WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

5/5 - Błyszczący

Zdjęcia domu i jego załącznikach są jak jest.
Czego nie widać na zdjęciach jest życzliwość, który traktuje nas właścicieli domu, ze szczegółami, które wykonane pobyt jeszcze bardziej przyjemne.

Minęliśmy kilka dni niesamowitego, ciesząc się przy basenie, krajobraz i cisza.
Piękne miejsce.

Odkryj to zakwaterowanie
#14161 Dom Wiejski Paredes de Coura
5/5 - Niezrównany

Apartament idealnie pasuje opis!!
Duży dom, zadbane, czyste, wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz! Właściciele, gościnny i pomocny!

Bezpośredni dostęp od strony ogrodu, domu w cichej zatoce sie z czystą wodą i wiele ryb! Widok na morze, za dom droga w lesie, gdzie można spacerować z wózka! Zaledwie kilka minut spacerem wspaniałe plaże!

Wielką wartość!

Odkryj to zakwaterowanie
#48127 Willa Cala Liberotto
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Mieliśmy wspaniałe wakacje w Mr Pinto, który wie, jak się w cichej i bardzo dobrze mówi francuski.

Willa jest jeszcze piękniej niż na zdjęciach i cieszy się idealną lokalizacją dla wizyt.
Piękny poza, basen i wspaniałe widoki na zachód słońca Nazaré jako bonus!

Wynajem zalecane.

Odkryj to zakwaterowanie
#66934 Dom Alcobaça
5/5 - Godny Uwagi

Nie wiemy, partia i mieszkaliśmy na 6 w domku: śniadanie, idealna lokalizacja dla 6, bardzo ładny ogród i basen. Warsztaty ceramiczne i rower do wynajęcia domek. Visites (Rocamadour, Pennes d'Agenais, Pujols, Puy L'Evêque), wycieczki rowerowe po partii. Dobra pamięć w tym tygodniu Duravel!

Na z domu Véloroute na rowerzeNa z domu Véloroute na rowerze © ERVR @CC
Przy baseniePrzy basenie © ERVR @CC
Cichy basenCichy basen © ERVR @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#42944 Dom Kamienny Duravel
3/5 - Środki

Mimo nowoczesny, czysty, dobrze mieszkać z jego dom z basenem. Właściciel, który troszczy się do doskonałości jego nieruchomości... jednak zapomina uniemożliwić klientom €2400 15 dni one są w stanie spać z powodu krajowe 340, która biegnie pod windows! Istnieje poważne oszustwo na reklamę, która nie stanowi to zagrożenia! I nie bez powodu! Szkoda, nie wróci bo nie są Dojne krowy!

N340 na lewo i prawo Dom 50 mN340 na lewo i prawo Dom 50 m © oreedubois @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#35795 Willa Les Tres Cales
5/5 - Wielki

Dzięki Papitou i Maminou...
Spędziliśmy niezapomniany tydzień.
Wspaniały domek, piękne miejsce.

Odkryj to zakwaterowanie
#70586 Chalet Hockai
4.5/5 - Doskonały

Bardzo ładny dom w spokojnej okolicy z pięknym widokiem. Dość spełnia opis, wartość dla pieniędzy jest naprawdę bardzo uczciwi.

Zapraszamy był bardzo przyjazny i reakcji natychmiastowej właściciele w przypadku usterki.

Wiele działań i piękne rzeczy, aby zobaczyć w pobliżu.

Krótko mówiąc mieliśmy wielkie święto u podnóża Ventoux!

Odkryj to zakwaterowanie
#4203 Dom Wiejski Bédoin
4/5 - Niezapomniany

Doskonałą lokalizacją przy promenadzie. Wystrój jest trzeźwy, ale wszystko tam jest. Parking może być problem.
Ostenda znajduje się w odległości krótkiego spaceru, inaczej trzy przystanki tramwajem (1,50 za jazdę).
W niedziele jest kompleksowe rynku wzdłuż bulwaru.
Piekarz jest na sto metrów.

Odkryj to zakwaterowanie
#54934 Mieszkanie Ostenda
4.5/5 - Wzniosły

Możemy zostały bardzo dobrze przyjęte przez właścicieli, miejsce jest przytulne i ciche, wygodne, dom trochę gorąco, ale bardzo czyste z wszystko zajmuje pierwsze śniadanie, taras z widokiem na rzekę Douro. Mieliśmy fantastyczny czas wakacji. Portugalczycy są bardzo ciepłe dzięki nim.
Dzięki naszej właścicieli.

Odkryj to zakwaterowanie
#23591 Dom Wiejski Sande
5/5 - Błyszczący

Jednym z najlepszych obiektów, wszystko nam się podobało w w 3 dekady 1 lub 2 domki rocznie.

Łatwo znaleźć na głównej drogi główne (Bardzo cicha). Bardzo dobry, parking przy domku. Bardzo dobrze położył się i przestronne i wygodne wnętrze. Czyste i schludne, z dużą ilością gniazda i oświetlenie. Przestronna łazienka z prysznicem łatwy w obsłudze, obok sypialni na lądowanie.
Schody były dziełem - Znakomity stopnie dębowe i newel postów. Palnik drewna był łatwy do światła i dał ciepła bez bałaganu - i dodatkowe dzienniki z całej stoczni, a nie będzie patrząc. Ceramiczną operacji nie było oczywiste ale dobra instrukcja, co pozwoliło nam się dogadać.
Lądowania miał dwa krzesła określone na bardzo różnorodne ptaki, którzy przyszli odwiedzić trzy podajniki nawleczone na kilka metrów. Akkią, zielony zięby i wren i pnącze drzewa gdy przyjechaliśmy - i nie jesteśmy obserwatorów ptaków. Nie rude wiewiórki, gdyż nie jest sezon.
Lokalizacja, bardzo wygodny - położony w połowie drogi między Kilcormac i Sedbergh i może z łatwością dojść do chmury spadł końcowego, dla widoki na Harter Fell i dzikie Baugh spadła.
Karen

Steve H.
Właściciele
22/08/2018
Drogi Johnie.
Cieszymy się z twoich komentarzy, bardzo dziękuję!

