WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

The last reviews

4/5 - Wyśmienity

Miejsce jest bardzo ładne, Apartament bardzo dobrze rozprowadzane.
Posiada wszystkie funkcje; kuchenka mikrofalowa, piekarnik, telewizor, DVD, czajnik i nawet gry planszowe, wieczory i zbyt deszczowe dni dla wykraczających poza.

Właściciele są piękne i tam jest mnóstwo do zrobienia i odwiedź wokół!

4.5/5 - Niezrównany

Ładne mieszkanie, ciche, zastrzeżone parking i duży, przyjemny i przyjaznych sąsiadów. Centrum i dobrze służył.

Umiarkowanie cenach. Polecam go!!

4/5 - Bardzo Rozsądne

Na co dzień i przytulne mieszkanie - bezwzględne zalecenie. Mr. Debray jest bikerInnenfreundlich - mamy na nasze rowery jak garażu:-)-dzięki vielen, chcielibyśmy wrócić!

4/5 - Okazały

Doskonale wyposażone i bardzo komfortowy domek w sercu berrichone kampanii.

Dzięki znowu Brigitte i Eric za jakość ich domu i za wszystkie Rady, którą dali nam lepiej poznać regionu.

Kochaliśmy wieczory na tarasie.

Prawdopodobnie w przyszłym roku!

5/5 - Wspaniały

Nasza rodzina Niedawno poszedł do Franschhoek z okazji moich córek 21 urodzin i Potrzebowaliśmy czegoś, który może pomieścić 6 osób.

Dom został pięknie urządzony i wszystko co potrzebne było dla nas. Od piękny kominek do Sucharki w dobrze wyposażonej kuchni wyspać i byłoby wysoce zaleca, aby ten piękny pensjonat.

Nie mogę się doczekać powrotu!!!

5/5 - Wyśmienity

Moja rodzina i spędził kilka dni w tym hotelu, co mogę powiedzieć... po prostu super! Świetna lokalizacja, można cieszyć się wspaniałe widoki, spokój i relaks w ciepłe i przytulne wnętrza, ale w tym samym czasie bardzo dobry punkt wyjścia do odkrywania uroków terytorium. Wspaniałe powitanie od właścicieli, dwa piękne ludzie, zawsze gotowy do zaspokojenia potrzeb Gości aby im poczuć się jak w domu. Wielkie podziękowania za wspaniały czas!

Liala G.
Właściciele
04/08/2017
Cieszymy się, że jesteś dobrze i mamy nadzieję, że nasi goście z powrotem wkrótce! Dziękujemy! Jesteś wyjątkowy! A hug!
4/5 - Wzniosły

Przebywał tutaj na 2 tygodnie w czerwcu z naszego małego dziewczyna 2 lata i mój mąż jest wyłączony silnik (ruchy z Walker), a my nie żałuję nasz wybór! Ten domek jest całkiem odpowiednie dla mojego męża.
Dom jest przestronny i bardzo dobrze położony w raporcie wszystkie odkrycia regionu...
Ogród jest dobrze zaprojektowany, przestronne również do obiegu (silnik wyłączony) i zabezpieczyć jako ogrodzenie elektryczne! naprawdę u góry, aby odpocząć i spędzić jakiś dobry czas

Nadia D.
Właściciele
04/08/2017
Witam Mariou,

Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby dodać komentarz.
Ucieszyłem się serdecznie z twojej dziewczynki tak szampan!

Mam nadzieję, że
do zobaczenia w przyszłym roku; nadal masz tak wiele do zobaczenia w okolicy ...

Pozdrawiam.
Nadia
4/5 - Niezrównany

Wspaniałe środowisko z francuski bardzo czysto i dostępne.
Tylko negatywne wskazują ścieżkę prowadzącą do domu bardzo uszkodzone przez deszcze, musiał być ponowione w ciągu roku.

