WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

4.5/5 - Cudny

Bardzo ciepłe powitanie od właścicieli i dzięki za porady na spacery i zwiedzanie do obszaru. Domek jest idealną bazą wypadową do odwiedzenia sąsiednich departamentów wszystkie bogate miejsc turystycznych.
Przestronny domek umeblowane i gustownie urządzone.
Komfort i dobre łóżka.

Mam nadzieję spotkać się ponownie na kolejny sezon, Hubert i Nathalie Tokio (51)

Odkryj to zakwaterowanie
#53321 Stara Owczarnia Bruniquel
4.5/5 - Błyszczący

Casa alegre, z dużą ilością światła i komfort! Doskonała do czyszczenia. Miał po przyjeździe na przekąskę bardzo dobrze rozmieszczone.

Odkryj to zakwaterowanie
#49887 Dom Furnas
4.5/5 - Okazały

Manor House, bardzo dobrze zorganizowane. Byliśmy bardzo dobrze odebrane i traktowane z wielką sympatią.

Powtórz na pewno!

Odkryj to zakwaterowanie
#70803 Dom Wiejski Atalhada
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Po wspaniałych wakacjach Strona główna w ubiegłym roku w tym roku jesteśmy z powrotem z innego członka na wyglądają fantastycznie.

Odkryj to zakwaterowanie
#76172 Dom pański Capelas
5/5 - Skończony

Nr słowa wyrażają zadowolenie.

Denisa Andrea Robert Lenka Sofie

Odkryj to zakwaterowanie
#77017 Mieszkanie dwupoziomowe Nei Pori
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Bujny ogród kwiatów, pięknie zbudowane przez właściciela René, jest rajem dla motyli i kto może korzystać. Szczególnie odpowiednia dla miłośników ciszy i przyrody. Z pięciu tarasach masz piękny widok na okolicę. Z odrobiną szczęścia są Ci tam świadkiem polowania na lokalnym gadożer. W bezpośredniej okolicy-trzeba wziąć samochód w can ty stare wioski, z wąskich uliczek, małych placów, piękne widoki i przytulnych restauracji, lub można chodzić i cieszyć się widokiem zaskakujące i specjalne florą. Dom jest wygodne i w pełni wyposażone. Czujesz się wszystkiego Zapraszamy. René umożliwia swoim Gościom życzę!

Ogrodowe rogu Casa dei FioriOgrodowe rogu Casa dei Fiori © EdithKuiper @CC
Motyl eldoradoMotyl eldorado © EdithKuiper @CC
Jeden z pięciu tarasachJeden z pięciu tarasach © EdithKuiper @CC
Ogrodowe rogu Casa dei FioriOgrodowe rogu Casa dei Fiori © EdithKuiper @CC
Gadożer jako sąsiadGadożer jako sąsiad © EdithKuiper @CC
Rene B.
Właściciele
04/08/2018
Dzień dobry Edith i Mark,

Tysiące dzięki! Jestem bardzo szczęśliwy i dumny z tej recenzji
Odkryj to zakwaterowanie
#15080 Dom Kamienny Castel Vittorio

Ad absolutnie nie jest niezgodne z rzeczywistością. Tylko do ogrodu jest spójne. Pierwsza obudowa woda nie nadaje się do picia i gdy bierze prysznic wody do jaj zapach zgniłych, która pozostaje na skórze i włosach i w domu! Wszystko jest stare, materac musi datuje się na budowę domu, piasek w arkuszach w dniu przyjazdu!
Zmywarka nie istnieje... 3 miski wreszcie garnki... kwiaty nieliczne naczynia kuchenne.
Dodatkowe łóżko należy planować w rzeczywistości był materac na podłodze... Dom znajduje się w ścieżce w środku nic nie.
Rady, Uruchom.

Wc... Wc... © Natou2608 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#18152 Mała willa Vieira de Leiria
5/5 - Doskonały

Mieliśmy bardzo miły i relaksujący tydzień w loży doliny!
Właściciela (i jego rodziny) jest bardzo ciepły i zawsze dobre Rady... bez ingerencji.

Domek jest przestronne i przyjemne, otoczony zielenią, lasów i zwierząt! Kochaliśmy się! I co z dzieci: mieli do swojej dyspozycji wiele gier, książek i one były w stanie opiekować się zwierzętami... paszy i przytulić królików (makaronik nawet wykonał nam niespodziankę powiększanie rodziny), dbać o świnie Indii, jeździć konno) idealne i Eden), nie wspominając już o Gaston, niesamowite psa rodzinnego!...

Gorąco polecamy! I wkrótce Tania!

Odkryj to zakwaterowanie
#18915 Ranczo Soucht
5/5 - Bardzo Rozsądne

Lokalizacja jest cichy i bezpośrednio nad morzem, mieliśmy spokojny wypoczynek. My bardzo się podobało. Recepcji Naima był mile widziane, a także komunikować się z Mr Boccara również był bardzo przyjazny.

Bardzo ładny widokBardzo ładny widok © lali @CC
Po prostu pięknePo prostu piękne © lali @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#1623 Willa Taghazout
4.5/5 - Godny Uwagi

Na 2-16 lipca 2018 pozostał nam (para, zarówno 63 lat) w mieszkaniu lizak, bardzo czyste i dobrze wyposażone. Było bardzo miło, do samochodu na miejscu (z ZAMKNIĘTA brama). Piękna pogoda wykonane, że mamy wiele na przyjemnym tarasie i w ogrodzie może pozostać.
Apartament w odległości spaceru od Mosel. Dla nas jak mamy nasze serca można odebrać pieszych podczas wielu spacerów, które zrobiliśmy w obszarze. Bullay jest również doskonałym miejscem do pięknych miejsc w okolicy, takich jak Cochem. Przez dwa tygodnie są tacy jak my, tak dobrze, że nie można wykluczyć, jest tutaj jeszcze raz wrócić.

