WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Vacation time
IHA Wynajem ma urlop
531390

The last reviews

4/5 - Wyśmienity

Mieszkanie jest bardzo ładne, czyste, schludne, zapraszając sposób na odpoczynek i relaks.
Z tarasu roztacza się wspaniały widok na morze, krzesła, parasole, grill i meble ogrodowe.
Internet działa przy wysokiej prędkości i wszystko jest w idealnym stanie.

Parking znajduje się tuż obok mieszkania. Wszyscy tam są sklepy, centra handlowe, restauracje, supermarkety, banki, bakery House.

Bardzo blisko bardzo czystej piaszczystej plaży, z leżakami, parasolami, bary, jasne turkus wody.

Idealne do naszych wakacji!

4.5/5 - Hojny

Zatrzymaliśmy się w tym mieszkaniu od 02 czerwca 2017 r. do dnia 04 czerwca 2017 r.
Mieszkanie jest bardzo blisko zjazdu Barberino i kilka minut spacerem od A1 do słońca, ale otoczony przez zielone wzgórza w Mugello wewnątrz przypomina szczegóły wielu starych gospodarstw wiejskich, w tym domu, który wydaje się cofnąć się w czasie. Ponadto powitał nas bardzo serdecznie.

Apartament w związku z tym zdecydowanie zaleca, aby spędzić czas w przyrodzie, ale wciąż w pobliżu miejskich usług.

4.5/5 - Doskonały

Zakwaterowanie było bardzo piękne: duży taras!!! Wszystkie udogodnienia, przestronny apartament. Mnóstwo miejsca Somerville

5/5 - Doskonały

Idealny na wakacje w słońcu, na plaży, z basenem. Jest w obszarze, który ma wszystko, czego potrzebujesz, takich jak supermarket, sklepy, restauracje i centra handlowe. Zapierające dech w piersiach widok na baseny, plaża i morze z tarasu. Z tarasu było wygodne dla mnie obejrzeć moje dwie starsze dzieci w basenie. Jednakże istnieje również ratownik, celowo wszystkich. Mieszkanie jest czyste, ładne i jasne. Ma niemieckie kanały telewizyjne, m.in. Plaży jest zaledwie kilka kroków od drzwi kompleksu. Również pasek - Beach, szatnie, toalety, sporty wodne, krzesła i parasole do słońca. Mieszkanie było łatwe, idealny na rodzinne wakacje.

5/5 - Wyśmienity

Dość przestronne i spokojnej okolicy, z pięknym basenem bardziej przyjemne.

Przyjazne bardzo zadowalające z dwóch właścicieli.
Tak to z przyjemnością, że wrócimy za kilka dni!

Wysoko polecany adres

Christophe B.
Właściciele
19/06/2017
Dziękuję i do zobaczenia wkrótce ....

Domek został skreślony oczu i płuc. Nie ognioodporne (wiele przedłużaczy), może nie z ogrodu do rzeki, bo tam są chwasty wysokie do kolan. Zajęty drogowego boku sypialnie, pół ostatnich pięciu wszystkie ciężarówki które wzdłuż de ASIS. Zdecydowaliśmy się zorganizować coś innego od razu, ale właściciel był na wakacjach i ma tylko depozyt będzie zwrócona. Więcej nie chcieli zrobić dla nas.

małe nie czystą łazienką i toaletąmałe nie czystą łazienką i toaletą © MargreetV @CC
Sznury budynkówSznury budynków © MargreetV @CC
Nie wygodne, jeśli do gotowaniaNie wygodne, jeśli do gotowania © MargreetV @CC
Kolan chwasty, więc nie ma ścieżki do rzekiKolan chwasty, więc nie ma ścieżki do rzeki © MargreetV @CC
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Ładne mieszkanie urządzone ze smakiem, gdzie wszystko ma swoje miejsce. Ładny taras z widokiem pól i gór.
Jedynym minusem, zwłaszcza, jeśli chcesz iść z pracy: całkowity brak prędkości Internetu, który cupped stale, zarówno w Internecie, które są dostępne na telefonach...

W skrócie, ładne miejsce!

4.5/5 - Wzniosły

Zostaliśmy przywitani przez Roth Pani osobiście. Będziemy mieli możliwość kierowania samochodem prawo po rozładunku w garażu. Padało mocno po przyjeździe i byliśmy zadowoleni móc przejść przez piwnicy do mieszkania. Apartament był bardzo czysty, zadbany, i to było znaleźć wszystko, czego potrzebowaliśmy. Nowy płaski w żywych i telewizor z płaskim ekranem w sypialni. Łóżka zaangażowany i butelka szampana stanął na stole po przyjeździe. W pobliżu znajdują się sklepy i restauracje, a także przystanek autobusowy usytuowany jest zaledwie kilka minut. Ponieważ było trochę śniegu w Saalbach, jesteśmy po Maria ALM, zaledwie kilka minut. Jesienią będzie powrotem chcą wspiąć się na góry.

4.5/5 - Doskonały

Moja dziewczyna i otrzymała opiekę nad Apartament bardzo ładnie. Pierwsze wrażenie było: ' można nas czujemy. Łóżka były czyste, ręczniki były w łazience i wszystko było idealnie czyste. W dniu przyjazdu było butelkę wina musującego, otworzyliśmy. W szafie, wszystko jest bardzo czyste i wszystko, aby znaleźć to, czego potrzebujesz. Nasza pierwsza wycieczka do "Peter Wiechentalerhütte" był wielki i mieliśmy piękny widok na jezioro Zell. Jesteśmy zmęczeni, zwracane z wycieczki w jednej z uroczych restauracji. Wszystkie sklepy są w bezpośrednim sąsiedztwie, Samochód mogliśmy wolna Store w garażu. Mieliśmy bardzo relaksujące dni w zadbanym domu. Jak wrócić.

5/5 - Ekstra

To idealne miejsce, aby przejść, ponieważ jest blisko do wszystkiego, ale w tym samym czasie, jesteśmy w przyrodzie. Rano budzika był piękny z tych poglądów, niskie chmury nad górami wyglądało Szwajcarii i Giranes leśnych krewnych CASINA. Byliśmy tam chodzić potem zapalił kominek i zrelaksować się po południu do odwiedzenia miejsc kilka niesamowitych dni zapomnieć cały stres miasta .... Jeśli chodzi o jego właściciela Susanna, że ​​jest uroczy, uprzejmy i zawsze mamy daliśmy najlepsze rekomendacje dla restauracji i zwiedzania. Jest to pierwszy dom, który doceniamy tak dużo, dlatego polecam osobiście ... Dzięki !!

