki.
Zwierzęta są mile widziane w dziedzinie Cortenzo.
Polecam to miejsce.

Odkryj to zakwaterowanie
#43621 Stara hurtownia Pont-de-Labeaume
5/5 - Niezapomniany

Mieszkanie jasne i wytworny, dobra obsługa, blisko sklepy oraz park. łóżka są czyste i dobrej jakości pościel. TV show bardzo ładne, z dużą ilością filmów. Pojazdu również zaparkowany na zamkniętym parkingu. M.Victoria przyjęli nas z życzliwością i szacunkiem, możemy od czasu do czasu wysłania wiadomości, aby zobaczyć, jeśli wszystko było w porządku. Polecam ten wynajem.

Odkryj to zakwaterowanie
#15701 Mieszkanie Sewilla
4.5/5 - Wyśmienity

Było 6 osób dorosłych i przebywał w "Jaskółki" od 22 do 29 grudnia 2018 r. Domek znajduje się ładny i duży dom o charakterze położony w sielankowej scenerii.

Powitał nas prawie jak przyjaciele. Domek jest bardzo czyste i bardzo zadbane. Pokoje są przestronne, czyste i wygodne, łazienki i toalety na parterze i na piętrze, kuchnia posiada wszystkie niezbędne udogodnienia.

Mniejsze, piec kaflowy, że właściciel zapalił nam każdego dnia naszego pobytu (grudzień). Po przyjeździe otrzymaliśmy dwa zestawy kluczy do domu i prywatny parking na 4 samochody.

Pragniemy serdecznie podziękować Pani Mimi do jego dotyka w tym tygodniu (dżem, pliki cookie, kwiaty i szczególnie piec). Przyjazny i dyskretny, właściciele są bardzo zaniepokojeni komfort Gości, zawsze gotowi sprostać ich wymaganiom i umiecie dawać dobre informacje na temat miejsc do odwiedzenia w regionie Sundgau.

W skrócie, to miejsce, gdzie życie jest dobre. Czuje się "w domu" i nie chcemy zostawić. Duży Brawo dla zarządzania domu.

Celia, Véronique, Pierre, Pepe, Christine i Maurice

Martine P.
Właściciele
08/01/2019
Witaj rodziny P..t i F..t oraz dziadek! Ale cóż za przyjemność przeczytać Twoją wdzięczność! Jestem pewien, że miałeś wspaniałe wakacje i wnieśliśmy tak wiele! Obecna sympatia, która objawia się po przyjeździe, jest dla wielu, naprawdę dobrze się bawiliśmy z wczasowiczami, których nie jesteśmy już mili, wielkie dzięki! Wypożyczanie czasami sprawia, że spotykamy uroczych ludzi, dziękujemy za umożliwienie nam ukończenia roku na pięknym spotkaniu. Wyrażam również wielkie podziękowania za niewysłowione oddanie domku po wyjeździe, wysoko cenię sobie, odzwierciedla twój szacunek wobec naszego domu! Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję ponownie się z tobą zobaczyć, to będzie z radości! Niech Nowy Rok Cię zadowoli!

Z poważaniem, Mimi
Odkryj to zakwaterowanie
#71906 Dom Oltingue
5/5 - Doskonały

U bram zatoki Somme znaleźliśmy Christian Zen szukaliśmy!
Co za przyjemność poznać każdy obiekt, który zdobi dom! Ogród jest kojący obu lokalizacji (południe), przez jego stronie "dziki", a jego małe obiekty ukryte w gałęziach;-).
Badanie bez opóźnienia, zarówno w domu, jak i w regionie...
Śniadanie: możliwy odbiór zwierzęta

Odkryj to zakwaterowanie
#40337 Willa Mers-les-Bains
5/5 - Wyśmienity

Czytamy, że pierwszy przegląd i byliśmy trochę zakłopotany, ale szczerze mówiąc, nawet trochę ostrożni z tego przeglądu, ponieważ Dwór był zbyt dobry i nie odpowiadały witryny do tych opublikowanych phyto, na szczęście mamy przyjaciół, którzy rozumieją Livigno i poszedł zapytać do odwiedzenia apartamentów, miła Pani pokazała villa, piękne rezerwacja i potwierdziło już w przyszłym roku.

Naprawdę ładne, dobrze utrzymane i komfortowe apartamenty mają wszystkie udogodnienia, których można chcieć, a przede wszystkim wygodę garażu i możliwość pozostawienia na nartach bezpośrednio od Ciebie na stokach.