Z poważaniem. Steve.
Odkryj to zakwaterowanie
#44327 Dom Kamienny Ravenstonedale
4.5/5 - Hojny

Wynajem jest zgodnie z opisem, bardzo czyste, bardzo cichy. basen jest dobrze utrzymany. Dobrze się zakwaterowanie, samochodu niezbędne. Irina, właściciel jest bardzo miły i słuchając jego Gości. nic nie brakuje w tym bardzo dobrze zaprojektowane obudowy. Gorąco polecamy to miejsce. Riva di Solto jest bardzo małe miasto i spacery są wiele. do Monte Isola łódź zatrzymuje się przy Riva di solto

Lago Iseo Lago Iseo © mokascap @CC
Riva di soltoRiva di solto © mokascap @CC
basen i obudowie za pokrywąbasen i obudowie za pokrywą © mokascap @CC
Zachód słońca z tarasuZachód słońca z tarasu © mokascap @CC
Kościoły ZorzinoKościoły Zorzino © mokascap @CC
Irina M.
Właściciele
22/08/2018
Dziękuję bardzo, miło było cię poznać!
Mam nadzieję, że cię znowu zobaczę, Irina
Odkryj to zakwaterowanie
#26094 Mieszkanie Riva di Solto
5/5 - Wyśmienity

Przestronny, nowoczesny apartament, z dwoma balkonami. Apartament zawarte miejsce parkingowe w garażu. Jesteśmy zadowoleni z pralki na dłuższy pobyt. Widok z okna był bezpośrednio na górach, zamek i Kościół :-) Właściciel (Matteo) był zawsze uprzejmy i pomocny

Odkryj to zakwaterowanie
#59928 Mieszkanie Ossana
4/5 - Dobry

Witam, dzień dobry. Około 5 dni temu pytałem o domu, że reklamowane. Ogłoszenie jest 21519, prowansalskim domu w Jérica, Castellon. Nie otrzymałeś jeszcze żadnej odpowiedzi i nie być, jeśli muszę odpowiadać określonej lub siebie. Prosiłbym moja mama coś, dziękuję!

Odkryj to zakwaterowanie
#21519 Dom Prowansalski Jérica
4.5/5 - Błyszczący

Piękny dom, w którym nic nie brakuje. Wszystko został zaprojektowany, aby oferować jak największy komfort!
Basen i odkryty bez zarzutu również.
Bardzo spokojne miejsce, idealne do cieszyć się i zrelaksować.

Zapraszamy do najlepszych z najlepszych!... Nie myśleć i idź do niego!

Odkryj to zakwaterowanie
#21012 Wiejski Dom Saint Florent sur Auzonnet
5/5 - Wyśmienity

Piękny nowoczesny dom, w pełni wyposażone, bardzo wygodne. Bardzo ciepłe powitanie przez właściciela. Udogodnienia są zabawy dla dzieci (piłka nożna, piłkarzyki, patanque, huśtawka, ogród). Wiele prywatności i wspaniały widok z Nazare (do morza). Absolutnie polecam!

Odkryj to zakwaterowanie
#66934 Dom Alcobaça
4.5/5 - Sensacyjny

Miał przyjemny pobyt. Domek komfortowy i bardzo dobrze wyposażone. Cichym otoczeniu, idealny do odpoczynku. Ładny basen. Dom bardzo przyjazny właściciel.

Odkryj to zakwaterowanie
#58619 Willa Cébazan
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Mieliśmy piękny czas w Casa licencję.

To jest Znakomity villa znajduje się w pięknej spokojnej i prywatnych ogrodach. Trzy sypialnie mieszczą się na parterze, który utrzymuje je na ochłodę w upalne lato.

W salonie na parterze wychodzi się na taras z basenem i piękny basen. Dobrze wyposażona kuchnia znajduje się na piętrze wraz z głównym salonem. To wychodzi się na taras, który oferuje piękne widoki i doskonałe na świeżym powietrzu.

Doza do tej willi, która również znajduje się zaledwie dziesięć minut jazdy od udogodnień oferowanych przez Lagos, ale pozostaje spokojny i prywatnych.

Rodzina Lincoln

Harry N.
Właściciele
18/08/2018
Dzięki Graham!
Maria i ja też się podobało!
Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
5/5 - Bardzo Rozsądne

Bardzo miła gospodyni (rodzina). Dom jest urządzony. Wszystko, czego potrzebujesz. Lokalizacja jest góry, prawie w środku winnicy.

Nicolas K.
Właściciele
16/08/2018
dziękuję
Cieszę się, że miałeś dobry pobyt.
Marie klur
Odkryj to zakwaterowanie
#13032 Dom Eguisheim
4/5 - Cudny

Wakacje bez zarzutu. W spokojnej okolicy. Uważny właścicieli, którzy byli na wakacjach w czasie naszego pobytu, ale zapewniła, że otrzymaliśmy były w porządku po przyjeździe przez Stoiska w. Piękne otoczenie i również ze względu na położenie na wysokości 1000 m w nocy chłodzenia, że zaletą dobry sen w ciepłych okresach.

André G.
Właściciele
14/08/2018
Dziękuję bardzo za komentarz.
Dzięki naszym najlepszym wiadomościom z Franches-Montagnes.
A. Grin i D. Dobler
Odkryj to zakwaterowanie
#21045 Mieszkanie Les Breuleux
4.5/5 - Ekstra

Spędziliśmy wspaniałe wakacje w mieście Ban Phe.
Dom jest piękny i komfortowy, basen wybitne, dobrze położony, saleng lub istotne skuter do ballady.
Dzięki Lionel za organizację naszego pobytu i jego postępy!
Miasta Ban Phe jest warte zobaczenia i spotkań mieszkańców pozostanie dobrą pamięć.

Odkryj to zakwaterowanie
#10072 Willa Ban Phe
5/5 - Niezapomniany

Nie tylko mieszkanie jest perfekcyjnie dostosowane do opisu, piękne i czyste, ale, że życzliwość i uwagę Adelina były nie do pobicia. Odbiera nas z nieskończoną liczbę zalecenia, obsługuje drukowanych i nawet wykwintne domowy dżem.
Bez wątpienia, naszym pierwszym wyborem, gdy wrócimy do Lizbony.

