WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

5/5 - Doskonały

1000 dzięki i gratulacje dla Alexander dla jego personel i jego dostępności.

Piękne i bardzo dobrze wyposażony pokój. Dobre śniadania ze świeżych produktów, jakości dodatków.

Niestety nie mógł jemy obiad w restauracji, ale będziemy z powrotem obietnica!

Elżbieta

Odkryj to zakwaterowanie
#15453 Dom Castillonnès
4.5/5 - Niezapomniany

Jesteśmy tutaj po raz drugi, więc wzięliśmy trochę zabawy w zeszłym roku. Dom jest piękny jest właścicielem jest zawsze dostępne w razie potrzeby. Basen, relaks, wizyty... ale szczęście. W przyszłym roku, mam nadzieję.

Dzięki za garnek miodu!

Bruno G.
Właściciele
11/04/2018
Zawsze cieszę się, że cię znowu widzę. Do zobaczenia wkrótce, mam nadzieję.
Odkryj to zakwaterowanie
#5649 Willa Tremês
4.5/5 - Doskonały

To dobrze trafiłeś! Mamy przebywał w Grecja 11 dni i pozostała tylko jedną noc w tym miejscu! mieliśmy gospodarzom wielkie i nie tak wielki, ale ta lokalizacja topy miarę je co czujesz powitanie i chętny do pomocy w jakikolwiek sposób! spotkał nas gdzie byliśmy dał nam żywności, który był wielki i dał nam przejażdżkę na prom z żadnego interesu dołączone. Naprawdę są przykładem do naśladowania!

Odkryj to zakwaterowanie
#18632 Studio Naksos
4.5/5 - Ekstra

Na kaprys zdecydowaliśmy się na cieszyć się chwilą relaksu. Mamy zarezerwowane domek Papitou. Nie byliśmy rozczarowani.
Kabina jest piękny i bardzo ładne...
Poszliśmy tam z naszym psem, który ma bardzo mile widziane spacery w lesie za domek.
Ale muszę powiedzieć Ci o Papitou i Mamitou, którzy są bardzo przytulne, ciepłe i w tym samym czas tak dyskretny osób. Nawet nie mamy wrażenie, że ich było.
Ponadto, jako gospodarz Mamitou oferuje nam pełne tacy pyszne kotleciki

Odkryj to zakwaterowanie
#70586 Chalet Hockai
5/5 - Sensacyjny

Był to jeden najlepszy doświadczenie naszego życia!
Everithing był znakomity.

Dali nam dobry transfer z lotniska, podniósł nam się.

Mnie i mojej żony byli bardzo szczęśliwi, gdy Przyjechaliśmy w naszym pokoju, pokój miał widok na morze, bardzo dobra lokalizacja i cieszyliśmy się najlepsze zachody słońca w naszym życiu.
Personel był bardzo przyjazny i gościnny i właściciele byli bardzo bardzo dobry dojazd.

Niektóre z działań, jakie oferują, zwłaszcza miasta tours i quad safari kochaliśmy. Jedzenie było niesamowite. kochaliśmy się.

Mamy nadzieję, że wkrótce.

To jest zdalnym plaży, które odwiedziliśmy, gdy wynajęliśmy samochód, Agios Gordios najpiękniejszych plaży To jest zdalnym plaży, które odwiedziliśmy, gdy wynajęliśmy samochód, Agios Gordios najpiękniejszych plaży © GreyG @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#46580 Mieszkanie tradycyjne Agios Gordios
4.5/5 - Wyśmienity

Śniadanie było doskonałe, i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu możliwość przechowania bagażu.

Lokalizacja jest dobry i dzięki ludziom, którzy byli urocza.

Powrócimy każdej chwili!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#18632 Studio Naksos
5/5 - Bardzo Dobrze

Doskonały!
Śniadanie było bardzo obfite i doskonały wieczór barbecue!
Je się to też z Stavros i mieliśmy wspaniały czas!
Rekomenduj!!
Na pewno tu wrócę!

Odkryj to zakwaterowanie
#18632 Studio Naksos
5/5 - Niezapomniany

Bardzo ładne, możemy zostały przyjęte przez kapitana i jego żona. Mają nas zalecane do niektórych atrakcji w Maastricht i mapę miasta. Kabina jest bardzo ładnie urządzone i był większy, niż sądziliśmy. Spędziliśmy bardzo miły wieczór w Maastricht i zjedliśmy śniadanie następnego dnia rano naprawdę dobrze na pokładzie. ... Nam zrobi to ponownie w każdym przypadku w sumie.

Odkryj to zakwaterowanie
#31614 Barka Maastricht
5/5 - Wyśmienity

Pobyt był wspaniały. Apartament przerosło nasze oczekiwania, środowisko jest Świetne (jest nawet supermarket) i urbanizacji jest Świetne dla dzieci i dorosłych.

José A.
Właściciele
04/04/2018
Dla nas bardzo ważne jest zapewnienie ci spokojnego wypoczynku, bez nieprzewidzianych okoliczności i spróbowanie, abyś poczuł się jak w domu, będąc jedyną troską, zasłużonym odpoczynkiem.
W tym przypadku, gdy z twojej strony wszystko jest łatwe, bardzo łatwo jest sprawdzić, czy wszystko idzie dobrze.
Bardzo dziękuję za wszystko i mam nadzieję, że wkrótce zobaczę cię w Costa Ballena.
Odkryj to zakwaterowanie
#45110 Mieszkanie Rota
5/5 - Wyśmienity

Wspaniały czas w cudownym miejscu. Pięknie i bardzo osobiście umeblowanym domu, duży ogród, prywatny basen, spokój, cisza. Dużo lepiej niż reklamowane.

Odkryj to zakwaterowanie
#42749 Willa Carvoeiro
5/5 - Wyśmienity

Testowałem sporo b & b wszędzie we Francji, ale Farigoule pozostanie dla mnie magiczny! Przede wszystkim osobowości i życzliwość Patrick, nasz gospodarz, z którymi mamy mojej żony i od razu uderzyć go. Dobry nastrój i udostępnianie są silne wartości do Farigoule. O taki punkt, że mamy w domu przyjaciół. Mieliśmy też okazję poznać innych Gości w Bretania i Północnej, z którymi dzielimy aperitify, petanque, basen... Więc dziękuję Patrick za ten wspaniały tydzień nie jesteśmy gotowi zapomnieć! Więc dla wszystkich, którzy kochają ludzi, udostępnianie i dobry humor, się ślepo Farigoule!

Odkryj to zakwaterowanie
#16681 Dom Prowansalski Baudinard-sur-Verdon
5/5 - Doskonały

Dom jest bardzo wygodne, bardzo przyjazny właściciel, byliśmy bardzo zadowoleni z naszego pobytu. Środowisko jest idealne, piękne plaże z krystalicznie czystej wody. Polecam go dla każdego, kto szuka spokojnej wakacje Pokój na morzu.

