WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

The last reviews

4.5/5 - Bardzo Dobrze

Mieliśmy piękny czas w Casa licencję.

To jest Znakomity villa znajduje się w pięknej spokojnej i prywatnych ogrodach. Trzy sypialnie mieszczą się na parterze, który utrzymuje je na ochłodę w upalne lato.

W salonie na parterze wychodzi się na taras z basenem i piękny basen. Dobrze wyposażona kuchnia znajduje się na piętrze wraz z głównym salonem. To wychodzi się na taras, który oferuje piękne widoki i doskonałe na świeżym powietrzu.

Doza do tej willi, która również znajduje się zaledwie dziesięć minut jazdy od udogodnień oferowanych przez Lagos, ale pozostaje spokojny i prywatnych.

Rodzina Lincoln

5/5 - Bardzo Rozsądne

Bardzo miła gospodyni (rodzina). Dom jest urządzony. Wszystko, czego potrzebujesz. Lokalizacja jest góry, prawie w środku winnicy.

Nicolas K.
Właściciele
16/08/2018
dziękuję
Cieszę się, że miałeś dobry pobyt.
Marie klur
4/5 - Cudny

Wakacje bez zarzutu. W spokojnej okolicy. Uważny właścicieli, którzy byli na wakacjach w czasie naszego pobytu, ale zapewniła, że otrzymaliśmy były w porządku po przyjeździe przez Stoiska w. Piękne otoczenie i również ze względu na położenie na wysokości 1000 m w nocy chłodzenia, że zaletą dobry sen w ciepłych okresach.

André G.
Właściciele
14/08/2018
Dziękuję bardzo za komentarz.
Dzięki naszym najlepszym wiadomościom z Franches-Montagnes.
A. Grin i D. Dobler
4.5/5 - Ekstra

Spędziliśmy wspaniałe wakacje w mieście Ban Phe.
Dom jest piękny i komfortowy, basen wybitne, dobrze położony, saleng lub istotne skuter do ballady.
Dzięki Lionel za organizację naszego pobytu i jego postępy!
Miasta Ban Phe jest warte zobaczenia i spotkań mieszkańców pozostanie dobrą pamięć.

5/5 - Niezapomniany

Nie tylko mieszkanie jest perfekcyjnie dostosowane do opisu, piękne i czyste, ale, że życzliwość i uwagę Adelina były nie do pobicia. Odbiera nas z nieskończoną liczbę zalecenia, obsługuje drukowanych i nawet wykwintne domowy dżem.
Bez wątpienia, naszym pierwszym wyborem, gdy wrócimy do Lizbony.

Piękny wystrój, recepcja ze świeżych owoców, kwiatów, Porto... Niezapomniane chwilePiękny wystrój, recepcja ze świeżych owoców, kwiatów, Porto... Niezapomniane chwile © TaniaMzM @CC
4/5 - Błyszczący

Willa była zgodna z opisem ad i zdjęcia, mieliśmy przyjemny pobyt z rodziną, cieszyliśmy się ładne i bardzo zadbane complex, blisko plaży, wieczorem, depcząc wody, czysta plaża sklepów i niewiele zatłoczone, z bardzo dobrze wyposażoną kuchnią czuje się jak w domu. ale szczególnie właściciel bardzo przyjazny i bardzo czuły. Będę ponownie czynszu bez wahania.

5/5 - Bez Zarzutu

Maria jest piękny osobę i jej dom w Furnas jest godny podziwu.
Dom jest osobliwy, wszystkie opisane udogodnień i rzeczy, które znajdziesz w domu (nożyczki, igły i nici), ale bez uczucia jak będziemy mieli porwany cudzego życia...
Jak może się zdarzyć, gdy miejsce wydaje się na niedrogie, aby mogło być prawdziwe. Maria próbował nas spotkać, ale mamy trzymany chybianie siebie. Że było dobrze przez nas, ponieważ mamy dom dla jego prywatności, mimo, że znajduje się w samym środku miasta.
Co było opisane było ogromne podwórko, gdzie Siedzieliśmy na leżaki, które swiveled ponownie, abyśmy mogli pić wino i spojrzeć na wszystkie gwiazdy, które świecić tak jasne na jasną noc na niebie Azorian.
Dziesięć minut spacerem do Poca Da Dona Beija gorących źródeł i po drugiej stronie ulicy od Terra Nostra garden był doskonały. Oprócz skoro inne wulkany, w samym środku Furnas jest, gdzie chcieliśmy, aby być. Naprawdę nie mogło być ładniejszy i mieliśmy sposób potrzebne więcej miejsca niż my. Jeśli jesteś osobą, która chce odpocząć w środowisku chill (zwłaszcza poza) z kawa herbata wino itp to miejsce jest dla Ciebie.

4.5/5 - Bez Zarzutu

W tej przepięknej spędziliśmy dziesięć dni. Dom jest dobrze wyposażony i na zewnątrz jest Znakomity, basen, grillowania, ziemi... Cartaxo znajduje się wycieczki zarówno na południu, do Lizbony, do wybrzeża, Obidos, Peniche, w kierunku północnym, Foz do Arelho, Sao Martinho do Porto, Nazaré... Właściciele, uroczy, bardzo gościnni, pomocne, wspaniali ludzie. Dziękuję za wszystko, Maria Isilda i Mario.

4/5 - Bardzo Odpowiedni

Dom kampanie w pobliżu Gonnesa, w strategicznym miejscu, dotrzeć do plaż Sulcis, Północnej i Południowej. Przytulne, dobrze utrzymane i funkcjonalnej przestrzeni na werandzie, aby jeść i zorganizować grilla. Uwaga: supermarket w pobliżu. Michele własne są przyjazne i pomocne, zarówno dla potrzeb pobytu i dostarczenie informacji o turystycznych atrakcji i lokali opcje w obszarze. Polecam.