Codziennie rano krajobraz powietrza i tlenu w Asturii, Codziennie rano krajobraz powietrza i tlenu w Asturii, © SoniaG @CC
Jose Luis G.
Właściciele
15/06/2017
Dziękuję bardzo za Państwa pobyt, to była przyjemność, aby służyć Ci, pozdrowienia.
4.5/5 - Bardzo Dobrze

W klimacie gościnność i doskonałą akompaniamentu.
Dom jest proste i idealne, bardzo przyjemny pobyt.

Jose i Diana robią wszystko, aby ułatwić kontakt z kraju.

Naprawdę dzięki za wszystko!

5/5 - Dobry

Spędziliśmy trzy dni i noce w ten domek do dużej pojemności, na brzegu jeziora St-punkt.

Byliśmy grupą 7 par bezdzietnych i byli w stanie w pełni korzystać z wyjątkowy widok z domku, a także te wielkie korzyści (toalety i prysznice w dużych ilościach, duży pokój, aby żyć...).
Zaletą tego domku jest również blisko sklepy (piekarnia, sklep spożywczy, rzeźnik, ser) oprócz basenu Aqua2Lacs (gdzie możemy cieszyć się relaksu w czasie burzy: Pogoda bywa kapryśna w górnej doubs) i morskie w 2 krokach!

Startujemy co roku w różnych coisn z Francji w domku z tej grupy przyjaciół i wszyscy zgodziliśmy się, że to najpiękniejsze wynajem, mieliśmy się tam.

5/5 - Wielki

Czyste, schludne, wyposażone, przestronne i najlepsze: widok na morze i na plaży z tarasu.

Rano to bardzo miłe, pływać w basenie przed śniadaniem w restauracji obok hotelu. W okolicy hotelu są wszelkiego rodzaju usług, takich jak supermarkety, bary, sklepy i centra handlowe.

Szybko zaparkowany, mimo, że samochód nie jest konieczne, krótkiego spaceru wzdłuż plaży, jesteś w miejscowości Morro Jable.

Moje następne wakacje będzie tu dla Ciebie!

4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Jeśli jest to adres do zapamiętania jest to, ponieważ pochodzą w tym domu w ostatnich latach. Christopher i Maryi zawsze witają nas z uśmiechem.

Domek jest miły, fajny latem i basen przy krawędzi tarasu domku.

Dzieci bawią się z dziećmi z właścicieli w dowolny według uznania. Wsi, ciesząc się Gersoise działań, które są wszystkie Zamknij.

Nie wahaj się... nie będzie rozczarowany!

Christophe B.
Właściciele
12/06/2017
Dziękuję nadzieję, do zobaczenia
4.5/5 - Sensacyjny

Spędziłem 3 dni piękne w cichej i spokojnej okolicy domku.

Basen jest bardzo fajny i gorące.

Bardzo przyjazny właściciel - bardzo polecam.

Christophe B.
Właściciele
12/06/2017
Dziękuję nadzieję, do zobaczenia
5/5 - Dobry

Wiedzieliśmy już miejsce, my wiedzieliśmy, że już w ubiegłym roku w innym willi nadal oferowane przez tych samych właścicieli.

Dobrze utrzymane i uczęszczane przez mieszkańców, rezydencje plaży jest tylko dwóch kilometrów i można dojechać samochodem na drodze i dostarczane szybko, nawet w sezonie tylko 3 minut od morza.
To jest idealne dla rodzin, nawet przy obecności dzieci, osób starszych i osób niepełnosprawnych.

Andrea właścicieli i Patrizia są zawsze bardzo dostepni.

Część zewnętrzna posiada ładny ogród, miły i bardzo dobrze utrzymane, z placem zabaw dla dzieci oraz krzesła i zamknięcie zapewnia bezpieczeństwo, nawet pies nie może uciec od samego siebie.

Będę ją ponownie

Ogród do doświadczonychOgród do doświadczonych © annamancini @CC
4.5/5 - Wyśmienity

Dom zasługuje, aby być znany. Mieliśmy bardzo miły pobyt.

Pokoje są czyste. Okazało się, niezbędne. Zdjęcia odnoszą się do obudowy. Andrée przywitała nas gorąco. Jego potrawy są doskonałe z domowej roboty makarony. I śniadanie... na górze z różnego rodzaju domowe dżemy, bardziej smaczne niż inne.

Naprawdę miejsce polecam dla bardzo dobrze i okolicy dodać uroku.

4.5/5 - Dobry

Bardzo dobra lokalizacja, blisko lotniska w Faro i łączących drogi przez Algarve, idylliczne rybackie, gdzie piękno przyrody na odpoczynek przynosi Super menedżerów, zawsze dostępne i bardzo dyskretny czuliśmy prawo w domu że nasz pobyt był krótki, ale potężny i na pewno warto powtarzać

FusetaFuseta © TrieneV @CC
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Piękna Willa z basenem, przyjemny i strój kąpielowy to miłe!

Remake!

Dzięki Lionel porady!

Śniadanie przy basenie! Śniadanie przy basenie! © MariL @CC
5/5 - Bez Zarzutu

Dobre, bardzo ciche, otoczone zielenią, w ogrodzonym, mieliśmy piękny pobyt.

Właściciel jest dyskretny, przyjazne i dostępne, gdy są potrzebne. Otwórz na duży taras w ogrodzie jest dobrze izolowana od właścicieli.

Można korzystać z jacuzzi, który jest miły.

Agay jest dość mały ośrodek dla rodzin z dziećmi!

4.5/5 - Godny Uwagi

Zatrzymaliśmy się w Casa licencję na dwa tygodnie. Prywa willi i dzieci grał cały dzień w basenie w siedzibie bańki.
Cieszyliśmy się grill z przyjaciółmi (którzy również zostali w Algarve) w pobliżu basenu ze świeżych ryb, kupiliśmy od lokalnego targu w Bensafrim.and cieszył się widokiem na wsi. Dom był idealny dla nas.
Mieliśmy kilka drobnych punktów dla naprawy mamy zgłoszone do właściciela.

Harry, dziękuję za porady, szczególnie podobało nam wydajność Fado w pobliskiej restauracji O Cangalho.

Firma Microsoft zaleca willa dla rodzin z dziećmi lub bez! (Harry, przepraszam za nie odpowiadać wcześniej do Twojego wniosku o przegląd)

4.5/5 - Niezrównany

Ciche, otoczonych zielenią w gated przebywał tam wspaniałe wakacje.

Właściciel jest dyskretny, przyjazne i dostępne, gdy są potrzebne.