Piękne widoki na mieście Bullay podczas spacerówPiękne widoki na mieście Bullay podczas spacerów © hvdvaart @CC
Piękne małe wioski wzdłuż MozeliPiękne małe wioski wzdłuż Mozeli © hvdvaart @CC
Mieście Bullay z góry po drugiej stronie o MozeliMieście Bullay z góry po drugiej stronie o Mozeli © hvdvaart @CC
Piękny most w 'double' o mieście BullayPiękny most w 'double' o mieście Bullay © hvdvaart @CC
Most z brzeguMost z brzegu © hvdvaart @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#6663 Mieszkanie Bullay
4.5/5 - Dobry

7 z nas wspólne ten dom na czas trwania imprezy sportowej. Aby powrócić do tego sanktuarium w górach za Papeete była radość. Spektakularne widoki, niesamowita, zachody słońca i spokojnej okolicy złożony z naszego pobytu bardzo szczególne. Właściciel był piękny i przydatne, nawet ratowania nas, gdy mieliśmy akumulatora. Samochód jest niezbędne.

Odkryj to zakwaterowanie
#26317 Willa Papeete
5/5 - Okazały

Zatrzymaliśmy się w piękny "Tahiti Strona główna" przez dwa tygodnie, podczas naszej konkurencji IVF (Outrigger Canoe) świat sprinty. Domu okazały się być idealny dla naszej grupy wioślarzy, bo to był duży, fajny i bardzo wygodne. Wspania³e widoki 320 stopni i otacza duży basen i pokład pod warunkiem Witamy zwolnieniem z naszych ciężkich dni konkurencji i krzątanie Papeete ruchu. Dom miał wszystko, co potrzebne, mnóstwo łazienki, duże łóżka, dobrze wyposażona kuchnia (przyprawy) i dobry pralnię. Ogród jest piękny. Mieliśmy kilka piękne wieczory moczenie w tę wspaniałą atmosferę tak, że możemy didin't chce odejść. W sumie to bardzo szczególne miejsce i Natea był fantastyczny hosta. Mauruuru.

Odkryj to zakwaterowanie
#26317 Willa Papeete
5/5 - Wspaniały

Dobrze utrzymane, wynajem wakacje bardzo i Niepokalanej gospodarstwa domowego w cichej Świetne miejsce. Dzielny Franciszek redid go ze smakiem i pasja.
bardzo piękne miejsce.

Odkryj to zakwaterowanie
#72842 Dom Kamienny Condom
5/5 - Wyśmienity

Bardzo uroczy, cichy w domu (w porównaniu do naszych holiday park w zeszłym roku). Plaży jest zaledwie 5 minut i masz naprawdę ładne beach bar. Wydmy, Zatoki Perskiej z przodu i z tyłu piękny przestronny taras z widokiem na staw i ogród pełen kwiatów. Piękny spacer do Daniel za pośrednictwem plaży lub las sosnowy. I co ładnej pogodzie mieliśmy! Właściciel jest bardzo przyjazny i pomocny!

widoki z tarasuwidoki z tarasu © MaVe @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#2872 Dom Typowy De Haan
4/5 - Błyszczący

Villa doskonale spełnia opis, czyste i bardzo dobrze wyposażone.

Właściciel jest pomocny, uprzejmy i bardzo czuły.

Wielkiej plaży kilka metrów i Restauracje w okolicy.

To idealne miejsce dla miłośników spokoju.

Morris M.
Właściciele
24/07/2018
Nasi goście są piękni ........ Dziękujemy, mamy nadzieję, że wkrótce wrócimy do Villa Surphinia.
Odkryj to zakwaterowanie
#342 Willa Bari Sardo
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Miejsce jest cichy i dobrze położony. On ma to, czego potrzeba, w okolicy, ich przechowywania jest dobrze zaopatrzony z dużą ilością owoców i warzyw, ale nie tak! Istnieją, ryż, makaron i tak dalej.

Mieszkanie jest komfortowe i dobrze utrzymane, dekoracji jest również idealny dla mnie!

Gdy miał pytania lub potrzebujesz porady, one zawsze mi odpowiedział i w godzinach, które nastąpiły po moje e-maile!

Bardzo polecam ten Apartament!

Odkryj to zakwaterowanie
#43632 Mieszkanie Kenzingen
4.5/5 - Cudowny

Jest to 2 raz, pobytu w jednym z 2 apartamenty w ten piękny bardzo wygodny dom, gdzie wszystko jest pomyślane dla dobre samopoczucie Gości. Śniadaniem i kolacją na tarasie przed dość Cove Katos Fellos są niezapomniane.

Ciepłe powitanie i dostępność Franciszek i Annick uczestniczyć w całkowity sukces święta. Adres polecam

Odkryj to zakwaterowanie
#20214 Dom Kato Fellos
4.5/5 - Niezrównany

Wspaniały pobyt.

Poszedłem do morza fajerwerki 14/07.apres Boucharel Bay, po końcówkę Calles, możesz korzystać z olśniewający widok pożarów St. Raphael, dobrze daleko w nocy. Odpalam Sainte-Maxime i Saint-Tropez, na każdej stronie i w dolnej części zatoki St-Tropez Grimaud pożarów.

4 diody rozwijać jednocześnie. To wzniosłe. Powrót do portu w świetle księżyca w pełni.

To jest wspaniały. Remake

Na wzgórzach Ramatuelle i Gassin na horyzoncieNa wzgórzach Ramatuelle i Gassin na horyzoncie © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf
5/5 - Hojny

Miły, ma wszystko i nie powinno być koybalas nic, jest w pobliżu plaży!

Odkryj to zakwaterowanie
#5016 Mieszkanie Plataria
5/5 - Cudowny

Mamy miał krótki pobyt, ale pełen wspaniałych wspomnień.
Właściciele są piękne i bardzo opiekuńczy.
Właściwość jest więcej niż 1 ha, a widok jest wspaniały.
House i jego wspaniałe letnia kuchnia, basen, kręgielnia... wszystko było idealne.
Dzięki jeszcze raz za gościnność i delikatne grzeczności, i na pewno wrócimy!

Odkryj to zakwaterowanie
#40003 Dom Prowansalski Venterol
4.5/5 - Błyszczący

Dom jest dom lalki z wygodami i bardzo kompletne wyposażenie.
Właściciel jest przytulny i przyjazny.
Cena jest prawo na Średni sezon, trochę drogie dla sezonie.
Jedynym minusem jest trudności, dostęp do wypożyczalni, wąską ścieżką. Jednak miejsce jest ładne i plaży pozostaje mało oblegane przez turystów. Obszar ten jest wspaniały i miły silny mieszkańców. Naprawdę udany.