4.5/5 - Niezrównany

Pięknej okolicy, dobrze rozplanowane, bardzo dobrze wyposażony niklu villa i basen.

Kontakt dostępny i serdeczny; Bardzo miła obsługa. Było ośmiu nas i jesteśmy w żadnym momencie nie czuł ciasno. Ponadto czas był częścią i tak może się ona na cały tydzień (grill, petanque,...).

Rekomenduj.

Francine L.
Właściciele
11/08/2018
Dziękuję za komentarz. Robimy wszystko, aby zadowolić lokatorów. Dziękuję.
5/5 - Błyszczący

Jest to idealne mieszkanie dla rodziny, byliśmy bardzo wygodne i właściciele byli bardzo poprawne

4/5 - Wyśmienity

Bardzo dobry właściciel, dostępne i daje bardzo dobre Rady. Laura dał nam jego warzywna ogrodu i doskonały dżem.
miejsce jest idealne, jeśli chcesz odpocząć i odwiedzić Porto w tym samym czasie, trzeba mieć samochód, jednak iść na Porto (5kms), transportu wspólnego ok ale przewidzieć 40-45 minut. Spędziliśmy wspaniałe wakacje, nawet jeśli apartament miał doznała uszkodzenia wody przed.

5/5 - Wyśmienity

Identyczne zdjęcia do witryny, bardzo czyste i przyjemne.
Bardzo przestronne i jasne, szybkie i z dobrym dostępem do Internetu.
Bardzo przyjemny pobyt i przyjazny personel, lokalizacja

3.5/5 - Środki

: duży basen otoczony przez rośliny, krajobraz z drzew oliwnych w pobliżu gościnność właścicieli-: nie została określona w ogłoszeniu, że to było z 2 apartamenty i nie jeden dom, więc basen w partager.heureusement 2 rodzin, którzy domagają się byli spokojni i fajne.
nie funkcjonalne meble: krzesła nie można dostosować wysokości jadalni stół, brudne i niewygodnej kanapy, materac w pokoju obok łazienka w kuchni litościwym stanie nie: nie Ociekacz na Zapytaj naczyń, nie deski do krojenia Korkociąg przerwy, Krzywy Skarbnik, ekspres do kawy nie funkcjonalne (wspólne czy nie) kupiliśmy niektóre naczynia do gotowania.
fanem byłoby mile widziane, ponieważ nie air con lub wentylator, jest to czas 1, wynajmujemy dom we Włoszech bez nawet fanem, biorąc pod uwagę ciepła nie jest luksusem

Zdjęcie basen dolcedoZdjęcie basen dolcedo © SylviaPerlangeli @CC
Sara V.
Właściciele
07/08/2018
Przepraszam, że pani nie czuła się dobrze Dostarczałem dom idealnie czysty i wyposażony w łazienkę i kuchnię po prostu przerobiłem i znalazłem dom na początku brudny i nie zapłaciłem nawet za sprzątanie, nie rozumiem, jeśli czegoś brakuje Pani mogłaby zapytać, na przykład, o kibica, aw kuchni były wszystkie przybory kuchenne, żeby ugotować mi wiele błędów, ponieważ na początku zapytałem, czy są one dobre, a ja dobrze mi odpowiedziałem, nie rozumiem powodu tego noża za
4.5/5 - Wyśmienity

Zatrzymaliśmy się dwie noce w tym hotelu (kilka i nastolatek).

Byliśmy zadowoleniem. Ustawienie to jest piękne i piękny basen. Miejsce jest bardzo cichy, ale w pobliżu najbardziej charakterystycznych miejsc Soule.
Pokój był czysty i przestronny. W tabeli hosta jest serdeczny i porady właścicieli.

Adres polecam!

5/5 - Bardzo Rozsądne

Identyczne zdjęcia do witryny, bardzo czyste i przyjemne.
Bardzo przestronne i jasne, umyte arkusze codziennie rano.
Bardzo przyjemny pobyt i miła obsługa, świetny stosunek jakości do ceny.

4.5/5 - Godny Uwagi

Mieszkaliśmy w ten obiekt 25 osób (6 par z dziećmi) Strona główna: gościnność realizowane przez właściciela z zwiedzanie nieruchomości i wyjaśnienie zasad działania są tylko zasady dobrego postępowania i żyć jako Najemca powinien szanować Willa: doskonale nadaje się do naszej grupy, za tydzień w wakacje wspólnego ale także prywatność dla każdej części dostępne przestrzenie i własnego sprzętu.
funkcjonalna kuchnia i bardzo duży 25 kilka telewizorów dostępnych i WIFI OK przestrzeń na zewnątrz urządzenia: 6 pojazdów bez problemów parking ogród konserwowany, aby zainstalować boisko do siatkówki, miejsca do gry w bule taras duży i częściowo pokryte światła i przestrzeni pingpong posiłek duży basen z jacuzzi. To miejsce jest dostępne, aż do 20:00 ze względu na utrzymuje ale on po prostu zapytać właściciela do rozporządzania późno w nocy i było bez problemu sytuacji: ciche z możliwością spacerem od willi w lesie pi NS, grzyb łóżka i małych jezior handlu 5 minut właściciel: znajdujących się w pobliżu, ten jeden jest bardzo dostępne i skuteczne a jednocześnie doskonale dyskretny. Mieliśmy pełne dni i nocy bez komentarza w końcu: piękne, czyste, funkcjonalne, doskonale nadaje się dla grup (dorośli i dzieci) dyskretne i skuteczne zarządzanie polecam bez zadnych wahania

4.5/5 - Wzniosły

Po latach został po raz kolejny do Włoch. I to było Świetne! To było poza natury i kultury kraju, choćby ze względu na naszym pobycie w Casa dei Sogni d'Oro. Gościnność właścicieli czułem ciepłą kąpiel. Apartament pod warunkiem dla nas, w których potrzebujemy: reszta po roku ciężkiej pracy! I spoglądając z tarasu na góry tam było doświadczenie spokojne miejsce. Pół godziny jazdy dzieli ośrodek Moratta, gdzie obok kąpieli w Adriatyku również mogą Państwo pysznych dań kuchni włoskiej. W tym samym czasie Casa nie jest zbyt daleko od historycznego miasta Urbino, Gubbio i Corinaldo, gdzie historia ładny dużo każdy kamień w kapiącą! To będzie, mamy nadzieję, nie ostatni, że przyszliśmy tu nasz wygląd!