Patrick G.
Właściciele
04/08/2017
Droga do domu jest przebudowany co roku po porze deszczowej i pozostaje zadowalający dziesięć miesięcy od stycznia. To rok 2017, monsun został przesunięty przez prawie dwa miesiące, ale teraz droga jest całkiem możliwe do listopada, zwykle okres monsunu.
Dziękujemy za poinformowanie nas podziel się swoją opinią.
Pat Pat
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Mieliśmy wspaniałe wakacje w Val Gardena w Ortisei. Apartament, w którym mieszkaliśmy był bardzo idealny dla ns. potrzeb. Idealny rozmiar, prywatny ogród i taras ze stołami i krzesłami. Właściciele są bardzo miła. Dali nam nawet kilka przydatnych informacji o trasach. Był obejmuje korzystanie z basenu, który jest 200 m, co naprawdę super. Również może stosujemy do Val Gardena Active inicjatyw. Idealna lokalizacja bo tam jest supermarket tylko 200 m, a także restauracja i wynos pizza. Wrócimy...

Patrick S.
Właściciele
03/08/2017
Dziękuję bardzo!

FYI ..... Fam. Stuflesser
4/5 - Okazały

Piękne mieszkanie na dwóch piętrach z 4 siedzi się balkony w doskonałej lokalizacji, krótkiego spaceru do plaży, sklepy w pobliżu przez pół drogi między miasta Lefkada i Nydri zakupy żywności.

Bill R.
Właściciele
03/08/2017
Witam serdecznie dziękuję wszystkim!

Dotyczy wszystkich rachunków
4.5/5 - Wspaniały

To był drugim tygodniu dwa tygodnie w te wille.

Nasze żądany okres nie był dostępny chyba rozprzestrzeniania ponad jeden tydzień w willi, przed zniżką od właściciela.

Ponieważ jest to kwestia kilku metrów i 30 minut przesunięcie bagażu, to nie ma problemu w ogóle!

Willa znajduje się między miasta Rodos (25 minut) i Lindos (30 minut), więc jest idealny dla logistyki (także Lotnisko jest około 25 minut).

Bardzo komfortowa Willa z wszystko, czego potrzebujesz. Klimatyzacja w każdym pokoju, ładnie wyposażona kuchnia, ładny taras z stół i stałe BBQ i bardzo ładny basen z prysznicem.

Zapraszamy właściciel był bardzo miły i po wyświetlone wszystkie, rozdawanie kilka rad dla obszaru (i woda i piwo w lodówce :-)) mogli cieszyć się wszystkie potrzebne chociaż właściciel mieszkał obok prywatności.

Jeśli odwiedzimy Rhodes po raz drugi, skontaktujemy się z właścicieli na pewno na dostępność jednej z willi. Bardzo przyjemny i wysoce zalecana.

Ntina-Afroditi S.
Właściciele
03/08/2017
Drogi Rolfie

Dziękuję bardzo za ładny przegląd. Mamy nadzieje, że zobaczymy się wkrótce.

Wiele powitań dla swojej pięknej rodziny.

Afroditi
4/5 - Okazały

Eric i Malinee są najlepsze hosta, można mieć, bardzo miły i zawsze zrobią wszystko, aby pomóc Ci w każdej chwili.

Dom jest naprawdę piękne i bardzo ciche, z pięknym basenem. Pokoje są duże, dobrze wyposażone i bardzo czyste.

A co powiedzieć o wspaniałe śniadania! Mieliśmy w naszej podróży do Tajlandii, najlepsze nawet najlepsze że w 5 * hotelu gościliśmy w Bangkoku. Szeroki wybór świeżych owoców, codziennie pieczone pieczywo/ciasta, świeże soki, menu a la carte; i Erica Świetne naleśniki!

Jeśli chcesz wakacje ciszy i spokoju w Phuket, jest to miejsce na pobyt, gdzie gościnność się spełni.

5/5 - Wspaniały

Zatrzymaliśmy się w Baan Malinee trzy noce pod koniec maja i nie moglibyśmy być bardziej zadowoleni z naszego pobytu.

Pensjonat (BB) jest prawdziwym klejnotem i hostów, Eric i Malinee, dołożyć wszelkich starań aby czuć się jak w domu momentu wejścia te właściwości.
Wspaniałe śniadanie, świeże owoce, soki, niezły wybór wędlin i serów, świeżo upieczone bułki, pieczywo i wypieki, jak również na zamówienie jaja i naleśniki.

W godzinach wieczornych, świeże owoce i słodki poczęstunek czeka w pokoju.

Eric i Malinee są bardzo pomocne w pokazywanie wokół, doradztwo w zakresie Restauracje i wycieczka i one dokonać niezbędnych rezerwacji.

Mieliśmy tutaj najbardziej udanego pobytu i nadzieję, że wkrótce wrócić.