Odkryj to zakwaterowanie
#35526 Willa Stavros
4.5/5 - Cudny

Wynajęliśmy ten piękny dom z przyjaciółmi do St. Patrick's day. Jest funkcjonalny, bardzo duże i idealne dla dużej rodziny lub dużej liczby osób. Piękny jest widok jeziora lough corrib. David Pearson jest szczególnie uważny i ostrożny, host, z którym kontakty są szybkie i bardzo przyjazny.
Gorąco polecamy ten Wynajem dla swojego spokoju, jego widok. i jego bliskość do Galway (40 minut).

Odkryj to zakwaterowanie
#23302 Dom Headford
5/5 - Bardzo Dobrze

Od pierwszych chwil które kontaktu Christina, uprzejmość i jakość... rozumiesz, że przez Twoje zaufanie w to, co, zapewnić dobry początek Życzymy udanych wakacji!

Odkryj to zakwaterowanie
#46810 Dom Typowy Nafpaktos
5/5 - Skończony

Witam mamy zamiar z powrotem jeden tydzień wakacji w hotelu villa i muszę powiedzieć, że mieliśmy bardzo miły czas.

Wszystko jest opisane i właściciel prowadzi nasłuch. Basen i willi są bardzo czyste. Relaksujący tydzień w kojący miejscu.

Wrócimy z wielką przyjemnością Laurence

Odkryj to zakwaterowanie
#50101 Willa Méjannes le Clap
5/5 - Ekstra

Estuvinos mnie i mojej rodziny w ten wspaniały dom położony w pięknej miasta Santiago de Cuba.

Miejsce mieści się w samym sercu miasta, nieopodal wszystkich importantres do odwiedzenia.

Alina C.
Właściciele
23/03/2018
Dziękuję przyjacielu, przyjemność mieć cię w domu, wkrótce wrócisz
Odkryj to zakwaterowanie
#41918 Dom Miejski Santiago de Cuba
5/5 - Niezapomniany

Mieliśmy wspaniałe wakacje!
Kabina jest dobrze zlokalizowany (łatwy dostęp i od drogi).
W środku wszystko jest zrobione, że poczujesz się jak w domu.

Nic nie brakuje.

Odkryj to zakwaterowanie
#19937 Dom góralski Châtel
5/5 - Bez Zarzutu

Mieliśmy wspaniałe wakacje. Christian przywitał nas z uśmiechem i wyjaśnił atrakcje regionu.
Wspaniałą ozdobą mix Chiny, vintage itp...
Nasz pies przyjęła zamknięty ogród.
Rekomenduj...

Odkryj to zakwaterowanie
#40337 Willa Mers-les-Bains

Przestronne pokoje z magazynu. Szkoda, że łóżka są zbyt małe dla dorosłych oprócz 1 m 80.
4 pokoje wychodzą na ulicę, hałaśliwe.
Przestronne, choć nieco przestarzały i z salonu sofy rozdarty.
Ładną łazienką.
Niedawno odnowiony kuchnia, ale średniej jakości urządzeń.
Szafką do przechowywania nart piękne.
Sauna, czyste ale niesprawdzone.
Ogród z huśtawką, która wychodzi na budynku (nie wielki dla jacuzzi...).


Gospodarstwa domowego nie zrobił się na dole (pył).

Czarny punkt: bardzo złe Zapraszamy od właściciela, kto nie pyta, jak pobyt był, i który tworzy obiekt, który zniknął, a ona nie podał do nich dotrzeć. Wynik, który jesteśmy zobowiązani przejść do kasy aby wrócić jego depozyt!

Nie będziemy.

Zewnątrz Zewnątrz © JJH3 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#55881 Chalet La Chapelle-d'Abondance
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Mimo szarej pogody, wspaniały pobyt w chałupce.

Odkryj to zakwaterowanie
#74978 Chalet Bungalow Vresse sur Semois
5/5 - Okazały

Uroczy dom położony jest na jednym końcu wyjątkowy ziemi, obejmując oceanu i wibracyjne w rytm cykli słońca, pory roku i samo życie.

W naturze, do opanowanego natura jest olśniewający, zarówno wokół domu i dalej na innych stronach! W domu jest również bufet z broszury aukcji wiele rzeczy wobec czynić albo odwiedzić.

Niebo z ten niebieski domek... Tak tak to jest to! ✌Niebo z ten niebieski domek... Tak tak to jest to! ✌ © DylanC @CC
Słońce za domem Słońce za domem © DylanC @CC
Kilka minut jazdy od wspaniałe krajobrazy Kilka minut jazdy od wspaniałe krajobrazy © DylanC @CC
Idealny na relaks... Tak to ja! Może zrobić to samo!Idealny na relaks... Tak to ja! Może zrobić to samo! © DylanC @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#44975 Dom Trébeurden
5/5 - Okazały

Naprawdę bardzo dobrze. W dobrym stanie, doskonała lokalizacja i bardzo dobrze wyposażone mieszkanie.

Mieszkanie jest dobrze położony i mieliśmy wspaniałe wakacje z troskliwy personel.

Blisko do plaży, sklepów, restauracji, autobus w skrócie naprawdę idealne jako wynajem na wakacje.

Stosunek jakości do ceny nie do pobicia i mojego pobytu!

Dziękuję

Odkryj to zakwaterowanie
#12280 Mieszkanie Trou aux Biches
4.5/5 - Wielki

Piękny jasny domu z wygodami.
Wszystko było bardzo czyste i w idealnym stanie.
Wszystko jest zrobione aby twórcy najbardziej przyjemny pobyt możliwy. Wszystko ma zaplanowane do ostatniego szczegółu. Ponadto, jest on bardzo cichy, prawdziwa uczta!

Basen z podgrzewaną wodą jest bardzo znaczące musi.

Naprawdę mieliśmy wspaniałe wakacje.

Odkryj to zakwaterowanie
#50101 Willa Méjannes le Clap
5/5 - Wyśmienity

Apartament bardzo dobrze położony jest obok przystanku autobusowego, znaki metra Pombal 5 minut.
Prowadzić do centrum trwa kolejny 5 minut, tak doskonałe.

Raport jakość / cena, bardzo dobry, Apartament jest bardzo czyste i słoneczne.

Właściciele przygotowali wszystko dla naszej recepcji: delikatne grzeczności z owoców, kawy i masła! Dziękuję!

Odkryj to zakwaterowanie
#67417 Mieszkanie Lizbona
3.5/5 - Poprawny

Zimowa opowieść w Morinesio. Mogliśmy spędzić tydzień w Morinesio pokrytych śniegiem z 14 osób. Miasteczko jest piękne! Paolo otrzymał nas serdecznie i dbać o wszystkie. Pokoje dwuosobowe są bardzo ładne i kuchni Massimo absolutnie Polecane!