Otwórz na duży taras w ogrodzie jest dobrze izolowana od właścicieli.

Najbardziej wielki: można korzystać z jacuzzi.

Agay jest dość mały ośrodek dla rodzin z dziećmi!

5/5 - Niezrównany

Przestronne, wygodne i czyste, dobrze dom położony dla tych, którzy kochają przyrodę i ciszę.

Ładny dom z dużą ilością informacji.

Właściciele są łatwo osiągalne w przypadku pytań!

4.5/5 - Skończony

Bardzo dobrze utrzymane, piękne meble, wygodne, czyste, duże, częściowo zadaszony taras i Gartenmöbel.Es wyposażony jest w niezbędny sprzęt.

Hotel znajduje się w pobliżu plaży i wszystkie niezbędne usługi, takie jak supermarket, sklepy i domowe wypieki.

Polecam na spokojny wypoczynek na plaży.

5/5 - Bez Zarzutu

Kochaliśmy House, bardzo czyste, wygodne i przestronne, wszystko, czego potrzebujesz.

Lokalizacji, przy plaży obok siebie, sklepy zamknięte z przodu domu, auto na parkingu i dostępu do mieszkań.

Po przyjeździe czekaliśmy na właściciela, bardzo przyjazny i pomocny.

Wrócimy na pewno!

Mercedes G.
Właściciele
05/06/2017
Dziękuję bardzo! To była przyjemność mieć w domu. Do zobaczenia wkrótce!
4.5/5 - Błyszczący

Bardzo serdecznie zapraszamy. Kocham Gasrgeber z super porady dla atrakcji i wszystko, czego potrzebujesz. Piękne, bardzo dobry punkt wyjścia dla wycieczek i przygody w okolicy: San José i dla całej północy Kostaryki. Bardzo dobry i przyjazny-umeblowany domek. Przyjemny klimat, trochę podwyższone. Zawsze czysty basen. Atenas jest położony 10 minut jazdy samochodem. Byliśmy tam sześć tygodni i Zarezerwuj tutaj. Wysoce zalecane.

5/5 - Godny Uwagi

Jakie wspaniałe wakacje!

Willa była doskonała, dobrze wyposażone i czyste. Nasi gospodarze gdzie na strony Jeśli potrzebowaliśmy ich, zapewniając nam wszystkie niezbędne informacje umożliwiające nam zrelaksować się i cieszyć się nasz tydzień.

Wielki obszar odkryć z dużo do zrobienia!

Restauracja i mały sklep w miejscowości było realne korzyści. Ciesząc się poranną kawę na tarasie była prawdziwa przyjemność.
Już planujemy tu powrócić.

Dziękuję Yvonne i Delfo za nami więc zapraszamy!

Kawa na patio, na dobry początek dnia.Kawa na patio, na dobry początek dnia. © LesleyG @CC
5/5 - Cudny

Mieliśmy wielki tydzień relaksu na bezludnej plaży.
Były cztery osoby dorosłe i dwoje dzieci i może rozłożyć tak doskonale na dwa domy plaży posh...
Panie służył nam śniadanie wliczone w cenę na wielki taras, bezpośrednio nad morzem, myte dla nas i gotowała nam obiad, a wieczorem pyszne menu za niewielkie pieniądze! Roślina jest bardzo czysty i utrzymany stale.
Manager Sudath jest rodzajem super propozycje wycieczek w okolicy (zapytaj o Laguna tour), może dać i wszystkie problemy zna rozwiązanie!
Dla dziecka grał na piaszczystej plaży, a dla nas, że pływać w morzu ciepła, które były co szukaliśmy i tu absolutnie prawo...
Bardzo prawdopodobnie poczuł i wkrótce wróci do tego małego raju!

PlażaPlaża © CorinnaS @CC
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Bardzo proste dokonać rezerwacji, wszystkie nasze pytania były szybko odpowiedział mailem przez właściciela.
Znaleźliśmy dom szybko, w oparciu o opis właściciela.

Zostaliśmy przywitani ciepło przez dyrektora domu, który pokazał nam i byliśmy szczęśliwi znaleźć już orzeźwiające butelkę wody mineralnej w lodówce, jako prezent powitalny.

Willa jest bardzo ciepły, dokładnie zgodnie z opisem w dodanie, a czuliśmy się w domu od pierwszego dnia. Znaleźliśmy plaży aż naszej ulicy.
Restauracje były wszędzie, ważna decyzja. Downtown był 3-4 minuty na piechotę. Badaliśmy też różnych plaż, które były nieco dalej od nas, nazwaliśmy taksówkę i zabrał nas tam.
Znaleźliśmy kilka kart z operatorów taksówek w willi, możemy po prostu wybrał jedną. To był bardzo przyjemny pobyt i będzie zatrzymać w dowolnym momencie.

Tylko serdecznie polecam dom do wszystkich miłośników morza.

5/5 - Bez Zarzutu

Mieliśmy wspaniały czas w domu. Może nie chcą więcej.
Lokalizacja jest idealna, plaże i wspaniałe plaże, centrum miasta, kilka minut spacerem-samochodu nie jest konieczne, chyba, że zamierzasz daleko w Konstancy oraz Mangalia.
Serdecznie powitał dyrektor budynku i dał nam kilka dobrych rad i informacji, Willa było dokładnie to, co chcieliśmy. Pięknie utrzymana, z dużym salonem, dobre wi - fi i komfortowe pokoje.

Na pewno wrócimy już planowane na następny rok.

5/5 - Bardzo Rozsądne

Miałem okazję niedawno pobyt w tym domu, który jest prawdziwym klejnotem.

Spotykamy się w to miejsce niezwykłe, niecodzienny, urocze, pełne dzieł sztuki i inteligentne mruga.

Jest to mały dom znajduje się w środku wspaniały kampanii, w której brakuje dowolnego obiektu przydatne. To prawdziwe ulubione!

Przebywał w wielu miejscach, ale nigdy nie podobny. Personel jest bardzo przyjazny, hojny, jako dyskretny. Nietypowy!

Dylemat, pozostawiając ten komentarz, bo nie chcę, to ustawienie, aby stać się niedostępne w momencie rezerwacji.

4.5/5 - Wspaniały

Znakomity pobyt we wspaniałej willi urządzone ze smakiem.

Dyrektor Jean-Michel zawsze bylo tam odpowiedzi na nasze pytania, poinformuje nas i zarezerwować wycieczkę, niech znają nas dobre miejsca do pójść na wizytę przez nas - nawet i jedzenie, również przedstawić do wynajęcia nam samochód, zamówić taksówkę, czeka na nas, gdy będziemy przyleciał na lotnisko i przenoszą nas w dniu wyjazdu.
Za bardzo niewielką dopłatą mieliśmy śniadanie z wielu wyborów, które możemy było serwowane przy basenie.