Eric D.
Właściciele
03/08/2017
Dziękujemy za wspaniały przegląd!
4.5/5 - Hojny

To był wspaniały pobyt w urokliwej okolicy, ciche i z pięknym widokiem!

Willa jest tak jak na zdjęciach. Jest bardzo dobrze wyposażony i funkcjonalny. Basen jest idealnym miejscem dla dzieci bo to duży obszar z małą głębią, gdzie dzieci mają nogi. Plaży można dojść z hotelu w 5 minut. Pobliska plaża jest idealnym miejscem do opalania w pokoju.

Ten dom jest idealny dla rodzin. Willa posiada ładny ogród z wielu drzew owocowych.

Bez wahania polecam to magiczne miejsce w bezkonkurencyjnej cenie! NUS będą ponownie wkrótce!

Monique V.
Właściciele
03/08/2017
Dzień dobry pani, i to bardzo duży dziękuję za zachwalający oceny; jest to również przyjemność przeczytać i ocenić swój entuzjazm do tego, że wiele przystani, rzeczywiście, są paradisiaque.Votre się i twój pęd, może przekonać kilka innych tam szybko, ale będziemy go zarezerwować zawsze szczególne miejsce dla Ciebie, lub jeden z naszych innych ośrodków w diament lub wysokości Fort de France.

Z poważaniem, Jan i Monique
4.5/5 - Niezrównany

Spędziliśmy wspaniałe wakacje mieszkanie bardzo przytulne, albo nic nie brak rezydencji jest także bardzo cichy i blisko do wszystkich udogodnień i restauracje i plaże.

4/5 - Dobry

Wyśmienita kuchnia domowa, bardzo czyste, jeszcze wyposażony w piękną werandą ze stołem na kolację w rodzinie, w luksusowych basenów, dziecko, bardzo ładne i zadbane rozwoju parku, blisko plaży, restauracji i rozrywki. Bezkonkurencyjna jakość.

AGUSTIN A.
Właściciele
02/08/2017
Dziękuję bardzo Vera
5/5 - Niezapomniany

Bardzo przyjemny pobyt.
Bardzo bardzo bardzo dobre wskazówki dla wizyty w regionie.

Domek urządzony ze smakiem, brak, to idealne miejsce.

Zalecane dla tych, którzy chcą odkryć szampana.

Wrócimy z wielką przyjemnością.

Christian & Catherine A.
Właściciele
02/08/2017
Corinne dziękuję
Katarzyna wkrótce Autréau
4/5 - Bardzo Dobrze

Właśnie wróciłam z najbardziej fantastyczne wakacje w Casa Segredo.

Byliśmy 4 pokoleń od pradziadków dzieci i genialny czas był nie przez wszystkich. Starszych członków rodziny były pokrywane przez pokoje są na parterze, a nieco starsze dzieci uwielbiały sekretnego pokoju!!

Basen był ogrodzony, co oznacza, możemy wszystkie zrelaksować się i cieszyć się słońcem nie martwiąc się o małych dzieci udają.

Doskonały i wysoce zalecane!

Udało nam nawet Safari wśród delfinów od Vilamoura!Udało nam nawet Safari wśród delfinów od Vilamoura! © TammyM @CC
4/5 - Wielki

Zatrudniliśmy tę willę nasz miesiąc miodowy jak wiedzieliśmy, że ślub będzie męczące i chcieliśmy gdzieś na relaks.

Willa nie zawodzi. Miał wszystko, czego potrzebujemy i więcej, a obszar ten był piękny i spokojny, a jednocześnie zaledwie kilka minut od plaży fantastyczne restauracje i Praça. Jestem pewien, będzie wielu rocznic szczęśliwy w kościele!

Obchody w Algarve!Obchody w Algarve! © TammyM @CC
3.5/5 - Bardzo Poprawna

Zapraszamy do Maria, który jest zawsze dostępny, czasami zbyt obecny.
Zakwaterowanie znajduje się poniżej drogi i tam jest brak parkingu, jedyną możliwością było park wzdłuż ruchliwej ulicy.

Apartamenty są przestronne, jednak pościel jest słaba. Telewizji, jak stwierdzono w ogłoszeniu, nie widzieliśmy hydromasażem albo. Brak połączenia wifi...
Jednak mieliśmy miły i Maria zrobiła wszystko, aby zapewnić, że jesteśmy pełni korzystać z naszego pobytu.