Odkryj to zakwaterowanie
#41060 Dom Typowy Stroppo

Ad wspomina z 1 sypialnią, ale nie jest prawdą, jest pokój z łóżkami i table.la mały pokój jest ciemny, nie ma jasności, ze względu na to, od północnej strony. Proszę włączyć światło dnia, aby zobaczyć. Brakuje mu, czajnik, ekspres do kawy, miski... Awarii TV i z innej epoki: ona jest po prostu dobry w zmiany, nie taras. Lodówka, który jest zbyt zimno: nie sposób naprawić bo przycisk jest zatrzymany. Brak udogodnień w łazience..., 10 dni po lewej patrząc pod kątem inny bardziej poprawne wynajem, wynajem, rzekomo dla 3 osób nie wiem lub włożyli 3!

Aneks kuchennyAneks kuchenny © chalbosq @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#70417 Studio Santa Luzia
4/5 - Sensacyjny

Grzywny do domu, duży i czysty. Właściciele są tam, ale widać je trudno, mnóstwo prywatności.

Odkryj to zakwaterowanie
#5196 Mieszkanie Matrei in Osttirol
5/5 - Cudny

Kilka lat minęło od pozostał w mieszkaniu Scerne di Pineto (w czasie portalu nie może publikować opinii), ale mam wspaniałą pamięć moje wakacje w Abruzji. Regionie czeka na odkrycie, oprócz morza istnieje wiele pięknych miejsc, pod względem zarówno naturalne, jak i artystycznych. Mieszkanie jest, jak widać na zdjęciu, komfortowo urządzone, bez skazy i z wszystko, czego potrzebujesz, aby cieszyć relaksujący wypoczynek bez żadnych problemów. Morze jest bardzo blisko domu (100-150 mt). Obszarze nadaje się do być odwiedzane także przez rower, dzięki szlak rowerowy, który biegnie przez kilometrów i km linii brzegowej, od morza i lasu sosnowego. Właściciele są bardzo przyjazny, gościnny i gotowy do przyjęcia każdego żądania i dostarczenie informacji na rzeczy do zobaczenia i odkryj. Bardzo dobrej kuchni lokalnej, z typowymi restauracjami po uczciwych cenach. Wysoce zalecane.

W kuchni, kolorowy i funkcjonalnyW kuchni, kolorowy i funkcjonalny © MARIAPIA @CC
Przy promenadzie, 100 m od apartamentuPrzy promenadzie, 100 m od apartamentu © MARIAPIA @CC
Torre Cerrano del, na plaży, kilka km od apartamentu (dostępne również na rowerze)Torre Cerrano del, na plaży, kilka km od apartamentu (dostępne również na rowerze) © MARIAPIA @CC
Roseto degli Abruzzi, zaledwie 3 km od ScerneRoseto degli Abruzzi, zaledwie 3 km od Scerne © MARIAPIA @CC
Jedna z plaż w okolicyJedna z plaż w okolicy © MARIAPIA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#62594 Mieszkanie Scerne di Pineto
5/5 - Wspaniały

Corfu jest Znakomity, zakwaterowanie to w pięknej lokalizacji, blisko morza, Znakomity basen (leżaki i parasole, świetna jakość i z miejsca z hydromasażem) dostępne darmo do wszystkich wczasowiczów w obszarze). W kilka minut można dotrzeć do różnych części wyspy drogi są bardzo gładkie i łatwe. Mieszkanie jest małe, ale wygodne, wraz z wszystko co. Właściciele są przyjazne i pomocne odpowiedzi i interweniować w razie potrzeby. Wysoce zalecane.

Odkryj to zakwaterowanie
#9181 Studio Acharawi
3.5/5 - Bardzo Poprawna

Chce się tam wracać... kto wie, może w przyszłym roku?

Odkryj to zakwaterowanie
#1794 Mieszkanie Aime la Plagne
4.5/5 - Doskonały

Ładne mieszkanie, dobrze zaprojektowane i funkcjonalne. Życzliwość i dostępność właścicieli były pomocne, pewne problemy zdrowotne (dzięki ryby kamienia!); Nigdy nie Dziękujemy im wystarczająco. przyjemność basen, bliskość Triolet, plaże, z "Popo" (tradycyjne lokalnym supermarkecie gdzie można znaleźć wszystko) sprawia, że to idealne miejsce do odwiedzenia na północy i wschodzie wyspy. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, to należy zauważyć obecność sprzątaczka raz w tygodniu.

Odkryj to zakwaterowanie
#12280 Mieszkanie Trou aux Biches
5/5 - Niezrównany

Przestronne, wygodne i czyste, dobrze dom położony dla tych, którzy kochają przyrodę i ciszę.

Ładny dom z dużą ilością informacji.

Właściciele są łatwo osiągalne w przypadku pytań!

Peggy P.
Właściciele
04/03/2018
Dziękuję Katrien za miłą odpowiedź na twój pobyt w naszym domu wakacyjnym. Pozdrowienia, Peggy
Odkryj to zakwaterowanie
#63381 Dom Wiejski Hillegem
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Ładny dom wygodny dla Flandrii: ledwie godzinę czasu podróży do odwiedzenia Brugia, Gandawa i Antwerpii.
Dom jest bardzo wygodne, ogród i ganek są bardzo ładne.
Właściciele są bardzo ładne: szybko reagować na nasze prośby i dały nawet trudno znaleźć nam niektóre ping pong piłki tak, że możemy zagrać w tenisa stołowego w ogrodzie!
Wspaniałe wakacje!
Dziękuję

Peggy P.
Właściciele
04/03/2018
Dzięki za miłą odpowiedź!
Odkryj to zakwaterowanie
#63381 Dom Wiejski Hillegem
4.5/5 - Cudowny

Cieszyliśmy się bardzo przestronny dom z wszystkich udogodnień, podgrzewane i komfortowe po wizycie w wielu miejscach w ciągu dnia. Gospodyni bardzo uprzejmy do naszych potrzeb. Tylko trzy, ale dobrze dla wielu osób więcej.

Peggy P.
Właściciele
04/03/2018
Dzięki za miłą odpowiedź!
Odkryj to zakwaterowanie
#63381 Dom Wiejski Hillegem
4/5 - Cudny

Mamy stałych bywalców bed and Breakfast i my byli urzeczeni jakość odbioru Jonquière.

Od razu poczuliśmy w domu. Dom jest bardzo ładne i gospodarz domu daje się swobodnie po przyjeździe. Dania są proste, ale bardzo dobry z lokalnych produktów (w tym rillettes!). Jeśli chcesz wybrać się na spacer jest Las w pobliskim.

Polecamy ten b & b!

