WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

4.5/5 - Cudny

Od samego początku do końca, wszystko poszło dobrze!

Thomas był bardzo doskonały rezerwacja - on powitał nas bardzo uprzejmy sposób, dostawy potrzeb i był bardzo uważny podczas pobytu bez ingerencji.

Willa jest zgodny z opisem, a nawet lepiej niż zdjęcia. Willa jest wygodne do życia nawet wtedy, gdy ma wiatru, bo bardzo dobrze zaprojektowane, widok jest wspaniały na dolinę i morze.

Villa jest idealną bazą do odkrywania wyspy Paros... wracamy z przyjemnością!

© Silk @CC
© Silk @CC
© Silk @CC
5/5 - Wzniosły

Bardzo ladny domek, z wszystko, czego potrzebujesz, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz domu.
Posiada on duży, umeblowany taras, nowoczesne meble w kuchni, a reszta. Prywatny parking, obok głównego wejścia mieszkanie.

Połączenia środkami transportu publicznego można dojść w kilka minut na piechotę.
Hotel znajduje się w pobliżu morza i wszystkich usług. Wakacje dla mojej rodziny z pięciu były idealne.

Maria dzięki za wszystko. Mamy nadzieję, że powrót na koniec roku.

Maria Del Mar M.
Właściciele
15/06/2018
Thank you very much for your kind comments. I am working everyday to have my apartments nicer to the customers. Our goal is your best holiday in the island.
4/5 - Cudowny

Wielki apartament gdzie idziemy powrót każdego lata od... i tak, to już 10 lat!

Dobrze umieszczone w pobliżu wsi do rogalików i papier na piechotę.

Domu Jerry i Jackie jest zawsze miły i jesteś naprawdę dobry czas.

To proste, nie mogę iść gdzie indziej na wakacje!

5/5 - Godny Uwagi

Obszar jest miłośników plaży i na południe od wyspy.

Mieszkanie jest ładny, czysty, ładny balkon z widokiem na plażę. Jest dobrze wyposażony, blisko na basen i do każdej usługi.

To jest wolny do parku, w pobliżu kompleksu. Ma ona także, transportu publicznego, naprzeciwko kompleksu. Obszar jest pełna sklepów, supermarketów, restauracji i innych.

Przezroczyste plaży jest zaledwie przed głównymi drzwiami.

Naprawdę doskonałe, aby spędzić idealne wakacje.

5/5 - Wielki

Gite Fantastyczny: pięknej lokalizacji; komfortowo urządzone, pomocne; piękne otoczenie dla pieszych; spływy kajakowe; motocyklowych etc... i bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

5/5 - Okazały

Powitanie było ciepłe, jak wracam do domu. Pokój urządzony w stylu rustykalnym z spokojne kolory i wysokiej jakości materiałów. I każdy dzień jest miły kryty łóżka. Śniadanie świeży sok pomarańczowy.
różnych kawy do wyboru (latte macchiato).
Basen w ogrodzie krajobrazowym, dał nam niezbędne chłodzenie.
Również lodówkę z własne pole to dobry pomysł.

4/5 - Bardzo Dobrze

Byłem tutaj trzy razy teraz w sumie i to jest Świetne studio w cenie. Mam dwa razy z przyjaciółmi i używane w kabinie piętrowe a raz z moją żoną. To jest wielki spadek pomarli słuchając te dzwony z Westerkerk i John właściciel jest bardzo gościnni. Istnieją tylko dwa upadki do Właściwość 1. Dużo schodów!!! (Mi nie przeszkadza, ale jest sporo wspinać się do studio na najwyższym piętrze) 2. ciśnienie wody na prysznic jest trochę słaby. Dla pieniędzy zapłacić, choć ten obiekt znajduje się w doskonałej lokalizacji i zaspokaja również na krótki pobyt i będzie wykorzystanie ponownie w przyszłości dla przyszłości wizyty. Idealny dla dwóch trochę wycisnąć więcej.

Pokój z widokiem Pokój z widokiem © Kevster78 @CC
4.5/5 - Błyszczący

Bardzo miła gospodyni, pod warunkiem, wolne od opłat 2 rowery.
Apartament jest idealny dla rodziny z dziećmi samochodu, jest również parking, w razie potrzeby. Ale można zrobić wszystko na piechotę w Bonassola, plaża jest jedynie 3 minuty na dość płaskiej drodze. Wszystko-w-jeden naprawdę ładne miejsce na spokojny wypoczynek.

5/5 - Godny Uwagi

Mieszkanie jest piękne, nowe, pięknie urządzone, centralnie położony i zadbane w każdym szczególe, jest nic nie brakuje, nawet parasol i obuwie plażowe!! Sergio, właściciel był przyjazny i pomocny od rezerwacji i Giorgio niezrównany w ostatniej chwili na pobyt na wyspie. Znamy dobrze i byliśmy kilka razy ale kiedy wracamy z pewnością jest, gdzie chcemy zatrzymać w. Mieszkanie jest centrum, ale w bocznej uliczce, tak bardzo cichy. Mamy nadzieję, do zobaczenia wkrótce. Cristina

5/5 - Wyśmienity

Mieszkanie jest wewnątrz ładne i dość skomplikowane. Taras jest ogromne z meblami i wspaniały widok na morze.

Apartament jest czyste, ładne, dobrze wyposażone. W pobliżu morza i każdej usługi. Prywatny parking blisko głównych drzwi.
To było idealne dla nas, aby wrócić ponownie.

