WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

The last reviews

4/5 - Bardzo Rozsądne

Wszystkie bardzo ładne.
Super miły właściciel młot widok morze

5/5 - Wyśmienity

Gite parfait pour les amoureux de la nature et du calme
Accueil chaleureux de la part des propriétaires qui font partager avec passion l'amour de leur région
A recommander sans réserve

5/5 - Bardzo Dobrze

Wspaniały domek, bardzo dobrze umieszczone, jesteś!
Bardzo przyjazna. Gorąco polecam.

4.5/5 - Sensacyjny

PIACEVOLISSINA BARDZO KOMFORTOWYCH WILLI W SPOKOJNEJ POSIZI0NE. Możesz dotrzeć do ZEFIRIA w ciągu minut, ADAMAS, 5 minut jazdy samochodem i wiele piękna i różnych plaż wyspy właścicieli są bardzo miły i bardzo pomocny i przyczynił się do Dokonywanie niezapomniane zatrzymać w w tej pięknej wyspie willi jest CO NOWOCZESNE, W PEŁNI WYPOSAŻONA KUCHNIA, DUŻY ŻYWE I ATRAKCYJNE POKOJE.
DUŻY OGRODZONY ODKRYTY TEREN NADAJE SIĘ DO GRY DLA DZIECI, AL FRESCO EPARCHEGGIO ZAPŁACIĆ SAMOCHODY I SKUTERY.

ŚWIĘTO PANAGIA DO ZEFIRIAŚWIĘTO PANAGIA DO ZEFIRIA © klumar @CC
 PLAŻA PLAŻA © klumar @CC
5/5 - Skończony

Kilka lat temu ja i mój mąż odwiedził Polinezji Francuskiej. Postanowiliśmy dokonać rezerwacji online jest miejsce dla nas w Tahiti. Mają znaleźć online w domku i dokonać rezerwacji, to tylko dlatego, że cena była rozsądna i pasuje do naszego budżetu. Co za niespodzianka!

Zdjęcia nie są wystarczająco dobre pokazać piękno tego miejsca. Właściciele są niesamowite, ładne, dobra ludzi. Stają się przyjaciółmi i wspomnienia na całe życie. Nadzieję, że pewnego dnia mają szansę, aby przejść z powrotem do tego samego miejsca.

Bungalow jest wygodne, zapewniają prywatność i kuchni jest duży, dobrze wyposażony.

Cudowne miejsce, świetny widok, absolutnie harmonii za najlepsze wakacje kiedykolwiek! Dziękuję!

WidokWidok © mimito @CC
ogródogród © mimito @CC
RainbowRainbow © mimito @CC
4/5 - Niezapomniany

Mieszkanie jest dobrze wyposażone i niedawno odnowione, znajduje się w pobliżu brzegu morza i 5 minut spacerem od centrum miejscowości (port, rynku, sklepów, bar).

Możemy znaleźć doskonałe zakwaterowanie dla kto chce cichym miejscu, ale nie na białym tle, bardzo wygodne!
Widok jest spokojnym i można zobaczyć wszystkie zatoki Milos i typowy rybak i afery w nocy.

Jest również możliwe, że turystów informacje od gospodyni.

4/5 - Sensacyjny

Koniec kwietnia, byliśmy w Camargue. Zakwaterowanie było bardzo czyste i dogodną dla nas: obok wieś (Les Saintes Maries de la Mer) i nadal bardzo blisko natury. "Domek" (w ramach pięciu zbudowany ze sobą jednostek) została wyposażona w niezbędne, miał niewielki taras, który udał się na wody. Się podobało. Miała też małe sosnowego lasu i sprzęt do grillowania, mogliśmy korzystać.
Dla dwóch osób to było robione dobry przy placu. Dla czterech osób to się w każdym przypadku, jeśli pogoda była tak zimna jak podczas naszego pobytu, zbyt wąski.

4.5/5 - Godny Uwagi

Sophie jest naprawdę godny podziwu. Ten domek ma duszę, czuje się natychmiast komfortowe, lokalizacja i widok są idealne.

Stephane B.
Właściciele
17/05/2018
Dziękuję bardzo !!!
Byliście także doskonałymi gospodarzami !!!
4/5 - Wspaniały

Byliśmy gośćmi Liliana przez siedem dni z naszych dzieci w wieku od ośmiu do czterech lat.
Dom jest położony w spokojnej i przyjemnej okolicy, łatwo dotrzeć do obszaru Mis Melbourne, że i otacza.
Liliana przywitał nas bardzo grzecznie.
Dom jest wygodny i cechy.
Tam są wszystkie odpowiednie miejsce, aby zrelaksować się i mieć ich prywatność.
W bezpośrednim sąsiedztwie są wszystkie usługi.
Gorąco polecamy.

Liliana V.
Właściciele
17/05/2018
to była przyjemność mieć cię hostowaną! i pożegnanie może w przyszłości!
4/5 - Wspaniały

Sylvie i Alain, które otrzymaliśmy były bardzo dobrze w tym bujnym ogrodzie pełne historii i kwiaty. Wiele zwierząt (kury, koty, króliki, komary) były również bardzo gościnni ;)

Nasz dom był bardzo ładne i funkcjonalne, a nie ma wątpliwości, że my do domu na naszą kolejną podróż do Świętego.

Bardzo polecam!

4.5/5 - Niezrównany

Dom jest cicho - tylko z daleka, słychać cichy szum autostrady - i bardzo blisko przyrody rezerwat. Człowiek jest jednym z samochodów, szybko w centrum miasta lub na następnym przystanku bezpośrednio w mieście Ghent ruchu autobusowego. W domu wszystko, czego potrzebujesz jest dostępna; Szerokość łóżka wyposażono w bardzo dobry materac. Duży ogród ze starymi drzewami jest wspaniały. Właściciele są ładne i przydatne.