Odkryj to zakwaterowanie
#30327 Dom Typowy Bouloire

Dom spływać i źle utrzymane, nie zgodne z zdjęcia, randki. Ogrodu wydaje się opuszczone, basen jest brudny (absolutnie nieskuteczne robot), tarasy skolonizowana przez chwasty. Wykładziny podłogowe jest wątpliwe i barwione, pokój, ujawniając ogromne ślady wapienia. Meble jest uszkodzony. Dom, ściany, podłogi, naczynia są brudne. Żaden z rowery były działania. Wstydliwe wartość.

Meble, łazienki na parterze, z drzwiami krzywoMeble, łazienki na parterze, z drzwiami krzywo © NoAxTo @CC
Zepsuty prysznic bar - Pokój DRKZepsuty prysznic bar - Pokój DRK © NoAxTo @CC
Pozorna rdzy na piechotę połysk na stole w kuchni melaminyPozorna rdzy na piechotę połysk na stole w kuchni melaminy © NoAxTo @CC
Wątpliwe i starożytnych naczyniaWątpliwe i starożytnych naczynia © NoAxTo @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#35763 Willa Le Pian Médoc
4/5 - Bez Zarzutu

Gospodyni bardzo przytulny i bardzo czysty apartament.
Czuliśmy się jak w domu

Véronique D.
Właściciele
24/02/2018
Dziękuję za komplementy. Do zobaczenia jeszcze raz :)
Odkryj to zakwaterowanie
#76705 Mieszkanie Castell-Platja d'Aro
5/5 - Wyśmienity

Całym sercem polecamy to miejsce - to było powyżej oczekiwań.

Piękne i bardzo duży ogród oliwny, osobne wejście prosto do morza, w odległości do restauracji Świetne lokalne ryby. Dom jest przestronny i z prawdziwej atmosfery wiejskich, kuchnia jest ogromny i dobrze wyposażone, dwa tarasy i kominkiem umieścić w głównej sali.

Bardzo się podobało i skorzystali z ogrodu i domu, jak tylko mogliśmy.

Odkryj to zakwaterowanie
#46810 Dom Typowy Nafpaktos
4/5 - Błyszczący

Potrzebne jest wsparcie dla ważna wizyta w szpitalu przez Cona, zadzwoniłem do 4 dni wcześniej, znalazłem, komfortowy pokój i uczynna

PokójPokój © CostanzaF @CC
łazienkałazienka © CostanzaF @CC
PokójPokój © CostanzaF @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#21895 Mieszkanie Ferrara
3.5/5 - Do Przyjęcia

Dom jest piękny. Bardzo dobra lokalizacja i pod opieką w najdrobniejszych szczegółach.

Jeden haczyk: niektóre wanny i prysznice w domu nie mają odcień, który pogarsza bo karczochy są zatkane i odrobiny wody przez wszystkie strony.

To jest jedyny minus. Prysznic, a następnie pobiera wszystkie utracone. Łazienka w pokoju powyżej ma nie zasłony w oknie, które widać z ulicy.

Odkryj to zakwaterowanie
#675 Dom Fuendetodos
4/5 - Hojny

Małe mieszkanie, ale dobry zespół niezależnie od poziomu kuchni lub pamięci masowej.

Apartament znajduje się w pobliżu sklepów, restauracji i narciarskich z działa wyciąg krzesełkowy w pobliżu.

Tam jest odkryty Parking dla samochodów.

Kompetentna!

Odkryj to zakwaterowanie
#30753 Mieszkanie Entrèves
4.5/5 - Niezrównany

Ten dom się fale po wejściu; Możemy sy czuje się dobrze teraz.
Ogród był słoneczny! w lutym w południe! Hotel jest ciepły i przyjazny z mnóstwem porad i Bay o suma piękne.

Morzu plaży wanny jest dalej do stóp: Świetne!

Odkryj to zakwaterowanie
#40337 Willa Mers-les-Bains
5/5 - Wyśmienity

Byliśmy dwa dni ten dom to był raj dzięki człowiekowi jego statek jest wielki, zrobiliśmy surf jest idealny.
Dzięki ponownie do garnka pamiętamy Sadzarka SuperbeComme basen Jacuzzi jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia wkrótce

Odkryj to zakwaterowanie
#61185 Studio Ngor
5/5 - Cudowny

To był doskonały domku. Spadła w miłości z nim i ponownie zarezerwowane w przyszłym roku. Wszystko o to było tak piękne. Bardzo dobra do zwiedzania jezior

Steve H.
Właściciele
16/02/2018
Droga Sue. Dziękuję za miłe komentarze. Jest to bardzo doceniane i dziękuję, także za rezerwację w tym roku. Zawsze upewniając się, że robimy to dobrze.
Odkryj to zakwaterowanie
#44327 Dom Kamienny Ravenstonedale
4/5 - Dobry

Christiane jest ciepły i przytulny hostessa ona do wymyślił Znakomity Tour na uboczu ponownie Dziękujemy i gratulujemy!

Odkryj to zakwaterowanie
#56524 Dom Güllük
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Nie byliśmy w Bretanii po raz pierwszy, ale to był nasz najlepszy pobyt do tej pory, ponieważ dom wydziela intensywny atmosfera bretońskiej. Kuchnia, gdzie można gotować naprawdę dobre i mnóstwo pokoju dla wszystkich, również na terenie znaleźć ciche miejsce. Dom jest wyposażony jako określony, istnieje jeszcze wiele szczegółów z oryginalnego stanu i daje przytulny nastrój. Plouha zachowuje wiele oryginalnych, to nadal nie tłum dużych miejscowości turystycznych i miejsc indywidualnych i sklepów. Kto przyjmuje jego rower, złapie rano wycieczka do bagietki jako poczucie relaksu. Właściciele są naprawdę ładne i przydatne, dostaniesz dobre wskazówki, jeśli chcesz je. Uzyskać dokładne wskazówki i ma intensywny kontakt nawet przed świętami. Faktycznie trzeba by tu jeszcze raz...!

relaksujący plażerelaksujący plaże © GabrieleV @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#61153 Longère (długi dom) Plouha
5/5 - Wyśmienity

Dziękujemy zarówno za wspaniałe wakacje. Pożary kominowe, piękno krajobrazu, otaczających piesze wycieczki

Odkryj to zakwaterowanie
#60932 Dom Kamienny Chirols
5/5 - Cudowny

Bardzo przyjemny pobyt, hotel dysponuje letnią rezydencję dużo zielone tereny na zewnątrz i parking jest bardzo wygodne, na plaży do dyspozycji w 3 minuty spacerem i istnieje wiele restauracji w pobliżu... Prosty, ale bardzo wygodne i funkcjonalne... Polecam go bardzo dużo w ogóle.