4/5 - Okazały

A notre depart on a du régler une somme pour le chauffage pourtant cela n'est pas indiqué dans le tarif alors c'est une mauvaise surprise cela devrait etre notifié

4/5 - Niezapomniany

Mamy spędził tydzień tutaj i znalazłem to urokliwy, przyjemny ogród, w którym siedzieć, kiedy pogoda była dobra, prywatny parking.

Właściciele byli przyjazny i pomocny, ale nie nachalne. Cały obiekt był bardzo przestronne i czyste i odnowiono łazienki, ale to było na dole, i schody były okrągłe i strome.
Łóżka i miejsce do siedzenia na dole były bardzo wygodne. Telewizor miał liczne kanały, choć odtwarzacz DVD potrzebne usługi. Było WiFi, 1 euro dziennie.

Było, supermarkety i sklepy blisko przez i boulangerie obok. Guines jest ładne miasteczko i atrakcji turystycznych w Pas de Calais z łatwością dojechać, jako są pola bitew Flandrii.

Spędziliśmy tutaj przyjemny czas.

Odwiedziliśmy duży cmentarz wojskowy w Etaples, i innych pomników i muzeów były w bliskiej odległości. Odwiedziliśmy duży cmentarz wojskowy w Etaples, i innych pomników i muzeów były w bliskiej odległości. © DiM2 @CC
5/5 - Niezrównany

Co można powiedzieć o tej rezydencji, jeśli jest doskonała z jego olśniewający panoramiczny życia zdecydowanie polecam Ci nie będą rozczarowani. Tam, że pokochasz.

Karim H.
Właściciele
08/06/2018
Dziękujemy za ten zwrot, który zachęca nas do lepszego zaspokojenia potrzeb.
4.5/5 - Godny Uwagi

Piękny dom, pozytywnie przyjęty przez właściciela, który zawsze szybko odpowiedział na nasze pytania.
Znaleziono, oddzielna kuchnia z przestronną potraw, oddzielne WC na dole i łazienki na piętrze i na parterze, bardzo ładne. Ma piwnicy, gdzie można umieścić swoje rowery.

Domek jest idealną bazą wypadową do rowerowych wielki bal, i można wziąć ścieżki rowerowej po winnicach.

Na zakupy, to ma w odległości spaceru i 3 min jazdy duży supermarket.

Dla nas, ten wynajem nieruchomości warto powtarzać!

4.5/5 - Niezrównany

Domek całkowicie zgodnie z zapowiedzią, komfortowe i dobrze wyposażone.

Miły początek dnia śniadanie w promieniach słońca podczas oglądania z tyłu i przodu jaskółki!

Bardzo czysty i zadbany domek.

Wspaniałe powitanie od właściciela. Doskonałą bazą wypadową do zwiedzania regionu.

Bardzo przyjemny pobyt. Firma Microsoft zaleca.

4/5 - Bez Zarzutu

Byliśmy 17 osób, w tym 8 nastolatków. Dom na 2 piętrach wszystkie wygody, (dobra pościel, zmywarka, duża lodówka, duży pokój dzienny, tarasy...

Wiek dojrzewania udało się do ich życia na jedno piętro. Bardzo dobra lokalizacja w 2 nie basen, piesze wycieczki i plaży.

Wyjątkowy miejsce gwarantujemy Halfa wspomnienia!

Widokiem na jezioroWidokiem na jezioro © FREEDOMROCK @CC
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Nie przegap tej willi, Jeśli budżet pozwala Ci...

Niemożliwe, aby być rozczarowany i niezapomniane chwile gwarantowana...
W skrócie, oaza spokoju, że został on ciężko wyjść...

4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Lokalizacja znajduje się w Calvi wyjechać do odkrycia to miasto pełne niespodzianek!

Cichej w parku Campo di Fiori i czar który działa za każdym razem!
Kudos do właściciela do dekoracji całego obszaru!

4/5 - Niezrównany

Ciepłe powitanie od właścicieli.

Mieszkanie jest komfortowe i funkcjonalne. Dobrze położony jest w samym sercu miasta, w pobliżu molo na wyspy.

Chioggia to urocze małe miasto z jego kanały. Ona również jest żywy i oferuje dobre restauracje.

5/5 - Wyśmienity

Możemy były bardzo ciepło przyjęty przez Marie Geneviève i czuliśmy, że już od pierwszych chwil.
Zainstalowany w domu łodzi Nautilus, co za radość w prawdziwe dzieło sztuki... Dzieci były podekscytowany i gra, trudno powiedzieć im, aby przejść...

Dziękuję zespół z Campo Di Fiori dla zawieszenia teraz i zrobić te magiczne chwile.

Park jest bardzo ładne. Piękny sezon do Ciebie i mamy nadzieję wkrótce wrócić!

Jean-Charles G.
Właściciele
30/05/2018
Patricia cześć,
Cóż za przyjemność przeczytać.
Dziękuję za twoje komplementy i te dobre czasy razem.
Jesteśmy zachwyceni, odkąd jesteście.
Bardzo szybko
pod słońcem Calvi.
Z poważaniem,
Marie-Geneviève i zespół Campo di Fiori.
5/5 - Wspaniały

Piękny dom, Łódź dom, co sprawia, że podróż, piękny park z wyzwalaczami i miejscem na grilla. Będziemy w plecy, to na pewno.