Gratulacje i podziękowania dla właścicieli dla Wielkiej ucieczki

Odkryj to zakwaterowanie
#36399 Mieszkanie Livigno
5/5 - Sensacyjny

Willa jest jeszcze bardziej piękne w życiu niż zdjęcie pokazuje wszystkie cechy opisane położony jest w najpiękniejszej części Livigno, bezpośrednio na stoku w pobliżu wyłączonej z ruchu kołowego, ale w bardzo spokojnej ulicy, jedna z nielicznych, który oferuje parking w garażu.

Zapewniam cię że złej oceny dokonane przez innych klientów i całkowicie fikcyjne nawet zdjęcia są całkowicie absurdalne gki apartamenty są bardzo przytulne i górskim stylu z drewnianymi podłogami i bardzo elegancki, pani ma wyborny smak dla Szczegóły, jeśli naprawdę chcesz cieszyć się wspaniałe wakacje w spokoju i z wszelkimi udogodnieniami, polecam, na pewno wrócimy, rzeczywiście mamy starszych rezerwacja w przyszłym roku, dzięki tej rodziny Confortola.


PS. Na szczęście nie daliśmy wiarę do złej oceny bo straciliśmy na wymarzone wakacje!
Tylko zewnętrzne zdjęcie willi już pomarzyć!

Odkryj to zakwaterowanie
#36399 Mieszkanie Livigno

Bardzo drogie, co to jest. Dom jest bardzo źle przechowywane wewnętrznie, nieprzyjemny zapach, piekarnik i patelni nie używać, ponieważ traci go.

Dobrym punktem jest to, że właściciel może być osiągnięte szybko. 30 € do zapłaty dla energii elektrycznej dla tylko dwa dni, faktycznie jest to centrum elektryczne...

Wyścigi zostały wykonane i pozostawić przyszłym najemcom, anty zapach, napoje itp i gospodarstwa domowego natrysku wykonany czystsze niż o pierwszy wpis z miejsc.

Wstyd że polecam. Raport usługi podatkowe

Polecam Polecam © WahibR @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#22491 Dom Wiejski Romillé
5/5 - Bez Zarzutu

Merveilleux appartement,je donne plus que 5 etoiles pour la deco zen relaxante,la propreté et l'acceuil chaleureux ainsi que la gentillesse des hotes.

La vue est imprenable sur la mer et la plage, l'emplacement strategique près du vieux port et de la medina et toutes commodités et resto et cafes bien connus de la ville

Widok z apartamentu na plażyWidok z apartamentu na plaży © MachmoumFell @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#23884 Mieszkanie Bizerta
5/5 - Cudowny

W lecie 2010 tydzień byliśmy Gośćmi w Cerreto Guidi.Das dom jest bardzo przytulny, obszar pięknie. To był doskonały Urlaub.Wir chcesz ponownie odwiedzić Toskanii i ponownie chcieliby Państwo wynająć ten dom.

Odkryj to zakwaterowanie
#3828 Mała farma Cerreto Guidi
5/5 - Błyszczący

Byliśmy w lecie 2010 r., za tydzień w ten piękny Gegend.Wir były następnie 6 osób i czuł się w tym domu idealny. Ponieważ chcemy odwiedzić Toskanii w tym roku, chciałbym ponownie dokonać rezerwacji wymarzonego domu.

Odkryj to zakwaterowanie
#3828 Mała farma Cerreto Guidi
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Nasz pobyt będzie idealnie, przytulne i dobrze wyposażone domu... dzieci są zachwyceni ze słońcem w premium Nocujący w 2015 roku

Od brzegu morza willi jest ukryte w lesie sosnowymOd brzegu morza willi jest ukryte w lesie sosnowym © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf

Ustawienie jest wyjątkowy. Jednak dom jest w złym stanie. Basen płytka, znaleźliśmy sztućce kuchnia zardzewiały, fontanny wody jest brudny, pod prysznicem jest zatkany, rolety pokoje są łamane i nie zejść w dół okna dla niektórych.
Meble do domu są na tyle i nie odpowiadają te zdjęcia w ogłoszeniu.
To jest dobra rzecz z dostępem do laguny jest proste, co umożliwia pobyt mimo wszystko.