Moim zdaniem od apartamentu.Moim zdaniem od apartamentu. © RobertaBar @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#62783 Mieszkanie Cirò Marina
4.5/5 - Bez Zarzutu

Domek pięknie położony, z pięknym widokiem na masyw Mont Blanc jest około 500 metrów spacerem od nice windą do byłej na lokalnej Rady, gdzie rozpocząć Kursy narciarskie dla dzieci i skąd połączenie z ogromną ski resort z Saint-Gervais i Megève. (Escape)

Odkryj to zakwaterowanie
#65700 Drewniany Chalet Saint-Nicolas-de-Véroce
4/5 - Wyśmienity

Uprzejmość, życzliwość i piękne miejsce gdzie mieliśmy wspaniałe wakacje. Calasetta jest również gościnny kraj o silnych tradycjach Ligurii, łatwo integrują się z kulturą Sardynii, Zaczarowane miejsce i bogate w kulturze.

Odkryj to zakwaterowanie
#7602 Willa Calasetta
4.5/5 - Cudny

Domu, w którym są trzy domy, z pięknym dziedzińcem wspólnego, który w nocy staje się pokój spektakularny film ku czci nazwa domu kino. Ozdobiona wyszukanym smakiem, można znaleźć film fani mruga do wszystkich jej zakątków.
Przytłaczające Kolekcja filmów dostępna dla wszystkich. I książki są również niezbędne tytuły o siódmego art.
Musisz wgrać na dachu na bezchmurne noce. Trudno zapomnieć jest kontemplacja całkowicie gwiaździste niebo.
Spokój, ciepło, to wszystko i więcej, które znajdziesz w tym zakątku Południowej, idealne dla rodzin, par, samotny...
I nie zapomnij powiedzieć Powitanie wobec Mayte, alma mater wszystkich. Jego współczucie, jego pasji, jego znajomość regionu dodawane plus do pobytu. Pozwól sobie być poinformowany przez to. I, nie wahaj się, stać się.

Teresa M.
Właściciele
13/02/2018
Drogi Jose Maria, cieszymy się, że podobało ci się zarówno w La Casa del Cine w Níjar, jak iw La Casa del Cine, dziękujemy ci w szczególności za umożliwienie nam skupienia się na naszej miłości do kina, czasami nie zdajemy sobie sprawy z tego, co mamy. Mamy nadzieję, że znów Cię zobaczymy!
Odkryj to zakwaterowanie
#13260 Wiejski Dom Níjar
5/5 - Bardzo Dobrze

Apartament bardzo dobrze położony w centrum miasta. Czyszczenie, dekoracje i wyposażenie wyjątkowy, luksusowy. Leczenie produktem doskonałe własności. Miasta, czar, Salamanca zawsze zachwycony. Dobre doświadczenia, aby powtórzyć, gorąco polecam.

Czar nocy Salamancan.Czar nocy Salamancan. © RaulMSanchez @CC
Rocío S.
Właściciele
13/02/2018
Dziękuję bardzo za ocenę Raúl.

Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce w naszym Vacational Apartment La Rana de Salamanca.

Pozdrawiam i do zobaczenia
wkrótce.
Rocío Sendín.
Odkryj to zakwaterowanie
#32377 Mieszkanie Salamanka
4/5 - Bardzo Odpowiedni

Zatrzymaliśmy się na wspaniałe wakacje w villa Jador Fort Francji. Rzeczywiście jest idealną bazą wypadową, pozwala odwiedzić Północnej i Południowej, znajdując spokojny wieczór przy bardzo dużym basenie.

Opis pasuje w dowolnym punkcie na ogłoszenie tylko małe wyjaśnienie do poziomu dostępności. Rzeczywiście istnieje wielkie schody do poziomu willi, z której może drażnić niektórych ludzi. Byliśmy kilka, ale tam naprawdę jest dużo miejsca nawet dla 6 osób.

Zaleca się, nie ma problemu, właściciele są przyjazne, dostępne i dyskretny mieszkając na terenie.

Dziękujemy za gościnę.

Hugues i Sandrine DW

Odkryj to zakwaterowanie
#44021 Dom Kamienny Fort-de-France
4/5 - Wielki

Rodzina 6 osób, w tym dziecko, maluch, a pies teściów i spędził tydzień koniec sierpnia 2017 w Mavro Lithari. Czuliśmy się bardzo dobrze w domu i okolicy, zaledwie kilkaset metrów, którą away plaże (piasek) w różnych zatoczek nadają się do pływania, kłamstwa i grając wspaniale, great beach barów, tawern i restauracji na nabrzeżu Możemy mieć docenione klimatyzacja w dwie sypialnie mała przekąska, ale także lunch lub kolację, w Dom i ogród werandzie w ogrodzie! Możesz ponownie!

Odkryj to zakwaterowanie
#55364 Mieszkanie Mavro Lithari
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Witam niedawno gościliśmy z moją rodziną w mieszkaniu żaba w Salamanca, miasto bardzo zalecane, aby odwiedzić (przynajmniej ja jestem w miłości z tego miasta i jego mieszkańców).

Miałem szczęście i przyjemny pobyt w apartamencie żaba, bardzo centralnie położony, 5 minut spacerem od Plaza Mayor, naprzeciwko z Artykuły spożywcze, apteka na stronie, w okolicy bardzo zróżnicowane, ekskluzywny i bardzo ciche.

Mieszkanie jest nowe, bardzo czyste, bardzo gustownie urządzony, ma możliwość wykorzystania (opcjonalnie) parking dla samochodów, aby poruszać się po mieście, nie jest konieczne do korzystania z pojazdu, mieszkanie jest idealne dla czterech osób, nie wszystko aby był przyjemny pobyt i właściciele bardzo przyjazny i pomocny na każdą potrzebę.

Byliśmy bardzo wygodne w te dni spędziliśmy w mieście, bez wątpienia, po powrocie do powtarzania w Salamanca apartment.

Pozdrowienia dla Rocio i jej mąż, gratulacje na smaku, dekoracji i organizacji salonu mieszkanie, a także jakość mebli, dziękuję za grzeczności.

Rocío S.
Właściciele
05/02/2018
Bardzo dziękuję z góry, za czas, który zabrała ci Sandra, aby dokonać oceny naszego wakacyjnego zakwaterowania La Rana de Salamanca, jestem bardzo wdzięczny.

Cieszę
się, że pobyt w naszym apartamencie znacznie przekroczył Twoje oczekiwania i mamy nadzieję, że wkrótce się spotkamy.

Pozdrowienia i wielkie dzięki.
Rocío Sendín.
Odkryj to zakwaterowanie
#32377 Mieszkanie Salamanka
4.5/5 - Bez Zarzutu

Świetny kurs, zaledwie 2 przecznice od plaży – zwłaszcza dwa baseny są świetne,

Mały basen - basen hierKleiner Mały basen - basen hierKleiner © Cub @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#31343 Mieszkanie Fort Lauderdale
4/5 - Ekstra

Moje wakacje spędziłem w lipca 2017 r. Jednym słowem wielki. Oczywiście Pogoda jest ważnym czynnikiem, ale oprócz wszechobecne słońce w Toskanii, znalazłem go na Dom mobilny Sun naprawdę zmotywowani. Wyposażony w każdym komfortu i spokoju. I że za rozsądną kwotę. Więcej często przychodzę!

