WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

Najnowsze recenzje

5/5 - Skończony

Dom posiada wszystko, czego potrzebujesz, aby czuć się w domu. Widoki są wspaniałe i miasta Lagos znajduje się kilka minut jazdy samochodem, jest dobrze położony.
Mary, osoba, która otrzymała nas, jest cały czas świadoma co potrzebujemy. Jest on osobą bardzo uprzejmy i miły, Cieszę się, że sobie z tym poradzić.
Harry był również osobę ostrożny, on odpowiedzi szybkie i bardzo sprzedawcy. Dzięki zawsze zajmują się poważnych ludzi i sprawia, że czujesz się w domu.
Miałem wspaniały czas z rodziną. Były one różnych wakacje, bo wyjezdzam co roku, ale nigdy nie rodziny jak najwięcej. Dom Harry możliwe że. Mamy nadzieję powtórzyć. Dziękuję

Stek na skraju basenuStek na skraju basenu © Petisa @CC
Zabawy dla dzieci Zabawy dla dzieci © Petisa @CC
Relaks w jacuzziRelaks w jacuzzi © Petisa @CC
W AquashowW Aquashow © Petisa @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
4.5/5 - Doskonały

Byłem tydzień z żoną w tym domu kraju, w otoczeniu przyrody.
Pokoje są proste i małe, ale z wszystkich udogodnień najlepszych.

Odległość od morza jest kilka kilometrów.
Mieliśmy też obiad w restauracji i jedzenie jest bardzo dobre po godziwej cenie.

Porady na temat życia w rodzinach z dziećmi, ponieważ plac zabaw jest naprawdę plus struktury.

Odkryj to zakwaterowanie
#26690 Dom Wiejski Fermo
5/5 - Błyszczący

Miejsce w otoczeniu drzew oliwnych, wspaniałą gościnność właścicieli, ludzie naprawdę pyszne. Widok z balkonu jest naprawdę zapierający dech w piersiach.

Idealny dla tych, którzy chcą ciche miejsce do wypoczynku.

Na pewno zatrzymamy się tutaj ponownie.

Odkryj to zakwaterowanie
#16961 Mieszkanie Spartilas
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Odkryliśmy, magiczne miejsce, ale musi być tak, że Wizards na wysokości .. i byłeś!
Serdecznie zapraszamy, śniadanie w przedniej części drzwi w godzinach porannych, ale szczęścia!
A co z przyczepą? NIESAMOWITE!
Wygodny, przestronny, nowoczesny, ciepły, krótko mówiąc, prawdziwa miłość gniazdo dla młodej pary jak my, który przyszedł, aby świętować 1 rok spotkanie!
Prawdą jest, że poza sezonem nie pozostawia wiele miejsca dla animacji wsi, ale to nie przeszkadza nam w żaden sposób! Trzymamy piękny obraz swojego pięknego regionu, którego życzliwość, gościnność i hojność są słowa kluczowe.
... A co z prywatnym spa obok naszej karawany: super !!
spożywcze kosze: boska !!
Wrócimy w lecie; pewien ...

Cedric D.
Właściciele
07/09/2017
Dziękuję za ten ładny komentarz !!

Mając nadzieję na powitanie następnego razu w naszym wakacyjnym wynajmie!
Odkryj to zakwaterowanie
#3345 Wagonik Vogüé
4.5/5 - Okazały

Wygodne, dobra lokalizacja od zgiełku i widok na piękną plażę.

Odkryj to zakwaterowanie
#48049 Studio Pachena
4.5/5 - Niezapomniany

Dom jest bardzo ładne, dobrze urządzone, komfortowe i ciche.

Przekąski i posiłki na tarasie z widokiem na dolinę i góry pozwoliło nam do końca naszych dni.

Manuel właścicieli i Victoria, zostały bardzo miły, troskliwy i pomocny do naszych dobrze być (było nawet planowane do napojów i 1 artykuły pierwszej potrzeby dla naszego przyjazdu).

Mała wieś nujący jest idealnie położony 15 minut od morza samochodem.

Firma Microsoft zaleca tej.

Odkryj to zakwaterowanie
#14329 Dom Drewniany Nates
4.5/5 - Wyśmienity

Studio znajduje się na parterze piękne villa znajduje się w pięknej okolicy miasta Saint-Tropez, czyste, wyposażone w prawo, cichy.

Hosty, Pierre i Aline dwa wspaniałe osoby, dostępne, ale jednocześnie dyskretne, pozostawiając nam wszystkie wolności, które wymaga piękne wakacje.

Osiągniemy de Lices w 15 minut pieszo lub 5 minut jazdy samochodem, i plażami w miejscowości Pampelonne są jedynie 6 minut jazdy od hotelu, nigdy nie znalezienie ruchu, który sprawia, że różnica między piękne i paskudny wakacje naszym zdaniem.

Ogólnie byliśmy dobrze i nigdy nie będziemy w końcu dziękując Pierre i Aline ze swojej gościnności.

Odkryj to zakwaterowanie
#67122 Studio Saint-Tropez
4.5/5 - Cudny

Bardzo starannie ładny wystrój, przestronny taras z widokiem na miasto. Obszar posiada wszystkie rodzaje usług, takich jak supermarketów i centrów handlowych. Wewnątrz, posiada wszelkiego rodzaju sprzęt AGD i naczynia do gotowania.

Wygodny parking przy drzwiach. W pobliżu hotelu znajduje się plaża wody ciche, czyste i jasne.

Czujemy się tam bardzo dobry i dlatego polecam go każdemu.

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
5/5 - Błyszczący

Zwykle nie daję 5 gwiazdek. Jednak całe doświadczenie było wspaniałe.

Dom jest jak 4-gwiazdkowy hotel. Bardzo czyste. Miał wszystko, czego potrzebujesz. Pachniało dobry. Wszystko działało. Niesamowity widok! Wygodne łóżka. Doskonała lokalizacja i bliskość do miasta.

Lyse był tak pomocne w planowaniu podróży. Sposób lepiej niż hotel kiedykolwiek może być.

Lyse dziękuję!

Delektując się smacznymi przekąskami na patio/deck. Delektując się smacznymi przekąskami na patio/deck. © TimcoeA @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#18363 Mieszkanie Québec (miasto)
5/5 - Doskonały

Byliśmy zaskoczeni, jak dobrze opieką i czyste jest. O krok od plaży i wszystkich usług, podstawowych supermarketów i centrów handlowych.

Taras jest Znakomity, możemy relajábamos nas na leżakach i jedliśmy tam. Wewnątrz nie być Miss nothing.
Praktyczny parking, prawie w drzwiach mieszkania.

Bardzo zadowolony z domku, obszar i plaży.

Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma
4.5/5 - Wyśmienity

Ładne, komfortowe i przestronne zakwaterowanie.

Wyposażenie kuchni jest kompletny. Byliśmy z pewnością spokojnej: re: Domek znajduje się w tylnej części domu. Mała droga z małym ruchu przed budynkiem.

Podziwialiśmy widok z wnętrza, salon, pokoje lub poza, z tarasu lub ogrodu.

Odkryliśmy wiele spacery w obszarze... w dużej mierze dzięki dyskretny i pomocny właściciel...

Odkryj to zakwaterowanie
#51311 Dom Wiejski Malmedy
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Wielkie święto w tym mieszkaniu, w obszarze i plaży.

Wrócimy z całkowitym bezpieczeństwem. Dla nas ma wszystko, czego potrzebujesz, jest to wygodne, ładne, czyste, z międzynarodowych kanałów telewizyjnych oraz szybkie wi-fi połączenie. Bezpłatny parking przy drzwiach.

Taras jest dość szeroki, z pięknym widokiem na morze i leżakami, przyjemność zobaczyć dane wyjściowe słońca o świcie.

Odkryj to zakwaterowanie
#37402 Mieszkanie Costa Calma
4.5/5 - Skończony

Duże doświadczenie w tym przytulnym hotelu. Miło Zapraszamy i świetna obsługa. Dobrze wyposażona kuchnia i doskonała lokalizacja. Możemy defenitely będzie wrócić!