4/5 - Dobry

Do wynajęcia bardzo ładne, wszystko działało doskonale. Coś dużo hałasu przez dachowe sąsiednim domu, bo mogliśmy dłużej od dnia wyjazdu. Dom, dobrze wyposażone, nieco zaśmiecone z dekoracji i obrazy.

5/5 - Skończony

Mieszkanie jest dobrze usytuowany - blisko Ferrara, ale otoczenie są dużo bardziej spokojny niż w mieście.

Jest niezależna od innych apartamentów w budynku, posiada osobne wejście.
Jest to bardzo czyste i dobrze urządzone. Można również ładny ogród. Właściciel jest bardzo miły i pomocny.

Polecamy to miejsce.

Ombretta F.
Właściciele
15/05/2018
DZIĘKUJEMY EWELINA. TO BYŁA PRZYJEMNOŚĆ, BY MIEĆ SWOJĄ PIĘKNĄ RODZINĘ JAKO MÓJ GOŚCIE.
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Dzięki Gisele i Alexis dla ich domu w tym całkiem odnowione gospodarstwo rolne.

Dostawka, nam się zatrzymać w obiekcie 5 w tym samym pomieszczeniu (dzieci w wieku 9-7-5). Dzieci cieszył się basen z podgrzewaną wodą, konie, koty, jest kochany zupa House, wypieki są...

Usytuowany w pobliżu skarby Soule i okolice: Verna, Holzarte, Kakueta, Laas zamek, szpitala Saint-Blaise...

Wspaniałe wspomnienia, jeszcze raz dziękuję!

4/5 - Ekstra

Od 2000 roku często byłem u moich rodziców w domu. To, co musieliśmy wszystko dostępny i jeśli czas cos nie dziala to był natychmiast naprawiony lub wymieniony. Dom jest bardzo przytulny, z małym ogrodem, grill i taras. Zdjęcia odnoszą się do obecnego stanu. De Haan centrum jest około 1 km od hotelu, a najbliższy supermarket oddalony 600m. Jest to również coś dla miłośników zwierząt i jeźdźców. Psy są akceptowane, a w pobliżu znajduje się stadnina, gdzie można zarezerwować przejażdżki konne na plażę. Właściciele są bardzo miła i pomocna obsługa i oni obok jest również prawie zawsze przystępny, jeśli są pytania. Więc będę go ponownie!

TarasTaras © EllenA @CC
TarasTaras © EllenA @CC
StawStaw © EllenA @CC
Wejście boczneWejście boczne © EllenA @CC
StawStaw © EllenA @CC

Jak wyżej nie mogę uwierzyć, to s ** t otwór nadal jest anonsowany. Napisał i poprosił o zwrot środków pieniężnych wypłacane, ale nawet nigdy nie dostał odpowiedzi. Oto kilka zdjęć jak mówiłem wcześniej uniknąć miejsce.

Płytki na podłodzePłytki na podłodze © KarenMitch @CC
Brudny stółBrudny stół © KarenMitch @CC
Pokój dla dzieci Pokój dla dzieci © KarenMitch @CC
Meble ogrodowe Meble ogrodowe © KarenMitch @CC
Kort tenisowy nieużywane Kort tenisowy nieużywane © KarenMitch @CC
5/5 - Okazały

Wynająłem ten apartament dla mojego syna, który przyszedł do Miami. Lokalizacja jest wielki, ponieważ bardzo bezpieczne, spokojne i bardzo blisko wszystkie animacje, plaży, miejskiej i sklepów. Byłem bardzo spokojny przez okolicę i również bo miał do dyspozycji w mieszkaniu, pdt gospodarstwa domowego, pralka w rezydencji, sprzęt AGD top. Bardzo dobrze wyposażone. Bardzo czyste. Mogę dostać w kontakcie kilka razy z właścicielem, który dał bardzo konkretne informacje. To powinno być suszarka do prania, a może zasłony zaciemniające więcej na noc.
Gorąco polecam ten wynajem.

4.5/5 - Bez Zarzutu

Wakacyjny odpoczynek całkowicie udany. Wysokiej jakości domek i piękne i oryginalne miejsce. Reszta, natura, punktem wyjścia z wizyt do wspaniałych miast albigensów i Quercy i doskonałe spacery w te piękne wąwozy Aveyron (mimo chmur i niska temperatura naszego tygodnia...). Gestii właścicieli, zawsze dostępny i dobre Rady. Bardzo polecam! Monique i Anan dzięki za tych Giełd.
Odniesieniu do wspaniałej przyrody.
Mr. Le Meur Quimper

u podnóża wynajmu!u podnóża wynajmu! © samlm22 @CC
5/5 - Wzniosły

Witam po pierwsze chciałbym podziękować Zapraszamy i sympatię naszych Gości, jak również jeśli chodzi o ich porady na temat udogodnień i wizyt na miejscu na tej pięknej wyspie Moorea.
Domek znajduje się w bardzo dobrze, nogi w wodzie turkusowe laguny niebieski, można bezpiecznie ćwiczyć kajaki morskie, jak również z Palm maskę z rurką i fajka umieścić w walizce.
Samochód jest zalecane, można wynająć od AVIS podczas lądowania promu, możemy dokonać rezerwacji w Papeete i możemy odzyskać pojazd do Moorea.
Dysk do domku to fakt dobrze drogi są dobrze utrzymane.
Dla miłośników nurkowania się na wycieczkę do nurkowania FUN 5mn samochodem od bungalow, że polecam jak najbliżej klienta z podejście dzielenia się i szacunku dla środowiska dnie tej pięknej wyspy.