Pieter R.
Właściciele
05/02/2018
Dzięki za recenzję, my, jako Holendrzy, robimy, co w naszej mocy, aby zakwaterowanie było super miłe!
Odkryj to zakwaterowanie
#5326 Mobilny dom Viareggio
4/5 - Niezapomniany

Mamy wakacje góry. Mobile home było w porządku, Kemping świadczone dla naszych potrzeb, Viareggio jest naprawdę ładne miejsce. Dotyczy to całej Toskanii, który jest dobry z tego kempingu.

Pieter R.
Właściciele
05/02/2018
Dziękuję za odpowiedź i mam nadzieję, że ponownie przyjadę do Ciebie we Włoszech.
Odkryj to zakwaterowanie
#5326 Mobilny dom Viareggio
5/5 - Bez Zarzutu

Spędzamy tylko 1 noc w 'The House w lesie' i na pewno wrócimy tam jeszcze raz.

Jean-Pierre przywitała nas gorąco i czuliśmy w domu natychmiast, zwłaszcza dzięki ogień oświetlone w piecu, tylko zanim przyjechaliśmy.

Bądź pewny, nie jest to piec, który ogrzewa mieszkanie wyłącznie, grzejniki, więc nie, nie jest zimno i nie jest konieczne wstać w nocy go karmić.
Zdjęcia są zupełnie zgodne z rzeczywistością.
Jest to doskonała lokalizacja, bardzo ładne mieszkanie w którym nic nie brakuje.

Czyszczenia! Kuchnia bardzo dobrze wyposażona do gotowania posiłków i śniadania, wszystko jest w bardzo dobrym stanie i działa świetnie.

Salon z wielu Świetne, wygodne krzesła. Relaksujący i harmonijne ozdoba.

WiFi jest idealny, szybki i stabilny. Mały kącik office dobrych praktyk do pracy.

Kilka kroki prowadzą do sali strony. Oddzielne WC, łazienka z prysznicem i wanną. Bardzo wygodne łóżka, zasłony zaciemniające. Wielkiej nocy, dzięki spokój tego miejsca.

Parkowanie samochodu wewnątrz obiektu.

Podsumowując, całkowicie zadowolony z naszych przejście do 'The House w lesie'.

Dziękuję Jean-Pierre i nie zmieniaj niczego.

Odkryj to zakwaterowanie
#49113 Dom Drewniany Soucelles
4.5/5 - Dobry

Mieliśmy wspaniałe wakacje w Lizbonie!

Adelina hosting pomógł sprawiają, że idealne. Wszystko jest dobry opis reklamy i udostępniamy w pełni poprzednich opinii o życzliwość i dostępność właściciela lokalu.

Oprócz przepisów w lodówce i prezenty (czekoladkami i bukietem kwiatów) dekoracji wnętrz jest elegancki i wytworny, z mnóstwem małych subtelne szczegóły, które odzwierciedlają pracę z miłością i troską.

Przykładem 'otrzymywać' Adelina Bravo i dziękuję!

Odkryj to zakwaterowanie
#67417 Mieszkanie Lizbona
5/5 - Cudowny

Jest to po raz trzeci, teraz, że wybieram "Siedem" jako miejsce wypoczynku.

Z tej góry wzroku panorama jest zapierające dech w piersiach. Ballady są liczne i kamienia jest Fantastyczny przewodnik, który dostosowuje się do każdego poziomu.
Hiszpania jest mniej niż godzinę. A morze jest nie dalej! Więc nigdy nie jesteśmy znudzeni.

W apartamencie jest dla dwóch osób. Nic nie brakuje. Atmosfera panujące tam jest zdrowy i kojące. Zawsze słonecznie.

Jestem bardzo zadowolony z mojego pobytu i wrócę. Polecam "Siedem" bez wahania.

Podziękowania dla moich Gości.

Rynek do puig estelle.Rynek do puig estelle. © CoralineLemal @CC
Punktu widzeniaPunktu widzenia © CoralineLemal @CC
Morze w sant Marti El empordiaMorze w sant Marti El empordia © CoralineLemal @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#34563 Mieszkanie Arles sur Tech
4.5/5 - Cudowny

Loft z tropikalnym ogrodem jest cudem.
Wielki zespół basen Jacuzzi noc w dzień i właściciel łodzi teraz poimprezować jeszcze raz dziękuję!

Odkryj to zakwaterowanie
#61185 Studio Ngor
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Dobrym wyborem na odprężające wakacje.

Mieszkanie jest czyste, przechowywane, kuchnia jest dobrze wyposażona.

Z balkonu jest bardzo ładny widok na zatokę z możliwością oglądania wschodu na śniadanie.
Leżaki dostępne są na plaży i miejsca do wypoczynku w cieniu.

Jest to miejsce, gdzie chcemy jeszcze wrócić.

Widok z plażyWidok z plaży © ValerianD @CC
Zatokę TivatZatokę Tivat © ValerianD @CC
Zachód słońca w porcie TivatZachód słońca w porcie Tivat © ValerianD @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#37332 Mieszkanie Radovići
5/5 - Wyśmienity

Doskonałym miejscem na spokojny wypoczynek, pomiędzy morzem i górami, Anne i Pierre są urocze i uprzejmy hostów.

Mieszkanie jest idealnie położony, blisko sklepów. W okolicy jest ładne i ciche. Zakwaterowanie jest komfortowe, dobrze wyposażone.

Widok z góry i balkonem od strony południowej są plus.

Firma Microsoft zaleca tej z zamkniętymi oczami!

Odkryj to zakwaterowanie
#34563 Mieszkanie Arles sur Tech
5/5 - Skończony

Jak tylko przyjechaliśmy, nie mieliśmy czasu dzwonka, Adelina możemy aattendait.

Resztę pobytu był wyraźny to troska stałe i dyskretny. Nasze hostessy i jej mąż przygotowali nam pełne ultra dla zwiedzanie, zakupy, Znajdź post, korzystać z transportu publicznego...

Jest Apartament bardzo komfortowy zgodny z opisem, ale nie jest to, co powiedział to uwage naszych Gości: owoców, soku, masło, i herbat ziołowych, dżem, kwiaty, duże biblioteki.

Tylko żal umysł będzie znaleźć coś na co narzekać!
Lokalizacja jest idealna dotrzeć do wszystkich zakątków miasta środkami transportu publicznego bardzo blisko.

40 lat na wynajem w całej Europie jeszcze nigdy nie skorzystali z doskonałą jakość/cena. Można wypożyczyć z ufnością.

Odkryj to zakwaterowanie
#67417 Mieszkanie Lizbona
5/5 - Cudny

Byliśmy Gośćmi w 2016 i muszę powiedzieć, że otrzymaliśmy wielki traktowania Pines panów przydatność i uprzejmości.