Odkryj to zakwaterowanie
#70586 Chalet Hockai
5/5 - Niezrównany

Od razu poczuliśmy się bardzo dobrze!

Po wspaniałe przyjęcie ze strony właścicieli przenieśliśmy i mieliśmy wrażenie "w domu"!

Wszystko tam jest: piękno domu, czystość, urok, Ładne dekoracje, Nice... Nie wspominając już o ładny basen, wokół którego mamy obiad i kolację każdego dnia! A także grilla...

Mieliśmy naprawdę bardzo przyjemny pobyt, a my jesteśmy dobrze wypoczęty i zrelaksowany. Bawiliśmy w gestii właścicieli.

Byliśmy 13 osób i jednomyślnie, jeśli wracamy w Katalonii, chcemy aby Marga ponownie wypożyczyć nam jego ładny dom.

Marga M.
Właściciele
31/08/2017
Dziękuję bardzo za komentarz Pan Alain Poaro

Cieszymy się, że cieszyliście się z wakacji w naszym domu Cal Vimón.
Staramy się, aby rodziny dbały o
to, co najlepsze, aby poczuć się jak u siebie w domu, naszym głównym celem.
Jeśli zdecydujesz się przyjść z innej okazji, chętnie Ci pomożemy.
Do wieczności.
Wielu z was najlepiej lub z rodziną.

Marga Montero i rodzina
Odkryj to zakwaterowanie
#59529 Dom Wiejski Castellet i la Gornal
4.5/5 - Skończony

To drugi raz, że dojdziemy do tego domu, znajduje się w zamkniętej ulicy i z pięknym ogrodem przed strumienia.

Tym razem, byliśmy trzy, z synem 3 lata, i z pewnością najlepszym rozwiązaniem dla tych, którzy mają dzieci.
Również cieszyć się gorący prysznic na świeżym powietrzu i różne udogodnienia oferowane (w szczególności niezbędne internet i zmywarkę, to nigdy w domach do morza).

Lokalizacja jest idealna się na plaże w San Teodoro, niestety nieco w lipcu, ale Pan Antonio był bardzo miły, dając nam dobre Rady na gdzie iść.

W każdym razie jesteśmy zadowoleni z wszystko, mamy nadzieję powrócić w ciągu najbliższych kilku lat.

Odkryj to zakwaterowanie
#14523 Dom Lu Nuragheddu
4.5/5 - Skończony

Mieliśmy wspaniałe wakacje w ten domek, komfortowe i bardzo czyste.

Miejsce jest idealne na spokojny wypoczynek i zwiedzanie regionu... blisko morza, góry, miejsc turystycznych.

Właściciele są bardzo przyjazny i uprzejmy dziękuję raz jeszcze za mile widziane!

My polecamy ten domek... i przede wszystkim wrócimy.

Przyjazny - Sylvie i Philippe

Odkryj to zakwaterowanie
#9781 Willa Creissan
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Bardzo acorredor piętro lokalizacja w spokojnej dzielnicy Fantastyczny basen dla pieszych, zakupy, kabiny do supermarketu Restauracje wypoczynek plaży spacer po plaży itp właścicieli pobicia bardzo majos i krewnych do czasu wszystko aby pobyt bardzo wygodne, jeśli masz jakieś pytania zadzwoń do niego i reaguje i pomaga natychmiast zwrócimy bez wahania, więc nie wahaj się wynająć tak, że nie pożałujesz że zapewniam was, że zalecane 100 x 100

Odkryj to zakwaterowanie
#56608 Studio Salou
5/5 - Hojny

Jesteśmy rodziną z Teneryfy w dwóch apartamentach z tego samego właściciela, w tym kompleksie. Dwa są w idealnym stanie, czyste, umeblowane, z pięknym widokiem na plażę. Basen jest bardzo cichy i spokojny. W okolicy jest wszystko. Polecam wszystkim ludziom jak mogą zrelaksować się w jasnych plaż Jandia.

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Dobry

Dom jest bardzo wygodne i przestronne. Bezpieczeństwa, zwłaszcza dla dzieci jest naprawdę poważnie: bariery na poziomie taras i basen.

Dom jest bardzo dobrze zaprojektowany dla e spędzić wakacje na 8 osób (4 osoby dorosłe z 4 dzieci).

Właściciel jest bardzo uprzejmy i bardzo elastyczne, a także Guillem i jego ojciec (zarówno bardzo dyskretny), którzy uruchomić na ogród i basen codziennie.

Od tego domu jest bardzo proste odwiedzić wyspy. Mamy nadzieję, że dzień!

Odkryj to zakwaterowanie
#40964 Dom Son Ferriol
5/5 - Cudowny

Mieliśmy bardzo przyjemny tydzień w Amaliapolis!

Dom był przestronny i dobrze położony, jest tylko kilka minut od plaży i głównego placu z kilku restauracji.

Christina była swietna, na pewno zostanę tutaj ponownie.

Widok z restauracji głównej kwadratowych!Widok z restauracji głównej kwadratowych! © MStevinson @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#18033 Willa Amaliapolis
5/5 - Cudowny

Ta willa jest jeszcze piękniejsza, niż oczekiwano. Ładny basen, wiele gier te domu i widok... tak niesamowite.

Właściciele bardzo przyjazny i dobry.

Nasz pobyt był 5 doświadczenie star!

Odkryj to zakwaterowanie
#57960 Willa Porto Vecchio
4.5/5 - Błyszczący

Jest to 2 raz możemy spędzić tydzień w ten śliczny domek mały: się, wrócimy!

Wszystkie lasu około oferuje duży plac zabaw dla dzieci i okolicy mnożą się z wspaniałych miejsc do odwiedzenia: jeziora pływanie i żeglarstwo, Kolarstwo Rowery dużych przejażdżki i wspaniałych spacerów jako Hoegne.

Nie wspominając o przyjazne i wiele małych restauracji...

Dziękuję Mamitou i Papitou A wkrótce

Odkryj to zakwaterowanie
#70586 Chalet Hockai
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Bardzo dobry odbiór, bardzo miła obsługa ze strony właściciela.

Zakwaterowanie jest obsługa, lokalizacja jest idealna, cichy i bucolic byliśmy na wakacjach w 5 osób i jesteśmy zadowoleni z tego pięknego, gdzie mieliśmy niezbędnego podróży.

Niestety, tylko prędkość Internetu był dość niskie... ale mieszkanie znajduje się na wsi, to jest prawdopodobnie powód to wszystko bardzo nieprzyzwoity.

Odkryj to zakwaterowanie
#18915 Ranczo Soucht
5/5 - Wyśmienity

To był nasz pierwszy wyjazd do Włoch i nie ukrywamy było wspaniale!
Miasta, plaży, a także wypoczynek mamy śnienia do ostatnich dni.

Apartamenty w hotelu: nadzwyczajne właścicieli, nie mam słowa tak wiele gościnność, jak również taras ze sprzętem do grillowania były idealne.

Właściciele mają zarezerwowane nas Zapraszamy od początku do końca na górze. Mieszkanie jest bardzo czyste.

Po przyjeździe dobry kukułka pojawił się z niespodzianek lokalnych specjałów... mówię, że nic więcej do powiedzenia...

Nie ukrywamy, że to wróci... to na pewno!

Odkryj to zakwaterowanie
#5780 Mieszkanie trzypoziomowe Alba Adriatica
5/5 - Cudowny

Były rodziny 4 2 nastolatków i miałem wrażenie w rzadkich i ultra miejscem uprzywilejowanym, w środku natury, na skraju wody, dostęp do przystani w 2 minuty!

Widok jest fascynujące wejściach i wyjściach z małej rybackiej piękne żaglowce i inne małe jachty, łodzie i świetnie... ale my nie słychać silników!

Dostęp do plaży jest prywatną zatoczką z możliwością cumowania. Morze jest bardzo czyste, z krystalicznie czystej wody i w regionie. Musimy znaleźć wspaniałe miejsce do nurkowania.