Jean-Charles G.
Właściciele
30/05/2018
Valérie i Thierry witajcie,
Dziękuję za ten piękny powrót.
To była przyjemność mieć ciebie.
Wracaj kiedy chcesz, jesteś w domu.
Do zobaczenia wkrótce,
Jean-Charles
& Marie-Geneviève
Campo di Fiori, Charming Houses
4.5/5 - Cudowny

Marzenie wakacje! Dobrze utrzymany park, dom łódź niezwykle zaprojektowane, bardzo pomocny personel. Wielki adres.
Gratulujemy i dziękujemy.
Rodzina Barthelemy.

Jean-Charles G.
Właściciele
30/05/2018
Claire Hello,
Wielkie dzięki za tę wspaniałą ocenę.
Do zobaczenia w słońcu Calvi.
Jean-Charles & Marie-Geneviève
Campo di Fiori, Charming Houses
5/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy kilka dni w tym miejscu w pobliżu Setúbal i Troia domu było fantastyczne. Zupełnie nowej i wspaniałej gry! Plaża znajduje się 5 minut od domu po zejściu w dół kilka kroków. Plaża była dla nas. To był prywatny.

Mary zrobiła wszystko, tak, że nasza scena jest idealny! Przyjazdu był ser Azeitão i wina! Super! 5 gwiazdek będzie na pewno.

4.5/5 - Cudowny

Jest to najlepsze miejsce na pobyt w Cochin. Dobry gościnność i jedzenie jest po prostu niesamowity. Polecam to miejsce dla rodzin i par.

-Dzięki, Nikhil Sebastian

4/5 - Bardzo Rozsądne

Wszystkie bardzo ładne.
Super miły właściciel młot widok morze

5/5 - Wyśmienity

Gite parfait pour les amoureux de la nature et du calme
Accueil chaleureux de la part des propriétaires qui font partager avec passion l'amour de leur région
A recommander sans réserve

5/5 - Bardzo Dobrze

Wspaniały domek, bardzo dobrze umieszczone, jesteś!
Bardzo przyjazna. Gorąco polecam.

5/5 - Skończony

Kilka lat temu ja i mój mąż odwiedził Polinezji Francuskiej. Postanowiliśmy dokonać rezerwacji online jest miejsce dla nas w Tahiti. Mają znaleźć online w domku i dokonać rezerwacji, to tylko dlatego, że cena była rozsądna i pasuje do naszego budżetu. Co za niespodzianka!

Zdjęcia nie są wystarczająco dobre pokazać piękno tego miejsca. Właściciele są niesamowite, ładne, dobra ludzi. Stają się przyjaciółmi i wspomnienia na całe życie. Nadzieję, że pewnego dnia mają szansę, aby przejść z powrotem do tego samego miejsca.

Bungalow jest wygodne, zapewniają prywatność i kuchni jest duży, dobrze wyposażony.

Cudowne miejsce, świetny widok, absolutnie harmonii za najlepsze wakacje kiedykolwiek! Dziękuję!

WidokWidok © mimito @CC
ogródogród © mimito @CC
RainbowRainbow © mimito @CC
4/5 - Sensacyjny

Koniec kwietnia, byliśmy w Camargue. Zakwaterowanie było bardzo czyste i dogodną dla nas: obok wieś (Les Saintes Maries de la Mer) i nadal bardzo blisko natury. "Domek" (w ramach pięciu zbudowany ze sobą jednostek) została wyposażona w niezbędne, miał niewielki taras, który udał się na wody. Się podobało. Miała też małe sosnowego lasu i sprzęt do grillowania, mogliśmy korzystać.
Dla dwóch osób to było robione dobry przy placu. Dla czterech osób to się w każdym przypadku, jeśli pogoda była tak zimna jak podczas naszego pobytu, zbyt wąski.

4.5/5 - Godny Uwagi

Sophie jest naprawdę godny podziwu. Ten domek ma duszę, czuje się natychmiast komfortowe, lokalizacja i widok są idealne.

Stephane B.
Właściciele
17/05/2018
Dziękuję bardzo !!!
Byliście także doskonałymi gospodarzami !!!
4/5 - Wspaniały

Byliśmy gośćmi Liliana przez siedem dni z naszych dzieci w wieku od ośmiu do czterech lat.
Dom jest położony w spokojnej i przyjemnej okolicy, łatwo dotrzeć do obszaru Mis Melbourne, że i otacza.
Liliana przywitał nas bardzo grzecznie.
Dom jest wygodny i cechy.
Tam są wszystkie odpowiednie miejsce, aby zrelaksować się i mieć ich prywatność.
W bezpośrednim sąsiedztwie są wszystkie usługi.
Gorąco polecamy.

Liliana V.
Właściciele
17/05/2018
to była przyjemność mieć cię hostowaną! i pożegnanie może w przyszłości!
4/5 - Wspaniały

Sylvie i Alain, które otrzymaliśmy były bardzo dobrze w tym bujnym ogrodzie pełne historii i kwiaty. Wiele zwierząt (kury, koty, króliki, komary) były również bardzo gościnni ;)

Nasz dom był bardzo ładne i funkcjonalne, a nie ma wątpliwości, że my do domu na naszą kolejną podróż do Świętego.

Bardzo polecam!

4.5/5 - Niezrównany

Dom jest cicho - tylko z daleka, słychać cichy szum autostrady - i bardzo blisko przyrody rezerwat. Człowiek jest jednym z samochodów, szybko w centrum miasta lub na następnym przystanku bezpośrednio w mieście Ghent ruchu autobusowego. W domu wszystko, czego potrzebujesz jest dostępna; Szerokość łóżka wyposażono w bardzo dobry materac. Duży ogród ze starymi drzewami jest wspaniały. Właściciele są ładne i przydatne.