Miejsce jest piękne i optymalne dla rodziny ze względu na bliskość do morza. Costa rei jest bardzo ładne miejsce, choć mały, plaża jest idealna dla dzieci.

Mamy nadzieję, że powrót.

Ładny ogródŁadny ogród © CarloPar @CC
DomyDomy © CarloPar @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#17210 Dom Costa Rei
4.5/5 - Sensacyjny

Nasz drugi raz w hotelu villa. Tym razem mieliśmy korzystanie z nowych (od naszego ostatniego pobytu) sypialnia wieży, który był idealny dla nas, jak jechaliśmy z naszym synem i jego rodziną, co oznaczało mieli cała strona do willi do siebie i mieliśmy gdzieś ciche do odwrotu!
Villa jest dobrze wyposażony i było dokładnie tak, jak stwierdził w literaturze.

Całym sercem polecam villa aby każdy, kto chce relaksujący wypoczynek w pięknej scenerii. Na pewno potrzebujesz samochodu do zwiedzania okolicy i potężny jeden się na strome wzgórza.

Właściciele bardzo pomocne. Doskonały i nadzieję tam wrócić wkrótce.

Zdjęcie z pól ryżowych tuż poniżej willi, gdzie znaleźliśmy wiele wspaniałych spacerów.Zdjęcie z pól ryżowych tuż poniżej willi, gdzie znaleźliśmy wiele wspaniałych spacerów. © paulmich @CC
Spektakularny zachód słońca z tarasu na dachu sypialnia  Spektakularny zachód słońca z tarasu na dachu sypialnia © paulmich @CC
Michele S.
Właściciele
26/01/2018
Wielkie dzięki za tę cudowną recenzję, staramy się, aby twoje wakacje były jak najbardziej przyjemne i relaksujące, i miło jest wiedzieć, że to doceniane! Czekamy na Ciebie w przyszłości.
Odkryj to zakwaterowanie
#50104 Willa Pego
5/5 - Skończony

Po pierwsze Vivi i Gary bardzo dziękuję za wspaniałą gościnność, którą Ci zaproponował mi w czasie mojego pobytu!
Mogę tylko powiedzieć dobre rzeczy o mieszkanie i obszar, w którym znajduje się Apartament. W ciągu dnia można podziwiać ładne plaże blue z wonderfall i czysta woda i w nocy jest wiele lokali: liczne restauracje i bary, które można wybrać, aby przejść do. Ważne, że trzeba wszystko jest max 5 minut. samochodem.

Jego idealne miejsce dla ludzi, którzy po prostu chcą się zrelaksować i zapomnieć o wszystkich stresu od normalnej codzienności.

Ponownie Dziękuję bardzo. Jestem już doczekać do odwiedzenia Grecji i to miejsce ponownie!

Odkryj to zakwaterowanie
#55364 Mieszkanie Mavro Lithari
5/5 - Skończony

Wokół wielkie święto! Dużo słońca, ciepła i relaks. Dla aktywnych istnieje wiele sposobów, na rowerze lub kajakarstwo, piesze wycieczki itp... Ten spacer przez rolnika rynków w różnych miastach, w okolicy piękne!

Serwis i pomoc 1A, bardzo miła obsługa.

Dom ogród sama zaproszenia tylko po to, aby czuć się dobrze. Zdobią wiele miłości, możemy znaleźć klasy.

Wszystko w sercu podczas wakacji, wrócimy.

Odkryj to zakwaterowanie
#51573 Dom Prowansalski Propiac
5/5 - Wyśmienity

Nie mogłem powiedzieć, oprócz mianowanego, a w rzeczywistości jedyne co można zrobić, to wrócić pod koniec czerwca z rodziną i przyjaciółmi.

Sardynii maskaSardynii maska © MoreiraJ @CC
Sardynii maskaSardynii maska © MoreiraJ @CC
Giorgio C.
Właściciele
25/01/2018
Cześć Juliana.
Do zobaczenia wkrótce w czerwcu!
Pocałunki dla wszystkich.
Odkryj to zakwaterowanie
#57941 Mieszkanie trzypoziomowe Cardedu
5/5 - Niezrównany

Wielką życzliwością właścicieli. Piękny odkrycie natury Pirenejów i bogactwo historii przez wsie, zabytki, klasztory,... z dodane produkty regionalne: czas wiśni i jakości lokalnego wina i obfitości!
Apartament bardzo ładny i funkcjonalny dla dwóch osób.

Odkryj to zakwaterowanie
#34563 Mieszkanie Arles sur Tech
4.5/5 - Ekstra

Spędził 2 tygodnie w La Linbrisanne i były bardzo mile widziane przez dwóch właścicieli.

Mieliśmy sporo rzeczy golf z nami i byli zadowoleni, my może zaparkować blisko wejścia.
Dom posiada dobrą atmosferę z wielu autentyczne elementy oryginalnej rezydencji wiejskiej. To z pewnością nie standardowe dom z jego wnętrza i było prawidłowe.

Krótko mówiąc, cieszymy się obszaru, są smaczne poszedł zakupy w Maastricht i Akwizgranu, a zwłaszcza leniwy przeczytać książkę ładne na przestronnym tarasie przy kieliszku pysznego wina przez całą dobę przez pięć.

Odkryj to zakwaterowanie
#10544 Dom kratownicowy Sippenaeken
5/5 - Okazały

Od 2000 roku spędzić wakacje w residence ARINELLA, co najmniej jeden lub dwa razy w roku i odpocząć to bardzo dobrze, ponieważ obiekt jest usytuowany w pobliżu plaży z połączenia kolejowe do Calvi lub LʼÎle-Rousse.

W nocy, jest całkowicie spokojni i można spać prawie lepiej niż w domu. Ośrodek jest dobrze utrzymany, komfort wzrasta z roku na rok.

W obiekcie residence ARINELLA absolutnie jest zalecane.

Widok na cytadelę CalviWidok na cytadelę Calvi © DietmarK @CC
Szukam Punta CaldanuSzukam Punta Caldanu © DietmarK @CC
Półwysep La RevellataPółwysep La Revellata © DietmarK @CC
Zatokę CalviZatokę Calvi © DietmarK @CC
Zatokę PortoZatokę Porto © DietmarK @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#57911 Mieszkanie Lumio
5/5 - Ekstra

Ten apartamentowy miał wszystko, co potrzebne i był bezpośrednio na plaży.

Na pewno wrócimy.

Odkryj to zakwaterowanie
#58008 Mieszkanie tradycyjne Marco Island
5/5 - Godny Uwagi

Apartament, piękna pogoda, mili właściciele i ładne sąsiadów!

Przepis na idealne wakacje...