2 domy są wywyższając Corbusienne, wewnątrz i na zewnątrz są proste, skuteczne i czyste: luksusowe i powierzchowności są zakazane.

Mamy nie lanceq w wspaniałe jedzenie, to jest miejsce: istnieją inne rzeczy do zrobienia od badmintona, stół do ping ponga (nie za dużo, bo jest gorąco nawet wtedy, gdy)... polowania muszli, połowów, kajak, łodzi i degustacja ouzo na tarasie.

Duży dodatek do naszego doświadczenia, w tym wynajem: odbiór naszych Gości, które są dostępne, Otwórz, hojne i duchowe.

Odkryj to zakwaterowanie
#8974 Domek Porto Cheli
5/5 - Wzniosły

Ładne mieszkanie z pięknym widokiem na plażę. Masz niezbędny sprzęt, to jest jasne i przestronne. To jest bardzo cichy w basenie z widokiem na morze. W obszarze są wszystkie rodzaje usług, takich jak supermarket, sklepy, centra handlowe i bary. Plaża jest po drugiej stronie ulicy. Doskonała lokalizacja, wkrótce wrócimy.

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Wyśmienity

Witam, chciałbym powiedzieć o właścicielach mieszkania, które jest bardzo ładne, jeśli wpłacenia depozytu i anulowania rezerwacji, nie zostaną ci zwrócone. To, co mi się stało: musiałem zrezygnować z problemów zdrowotnych i to mnie kosztować 220 euro!

Odkryj to zakwaterowanie
#38011 Mieszkanie Saint-Raphaël
4/5 - Wyśmienity

To jest dom, gdzie wynajęliśmy najbardziej kompletny! Absolutnie wszystko, czego potrzebujesz i poziom czystości jest bez zarzutu.

Dom położony jest w pięknej typowe szwajcarskiej miejscowości u podnóża masywu Eiger zawsze śnieg, ale w spokojnej okolicy, gdzie dzieci mogą swobodnie pobiegać ich piękny ogród otoczony przez rzeki i pięknych lasów i szlaków.
A jeśli to nie była wystarczająco rodziny, którzy wynajęli dom (mieszka w tej samej właściwości na podłodze) są Znakomity, przyjazny i zawsze gotowi pomóc Ci w ogóle. Jeśli przyjedziesz później, Baker, za pierwszą noc przechodzi do drzwi świeżego chleba codziennie rano... to jest jak Hrabstwo wróżek!

Mamy już trzy razy, i oczywiście, bezpieczny, Powtórz. Oni mają inny mały dom do wynajęcia obok, że nasi rodzice wynajęte, idealne dla podróżujących z rodziną, ponieważ dwie właściwości są razem.

W pełni zalecane!

Odkryj to zakwaterowanie
#3868 Dom Drewniany Grindelwald
4.5/5 - Wzniosły

Piękna posiadłość na włoskiej wsi, blisko całkiem wsi, w otoczeniu przyrody. Dom z wszystkich udogodnień, czystą i piękną werandę z widokiem na zapierające dech w piersiach. Wiele dobrych restauracji w okolicy. Dobry do pokoju i górskich spacerów. Pływanie w górskich jezior i strumieni.

Piękną werandę z widokiem na liguryjskie natury.Piękną werandę z widokiem na liguryjskie natury. © MatthieuJ @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#15080 Dom Kamienny Castel Vittorio
4.5/5 - Okazały

Jesteśmy tutaj z Wielkanocą, i pomimo faktu, że jest to tylko kilka dni zainteresowanych, czułem się jak znacznie dłużej. To było pyszne! Widok jest absolutnie niesamowite, magiczne i ptaków dźwięki są piękne. Ale Casa dei Fiori jest znacznie więcej: stworzyliśmy wspaniały z tam Alta Via del Monti Liguri dobre i nawet zostały do morza. Jest naprawdę nic Ci nie jest tam; nawet kąpiel w pięknych jezior. Jestem za ten przegląd zdjęć i filmów z powrotem do oglądania i teraz zostały znaczenie do końca października-wraz z mężem i córką dostać się ponownie. Licze tygodnie! Tak René - właściciel-, jeśli trochę za można nosić w Holandii Proszę daj nam znać! :-)

Odkryj to zakwaterowanie
#15080 Dom Kamienny Castel Vittorio
5/5 - Wyśmienity

Wakacje w tym domu i tego środowiska, bardzo lubiany. Dom był bardzo czyste, schludne i bardzo kompletny; nie tylko wszystko, czego potrzebujesz, ale również wiele, aby to zrobić (nowe wspaniałe dania, wielkie łóżka, komfortowy salon, itp), wszystkie na 1 piętro nie schodów. Było wokół wielu kwiatów House i wiele możliwości tam siedzieć (w altana ogrodowa, przed domem na słońcu, za domem w cieniu, etc.. Położony w cichej okolicy i piękne widoki Pogoda róg również są przepiękne. Suter rodziny jest bardzo przyjazny i pomagają, gdzie mogą. Jeśli szukasz dobrego domu z dobrych ludzi w pięknej okolicy, gorąco polecam domek w ziemi!

Bardzo dobry dom w cichej okolicy, bardzo dobrze utrzymane.Bardzo dobry dom w cichej okolicy, bardzo dobrze utrzymane. © LeoG @CC
Dobry dom w cichej okolicy, bardzo dobrze utrzymane.Dobry dom w cichej okolicy, bardzo dobrze utrzymane. © LeoG @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#3868 Dom Drewniany Grindelwald
4.5/5 - Cudny

Spędziliśmy niezapomniany urlop. Wierzymy, że dalleur zawsze wrócić do tego obszaru.

Dom jest piękny, bardzo czyste, bardzo dobrze traktowane z wszystkich udogodnień.
Wspolny basen jest duży i piękny.
Właściciel jest bardzo miły i zawsze dostępne. Region jest bardzo ładna, dużo do odwiedzenia i odkryć.

Zaleca się absolutnie... tam nie będzie rozczarowany. Dzięki za wspaniałe wakacje!

Odkryj to zakwaterowanie
#18090 Dom Miejski Águilas
4.5/5 - Dobry

Ciepłe powitanie, wysokiej jakości usług i usługi prawie jak w hotelu...

Z pewnością miło adres, aby odkryć Camargue!

Odkryj to zakwaterowanie
#38636 Dom Prowansalski Saintes-Maries-de-la-Mer
4.5/5 - Wielki

Bardzo ładne i Christine Pascal. Dom jest bardzo dobrze rozplanowane, mimo, że musi przejść przez jeden z pokoi dla WC i łazienka.

Wszystkie prace urządzenia (mycie, maszyna do mycia naczyń, ekspres do kawy, lodówką i zamrażalnikiem) doskonale, naczynia kuchenne i tabeli są w wystarczającej ilości.
W łazience znajduje się małe, ale wystarczające dla gorący prysznic.
Pokoje są wygodne i bardzo dobrze wyposażone, duże tarasy z leżakami.
Miejsce jest bardzo spokojny i przyjazny. Apartament znajduje się 200 m od innych sklepów, restauracji, piekarni i księgarni.
Gry dla dzieci na świeżym powietrzu są dobrze utrzymane i dużo jest ogrodzony na szczęście dzieci.. .i rodziców! ... wszystko u podnóża plaży szarmancki, nawet, jeśli pogoda nie była z nami każdego dnia: trochę wiatru i deszczu.

Christine L.
Właściciele
21/08/2017
Witaj Carine
Dziękuję i mam nadzieję, że wkrótce
Christine i Stéphane
Odkryj to zakwaterowanie
#41598 Mieszkanie Audresselles
4.5/5 - Cudowny

Byliśmy mile zaskoczeni! 1 tydzień wakacje nad morzem w tym wielkim domu wszystko, czego potrzebujesz!
Właściciele są tak bardzo miły i pomocny!
Czuliśmy prawdopodobnie całkowicie, w każdej chwili!