Gospodarstwa domowego i pokoje były dość dni...

On był na górze! Będziemy w plecy, to na pewno!

5/5 - Wyśmienity

Willa jest coś naprawdę surrealistyczne spędził wakacje naprawdę marzycielski, planujemy wrócić w sierpniu.

Kąpaliśmy się w basenie, a także morze od plaży jest kilka minut spacerem poszliśmy codziennie fantastyczne naprawdę nic do powiedzenia

Giuseppe F.
Właściciele
31/05/2017
Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że mieliśmy jako gości, jesteś bardzo miła rodzina.

Mamy nadzieję zobaczyć was ponownie w sierpniu.
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Apartament jest położony w środku lasu w pięknej okolicy i ciche.

Piętrowy dom, który doskonale spełniły nasze oczekiwania dla turystyki pieszej i rowerowej.
Nie jest zbyt daleko od sklepów jest także ładny basen, w którym niestety nie testowaliśmy!

Piękna, szlaków turystycznych w pobliżu Dom wakacyjnyPiękna, szlaków turystycznych w pobliżu Dom wakacyjny © MimiC @CC
Piesze wycieczki z przewodnikiemPiesze wycieczki z przewodnikiem © MimiC @CC
Arboretum, Bokrijk, więcej niż wartoArboretum, Bokrijk, więcej niż warto © MimiC @CC
5/5 - Hojny

A true haven of peace in an extraordinary setting. Weekend with friends or we took advantage of this beautiful and soothing place.
Despite the gloomy weather, the atmosphere was joyful!

Thanks to Florence for his home!

BEAUNE ETCETERA
Właściciele
30/05/2017
Dziękuję Chris, cała zabawa była dla mnie! Pozostaje tylko dla ciebie, który wrócił ze słońcem.

Dziękujemy za zaufanie i mam nadzieję, że wkrótce.


Florencja
5/5 - Skończony

Bardzo dobry Wynajem podczas weekendu w Wielkiej Brytanii;

Duży balkon, plaży i miasta centrum dostępu do stóp jest idealny do nastrojowych ballad.

Właściciele domów, idealne do słuchania i dobre Rady.

Trochę więcej sprawia, że różnica... i wanna z hydromasażem!

5/5 - Godny Uwagi

Mieliśmy wspaniały weekend!

Mamitou i Papitou są ludzie bardzo miło i ciepło! Na pewno wrócimy. Domek był bardzo dobrze utrzymane i urządzone, i nawet nasze psy były mile widziane!

Linda, Peter i Chloe

5/5 - Bardzo Rozsądne

Dziękuję Brian i personel za opiekę nad moją rodziną podczas pobytu w willi.

To była bardzo miła willa i świetna okazja dla pieniędzy szczególnie dzielone wśród naszej dużej rodziny.

Z pewnością zarezerwujemy ponownie w najbliższej przyszłości.

Pozdrawiam Tom & Family.

4.5/5 - Wielki

Bardzo przyjemny dom, położony blisko morza (pieszo)
wewnątrz zmęczony i TV nie działa, nie ma internetu
Bardzo ładny basen, światła i dysze wodne i wiele więcej
sklepy w pobliżu
Mieliśmy dobry pobyt

Philippe V.
Właściciele
30/05/2017
Villa został całkowicie przekształcony wewnątrz i na zewnątrz w 2016 roku! Jest teraz nieograniczone wifi i Freeview satelitarnej. Nowy basen z ogrzewania słonecznego. Krawędź tarasu i baru są nowe i bardzo przyjemne Są lekkie, pokazy fontanny i dysze w basenie na relaksujący i przyjemny wieczór!

Do zobaczenia

Wynajęliśmy ten domek na weekend i polecam go, ponieważ jest to niehigieniczne (pleśń w lodówce oraz w ekspres do kawy, WC łazienka jw wszystko było brudne bardzo brudne. Brudny materac moczu plamy i krew !! idem.Le poduszki sauna nie działa, jacuzzi był również bardzo brudne z piaskiem w środku zwykle martwy naskórek na powierzchni. miernik elektryczny nie jest synem standardów wynikających z wszystkich stron. brudny basen woda była zielona i zimno. w domku nie zamyka każde okno drzwi zamyka, właściciel nie pozostawia klucz !!!! To wraca nocą do naszej studni, aby wyłączyć światła. My nazywa się kilka razy, że nie odpowiada. W dniu wyjazdu nie przyszedł.
Pan SAVAETE renderuje depozyt sprawdzić to wtedy przepraszam mamy pogorszyła konkretnej rzeczy do gotówki, która jest całkowicie fałszywe!

Philippe S.
Właściciele
29/05/2017
Ta recenzja jest nadal bardzo przesadzone i niewiarygodne ...
5/5 - Wyśmienity

Kochamy Wyspy Kanaryjskie, ale jest to po raz pierwszy w Fuerteventura.

Wynajęliśmy dwa apartamenty kompleks od samego właściciela.

Ten jest ładne, czyste, dobrze wyposażone w obszarze każdej usługi, może potrzebujesz. Balkon jest dość duży, z mebli i relaksujący widok na morze na plażę. Obszarze pule są bardzo relaksujący zbyt, posiadające widok na morze z leżaków.

Niezwykle bogaty zalecane dla każdego, który lubi słońce, czyste plaże i relaks!

5/5 - Wspaniały

Rezerwacja willi na kilka dni - i miał najlepszy czas!

Anna była bardzo przytulny i wygodny w check-in i kasy, dom był bez skazy i czystym - wszystko bez zarzutu zarówno wewnątrz i na zewnątrz działalności, od pływania basen do gotowania :)

Najbliższa plaża villa jest Solanas, absolutnie wspaniały i o niewielkiej :)

Przyjdzie jeszcze raz i polecam każdemu! 5-GWIAZDKOWE :)

ANNA MARIA P.
Właściciele
29/05/2017
Dziękuję pogan, dołożymy wszelkich starań, aby ci i wielu z was spłacić nam poszanowaniem nasz dom Byliście bardzo dobre i czyste, mam nadzieję, że cię jako naszego gościa.
4.5/5 - Błyszczący

Minęły lata, które I nie był zbyt miły, jesteśmy wszystko wraca zrelaksowany, zaskoczony przez piękno krajobrazów i nawet nieco większy ze względu na wspaniałe kuchnia.