4/5 - Skończony

15 dni, odprężające i odmładzające w pięknym otoczeniu z pięknym basenem i pięknie arboree.mobilier ogród i basen o jakości.
Domek jest przestronne i bardzo dobrze wyposażone.

Host jest bardzo przyjazny.

Krótki urlop Bliss. Bardzo gorąco polecam.

4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Komfort jest fantastyczny z wyróżnienie dla kuchni i pościel, które są bardzo niedawno.
Stopień czystości jest doskonała dostępność przyjazny i dobry, zachowane prywatności!

Idealnej sytuacji, aby odkryć w Brukseli i Walonii, to na pewno, że jeszcze wrócimy!

4/5 - Wyśmienity

Po prostu to, co szukaliśmy i że właściciele obiecał znaleźć.
Od centrum miasta znaleźliśmy wielki spokój, morze, słońce, dobre jedzenie.
Tak szybko, jak wiemy, że daty świąt w przyszłym roku nie zawahamy się książki.
Dzięki za wszystko Simona

Spacer o świcie i oglądanie wschodu słońca......Spacer o świcie i oglądanie wschodu słońca...... © RossiS @CC
Giorgio C.
Właściciele
02/08/2017
Dzień dobry

To zawsze przyjemność pomieścić rodzin jak Ciebie i mamy nadzieję do zobaczenia wkrótce.

uścisk

Fam. Contu / Deiana
4.5/5 - Wielki

Piękna Willa z wielką łatwością.

Ogród z basenem, piękny raj. Widok z tarasu roztacza się widok na morze.
Obsługa (dzięki Moniki przeczytasz i Uli Lang!) I bardzo, bardzo wysokiego poziomu żywności (Komang ma zawsze gotowane coś bardzo leckerers!).
Lokalizacja jest bardzo cichy (dla nas to, co chcieliśmy) i dobre miejsce, aby uciec od zgiełku codziennego życia. Supermarket byłoby w okolicy, dałby kompletne notatki dla lokalizacji.

Grace Oka zawsze doświadczenie podróży - zawsze bardzo bezpieczne uczucie z nim i że mówi to wszystko coś podczas jazdy.

Wniosek: 10 niezapomniane dni i gdybyśmy mogli, już bylibyśmy tam jeszcze :-)

Ulrich L.
Właściciele
02/08/2017
Cześć Claudia, hello Hans-Gerd,

Dziękuję za opinii i pozwolono nam opiekować się tobą i wspierać Cię w swoich wypraw.
Życzenia żywności wdrożyliśmy
z radości. Również podobało nam się to dużo zabawy przygotowuje się z wami
i odpowiedzieć na pytania dotyczące Bali.

Szkoda, że Villa Damai jest koniec października od kilku dni, od kiedy wrócisz już zajęte!

Jeszcze raz dziękuję, że byłaś nasi goście i mamy nadzieję do zobaczenia innym razem na Bali w Villa Damai zapraszamy ponownie.

(Spożywczy, z wyjątkiem świeżego mięsa w 800 m!)

Pozdrowienia z Bali

Uli, Monic i cały zespół
5/5 - Wyśmienity

Wynajmujemy Apartament bardzo dobrze znajdujące się w pobliżu plaży na 3 lata.

Wszystkie udogodnienia, spacerem do centrum Tossa de Mar. Bardzo funkcjonalne i dobrze wyposażone, komfortowe pokoje z przestronnym tarasem, widokiem na morze.

Zapewnić wentylator podczas ogrzewania w sezonie.

Dzięki Pan D. jego gościnności i jego dostępność jest a potem.

Wrócimy!
S Rouchet

5/5 - Błyszczący

Bardzo ładny domek, czujemy się jak w domu.

2 minuty od miejscowości były lub są sklepu, księgarni, piekarnia, rzezi i różnych restauracji, wszystko, czego potrzebujesz pod ręką.

W dniu przyjazdu bardzo serdecznie przez właścicieli my tam przez kilka lat, cichy taras na napoje (patrz zdjęcie lol).

Firma Microsoft zaleca, Micheline i Frédéric

Bardzo ładnieBardzo ładnie © FredericMichelineQ @CC
Michel D.
Właściciele
02/08/2017
Wielkie podziękowania dla naszego ciepłego najemcy oraz na stronie internetowej IHA zalecamy.
5/5 - Cudny

W otoczeniu Puszczy spędziliśmy wspaniały kilka dni.