Marleen i Jan Salman

4.5/5 - Cudny

Bardzo ciepłe powitanie od właścicieli i dzięki za porady na spacery i zwiedzanie do obszaru. Domek jest idealną bazą wypadową do odwiedzenia sąsiednich departamentów wszystkie bogate miejsc turystycznych.
Przestronny domek umeblowane i gustownie urządzone.
Komfort i dobre łóżka.

Mam nadzieję spotkać się ponownie na kolejny sezon, Hubert i Nathalie Tokio (51)

4.5/5 - Błyszczący

Casa alegre, z dużą ilością światła i komfort! Doskonała do czyszczenia. Miał po przyjeździe na przekąskę bardzo dobrze rozmieszczone.

4.5/5 - Okazały

Manor House, bardzo dobrze zorganizowane. Byliśmy bardzo dobrze odebrane i traktowane z wielką sympatią.

Powtórz na pewno!

4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Po wspaniałych wakacjach Strona główna w ubiegłym roku w tym roku jesteśmy z powrotem z innego członka na wyglądają fantastycznie.

5/5 - Skończony

Nr słowa wyrażają zadowolenie.

Denisa Andrea Robert Lenka Sofie

5/5 - Bardzo Odpowiedni

Bujny ogród kwiatów, pięknie zbudowane przez właściciela René, jest rajem dla motyli i kto może korzystać. Szczególnie odpowiednia dla miłośników ciszy i przyrody. Z pięciu tarasach masz piękny widok na okolicę. Z odrobiną szczęścia są Ci tam świadkiem polowania na lokalnym gadożer. W bezpośredniej okolicy-trzeba wziąć samochód w can ty stare wioski, z wąskich uliczek, małych placów, piękne widoki i przytulnych restauracji, lub można chodzić i cieszyć się widokiem zaskakujące i specjalne florą. Dom jest wygodne i w pełni wyposażone. Czujesz się wszystkiego Zapraszamy. René umożliwia swoim Gościom życzę!

Ogrodowe rogu Casa dei FioriOgrodowe rogu Casa dei Fiori © EdithKuiper @CC
Motyl eldoradoMotyl eldorado © EdithKuiper @CC
Jeden z pięciu tarasachJeden z pięciu tarasach © EdithKuiper @CC
Ogrodowe rogu Casa dei FioriOgrodowe rogu Casa dei Fiori © EdithKuiper @CC
Gadożer jako sąsiadGadożer jako sąsiad © EdithKuiper @CC
Rene B.
Właściciele
04/08/2018
Dzień dobry Edith i Mark,

Tysiące dzięki! Jestem bardzo szczęśliwy i dumny z tej recenzji

Ad absolutnie nie jest niezgodne z rzeczywistością. Tylko do ogrodu jest spójne. Pierwsza obudowa woda nie nadaje się do picia i gdy bierze prysznic wody do jaj zapach zgniłych, która pozostaje na skórze i włosach i w domu! Wszystko jest stare, materac musi datuje się na budowę domu, piasek w arkuszach w dniu przyjazdu!
Zmywarka nie istnieje... 3 miski wreszcie garnki... kwiaty nieliczne naczynia kuchenne.
Dodatkowe łóżko należy planować w rzeczywistości był materac na podłodze... Dom znajduje się w ścieżce w środku nic nie.
Rady, Uruchom.

Wc... Wc... © Natou2608 @CC
5/5 - Doskonały

Mieliśmy bardzo miły i relaksujący tydzień w loży doliny!
Właściciela (i jego rodziny) jest bardzo ciepły i zawsze dobre Rady... bez ingerencji.

Domek jest przestronne i przyjemne, otoczony zielenią, lasów i zwierząt! Kochaliśmy się! I co z dzieci: mieli do swojej dyspozycji wiele gier, książek i one były w stanie opiekować się zwierzętami... paszy i przytulić królików (makaronik nawet wykonał nam niespodziankę powiększanie rodziny), dbać o świnie Indii, jeździć konno) idealne i Eden), nie wspominając już o Gaston, niesamowite psa rodzinnego!...

Gorąco polecamy! I wkrótce Tania!

5/5 - Bardzo Rozsądne

Lokalizacja jest cichy i bezpośrednio nad morzem, mieliśmy spokojny wypoczynek. My bardzo się podobało. Recepcji Naima był mile widziane, a także komunikować się z Mr Boccara również był bardzo przyjazny.

Bardzo ładny widokBardzo ładny widok © lali @CC
Po prostu pięknePo prostu piękne © lali @CC
4.5/5 - Godny Uwagi

Na 2-16 lipca 2018 pozostał nam (para, zarówno 63 lat) w mieszkaniu lizak, bardzo czyste i dobrze wyposażone. Było bardzo miło, do samochodu na miejscu (z ZAMKNIĘTA brama). Piękna pogoda wykonane, że mamy wiele na przyjemnym tarasie i w ogrodzie może pozostać.
Apartament w odległości spaceru od Mosel. Dla nas jak mamy nasze serca można odebrać pieszych podczas wielu spacerów, które zrobiliśmy w obszarze. Bullay jest również doskonałym miejscem do pięknych miejsc w okolicy, takich jak Cochem. Przez dwa tygodnie są tacy jak my, tak dobrze, że nie można wykluczyć, jest tutaj jeszcze raz wrócić.