Christine L.
Właściciele
21/08/2017
Dzięki tobie
I czekamy na Ciebie znowu
Stephane i Christine
Odkryj to zakwaterowanie
#41598 Mieszkanie Audresselles
4.5/5 - Ekstra

Wszystko zaczęło się z wymiany maili z właścicielami. Odpowiedzi szybkie i pełne dźwięk porad, do najmniejszych szczegółów. Gdzie zaparkować, jak dostać się do Villajoyosa bez biorąc autostrady itd, itp...
Na miejscu, człowiek który hosta i jest dostępny, jeśli potrzebujesz... Mieszkanie jest świetny, dobrze wyposażony, zostały zaprojektowane do wszystkich i jest doskonale dobry opis na stronie. Pościel jest bardzo wygodne, jedzenie jest dobre, funkcjonalne, zestaw jest pełen uroku i w dużej mierze wystarczająco przestronne dla 4 osób.
Mieszkaliśmy tam przez 10 dni i znaleźć lokalizację tego mieszkania bardzo dobrze umieszczone, nie zbyt blisko do hałaśliwych dla naszego spokoju ale z drugiej strony, tylko o kilka kroków od plaży, restauracji, sklepów, itp...
Podsumowując mieliśmy wspaniałe wakacje w Villajoyosa, który jest mały uroczy kurort. Mieszkanie i przyjacielskiej Rady właścicieli oczywiście mają duży wpływ na doskonałości naszego pobytu.

TAK BARDZO BARDZO POLECAM. Dziękuję Pani Corinne i Mr Didier.

Alicante, blisko VillajoyosaAlicante, blisko Villajoyosa © MinaCendoya @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#63272 Mieszkanie Villajoyosa
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Dom jest naprawdę przytulne, czyste i wyposażone z wszelkimi udogodnieniami, w spokojnej okolicy ale blisko morza.
Plaży Capo Comino doskonale nadaje się dla małych dzieci można dojść pieszo.
Możesz również, samochodem, aby dotrzeć do innych plaż.
Właściciel jest fantastyczne i odpowiedział na każdą potrzebę.
Byliśmy tam z dzieckiem 3 lata i na pewno wrócimy, czuliśmy się prawo w domu.

Odkryj to zakwaterowanie
#39021 Dom Capo Comino
4/5 - Hojny

Podczas naszej 3-tygodniowy pobyt, mieliśmy dużo zabawy w tym domu.

Wszystko było zgodnie z opisem na stronie internetowej IHA i było jeszcze lepiej po raz kolejny na miejscu: ogród Dom i basen.
Dom jest wystarczająco duża dla siedmiu osób i jest ona bardzo dobrze utrzymane. Usługa jest dobry.

Lokalizacja jest idealna. Lagos na południu w zaledwie 10 minut. West coast plaże można także dojść w krótkim czasie.
Więc jeśli chcesz zostawić w spokoju, można szybko znaleźć tętniącej życiem!
To wszystko i miły akcent z właścicielem, kto naprawdę chce pomóc i dobre Rady: przyczyniają się one do że ten pobyt będzie niezapomniany.

Chcemy wrócić!

Harry N.
Właściciele
17/08/2017
Dziękuję Ci!
Odkryj to zakwaterowanie
#51569 Willa Bensafrim
4/5 - Błyszczący

Odkryj to zakwaterowanie
#51259 Bungalow Costa Calma

20 lat, mamy zamiar opuścić do Zeelande i tak zły pozostać my nigdy nie doświadczył.
Właściciel był zawsze i nie ma wolnego miejsca w ogóle ma pozostało nam. To ona wynajęła wolnych miejsc, mimo, że byliśmy tam. Musimy wyjść z domu na noc wcześniej, bo była całkowicie nieprzyjazny, na końcu.

Odkryj to zakwaterowanie
#34368 Dom Domburg
4/5 - Cudowny

Dla mojej rodziny to mieszkanie było dokładnie, czego szukaliśmy. To jest czyste, umeblowane, dobry rozkład, urokliwy i komfortowy hotel. Taras ma dokładnie poglądy zawarte w głównym obraz, basenów i plaży Jandía. Jest na obszarze, gdzie można znaleźć wszystko, święta były idealne dla nas. Wysoce zalecane.

Odkryj to zakwaterowanie
#54410 Studio Morro Jable
4/5 - Wyśmienity

Nieskazitelna domu z wszystkich udogodnień. Gdzieś nad spokojnym do odpoczynku i relaksu. Basen jest czysty i dobrze utrzymany i ogrzewane i więcej!

Zostaliśmy przywitani przez dwa bardzo przyjaznych ludzi i singli, które natychmiast stawia nas na luzie.

Ładne miasto, w pobliżu Anduze (super nocny targ i piękne małe miasto odwiedził absolutnie), radosny, Glen-Bridge wszystko łuk...
Małej restauracji "Chez Patrice" w centrum wsi lub będziemy jedli bardzo dobrze... wszystko jest w porządku w St Florent...

Bardzo ładnie!

Podziękowania dla właścicieli

Odkryj to zakwaterowanie
#21012 Wiejski Dom Saint Florent sur Auzonnet
4/5 - Doskonały

Byliśmy po raz pierwszy w Siviri, Dom wakacyjny.
Zapraszamy. Dom był czysty i to, co należałoby wszystkie dostępne.
Gościnność właściciela był bardzo serdeczny i uprzejmy.
Był świeżo pieczone ciasta ziół i warzyw z własnego ogrodu.
Gdzie Pan ma grilla domu spokojny wieczór.
Nie ma nic złego.
Jeśli chcemy ponownie Siviri będziemy spędzać tam nasze wakacje.

Pozdrowienia z Berlina

Odkryj to zakwaterowanie
#40151 Dom Wiejski Siviri
4.5/5 - Skończony

Jednym z najlepszych domów, które zostawiłem na moje wakacje.
Strona jest stosunkowo odizolowane i wyjątkowo ciche, a musi być dostępny dla podróży samochodem. Droga dojazdowa do miejscowości kamień są asfaltowe i bez kłopotów.
Organizację domu były bez zarzutu, natomiast właściciel przewidział prawie każdą potrzebę rodziny (z literatury angielskiej do rakiety z ping pong piłki i Playstation).
Miejsca na ogród i basen jest idealnym miejscem, z widokiem na morze. Zarówno właściciel, jak i osób, którym zależy na nich, były one całkowicie nastawienie. Dla jednego lub więcej rodzin są świetny wybór i na pewno będzie odwiedzić ponownie przy pierwszej okazji.

Odkryj to zakwaterowanie
#53356 Dom Kamienny Mistrakion
4.5/5 - Błyszczący

Mamy takie ciepłe welcome i dom zawiera wszystko, co musisz mieć wspaniałe wakacje. To bardzo, bardzo blisko granicy belgijskiej (około 3 km), pół godziny od Charleville Mezieres, 25 minut drogi od opactwa Orval's i inne ładne lokalizacje w belgijskich Ardenach. Reims jest około 1 godziny i 10 minut od hotelu.

Dom ładnie i starannie urządzone. Czuje się ciepłe i przytulne, z powodu wszystkich drewna i kominek. Jest mnóstwo przestrzeni dla niedużej rodziny. Całkowita: Jesteśmy bardzo wdzięczni, że zatrzymaliśmy się tutaj. Tylko downpoint jest połączenie Wi-Fi nie było bardzo stabilne. Ale cóż, nie jest ważne, ponieważ byliśmy tak zajęty codziennie.

I mógłby doradzić to ładny, mały dom dla każdego, kto chce wybrać się na wycieczkę do tej części Francji.

Odkryj to zakwaterowanie
#77534 Dom Typowy Escombres et le Chesnois
4.5/5 - Wyśmienity

Po serdecznym przywitaniu z przyjazny i opiekuńczy właściciel odkryliśmy ten piękny Domek z jego dużych powierzchni.

Miejsce, w którym czujesz się dobrze, spokojny, spokojny, że trudno opuścić! Czuje się "w domu".

Byłam na wakacjach z osób niepełnosprawnych na wózkach i nie trudności w życiu codziennym. Przyjedź i odkryj ten wspaniały krajobraz wokół ten domek!