Domki są naprawdę świetne, duży zadaszony taras, sprzęt do grillowania, leżaki itp... góry.

Wrócę, że to na. Dzięki znowu do właściciela.

Ah wkrótce. PISKLĘ.

Stingray lagoonStingray lagoon © MFURON @CC
Żółw lagunyŻółw laguny © MFURON @CC
Hibiscus pchania wokół taryfyHibiscus pchania wokół taryfy © MFURON @CC
Duży taras w domkuDuży taras w domku © MFURON @CC
Jednym z sali taryfyJednym z sali taryfy © MFURON @CC
5/5 - Godny Uwagi

Bardzo dobre miejsce na pobyt w Costa Blanca, że ​​zakochał się w miejscowości Denia, to miasto jest niesamowite. Jest coś dla wszystkich grup wiekowych. Restauracje są na górze, plaża jest w pobliżu (a właściwie dwa etapy) jest czyste i dobrze utrzymane. Mieszkanie jest bardzo wygodne, nie ma pokoju i to było bardzo czyste, kiedy przyjechaliśmy. Z wielką przyjemnością informujemy, że wrócimy. Ja polecam ten obiekt i bardziej właściciel jest bardzo przychylny. Dziękuję !!

Sylvie D.
Właściciele
12/05/2018
Odpowiedź jest spóźniona, ale właśnie odkryłem opinie i nagle, jak odpowiedzieć na opinię ...
Bardzo dziękuję za zaufanie i to z przyjemnością, że powitam
was na przyszłe wakacje.
5/5 - Wyśmienity

Mogę polecić ten apartament, który jest lokalizacja ma plażę Denia.

Byliśmy 2 pary i mamy umieszczone samochodu i cieszył się, plaży, i gdy chcieliśmy przejść do centrum handlowego, wzięliśmy autobus, który przechodzi przed domem... zbyt góry. Denia jest niesamowite!

Wszyscy dużo, ponownie doceniona!

Wielkie podziękowania dla właściciela.

Sylvie D.
Właściciele
12/05/2018
Bardzo dziękuję za zaufanie i to z przyjemnością, że powitam was na przyszłe wakacje.
4/5 - Cudny

Byliśmy w łodzi, zawsze ten kompleks, tym razem mieszkaliśmy w mieszkaniu tym i innym tego samego właściciela. Byliśmy zaskoczeni opieki i że są one w pełni wyposażoną. Mają one wentylatora wieży, Żelazko, suszarka do włosów, ekspres do kawy, czajnik, toster, telewizor z międzynarodowymi kanałami, a przede wszystkim, wspaniałe widoki na plażę i morze. Okolice basenu jest bardzo dobry i spokojny. Sytuacja jest idealny na zakupy i wypoczynek. Miejscowości Morro Jable jest zaledwie kilka minut, spacer wzdłuż promenady, bardzo ładne. Nam się podobało i wkrótce wrócimy.

4.5/5 - Ekstra

Mieliśmy przyjemność spędzić długi weekend w tym mieszkaniu, w odległości 100 metrów od plaży.

Mieszkanie jest bardzo ładne, byliśmy 9 (2 pary i 5 dzieci) i w żadnym momencie nie czuliśmy się ciasno.
Bardzo dobrze wyposażone i gustownie urządzone. Doskonałe dla korzystających z plaży, ale również dla odwiedzających ten region: Sète minut jest koniecznością.
Cykl utworów, że nie mieliśmy czasu, aby spróbować, ale którzy są na liście rzeczy do zrobienia!

Daniele i Didier są bardzo gościnni i dołożyć wszelkich starań, aby zapewnić, że spędzamy bardzo dobrze.

4.5/5 - Niezapomniany

Byliśmy w dwóch apartamentach, w tym samym kompleksie, aby odwiedzić wyspy, to idealne miejsce dla niego.
Obie należą do tego samego właściciela. W szczególności to mieszkanie jest w bardzo dobrym stanie, wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz.
Z widokiem na morze z tarasu są piękne. Wifi działa w bardzo szybkim tempie. Telewizja ma kanałów międzynarodowych, w kilku językach.
Dostępny jest prywatny parking, obok apartamentu, bardzo wygodne.

Wszystko było idealne, mamy nadzieję na powrót syna.

4.5/5 - Cudny

Byliśmy w tym mieszkaniu, na wizytę na wyspie, to idealne miejsce dla niego.
Domek jest bardzo piękny, wyposażone, jasne, ma wszystko, czego potrzebujesz.
Taras patio jest ogromny. Wifi działa w bardzo szybkim tempie. Telewizja ma kanałów międzynarodowych, w kilku językach. Dostępny jest prywatny parking, obok apartamentu, bardzo wygodne.

Wszystko było idealne, mamy nadzieję, że wkrótce wrócić.

4.5/5 - Okazały

Spędziliśmy wspaniałe wakacje w Altafulla, który jest śliczną wioską z dobre restauracje, plac zabaw dla dzieci, że nasze dzieci mają bardzo kochał, i piękne rzymskiej willi do dwóch nie.
Mieszkanie jest bardzo czyste i ładne, bardzo blisko plaży. Tam jest balkon zamkniętym, gdzie dzieci mogą bezpiecznie bawić i ładny ogród dla Gastronomia. Jest to spokojne i zacienione. A zwłaszcza, właściciele są bardzo, bardzo dostępny i upewnić się, że możemy spędzić udane wakacje. Krótko mówiąc serdecznie polecam ten wynajem.
Dziękuję, Maria i wkrótce!