4/5 - Dobry

Do wynajęcia bardzo ładne, wszystko działało doskonale. Coś dużo hałasu przez dachowe sąsiednim domu, bo mogliśmy dłużej od dnia wyjazdu. Dom, dobrze wyposażone, nieco zaśmiecone z dekoracji i obrazy.

5/5 - Skończony

Mieszkanie jest dobrze usytuowany - blisko Ferrara, ale otoczenie są dużo bardziej spokojny niż w mieście.

Jest niezależna od innych apartamentów w budynku, posiada osobne wejście.
Jest to bardzo czyste i dobrze urządzone. Można również ładny ogród. Właściciel jest bardzo miły i pomocny.

Polecamy to miejsce.

Ombretta F.
Właściciele
15/05/2018
DZIĘKUJEMY EWELINA. TO BYŁA PRZYJEMNOŚĆ, BY MIEĆ SWOJĄ PIĘKNĄ RODZINĘ JAKO MÓJ GOŚCIE.
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Dzięki Gisele i Alexis dla ich domu w tym całkiem odnowione gospodarstwo rolne.

Dostawka, nam się zatrzymać w obiekcie 5 w tym samym pomieszczeniu (dzieci w wieku 9-7-5). Dzieci cieszył się basen z podgrzewaną wodą, konie, koty, jest kochany zupa House, wypieki są...

Usytuowany w pobliżu skarby Soule i okolice: Verna, Holzarte, Kakueta, Laas zamek, szpitala Saint-Blaise...

Wspaniałe wspomnienia, jeszcze raz dziękuję!

4/5 - Ekstra

Od 2000 roku często byłem u moich rodziców w domu. To, co musieliśmy wszystko dostępny i jeśli czas cos nie dziala to był natychmiast naprawiony lub wymieniony. Dom jest bardzo przytulny, z małym ogrodem, grill i taras. Zdjęcia odnoszą się do obecnego stanu. De Haan centrum jest około 1 km od hotelu, a najbliższy supermarket oddalony 600m. Jest to również coś dla miłośników zwierząt i jeźdźców. Psy są akceptowane, a w pobliżu znajduje się stadnina, gdzie można zarezerwować przejażdżki konne na plażę. Właściciele są bardzo miła i pomocna obsługa i oni obok jest również prawie zawsze przystępny, jeśli są pytania. Więc będę go ponownie!

TarasTaras © EllenA @CC
TarasTaras © EllenA @CC
StawStaw © EllenA @CC
Wejście boczneWejście boczne © EllenA @CC
StawStaw © EllenA @CC

Jak wyżej nie mogę uwierzyć, to s ** t otwór nadal jest anonsowany. Napisał i poprosił o zwrot środków pieniężnych wypłacane, ale nawet nigdy nie dostał odpowiedzi. Oto kilka zdjęć jak mówiłem wcześniej uniknąć miejsce.

Płytki na podłodzePłytki na podłodze © KarenMitch @CC
Brudny stółBrudny stół © KarenMitch @CC
Pokój dla dzieci Pokój dla dzieci © KarenMitch @CC
Meble ogrodowe Meble ogrodowe © KarenMitch @CC
Kort tenisowy nieużywane Kort tenisowy nieużywane © KarenMitch @CC
5/5 - Okazały

Wynająłem ten apartament dla mojego syna, który przyszedł do Miami. Lokalizacja jest wielki, ponieważ bardzo bezpieczne, spokojne i bardzo blisko wszystkie animacje, plaży, miejskiej i sklepów. Byłem bardzo spokojny przez okolicę i również bo miał do dyspozycji w mieszkaniu, pdt gospodarstwa domowego, pralka w rezydencji, sprzęt AGD top. Bardzo dobrze wyposażone. Bardzo czyste. Mogę dostać w kontakcie kilka razy z właścicielem, który dał bardzo konkretne informacje. To powinno być suszarka do prania, a może zasłony zaciemniające więcej na noc.
Gorąco polecam ten wynajem.

4.5/5 - Bez Zarzutu

Wakacyjny odpoczynek całkowicie udany. Wysokiej jakości domek i piękne i oryginalne miejsce. Reszta, natura, punktem wyjścia z wizyt do wspaniałych miast albigensów i Quercy i doskonałe spacery w te piękne wąwozy Aveyron (mimo chmur i niska temperatura naszego tygodnia...). Gestii właścicieli, zawsze dostępny i dobre Rady. Bardzo polecam! Monique i Anan dzięki za tych Giełd.
Odniesieniu do wspaniałej przyrody.
Mr. Le Meur Quimper

u podnóża wynajmu!u podnóża wynajmu! © samlm22 @CC
5/5 - Wzniosły

Witam po pierwsze chciałbym podziękować Zapraszamy i sympatię naszych Gości, jak również jeśli chodzi o ich porady na temat udogodnień i wizyt na miejscu na tej pięknej wyspie Moorea.
Domek znajduje się w bardzo dobrze, nogi w wodzie turkusowe laguny niebieski, można bezpiecznie ćwiczyć kajaki morskie, jak również z Palm maskę z rurką i fajka umieścić w walizce.
Samochód jest zalecane, można wynająć od AVIS podczas lądowania promu, możemy dokonać rezerwacji w Papeete i możemy odzyskać pojazd do Moorea.
Dysk do domku to fakt dobrze drogi są dobrze utrzymane.
Dla miłośników nurkowania się na wycieczkę do nurkowania FUN 5mn samochodem od bungalow, że polecam jak najbliżej klienta z podejście dzielenia się i szacunku dla środowiska dnie tej pięknej wyspy.