Kemping jest utrzymywany z pasją przez właściciela i jeśli lubisz rośliny Aloe, tutaj znajdziesz wszelkiego rodzaju, oprócz rozmarynu i rakiet. Strony są prawie wszystkie zacienione przez drzewa eukaliptusowe. Claudio, w barze restauracji, jego uśmiech, jest naprawdę wyjątkowa w zarządzaniu swoim klientom, nawet, jeśli jest pełny.

Polecam go, jeśli chcesz zjeść pizzę (Bardzo dobry). Mówić, dopóki nie zakończy się on. Dzieci, w wieku 13 i 7, dobrze się bawili, a pies Owczarek niemiecki było swobodnie pływać na plaży... jak powiedziałem na początku, wakacje były naprawdę piękne.

5/5 - Godny Uwagi

W przyjemnym środowisku z spokojny w lesie sosnowym, bardzo wygodna domu do dekoracji.

Kuchnia jest bardzo dobrze wyposażony, nic nie brakuje! Cieszyliśmy się klimatyzacji podczas gorących tygodni. Séverine i Jean-Jacques były bardzo przyjemne i zrobił wszystko, aby najbardziej pobytu (Dziękuję za kosz domu dla nas do odkrywania lokalnych produktów i warzyw ogrodowych :)

Wiele gier dla dzieci, kryty i odkryty, uprzejmie udostępnione.
Obudowa dobrze dla wielu wycieczek w tym bogatym regionie; Jednakże od wsi, samochód jest niezbędna.

Dzieci i dorosłych, Spędziliśmy dwa tygodnie Świetne!

Jean Jacques D.
Właściciele
28/05/2017
Wielkie dzięki za komentarz. Jesteśmy zadowoleni, że pobyt w Prowansji poszło gładko i czekamy na was ponownie w naszym domu.
Czekam na nasze ponowne
spotkanie.
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Naprawdę przyjemny pobyt, podczas którego skorzystaliśmy z polem creole bardzo dobrze rozplanowane w środku egzotycznej roślinności: zmiana scenerii, niedaleko od stresu urzędu!

Kadrowanie jest extra: obecny ale dyskretny, opiekuńczy, naprawdę urocza.

Wspaniałe odkrycie lokalnej fauny i flory oraz bardzo piękne wymiany ludzi z Lynda, Vanessa i Charlotte! Dziękuję dziewczyny!

Nasz jedyny żal: nie jest w stanie dłużej!

5/5 - Bez Zarzutu

Mieszkaliśmy w tej pięknej willi na około 10 dni podczas ostatnich wakacji w Western Cape.
Ma piękny, ciepły i Artystyczny uczucie do niego, które naprawdę cieszył. Widoki są niesamowite i kochaliśmy się, ten jest usytuowany na zboczu góry z rezerwatu przyrody na tylne drzwi, ale z sklepy tylko 2 minuty jazdy w dół wzgórza.

To było dla nas zbyt, w niewielkiej odległości od lotniska, winelands i Overberg i z chaosu centrum Kapsztadu w odległości (około 40 minut jazdy).

Gorąco polecamy!

5/5 - Niezrównany

Jesteśmy rodzina z 6 i czuliśmy się bardzo komfortowo w mieszkaniu.
Mieszkanie było czyste, dobrze wyposażone i jest w pobliżu pięknej plaży w Costa Calma.
Taras jest ogromny, w pełni wyposażona w leżaki, grill i meble ogrodowe.
Mieszkanie jest jasne i przestronne, meble są wygodne i gotów jest to łatwe do poruszania się i zrelaksować się w salonie.
Istnieje kilka kanałów telewizyjnych, niemiecki oraz szerokopasmowego dostępu do Internetu.
Istnieje parking osiedle, tuż obok mieszkania, łatwo dostępne.

W pobliżu znajduje się supermarket, sklepy, restauracje, banki, wynajem samochodów, apteki i wszystko, czego potrzebujesz.

Mimo bliskości do plaży, mieszkanie było zawsze bardzo cicho.

wakacje naprawdę relaksujące, po prostu idealny!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
5/5 - Skończony

Jesteśmy niemiecka rodzina z dziesięciu osób. Mamy mieści się w dwóch mieszkań tego samego właściciela w tym kompleksie.

Oba apartamenty znajdują się obok siebie. Oba są świetne, czyste, wszystko w porządku, i wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz.
W pobliżu znajduje się plaża, supermarket, sklepy, piekarnia i restauracji do domu. Bardzo wygodne, to jest komunalnych parking, obok dwóch mieszkań. Internet ma dużą prędkość w obu mieszkań.

Tarasy są bardzo duże, wygodne, z meblami ogrodowymi.

Wracaliśmy bardzo zadowoleni tam i prawdopodobnie w przyszłym roku. Temperatura była bardzo ciepły, plaża jest woda czysta. Słońce i plaża, na co dzień, to naprawdę wspaniałe wakacje, rodzina.

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
4.5/5 - Hojny

Czujesz się w raju. Bardzo ładny kompleks w pobliżu morza.

Czysty, komfortowy apartament z pięknym widokiem na morze z tarasu.
W kilka minut spacerem jesteś na sklep spożywczy, piekarnia House i różnego rodzaju sklepy. Plaża jest szeroka, czysta i czystych wód.

Apartament całkowicie zalecane!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
4.5/5 - Dobry

Głównym atutem tego mieszkania jest to, że znajduje się on bezpośrednio na plaży i lokalizacja, doskonały widok.
Mieszkanie jest czyste, zadbane z wszystko, czego potrzebujesz. Basen jest idealnym miejscem na relaks i sprzyja leżeć na kanapie.
Wszystkie niezbędne usługi są dostępne w pobliżu. . To jest po raz pierwszy byliśmy w południowej części wyspy Fuerteventura, i nigdy nie jest za późno!
Wynajęliśmy miał dwa apartamenty, które należą do tego samego właściciela. Wakacje apartamenty domy są bardzo dobre.
My z przyjemnością, że polecamy to miejsce!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
5/5 - Wyśmienity

Dwadzieścia lat później, jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura.

W tym roku postanowiliśmy iść na południe i fascynuje nas plaż.
Zatrzymaliśmy się w dwa wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament posiada duży taras z widokiem na morze, komfortowe i wygodne, wyposażone we wszystko, co niezbędne, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz apartamentu. Tam znajduje się parking, blisko plaży i niemieckie kanały. Co więcej można prosić dla udanego urlopu.

Firma Microsoft zaleca, bo byliśmy tam bardzo szczęśliwi.