Widok z tarasuWidok z tarasu © TainaW @CC
Karine R.
Właściciele
12/12/2018
Cześć Taina,

Prace remontowe rozpoczęły się 19 listopada 2018 r., Kiedy mogliśmy sprawić, by dom był niedostępny na czas potrzebny na rozpoczęcie prac.
Basen został całkowicie odnowiony, żaluzje w pokojach zostały zmienione i zastąpione zasłonami zaciemniającymi, podłoga odkrytego tarasu została przerobiona (trawa syntetyczna) i naprawy wnętrza.
Jeszcze raz dziękujemy za twój pobyt.
Z poważaniem.
Odkryj to zakwaterowanie
#8299 Dom Maharepa
5/5 - Wspaniały

Jest to idealne miejsce na relaks w środku otaczającej przyrody. Ptaki w od rana do nocy, hałas od lasu deszczowego i kojący widok na zatokę, z ciągłym ruchem łodzi przypływających i.

Powrót z atrakcji turystycznych na wyspie, z ich rynków, kluby nocne, bary, Restauracje w wszelkiego rodzaju mniej niż pół godziny, jesteśmy już w spokoju i słodyczy życia.

Coconut Grove i las tropikalnyCoconut Grove i las tropikalny © Patricia57 @CC
Rano od pies i WilkRano od pies i Wilk © Patricia57 @CC
trochę dośćtrochę dość © Patricia57 @CC
Plaża lipanoiPlaża lipanoi © Patricia57 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#18550 Willa Ko Samui
4.5/5 - Cudowny

Mój pobyt w Villa Michaeline było absolutnie niesamowite. Willa jest absolutnie wspaniałe, czyste i urządzone na bardzo wysokiej jakości i standardów.

Villa Michaeline położony jest w pobliżu lokalnych sklepów, barów, restauracji i około 20 min od plaży, który był wielki dla mnie.

Stan i Teresy, były bardzo przyjemne, szczere i wiedzę z obszaru, który był wielki dla mnie, ponieważ to był mój pierwszy czas odwiedzając St Lucia...

Zamiar wrócić do Villa Michaeline w przyszłym roku i będzie na pewno, bez cienia cieście, zatrzymać się w hotelu Villa Michaeline.

Bardzo, bardzo polecam ten hotel.

Odkryj to zakwaterowanie
#60761 Willa Rodney Bay
3.5/5 - Bardzo Poprawna

Kochamy, Dom i ogród. My i nasze psy 2! Możemy spędzić wspaniałe wakacje i chcemy przejść z powrotem. Właściciel miły i zawsze dostępne, wyjaśnić wszystkie problemy i szczegóły z góry i wszystko dopasowane do jakiej się spodziewaliśmy.

Odkryj to zakwaterowanie
#18152 Mała willa Vieira de Leiria
4/5 - Doskonały

Dzięki Lionel za organizację naszego pobytu było idealne, nic do powiedzenia, piękne położenie, poza prysznicem poręczny, biorąc pod uwagę pogodę mieliśmy i nie zapominać ansi jako Pula gwarantowana prywatność wspaniały pobyt w Ban Phe, również dzięki Eric i jego żona na ich powitanie, dobra restauracja w pobliżu apartment 5 minut spacerem hotelu Bee Bee i nie drogie o wszystkie dobra atmosfera, masaż, aby ocenić w restauracji bardzo dobre tylko 7.50 euro duzo wizyty do Koh Samet, Tamnanpar, Koh Chan pływanie z słonie i ballada Bardzo wygodny skuter do podróży łodzią lub autobusem lub taxi dziękuję utrzymujemy bardzo dobre wspomnienia z naszych wakacji w Tajlandii i mieszkańcy Ban Phe zawsze z uśmiechem Eric itp

Odkryj to zakwaterowanie
#10072 Willa Ban Phe
5/5 - Doskonały

Naprawdę na górze Ade i Didier są ludzie z troski spędziliśmy wspaniałe wakacje bez stresu i table d ' hôte zbyt dobry wracamy, to jest pewien dobry adres Nina i louis

relaks zapewniony!relaks zapewniony! © GUADELOUPE @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#70823 Dom Typowy Le Gosier
4/5 - Bez Zarzutu

Nie jest łatwo zrobić rezerwacji ze strony internetowej. Należy wysłać wiadomość e-mail, możesz następnie odpowiedzi z kodem z liczb i liter, a następnie upewnij można rezerwacji. Jest to powolny proces