My z grilla z między innymi pizza piekarnik, czytania i mówienia. Dom jest uroczy i bardzo czyste i przytulne.

Mamy również bardzo miło jeździć na Monte Fossa delle Felci.


Przedłużymy doświadczenie!

Sofia K.
Właściciele
02/08/2017
Tysiąc dziękuję za krytykę mojego domu. To prawda, że widok ü zawsze wspaniałe soptattoot calaredel słońce kiedy wyspa Lipari jest odcieniem czerwieni
4.5/5 - Hojny

Spędziliśmy dwa tygodnie tutaj maja 2017 r. Bardzo miły kontakt z właścicielem.

House jest malowniczo położony w górach Andaluzji, bardzo zadbane i bardzo dobrze wyposażone. Internet TV, system muzyczny, Wi-Fi, pralka, zmywarka, prywatny mały basen, trzy tarasy, dwie łazienki, chronione miejsce parkingowe. Mamy bardzo komfortowo i na fantastyczne wakacje.

W pobliżu budynku, istnieje wiele bardzo dobrych restauracji i pensjonatów w różnych klasach ceny. Nawet jeden lub innych prostych i niedrogich beach bar ("Chiringuito") zaskoczony z kulinarnymi przysmakami.

Morze jest w około 15 minut samochodem. W okolicy istnieje wiele wspaniałych miejsc do odwiedzenia: Ronda, Casares, Marbella, Gibraltar, Tarifa i - nieco dalej - Sevilla. W sumie idealne dla turystów poszukujących spokoju.

Dom jest idealny dla osób poszukujących wypoczynku. Parada jest tam mnóstwo pięknej przyrody. Potrzebujesz na zakupy lub na plaży w około 15 minut samochodem. Istnieją pewne i dobre restauracje jeszcze bliżej. Samochód jest koniecznością!

Spojrzeć na dom z basenemSpojrzeć na dom z basenem © dirkpahlsmeier @CC
Kierunku tarasem i widokiem na morzeKierunku tarasem i widokiem na morze © dirkpahlsmeier @CC
Udogodnienia obejmują także dobrze utrzymane gaz GrillUdogodnienia obejmują także dobrze utrzymane gaz Grill © dirkpahlsmeier @CC
Gerald B.
Właściciele
02/08/2017
Witam Dirk

Dziękuję za miły komentarz na nasze wakacje! Może kiedyś zainteresowania do wynajęcia w Zukfunft?

Miłość regards, Gerald & Angélique
4.5/5 - Wyśmienity

Mieliśmy bardzo dobry kontakt z właścicielem, który jest dostępne i gotowe do odbioru.

Mieszkanie jest naprawdę dobry, duży, funkcjonalny, wyposażone. Użyliśmy do wynajęcia na Balearach dużo mniejsze i wyposażone mieszkania w tej samej cenie.

Taras jest wielki dla widoku, wziąć posiłki z światła plusk fal lub więcej przy trochę wiatru! Rezydencja jest cichy.

Ciągnięcie zakres jest 2 min, w dół i bardzo uncrowded w porównaniu do innych, to pozwala na relaks w zamian plaż południa lub spacery.
Miejscowości Es Mercadal, położony 10 min sklepów, to żyje wieś i nie pułapka! Mały port Es Fornells jest również bardzo typowy. W skrócie naszego pobytu była prawdziwa uczta i mamy nadzieję, że powrót na wyspę, aby odkryć inne miejsce i mamy wznowi ten apartament, jeśli jest on dostępny.

I kładą nacisk na fakt, że jest wyposażony jak w "domu" i urządzone, pralni jest bardzo wygodne, pościel jest jakość...

Dzięki Agnes!

5/5 - Bardzo Rozsądne

Lokalizacja, Apartament był genialny, centralne i morzem, piękne!

Z niecierpliwością czekamy na powrót!

Restauracje gdzie można skosztować pysznych dań, które można znaleźć.Restauracje gdzie można skosztować pysznych dań, które można znaleźć. © eulalia @CC
Ramona C.
Właściciele
01/08/2017
Dzięki Eulalia Twoja opinia jest bardzo udany. Tossa de Mar to urocze miasteczko, naprawdę myślę, że kto przyszedł do Tossa wakacje znowu, to tylko kwestia spróbować.
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Wspaniałe wakacje z Ade i Didier. Były bardzo rozpieszczona. ADE nam przygotowany na dobre małe dania bardzo dobry kucharz. naprawdę kawałek raju.