Renée B.
Właściciele
09/08/2017
Witam Aurelie
To zawsze przyjemność dla mnie przyjść udział, podczas pobytu, chwilę z wami wszystkimi.
Dowiedziawszy się, że Christian został trafiony
w 36, na „chauffarde” alkoholik i skończyć z życiem na wózku inwalidzkim, uświadamia nam, jeśli to konieczne, że nigdy nie powinien narzekać. Nie TJS bardziej nieszczęśliwy na ziemi.
Dziękuję za uznanie i oddanie dla osób niepełnosprawnych.
Odkryj to zakwaterowanie
#42964 Dom Kamienny Hamoir
5/5 - Bardzo Rozsądne

Miałem okazję niedawno pobyt w tym domu, który jest prawdziwym klejnotem.

Spotykamy się w to miejsce niezwykłe, niecodzienny, urocze, pełne dzieł sztuki i inteligentne mruga.

Jest to mały dom znajduje się w środku wspaniały kampanii, w której brakuje dowolnego obiektu przydatne. To prawdziwe ulubione!

Przebywał w wielu miejscach, ale nigdy nie podobny. Personel jest bardzo przyjazny, hojny, jako dyskretny. Nietypowy!

Dylemat, pozostawiając ten komentarz, bo nie chcę, to ustawienie, aby stać się niedostępne w momencie rezerwacji.

A. C.
Właściciele
09/08/2017
Dziękuję za ten komentarz ... Z zatwierdzenia dodamy do naszej księgi gości!

A & S Caty
Odkryj to zakwaterowanie
#62285 Budynek z Kamienia Saint Omer
4/5 - Ekstra

Lokalizacja, hosta, zakwaterowanie, wyżywienie i freeride byli TOP! Nasz uważny hosta Natasha i Jürgen zawsze miał ucho na naszych pragnień. To wszystko prawda, po prostu. Chcemy wrócić i czekamy do następnego zjazdu.

Odkryj to zakwaterowanie
#59458 Mała willa Schruns
4.5/5 - Ekstra

Byliśmy w dwóch rodzin (6 osób dorosłych i 3 dzieci) pobyt w Villa Diora za tydzień na początku maja.

W hotelu villa masz wszystko, co potrzebne do komfortowego pobytu i więcej wszystko było dokładnie tak, jak reklamowane, że kochaliśmy szczególnie duży ogród i basen, a także niesamowite wnętrza. Również gospodarze były bardzo przyjemne i pomocne który wykonane nasz pobyt jeszcze bardziej przyjemnym.

Jeszcze raz dziękuję za niesamowite wakacje i do zobaczenia w przyszłym roku mam nadzieję, że!

Domu z basenem w nocyDomu z basenem w nocy © HekA @CC
KuchniaKuchnia © HekA @CC
Jacuzzi w głównej sypialniJacuzzi w głównej sypialni © HekA @CC
Ogród i basen w nocyOgród i basen w nocy © HekA @CC
Vesna S.
Właściciele
08/08/2017
Dziękuję bardzo za piękne słowa, które napisałeś!

Ciepłe pozdrowienia z Karojby

Vesna i Egidio
Villa Diora
Odkryj to zakwaterowanie
#42501 Willa Karojba
4/5 - Doskonały

Mieliśmy tylko niesamowity tydzień w Isle of Wight, St Helens jest absolutnie spokojny i piękne miejsce na wypoczynek, miałem najlepszych osób noc w latach!;) Drayton Villas jest piękny apartament, nawet moje 4 lata stary syn zaczął nazywać naszego nowego domu. Cieszyliśmy się każdą minutę naszego pobytu tam, bardzo polecam wille Drayton i na pewno tu wrócę ponownie.

Odkryj to zakwaterowanie
#8291 Mieszkanie St Helens
4/5 - Bardzo Dobrze

Mieliśmy przyjemny pobyt.

Dobry poziom usługi, bardzo miły i przyjazny właścicieli mieszkań!

Piękne widoki na góry... Wrócimy!

Odkryj to zakwaterowanie
#11775 Dom góralski La Batie Vieille
4.5/5 - Wyśmienity

Mieliśmy wspaniałe wakacje na wyspie domek jest funkcjonalny. Jest dobry do życia i środowiska jest bardzo wiele gier dla dzieci i więcej domek niż dla nich.
Olli był zawsze do naszej dyspozycji, jeśli nie mamy coś nas dzielić jego grzechu, wziął nas odebrać siatek, smak ryby wędzone chłopców lubi połowów na jeziorze i praktykowane nie zabić mnóstwo jagód są i gotujemy Świetne tarty, światło jest piękny na jeziorze zarówno na wschód i zachód słońca, którym jest to miejsce, gdzie zapomina trepidant życia naszych miast i gdzie jeden jest w jedności z naturą, które skończyło się w godzinach wieczornych przez saunę (Bardzo dobry) i najodważniejsi ukąszony, szef IT jeziora był dobry wypoczynek i może być o przyjemności zobaczenia ponownie pojedyncze bemol kuchni nie jest bardzo młoda, ale nie jest to problem dla nas

Wcześnie ranoWcześnie rano © Bcaraty2017 @CC
Jezioro pokojuJezioro pokoju © Bcaraty2017 @CC
Widokiem na jezioroWidokiem na jezioro © Bcaraty2017 @CC
Światło słoneczne  Światło słoneczne © Bcaraty2017 @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#48784 Mała willa Karjalohja
5/5 - Wzniosły

Zawsze staram się zatrzymać się w willi na wakacje z rodziną, i muszę powiedzieć, że ten dom jest najlepszym w historii, położenie i stan willi jest wyjątkowa ze wszystkimi udogodnieniami chcesz w własnego domu. właściciele willi nie zaniedbał niczego, aby to święto za wspaniały pobyt, a widoki są niesamowite. Ta willa jest bardzo przestronne i czyste, bardzo polecam, ponieważ ma wszystko, co chcesz na wynajem na urlop. Dzieci były w podgrzewanym basenie każdego dnia. Prawdziwy pobyt z dala od święta, ale tylko 15 minut od restauracji, sklepów, itd. dobrze wyposażony dom, zdjęcia po prostu nie sprawiedliwości! Michele Super obsługa i bardzo polecam to miejsce - wcale przesadzone reklamy, nieskazitelnie czyste - wrócimy! Dziękuję, David & Kim

Panoramiczny widok na morze z tarasu na dachuPanoramiczny widok na morze z tarasu na dachu © DavidM @CC
Michele S.
Właściciele
06/08/2017
Jestem bardzo wdzięczny Davidowi, żeby lepiej widzieć z powrotem w naszej willi, dzięki za poświęcony czas, aby to zrobić dla nas i mamy nadzieję do zobaczenia ponownie.

Michelle
Odkryj to zakwaterowanie
#50104 Willa Pego
4.5/5 - Błyszczący

Przebywałem w Monte Pego istnieje dziesięć lat, zawsze chciałem wrócić jeden dzień. Ta willa była doskonała, aby powrócić.
Wczesne profesjonalna obsługa była oferowana przez właścicieli, w tym doradztwo w zakresie lotów, wynajmu samochodów, itp ... Sam dom jest pięknie podane bardzo czysty i dobrze utrzymany, z fantastycznym widokiem na morze tak jak ja przypomniał po raz ostatni.
Nie mogę polecić ten Villa: piękny basen z fantastycznym słoneczne i bardzo wygodnym tarasie. Z dostępu do Internetu, to było jak w domu, z wyjątkiem ... .Powierzchnia gorącym słońcem świecącym przez cały czas. Pego pobliżu wsi znajdują się 3 dobrej wielkości supermarket z przedłużonych godzinach otwarcia i kilka bardzo przyjemnych restauracji w tym samym osiedlu.
Szczególnie podobał mi się "Rosti" W szwajcarskiej restauracji. "Gdzieś" Polecam "Javaé" na dobre i tanie jedzenie w pięknej okolicy z rynku w piątek wieczorem. Są niemal zbyt plaże do wyboru i co kilka kilometrów i łatwo zaparkować po całym wybrzeżu znajduje się plaża. Na pewno wrócimy.