Odkryj to zakwaterowanie
#49974 Dom Kamienny Luarca
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Drugi pobyt w tym domku... cichy, proste, bardzo dobrze wyposażony, kuchnia, wygodne łóżka, klimatyzacja, dyskretna i bardzo dobrej... po prostu trochę zbyt mały telewizor

Odkryj to zakwaterowanie
#26887 Willa Cébazan
4.5/5 - Wspaniały

Dom doskonale położony, z plaży i długie spacery na tablicach wzdłuż pobliskiego morza.

Środowisko jest spokojny i dom jest prosty skromny ale dobre miejsca i wszystkie niezbędne gospodarstwa domowego i pościel.

Autobus nr 15 z postojami na 50 m w lewo lub w prawo, gdy wychodząc z domu, przynosi 1,90 i 3/4 godziny na stacji autobusowej w Porto, w pobliżu katedry i piękne Sao Bento dworzec.

Właściciele mieszkają w domu następnego, dyskretna i pomocna.

Odkryj to zakwaterowanie
#19949 Willa Vila Nova de Gaia
4.5/5 - Wyśmienity

Niebieski miejsce, idealne do domu pomocy i usługi 100% zawsze czysty basen, byliśmy lepiej, niż w naszym domu, również na plaży można zjeść w restauracji kiosk dania z ryb i mięsa pyszne. Aby uwierzyć, Caribbean plaża z co najwyżej 10 parasole, w raju

Odkryj to zakwaterowanie
#342 Willa Bari Sardo
5/5 - Błyszczący

Ładne, przytulne, ciche, czyste, super słodkie osób

Odkryj to zakwaterowanie
#18754 Dom Wiejski São Pedro de Tomar
5/5 - Bardzo Dobrze

Mieliśmy naprawdę piękny czas w Olive Grove Farm. Miał zaledwie tydzień, ale na pewno tu wrócę w przyszłym roku albo rok po z przyjaciółmi.

Wszystko było tak dobre, jak stronie przewidywane. Kochaliśmy wszystkie duże pokoje, które zostały dobrze urządzone i miał kilka kamienne ściany. Bardzo osobliwy i uroczy stary dom pięknie odrestaurowany, chociaż było trochę effervesce tynku w kilka pokoi na parterze, jak należy sobie wyobrazić, że istnieje żaden kurs wilgotne, ale wydaje się być nie wilgoci.

Kochany, basen i okolica-z pewnością widoki są przepiękne. Było miło zobaczyć naprawdę olbrzymi basen, który został pięknie rozgrzać. Wieś sklepy (2) przechowywane dobry wybór żywności, ale trochę drogie w porównaniu do supermarketów, gdzie zrobiliśmy większość naszych sklepów. Na pewno potrzebujesz samochodu tutaj-chyba, że kochasz, chodzenia, mimo, że istnieje dość dobry autobusowe z wioski, które moja córka wykorzystywane dwa razy.

Abruzja to z pewnością jeden z lepszych obszarów Włoch (są one nazywane Państwa?) z bardzo wysokimi górami i zielone pola. Z pewnością zróżnicowany krajobraz, ale pięknie dziewiczej nawet przez turystykę. Oprócz plaż (preferowany Frankovilla do Pescara) i basen nie robimy dużo zwiedzania.

Bardzo chciałbym wrócić na okres dłuższy dowiedzieć się więcej-nasz tydzień poszedł zbyt szybko!

Kevin F.
Właściciele
04/07/2018
Благодарим вас за отзыв и очень приятно, что у вас был хороший отдых на ферме Олив-Гроув. С нетерпением ждем встречи с вами снова.
Odkryj to zakwaterowanie
#54903 Stara ferma Serramonacesca
5/5 - Wielki

Był to drugi raz, gdy zatrzymaliśmy się w Olive Grove Farm. Byliśmy zalecane przez niektórych przyjaciółmi w 2010 roku i byliśmy tu pierwszy w lecie 2011. To było dobre wtedy, ale ponieważ wiele więcej zostało opracowane. Mogliśmy przejść właściwie małą rzekę na dnie ziemi i miał kilka świetnych gier rodzinnych. Dzieci uwielbiały bawić się zapór budowlanych Stream - choć woda była trochę zimno dla nas. Dom jest piękny z dużą ilością miejsca, wiele udogodnień i dobrej jakości meble szczególnie piękny włoski antyczne w tym, co nazywają otwarty pokój - nie ma okien tylko żaluzje. W kuchni jest super i dobrze wyposażone, ale nam się najbardziej podobało tarasie po prostu piękne widoki w każdym kierunku i super basen. Serramonacesca (około 10 min piechotą) jest niezniszczone włoskie miasteczko z kilku wspaniałych ludzi i dwa bary i Adriatyku nie było zbyt zatłoczone cleab piaszczystych plaż. Całkowicie prywatne - nawet pływał nago czasem. Wiele działań zewnętrznych i rzeczy do zrobienia. Gorąco polecam!

Kevin F.
Właściciele
04/07/2018
Dziękuję, cieszę się, że miałeś dobre wakacje
Odkryj to zakwaterowanie
#54903 Stara ferma Serramonacesca
5/5 - Skończony

Domu komfortowe czyste i bardzo dobrze załatwione przez właściciela.

Z pięknym panoramicznym widokiem, plaży capo comino dostępne na piechotę.

Samochodem można dojechać innych plaż. obszar jest bardzo cichy i właściciel zawsze dostępne wnioski bardzo dobry i miły.

Piękne wakacje na pewno

Odkryj to zakwaterowanie
#39021 Dom Capo Comino

Pozycja statku jest niesamowite, ale łódź jest w złym stanie czystości wewnątrz i na zewnątrz. Wcześniej mieszkaliśmy w łodzi w 2012, a warunki nie były dziś znacznie lepiej. Prawdziwy wstyd, ponieważ lokalizacji i w tej cenie na pewno zasługuje na więcej. Wnętrze jest wypełniona łóżka wszędzie, wygląda bardziej jak rekolekcje niż wynajem.