My mamy bardzo dobrą pamięć.

Wspaniałe wakacje z Ade i Didier. Były bardzo rozpieszczona. ADE nam przygotowany na dobre małe dania bardzo dobry kucharz. naprawdę małe coWspaniałe wakacje z Ade i Didier. Były bardzo rozpieszczona. ADE nam przygotowany na dobre małe dania bardzo dobry kucharz. naprawdę małe co © AdelinaD @CC
4.5/5 - Ekstra

Fina i Miguel są wyjątkowymi ludźmi: powitali nas pięknie i natychmiast poczuł w domu! Dom znajduje się blisko morza i sklepy są w zasięgu ręki. Bawiliśmy się, Strzelanie z propozycji rowery od Fina i cieszyliśmy się niektóre piękne spacery wzdłuż morza Vinaroz.

Tam, nie pożałujesz!

Domek jest mały i bardzo głośny.
Komfort jest niepewna.
Właściciel jest trochę dyskretny.
Przejdź drogę.

5/5 - Godny Uwagi

Uroczy dom bardzo praktyczne i bardzo ciche. Ciepłe powitanie, bardzo życzliwych ludzi.

Jesteśmy kute piękna pamiątka na zadaszonym tarasie.

Wszyscy docenili i są gotowe do powrotu.

5/5 - Bez Zarzutu

Studio bardzo ładne, przestronne i bardzo ładne. Nice taras zbyt. Właściciele bardzo przyjazny i poważne. W programie word musi!

4/5 - Wielki

Udanego pobytu w ładne mieszkanie z dużych woluminów, w których nasze rodziny czy nie jest odczuwalne było ciasno.

Kilka minut od plaży i centrum miasta, parking na podjeździe służył nam dobrze. Zrobiliśmy wszystko stóp nie martwiąc się o parking, który wydaje się nie łatwe Saint Raphael.
Właściciel jest urocza Pani, która zarezerwowane nas doskonały odbiór.

Bardzo polecam ten apartament.

Little Creek do ćwierć godziny ma kłopoty w apartamencie. (Port Santa Lucia)Little Creek do ćwierć godziny ma kłopoty w apartamencie. (Port Santa Lucia) © LaureM03 @CC
4/5 - Hojny

Wynajęliśmy ten domek dla rodziny z dzieci urodziny.
Wszystko poszło bardzo dobrze, kontakty z właścicielami były szybkie i efektywne. Udało nam się dokonać płatności przelewem, na większą prędkość (wakacje czek) przyjęte a priori. Dostał się tam, był ktoś do nas powitać i zrobić zwiedzanie placówki.
Budynki są czyste, dość i prawie nowe. Istnieje mnóstwo miejsca i Śpiące, tylko jeden mały problem, sala rozbrzmiewa trochę, ale jak to było piękne, udało nam się zjeść (możliwość wykorzystania meble na zewnątrz). Mała dokładność, wifi jest bezpłatny i działa dobrze, jest także system dźwięku dostępne w pokoju, i udało nam się używać telewizor bajki.
Drôme rzeki znajduje się 15 minut, może nas, kąpać nawet z małymi dziećmi. Kuchnie są dobrze wyposażone, aby gotować dla więcej niż 30 osoby (20 dorosłych i 15 zabaw).
Podsumowując, było tylko to, co szukaliśmy.
Bardzo go polecam.

4/5 - Wzniosły

Idealnym miejscem na pobyt w tej pięknej okolicy, cichy, autentyczność, domu, łatwy dostęp do Brukseli, Waterloo, Pairi Daiza... i pomiędzy dwoma wyjściami lasu 50 m.

Zachować w pamięci naszego pobytu i pozostać w kontakcie z naszym tak przyjaznych gospodarzy.

4.5/5 - Sensacyjny

To proste, wszystko tam jest! Ten domek jest trafnie nazwany, czuje się dobrze.

Właściciel jest niezwykły zarówno przez jego odbioru przez jego życzliwości.

Ponadto zna jego obszar i będzie bardzo dobra Rada.

Odkryj książki do akcji.