Piękny wystrój, recepcja ze świeżych owoców, kwiatów, Porto... Niezapomniane chwilePiękny wystrój, recepcja ze świeżych owoców, kwiatów, Porto... Niezapomniane chwile © TaniaMzM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#67417 Mieszkanie Lizbona
4/5 - Błyszczący

Willa była zgodna z opisem ad i zdjęcia, mieliśmy przyjemny pobyt z rodziną, cieszyliśmy się ładne i bardzo zadbane complex, blisko plaży, wieczorem, depcząc wody, czysta plaża sklepów i niewiele zatłoczone, z bardzo dobrze wyposażoną kuchnią czuje się jak w domu. ale szczególnie właściciel bardzo przyjazny i bardzo czuły. Będę ponownie czynszu bez wahania.

Odkryj to zakwaterowanie
#67316 Willa Mirleft
5/5 - Bez Zarzutu

Maria jest piękny osobę i jej dom w Furnas jest godny podziwu.
Dom jest osobliwy, wszystkie opisane udogodnień i rzeczy, które znajdziesz w domu (nożyczki, igły i nici), ale bez uczucia jak będziemy mieli porwany cudzego życia...
Jak może się zdarzyć, gdy miejsce wydaje się na niedrogie, aby mogło być prawdziwe. Maria próbował nas spotkać, ale mamy trzymany chybianie siebie. Że było dobrze przez nas, ponieważ mamy dom dla jego prywatności, mimo, że znajduje się w samym środku miasta.
Co było opisane było ogromne podwórko, gdzie Siedzieliśmy na leżaki, które swiveled ponownie, abyśmy mogli pić wino i spojrzeć na wszystkie gwiazdy, które świecić tak jasne na jasną noc na niebie Azorian.
Dziesięć minut spacerem do Poca Da Dona Beija gorących źródeł i po drugiej stronie ulicy od Terra Nostra garden był doskonały. Oprócz skoro inne wulkany, w samym środku Furnas jest, gdzie chcieliśmy, aby być. Naprawdę nie mogło być ładniejszy i mieliśmy sposób potrzebne więcej miejsca niż my. Jeśli jesteś osobą, która chce odpocząć w środowisku chill (zwłaszcza poza) z kawa herbata wino itp to miejsce jest dla Ciebie.

Odkryj to zakwaterowanie
#49887 Dom Furnas
4.5/5 - Bez Zarzutu

W tej przepięknej spędziliśmy dziesięć dni. Dom jest dobrze wyposażony i na zewnątrz jest Znakomity, basen, grillowania, ziemi... Cartaxo znajduje się wycieczki zarówno na południu, do Lizbony, do wybrzeża, Obidos, Peniche, w kierunku północnym, Foz do Arelho, Sao Martinho do Porto, Nazaré... Właściciele, uroczy, bardzo gościnni, pomocne, wspaniali ludzie. Dziękuję za wszystko, Maria Isilda i Mario.

Odkryj to zakwaterowanie
#72476 Domek Cartaxo
4/5 - Bardzo Odpowiedni

Dom kampanie w pobliżu Gonnesa, w strategicznym miejscu, dotrzeć do plaż Sulcis, Północnej i Południowej. Przytulne, dobrze utrzymane i funkcjonalnej przestrzeni na werandzie, aby jeść i zorganizować grilla. Uwaga: supermarket w pobliżu. Michele własne są przyjazne i pomocne, zarówno dla potrzeb pobytu i dostarczenie informacji o turystycznych atrakcji i lokali opcje w obszarze. Polecam.

Odkryj to zakwaterowanie
#58055 Dom Wiejski Gonnesa
4.5/5 - Niezrównany

Pięknej okolicy, dobrze rozplanowane, bardzo dobrze wyposażony niklu villa i basen.

Kontakt dostępny i serdeczny; Bardzo miła obsługa. Było ośmiu nas i jesteśmy w żadnym momencie nie czuł ciasno. Ponadto czas był częścią i tak może się ona na cały tydzień (grill, petanque,...).

Rekomenduj.

Francine L.
Właściciele
11/08/2018
Dziękuję za komentarz. Robimy wszystko, aby zadowolić lokatorów. Dziękuję.
Odkryj to zakwaterowanie
#21012 Wiejski Dom Saint Florent sur Auzonnet
5/5 - Błyszczący

Jest to idealne mieszkanie dla rodziny, byliśmy bardzo wygodne i właściciele byli bardzo poprawne

Odkryj to zakwaterowanie
#57013 Mieszkanie Benidorm
4/5 - Wyśmienity

Bardzo dobry właściciel, dostępne i daje bardzo dobre Rady. Laura dał nam jego warzywna ogrodu i doskonały dżem.
miejsce jest idealne, jeśli chcesz odpocząć i odwiedzić Porto w tym samym czasie, trzeba mieć samochód, jednak iść na Porto (5kms), transportu wspólnego ok ale przewidzieć 40-45 minut. Spędziliśmy wspaniałe wakacje, nawet jeśli apartament miał doznała uszkodzenia wody przed.

Odkryj to zakwaterowanie
#2497 Mieszkanie Vila Nova de Gaia
5/5 - Wyśmienity

Identyczne zdjęcia do witryny, bardzo czyste i przyjemne.
Bardzo przestronne i jasne, szybkie i z dobrym dostępem do Internetu.
Bardzo przyjemny pobyt i przyjazny personel, lokalizacja

Odkryj to zakwaterowanie
#49887 Dom Furnas
3.5/5 - Środki

: duży basen otoczony przez rośliny, krajobraz z drzew oliwnych w pobliżu gościnność właścicieli-: nie została określona w ogłoszeniu, że to było z 2 apartamenty i nie jeden dom, więc basen w partager.heureusement 2 rodzin, którzy domagają się byli spokojni i fajne.
nie funkcjonalne meble: krzesła nie można dostosować wysokości jadalni stół, brudne i niewygodnej kanapy, materac w pokoju obok łazienka w kuchni litościwym stanie nie: nie Ociekacz na Zapytaj naczyń, nie deski do krojenia Korkociąg przerwy, Krzywy Skarbnik, ekspres do kawy nie funkcjonalne (wspólne czy nie) kupiliśmy niektóre naczynia do gotowania.
fanem byłoby mile widziane, ponieważ nie air con lub wentylator, jest to czas 1, wynajmujemy dom we Włoszech bez nawet fanem, biorąc pod uwagę ciepła nie jest luksusem

Zdjęcie basen dolcedoZdjęcie basen dolcedo © SylviaPerlangeli @CC
Sara V.
Właściciele
07/08/2018
Przepraszam, że pani nie czuła się dobrze Dostarczałem dom idealnie czysty i wyposażony w łazienkę i kuchnię po prostu przerobiłem i znalazłem dom na początku brudny i nie zapłaciłem nawet za sprzątanie, nie rozumiem, jeśli czegoś brakuje Pani mogłaby zapytać, na przykład, o kibica, aw kuchni były wszystkie przybory kuchenne, żeby ugotować mi wiele błędów, ponieważ na początku zapytałem, czy są one dobre, a ja dobrze mi odpowiedziałem, nie rozumiem powodu tego noża za
Odkryj to zakwaterowanie
#15339 Willa Dolcedo
4.5/5 - Wyśmienity

Zatrzymaliśmy się dwie noce w tym hotelu (kilka i nastolatek).