Nie polecam czynszNie polecam czynsz © maf0334 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#16152 Barka 15. dzielnica Paryża
5/5 - Wspaniały

Przyjazny personel do przyjazdu łodzi, Franciszek i Annick pokazał nam wszystkie udogodnienia apartamentu: jest nawet ładniejsza niż Zdjęcia!

Mieszkanie jest komfortowe, ozdoba schludny i doskonały w każdym szczególe, wspaniały widok z tarasu, byliśmy 4 przyjaciół pakowane przez naszego miejsca zamieszkania!

Strony do odkrycia Andros, skorzystaliśmy z wszystkich ich porady, ballady, miejsc, plaż, restauracji (bardzo dobrze przyjęty zarówno przez Francesco...).

Jedno pragnienie, wrócić!

Pomysł z pobytu z lewej tarasiePomysł z pobytu z lewej tarasie © AnnieBr @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#20214 Dom Kato Fellos
5/5 - Wielki

Spędziliśmy wspaniały pobyt w Andros w urokliwych wnętrzach.
Nasz Apartament był bardzo komfortowe, przestronne i doskonale urządzone.
Widok z tarasu, był niezapomniany!
Właściciele byli bardzo przyjazny i troskliwy.
Wracamy do Andros!

Odkryj to zakwaterowanie
#20214 Dom Kato Fellos
5/5 - Cudny

Zatrzymaliśmy się w tę niesamowitą willą z rodziną i są szczęśliwe chwile spędziliśmy w polu! To trudno krzyż hosty życzliwości i dobroci jako Marie Geneviève. Czuliśmy, że tutaj w domu, na lepsze...

Odkryj to zakwaterowanie
#19213 Willa Calvi
5/5 - Bardzo Dobrze

Jest to 5-gwiazdkowy hotel zamiast 4 gwiazdki. (patrz mój poprzedni Ocena RKROLS)

Odkryj to zakwaterowanie
#50101 Willa Méjannes le Clap
5/5 - Godny Uwagi

Byliśmy z 4 pary w domu. Za domem jest przestronne, zacieniony parking z dostępu unensehbarer.
Bardzo przestronny salon z w pełni wyposażoną kuchnię, duża lodówka i zamrażarka olbrzymie dozowania.
Sypialnia jest fantastycznie piękne łazienki z marmuru - wspaniałe widoki na morze.
Również pozostałe pokoje są gustownie urządzone z łazienką.
Szczególnie imponujące, bardzo duży otworzyć taras z basenem. Tu siedzieć i niezakłócony widok na morze można delektować się absolutną ciszę - idealne miejsce na relaksujący.
Gorąco polecamy Villa.

Odkryj to zakwaterowanie
#49930 Willa Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Dom jest opisane. Jest to bardzo wygodne, czyste. Spokój gwarantowany.
Ten trzygwiazdkowy hotel znajduje się w małym zakątku raju, w pobliżu oceanu.
Zapraszamy jest przyjazny i otrzymali wszystkie niezbędne wyjaśnienia.
Maura (właściciel) jest bardzo czuły i opiekuńczy. Teraz spotyka, wiadomości e-mail lub SMS.
Trochę mniej, 2 łóżka double140, być może trzeba zmienić dla 160 łóżko lub dwa pojedyncze łóżka (one dużo trzeszczały, była bardzo niegrzeczna). Dom jest 5 km samochodem od 1 PUB i handlu.
Gorąco polecamy ten wynajem, stosunek jakość / cena jest idealny.

Odkryj to zakwaterowanie
#74674 Dom Kamienny Ballyconneely
4/5 - Bardzo Odpowiedni

Opis domu zgadza się dość meczu rzeczywistość. Właściciel bardzo pomocny, mimo, że był nie na miejscu. Oprócz wszystkich innych atrakcji warto La Grotte de la Salamandere zaledwie 5 km. Jeden z najpiękniejszych jaskiń, jakie kiedykolwiek widziałem.

Odkryj to zakwaterowanie
#50101 Willa Méjannes le Clap
5/5 - Niezrównany

Spędziliśmy tydzień Dream w ten piękny obiekt, bardzo dobrze urządzone i bardzo ciche.

Przy basenie bardzo dobrze utrzymane nas odświeżony przez cały dzień, Wyposażenie willi jest kompletny i jakości, pościel jest nowy.

Mała wieś Callas uroczy, jego ładny rynek i jego Restauracje są bardzo ładne. Z pewnością wrócimy.

Odkryj to zakwaterowanie
#8641 Willa Callas
4.5/5 - Cudny

Od samego początku do końca, wszystko poszło dobrze!

Thomas był bardzo doskonały rezerwacja - on powitał nas bardzo uprzejmy sposób, dostawy potrzeb i był bardzo uważny podczas pobytu bez ingerencji.

Willa jest zgodny z opisem, a nawet lepiej niż zdjęcia. Willa jest wygodne do życia nawet wtedy, gdy ma wiatru, bo bardzo dobrze zaprojektowane, widok jest wspaniały na dolinę i morze.

Villa jest idealną bazą do odkrywania wyspy Paros... wracamy z przyjemnością!

Odkryj to zakwaterowanie
#23713 Willa Naousa
5/5 - Wzniosły

Bardzo ladny domek, z wszystko, czego potrzebujesz, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz domu.
Posiada on duży, umeblowany taras, nowoczesne meble w kuchni, a reszta. Prywatny parking, obok głównego wejścia mieszkanie.

Połączenia środkami transportu publicznego można dojść w kilka minut na piechotę.
Hotel znajduje się w pobliżu morza i wszystkich usług. Wakacje dla mojej rodziny z pięciu były idealne.

Maria dzięki za wszystko. Mamy nadzieję, że powrót na koniec roku.

Maria Del Mar M.
Właściciele
15/06/2018
Thank you very much for your kind comments. I am working everyday to have my apartments nicer to the customers. Our goal is your best holiday in the island.
Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
4/5 - Cudowny

Wielki apartament gdzie idziemy powrót każdego lata od... i tak, to już 10 lat!

Dobrze umieszczone w pobliżu wsi do rogalików i papier na piechotę.

Domu Jerry i Jackie jest zawsze miły i jesteś naprawdę dobry czas.

To proste, nie mogę iść gdzie indziej na wakacje!

Odkryj to zakwaterowanie
#6793 Mieszkanie Vallouise
5/5 - Godny Uwagi

Obszar jest miłośników plaży i na południe od wyspy.