Piękne widoki na mieście Bullay podczas spacerówPiękne widoki na mieście Bullay podczas spacerów © hvdvaart @CC
Piękne małe wioski wzdłuż MozeliPiękne małe wioski wzdłuż Mozeli © hvdvaart @CC
Mieście Bullay z góry po drugiej stronie o MozeliMieście Bullay z góry po drugiej stronie o Mozeli © hvdvaart @CC
Piękny most w 'double' o mieście BullayPiękny most w 'double' o mieście Bullay © hvdvaart @CC
Most z brzeguMost z brzegu © hvdvaart @CC
4.5/5 - Dobry

7 z nas wspólne ten dom na czas trwania imprezy sportowej. Aby powrócić do tego sanktuarium w górach za Papeete była radość. Spektakularne widoki, niesamowita, zachody słońca i spokojnej okolicy złożony z naszego pobytu bardzo szczególne. Właściciel był piękny i przydatne, nawet ratowania nas, gdy mieliśmy akumulatora. Samochód jest niezbędne.

5/5 - Okazały

Zatrzymaliśmy się w piękny "Tahiti Strona główna" przez dwa tygodnie, podczas naszej konkurencji IVF (Outrigger Canoe) świat sprinty. Domu okazały się być idealny dla naszej grupy wioślarzy, bo to był duży, fajny i bardzo wygodne. Wspania³e widoki 320 stopni i otacza duży basen i pokład pod warunkiem Witamy zwolnieniem z naszych ciężkich dni konkurencji i krzątanie Papeete ruchu. Dom miał wszystko, co potrzebne, mnóstwo łazienki, duże łóżka, dobrze wyposażona kuchnia (przyprawy) i dobry pralnię. Ogród jest piękny. Mieliśmy kilka piękne wieczory moczenie w tę wspaniałą atmosferę tak, że możemy didin't chce odejść. W sumie to bardzo szczególne miejsce i Natea był fantastyczny hosta. Mauruuru.

5/5 - Wspaniały

Dobrze utrzymane, wynajem wakacje bardzo i Niepokalanej gospodarstwa domowego w cichej Świetne miejsce. Dzielny Franciszek redid go ze smakiem i pasja.
bardzo piękne miejsce.

5/5 - Wyśmienity

Bardzo uroczy, cichy w domu (w porównaniu do naszych holiday park w zeszłym roku). Plaży jest zaledwie 5 minut i masz naprawdę ładne beach bar. Wydmy, Zatoki Perskiej z przodu i z tyłu piękny przestronny taras z widokiem na staw i ogród pełen kwiatów. Piękny spacer do Daniel za pośrednictwem plaży lub las sosnowy. I co ładnej pogodzie mieliśmy! Właściciel jest bardzo przyjazny i pomocny!

widoki z tarasuwidoki z tarasu © MaVe @CC
5/5 - Wspaniały

Zatrzymałem się na pięć dni w 2016, nie moglbym prosic o coś lepszego. Osób najbardziej uczciwy i miły poznałem na Kubie, który jest dla mnie bardzo ważne podczas podróży. Ilekroć wracam do Kuby, zawsze skontaktuję Ramzesa i jego żona noclegów po raz pierwszy. Jeszcze raz dziękuję!

5/5 - Wyśmienity

Wielkie dzięki Martine, który poznał upewnij się naszego pobytu, przed, podczas i po bardzo przyjemne odkrycie.

Dom jest urządzony ze smakiem, znakomity i ultra czyste.

Ogród jest oazą spokoju i hymn do natury.

Hamlet, piękne.

Lokalizacja idealna dla pełnego odpoczynku i/lub wiele działań: turystyka pieszo lub na rower, pływanie i inne działania w rzece.

Odkryj!

I jeszcze dzięki Martine i Florencja ze swojej gościnności.

4/5 - Błyszczący

Villa doskonale spełnia opis, czyste i bardzo dobrze wyposażone.

Właściciel jest pomocny, uprzejmy i bardzo czuły.

Wielkiej plaży kilka metrów i Restauracje w okolicy.

To idealne miejsce dla miłośników spokoju.

Morris M.
Właściciele
24/07/2018
Nasi goście są piękni ........ Dziękujemy, mamy nadzieję, że wkrótce wrócimy do Villa Surphinia.
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Miejsce jest cichy i dobrze położony. On ma to, czego potrzeba, w okolicy, ich przechowywania jest dobrze zaopatrzony z dużą ilością owoców i warzyw, ale nie tak! Istnieją, ryż, makaron i tak dalej.

Mieszkanie jest komfortowe i dobrze utrzymane, dekoracji jest również idealny dla mnie!

Gdy miał pytania lub potrzebujesz porady, one zawsze mi odpowiedział i w godzinach, które nastąpiły po moje e-maile!

Bardzo polecam ten Apartament!

4.5/5 - Cudowny

Jest to 2 raz, pobytu w jednym z 2 apartamenty w ten piękny bardzo wygodny dom, gdzie wszystko jest pomyślane dla dobre samopoczucie Gości. Śniadaniem i kolacją na tarasie przed dość Cove Katos Fellos są niezapomniane.

Ciepłe powitanie i dostępność Franciszek i Annick uczestniczyć w całkowity sukces święta. Adres polecam

5/5 - Okazały

Radzę nie 100% ale 200%.
Właśnie skończyłem mojej rodziny wynajem, byliśmy 10.
Recepcja 10/10 willi: wielkie nic do powiedzenia bravo.
Poleciłem już do moich przyjaciół i rodziny.
Chrzciciel

4.5/5 - Niezrównany

Wspaniały pobyt.