Domki są naprawdę świetne, duży zadaszony taras, sprzęt do grillowania, leżaki itp... góry.

Wrócę, że to na. Dzięki znowu do właściciela.

Ah wkrótce. PISKLĘ.

Stingray lagoonStingray lagoon © MFURON @CC
Żółw lagunyŻółw laguny © MFURON @CC
Hibiscus pchania wokół taryfyHibiscus pchania wokół taryfy © MFURON @CC
Duży taras w domkuDuży taras w domku © MFURON @CC
Jednym z sali taryfyJednym z sali taryfy © MFURON @CC
5/5 - Godny Uwagi

Bardzo dobre miejsce na pobyt w Costa Blanca, że ​​zakochał się w miejscowości Denia, to miasto jest niesamowite. Jest coś dla wszystkich grup wiekowych. Restauracje są na górze, plaża jest w pobliżu (a właściwie dwa etapy) jest czyste i dobrze utrzymane. Mieszkanie jest bardzo wygodne, nie ma pokoju i to było bardzo czyste, kiedy przyjechaliśmy. Z wielką przyjemnością informujemy, że wrócimy. Ja polecam ten obiekt i bardziej właściciel jest bardzo przychylny. Dziękuję !!

Sylvie D.
Właściciele
12/05/2018
Odpowiedź jest spóźniona, ale właśnie odkryłem opinie i nagle, jak odpowiedzieć na opinię ...
Bardzo dziękuję za zaufanie i to z przyjemnością, że powitam
was na przyszłe wakacje.
5/5 - Wyśmienity

Mogę polecić ten apartament, który jest lokalizacja ma plażę Denia.

Byliśmy 2 pary i mamy umieszczone samochodu i cieszył się, plaży, i gdy chcieliśmy przejść do centrum handlowego, wzięliśmy autobus, który przechodzi przed domem... zbyt góry. Denia jest niesamowite!

Wszyscy dużo, ponownie doceniona!

Wielkie podziękowania dla właściciela.

Sylvie D.
Właściciele
12/05/2018
Bardzo dziękuję za zaufanie i to z przyjemnością, że powitam was na przyszłe wakacje.
4/5 - Cudny

Byliśmy w łodzi, zawsze ten kompleks, tym razem mieszkaliśmy w mieszkaniu tym i innym tego samego właściciela. Byliśmy zaskoczeni opieki i że są one w pełni wyposażoną. Mają one wentylatora wieży, Żelazko, suszarka do włosów, ekspres do kawy, czajnik, toster, telewizor z międzynarodowymi kanałami, a przede wszystkim, wspaniałe widoki na plażę i morze. Okolice basenu jest bardzo dobry i spokojny. Sytuacja jest idealny na zakupy i wypoczynek. Miejscowości Morro Jable jest zaledwie kilka minut, spacer wzdłuż promenady, bardzo ładne. Nam się podobało i wkrótce wrócimy.

4.5/5 - Ekstra

Mieliśmy przyjemność spędzić długi weekend w tym mieszkaniu, w odległości 100 metrów od plaży.

Mieszkanie jest bardzo ładne, byliśmy 9 (2 pary i 5 dzieci) i w żadnym momencie nie czuliśmy się ciasno.
Bardzo dobrze wyposażone i gustownie urządzone. Doskonałe dla korzystających z plaży, ale również dla odwiedzających ten region: Sète minut jest koniecznością.
Cykl utworów, że nie mieliśmy czasu, aby spróbować, ale którzy są na liście rzeczy do zrobienia!

Daniele i Didier są bardzo gościnni i dołożyć wszelkich starań, aby zapewnić, że spędzamy bardzo dobrze.

4.5/5 - Niezapomniany

Byliśmy w dwóch apartamentach, w tym samym kompleksie, aby odwiedzić wyspy, to idealne miejsce dla niego.
Obie należą do tego samego właściciela. W szczególności to mieszkanie jest w bardzo dobrym stanie, wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz.
Z widokiem na morze z tarasu są piękne. Wifi działa w bardzo szybkim tempie. Telewizja ma kanałów międzynarodowych, w kilku językach.
Dostępny jest prywatny parking, obok apartamentu, bardzo wygodne.

Wszystko było idealne, mamy nadzieję na powrót syna.

4.5/5 - Cudny

Byliśmy w tym mieszkaniu, na wizytę na wyspie, to idealne miejsce dla niego.
Domek jest bardzo piękny, wyposażone, jasne, ma wszystko, czego potrzebujesz.
Taras patio jest ogromny. Wifi działa w bardzo szybkim tempie. Telewizja ma kanałów międzynarodowych, w kilku językach. Dostępny jest prywatny parking, obok apartamentu, bardzo wygodne.

Wszystko było idealne, mamy nadzieję, że wkrótce wrócić.

4.5/5 - Okazały

Spędziliśmy wspaniałe wakacje w Altafulla, który jest śliczną wioską z dobre restauracje, plac zabaw dla dzieci, że nasze dzieci mają bardzo kochał, i piękne rzymskiej willi do dwóch nie.
Mieszkanie jest bardzo czyste i ładne, bardzo blisko plaży. Tam jest balkon zamkniętym, gdzie dzieci mogą bezpiecznie bawić i ładny ogród dla Gastronomia. Jest to spokojne i zacienione. A zwłaszcza, właściciele są bardzo, bardzo dostępny i upewnić się, że możemy spędzić udane wakacje. Krótko mówiąc serdecznie polecam ten wynajem.
Dziękuję, Maria i wkrótce!