Amélie

5/5 - Cudowny

Spędziliśmy cztery noce i byliśmy szczęśliwi, dom jest duży, wygodny i ma niesamowite widoki, i co najważniejsze można wdychać świeże powietrze i cisza. Dom jest bardzo czyste, i wszystko, czego potrzebujesz w domu. Ana, śniadanka. Zalecamy go bez wahania.

4.5/5 - Skończony

Obiekt jest pięknie położony i cieszyliśmy się naszych czasów. Gospodarze są zawsze miłe i pomocne. Ogólnie rzecz biorąc mieliśmy wspaniałe wakacje i w związku z tym podobny wobec polecić willi.

4.5/5 - Godny Uwagi

Mieszkanie jest bardzo przestronne i mieliśmy super Pokój dla 3 osób dorosłych i 1 dziecko.
Całe środowisko jest bardzo Kinderfreundlich - pies, kot, królik, Trampolina, giant duży plac zabaw, tenis stołowy, itp. Wsparcie przez fam. Kane jest wielki, problem jest, to nie tylko rozwiązania.
Będziemy używać holiday farm Kane ponownie w odpowiednim czasie.

5/5 - Godny Uwagi

Bardzo komfortowe, dobrze wyposażone przyczepy kempingowej. Wszystko dostępne, czego potrzebujesz. Właściciele są bardzo miłe i pomocne. Dziękuję Heather i David!

5/5 - Doskonały

Pomiędzy górą i niezwykłej wioski domek Mireille i Alex jest idealnym miejscem dla spacerowiczów, jeśli chodzi o turystów, którzy chcą uniknąć tłumów w nocy.

Pokój, wygodne i przestronne, otworzyć na werandzie Goście mogą podziwiać widok na góry i piękny ogród. Jest również jest jeść śniadanie, zarówno serdeczny i rafinowane, ponieważ wszystko jest przygotowane przez Mireille, który sprawia, że nawet jego chleb, pyszne jak jej jogurty, jej dżemy, nie wspominając o jej doskonałe ciasta - wystarczająco aby pomieścić dziennie całe, zgodnie z wymogami jedzenie lokalnych i organicznych produktów.

Wisienką na torcie, Mireille i Alex są urocze i mieliśmy wielką przyjemność rozmawiać z nimi. Znają swojego regionu i są doskonałe porady, oprócz tego, że namiętny. W skrócie, wyjątkowy dom.

Ulubionym miejscem dla nas zbyt!

4.5/5 - Wyśmienity

Wspaniały widok jest po prostu wspaniały!
Piękne otoczenie, piesze wycieczki, jazda na rowerze, całkiem przyjemne. Dzięki za miłe przyjęcie. Wszystkie obecne potrzeby dla dużych i małych. Nie tylko widok jest wspaniały, również dom wakacyjny. Do zobaczenia następnym razem!

4.5/5 - Ekstra

WSPANIAŁY widok bardzo ładne zakwaterowanie w pobliżu Cosy ciekawe Zapraszamy za dużo wiatru, niefortunne, ale niestety :-)

Dzieci piłka nożna, Mekkerende, wrócimy!
Odkryto nowe rzeczy przytulny wystrój idealnie czysty fantastyczne łóżka, ja jestem rodzimych treści był nie daleko ' K wiedzieć nic więcej, wszystko było doskonałe.

5/5 - Wyśmienity

Mieliśmy bardzo miły (zbyt krótkie niestety!). Wszystko było idealne i nawet lepiej. Bardzo dobrą izolację dźwięku, brak w odniesieniu do, dużo przestrzeni i spełniają sportowców (piłki do gry w bule, badminton, ping ping,...). Znaleźliśmy bardzo ładna wiosek w pobliżu (lussan, roque na Cèze, Montclus, Goudargues,...). Ponadto Ludovic i Karine szybko odpowiedział na nasze pytania.

4.5/5 - Cudny

Wspaniały dom całkowicie zgodne z zdjęcia.

Wszyscy się cieszą.

Aby dokonać rezerwacji bez umiaru.

Thank you John!

4.5/5 - Bez Zarzutu

Lokalizacja z bardzo mili gospodarze, do słuchania. Jeśli to możliwe teraz przerobić.
Tysiac podziękować właściciela do jego sympatii, nadzieję wrócić w przyszłym roku.

5/5 - Dobry

Bardzo czyste, bardzo dobrze położony Apartament (2 min. pieszo do plaży), dobrze wyposażone. Samochody parkują w ogrodzie.

Zapraszamy był bardzo dobry.

5/5 - Wzniosły

Villa Świetne, bardzo cichy. Dobry punkt wyjścia dla turystów. naprawdę cieszył się w tym tygodniu

4/5 - Bardzo Odpowiedni

Zostaliśmy powitani w przestronny i czysty apartament.
Dobra lokalizacja i cieszył się obfite śniadanie.
Gisela miał nawet jabłka dla nas w drodze powrotnej.
Polecam go.

4.5/5 - Godny Uwagi

Aleśmy się wygodne od pierwszej chwili. Od ciepłe powitanie z ciepłym drewnem i bardzo dobry butelkę czerwonego wina, głosowało niemal do momentu odlotu. Angela dał nam wiele ciekawych porad do zwiedzania regionu.
Dom jest bardzo dobrze wyposażony i pozostawia otwarte nie życzeń. Kto uspokoić patrząc, jest tam więcej niż dobrze. Ostatni ale nie najmniej przytulne słońce taras, kwiatów i ziół ogród zużycie to o. Wracamy w każdym przypadku. Następnie dajemy więcej czasu. Klaus i Christa

4/5 - Bardzo Rozsądne

Idealny punkt wypadowy do zwiedzania wybrzeża opalowego.

Dom jest zadbany.