Poszedłem do morza fajerwerki 14/07.apres Boucharel Bay, po końcówkę Calles, możesz korzystać z olśniewający widok pożarów St. Raphael, dobrze daleko w nocy. Odpalam Sainte-Maxime i Saint-Tropez, na każdej stronie i w dolnej części zatoki St-Tropez Grimaud pożarów.

4 diody rozwijać jednocześnie. To wzniosłe. Powrót do portu w świetle księżyca w pełni.

To jest wspaniały. Remake

Na wzgórzach Ramatuelle i Gassin na horyzoncieNa wzgórzach Ramatuelle i Gassin na horyzoncie © ReneeV @CC
5/5 - Hojny

Miły, ma wszystko i nie powinno być koybalas nic, jest w pobliżu plaży!

5/5 - Cudowny

Mamy miał krótki pobyt, ale pełen wspaniałych wspomnień.
Właściciele są piękne i bardzo opiekuńczy.
Właściwość jest więcej niż 1 ha, a widok jest wspaniały.
House i jego wspaniałe letnia kuchnia, basen, kręgielnia... wszystko było idealne.
Dzięki jeszcze raz za gościnność i delikatne grzeczności, i na pewno wrócimy!

4.5/5 - Błyszczący

Dom jest dom lalki z wygodami i bardzo kompletne wyposażenie.
Właściciel jest przytulny i przyjazny.
Cena jest prawo na Średni sezon, trochę drogie dla sezonie.
Jedynym minusem jest trudności, dostęp do wypożyczalni, wąską ścieżką. Jednak miejsce jest ładne i plaży pozostaje mało oblegane przez turystów. Obszar ten jest wspaniały i miły silny mieszkańców. Naprawdę udany.

4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Drugi pobyt w tym domku... cichy, proste, bardzo dobrze wyposażony, kuchnia, wygodne łóżka, klimatyzacja, dyskretna i bardzo dobrej... po prostu trochę zbyt mały telewizor

4.5/5 - Wspaniały

Dom doskonale położony, z plaży i długie spacery na tablicach wzdłuż pobliskiego morza.

Środowisko jest spokojny i dom jest prosty skromny ale dobre miejsca i wszystkie niezbędne gospodarstwa domowego i pościel.

Autobus nr 15 z postojami na 50 m w lewo lub w prawo, gdy wychodząc z domu, przynosi 1,90 i 3/4 godziny na stacji autobusowej w Porto, w pobliżu katedry i piękne Sao Bento dworzec.

Właściciele mieszkają w domu następnego, dyskretna i pomocna.

4.5/5 - Wyśmienity

Niebieski miejsce, idealne do domu pomocy i usługi 100% zawsze czysty basen, byliśmy lepiej, niż w naszym domu, również na plaży można zjeść w restauracji kiosk dania z ryb i mięsa pyszne. Aby uwierzyć, Caribbean plaża z co najwyżej 10 parasole, w raju

5/5 - Błyszczący

Ładne, przytulne, ciche, czyste, super słodkie osób

5/5 - Bardzo Dobrze

Mieliśmy naprawdę piękny czas w Olive Grove Farm. Miał zaledwie tydzień, ale na pewno tu wrócę w przyszłym roku albo rok po z przyjaciółmi.

Wszystko było tak dobre, jak stronie przewidywane. Kochaliśmy wszystkie duże pokoje, które zostały dobrze urządzone i miał kilka kamienne ściany. Bardzo osobliwy i uroczy stary dom pięknie odrestaurowany, chociaż było trochę effervesce tynku w kilka pokoi na parterze, jak należy sobie wyobrazić, że istnieje żaden kurs wilgotne, ale wydaje się być nie wilgoci.

Kochany, basen i okolica-z pewnością widoki są przepiękne. Było miło zobaczyć naprawdę olbrzymi basen, który został pięknie rozgrzać. Wieś sklepy (2) przechowywane dobry wybór żywności, ale trochę drogie w porównaniu do supermarketów, gdzie zrobiliśmy większość naszych sklepów. Na pewno potrzebujesz samochodu tutaj-chyba, że kochasz, chodzenia, mimo, że istnieje dość dobry autobusowe z wioski, które moja córka wykorzystywane dwa razy.

Abruzja to z pewnością jeden z lepszych obszarów Włoch (są one nazywane Państwa?) z bardzo wysokimi górami i zielone pola. Z pewnością zróżnicowany krajobraz, ale pięknie dziewiczej nawet przez turystykę. Oprócz plaż (preferowany Frankovilla do Pescara) i basen nie robimy dużo zwiedzania.

Bardzo chciałbym wrócić na okres dłuższy dowiedzieć się więcej-nasz tydzień poszedł zbyt szybko!

Kevin F.
Właściciele
04/07/2018
Благодарим вас за отзыв и очень приятно, что у вас был хороший отдых на ферме Олив-Гроув. С нетерпением ждем встречи с вами снова.
5/5 - Wielki

Był to drugi raz, gdy zatrzymaliśmy się w Olive Grove Farm. Byliśmy zalecane przez niektórych przyjaciółmi w 2010 roku i byliśmy tu pierwszy w lecie 2011. To było dobre wtedy, ale ponieważ wiele więcej zostało opracowane. Mogliśmy przejść właściwie małą rzekę na dnie ziemi i miał kilka świetnych gier rodzinnych. Dzieci uwielbiały bawić się zapór budowlanych Stream - choć woda była trochę zimno dla nas. Dom jest piękny z dużą ilością miejsca, wiele udogodnień i dobrej jakości meble szczególnie piękny włoski antyczne w tym, co nazywają otwarty pokój - nie ma okien tylko żaluzje. W kuchni jest super i dobrze wyposażone, ale nam się najbardziej podobało tarasie po prostu piękne widoki w każdym kierunku i super basen. Serramonacesca (około 10 min piechotą) jest niezniszczone włoskie miasteczko z kilku wspaniałych ludzi i dwa bary i Adriatyku nie było zbyt zatłoczone cleab piaszczystych plaż. Całkowicie prywatne - nawet pływał nago czasem. Wiele działań zewnętrznych i rzeczy do zrobienia. Gorąco polecam!