Byliśmy zadowoleniem. Ustawienie to jest piękne i piękny basen. Miejsce jest bardzo cichy, ale w pobliżu najbardziej charakterystycznych miejsc Soule.
Pokój był czysty i przestronny. W tabeli hosta jest serdeczny i porady właścicieli.

Adres polecam!

Odkryj to zakwaterowanie
#73621 Stara ferma Arrast-Larrebieu
5/5 - Bardzo Rozsądne

Identyczne zdjęcia do witryny, bardzo czyste i przyjemne.
Bardzo przestronne i jasne, umyte arkusze codziennie rano.
Bardzo przyjemny pobyt i miła obsługa, świetny stosunek jakości do ceny.

Odkryj to zakwaterowanie
#49887 Dom Furnas
4.5/5 - Godny Uwagi

Mieszkaliśmy w ten obiekt 25 osób (6 par z dziećmi) Strona główna: gościnność realizowane przez właściciela z zwiedzanie nieruchomości i wyjaśnienie zasad działania są tylko zasady dobrego postępowania i żyć jako Najemca powinien szanować Willa: doskonale nadaje się do naszej grupy, za tydzień w wakacje wspólnego ale także prywatność dla każdej części dostępne przestrzenie i własnego sprzętu.
funkcjonalna kuchnia i bardzo duży 25 kilka telewizorów dostępnych i WIFI OK przestrzeń na zewnątrz urządzenia: 6 pojazdów bez problemów parking ogród konserwowany, aby zainstalować boisko do siatkówki, miejsca do gry w bule taras duży i częściowo pokryte światła i przestrzeni pingpong posiłek duży basen z jacuzzi. To miejsce jest dostępne, aż do 20:00 ze względu na utrzymuje ale on po prostu zapytać właściciela do rozporządzania późno w nocy i było bez problemu sytuacji: ciche z możliwością spacerem od willi w lesie pi NS, grzyb łóżka i małych jezior handlu 5 minut właściciel: znajdujących się w pobliżu, ten jeden jest bardzo dostępne i skuteczne a jednocześnie doskonale dyskretny. Mieliśmy pełne dni i nocy bez komentarza w końcu: piękne, czyste, funkcjonalne, doskonale nadaje się dla grup (dorośli i dzieci) dyskretne i skuteczne zarządzanie polecam bez zadnych wahania

Odkryj to zakwaterowanie
#27006 Willa Bollène
4.5/5 - Wzniosły

Po latach został po raz kolejny do Włoch. I to było Świetne! To było poza natury i kultury kraju, choćby ze względu na naszym pobycie w Casa dei Sogni d'Oro. Gościnność właścicieli czułem ciepłą kąpiel. Apartament pod warunkiem dla nas, w których potrzebujemy: reszta po roku ciężkiej pracy! I spoglądając z tarasu na góry tam było doświadczenie spokojne miejsce. Pół godziny jazdy dzieli ośrodek Moratta, gdzie obok kąpieli w Adriatyku również mogą Państwo pysznych dań kuchni włoskiej. W tym samym czasie Casa nie jest zbyt daleko od historycznego miasta Urbino, Gubbio i Corinaldo, gdzie historia ładny dużo każdy kamień w kapiącą! To będzie, mamy nadzieję, nie ostatni, że przyszliśmy tu nasz wygląd!


Marleen i Jan Salman

Odkryj to zakwaterowanie
#32597 Mieszkanie tradycyjne San Pietro
4.5/5 - Cudny

Bardzo ciepłe powitanie od właścicieli i dzięki za porady na spacery i zwiedzanie do obszaru. Domek jest idealną bazą wypadową do odwiedzenia sąsiednich departamentów wszystkie bogate miejsc turystycznych.
Przestronny domek umeblowane i gustownie urządzone.
Komfort i dobre łóżka.

Mam nadzieję spotkać się ponownie na kolejny sezon, Hubert i Nathalie Tokio (51)

Odkryj to zakwaterowanie
#53321 Stara Owczarnia Bruniquel
4.5/5 - Błyszczący

Casa alegre, z dużą ilością światła i komfort! Doskonała do czyszczenia. Miał po przyjeździe na przekąskę bardzo dobrze rozmieszczone.

Odkryj to zakwaterowanie
#49887 Dom Furnas
4.5/5 - Okazały

Manor House, bardzo dobrze zorganizowane. Byliśmy bardzo dobrze odebrane i traktowane z wielką sympatią.

Powtórz na pewno!

Odkryj to zakwaterowanie
#70803 Dom Wiejski Atalhada
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Po wspaniałych wakacjach Strona główna w ubiegłym roku w tym roku jesteśmy z powrotem z innego członka na wyglądają fantastycznie.

Odkryj to zakwaterowanie
#76172 Dom pański Capelas
5/5 - Skończony

Nr słowa wyrażają zadowolenie.

Denisa Andrea Robert Lenka Sofie

Odkryj to zakwaterowanie
#77017 Mieszkanie dwupoziomowe Nei Pori
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Bujny ogród kwiatów, pięknie zbudowane przez właściciela René, jest rajem dla motyli i kto może korzystać. Szczególnie odpowiednia dla miłośników ciszy i przyrody. Z pięciu tarasach masz piękny widok na okolicę. Z odrobiną szczęścia są Ci tam świadkiem polowania na lokalnym gadożer. W bezpośredniej okolicy-trzeba wziąć samochód w can ty stare wioski, z wąskich uliczek, małych placów, piękne widoki i przytulnych restauracji, lub można chodzić i cieszyć się widokiem zaskakujące i specjalne florą. Dom jest wygodne i w pełni wyposażone. Czujesz się wszystkiego Zapraszamy. René umożliwia swoim Gościom życzę!