Amélie

5/5 - Cudowny

Spędziliśmy cztery noce i byliśmy szczęśliwi, dom jest duży, wygodny i ma niesamowite widoki, i co najważniejsze można wdychać świeże powietrze i cisza. Dom jest bardzo czyste, i wszystko, czego potrzebujesz w domu. Ana, śniadanka. Zalecamy go bez wahania.

4.5/5 - Skończony

Obiekt jest pięknie położony i cieszyliśmy się naszych czasów. Gospodarze są zawsze miłe i pomocne. Ogólnie rzecz biorąc mieliśmy wspaniałe wakacje i w związku z tym podobny wobec polecić willi.

4.5/5 - Godny Uwagi

Mieszkanie jest bardzo przestronne i mieliśmy super Pokój dla 3 osób dorosłych i 1 dziecko.
Całe środowisko jest bardzo Kinderfreundlich - pies, kot, królik, Trampolina, giant duży plac zabaw, tenis stołowy, itp. Wsparcie przez fam. Kane jest wielki, problem jest, to nie tylko rozwiązania.
Będziemy używać holiday farm Kane ponownie w odpowiednim czasie.

5/5 - Godny Uwagi

Bardzo komfortowe, dobrze wyposażone przyczepy kempingowej. Wszystko dostępne, czego potrzebujesz. Właściciele są bardzo miłe i pomocne. Dziękuję Heather i David!

5/5 - Doskonały

Pomiędzy górą i niezwykłej wioski domek Mireille i Alex jest idealnym miejscem dla spacerowiczów, jeśli chodzi o turystów, którzy chcą uniknąć tłumów w nocy.

Pokój, wygodne i przestronne, otworzyć na werandzie Goście mogą podziwiać widok na góry i piękny ogród. Jest również jest jeść śniadanie, zarówno serdeczny i rafinowane, ponieważ wszystko jest przygotowane przez Mireille, który sprawia, że nawet jego chleb, pyszne jak jej jogurty, jej dżemy, nie wspominając o jej doskonałe ciasta - wystarczająco aby pomieścić dziennie całe, zgodnie z wymogami jedzenie lokalnych i organicznych produktów.

Wisienką na torcie, Mireille i Alex są urocze i mieliśmy wielką przyjemność rozmawiać z nimi. Znają swojego regionu i są doskonałe porady, oprócz tego, że namiętny. W skrócie, wyjątkowy dom.

Ulubionym miejscem dla nas zbyt!

4.5/5 - Wyśmienity

Wspaniały widok jest po prostu wspaniały!
Piękne otoczenie, piesze wycieczki, jazda na rowerze, całkiem przyjemne. Dzięki za miłe przyjęcie. Wszystkie obecne potrzeby dla dużych i małych. Nie tylko widok jest wspaniały, również dom wakacyjny. Do zobaczenia następnym razem!

4.5/5 - Ekstra

WSPANIAŁY widok bardzo ładne zakwaterowanie w pobliżu Cosy ciekawe Zapraszamy za dużo wiatru, niefortunne, ale niestety :-)

Dzieci piłka nożna, Mekkerende, wrócimy!
Odkryto nowe rzeczy przytulny wystrój idealnie czysty fantastyczne łóżka, ja jestem rodzimych treści był nie daleko ' K wiedzieć nic więcej, wszystko było doskonałe.

5/5 - Wyśmienity

Mieliśmy bardzo miły (zbyt krótkie niestety!). Wszystko było idealne i nawet lepiej. Bardzo dobrą izolację dźwięku, brak w odniesieniu do, dużo przestrzeni i spełniają sportowców (piłki do gry w bule, badminton, ping ping,...). Znaleźliśmy bardzo ładna wiosek w pobliżu (lussan, roque na Cèze, Montclus, Goudargues,...). Ponadto Ludovic i Karine szybko odpowiedział na nasze pytania.

4.5/5 - Cudny

Wspaniały dom całkowicie zgodne z zdjęcia.

Wszyscy się cieszą.

Aby dokonać rezerwacji bez umiaru.

Thank you John!

4.5/5 - Bez Zarzutu

Lokalizacja z bardzo mili gospodarze, do słuchania. Jeśli to możliwe teraz przerobić.
Tysiac podziękować właściciela do jego sympatii, nadzieję wrócić w przyszłym roku.

5/5 - Dobry

Bardzo czyste, bardzo dobrze położony Apartament (2 min. pieszo do plaży), dobrze wyposażone. Samochody parkują w ogrodzie.

Zapraszamy był bardzo dobry.

5/5 - Wzniosły

Villa Świetne, bardzo cichy. Dobry punkt wyjścia dla turystów. naprawdę cieszył się w tym tygodniu

4/5 - Bardzo Odpowiedni

Zostaliśmy powitani w przestronny i czysty apartament.
Dobra lokalizacja i cieszył się obfite śniadanie.
Gisela miał nawet jabłka dla nas w drodze powrotnej.
Polecam go.

4.5/5 - Godny Uwagi

Aleśmy się wygodne od pierwszej chwili. Od ciepłe powitanie z ciepłym drewnem i bardzo dobry butelkę czerwonego wina, głosowało niemal do momentu odlotu. Angela dał nam wiele ciekawych porad do zwiedzania regionu.
Dom jest bardzo dobrze wyposażony i pozostawia otwarte nie życzeń. Kto uspokoić patrząc, jest tam więcej niż dobrze. Ostatni ale nie najmniej przytulne słońce taras, kwiatów i ziół ogród zużycie to o. Wracamy w każdym przypadku. Następnie dajemy więcej czasu. Klaus i Christa

4/5 - Bardzo Rozsądne

Idealny punkt wypadowy do zwiedzania wybrzeża opalowego.