5/5 - Dobry

Przez dwadzieścia lat jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura. W tym roku postanowiliśmy iść na południe, i byliśmy fascynujące plaże.
Byliśmy w dwie wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament jest nowocześnie urządzone, wyposażone we wszystko co niezbędne przestronne, duży taras, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz domu. Ma garaż, niemieckie kanały i blisko do plaży.

Co więcej można prosić na miły wypoczynek. Polecamy, ponieważ byliśmy bardzo szczęśliwi.

4.5/5 - Błyszczący

Appartement jest wielki z naprawdę ładny i nowoczesny ozdoba i bardzo dobrze wyposażone.

Mieliśmy sporo grzeczności w dniu przyjazdu (woda, wino, komplet ręczników, ciastka, herbatę...). Czuliśmy się jak w domu!

Roberto jest bardzo dobrym gospodarzem, dostępne, obecny i życzliwe. On nie wahaj się działać jeśli tu są wszelki problem.

Marsaskala jest naprawdę ładne, dużo restauracji obok appartement i morze jest bardzo blisko.

Spędziliśmy wspaniałe wakacje!

Polecam ten appartement i hosta bez wahania. Roberto dziękuję!

Sabrina

W pobliżu mieszkaniaW pobliżu mieszkania © SabrinaS @CC
5/5 - Niezapomniany

Dom na York był bomba... I cieszył się mój pobyt Max ze względu na dostęp do miejsca, które było blisko centrum handlowego Eastgate, pokoje są przestronne i Wi-Fi jest bezpłatny na terenie całego obiektu.

BIG do domu na YORK!!!

5/5 - Ekstra

Zakwaterowanie znajduje się w samym sercu dawnej wsi, bardzo cichy.
Dom, ładne i czyste.

Z pewnością warte polecenia.

5/5 - Wyśmienity

Bardzo dobre, dobra lokalizacja i byliśmy w środku, między portem a brzegiem morza, bardzo dobry stosunek jakości do ceny... granita rano i brioche!

Pokoje były zawsze czyste i schludne.

Dobre Rady na lokalnych i ciekawych miejsc w okolicy.

Na pewno się zwróci.

To był nasz pokój, czyste i dobrze urządzoneTo był nasz pokój, czyste i dobrze urządzone © PinoD76 @CC
5/5 - Niezrównany

Fantastyczny apartament i spektakularne widoki.

Zmierzamy.

4.5/5 - Hojny

Spędziliśmy dwa tygodnie tutaj maja 2017 r. Bardzo miły kontakt z właścicielem.

House jest malowniczo położony w górach Andaluzji, bardzo zadbane i bardzo dobrze wyposażone. Internet TV, system muzyczny, Wi-Fi, pralka, zmywarka, prywatny mały basen, trzy tarasy, dwie łazienki, chronione miejsce parkingowe. Mamy bardzo komfortowo i na fantastyczne wakacje.

W pobliżu budynku, istnieje wiele bardzo dobrych restauracji i pensjonatów w różnych klasach ceny. Nawet jeden lub innych prostych i niedrogich beach bar ("Chiringuito") zaskoczony z kulinarnymi przysmakami.

Morze jest w około 15 minut samochodem. W okolicy istnieje wiele wspaniałych miejsc do odwiedzenia: Ronda, Casares, Marbella, Gibraltar, Tarifa i - nieco dalej - Sevilla. W sumie idealne dla turystów poszukujących spokoju.

Dom jest idealny dla osób poszukujących wypoczynku. Parada jest tam mnóstwo pięknej przyrody. Potrzebujesz na zakupy lub na plaży w około 15 minut samochodem. Istnieją pewne i dobre restauracje jeszcze bliżej. Samochód jest koniecznością!

Spojrzeć na dom z basenemSpojrzeć na dom z basenem © dirkpahlsmeier @CC
Kierunku tarasem i widokiem na morzeKierunku tarasem i widokiem na morze © dirkpahlsmeier @CC
Udogodnienia obejmują także dobrze utrzymane gaz GrillUdogodnienia obejmują także dobrze utrzymane gaz Grill © dirkpahlsmeier @CC
4.5/5 - Ekstra

Dom był wielki! Mnóstwo miejsca i wspaniały ogród i morze. Mieliśmy, sprzętem do grillowania oraz stron, idealne dla grupy przyjaciół!

Morze, idąc od domuMorze, idąc od domu © Foumar @CC
Frontowy dziedziniecFrontowy dziedziniec © Foumar @CC
Widok z przodu stoczni!Widok z przodu stoczni! © Foumar @CC
Dom od strony wzgórza (cieszyliśmy się piesze wycieczki tam)Dom od strony wzgórza (cieszyliśmy się piesze wycieczki tam) © Foumar @CC
5/5 - Doskonały

Wspaniały Domek! Bardzo ładne miejsce!

Apartament jest bardzo dobrze rozplanowane i umeblowane. Z zewnątrz, jak również wnętrza zrobić ten dom to idealne miejsce na wakacje. Odpoczywają i odkryli tego pięknego regionu.

Zaleca się

4.5/5 - Cudny

Lokalizacja kuchnia piękne i spokojne otoczenie. Obiekt znajduje się w pobliżu plaży i mogliśmy również tramwajem do centrum miasta. Możemy mieć podobało!!

4.5/5 - Godny Uwagi

Ten domek jest idealnym miejscem na relaks z rodziną w sielankowej scenerii.

Położony w zielonej okolicy, duży, miejsce jest ciche i spokojne: nie trzeba oglądać dzieci.
Właściciel, bardzo dyskretny, przyjaźnił się z nami. Mieliśmy prawo do produkcji z własnego ogródka warzywnego.

Sytuacja jest idealny do spacerów w górach!

4.5/5 - Sensacyjny

Mieliśmy bardzo miły pobyt w Rosas.

Mieszkanie jest bardzo funkcjonalne i przestronne, a zwłaszcza widok jest piękny. Nowa kuchnia i łazienka zapewnić bardziej prawdziwe.

Mile widziane ze strony Christine i jej mąż.

Mam nadzieję wrócić!

Fabienne M.
Właściciele
24/05/2017
Jesteśmy zachwyceni, że pobyt poszło dobrze.
W innym czasie być może!
5/5 - Skończony

Łóżko, bardzo ładne i przytulne. Świetne dla osób poszukujących spokoju i relaksu, ale także dla każdego, kto w zaledwie kilka minut od hotelu chce dotrzeć do wybrzeża Adriatyku.