Pego powstanie pola i natura rezerwy tuż poniżej willi, gdzie przechadzali się wzdłuż wiele sposobów ścieżka mil oglądając dzikie życie. Pego powstanie pola i natura rezerwy tuż poniżej willi, gdzie przechadzali się wzdłuż wiele sposobów ścieżka mil oglądając dzikie życie. © MaureenM @CC
Michele S.
Właściciele
06/08/2017
Cieszymy się, że spędziłeś wspaniały czas i mam nadzieję powitać was ponownie, bardzo cenione za czas, który zaprowadziłeś do przeglądu naszej willi.

Dzięki,
Michele i Paul
Odkryj to zakwaterowanie
#50104 Willa Pego
4/5 - Błyszczący

Kochaliśmy się absolutnie, pobyt w Villa Tara.

Miejsce to klejnot, nieskazitelnie czysty i blisko nic to pragnienie, aby uzyskać. Basen jest ładny i mała wieś jest piękny.

Terence jest dobrym gospodarzem, wszystkie zostały przekazane płynnie i bez niespodzianek.

Na pewno chcielibyśmy zwrócić.

Odkryj to zakwaterowanie
#17753 Willa Saint Cyr sur Mer
4/5 - Wzniosły

Mieliśmy wspaniały czas z rodziną. Basen jest ogromny. Właściciel jest bardzo miły. Wrócimy na pewno.

Odkryj to zakwaterowanie
#54600 Dom Wiejski São Romão de Neiva
4.5/5 - Godny Uwagi

Jest to idealne miejsce na relaks urlopów od centrum miasta. Budząc się z dźwiękiem ptaków jest bezcenne.

Z basenu zapewnia pełną prywatność. Właściciel jest bardzo poprawne, opowiada w zrelaksowany ale bardzo respectfull i profesjonalny sposób.

Wrócimy na pewno!

Odkryj to zakwaterowanie
#54600 Dom Wiejski São Romão de Neiva
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Gościnność właścicieli, spokojny, czysty dom, duży basen dostępny.

Jesteśmy zadowoleni z naszego pobytu z właścicieli, którzy są obok drzwi, a że my przedkładamy wielokrotnie, wrócimy z przyjemnością.

Odkryj to zakwaterowanie
#19451 Dom Prowansalski Vaugines
4/5 - Wyśmienity

Miejsce jest bardzo ładne, Apartament bardzo dobrze rozprowadzane.
Posiada wszystkie funkcje; kuchenka mikrofalowa, piekarnik, telewizor, DVD, czajnik i nawet gry planszowe, wieczory i zbyt deszczowe dni dla wykraczających poza.

Właściciele są piękne i tam jest mnóstwo do zrobienia i odwiedź wokół!

Odkryj to zakwaterowanie
#26990 Mieszkanie Tintagel
4.5/5 - Niezrównany

Ładne mieszkanie, ciche, zastrzeżone parking i duży, przyjemny i przyjaznych sąsiadów. Centrum i dobrze służył.

Umiarkowanie cenach. Polecam go!!

Odkryj to zakwaterowanie
#35082 Mieszkanie Torre San Giovanni
4/5 - Bardzo Rozsądne

Na co dzień i przytulne mieszkanie - bezwzględne zalecenie. Mr. Debray jest bikerInnenfreundlich - mamy na nasze rowery jak garażu:-)-dzięki vielen, chcielibyśmy wrócić!

Odkryj to zakwaterowanie
#16193 Mieszkanie Winterberg
4/5 - Okazały

Doskonale wyposażone i bardzo komfortowy domek w sercu berrichone kampanii.

Dzięki znowu Brigitte i Eric za jakość ich domu i za wszystkie Rady, którą dali nam lepiej poznać regionu.

Kochaliśmy wieczory na tarasie.

Prawdopodobnie w przyszłym roku!

Odkryj to zakwaterowanie
#26970 Dom Wiejski Savigny-en-Sancerre
5/5 - Wspaniały

Nasza rodzina Niedawno poszedł do Franschhoek z okazji moich córek 21 urodzin i Potrzebowaliśmy czegoś, który może pomieścić 6 osób.

Dom został pięknie urządzony i wszystko co potrzebne było dla nas. Od piękny kominek do Sucharki w dobrze wyposażonej kuchni wyspać i byłoby wysoce zaleca, aby ten piękny pensjonat.

Nie mogę się doczekać powrotu!!!

Odkryj to zakwaterowanie
#55376 Willa Franschhoek
5/5 - Wyśmienity

Moja rodzina i spędził kilka dni w tym hotelu, co mogę powiedzieć... po prostu super! Świetna lokalizacja, można cieszyć się wspaniałe widoki, spokój i relaks w ciepłe i przytulne wnętrza, ale w tym samym czasie bardzo dobry punkt wyjścia do odkrywania uroków terytorium. Wspaniałe powitanie od właścicieli, dwa piękne ludzie, zawsze gotowy do zaspokojenia potrzeb Gości aby im poczuć się jak w domu. Wielkie podziękowania za wspaniały czas!

Liala G.
Właściciele
04/08/2017
Cieszymy się, że jesteś dobrze i mamy nadzieję, że nasi goście z powrotem wkrótce! Dziękujemy! Jesteś wyjątkowy! A hug!
Odkryj to zakwaterowanie
#36532 Toskański Dom Barberino di Mugello
4/5 - Wzniosły

Przebywał tutaj na 2 tygodnie w czerwcu z naszego małego dziewczyna 2 lata i mój mąż jest wyłączony silnik (ruchy z Walker), a my nie żałuję nasz wybór! Ten domek jest całkiem odpowiednie dla mojego męża.
Dom jest przestronny i bardzo dobrze położony w raporcie wszystkie odkrycia regionu...
Ogród jest dobrze zaprojektowany, przestronne również do obiegu (silnik wyłączony) i zabezpieczyć jako ogrodzenie elektryczne! naprawdę u góry, aby odpocząć i spędzić jakiś dobry czas

Nadia D.
Właściciele
04/08/2017
Witam Mariou,

Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby dodać komentarz.
Ucieszyłem się serdecznie z twojej dziewczynki tak szampan!

Mam nadzieję, że
do zobaczenia w przyszłym roku; nadal masz tak wiele do zobaczenia w okolicy ...

Pozdrawiam.
Nadia
Odkryj to zakwaterowanie
#289 Wiejski Dom Hauteville-sur-Mer
4/5 - Niezrównany

Wspaniałe środowisko z francuski bardzo czysto i dostępne.
Tylko negatywne wskazują ścieżkę prowadzącą do domu bardzo uszkodzone przez deszcze, musiał być ponowione w ciągu roku.

Patrick G.
Właściciele
04/08/2017
Droga do domu jest przebudowany co roku po porze deszczowej i pozostaje zadowalający dziesięć miesięcy od stycznia. To rok 2017, monsun został przesunięty przez prawie dwa miesiące, ale teraz droga jest całkiem możliwe do listopada, zwykle okres monsunu.
Dziękujemy za poinformowanie nas podziel się swoją opinią.
Pat Pat
Odkryj to zakwaterowanie
#18550 Willa Ko Samui
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Mieliśmy wspaniałe wakacje w Val Gardena w Ortisei. Apartament, w którym mieszkaliśmy był bardzo idealny dla ns. potrzeb. Idealny rozmiar, prywatny ogród i taras ze stołami i krzesłami. Właściciele są bardzo miła. Dali nam nawet kilka przydatnych informacji o trasach. Był obejmuje korzystanie z basenu, który jest 200 m, co naprawdę super. Również może stosujemy do Val Gardena Active inicjatyw. Idealna lokalizacja bo tam jest supermarket tylko 200 m, a także restauracja i wynos pizza. Wrócimy...

Patrick S.
Właściciele
03/08/2017
Dziękuję bardzo!