Dom jest zadbany.

5/5 - Wielki

Kochaliśmy, dom, bardzo przestronne i przytulne. Ze wszystkimi niezbędnymi przyborami.

Idealne miejsce aby odłączyć, absolutna cisza. Wielu spacerów, w pobliżu Pirenejów i piękny.

Michel T.
Właściciele
21/04/2018
Belgowie też są nadzwyczajni !! Wciąż czekamy na nich niecierpliwie ... Dziękuję za komentarz. Jesteśmy bardzo poruszeni tym delikatnością. Życzymy pięknego lata i pozostajemy do Państwa dyspozycji na następny pobyt. Z poważaniem.
4.5/5 - Wzniosły

Apartment Best Vacation, świeżo odnowiony, bardzo dobrze wyposażone i 5 minut od stacji metra Picoas.
Adelina gościnność były wzorowe. Owoce, ciastka i napoje bezalkoholowe, w lodówce.
My raccomandons Apartament w 100%!

5/5 - Hojny

Piękne i Grand Lodge! Nie możemy naprawdę na krok i wszystko jest myśl i zrobione tak, że turyści mają głowę do ich zasadniczych: Las, konie, powrót do siebie, snu, czytanie, gotowanie, prysznice do włoskiego lub trampolina... To według gustu. Dla dzieci wręcz stracił raj znajdujący się. A nawet wewnątrz domku! Rzeczywista powierzchnia: 90 m2. Rozmiar obszaru: podwójne. I właściciele są tak jak chcemy je, zanim wyjedziesz: przytulny, obecny, ale nie zbyt chwytliwe w ich entuzjazmu, ciepłe i dobre Rady. Trochę więcej nieoczekiwanych: Gaston, cudowny pies łóżko cudowny!

Tania S.
Właściciele
20/04/2018
Belgowie też są nadzwyczajni !! Wciąż czekamy na niecierpliwie ...
4.5/5 - Doskonały

Idealnym wynajem. Właściciel jest naprawdę ładne i bardzo czuły.

Mieliśmy wspaniałe wakacje. Polecamy ten apartament, bardzo dobrze położony i odpowiadający co szukaliśmy.

Możemy z pewnością nadzieję wrócić...

5/5 - Skończony

Wielki Apartament jeszcze zapach z nowego... gustownie i funkcjonalnie Doskonała lokalizacja i blisko udogodnień i morza na pewno będzie powrót we wrześniu, polecam!!!

5/5 - Sensacyjny

Jesteśmy para niemiecki emeryt z okolic Hamburg / Niemcy i mieliśmy wspaniały czas w przytulnym i pięknie urządzone mieszkanie w Calpe 01.März 2018 do 21 kwietnia 2018 r.
Codziennie rano zjedliśmy śniadanie na dużym balkonie dla słońca i widziałem Morza Śródziemnego i promenady. Jeśli wiatr był nieco silniejszy, możemy narysować szklane ściany na całej powierzchni. Balkon był wtedy jak ogród zimowy i może posiedzieć późno i noc i cieszyć Sangria z lodem. Również może korzystać ze słońca na dzień dwie obawy. Codziennie rano, byliśmy w podgrzewanym basenie na terenie Residentie Paraiso Mar, czyli bezpłatny dla Gości. Bardzo dobry materac był w podwójne łóżko w sypialni. Wszystko zapragnie, był obecny w mieszkaniu, nie było nic. Bardzo miły personel jako woźny i sprzątaczek. To nie ostatnie wakacje dla nas tutaj. Możemy wrócić do Ciebie.
Kontakt poprzez iha.com.de do właściciela Karin był bardzo łatwy i też było łatwe. Wysłaliśmy dostał poczta klucz dla wszystkich drzwi na basen.
Dziękuję tak dużo miłości Karin.

Anke i Ernst j

5/5 - Skończony

Z mojej rodziny postanowiliśmy osobiście znam festiwali w Sardynii podczas karnawału.
Widziałem coś w TV po znajomego, powiedział nam o swoich doświadczeniach w lecie, na letni karnawał się nad brzegiem morza w Cardedu, tuż obok apartamentów.
Jechaliśmy z Ogliastra, całej Sardynii, aby nie przegapić najbardziej znanych terminów.
Na pewno niezapomnianym przeżyciem!
Oprócz karnawału ta część wyspy jest piękny i oferuje dziewiczych miejsc, nie daleko od morza i gór.
Dzięki Giorgio i jego rodziny do pomocy punktualny i bardzo przydatnych wskazówek.
Wkrótce znów się spotkamy.
Martin, Sarah, Antony i Sophie

Giorgio C.
Właściciele
18/04/2018
Dzień dobry pani Moreira.

Dziękujemy za miłe słowa i mamy nadzieję, że wkrótce się spotkamy.

Przytulny uścisk z Sardynii.

Giorgio, Simonetta i
Riccardo
5/5 - Cudny

Świetne, czyste, pięknie urządzony dom wakacyjny!
Mieć czuliśmy się natychmiast w domu. Bardzo mili gospodarze.
W każdej chwili!

Zachód słońca na plażyZachód słońca na plaży © Klehrma @CC
4.5/5 - Doskonały

Inaczej patrzeć nie dalej, lub w dowolnym miejscu. Jest to Marie i Pawła, który musi iść.

Dom, w tropikalną roślinnością, jest bardzo wysoka, wybitnie wyposażoną, cichy, czysty. Hotel znajduje się blisko pięknej plaży z białym piaskiem, prawie prywatnym (brak dostępu z drogi).