Mieszkanie jest ładny, czysty, ładny balkon z widokiem na plażę. Jest dobrze wyposażony, blisko na basen i do każdej usługi.

To jest wolny do parku, w pobliżu kompleksu. Ma ona także, transportu publicznego, naprzeciwko kompleksu. Obszar jest pełna sklepów, supermarketów, restauracji i innych.

Przezroczyste plaży jest zaledwie przed głównymi drzwiami.

Naprawdę doskonałe, aby spędzić idealne wakacje.

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Wielki

Gite Fantastyczny: pięknej lokalizacji; komfortowo urządzone, pomocne; piękne otoczenie dla pieszych; spływy kajakowe; motocyklowych etc... i bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

Odkryj to zakwaterowanie
#8017 Dom Kamienny Laforêt
5/5 - Okazały

Powitanie było ciepłe, jak wracam do domu. Pokój urządzony w stylu rustykalnym z spokojne kolory i wysokiej jakości materiałów. I każdy dzień jest miły kryty łóżka. Śniadanie świeży sok pomarańczowy.
różnych kawy do wyboru (latte macchiato).
Basen w ogrodzie krajobrazowym, dał nam niezbędne chłodzenie.
Również lodówkę z własne pole to dobry pomysł.

Odkryj to zakwaterowanie
#15711 Siedziba Tourves
4.5/5 - Błyszczący

Bardzo miła gospodyni, pod warunkiem, wolne od opłat 2 rowery.
Apartament jest idealny dla rodziny z dziećmi samochodu, jest również parking, w razie potrzeby. Ale można zrobić wszystko na piechotę w Bonassola, plaża jest jedynie 3 minuty na dość płaskiej drodze. Wszystko-w-jeden naprawdę ładne miejsce na spokojny wypoczynek.

Odkryj to zakwaterowanie
#8556 Mieszkanie Bonassola
5/5 - Wyśmienity

Mieszkanie jest wewnątrz ładne i dość skomplikowane. Taras jest ogromne z meblami i wspaniały widok na morze.

Apartament jest czyste, ładne, dobrze wyposażone. W pobliżu morza i każdej usługi. Prywatny parking blisko głównych drzwi.
To było idealne dla nas, aby wrócić ponownie.

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
4/5 - Okazały

A notre depart on a du régler une somme pour le chauffage pourtant cela n'est pas indiqué dans le tarif alors c'est une mauvaise surprise cela devrait etre notifié

Odkryj to zakwaterowanie
#36321 Mieszkanie Saint-Martin-Vésubie
4/5 - Niezapomniany

Mamy spędził tydzień tutaj i znalazłem to urokliwy, przyjemny ogród, w którym siedzieć, kiedy pogoda była dobra, prywatny parking.

Właściciele byli przyjazny i pomocny, ale nie nachalne. Cały obiekt był bardzo przestronne i czyste i odnowiono łazienki, ale to było na dole, i schody były okrągłe i strome.
Łóżka i miejsce do siedzenia na dole były bardzo wygodne. Telewizor miał liczne kanały, choć odtwarzacz DVD potrzebne usługi. Było WiFi, 1 euro dziennie.

Było, supermarkety i sklepy blisko przez i boulangerie obok. Guines jest ładne miasteczko i atrakcji turystycznych w Pas de Calais z łatwością dojechać, jako są pola bitew Flandrii.

Spędziliśmy tutaj przyjemny czas.

Odwiedziliśmy duży cmentarz wojskowy w Etaples, i innych pomników i muzeów były w bliskiej odległości. Odwiedziliśmy duży cmentarz wojskowy w Etaples, i innych pomników i muzeów były w bliskiej odległości. © DiM2 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#75734 Stara Stajnia Andres
5/5 - Niezrównany

Co można powiedzieć o tej rezydencji, jeśli jest doskonała z jego olśniewający panoramiczny życia zdecydowanie polecam Ci nie będą rozczarowani. Tam, że pokochasz.

Karim H.
Właściciele
08/06/2018
Dziękujemy za ten zwrot, który zachęca nas do lepszego zaspokojenia potrzeb.
Odkryj to zakwaterowanie
#28450 Aparthotel Souk El Ténine
4.5/5 - Godny Uwagi

Piękny dom, pozytywnie przyjęty przez właściciela, który zawsze szybko odpowiedział na nasze pytania.
Znaleziono, oddzielna kuchnia z przestronną potraw, oddzielne WC na dole i łazienki na piętrze i na parterze, bardzo ładne. Ma piwnicy, gdzie można umieścić swoje rowery.

Domek jest idealną bazą wypadową do rowerowych wielki bal, i można wziąć ścieżki rowerowej po winnicach.

Na zakupy, to ma w odległości spaceru i 3 min jazdy duży supermarket.

Dla nas, ten wynajem nieruchomości warto powtarzać!

Odkryj to zakwaterowanie
#50055 Stara ferma Issenheim
4.5/5 - Niezrównany

Domek całkowicie zgodnie z zapowiedzią, komfortowe i dobrze wyposażone.

Miły początek dnia śniadanie w promieniach słońca podczas oglądania z tyłu i przodu jaskółki!

Bardzo czysty i zadbany domek.

Wspaniałe powitanie od właściciela. Doskonałą bazą wypadową do zwiedzania regionu.

Bardzo przyjemny pobyt. Firma Microsoft zaleca.

Odkryj to zakwaterowanie
#7273 Wiejski Dom Treignes
4/5 - Bez Zarzutu

Byliśmy 17 osób, w tym 8 nastolatków. Dom na 2 piętrach wszystkie wygody, (dobra pościel, zmywarka, duża lodówka, duży pokój dzienny, tarasy...

Wiek dojrzewania udało się do ich życia na jedno piętro. Bardzo dobra lokalizacja w 2 nie basen, piesze wycieczki i plaży.

Wyjątkowy miejsce gwarantujemy Halfa wspomnienia!

Widokiem na jezioroWidokiem na jezioro © FREEDOMROCK @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#65359 Chalet Malbuisson
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Nie przegap tej willi, Jeśli budżet pozwala Ci...

Niemożliwe, aby być rozczarowany i niezapomniane chwile gwarantowana...
W skrócie, oaza spokoju, że został on ciężko wyjść...