5/5 - Wielki

Kochaliśmy, dom, bardzo przestronne i przytulne. Ze wszystkimi niezbędnymi przyborami.

Idealne miejsce aby odłączyć, absolutna cisza. Wielu spacerów, w pobliżu Pirenejów i piękny.

Michel T.
Właściciele
21/04/2018
Belgowie też są nadzwyczajni !! Wciąż czekamy na nich niecierpliwie ... Dziękuję za komentarz. Jesteśmy bardzo poruszeni tym delikatnością. Życzymy pięknego lata i pozostajemy do Państwa dyspozycji na następny pobyt. Z poważaniem.
4.5/5 - Wzniosły

Apartment Best Vacation, świeżo odnowiony, bardzo dobrze wyposażone i 5 minut od stacji metra Picoas.
Adelina gościnność były wzorowe. Owoce, ciastka i napoje bezalkoholowe, w lodówce.
My raccomandons Apartament w 100%!

5/5 - Hojny

Piękne i Grand Lodge! Nie możemy naprawdę na krok i wszystko jest myśl i zrobione tak, że turyści mają głowę do ich zasadniczych: Las, konie, powrót do siebie, snu, czytanie, gotowanie, prysznice do włoskiego lub trampolina... To według gustu. Dla dzieci wręcz stracił raj znajdujący się. A nawet wewnątrz domku! Rzeczywista powierzchnia: 90 m2. Rozmiar obszaru: podwójne. I właściciele są tak jak chcemy je, zanim wyjedziesz: przytulny, obecny, ale nie zbyt chwytliwe w ich entuzjazmu, ciepłe i dobre Rady. Trochę więcej nieoczekiwanych: Gaston, cudowny pies łóżko cudowny!

Tania S.
Właściciele
20/04/2018
Belgowie też są nadzwyczajni !! Wciąż czekamy na niecierpliwie ...
4.5/5 - Doskonały

Idealnym wynajem. Właściciel jest naprawdę ładne i bardzo czuły.

Mieliśmy wspaniałe wakacje. Polecamy ten apartament, bardzo dobrze położony i odpowiadający co szukaliśmy.

Możemy z pewnością nadzieję wrócić...

5/5 - Skończony

Wielki Apartament jeszcze zapach z nowego... gustownie i funkcjonalnie Doskonała lokalizacja i blisko udogodnień i morza na pewno będzie powrót we wrześniu, polecam!!!

5/5 - Sensacyjny

Jesteśmy para niemiecki emeryt z okolic Hamburg / Niemcy i mieliśmy wspaniały czas w przytulnym i pięknie urządzone mieszkanie w Calpe 01.März 2018 do 21 kwietnia 2018 r.
Codziennie rano zjedliśmy śniadanie na dużym balkonie dla słońca i widziałem Morza Śródziemnego i promenady. Jeśli wiatr był nieco silniejszy, możemy narysować szklane ściany na całej powierzchni. Balkon był wtedy jak ogród zimowy i może posiedzieć późno i noc i cieszyć Sangria z lodem. Również może korzystać ze słońca na dzień dwie obawy. Codziennie rano, byliśmy w podgrzewanym basenie na terenie Residentie Paraiso Mar, czyli bezpłatny dla Gości. Bardzo dobry materac był w podwójne łóżko w sypialni. Wszystko zapragnie, był obecny w mieszkaniu, nie było nic. Bardzo miły personel jako woźny i sprzątaczek. To nie ostatnie wakacje dla nas tutaj. Możemy wrócić do Ciebie.
Kontakt poprzez iha.com.de do właściciela Karin był bardzo łatwy i też było łatwe. Wysłaliśmy dostał poczta klucz dla wszystkich drzwi na basen.
Dziękuję tak dużo miłości Karin.

Anke i Ernst j

5/5 - Skończony

Z mojej rodziny postanowiliśmy osobiście znam festiwali w Sardynii podczas karnawału.
Widziałem coś w TV po znajomego, powiedział nam o swoich doświadczeniach w lecie, na letni karnawał się nad brzegiem morza w Cardedu, tuż obok apartamentów.
Jechaliśmy z Ogliastra, całej Sardynii, aby nie przegapić najbardziej znanych terminów.
Na pewno niezapomnianym przeżyciem!
Oprócz karnawału ta część wyspy jest piękny i oferuje dziewiczych miejsc, nie daleko od morza i gór.
Dzięki Giorgio i jego rodziny do pomocy punktualny i bardzo przydatnych wskazówek.
Wkrótce znów się spotkamy.
Martin, Sarah, Antony i Sophie

Giorgio C.
Właściciele
18/04/2018
Dzień dobry pani Moreira.

Dziękujemy za miłe słowa i mamy nadzieję, że wkrótce się spotkamy.

Przytulny uścisk z Sardynii.

Giorgio, Simonetta i
Riccardo
5/5 - Cudny

Świetne, czyste, pięknie urządzony dom wakacyjny!
Mieć czuliśmy się natychmiast w domu. Bardzo mili gospodarze.
W każdej chwili!

Zachód słońca na plażyZachód słońca na plaży © Klehrma @CC
4.5/5 - Doskonały

Inaczej patrzeć nie dalej, lub w dowolnym miejscu. Jest to Marie i Pawła, który musi iść.

Dom, w tropikalną roślinnością, jest bardzo wysoka, wybitnie wyposażoną, cichy, czysty. Hotel znajduje się blisko pięknej plaży z białym piaskiem, prawie prywatnym (brak dostępu z drogi).

Rafa koralowa chroni fale i dzikich zwierząt wodnych jest Znakomity w tej lokalizacji (leopard płaszczki, żółwie, rekiny).