TrawnikTrawnik © AliceF87 @CC
5/5 - Wzniosły

This is a great flat. It's great value for money. The flat is clean, bright and airy with a lovely balcony. The pool and pool area are perfect. You almost dont need to leave the complex. It really is lovely. The location is great. A good walk into town (30mins) or 15 Egyptian pounds 70p! The free beach is pretty good too. A bit of an adventure (i.e. unfinished), but I quite liked that! There are a number of pay as you go beaches close by if you want sun loungers etc. Pick up from the airport (charged). I've stayed in a few apartments and a hotel in Hurghada, and this strainght forward, value for money, is superior. I'll book it again, really. Many thanks...

5/5 - Cudowny

Ten komfortowy apartament i możemy polecić z czystym sumieniem!

Na żądanie jest możliwe, że śniadanie i kolację za niewielką cenę!

Kolacja jest codziennie świeże i gotowanie było idealne, jak chcieliśmy.

Bez wahania firma Microsoft zaleca tej wakacje Wynajem.

Parking w ogrodzie Parking w ogrodzie © BartlJ @CC
4.5/5 - Niezrównany

W rzeczywistości istnieje d pająki wstęgi, ale walczymy!
Basen i jacuzzi, bardzo czyste i ciepłe.
Pan wcale nie mieszczą się w środku nocy, dzieje raz dziennie do czyszczenia wannę z hydromasażem i zadzwoń do nas przed domek nietypowe, bardzo ładne widoki, w otoczeniu zieleni, w cichej zatrzymać w bardzo cenione przez nas cały zastęp, bardzo miły i troskliwy wobec nas, uczynił nas naszego wyboru bez obaw, wydaje mi się że wystarczy szacunek lokalu który jest minimum.
Wróci i będzie reklamować

4.5/5 - Dobry

Moja żona i pozostał w Casa Anita kilka razy w ciągu roku i zawsze miał duże doświadczenie tam.

Kochamy się, że pokoje wyposażone są w kuchnie i kochamy, wylegiwanie się na basenie. Możemy wybrać wyższe piętra, aby poglądy, które są fantastyczne.

Nieco zmieniła, ponieważ niektóre z widoku zostało zablokowane, ale nadal bardzo dobry.

5/5 - Bardzo Dobrze

Willa jest w doskonałym stanie i czyste.

Lokalizacja jest niesamowite, zapierające dech w piersiach widokiem na morze i wybrzeże.
Willa jest wyposażony z wygodami i uroczy meble. Miał bardzo duże przestrzenie odkrytym, z basenu, wanny z hydromasażem i solarium, otoczony kwiaty końcu lemoniady.

To naprawdę miejsce swoich marzeń. Jeśli myślisz o piękno wybrzeża Amalfi, Villa Costanza jest miejscem, które należy!

5/5 - Niezapomniany

Przyjazd, wysiąść i następnie ten fantastyczne widoki w naturalnym stawie do Dolomitów... to jest urlop.
Od pierwszej chwili prawdopodobnie czuliśmy. Powitanie było przyjazne i ciepłe, i tak było całe wakacje.

Piękne, nowe mieszkanie, stylowo i nowocześnie urządzone z akcentem chłopa. Wszystko wokół wszystko był bardzo uprzejmy i wykonane z dużo miłości. Sen o organiczne śniadanie i gospodarstwa produktów.

Również w centrum odnowy biologicznej, cieszą kąpiele siano i wełny. Rano jogi z Doris był zawsze wydarzeniem.

Wniosek: Dookoła wielkie święto.

Dziękuję Margit, Markus i Doris. Możemy wrócić do Ciebie.

Widok na jeziorko w DolomityWidok na jeziorko w Dolomity © Marty @CC
5/5 - Wyśmienity

Byliśmy tak szczęśliwi mieć snagged tym kabina ostatniej godziny spóźniony urodziny dzień matki/na początku i to nie zawodzi.

Mój mąż był naprawdę pod wrażeniem i życzymy, że będziemy mieli więcej czasu tam. Lokalizacji był tak piękny i ciekawy kontrast z pustynny i parków.

Wybrałem kabiny #1 ze względu na wszystkie drzewa i wybrać prawo! Na pokładzie i zobacz były fenomenalne. Było jeszcze trochę śniegu resztki i mój maluch był tak podekscytowany.

Mimo, że Moab było około 40 minut, to było tak warto. Jazdy w górę iw dół była przygoda sama w sobie.


Dziękuję bardzo za wspaniały pobyt! Mamy nadzieję, że wkrótce wrócimy!

Doskonałe łóżko dotyk Afryki, dlatego w kabinie AfrykiDoskonałe łóżko dotyk Afryki, dlatego w kabinie Afryki © TinaM @CC
Przedpokoju i przodu ganekPrzedpokoju i przodu ganek © TinaM @CC
Bujny, zaplecze gastronomiczne i komfortoweBujny, zaplecze gastronomiczne i komfortowe © TinaM @CC
Watching the birds from this breakfast nook was enchantingWatching the birds from this breakfast nook was enchanting © TinaM @CC
4/5 - Ekstra

22 połowów w 3 dni: Achgans wyszedł w morze, złoty z blisko 40 cm i szczupaka 6 lb 2.

Co wielki połowów...Co wielki połowów... © RochA @CC
Ta złota zakończył się w Golden amandine Ta złota zakończył się w Golden amandine © RochA @CC
5/5 - Bardzo Dobrze

Mieszkaliśmy 2 tygodnie i naprawdę się podobało. Również wygodne do centrum.

Bardzo dobrzeBardzo dobrze © GardiolS @CC
4.5/5 - Cudny

Jesteśmy zapalonych rowerzystów, a ostatnio sie, szukaliśmy niedrogie zakwaterowanie wzdłuż rower dla niektórych odpoczynku i rekreacji.

Przez przypadek natknęli się na posiłki, i postanowiliśmy wybrać się na przejażdżkę...

Ogólnie rzecz biorąc byliśmy z pewnością nie rozczarowany. Czy masz więcej po stronie czynnej lub leniwy, istnieje wiele atrakcji dla Ciebie. Jazda na pobliskim ranczo, Kolarstwo lub pływanie w rzece Drava, sprzęt do grillowania i po prostu cień.
Gospodarze są bardzo dobry kilka stolicy Chorwacji-Zagrzebia.

Duży plus dla nas, był Las, obok domu, nawet w najgorętszych miesięcy lata, zawsze jest lekki wiatr, który wieje.

Ogólnie rzecz biorąc zalecamy to bez wątpienia do każdego, kto szuka różnych restauracji.