Rafa koralowa chroni fale i dzikich zwierząt wodnych jest Znakomity w tej lokalizacji (leopard płaszczki, żółwie, rekiny).

Paul będzie wyjaśnić środowiska i życia w Mahé i wskazać, miejsc do nurkowania. Mary kuchnia Bosko. Z prawdziwą hojność, pragnienie proszę.

Właścicieli, które przychodzi pobliskich, są bardzo dyskretny, ale dostępne. Mieliśmy wspaniały pobyt w Glacis. Inaczej patrzeć nie dalej, lub w dowolnym miejscu. To tutaj po to, aby być...

5/5 - Doskonały

1000 dzięki i gratulacje dla Alexander dla jego personel i jego dostępności.

Piękne i bardzo dobrze wyposażony pokój. Dobre śniadania ze świeżych produktów, jakości dodatków.

Niestety nie mógł jemy obiad w restauracji, ale będziemy z powrotem obietnica!

Elżbieta

4.5/5 - Niezapomniany

Jesteśmy tutaj po raz drugi, więc wzięliśmy trochę zabawy w zeszłym roku. Dom jest piękny jest właścicielem jest zawsze dostępne w razie potrzeby. Basen, relaks, wizyty... ale szczęście. W przyszłym roku, mam nadzieję.

Dzięki za garnek miodu!

Bruno G.
Właściciele
11/04/2018
Zawsze cieszę się, że cię znowu widzę. Do zobaczenia wkrótce, mam nadzieję.
4.5/5 - Doskonały

To dobrze trafiłeś! Mamy przebywał w Grecja 11 dni i pozostała tylko jedną noc w tym miejscu! mieliśmy gospodarzom wielkie i nie tak wielki, ale ta lokalizacja topy miarę je co czujesz powitanie i chętny do pomocy w jakikolwiek sposób! spotkał nas gdzie byliśmy dał nam żywności, który był wielki i dał nam przejażdżkę na prom z żadnego interesu dołączone. Naprawdę są przykładem do naśladowania!

4.5/5 - Ekstra

Na kaprys zdecydowaliśmy się na cieszyć się chwilą relaksu. Mamy zarezerwowane domek Papitou. Nie byliśmy rozczarowani.
Kabina jest piękny i bardzo ładne...
Poszliśmy tam z naszym psem, który ma bardzo mile widziane spacery w lesie za domek.
Ale muszę powiedzieć Ci o Papitou i Mamitou, którzy są bardzo przytulne, ciepłe i w tym samym czas tak dyskretny osób. Nawet nie mamy wrażenie, że ich było.
Ponadto, jako gospodarz Mamitou oferuje nam pełne tacy pyszne kotleciki

5/5 - Sensacyjny

Był to jeden najlepszy doświadczenie naszego życia!
Everithing był znakomity.

Dali nam dobry transfer z lotniska, podniósł nam się.

Mnie i mojej żony byli bardzo szczęśliwi, gdy Przyjechaliśmy w naszym pokoju, pokój miał widok na morze, bardzo dobra lokalizacja i cieszyliśmy się najlepsze zachody słońca w naszym życiu.
Personel był bardzo przyjazny i gościnny i właściciele byli bardzo bardzo dobry dojazd.

Niektóre z działań, jakie oferują, zwłaszcza miasta tours i quad safari kochaliśmy. Jedzenie było niesamowite. kochaliśmy się.

Mamy nadzieję, że wkrótce.

To jest zdalnym plaży, które odwiedziliśmy, gdy wynajęliśmy samochód, Agios Gordios najpiękniejszych plaży To jest zdalnym plaży, które odwiedziliśmy, gdy wynajęliśmy samochód, Agios Gordios najpiękniejszych plaży © GreyG @CC
4.5/5 - Wyśmienity

Śniadanie było doskonałe, i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu możliwość przechowania bagażu.

Lokalizacja jest dobry i dzięki ludziom, którzy byli urocza.

Powrócimy każdej chwili!!!

5/5 - Bardzo Dobrze

Doskonały!
Śniadanie było bardzo obfite i doskonały wieczór barbecue!
Je się to też z Stavros i mieliśmy wspaniały czas!
Rekomenduj!!
Na pewno tu wrócę!

5/5 - Niezapomniany

Bardzo ładne, możemy zostały przyjęte przez kapitana i jego żona. Mają nas zalecane do niektórych atrakcji w Maastricht i mapę miasta. Kabina jest bardzo ładnie urządzone i był większy, niż sądziliśmy. Spędziliśmy bardzo miły wieczór w Maastricht i zjedliśmy śniadanie następnego dnia rano naprawdę dobrze na pokładzie. ... Nam zrobi to ponownie w każdym przypadku w sumie.

5/5 - Wyśmienity

Pobyt był wspaniały. Apartament przerosło nasze oczekiwania, środowisko jest Świetne (jest nawet supermarket) i urbanizacji jest Świetne dla dzieci i dorosłych.

José A.
Właściciele
04/04/2018
Dla nas bardzo ważne jest zapewnienie ci spokojnego wypoczynku, bez nieprzewidzianych okoliczności i spróbowanie, abyś poczuł się jak w domu, będąc jedyną troską, zasłużonym odpoczynkiem.
W tym przypadku, gdy z twojej strony wszystko jest łatwe, bardzo łatwo jest sprawdzić, czy wszystko idzie dobrze.
Bardzo dziękuję za wszystko i mam nadzieję, że wkrótce zobaczę cię w Costa Ballena.