Kevin F.
Właściciele
04/07/2018
Dziękuję, cieszę się, że miałeś dobre wakacje
5/5 - Skończony

Domu komfortowe czyste i bardzo dobrze załatwione przez właściciela.

Z pięknym panoramicznym widokiem, plaży capo comino dostępne na piechotę.

Samochodem można dojechać innych plaż. obszar jest bardzo cichy i właściciel zawsze dostępne wnioski bardzo dobry i miły.

Piękne wakacje na pewno

Pozycja statku jest niesamowite, ale łódź jest w złym stanie czystości wewnątrz i na zewnątrz. Wcześniej mieszkaliśmy w łodzi w 2012, a warunki nie były dziś znacznie lepiej. Prawdziwy wstyd, ponieważ lokalizacji i w tej cenie na pewno zasługuje na więcej. Wnętrze jest wypełniona łóżka wszędzie, wygląda bardziej jak rekolekcje niż wynajem.

Nie polecam czynszNie polecam czynsz © maf0334 @CC
5/5 - Wspaniały

Przyjazny personel do przyjazdu łodzi, Franciszek i Annick pokazał nam wszystkie udogodnienia apartamentu: jest nawet ładniejsza niż Zdjęcia!

Mieszkanie jest komfortowe, ozdoba schludny i doskonały w każdym szczególe, wspaniały widok z tarasu, byliśmy 4 przyjaciół pakowane przez naszego miejsca zamieszkania!

Strony do odkrycia Andros, skorzystaliśmy z wszystkich ich porady, ballady, miejsc, plaż, restauracji (bardzo dobrze przyjęty zarówno przez Francesco...).

Jedno pragnienie, wrócić!

Pomysł z pobytu z lewej tarasiePomysł z pobytu z lewej tarasie © AnnieBr @CC
5/5 - Wielki

Spędziliśmy wspaniały pobyt w Andros w urokliwych wnętrzach.
Nasz Apartament był bardzo komfortowe, przestronne i doskonale urządzone.
Widok z tarasu, był niezapomniany!
Właściciele byli bardzo przyjazny i troskliwy.
Wracamy do Andros!

5/5 - Cudny

Zatrzymaliśmy się w tę niesamowitą willą z rodziną i są szczęśliwe chwile spędziliśmy w polu! To trudno krzyż hosty życzliwości i dobroci jako Marie Geneviève. Czuliśmy, że tutaj w domu, na lepsze...

5/5 - Bardzo Dobrze

Jest to 5-gwiazdkowy hotel zamiast 4 gwiazdki. (patrz mój poprzedni Ocena RKROLS)

5/5 - Godny Uwagi

Byliśmy z 4 pary w domu. Za domem jest przestronne, zacieniony parking z dostępu unensehbarer.
Bardzo przestronny salon z w pełni wyposażoną kuchnię, duża lodówka i zamrażarka olbrzymie dozowania.
Sypialnia jest fantastycznie piękne łazienki z marmuru - wspaniałe widoki na morze.
Również pozostałe pokoje są gustownie urządzone z łazienką.
Szczególnie imponujące, bardzo duży otworzyć taras z basenem. Tu siedzieć i niezakłócony widok na morze można delektować się absolutną ciszę - idealne miejsce na relaksujący.
Gorąco polecamy Villa.

4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Dom jest opisane. Jest to bardzo wygodne, czyste. Spokój gwarantowany.
Ten trzygwiazdkowy hotel znajduje się w małym zakątku raju, w pobliżu oceanu.
Zapraszamy jest przyjazny i otrzymali wszystkie niezbędne wyjaśnienia.
Maura (właściciel) jest bardzo czuły i opiekuńczy. Teraz spotyka, wiadomości e-mail lub SMS.
Trochę mniej, 2 łóżka double140, być może trzeba zmienić dla 160 łóżko lub dwa pojedyncze łóżka (one dużo trzeszczały, była bardzo niegrzeczna). Dom jest 5 km samochodem od 1 PUB i handlu.
Gorąco polecamy ten wynajem, stosunek jakość / cena jest idealny.

4/5 - Bardzo Odpowiedni

Opis domu zgadza się dość meczu rzeczywistość. Właściciel bardzo pomocny, mimo, że był nie na miejscu. Oprócz wszystkich innych atrakcji warto La Grotte de la Salamandere zaledwie 5 km. Jeden z najpiękniejszych jaskiń, jakie kiedykolwiek widziałem.

5/5 - Niezrównany

Spędziliśmy tydzień Dream w ten piękny obiekt, bardzo dobrze urządzone i bardzo ciche.

Przy basenie bardzo dobrze utrzymane nas odświeżony przez cały dzień, Wyposażenie willi jest kompletny i jakości, pościel jest nowy.

Mała wieś Callas uroczy, jego ładny rynek i jego Restauracje są bardzo ładne. Z pewnością wrócimy.

4.5/5 - Cudny

Od samego początku do końca, wszystko poszło dobrze!

Thomas był bardzo doskonały rezerwacja - on powitał nas bardzo uprzejmy sposób, dostawy potrzeb i był bardzo uważny podczas pobytu bez ingerencji.

Willa jest zgodny z opisem, a nawet lepiej niż zdjęcia. Willa jest wygodne do życia nawet wtedy, gdy ma wiatru, bo bardzo dobrze zaprojektowane, widok jest wspaniały na dolinę i morze.