Paul będzie wyjaśnić środowiska i życia w Mahé i wskazać, miejsc do nurkowania. Mary kuchnia Bosko. Z prawdziwą hojność, pragnienie proszę.

Właścicieli, które przychodzi pobliskich, są bardzo dyskretny, ale dostępne. Mieliśmy wspaniały pobyt w Glacis. Inaczej patrzeć nie dalej, lub w dowolnym miejscu. To tutaj po to, aby być...

5/5 - Doskonały

1000 dzięki i gratulacje dla Alexander dla jego personel i jego dostępności.

Piękne i bardzo dobrze wyposażony pokój. Dobre śniadania ze świeżych produktów, jakości dodatków.

Niestety nie mógł jemy obiad w restauracji, ale będziemy z powrotem obietnica!

Elżbieta

4.5/5 - Niezapomniany

Jesteśmy tutaj po raz drugi, więc wzięliśmy trochę zabawy w zeszłym roku. Dom jest piękny jest właścicielem jest zawsze dostępne w razie potrzeby. Basen, relaks, wizyty... ale szczęście. W przyszłym roku, mam nadzieję.

Dzięki za garnek miodu!

Bruno G.
Właściciele
11/04/2018
Zawsze cieszę się, że cię znowu widzę. Do zobaczenia wkrótce, mam nadzieję.
4.5/5 - Doskonały

To dobrze trafiłeś! Mamy przebywał w Grecja 11 dni i pozostała tylko jedną noc w tym miejscu! mieliśmy gospodarzom wielkie i nie tak wielki, ale ta lokalizacja topy miarę je co czujesz powitanie i chętny do pomocy w jakikolwiek sposób! spotkał nas gdzie byliśmy dał nam żywności, który był wielki i dał nam przejażdżkę na prom z żadnego interesu dołączone. Naprawdę są przykładem do naśladowania!

4.5/5 - Ekstra

Na kaprys zdecydowaliśmy się na cieszyć się chwilą relaksu. Mamy zarezerwowane domek Papitou. Nie byliśmy rozczarowani.
Kabina jest piękny i bardzo ładne...
Poszliśmy tam z naszym psem, który ma bardzo mile widziane spacery w lesie za domek.
Ale muszę powiedzieć Ci o Papitou i Mamitou, którzy są bardzo przytulne, ciepłe i w tym samym czas tak dyskretny osób. Nawet nie mamy wrażenie, że ich było.
Ponadto, jako gospodarz Mamitou oferuje nam pełne tacy pyszne kotleciki

5/5 - Sensacyjny

Był to jeden najlepszy doświadczenie naszego życia!
Everithing był znakomity.

Dali nam dobry transfer z lotniska, podniósł nam się.

Mnie i mojej żony byli bardzo szczęśliwi, gdy Przyjechaliśmy w naszym pokoju, pokój miał widok na morze, bardzo dobra lokalizacja i cieszyliśmy się najlepsze zachody słońca w naszym życiu.
Personel był bardzo przyjazny i gościnny i właściciele byli bardzo bardzo dobry dojazd.

Niektóre z działań, jakie oferują, zwłaszcza miasta tours i quad safari kochaliśmy. Jedzenie było niesamowite. kochaliśmy się.

Mamy nadzieję, że wkrótce.

To jest zdalnym plaży, które odwiedziliśmy, gdy wynajęliśmy samochód, Agios Gordios najpiękniejszych plaży To jest zdalnym plaży, które odwiedziliśmy, gdy wynajęliśmy samochód, Agios Gordios najpiękniejszych plaży © GreyG @CC
4.5/5 - Wyśmienity

Śniadanie było doskonałe, i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu możliwość przechowania bagażu.

Lokalizacja jest dobry i dzięki ludziom, którzy byli urocza.

Powrócimy każdej chwili!!!

5/5 - Bardzo Dobrze

Doskonały!
Śniadanie było bardzo obfite i doskonały wieczór barbecue!
Je się to też z Stavros i mieliśmy wspaniały czas!
Rekomenduj!!
Na pewno tu wrócę!

5/5 - Niezapomniany

Bardzo ładne, możemy zostały przyjęte przez kapitana i jego żona. Mają nas zalecane do niektórych atrakcji w Maastricht i mapę miasta. Kabina jest bardzo ładnie urządzone i był większy, niż sądziliśmy. Spędziliśmy bardzo miły wieczór w Maastricht i zjedliśmy śniadanie następnego dnia rano naprawdę dobrze na pokładzie. ... Nam zrobi to ponownie w każdym przypadku w sumie.

5/5 - Wyśmienity

Pobyt był wspaniały. Apartament przerosło nasze oczekiwania, środowisko jest Świetne (jest nawet supermarket) i urbanizacji jest Świetne dla dzieci i dorosłych.

José A.
Właściciele
04/04/2018
Dla nas bardzo ważne jest zapewnienie ci spokojnego wypoczynku, bez nieprzewidzianych okoliczności i spróbowanie, abyś poczuł się jak w domu, będąc jedyną troską, zasłużonym odpoczynkiem.
W tym przypadku, gdy z twojej strony wszystko jest łatwe, bardzo łatwo jest sprawdzić, czy wszystko idzie dobrze.
Bardzo dziękuję za wszystko i mam nadzieję, że wkrótce zobaczę cię w Costa Ballena.
5/5 - Wyśmienity

Wspaniały czas w cudownym miejscu. Pięknie i bardzo osobiście umeblowanym domu, duży ogród, prywatny basen, spokój, cisza. Dużo lepiej niż reklamowane.