Ogrodowe rogu Casa dei FioriOgrodowe rogu Casa dei Fiori © EdithKuiper @CC
Motyl eldoradoMotyl eldorado © EdithKuiper @CC
Jeden z pięciu tarasachJeden z pięciu tarasach © EdithKuiper @CC
Ogrodowe rogu Casa dei FioriOgrodowe rogu Casa dei Fiori © EdithKuiper @CC
Gadożer jako sąsiadGadożer jako sąsiad © EdithKuiper @CC
Rene B.
Właściciele
04/08/2018
Dzień dobry Edith i Mark,

Tysiące dzięki! Jestem bardzo szczęśliwy i dumny z tej recenzji
Odkryj to zakwaterowanie
#15080 Dom Kamienny Castel Vittorio

Ad absolutnie nie jest niezgodne z rzeczywistością. Tylko do ogrodu jest spójne. Pierwsza obudowa woda nie nadaje się do picia i gdy bierze prysznic wody do jaj zapach zgniłych, która pozostaje na skórze i włosach i w domu! Wszystko jest stare, materac musi datuje się na budowę domu, piasek w arkuszach w dniu przyjazdu!
Zmywarka nie istnieje... 3 miski wreszcie garnki... kwiaty nieliczne naczynia kuchenne.
Dodatkowe łóżko należy planować w rzeczywistości był materac na podłodze... Dom znajduje się w ścieżce w środku nic nie.
Rady, Uruchom.

Wc... Wc... © Natou2608 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#18152 Mała willa Vieira de Leiria
5/5 - Doskonały

Mieliśmy bardzo miły i relaksujący tydzień w loży doliny!
Właściciela (i jego rodziny) jest bardzo ciepły i zawsze dobre Rady... bez ingerencji.

Domek jest przestronne i przyjemne, otoczony zielenią, lasów i zwierząt! Kochaliśmy się! I co z dzieci: mieli do swojej dyspozycji wiele gier, książek i one były w stanie opiekować się zwierzętami... paszy i przytulić królików (makaronik nawet wykonał nam niespodziankę powiększanie rodziny), dbać o świnie Indii, jeździć konno) idealne i Eden), nie wspominając już o Gaston, niesamowite psa rodzinnego!...

Gorąco polecamy! I wkrótce Tania!

Odkryj to zakwaterowanie
#18915 Ranczo Soucht
5/5 - Bardzo Rozsądne

Lokalizacja jest cichy i bezpośrednio nad morzem, mieliśmy spokojny wypoczynek. My bardzo się podobało. Recepcji Naima był mile widziane, a także komunikować się z Mr Boccara również był bardzo przyjazny.

Bardzo ładny widokBardzo ładny widok © lali @CC
Po prostu pięknePo prostu piękne © lali @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#1623 Willa Taghazout
4.5/5 - Godny Uwagi

Na 2-16 lipca 2018 pozostał nam (para, zarówno 63 lat) w mieszkaniu lizak, bardzo czyste i dobrze wyposażone. Było bardzo miło, do samochodu na miejscu (z ZAMKNIĘTA brama). Piękna pogoda wykonane, że mamy wiele na przyjemnym tarasie i w ogrodzie może pozostać.
Apartament w odległości spaceru od Mosel. Dla nas jak mamy nasze serca można odebrać pieszych podczas wielu spacerów, które zrobiliśmy w obszarze. Bullay jest również doskonałym miejscem do pięknych miejsc w okolicy, takich jak Cochem. Przez dwa tygodnie są tacy jak my, tak dobrze, że nie można wykluczyć, jest tutaj jeszcze raz wrócić.

Piękne widoki na mieście Bullay podczas spacerówPiękne widoki na mieście Bullay podczas spacerów © hvdvaart @CC
Piękne małe wioski wzdłuż MozeliPiękne małe wioski wzdłuż Mozeli © hvdvaart @CC
Mieście Bullay z góry po drugiej stronie o MozeliMieście Bullay z góry po drugiej stronie o Mozeli © hvdvaart @CC
Piękny most w 'double' o mieście BullayPiękny most w 'double' o mieście Bullay © hvdvaart @CC
Most z brzeguMost z brzegu © hvdvaart @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#6663 Mieszkanie Bullay
4.5/5 - Dobry

7 z nas wspólne ten dom na czas trwania imprezy sportowej. Aby powrócić do tego sanktuarium w górach za Papeete była radość. Spektakularne widoki, niesamowita, zachody słońca i spokojnej okolicy złożony z naszego pobytu bardzo szczególne. Właściciel był piękny i przydatne, nawet ratowania nas, gdy mieliśmy akumulatora. Samochód jest niezbędne.

Odkryj to zakwaterowanie
#26317 Willa Papeete
5/5 - Okazały

Zatrzymaliśmy się w piękny "Tahiti Strona główna" przez dwa tygodnie, podczas naszej konkurencji IVF (Outrigger Canoe) świat sprinty. Domu okazały się być idealny dla naszej grupy wioślarzy, bo to był duży, fajny i bardzo wygodne. Wspania³e widoki 320 stopni i otacza duży basen i pokład pod warunkiem Witamy zwolnieniem z naszych ciężkich dni konkurencji i krzątanie Papeete ruchu. Dom miał wszystko, co potrzebne, mnóstwo łazienki, duże łóżka, dobrze wyposażona kuchnia (przyprawy) i dobry pralnię. Ogród jest piękny. Mieliśmy kilka piękne wieczory moczenie w tę wspaniałą atmosferę tak, że możemy didin't chce odejść. W sumie to bardzo szczególne miejsce i Natea był fantastyczny hosta. Mauruuru.

Odkryj to zakwaterowanie
#26317 Willa Papeete
5/5 - Wspaniały

Dobrze utrzymane, wynajem wakacje bardzo i Niepokalanej gospodarstwa domowego w cichej Świetne miejsce. Dzielny Franciszek redid go ze smakiem i pasja.
bardzo piękne miejsce.