Villa jest idealną bazą do odkrywania wyspy Paros... wracamy z przyjemnością!

© Silk @CC
© Silk @CC
© Silk @CC
5/5 - Wzniosły

Bardzo ladny domek, z wszystko, czego potrzebujesz, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz domu.
Posiada on duży, umeblowany taras, nowoczesne meble w kuchni, a reszta. Prywatny parking, obok głównego wejścia mieszkanie.

Połączenia środkami transportu publicznego można dojść w kilka minut na piechotę.
Hotel znajduje się w pobliżu morza i wszystkich usług. Wakacje dla mojej rodziny z pięciu były idealne.

Maria dzięki za wszystko. Mamy nadzieję, że powrót na koniec roku.

Maria Del Mar M.
Właściciele
15/06/2018
Thank you very much for your kind comments. I am working everyday to have my apartments nicer to the customers. Our goal is your best holiday in the island.
4/5 - Cudowny

Wielki apartament gdzie idziemy powrót każdego lata od... i tak, to już 10 lat!

Dobrze umieszczone w pobliżu wsi do rogalików i papier na piechotę.

Domu Jerry i Jackie jest zawsze miły i jesteś naprawdę dobry czas.

To proste, nie mogę iść gdzie indziej na wakacje!

5/5 - Godny Uwagi

Obszar jest miłośników plaży i na południe od wyspy.

Mieszkanie jest ładny, czysty, ładny balkon z widokiem na plażę. Jest dobrze wyposażony, blisko na basen i do każdej usługi.

To jest wolny do parku, w pobliżu kompleksu. Ma ona także, transportu publicznego, naprzeciwko kompleksu. Obszar jest pełna sklepów, supermarketów, restauracji i innych.

Przezroczyste plaży jest zaledwie przed głównymi drzwiami.

Naprawdę doskonałe, aby spędzić idealne wakacje.

5/5 - Wielki

Gite Fantastyczny: pięknej lokalizacji; komfortowo urządzone, pomocne; piękne otoczenie dla pieszych; spływy kajakowe; motocyklowych etc... i bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

5/5 - Okazały

Powitanie było ciepłe, jak wracam do domu. Pokój urządzony w stylu rustykalnym z spokojne kolory i wysokiej jakości materiałów. I każdy dzień jest miły kryty łóżka. Śniadanie świeży sok pomarańczowy.
różnych kawy do wyboru (latte macchiato).
Basen w ogrodzie krajobrazowym, dał nam niezbędne chłodzenie.
Również lodówkę z własne pole to dobry pomysł.

4/5 - Bardzo Dobrze

Byłem tutaj trzy razy teraz w sumie i to jest Świetne studio w cenie. Mam dwa razy z przyjaciółmi i używane w kabinie piętrowe a raz z moją żoną. To jest wielki spadek pomarli słuchając te dzwony z Westerkerk i John właściciel jest bardzo gościnni. Istnieją tylko dwa upadki do Właściwość 1. Dużo schodów!!! (Mi nie przeszkadza, ale jest sporo wspinać się do studio na najwyższym piętrze) 2. ciśnienie wody na prysznic jest trochę słaby. Dla pieniędzy zapłacić, choć ten obiekt znajduje się w doskonałej lokalizacji i zaspokaja również na krótki pobyt i będzie wykorzystanie ponownie w przyszłości dla przyszłości wizyty. Idealny dla dwóch trochę wycisnąć więcej.

Pokój z widokiem Pokój z widokiem © Kevster78 @CC
4.5/5 - Błyszczący

Bardzo miła gospodyni, pod warunkiem, wolne od opłat 2 rowery.
Apartament jest idealny dla rodziny z dziećmi samochodu, jest również parking, w razie potrzeby. Ale można zrobić wszystko na piechotę w Bonassola, plaża jest jedynie 3 minuty na dość płaskiej drodze. Wszystko-w-jeden naprawdę ładne miejsce na spokojny wypoczynek.

5/5 - Godny Uwagi

Mieszkanie jest piękne, nowe, pięknie urządzone, centralnie położony i zadbane w każdym szczególe, jest nic nie brakuje, nawet parasol i obuwie plażowe!! Sergio, właściciel był przyjazny i pomocny od rezerwacji i Giorgio niezrównany w ostatniej chwili na pobyt na wyspie. Znamy dobrze i byliśmy kilka razy ale kiedy wracamy z pewnością jest, gdzie chcemy zatrzymać w. Mieszkanie jest centrum, ale w bocznej uliczce, tak bardzo cichy. Mamy nadzieję, do zobaczenia wkrótce. Cristina

5/5 - Wyśmienity

Mieszkanie jest wewnątrz ładne i dość skomplikowane. Taras jest ogromne z meblami i wspaniały widok na morze.

Apartament jest czyste, ładne, dobrze wyposażone. W pobliżu morza i każdej usługi. Prywatny parking blisko głównych drzwi.
To było idealne dla nas, aby wrócić ponownie.

4/5 - Okazały

A notre depart on a du régler une somme pour le chauffage pourtant cela n'est pas indiqué dans le tarif alors c'est une mauvaise surprise cela devrait etre notifié

4/5 - Niezapomniany

Mamy spędził tydzień tutaj i znalazłem to urokliwy, przyjemny ogród, w którym siedzieć, kiedy pogoda była dobra, prywatny parking.

Właściciele byli przyjazny i pomocny, ale nie nachalne. Cały obiekt był bardzo przestronne i czyste i odnowiono łazienki, ale to było na dole, i schody były okrągłe i strome.
Łóżka i miejsce do siedzenia na dole były bardzo wygodne. Telewizor miał liczne kanały, choć odtwarzacz DVD potrzebne usługi. Było WiFi, 1 euro dziennie.