5/5 - Wyśmienity

Testowałem sporo b & b wszędzie we Francji, ale Farigoule pozostanie dla mnie magiczny! Przede wszystkim osobowości i życzliwość Patrick, nasz gospodarz, z którymi mamy mojej żony i od razu uderzyć go. Dobry nastrój i udostępnianie są silne wartości do Farigoule. O taki punkt, że mamy w domu przyjaciół. Mieliśmy też okazję poznać innych Gości w Bretania i Północnej, z którymi dzielimy aperitify, petanque, basen... Więc dziękuję Patrick za ten wspaniały tydzień nie jesteśmy gotowi zapomnieć! Więc dla wszystkich, którzy kochają ludzi, udostępnianie i dobry humor, się ślepo Farigoule!

5/5 - Doskonały

Dom jest bardzo wygodne, bardzo przyjazny właściciel, byliśmy bardzo zadowoleni z naszego pobytu. Środowisko jest idealne, piękne plaże z krystalicznie czystej wody. Polecam go dla każdego, kto szuka spokojnej wakacje Pokój na morzu.

4.5/5 - Cudny

Wynajęliśmy ten piękny dom z przyjaciółmi do St. Patrick's day. Jest funkcjonalny, bardzo duże i idealne dla dużej rodziny lub dużej liczby osób. Piękny jest widok jeziora lough corrib. David Pearson jest szczególnie uważny i ostrożny, host, z którym kontakty są szybkie i bardzo przyjazny.
Gorąco polecamy ten Wynajem dla swojego spokoju, jego widok. i jego bliskość do Galway (40 minut).

5/5 - Bardzo Dobrze

Od pierwszych chwil które kontaktu Christina, uprzejmość i jakość... rozumiesz, że przez Twoje zaufanie w to, co, zapewnić dobry początek Życzymy udanych wakacji!

5/5 - Skończony

Witam mamy zamiar z powrotem jeden tydzień wakacji w hotelu villa i muszę powiedzieć, że mieliśmy bardzo miły czas.

Wszystko jest opisane i właściciel prowadzi nasłuch. Basen i willi są bardzo czyste. Relaksujący tydzień w kojący miejscu.

Wrócimy z wielką przyjemnością Laurence

5/5 - Ekstra

Estuvinos mnie i mojej rodziny w ten wspaniały dom położony w pięknej miasta Santiago de Cuba.

Miejsce mieści się w samym sercu miasta, nieopodal wszystkich importantres do odwiedzenia.

Alina C.
Właściciele
23/03/2018
Dziękuję przyjacielu, przyjemność mieć cię w domu, wkrótce wrócisz
5/5 - Niezapomniany

Mieliśmy wspaniałe wakacje!
Kabina jest dobrze zlokalizowany (łatwy dostęp i od drogi).
W środku wszystko jest zrobione, że poczujesz się jak w domu.

Nic nie brakuje.

5/5 - Wielki

Zatrzymać w i bardzo ładne, w domu, w którym czujesz się jak w domu.

5/5 - Bez Zarzutu

Mieliśmy wspaniałe wakacje. Christian przywitał nas z uśmiechem i wyjaśnił atrakcje regionu.
Wspaniałą ozdobą mix Chiny, vintage itp...
Nasz pies przyjęła zamknięty ogród.
Rekomenduj...

Przestronne pokoje z magazynu. Szkoda, że łóżka są zbyt małe dla dorosłych oprócz 1 m 80.
4 pokoje wychodzą na ulicę, hałaśliwe.
Przestronne, choć nieco przestarzały i z salonu sofy rozdarty.
Ładną łazienką.
Niedawno odnowiony kuchnia, ale średniej jakości urządzeń.
Szafką do przechowywania nart piękne.
Sauna, czyste ale niesprawdzone.
Ogród z huśtawką, która wychodzi na budynku (nie wielki dla jacuzzi...).


Gospodarstwa domowego nie zrobił się na dole (pył).

Czarny punkt: bardzo złe Zapraszamy od właściciela, kto nie pyta, jak pobyt był, i który tworzy obiekt, który zniknął, a ona nie podał do nich dotrzeć. Wynik, który jesteśmy zobowiązani przejść do kasy aby wrócić jego depozyt!

Nie będziemy.

Zewnątrz Zewnątrz © JJH3 @CC
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Mimo szarej pogody, wspaniały pobyt w chałupce.

5/5 - Okazały

Uroczy dom położony jest na jednym końcu wyjątkowy ziemi, obejmując oceanu i wibracyjne w rytm cykli słońca, pory roku i samo życie.

W naturze, do opanowanego natura jest olśniewający, zarówno wokół domu i dalej na innych stronach! W domu jest również bufet z broszury aukcji wiele rzeczy wobec czynić albo odwiedzić.

Niebo z ten niebieski domek... Tak tak to jest to! ✌Niebo z ten niebieski domek... Tak tak to jest to! ✌ © DylanC @CC
Słońce za domem Słońce za domem © DylanC @CC
Kilka minut jazdy od wspaniałe krajobrazy Kilka minut jazdy od wspaniałe krajobrazy © DylanC @CC
Idealny na relaks... Tak to ja! Może zrobić to samo!Idealny na relaks... Tak to ja! Może zrobić to samo! © DylanC @CC
5/5 - Okazały

Naprawdę bardzo dobrze. W dobrym stanie, doskonała lokalizacja i bardzo dobrze wyposażone mieszkanie.

Mieszkanie jest dobrze położony i mieliśmy wspaniałe wakacje z troskliwy personel.

Blisko do plaży, sklepów, restauracji, autobus w skrócie naprawdę idealne jako wynajem na wakacje.

Stosunek jakości do ceny nie do pobicia i mojego pobytu!