Odkryj to zakwaterowanie
#18494 Willa Anthéor
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Lokalizacja znajduje się w Calvi wyjechać do odkrycia to miasto pełne niespodzianek!

Cichej w parku Campo di Fiori i czar który działa za każdym razem!
Kudos do właściciela do dekoracji całego obszaru!

Odkryj to zakwaterowanie
#19213 Willa Calvi
4/5 - Niezrównany

Ciepłe powitanie od właścicieli.

Mieszkanie jest komfortowe i funkcjonalne. Dobrze położony jest w samym sercu miasta, w pobliżu molo na wyspy.

Chioggia to urocze małe miasto z jego kanały. Ona również jest żywy i oferuje dobre restauracje.

Odkryj to zakwaterowanie
#35712 Mieszkanie Chioggia
5/5 - Wyśmienity

Możemy były bardzo ciepło przyjęty przez Marie Geneviève i czuliśmy, że już od pierwszych chwil.
Zainstalowany w domu łodzi Nautilus, co za radość w prawdziwe dzieło sztuki... Dzieci były podekscytowany i gra, trudno powiedzieć im, aby przejść...

Dziękuję zespół z Campo Di Fiori dla zawieszenia teraz i zrobić te magiczne chwile.

Park jest bardzo ładne. Piękny sezon do Ciebie i mamy nadzieję wkrótce wrócić!

Jean-Charles G.
Właściciele
30/05/2018
Patricia cześć,
Cóż za przyjemność przeczytać.
Dziękuję za twoje komplementy i te dobre czasy razem.
Jesteśmy zachwyceni, odkąd jesteście.
Bardzo szybko
pod słońcem Calvi.
Z poważaniem,
Marie-Geneviève i zespół Campo di Fiori.
Odkryj to zakwaterowanie
#19213 Willa Calvi
5/5 - Wspaniały

Piękny dom, Łódź dom, co sprawia, że podróż, piękny park z wyzwalaczami i miejscem na grilla. Będziemy w plecy, to na pewno.

Jean-Charles G.
Właściciele
30/05/2018
Valérie i Thierry witajcie,
Dziękuję za ten piękny powrót.
To była przyjemność mieć ciebie.
Wracaj kiedy chcesz, jesteś w domu.
Do zobaczenia wkrótce,
Jean-Charles
& Marie-Geneviève
Campo di Fiori, Charming Houses
Odkryj to zakwaterowanie
#19213 Willa Calvi
4.5/5 - Cudowny

Marzenie wakacje! Dobrze utrzymany park, dom łódź niezwykle zaprojektowane, bardzo pomocny personel. Wielki adres.
Gratulujemy i dziękujemy.
Rodzina Barthelemy.

Jean-Charles G.
Właściciele
30/05/2018
Claire Hello,
Wielkie dzięki za tę wspaniałą ocenę.
Do zobaczenia w słońcu Calvi.
Jean-Charles & Marie-Geneviève
Campo di Fiori, Charming Houses
Odkryj to zakwaterowanie
#19213 Willa Calvi
5/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy kilka dni w tym miejscu w pobliżu Setúbal i Troia domu było fantastyczne. Zupełnie nowej i wspaniałej gry! Plaża znajduje się 5 minut od domu po zejściu w dół kilka kroków. Plaża była dla nas. To był prywatny.

Mary zrobiła wszystko, tak, że nasza scena jest idealny! Przyjazdu był ser Azeitão i wina! Super! 5 gwiazdek będzie na pewno.

Odkryj to zakwaterowanie
#28274 Mieszkanie Azeitão
4.5/5 - Cudowny

Jest to najlepsze miejsce na pobyt w Cochin. Dobry gościnność i jedzenie jest po prostu niesamowity. Polecam to miejsce dla rodzin i par.

-Dzięki, Nikhil Sebastian

Odkryj to zakwaterowanie
#61963 Stary Gmach Gospodarski Koczin
4/5 - Bardzo Rozsądne

Wszystkie bardzo ładne.
Super miły właściciel młot widok morze

Odkryj to zakwaterowanie
#7987 Studio Ostenda
5/5 - Wyśmienity

Gite parfait pour les amoureux de la nature et du calme
Accueil chaleureux de la part des propriétaires qui font partager avec passion l'amour de leur région
A recommander sans réserve

Odkryj to zakwaterowanie
#252 Dom Typowy Casabianca
5/5 - Bardzo Dobrze

Wspaniały domek, bardzo dobrze umieszczone, jesteś!
Bardzo przyjazna. Gorąco polecam.

Odkryj to zakwaterowanie
#11411 Dom góralski Le Villaret du Nial
5/5 - Skończony

Kilka lat temu ja i mój mąż odwiedził Polinezji Francuskiej. Postanowiliśmy dokonać rezerwacji online jest miejsce dla nas w Tahiti. Mają znaleźć online w domku i dokonać rezerwacji, to tylko dlatego, że cena była rozsądna i pasuje do naszego budżetu. Co za niespodzianka!

Zdjęcia nie są wystarczająco dobre pokazać piękno tego miejsca. Właściciele są niesamowite, ładne, dobra ludzi. Stają się przyjaciółmi i wspomnienia na całe życie. Nadzieję, że pewnego dnia mają szansę, aby przejść z powrotem do tego samego miejsca.

Bungalow jest wygodne, zapewniają prywatność i kuchni jest duży, dobrze wyposażony.

Cudowne miejsce, świetny widok, absolutnie harmonii za najlepsze wakacje kiedykolwiek! Dziękuję!

WidokWidok © mimito @CC
ogródogród © mimito @CC
RainbowRainbow © mimito @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#49712 Bungalow Mahina
4/5 - Sensacyjny

Koniec kwietnia, byliśmy w Camargue. Zakwaterowanie było bardzo czyste i dogodną dla nas: obok wieś (Les Saintes Maries de la Mer) i nadal bardzo blisko natury. "Domek" (w ramach pięciu zbudowany ze sobą jednostek) została wyposażona w niezbędne, miał niewielki taras, który udał się na wody. Się podobało. Miała też małe sosnowego lasu i sprzęt do grillowania, mogliśmy korzystać.
Dla dwóch osób to było robione dobry przy placu. Dla czterech osób to się w każdym przypadku, jeśli pogoda była tak zimna jak podczas naszego pobytu, zbyt wąski.