Odkryj to zakwaterowanie
#72842 Dom Kamienny Condom
5/5 - Wyśmienity

Bardzo uroczy, cichy w domu (w porównaniu do naszych holiday park w zeszłym roku). Plaży jest zaledwie 5 minut i masz naprawdę ładne beach bar. Wydmy, Zatoki Perskiej z przodu i z tyłu piękny przestronny taras z widokiem na staw i ogród pełen kwiatów. Piękny spacer do Daniel za pośrednictwem plaży lub las sosnowy. I co ładnej pogodzie mieliśmy! Właściciel jest bardzo przyjazny i pomocny!

widoki z tarasuwidoki z tarasu © MaVe @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#2872 Dom Typowy De Haan
4/5 - Błyszczący

Villa doskonale spełnia opis, czyste i bardzo dobrze wyposażone.

Właściciel jest pomocny, uprzejmy i bardzo czuły.

Wielkiej plaży kilka metrów i Restauracje w okolicy.

To idealne miejsce dla miłośników spokoju.

Morris M.
Właściciele
24/07/2018
Nasi goście są piękni ........ Dziękujemy, mamy nadzieję, że wkrótce wrócimy do Villa Surphinia.
Odkryj to zakwaterowanie
#342 Willa Bari Sardo
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Miejsce jest cichy i dobrze położony. On ma to, czego potrzeba, w okolicy, ich przechowywania jest dobrze zaopatrzony z dużą ilością owoców i warzyw, ale nie tak! Istnieją, ryż, makaron i tak dalej.

Mieszkanie jest komfortowe i dobrze utrzymane, dekoracji jest również idealny dla mnie!

Gdy miał pytania lub potrzebujesz porady, one zawsze mi odpowiedział i w godzinach, które nastąpiły po moje e-maile!

Bardzo polecam ten Apartament!

Odkryj to zakwaterowanie
#43632 Mieszkanie Kenzingen
4.5/5 - Cudowny

Jest to 2 raz, pobytu w jednym z 2 apartamenty w ten piękny bardzo wygodny dom, gdzie wszystko jest pomyślane dla dobre samopoczucie Gości. Śniadaniem i kolacją na tarasie przed dość Cove Katos Fellos są niezapomniane.

Ciepłe powitanie i dostępność Franciszek i Annick uczestniczyć w całkowity sukces święta. Adres polecam

Odkryj to zakwaterowanie
#20214 Dom Kato Fellos
4.5/5 - Niezrównany

Wspaniały pobyt.

Poszedłem do morza fajerwerki 14/07.apres Boucharel Bay, po końcówkę Calles, możesz korzystać z olśniewający widok pożarów St. Raphael, dobrze daleko w nocy. Odpalam Sainte-Maxime i Saint-Tropez, na każdej stronie i w dolnej części zatoki St-Tropez Grimaud pożarów.

4 diody rozwijać jednocześnie. To wzniosłe. Powrót do portu w świetle księżyca w pełni.

To jest wspaniały. Remake

Na wzgórzach Ramatuelle i Gassin na horyzoncieNa wzgórzach Ramatuelle i Gassin na horyzoncie © ReneeV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#74502 Mieszkanie Saint Aygulf
5/5 - Hojny

Miły, ma wszystko i nie powinno być koybalas nic, jest w pobliżu plaży!

Odkryj to zakwaterowanie
#5016 Mieszkanie Plataria
5/5 - Cudowny

Mamy miał krótki pobyt, ale pełen wspaniałych wspomnień.
Właściciele są piękne i bardzo opiekuńczy.
Właściwość jest więcej niż 1 ha, a widok jest wspaniały.
House i jego wspaniałe letnia kuchnia, basen, kręgielnia... wszystko było idealne.
Dzięki jeszcze raz za gościnność i delikatne grzeczności, i na pewno wrócimy!

Odkryj to zakwaterowanie
#40003 Dom Prowansalski Venterol
4.5/5 - Błyszczący

Dom jest dom lalki z wygodami i bardzo kompletne wyposażenie.
Właściciel jest przytulny i przyjazny.
Cena jest prawo na Średni sezon, trochę drogie dla sezonie.
Jedynym minusem jest trudności, dostęp do wypożyczalni, wąską ścieżką. Jednak miejsce jest ładne i plaży pozostaje mało oblegane przez turystów. Obszar ten jest wspaniały i miły silny mieszkańców. Naprawdę udany.

Odkryj to zakwaterowanie
#49974 Dom Kamienny Luarca
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Drugi pobyt w tym domku... cichy, proste, bardzo dobrze wyposażony, kuchnia, wygodne łóżka, klimatyzacja, dyskretna i bardzo dobrej... po prostu trochę zbyt mały telewizor

Odkryj to zakwaterowanie
#26887 Willa Cébazan
4.5/5 - Wspaniały

Dom doskonale położony, z plaży i długie spacery na tablicach wzdłuż pobliskiego morza.

Środowisko jest spokojny i dom jest prosty skromny ale dobre miejsca i wszystkie niezbędne gospodarstwa domowego i pościel.

Autobus nr 15 z postojami na 50 m w lewo lub w prawo, gdy wychodząc z domu, przynosi 1,90 i 3/4 godziny na stacji autobusowej w Porto, w pobliżu katedry i piękne Sao Bento dworzec.

Właściciele mieszkają w domu następnego, dyskretna i pomocna.

Odkryj to zakwaterowanie
#19949 Willa Vila Nova de Gaia
4.5/5 - Wyśmienity

Niebieski miejsce, idealne do domu pomocy i usługi 100% zawsze czysty basen, byliśmy lepiej, niż w naszym domu, również na plaży można zjeść w restauracji kiosk dania z ryb i mięsa pyszne. Aby uwierzyć, Caribbean plaża z co najwyżej 10 parasole, w raju

Odkryj to zakwaterowanie
#342 Willa Bari Sardo
5/5 - Błyszczący

Ładne, przytulne, ciche, czyste, super słodkie osób

Odkryj to zakwaterowanie
#18754 Dom Wiejski São Pedro de Tomar
5/5 - Bardzo Dobrze

Mieliśmy naprawdę piękny czas w Olive Grove Farm. Miał zaledwie tydzień, ale na pewno tu wrócę w przyszłym roku albo rok po z przyjaciółmi.

Wszystko było tak dobre, jak stronie przewidywane. Kochaliśmy wszystkie duże pokoje, które zostały dobrze urządzone i miał kilka kamienne ściany. Bardzo osobliwy i uroczy stary dom pięknie odrestaurowany, chociaż było trochę effervesce tynku w kilka pokoi na parterze, jak należy sobie wyobrazić, że istnieje żaden kurs wilgotne, ale wydaje się być nie wilgoci.