Dzięki uprzejmości naszych gospodarzy, GrillDzięki uprzejmości naszych gospodarzy, Grill © LuanaH @CC
Our host, Irena, with me and the other guestsOur host, Irena, with me and the other guests © LuanaH @CC
Tenis stołowy w godzinach popołudniowychTenis stołowy w godzinach popołudniowych © LuanaH @CC
The pets here get a royal treatmentThe pets here get a royal treatment © LuanaH @CC
Tenis stołowyTenis stołowy © LuanaH @CC
5/5 - Bardzo Rozsądne

Ładny dom w cichej okolicy, ustawienie cyprysów i widok na jezioro, bez rezygnację bliskość do wszystkich turystycznych atrakcji i usług, w niewielkiej odległości.

very good placevery good place © CristianD @CC
5/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy wspaniały weekend w tej willi!
Wystarczająco dużo kontaktu z przyrodą, że te trochę lubi to! Dom jest duży i znajome, ogród jest duży i płaskie, idealny dla dzieci i osób starszych.
Skorzystali z okazji, aby odwiedzić orientalne ogród Bacalhôa Buddy Eden, piękne, 5 min jazdy!
Mam zamiar wrócić!
Dzięki za sympatię.

Świetny basen!Świetny basen! © MagdaG @CC
5/5 - Cudowny

Dobre miejsce dla nas, aby cieszyć się 10 dni Tuscany słońca i okolicę.

Duży basen i wiele miejsca na relaks przez siebie. Dwa inne domki z rodzinami, z dziećmi, ciesząc się w towarzystwie innych dzieci z Niemiec i Holandii.

Dobrej jakości zakwaterowanie dla nas i naszej rodziny.

Warto polecić domek La Luna

5/5 - Godny Uwagi

Było to bardzo przyjemne doświadczenie.
Doskonała jakość snu w wygodne łóżko, to jest rewelacyjny!

Bardzo dobry hotel, ładne pokoje, dzieci były zachwycone, łazienki są ładne, bardzo fajna atmosfera.

Jedzenie ze sobą na tarasieJedzenie ze sobą na tarasie © JuanL @CC
Tipi, gdzie spał ITipi, gdzie spał I © JuanL @CC
5/5 - Wyśmienity

Mieliśmy Feria de Jerez w tym mieszkaniu i brak uwagi!

Bardzo czysty i bardzo wygodne, w bardzo spokojnej i łatwe parking na osiedlu przy ulicy (wiele miejsc wokół).

Mieszkanie jest dobrze utrzymane i nie ma żadnych szczegółów, dobrze wyposażony i bardzo kompletny.

Wrócimy!

Bardzo ładny taras na śniadanie 2 osób!Bardzo ładny taras na śniadanie 2 osób! © anaalonso @CC
5/5 - Bardzo Rozsądne

Romantyczny pobyt ma Netanya i uruchamiania Półmaraton w Jerozolimie.

Szukaliśmy przestronny apartament, blisko centrum i szybki dostęp do morza. Nie byliśmy rozczarowani!

Wielkie podziękowania dla Johana za jego życzliwość i gościnność.

Plaży izraelskie śniadanie w kawiarni coffeePlaży izraelskie śniadanie w kawiarni coffee © RebeccaC @CC
Naprawdę ładne umieścić sprzęt sportowy jest dostępna publicznie na plażyNaprawdę ładne umieścić sprzęt sportowy jest dostępna publicznie na plaży © RebeccaC @CC
Lazy leniwy. Zwraca bardzo trudne w Francja Lazy leniwy. Zwraca bardzo trudne w Francja © RebeccaC @CC
5/5 - Hojny

Wypad na posiedzeniu w tym bardzo komfortowa Willa z basenem oraz bezpośredni dostęp do plaży w "Grand tło".
Plaża jest bardzo cichy, bo ma jak jej nazwy wskazuje trochę tła. Jest więcej do zanurzania ale bardzo ładne z dziećmi.
Dostaje Pokój nad morzem z dźwiękiem fal!
Willa jest bardzo dobrze położony, między hałasu kajak i Saint Gilles les Bains, z supermarketu, pobliskiej piekarni, co jest bardzo wygodne.

Nasz jedyny żal: konieczności opuszczania!

4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Od czasu naszego powrotu musimy nie jeszcze znaleźć czas, aby powiedzieć, jak piękne naszego pobytu z Tobą była.

Mieliśmy wielki tydzień w apartamencie.

Bardzo przyjemny. Piękny Panna Mienne.

Widok na stok narciarski był bardzo egzotyczny i kochaliśmy po stronie Twojego wnętrza przytulne.

Krótki, ale szczęście.

Będzie z pewnością wrócić do domu w przyszłości zatrzymać się w hotelu Pralognan.

Jeszcze raz dziękuję i dobry dzień dla Ciebie.

Pobyt z jej ładnie Dekoracja stołuPobyt z jej ładnie Dekoracja stołu © LAURINM @CC
MezannineMezannine © LAURINM @CC
Gospodarstwo Pralognan fleurieGospodarstwo Pralognan fleurie © LAURINM @CC
Nasz taras na posiłkiNasz taras na posiłki © LAURINM @CC
Flora lato, Lilia złotogłówFlora lato, Lilia złotogłów © LAURINM @CC
4/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy Fantastyczny tydzień. właściciel dał nam dobrego domu.

Casa tipica ma wszystko, czego potrzebujemy, w bardzo spokojnej miejscowości i simpatico.

Wszystkie wakacje bardzo dobrze

Teresa M.
Właściciele
22/05/2017
John Jestem bardzo szczęśliwy, bo z Twoim zdaniem może pomóc innym ludziom!

Mercia się „na żywo” z nas tej wiosny.
5/5 - Niezapomniany

Mnie i mojej rodziny bardzo podobała się gościnność, że rzeczywiście się nam poczuć się prawie jak w moim własnym domu. po raz pierwszy możemy spędzić tydzień w piękny dom w Siviri w Czerwiec 2014.
Muszę powiedzieć, że takie piękne i ciepłe powitanie i nigdy nie miał przed! Właściciele Dimitri i jego żona Elena jest bardzo przyjazny i pomocny. Od razu masz wrażenie, że znamy od dawna.
Dom jest pięknie urządzone, wszystko, co potrzebne do komfortowego pobytu. Stoczni jest wielki i ma miejsce na grilla. Ten trzygwiazdkowy hotel znajduje się zaledwie w kilka minut spacerem od plaży w bardzo cichej i spokojnej okolicy.

Bardzo polecam to miejsce na spokojne i relaksujące wakacje. Wracamy co roku nasze coroczne letnie wakacje.