Odkryj to zakwaterowanie
#21777 Mieszkanie Barcelona
5/5 - Wielki

Teresa i Stan były właśnie tam, kiedy przyjechaliśmy. Są 2 wyrazami ludzi, można było kiedykolwiek spotkać. Villa, który 5 nas udostępniony został zapierające dech w piersiach i niezwykle komfortowe. Miałem pokój na górze schodów z tarasem i następnie innego taras naprzeciwko pokoju. Bryza, dostarczonymi przez okna było pyszne. Wszystko było czyste. Wystrój był fantastyczny. Udało nam się gotować obiad większość nocy i przechowywać do naszych ulubionych przekąsek w kuchni. Mieliśmy Uruchom puli i siedział tam wiele nocy odtwarzanie muzyki i rozmów. To rzeczywiście w domu, podczas gdy mieszkaliśmy. Na pewno wrócę.

Odkryj to zakwaterowanie
#60761 Willa Rodney Bay
5/5 - Cudny

Twój Cherry'O Villa jest piękny, bardzo dobrze położony w pobliżu wszelkie udogodnienia (piekarnia apteka handlu itp..) Oferuje niezwykły widok rock diament i część leżącej kobiety, basen jest uczta z pięknej nocy światła, wnętrza są gustownie urządzone pokoje o jego bardzo wygodną łazienkę. Ta willa powinno być również na par i rodzin z dziećmi, jest w pełni wyposażone i nic nie brakuje, kuchnia jest przestronne i pozwala na przygotowanie patrząc na widok małych kuchni, duży taras dobrze wentylowanym pozwala podjąć te obiad i reszta na leżak. Jest to mój drugi pobyt i zawsze jestem zadowolony. Oczywiście mogę wypożyczyć go ponownie go bez wahania.

H.A

Monique V.
Właściciele
19/11/2018
Drodzy urlopowicze, Nawet jeśli znacie Villa Cherry O 'dobrze, czytasz nam (re) daje bardzo przyjemne wrażenie, że udało się zbudować jeden z casins, że zasługuje na Diamond Rock i zawsze jesteśmy zachwyceni, gdy jest ceniony jako klejnot z wieloma fasetami Więc wkrótce bardziej niż prawdopodobne, aby zobaczyć Cię tam ponownie, chyba że jest w jednym z naszych innych ośrodków w Diamond lub na wysokości Fort de France (lub na pobyt na północ południe w Ile) Pozdrawiam Jean i Monique VIX
Odkryj to zakwaterowanie
#14283 Dom Typowy Le Diamant
5/5 - Godny Uwagi

To jest magiczne! Odkrycie tej willi jest po prostu wspaniałe, z 180 ° stopni widok na skale diament!
Na wyspie St. Lucia i Pani w łóżku! Zdjęcia są identyczne, co możemy znaleźć na miejscu.

Willa jest pięknie wyposażony w ogromny salon / jadalnia powyżej dwóch bardzo piękne żyrandole! kuchnia jest w pełni wyposażony i bardzo funkcjonalny! 4 sale (wszystkie ma podłogę) są urządzone ze smakiem i wszystkie mają ich łazienki (Kapitan apartament jest po prostu piękne!). Basen jest piękny, bardzo duży z głównych aktywów "sea woda"! jacuzzi jest wisienką na torcie!

Ta willa jest idealnym miejscem dla rodzin i par w miłości! gościnność jest zawsze miły, (jest regularnie w willi "Słońce i wakacje"), właściciele są bardzo słuchać do niego i bardzo elastyczny! Bardzo polecam ten Znakomity willi "więcej"! Z mojej strony I się wstecz, tak pobyt był magiczny!

Monique V.
Właściciele
19/11/2018
Drogi Gość, TAK Bardzo łatwo jest wyobrazić sobie raj (na szczęście wciąż pozostając na ziemi ...), nawet jeśli morze i Diamentowa Skała są wszechobecne, a niebo zmienia się o każdej porze dnia i nocy. wiatry wojenne ... Prawie zapomnimy wejść do (jeszcze) urzekającego domu, zwłaszcza, że wciąż jest duży wybór wśród tarasów ... Jedynym rozwiązaniem jest przyjęcie Haciendy na pobyt wystarczająco długo ... lub odnowione, aby uzyskać świeże pomysły ... Więc do zobaczenia wkrótce, chyba że jest w jednym z naszych innych ośrodków, każdy z własnym nadrukiem i atrakcją
Z pozdrowieniami Jean i Monique VIX
Odkryj to zakwaterowanie
#25950 Dom Kreolski Le Diamant