Kochany, basen i okolica-z pewnością widoki są przepiękne. Było miło zobaczyć naprawdę olbrzymi basen, który został pięknie rozgrzać. Wieś sklepy (2) przechowywane dobry wybór żywności, ale trochę drogie w porównaniu do supermarketów, gdzie zrobiliśmy większość naszych sklepów. Na pewno potrzebujesz samochodu tutaj-chyba, że kochasz, chodzenia, mimo, że istnieje dość dobry autobusowe z wioski, które moja córka wykorzystywane dwa razy.

Abruzja to z pewnością jeden z lepszych obszarów Włoch (są one nazywane Państwa?) z bardzo wysokimi górami i zielone pola. Z pewnością zróżnicowany krajobraz, ale pięknie dziewiczej nawet przez turystykę. Oprócz plaż (preferowany Frankovilla do Pescara) i basen nie robimy dużo zwiedzania.

Bardzo chciałbym wrócić na okres dłuższy dowiedzieć się więcej-nasz tydzień poszedł zbyt szybko!

Kevin F.
Właściciele
04/07/2018
Благодарим вас за отзыв и очень приятно, что у вас был хороший отдых на ферме Олив-Гроув. С нетерпением ждем встречи с вами снова.
Odkryj to zakwaterowanie
#54903 Stara ferma Serramonacesca
5/5 - Wielki

Był to drugi raz, gdy zatrzymaliśmy się w Olive Grove Farm. Byliśmy zalecane przez niektórych przyjaciółmi w 2010 roku i byliśmy tu pierwszy w lecie 2011. To było dobre wtedy, ale ponieważ wiele więcej zostało opracowane. Mogliśmy przejść właściwie małą rzekę na dnie ziemi i miał kilka świetnych gier rodzinnych. Dzieci uwielbiały bawić się zapór budowlanych Stream - choć woda była trochę zimno dla nas. Dom jest piękny z dużą ilością miejsca, wiele udogodnień i dobrej jakości meble szczególnie piękny włoski antyczne w tym, co nazywają otwarty pokój - nie ma okien tylko żaluzje. W kuchni jest super i dobrze wyposażone, ale nam się najbardziej podobało tarasie po prostu piękne widoki w każdym kierunku i super basen. Serramonacesca (około 10 min piechotą) jest niezniszczone włoskie miasteczko z kilku wspaniałych ludzi i dwa bary i Adriatyku nie było zbyt zatłoczone cleab piaszczystych plaż. Całkowicie prywatne - nawet pływał nago czasem. Wiele działań zewnętrznych i rzeczy do zrobienia. Gorąco polecam!

Kevin F.
Właściciele
04/07/2018
Dziękuję, cieszę się, że miałeś dobre wakacje
Odkryj to zakwaterowanie
#54903 Stara ferma Serramonacesca
5/5 - Skończony

Domu komfortowe czyste i bardzo dobrze załatwione przez właściciela.

Z pięknym panoramicznym widokiem, plaży capo comino dostępne na piechotę.

Samochodem można dojechać innych plaż. obszar jest bardzo cichy i właściciel zawsze dostępne wnioski bardzo dobry i miły.

Piękne wakacje na pewno

Odkryj to zakwaterowanie
#39021 Dom Capo Comino

Pozycja statku jest niesamowite, ale łódź jest w złym stanie czystości wewnątrz i na zewnątrz. Wcześniej mieszkaliśmy w łodzi w 2012, a warunki nie były dziś znacznie lepiej. Prawdziwy wstyd, ponieważ lokalizacji i w tej cenie na pewno zasługuje na więcej. Wnętrze jest wypełniona łóżka wszędzie, wygląda bardziej jak rekolekcje niż wynajem.

Nie polecam czynszNie polecam czynsz © maf0334 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#16152 Barka 15. dzielnica Paryża
5/5 - Wspaniały

Przyjazny personel do przyjazdu łodzi, Franciszek i Annick pokazał nam wszystkie udogodnienia apartamentu: jest nawet ładniejsza niż Zdjęcia!

Mieszkanie jest komfortowe, ozdoba schludny i doskonały w każdym szczególe, wspaniały widok z tarasu, byliśmy 4 przyjaciół pakowane przez naszego miejsca zamieszkania!

Strony do odkrycia Andros, skorzystaliśmy z wszystkich ich porady, ballady, miejsc, plaż, restauracji (bardzo dobrze przyjęty zarówno przez Francesco...).

Jedno pragnienie, wrócić!

Pomysł z pobytu z lewej tarasiePomysł z pobytu z lewej tarasie © AnnieBr @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#20214 Dom Kato Fellos
5/5 - Wielki

Spędziliśmy wspaniały pobyt w Andros w urokliwych wnętrzach.
Nasz Apartament był bardzo komfortowe, przestronne i doskonale urządzone.
Widok z tarasu, był niezapomniany!
Właściciele byli bardzo przyjazny i troskliwy.
Wracamy do Andros!

Odkryj to zakwaterowanie
#20214 Dom Kato Fellos
5/5 - Cudny

Zatrzymaliśmy się w tę niesamowitą willą z rodziną i są szczęśliwe chwile spędziliśmy w polu! To trudno krzyż hosty życzliwości i dobroci jako Marie Geneviève. Czuliśmy, że tutaj w domu, na lepsze...

Odkryj to zakwaterowanie
#19213 Willa Calvi
5/5 - Bardzo Dobrze

Jest to 5-gwiazdkowy hotel zamiast 4 gwiazdki. (patrz mój poprzedni Ocena RKROLS)

Odkryj to zakwaterowanie
#50101 Willa Méjannes le Clap
5/5 - Godny Uwagi

Byliśmy z 4 pary w domu. Za domem jest przestronne, zacieniony parking z dostępu unensehbarer.
Bardzo przestronny salon z w pełni wyposażoną kuchnię, duża lodówka i zamrażarka olbrzymie dozowania.
Sypialnia jest fantastycznie piękne łazienki z marmuru - wspaniałe widoki na morze.
Również pozostałe pokoje są gustownie urządzone z łazienką.
Szczególnie imponujące, bardzo duży otworzyć taras z basenem. Tu siedzieć i niezakłócony widok na morze można delektować się absolutną ciszę - idealne miejsce na relaksujący.
Gorąco polecamy Villa.