Odkryj to zakwaterowanie
#30441 Budka Saintes-Maries-de-la-Mer
4.5/5 - Godny Uwagi

Sophie jest naprawdę godny podziwu. Ten domek ma duszę, czuje się natychmiast komfortowe, lokalizacja i widok są idealne.

Stephane B.
Właściciele
17/05/2018
Dziękuję bardzo !!!
Byliście także doskonałymi gospodarzami !!!
Odkryj to zakwaterowanie
#2825 Siedziba Targassonne
4/5 - Wspaniały

Byliśmy gośćmi Liliana przez siedem dni z naszych dzieci w wieku od ośmiu do czterech lat.
Dom jest położony w spokojnej i przyjemnej okolicy, łatwo dotrzeć do obszaru Mis Melbourne, że i otacza.
Liliana przywitał nas bardzo grzecznie.
Dom jest wygodny i cechy.
Tam są wszystkie odpowiednie miejsce, aby zrelaksować się i mieć ich prywatność.
W bezpośrednim sąsiedztwie są wszystkie usługi.
Gorąco polecamy.

Liliana V.
Właściciele
17/05/2018
to była przyjemność mieć cię hostowaną! i pożegnanie może w przyszłości!
Odkryj to zakwaterowanie
#45402 Mieszkanie Gosaldo
4/5 - Wspaniały

Sylvie i Alain, które otrzymaliśmy były bardzo dobrze w tym bujnym ogrodzie pełne historii i kwiaty. Wiele zwierząt (kury, koty, króliki, komary) były również bardzo gościnni ;)

Nasz dom był bardzo ładne i funkcjonalne, a nie ma wątpliwości, że my do domu na naszą kolejną podróż do Świętego.

Bardzo polecam!

Odkryj to zakwaterowanie
#76730 Domek Terre de Haut
4.5/5 - Niezrównany

Dom jest cicho - tylko z daleka, słychać cichy szum autostrady - i bardzo blisko przyrody rezerwat. Człowiek jest jednym z samochodów, szybko w centrum miasta lub na następnym przystanku bezpośrednio w mieście Ghent ruchu autobusowego. W domu wszystko, czego potrzebujesz jest dostępna; Szerokość łóżka wyposażono w bardzo dobry materac. Duży ogród ze starymi drzewami jest wspaniały. Właściciele są ładne i przydatne.

Odkryj to zakwaterowanie
#9049 Dom Mariakerke
4/5 - Dobry

Do wynajęcia bardzo ładne, wszystko działało doskonale. Coś dużo hałasu przez dachowe sąsiednim domu, bo mogliśmy dłużej od dnia wyjazdu. Dom, dobrze wyposażone, nieco zaśmiecone z dekoracji i obrazy.

Odkryj to zakwaterowanie
#43881 Dom Oltingue
5/5 - Skończony

Mieszkanie jest dobrze usytuowany - blisko Ferrara, ale otoczenie są dużo bardziej spokojny niż w mieście.

Jest niezależna od innych apartamentów w budynku, posiada osobne wejście.
Jest to bardzo czyste i dobrze urządzone. Można również ładny ogród. Właściciel jest bardzo miły i pomocny.

Polecamy to miejsce.

Ombretta F.
Właściciele
15/05/2018
DZIĘKUJEMY EWELINA. TO BYŁA PRZYJEMNOŚĆ, BY MIEĆ SWOJĄ PIĘKNĄ RODZINĘ JAKO MÓJ GOŚCIE.
Odkryj to zakwaterowanie
#16845 Stary Gmach Gospodarski San Martino
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Dzięki Gisele i Alexis dla ich domu w tym całkiem odnowione gospodarstwo rolne.

Dostawka, nam się zatrzymać w obiekcie 5 w tym samym pomieszczeniu (dzieci w wieku 9-7-5). Dzieci cieszył się basen z podgrzewaną wodą, konie, koty, jest kochany zupa House, wypieki są...

Usytuowany w pobliżu skarby Soule i okolice: Verna, Holzarte, Kakueta, Laas zamek, szpitala Saint-Blaise...

Wspaniałe wspomnienia, jeszcze raz dziękuję!

Odkryj to zakwaterowanie
#73621 Stara ferma Arrast-Larrebieu
4/5 - Ekstra

Od 2000 roku często byłem u moich rodziców w domu. To, co musieliśmy wszystko dostępny i jeśli czas cos nie dziala to był natychmiast naprawiony lub wymieniony. Dom jest bardzo przytulny, z małym ogrodem, grill i taras. Zdjęcia odnoszą się do obecnego stanu. De Haan centrum jest około 1 km od hotelu, a najbliższy supermarket oddalony 600m. Jest to również coś dla miłośników zwierząt i jeźdźców. Psy są akceptowane, a w pobliżu znajduje się stadnina, gdzie można zarezerwować przejażdżki konne na plażę. Właściciele są bardzo miła i pomocna obsługa i oni obok jest również prawie zawsze przystępny, jeśli są pytania. Więc będę go ponownie!

TarasTaras © EllenA @CC
TarasTaras © EllenA @CC
StawStaw © EllenA @CC
Wejście boczneWejście boczne © EllenA @CC
StawStaw © EllenA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#37455 Stara Stajnia De Haan

Jak wyżej nie mogę uwierzyć, to s ** t otwór nadal jest anonsowany. Napisał i poprosił o zwrot środków pieniężnych wypłacane, ale nawet nigdy nie dostał odpowiedzi. Oto kilka zdjęć jak mówiłem wcześniej uniknąć miejsce.