Odkryj to zakwaterowanie
#34563 Mieszkanie Arles sur Tech
5/5 - Wyśmienity

Willa jest bardzo ładne, tam jest dużo miejsca wewnątrz i na zewnątrz jest bardzo dobry na rodzinne wakacje.
Wieś jest bardzo cichy, Lagoa de Óbidos jest tylko po to, aby przeczytać kilka km. komplementy do właściciela, bo zawsze był bardzo przyjazny

Nelson G.
Właściciele
24/01/2018
Dziękuję, panie Joaquim,
Zawsze jesteś mile widziany w Villa Gonçalo.
Odkryj to zakwaterowanie
#21095 Willa Nadadouro
5/5 - Ekstra

Byliśmy wszyscy, rodziny, dzieci i rodzina bardzo wygodne, z wszelkiego rodzaju herbaty w domu i wspaniały widok.

Oczywiście, urbanizacja, ma wszystko, basen, spa, plac zabaw dla dzieci, kort tenisowy, squash... Nawet restauracja, latem...

GORĄCO POLECAM... Powtórzyć jak najszybciej...

Widok z sypialniWidok z sypialni © JOSEABALSERANTES @CC
Widok z salonu przez nocWidok z salonu przez noc © JOSEABALSERANTES @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#31300 Willa O Grove
4.5/5 - Ekstra

Wynajęliśmy ten domek dla 8 miesięcy, jak budujemy nasz dom.
To było wielkie szczęście żyjemy w ten piękny duży domek schludny i bardzo ciepłe, jako właściciele. Dekoracji został wybrany z rozkoszy i wiele smaków według sztuki feng-shui.

Krótko mówiąc bous zaleca, ten domek!

Odkryj to zakwaterowanie
#16951 Stara ferma Coutisse
5/5 - Niezrównany

Kochaliśmy się, żyjących w tym pięknym domu. Miejsce jest Świetne, a właściciele są bardzo gościnni.

Wynajęliśmy go na 8 miesięcy, ponieważ mój mąż i miesięcy, do budowy naszego domu.

Ten dom został urządzony w bardzo ciepły i przyjazny sposób.

Naprawdę polecamy ten domek, jest to ciche i relaksujące miejsce.

Odkryj to zakwaterowanie
#16951 Stara ferma Coutisse
5/5 - Niezrównany

Mieszkaliśmy w Mala Boutique w styczniu i było naprawdę miło.
Wyspa jest piękna i bikini plaża znajduje się w pobliżu hotelu.
Oferują one codzienne wycieczki. zajęliśmy 3 wycieczki również się nam zorganizować przeniesienie z powrotem na lotnisko

Dhangethi bikini plaża Dhangethi bikini plaża © LubaL @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#18576 Willa Dhangethi
5/5 - Cudny

Zapraszamy rodziny, wygodna domu i spokojnej okolicy.

Na pewno wrócimy

Odkryj to zakwaterowanie
#67385 Mieszkanie Marina di Campo
4.5/5 - Wyśmienity

Byliśmy tutaj w luty 2017. Jesteśmy nadal w miłości z tego domu i szuka podobnych zakwaterowanie. To było gustownie.
Czuliśmy się prawo w domu. Otrzymaliśmy były z domowe ciasto w ciepły dom. Delicious, te dwa pożary. Cieszą się.

Możemy wybrać nigdy dla tej samej zakwaterowanie lub środowiska, ale jeśli mielibyśmy zrobić następnie udaliśmy się tutaj na pewno.

Dobry start gotować w dobrze wyposażonej kuchni.Dobry start gotować w dobrze wyposażonej kuchni. © AnnekeMaessen @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#77534 Dom Typowy Escombres et le Chesnois
5/5 - Okazały

Nowoczesny, czysty, duży i komfortowy apartament, wracaliśmy z powrotem szybko.

Dzięki

Widok z balkonuWidok z balkonu © LOGANG @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#71960 Aparthotel Ustroń
4.5/5 - Ekstra

Mieliśmy bardzo miły pobyt w willi, bardzo czyste.

Dzięki za te pyszne posiłki lokalne i te soczyste Homar przygotowane przez Flavio i serwowane przez Tania i Victor.

Zobacz, że wkrótce może być, bez środków pieniężnych!

Dzięki Tania dla salsy.

Odkryj całkowicie.

Maryse i Jean-Manuel, Sylvie i Poly, Antonia i José, Fatima i Antonio.

Odkryj to zakwaterowanie
#47022 Willa Brisas del Mar
4.5/5 - Niezrównany

Mieszka sobie w Paryżu i przyjaciele zwiedzania kopalni, potrzebowaliśmy większe miejsce dla nich się zatrzymać i spełnienia. Marta miejsce było naprawdę miło i bardzo przytulny, idealny dla nas. Obszar jest Świetne! Również bardzo dobrze podłączone do wszystkich części Paryża. Będziemy trzymać ten adres i moich znajomych będzie z powrotem jak najszybciej.
Dziękuję, Marta!

Odkryj to zakwaterowanie
#59061 Studio 18. dzielnica Paryża
4.5/5 - Hojny

Apartament bardzo piękne, nowoczesne i bardzo sympatyczni właściciele. również znajduje się w środku impressionater i niezwykle pięknej przyrody! poziome spokojnej i malowniczej okolicy na skraju lasu i tak centralnego (tylko 3 min spacerem w kurniku, post).

Wokół idealny!

na progu na szlak pochodzą, która prowadzi do tego wspaniałe widoki! Echt top!na progu na szlak pochodzą, która prowadzi do tego wspaniałe widoki! Echt top! © cs1188 @CC
autobus jest jednym super szybki (10 minut) w głównych ośrodków (np. tu narciarstwo na corviglia)autobus jest jednym super szybki (10 minut) w głównych ośrodków (np. tu narciarstwo na corviglia) © cs1188 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#23829 Mieszkanie Pontresina
5/5 - Wyśmienity

Jest to zdecydowanie najlepszy hostel, które kiedykolwiek przebywał w!
Tak miła i bardzo towarzyski, pokoje i łazienki są czyste.
Tam jest wliczone w cenę śniadanie i bezpłatną kolację wspólny każdego dnia, który możesz zalogować się do; Nie wiem inne hostel, który oferuje tego.

Mają one PS4 z wielu gier, takich jak fifa 18, konto netflix, sky TV, kino i sportowe i do góry go wszystkie TV ogromne 70'' do najbardziej o tym wszystkim.

Ja deffo będzie z powrotem!

ŚniadanieŚniadanie © SD33 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#36401 Wiktoriański Dom Earls Court
4.5/5 - Godny Uwagi

Właśnie wróciliśmy z tygodnia w Monticello, wielki tydzień. "casuccia" Dom jest bardzo ładne, czyste, wygodne. Dobrze umieszczone w wiosce, polecam Ci tam.

J.Pisson Paryż

Odkryj to zakwaterowanie
#56732 Dom Monticello