Dziękuję

4.5/5 - Wielki

Piękny jasny domu z wygodami.
Wszystko było bardzo czyste i w idealnym stanie.
Wszystko jest zrobione aby twórcy najbardziej przyjemny pobyt możliwy. Wszystko ma zaplanowane do ostatniego szczegółu. Ponadto, jest on bardzo cichy, prawdziwa uczta!

Basen z podgrzewaną wodą jest bardzo znaczące musi.

Naprawdę mieliśmy wspaniałe wakacje.

5/5 - Wyśmienity

Apartament bardzo dobrze położony jest obok przystanku autobusowego, znaki metra Pombal 5 minut.
Prowadzić do centrum trwa kolejny 5 minut, tak doskonałe.

Raport jakość / cena, bardzo dobry, Apartament jest bardzo czyste i słoneczne.

Właściciele przygotowali wszystko dla naszej recepcji: delikatne grzeczności z owoców, kawy i masła! Dziękuję!

4.5/5 - Cudny

2. mój pobyt w tym domu, który naprawdę cieszył się. Wszystkie ważne zwiedzanie Habana są stosunkowo blisko i w odległości krótkiego spaceru.
Pokoje są bardzo czyste i schludne, dobra wartość dla pieniędzy.
Ramzes i Hetty są naprawdę bardzo gościnni gospodarze. Pomogliście mi wszystkie moje pytania. Na pewno zwróciłby na to miejsce.

3.5/5 - Poprawny

Zimowa opowieść w Morinesio. Mogliśmy spędzić tydzień w Morinesio pokrytych śniegiem z 14 osób. Miasteczko jest piękne! Paolo otrzymał nas serdecznie i dbać o wszystkie. Pokoje dwuosobowe są bardzo ładne i kuchni Massimo absolutnie Polecane!

Ad wspomina z 1 sypialnią, ale nie jest prawdą, jest pokój z łóżkami i table.la mały pokój jest ciemny, nie ma jasności, ze względu na to, od północnej strony. Proszę włączyć światło dnia, aby zobaczyć. Brakuje mu, czajnik, ekspres do kawy, miski... Awarii TV i z innej epoki: ona jest po prostu dobry w zmiany, nie taras. Lodówka, który jest zbyt zimno: nie sposób naprawić bo przycisk jest zatrzymany. Brak udogodnień w łazience..., 10 dni po lewej patrząc pod kątem inny bardziej poprawne wynajem, wynajem, rzekomo dla 3 osób nie wiem lub włożyli 3!

Aneks kuchennyAneks kuchenny © chalbosq @CC
5/5 - Sensacyjny

Poszedłem z mojego kuzyna na wakacje, i zatrzymaliśmy się tutaj na zalecenie znajomego, który był w tym samym domu.
Odbiór był bardzo blisko, w ogóle razy dostępne nam wytłumaczyć, co brak nam, nas znaleźć zakwaterowanie w innych miastach, dali nam zalecenia... Dodatkowo śniadanie zrobić rozpocząć dzień z dużą ilością energii!
Pokoje są czyste i dysponują łazienką.
Ponadto z domu może być w odległości krótkiego spaceru do centrum Hawany bez problemu.
Polecam go w 100%, tak, że gdy znajomy mówi mi, że chce iść do Hawany, gadam to zakwaterowanie i rodziny.

4/5 - Sensacyjny

Grzywny do domu, duży i czysty. Właściciele są tam, ale widać je trudno, mnóstwo prywatności.

5/5 - Cudny

Kilka lat minęło od pozostał w mieszkaniu Scerne di Pineto (w czasie portalu nie może publikować opinii), ale mam wspaniałą pamięć moje wakacje w Abruzji. Regionie czeka na odkrycie, oprócz morza istnieje wiele pięknych miejsc, pod względem zarówno naturalne, jak i artystycznych. Mieszkanie jest, jak widać na zdjęciu, komfortowo urządzone, bez skazy i z wszystko, czego potrzebujesz, aby cieszyć relaksujący wypoczynek bez żadnych problemów. Morze jest bardzo blisko domu (100-150 mt). Obszarze nadaje się do być odwiedzane także przez rower, dzięki szlak rowerowy, który biegnie przez kilometrów i km linii brzegowej, od morza i lasu sosnowego. Właściciele są bardzo przyjazny, gościnny i gotowy do przyjęcia każdego żądania i dostarczenie informacji na rzeczy do zobaczenia i odkryj. Bardzo dobrej kuchni lokalnej, z typowymi restauracjami po uczciwych cenach. Wysoce zalecane.

W kuchni, kolorowy i funkcjonalnyW kuchni, kolorowy i funkcjonalny © MARIAPIA @CC
Przy promenadzie, 100 m od apartamentuPrzy promenadzie, 100 m od apartamentu © MARIAPIA @CC
Torre Cerrano del, na plaży, kilka km od apartamentu (dostępne również na rowerze)Torre Cerrano del, na plaży, kilka km od apartamentu (dostępne również na rowerze) © MARIAPIA @CC
Roseto degli Abruzzi, zaledwie 3 km od ScerneRoseto degli Abruzzi, zaledwie 3 km od Scerne © MARIAPIA @CC
Jedna z plaż w okolicyJedna z plaż w okolicy © MARIAPIA @CC
5/5 - Wspaniały

Corfu jest Znakomity, zakwaterowanie to w pięknej lokalizacji, blisko morza, Znakomity basen (leżaki i parasole, świetna jakość i z miejsca z hydromasażem) dostępne darmo do wszystkich wczasowiczów w obszarze). W kilka minut można dotrzeć do różnych części wyspy drogi są bardzo gładkie i łatwe. Mieszkanie jest małe, ale wygodne, wraz z wszystko co. Właściciele są przyjazne i pomocne odpowiedzi i interweniować w razie potrzeby. Wysoce zalecane.