Płytki na podłodzePłytki na podłodze © KarenMitch @CC
Brudny stółBrudny stół © KarenMitch @CC
Pokój dla dzieci Pokój dla dzieci © KarenMitch @CC
Meble ogrodowe Meble ogrodowe © KarenMitch @CC
Kort tenisowy nieużywane Kort tenisowy nieużywane © KarenMitch @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#31292 Dom Andaluzyjski Puerto Lumbreras
5/5 - Okazały

Wynająłem ten apartament dla mojego syna, który przyszedł do Miami. Lokalizacja jest wielki, ponieważ bardzo bezpieczne, spokojne i bardzo blisko wszystkie animacje, plaży, miejskiej i sklepów. Byłem bardzo spokojny przez okolicę i również bo miał do dyspozycji w mieszkaniu, pdt gospodarstwa domowego, pralka w rezydencji, sprzęt AGD top. Bardzo dobrze wyposażone. Bardzo czyste. Mogę dostać w kontakcie kilka razy z właścicielem, który dał bardzo konkretne informacje. To powinno być suszarka do prania, a może zasłony zaciemniające więcej na noc.
Gorąco polecam ten wynajem.

Odkryj to zakwaterowanie
#14689 Studio Miami Beach
4.5/5 - Bez Zarzutu

Wakacyjny odpoczynek całkowicie udany. Wysokiej jakości domek i piękne i oryginalne miejsce. Reszta, natura, punktem wyjścia z wizyt do wspaniałych miast albigensów i Quercy i doskonałe spacery w te piękne wąwozy Aveyron (mimo chmur i niska temperatura naszego tygodnia...). Gestii właścicieli, zawsze dostępny i dobre Rady. Bardzo polecam! Monique i Anan dzięki za tych Giełd.
Odniesieniu do wspaniałej przyrody.
Mr. Le Meur Quimper

u podnóża wynajmu!u podnóża wynajmu! © samlm22 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#53321 Stara Owczarnia Bruniquel
5/5 - Wzniosły

Witam po pierwsze chciałbym podziękować Zapraszamy i sympatię naszych Gości, jak również jeśli chodzi o ich porady na temat udogodnień i wizyt na miejscu na tej pięknej wyspie Moorea.
Domek znajduje się w bardzo dobrze, nogi w wodzie turkusowe laguny niebieski, można bezpiecznie ćwiczyć kajaki morskie, jak również z Palm maskę z rurką i fajka umieścić w walizce.
Samochód jest zalecane, można wynająć od AVIS podczas lądowania promu, możemy dokonać rezerwacji w Papeete i możemy odzyskać pojazd do Moorea.
Dysk do domku to fakt dobrze drogi są dobrze utrzymane.
Dla miłośników nurkowania się na wycieczkę do nurkowania FUN 5mn samochodem od bungalow, że polecam jak najbliżej klienta z podejście dzielenia się i szacunku dla środowiska dnie tej pięknej wyspy.

Domki są naprawdę świetne, duży zadaszony taras, sprzęt do grillowania, leżaki itp... góry.

Wrócę, że to na. Dzięki znowu do właściciela.

Ah wkrótce. PISKLĘ.

Stingray lagoonStingray lagoon © MFURON @CC
Żółw lagunyŻółw laguny © MFURON @CC
Hibiscus pchania wokół taryfyHibiscus pchania wokół taryfy © MFURON @CC
Duży taras w domkuDuży taras w domku © MFURON @CC
Jednym z sali taryfyJednym z sali taryfy © MFURON @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#8696 Faré (Bungalow Polinezyjski) Haapiti
5/5 - Godny Uwagi

Bardzo dobre miejsce na pobyt w Costa Blanca, że ​​zakochał się w miejscowości Denia, to miasto jest niesamowite. Jest coś dla wszystkich grup wiekowych. Restauracje są na górze, plaża jest w pobliżu (a właściwie dwa etapy) jest czyste i dobrze utrzymane. Mieszkanie jest bardzo wygodne, nie ma pokoju i to było bardzo czyste, kiedy przyjechaliśmy. Z wielką przyjemnością informujemy, że wrócimy. Ja polecam ten obiekt i bardziej właściciel jest bardzo przychylny. Dziękuję !!

Sylvie D.
Właściciele
12/05/2018
Odpowiedź jest spóźniona, ale właśnie odkryłem opinie i nagle, jak odpowiedzieć na opinię ...
Bardzo dziękuję za zaufanie i to z przyjemnością, że powitam
was na przyszłe wakacje.
Odkryj to zakwaterowanie
#22417 Mieszkanie Denia
5/5 - Wyśmienity

Mogę polecić ten apartament, który jest lokalizacja ma plażę Denia.

Byliśmy 2 pary i mamy umieszczone samochodu i cieszył się, plaży, i gdy chcieliśmy przejść do centrum handlowego, wzięliśmy autobus, który przechodzi przed domem... zbyt góry. Denia jest niesamowite!

Wszyscy dużo, ponownie doceniona!

Wielkie podziękowania dla właściciela.

Sylvie D.
Właściciele
12/05/2018
Bardzo dziękuję za zaufanie i to z przyjemnością, że powitam was na przyszłe wakacje.
Odkryj to zakwaterowanie
#22417 Mieszkanie Denia
4/5 - Cudny

Byliśmy w łodzi, zawsze ten kompleks, tym razem mieszkaliśmy w mieszkaniu tym i innym tego samego właściciela. Byliśmy zaskoczeni opieki i że są one w pełni wyposażoną. Mają one wentylatora wieży, Żelazko, suszarka do włosów, ekspres do kawy, czajnik, toster, telewizor z międzynarodowymi kanałami, a przede wszystkim, wspaniałe widoki na plażę i morze. Okolice basenu jest bardzo dobry i spokojny. Sytuacja jest idealny na zakupy i wypoczynek. Miejscowości Morro Jable jest zaledwie kilka minut, spacer wzdłuż promenady, bardzo ładne. Nam się podobało i wkrótce wrócimy.

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
4.5/5 - Ekstra

Mieliśmy przyjemność spędzić długi weekend w tym mieszkaniu, w odległości 100 metrów od plaży.

Mieszkanie jest bardzo ładne, byliśmy 9 (2 pary i 5 dzieci) i w żadnym momencie nie czuliśmy się ciasno.
Bardzo dobrze wyposażone i gustownie urządzone. Doskonałe dla korzystających z plaży, ale również dla odwiedzających ten region: Sète minut jest koniecznością.
Cykl utworów, że nie mieliśmy czasu, aby spróbować, ale którzy są na liście rzeczy do zrobienia!

Daniele i Didier są bardzo gościnni i dołożyć wszelkich starań, aby zapewnić, że spędzamy bardzo dobrze.

Odkryj to zakwaterowanie
#19198 Dom Kamienny Galargues