Odkryj to zakwaterowanie
#49930 Willa Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Dom jest opisane. Jest to bardzo wygodne, czyste. Spokój gwarantowany.
Ten trzygwiazdkowy hotel znajduje się w małym zakątku raju, w pobliżu oceanu.
Zapraszamy jest przyjazny i otrzymali wszystkie niezbędne wyjaśnienia.
Maura (właściciel) jest bardzo czuły i opiekuńczy. Teraz spotyka, wiadomości e-mail lub SMS.
Trochę mniej, 2 łóżka double140, być może trzeba zmienić dla 160 łóżko lub dwa pojedyncze łóżka (one dużo trzeszczały, była bardzo niegrzeczna). Dom jest 5 km samochodem od 1 PUB i handlu.
Gorąco polecamy ten wynajem, stosunek jakość / cena jest idealny.

Odkryj to zakwaterowanie
#74674 Dom Kamienny Ballyconneely
4/5 - Bardzo Odpowiedni

Opis domu zgadza się dość meczu rzeczywistość. Właściciel bardzo pomocny, mimo, że był nie na miejscu. Oprócz wszystkich innych atrakcji warto La Grotte de la Salamandere zaledwie 5 km. Jeden z najpiękniejszych jaskiń, jakie kiedykolwiek widziałem.

Odkryj to zakwaterowanie
#50101 Willa Méjannes le Clap
5/5 - Niezrównany

Spędziliśmy tydzień Dream w ten piękny obiekt, bardzo dobrze urządzone i bardzo ciche.

Przy basenie bardzo dobrze utrzymane nas odświeżony przez cały dzień, Wyposażenie willi jest kompletny i jakości, pościel jest nowy.

Mała wieś Callas uroczy, jego ładny rynek i jego Restauracje są bardzo ładne. Z pewnością wrócimy.

Odkryj to zakwaterowanie
#8641 Willa Callas
4.5/5 - Cudny

Od samego początku do końca, wszystko poszło dobrze!

Thomas był bardzo doskonały rezerwacja - on powitał nas bardzo uprzejmy sposób, dostawy potrzeb i był bardzo uważny podczas pobytu bez ingerencji.

Willa jest zgodny z opisem, a nawet lepiej niż zdjęcia. Willa jest wygodne do życia nawet wtedy, gdy ma wiatru, bo bardzo dobrze zaprojektowane, widok jest wspaniały na dolinę i morze.

Villa jest idealną bazą do odkrywania wyspy Paros... wracamy z przyjemnością!

Odkryj to zakwaterowanie
#23713 Willa Naousa
5/5 - Wzniosły

Bardzo ladny domek, z wszystko, czego potrzebujesz, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz domu.
Posiada on duży, umeblowany taras, nowoczesne meble w kuchni, a reszta. Prywatny parking, obok głównego wejścia mieszkanie.

Połączenia środkami transportu publicznego można dojść w kilka minut na piechotę.
Hotel znajduje się w pobliżu morza i wszystkich usług. Wakacje dla mojej rodziny z pięciu były idealne.

Maria dzięki za wszystko. Mamy nadzieję, że powrót na koniec roku.

Maria Del Mar M.
Właściciele
15/06/2018
Thank you very much for your kind comments. I am working everyday to have my apartments nicer to the customers. Our goal is your best holiday in the island.
Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
4/5 - Cudowny

Wielki apartament gdzie idziemy powrót każdego lata od... i tak, to już 10 lat!

Dobrze umieszczone w pobliżu wsi do rogalików i papier na piechotę.

Domu Jerry i Jackie jest zawsze miły i jesteś naprawdę dobry czas.

To proste, nie mogę iść gdzie indziej na wakacje!

Odkryj to zakwaterowanie
#6793 Mieszkanie Vallouise
5/5 - Godny Uwagi

Obszar jest miłośników plaży i na południe od wyspy.

Mieszkanie jest ładny, czysty, ładny balkon z widokiem na plażę. Jest dobrze wyposażony, blisko na basen i do każdej usługi.

To jest wolny do parku, w pobliżu kompleksu. Ma ona także, transportu publicznego, naprzeciwko kompleksu. Obszar jest pełna sklepów, supermarketów, restauracji i innych.

Przezroczyste plaży jest zaledwie przed głównymi drzwiami.

Naprawdę doskonałe, aby spędzić idealne wakacje.

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Wielki

Gite Fantastyczny: pięknej lokalizacji; komfortowo urządzone, pomocne; piękne otoczenie dla pieszych; spływy kajakowe; motocyklowych etc... i bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

Odkryj to zakwaterowanie
#8017 Dom Kamienny Laforêt
5/5 - Okazały

Powitanie było ciepłe, jak wracam do domu. Pokój urządzony w stylu rustykalnym z spokojne kolory i wysokiej jakości materiałów. I każdy dzień jest miły kryty łóżka. Śniadanie świeży sok pomarańczowy.
różnych kawy do wyboru (latte macchiato).
Basen w ogrodzie krajobrazowym, dał nam niezbędne chłodzenie.
Również lodówkę z własne pole to dobry pomysł.

Odkryj to zakwaterowanie
#15711 Siedziba Tourves
4.5/5 - Błyszczący

Bardzo miła gospodyni, pod warunkiem, wolne od opłat 2 rowery.
Apartament jest idealny dla rodziny z dziećmi samochodu, jest również parking, w razie potrzeby. Ale można zrobić wszystko na piechotę w Bonassola, plaża jest jedynie 3 minuty na dość płaskiej drodze. Wszystko-w-jeden naprawdę ładne miejsce na spokojny wypoczynek.

Odkryj to zakwaterowanie
#8556 Mieszkanie Bonassola
5/5 - Wyśmienity

Mieszkanie jest wewnątrz ładne i dość skomplikowane. Taras jest ogromne z meblami i wspaniały widok na morze.

Apartament jest czyste, ładne, dobrze wyposażone. W pobliżu morza i każdej usługi. Prywatny parking blisko głównych drzwi.
To było idealne dla nas, aby wrócić ponownie.

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
4/5 - Okazały

A notre depart on a du régler une somme pour le chauffage pourtant cela n'est pas indiqué dans le tarif alors c'est une mauvaise surprise cela devrait etre notifié

Odkryj to zakwaterowanie
#36321 Mieszkanie Saint-Martin-Vésubie