Było, supermarkety i sklepy blisko przez i boulangerie obok. Guines jest ładne miasteczko i atrakcji turystycznych w Pas de Calais z łatwością dojechać, jako są pola bitew Flandrii.

Spędziliśmy tutaj przyjemny czas.

Odwiedziliśmy duży cmentarz wojskowy w Etaples, i innych pomników i muzeów były w bliskiej odległości. Odwiedziliśmy duży cmentarz wojskowy w Etaples, i innych pomników i muzeów były w bliskiej odległości. © DiM2 @CC
5/5 - Niezrównany

Co można powiedzieć o tej rezydencji, jeśli jest doskonała z jego olśniewający panoramiczny życia zdecydowanie polecam Ci nie będą rozczarowani. Tam, że pokochasz.

Karim H.
Właściciele
08/06/2018
Dziękujemy za ten zwrot, który zachęca nas do lepszego zaspokojenia potrzeb.
4.5/5 - Godny Uwagi

Piękny dom, pozytywnie przyjęty przez właściciela, który zawsze szybko odpowiedział na nasze pytania.
Znaleziono, oddzielna kuchnia z przestronną potraw, oddzielne WC na dole i łazienki na piętrze i na parterze, bardzo ładne. Ma piwnicy, gdzie można umieścić swoje rowery.

Domek jest idealną bazą wypadową do rowerowych wielki bal, i można wziąć ścieżki rowerowej po winnicach.

Na zakupy, to ma w odległości spaceru i 3 min jazdy duży supermarket.

Dla nas, ten wynajem nieruchomości warto powtarzać!

4.5/5 - Niezrównany

Domek całkowicie zgodnie z zapowiedzią, komfortowe i dobrze wyposażone.

Miły początek dnia śniadanie w promieniach słońca podczas oglądania z tyłu i przodu jaskółki!

Bardzo czysty i zadbany domek.

Wspaniałe powitanie od właściciela. Doskonałą bazą wypadową do zwiedzania regionu.

Bardzo przyjemny pobyt. Firma Microsoft zaleca.

4/5 - Bez Zarzutu

Byliśmy 17 osób, w tym 8 nastolatków. Dom na 2 piętrach wszystkie wygody, (dobra pościel, zmywarka, duża lodówka, duży pokój dzienny, tarasy...

Wiek dojrzewania udało się do ich życia na jedno piętro. Bardzo dobra lokalizacja w 2 nie basen, piesze wycieczki i plaży.

Wyjątkowy miejsce gwarantujemy Halfa wspomnienia!

Widokiem na jezioroWidokiem na jezioro © FREEDOMROCK @CC
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Nie przegap tej willi, Jeśli budżet pozwala Ci...

Niemożliwe, aby być rozczarowany i niezapomniane chwile gwarantowana...
W skrócie, oaza spokoju, że został on ciężko wyjść...

4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Lokalizacja znajduje się w Calvi wyjechać do odkrycia to miasto pełne niespodzianek!

Cichej w parku Campo di Fiori i czar który działa za każdym razem!
Kudos do właściciela do dekoracji całego obszaru!

4/5 - Niezrównany

Ciepłe powitanie od właścicieli.

Mieszkanie jest komfortowe i funkcjonalne. Dobrze położony jest w samym sercu miasta, w pobliżu molo na wyspy.

Chioggia to urocze małe miasto z jego kanały. Ona również jest żywy i oferuje dobre restauracje.

5/5 - Wyśmienity

Możemy były bardzo ciepło przyjęty przez Marie Geneviève i czuliśmy, że już od pierwszych chwil.
Zainstalowany w domu łodzi Nautilus, co za radość w prawdziwe dzieło sztuki... Dzieci były podekscytowany i gra, trudno powiedzieć im, aby przejść...

Dziękuję zespół z Campo Di Fiori dla zawieszenia teraz i zrobić te magiczne chwile.

Park jest bardzo ładne. Piękny sezon do Ciebie i mamy nadzieję wkrótce wrócić!

Jean-Charles G.
Właściciele
30/05/2018
Patricia cześć,
Cóż za przyjemność przeczytać.
Dziękuję za twoje komplementy i te dobre czasy razem.
Jesteśmy zachwyceni, odkąd jesteście.
Bardzo szybko
pod słońcem Calvi.
Z poważaniem,
Marie-Geneviève i zespół Campo di Fiori.
5/5 - Wspaniały

Piękny dom, Łódź dom, co sprawia, że podróż, piękny park z wyzwalaczami i miejscem na grilla. Będziemy w plecy, to na pewno.

Jean-Charles G.
Właściciele
30/05/2018
Valérie i Thierry witajcie,
Dziękuję za ten piękny powrót.
To była przyjemność mieć ciebie.
Wracaj kiedy chcesz, jesteś w domu.
Do zobaczenia wkrótce,
Jean-Charles
& Marie-Geneviève
Campo di Fiori, Charming Houses
4.5/5 - Cudowny

Marzenie wakacje! Dobrze utrzymany park, dom łódź niezwykle zaprojektowane, bardzo pomocny personel. Wielki adres.
Gratulujemy i dziękujemy.
Rodzina Barthelemy.

Jean-Charles G.
Właściciele
30/05/2018
Claire Hello,
Wielkie dzięki za tę wspaniałą ocenę.
Do zobaczenia w słońcu Calvi.
Jean-Charles & Marie-Geneviève
Campo di Fiori, Charming Houses
5/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy kilka dni w tym miejscu w pobliżu Setúbal i Troia domu było fantastyczne. Zupełnie nowej i wspaniałej gry! Plaża znajduje się 5 minut od domu po zejściu w dół kilka kroków. Plaża była dla nas. To był prywatny.

Mary zrobiła wszystko, tak, że nasza scena jest idealny! Przyjazdu był ser Azeitão i wina! Super! 5 gwiazdek będzie na pewno.