FYI ..... Fam. Stuflesser
Odkryj to zakwaterowanie
#55630 Mieszkanie Ortisei
4/5 - Okazały

Piękne mieszkanie na dwóch piętrach z 4 siedzi się balkony w doskonałej lokalizacji, krótkiego spaceru do plaży, sklepy w pobliżu przez pół drogi między miasta Lefkada i Nydri zakupy żywności.

Bill R.
Właściciele
03/08/2017
Witam serdecznie dziękuję wszystkim!

Dotyczy wszystkich rachunków
Odkryj to zakwaterowanie
#77665 Domek Nikiana
4.5/5 - Wspaniały

To był drugim tygodniu dwa tygodnie w te wille.

Nasze żądany okres nie był dostępny chyba rozprzestrzeniania ponad jeden tydzień w willi, przed zniżką od właściciela.

Ponieważ jest to kwestia kilku metrów i 30 minut przesunięcie bagażu, to nie ma problemu w ogóle!

Willa znajduje się między miasta Rodos (25 minut) i Lindos (30 minut), więc jest idealny dla logistyki (także Lotnisko jest około 25 minut).

Bardzo komfortowa Willa z wszystko, czego potrzebujesz. Klimatyzacja w każdym pokoju, ładnie wyposażona kuchnia, ładny taras z stół i stałe BBQ i bardzo ładny basen z prysznicem.

Zapraszamy właściciel był bardzo miły i po wyświetlone wszystkie, rozdawanie kilka rad dla obszaru (i woda i piwo w lodówce :-)) mogli cieszyć się wszystkie potrzebne chociaż właściciel mieszkał obok prywatności.

Jeśli odwiedzimy Rhodes po raz drugi, skontaktujemy się z właścicieli na pewno na dostępność jednej z willi. Bardzo przyjemny i wysoce zalecana.

Theodor S.
Właściciele
03/08/2017
Drogi Rolfie

Dziękuję bardzo za ładny przegląd. Mamy nadzieje, że zobaczymy się wkrótce.

Wiele powitań dla swojej pięknej rodziny.

Afroditi
Odkryj to zakwaterowanie
#58874 Willa Afandu
4/5 - Okazały

Eric i Malinee są najlepsze hosta, można mieć, bardzo miły i zawsze zrobią wszystko, aby pomóc Ci w każdej chwili.

Dom jest naprawdę piękne i bardzo ciche, z pięknym basenem. Pokoje są duże, dobrze wyposażone i bardzo czyste.

A co powiedzieć o wspaniałe śniadania! Mieliśmy w naszej podróży do Tajlandii, najlepsze nawet najlepsze że w 5 * hotelu gościliśmy w Bangkoku. Szeroki wybór świeżych owoców, codziennie pieczone pieczywo/ciasta, świeże soki, menu a la carte; i Erica Świetne naleśniki!

Jeśli chcesz wakacje ciszy i spokoju w Phuket, jest to miejsce na pobyt, gdzie gościnność się spełni.

Odkryj to zakwaterowanie
#57850 Willa Choeng Thale
5/5 - Wspaniały

Zatrzymaliśmy się w Baan Malinee trzy noce pod koniec maja i nie moglibyśmy być bardziej zadowoleni z naszego pobytu.

Pensjonat (BB) jest prawdziwym klejnotem i hostów, Eric i Malinee, dołożyć wszelkich starań aby czuć się jak w domu momentu wejścia te właściwości.
Wspaniałe śniadanie, świeże owoce, soki, niezły wybór wędlin i serów, świeżo upieczone bułki, pieczywo i wypieki, jak również na zamówienie jaja i naleśniki.

W godzinach wieczornych, świeże owoce i słodki poczęstunek czeka w pokoju.

Eric i Malinee są bardzo pomocne w pokazywanie wokół, doradztwo w zakresie Restauracje i wycieczka i one dokonać niezbędnych rezerwacji.

Mieliśmy tutaj najbardziej udanego pobytu i nadzieję, że wkrótce wrócić.

Eric D.
Właściciele
03/08/2017
Dziękujemy za wspaniały przegląd!
Odkryj to zakwaterowanie
#57850 Willa Choeng Thale
4.5/5 - Hojny

To był wspaniały pobyt w urokliwej okolicy, ciche i z pięknym widokiem!

Willa jest tak jak na zdjęciach. Jest bardzo dobrze wyposażony i funkcjonalny. Basen jest idealnym miejscem dla dzieci bo to duży obszar z małą głębią, gdzie dzieci mają nogi. Plaży można dojść z hotelu w 5 minut. Pobliska plaża jest idealnym miejscem do opalania w pokoju.

Ten dom jest idealny dla rodzin. Willa posiada ładny ogród z wielu drzew owocowych.

Bez wahania polecam to magiczne miejsce w bezkonkurencyjnej cenie! NUS będą ponownie wkrótce!

Monique V.
Właściciele
03/08/2017
Dzień dobry pani, i to bardzo duży dziękuję za zachwalający oceny; jest to również przyjemność przeczytać i ocenić swój entuzjazm do tego, że wiele przystani, rzeczywiście, są paradisiaque.Votre się i twój pęd, może przekonać kilka innych tam szybko, ale będziemy go zarezerwować zawsze szczególne miejsce dla Ciebie, lub jeden z naszych innych ośrodków w diament lub wysokości Fort de France.

Z poważaniem, Jan i Monique
Odkryj to zakwaterowanie
#58563 Willa Le Diamant
4.5/5 - Niezrównany

Spędziliśmy wspaniałe wakacje mieszkanie bardzo przytulne, albo nic nie brak rezydencji jest także bardzo cichy i blisko do wszystkich udogodnień i restauracje i plaże.

Odkryj to zakwaterowanie
#15809 Mieszkanie dwupoziomowe Guardamar del Segura
4/5 - Dobry

Wyśmienita kuchnia domowa, bardzo czyste, jeszcze wyposażony w piękną werandą ze stołem na kolację w rodzinie, w luksusowych basenów, dziecko, bardzo ładne i zadbane rozwoju parku, blisko plaży, restauracji i rozrywki. Bezkonkurencyjna jakość.

AGUSTIN A.
Właściciele
02/08/2017
Dziękuję bardzo Vera
Odkryj to zakwaterowanie
#59068 Bungalow Gran Alacant
4/5 - Bardzo Dobrze

Właśnie wróciłam z najbardziej fantastyczne wakacje w Casa Segredo.

Byliśmy 4 pokoleń od pradziadków dzieci i genialny czas był nie przez wszystkich. Starszych członków rodziny były pokrywane przez pokoje są na parterze, a nieco starsze dzieci uwielbiały sekretnego pokoju!!

Basen był ogrodzony, co oznacza, możemy wszystkie zrelaksować się i cieszyć się słońcem nie martwiąc się o małych dzieci udają.

Doskonały i wysoce zalecane!

Udało nam nawet Safari wśród delfinów od Vilamoura!Udało nam nawet Safari wśród delfinów od Vilamoura! © TammyM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#19338 Willa Almancil
4/5 - Wielki

Zatrudniliśmy tę willę nasz miesiąc miodowy jak wiedzieliśmy, że ślub będzie męczące i chcieliśmy gdzieś na relaks.

Willa nie zawodzi. Miał wszystko, czego potrzebujemy i więcej, a obszar ten był piękny i spokojny, a jednocześnie zaledwie kilka minut od plaży fantastyczne restauracje i Praça. Jestem pewien, będzie wielu rocznic szczęśliwy w kościele!

Obchody w Algarve!Obchody w Algarve! © TammyM @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#21549 Willa Almancil
3.5/5 - Bardzo Poprawna

Zapraszamy do Maria, który jest zawsze dostępny, czasami zbyt obecny.
Zakwaterowanie znajduje się poniżej drogi i tam jest brak parkingu, jedyną możliwością było park wzdłuż ruchliwej ulicy.

Apartamenty są przestronne, jednak pościel jest słaba. Telewizji, jak stwierdzono w ogłoszeniu, nie widzieliśmy hydromasażem albo. Brak połączenia wifi...
Jednak mieliśmy miły i Maria zrobiła wszystko, aby zapewnić, że jesteśmy pełni korzystać z naszego pobytu.

Maria O.
Właściciele
29/10/2020
Wspomniane jacuzzi nie jest we wszystkich willach, ale w willi z jacuzzi, która jest coraz droższa.
Odkryj to zakwaterowanie
#48336 Willa Koumeika
4/5 - Skończony

15 dni, odprężające i odmładzające w pięknym otoczeniu z pięknym basenem i pięknie arboree.mobilier ogród i basen o jakości.
Domek jest przestronne i bardzo dobrze wyposażone.

Host jest bardzo przyjazny.

Krótki urlop Bliss. Bardzo gorąco polecam.

Odkryj to zakwaterowanie
#21612 Dom Promilhanes
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Komfort jest fantastyczny z wyróżnienie dla kuchni i pościel, które są bardzo niedawno.
Stopień czystości jest doskonała dostępność przyjazny i dobry, zachowane prywatności!

Idealnej sytuacji, aby odkryć w Brukseli i Walonii, to na pewno, że jeszcze wrócimy!

Odkryj to zakwaterowanie
#25510 Stara Stajnia Braine le Château
4/5 - Wyśmienity

Po prostu to, co szukaliśmy i że właściciele obiecał znaleźć.
Od centrum miasta znaleźliśmy wielki spokój, morze, słońce, dobre jedzenie.
Tak szybko, jak wiemy, że daty świąt w przyszłym roku nie zawahamy się książki.
Dzięki za wszystko Simona

Spacer o świcie i oglądanie wschodu słońca......Spacer o świcie i oglądanie wschodu słońca...... © RossiS @CC
Giorgio C.
Właściciele
02/08/2017
Dzień dobry

To zawsze przyjemność pomieścić rodzin jak Ciebie i mamy nadzieję do zobaczenia wkrótce.

uścisk

Fam. Contu / Deiana
Odkryj to zakwaterowanie
#57941 Mieszkanie trzypoziomowe Cardedu
5/5 - Wyśmienity

Wynajmujemy Apartament bardzo dobrze znajdujące się w pobliżu plaży na 3 lata.

Wszystkie udogodnienia, spacerem do centrum Tossa de Mar. Bardzo funkcjonalne i dobrze wyposażone, komfortowe pokoje z przestronnym tarasem, widokiem na morze.

Zapewnić wentylator podczas ogrzewania w sezonie.

Dzięki Pan D. jego gościnności i jego dostępność jest a potem.

Wrócimy!
S Rouchet

Odkryj to zakwaterowanie
#74389 Mieszkanie Tossa de Mar
5/5 - Błyszczący

Bardzo ładny domek, czujemy się jak w domu.

2 minuty od miejscowości były lub są sklepu, księgarni, piekarnia, rzezi i różnych restauracji, wszystko, czego potrzebujesz pod ręką.

W dniu przyjazdu bardzo serdecznie przez właścicieli my tam przez kilka lat, cichy taras na napoje (patrz zdjęcie lol).

Firma Microsoft zaleca, Micheline i Frédéric

Bardzo ładnieBardzo ładnie © FredericMichelineQ @CC
Michel D.
Właściciele
02/08/2017
Wielkie podziękowania dla naszego ciepłego najemcy oraz na stronie internetowej IHA zalecamy.
Odkryj to zakwaterowanie
#10429 Dom Kamienny Bohan sur Semois
5/5 - Cudny

W otoczeniu Puszczy spędziliśmy wspaniały kilka dni.

My z grilla z między innymi pizza piekarnik, czytania i mówienia. Dom jest uroczy i bardzo czyste i przytulne.

Mamy również bardzo miło jeździć na Monte Fossa delle Felci.


Przedłużymy doświadczenie!

Sofia K.
Właściciele
02/08/2017
Tysiąc dziękuję za krytykę mojego domu. To prawda, że widok ü zawsze wspaniałe soptattoot calaredel słońce kiedy wyspa Lipari jest odcieniem czerwieni
Odkryj to zakwaterowanie
#34350 Dom Lingua
4.5/5 - Hojny

Spędziliśmy dwa tygodnie tutaj maja 2017 r. Bardzo miły kontakt z właścicielem.

House jest malowniczo położony w górach Andaluzji, bardzo zadbane i bardzo dobrze wyposażone. Internet TV, system muzyczny, Wi-Fi, pralka, zmywarka, prywatny mały basen, trzy tarasy, dwie łazienki, chronione miejsce parkingowe. Mamy bardzo komfortowo i na fantastyczne wakacje.

W pobliżu budynku, istnieje wiele bardzo dobrych restauracji i pensjonatów w różnych klasach ceny. Nawet jeden lub innych prostych i niedrogich beach bar ("Chiringuito") zaskoczony z kulinarnymi przysmakami.

Morze jest w około 15 minut samochodem. W okolicy istnieje wiele wspaniałych miejsc do odwiedzenia: Ronda, Casares, Marbella, Gibraltar, Tarifa i - nieco dalej - Sevilla. W sumie idealne dla turystów poszukujących spokoju.

Dom jest idealny dla osób poszukujących wypoczynku. Parada jest tam mnóstwo pięknej przyrody. Potrzebujesz na zakupy lub na plaży w około 15 minut samochodem. Istnieją pewne i dobre restauracje jeszcze bliżej. Samochód jest koniecznością!

Spojrzeć na dom z basenemSpojrzeć na dom z basenem © dirkpahlsmeier @CC
Kierunku tarasem i widokiem na morzeKierunku tarasem i widokiem na morze © dirkpahlsmeier @CC
Udogodnienia obejmują także dobrze utrzymane gaz GrillUdogodnienia obejmują także dobrze utrzymane gaz Grill © dirkpahlsmeier @CC
Gerald B.
Właściciele
02/08/2017
Witam Dirk

Dziękuję za miły komentarz na nasze wakacje! Może kiedyś zainteresowania do wynajęcia w Zukfunft?

Miłość regards, Gerald & Angélique
Odkryj to zakwaterowanie
#37948 Dom Andaluzyjski Casares
5/5 - Bardzo Rozsądne

Lokalizacja, Apartament był genialny, centralne i morzem, piękne!

Z niecierpliwością czekamy na powrót!

Restauracje gdzie można skosztować pysznych dań, które można znaleźć.Restauracje gdzie można skosztować pysznych dań, które można znaleźć. © eulalia @CC
Ramona C.
Właściciele
01/08/2017
Dzięki Eulalia Twoja opinia jest bardzo udany. Tossa de Mar to urocze miasteczko, naprawdę myślę, że kto przyszedł do Tossa wakacje znowu, to tylko kwestia spróbować.
Odkryj to zakwaterowanie
#26103 Mieszkanie Tossa de Mar
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Wspaniałe wakacje z Ade i Didier. Były bardzo rozpieszczona. ADE nam przygotowany na dobre małe dania bardzo dobry kucharz. naprawdę kawałek raju.

My mamy bardzo dobrą pamięć.

Wspaniałe wakacje z Ade i Didier. Były bardzo rozpieszczona. ADE nam przygotowany na dobre małe dania bardzo dobry kucharz. naprawdę małe coWspaniałe wakacje z Ade i Didier. Były bardzo rozpieszczona. ADE nam przygotowany na dobre małe dania bardzo dobry kucharz. naprawdę małe co © GUADELOUPE @CC
Odkryj to zakwaterowanie
#70823 Dom Typowy Le Gosier

Domek jest mały i bardzo głośny.
Komfort jest niepewna.
Właściciel jest trochę dyskretny.
Przejdź drogę.

Odkryj to zakwaterowanie
#5688 Bungalow Kajenna
5/5 - Godny Uwagi

Uroczy dom bardzo praktyczne i bardzo ciche. Ciepłe powitanie, bardzo życzliwych ludzi.

Jesteśmy kute piękna pamiątka na zadaszonym tarasie.

Wszyscy docenili i są gotowe do powrotu.

Odkryj to zakwaterowanie
#35776 Dom Stotzheim