Bertrand B.
Właściciele
01/08/2017
Sabine dziękuję za ten miły komentarz i tak szybko, mam nadzieję, do zobaczenia w naszym pięknym górskim High Alpine!
4/5 - Bardzo Dobrze

Dobrze utrzymany, czysty i schludny apartament. Taras jest wielki i oferuje piękny widok na morze. Kuchnia jest czyste i w pełni wyposażone.

Telewizja ma niemieckich i międzynarodowych kanałów. Bezprzewodowa sieć LAN działa przy wysokiej prędkości.

On ma duży parking przed drzwiami. Apartament znajduje się kilka minut spacerem do plaży, sklepów, centrów handlowych, banków, wynajem samochodów, supermarket, restauracje oraz rozrywki.

Dla nas to był miły wypoczynek!

5/5 - Cudny

Spędziliśmy bardzo miły wypoczynek z rodziną. To miejsce jest po prostu piękne! Willa jest piękne i dobrze wyposażone, dekoracji jest ciepło z pięknym ogrodem i basenem.

Bardzo dziękuję za te niezapomniane wakacje.

4.5/5 - Sensacyjny

Doskonałe mieszkanie, które odpowiada na zdjęciach. Jest bardzo dobrze położony, blisko do wszystkiego. Na plaży Ribeira d'Ilhas jest tuż przed nami. Jesteśmy bardzo zadowoleni widząc qu'Ericeira to nie tylko obszar plaży i surfować, ale wieś rozwinięte i pełne życia. Carla właściciel przyjął nas bardzo dobrze, że przekazane nam ciekawe miejsca do odwiedzenia i powiedziała nam, gdzie były wszystkie udogodnienia. Ona była zawsze dostępna. Cieszyliśmy się także uwagę Carla, który pozostawił nam ciasto, kawa i herbata szczęki naszego przyjazdu, ponieważ przyjechaliśmy późno. Dziękuję!

Carla F.
Właściciele
30/07/2017
Cieszę się, że podoba Ci się to, dla mnie to był zaszczyt mieć otrzymaniu. Moim celem jest, aby przekraczać oczekiwania moich gości. Moja nagroda jest, aby spędzić święta i weekendy niezapomniany weekend w tym bela vila. Dziękuję i do następnego!.
5/5 - Niezapomniany

Komfortowy Apartament, odnowione i wyposażone w dobrze!
Mieszkanie jest bardzo funkcjonalne, czyste i urządzone ze smakiem.

Zobacz Moorea jest wyjątkowy... jeden na przystani Taina jest magiczne! Jaki piękny zachód słońca nocnej...

Wszystkie sklepy są w bezpośrednim sąsiedztwie i gościnność Magali, który zapewnia doskonałe utrzymanie mieszkania jest bardzo miły i uczynny.

Widok z apartamentu wieczorem Widok z apartamentu wieczorem © JuliaRa @CC

Biegać ten dom!
Lotu, (illa przypisane w dniu przyjazdu w sam obiekt, ale różni się od proponowanych w ad...) brak higieny, molestowanie przez właściciela na miejscu, obowiązkową interwencję policji, aby rozwiązać sytuację... wyzwisk, nie do przyjęcia postawy właściciela i warunki mieszkaniowe opłakany... Nigdy nie widziałem czegoś takiego...

Powinny zostać usunięte z listy do wynajęcia!

Villa zakażone myszy i karaluchyVilla zakażone myszy i karaluchy © LoloM @CC
Zlew meble poniżejZlew meble poniżej © LoloM @CC
Basen w tygodniu z powodu filtracji dobrowolnie przez właściciela i konserwacji w istniejących!Basen w tygodniu z powodu filtracji dobrowolnie przez właściciela i konserwacji w istniejących! © LoloM @CC
Pokój prysznic!Pokój prysznic! © LoloM @CC
Pralka nie funkcjonalnePralka nie funkcjonalne © LoloM @CC
5/5 - Bardzo Dobrze

Piękny salon, mieszkanie jest idealne, lepsze niż wydaje się na miejscu małych reklam wynajem na urlop.
To oaza spokoju w pobliżu wielu plaż, czyszczenia nigdy nie widział na wakacjach, właściciele pojedynczego dostępności i jest bardzo sympatyczny, aby znaleźć wspaniałą rodzinę razem dla Ciebie!

Obiekt ma nowy basen z prysznicami.

Słońce świeci aż do zachodu słońca, a dla tych, którzy na to ochotę, nie skorzysta rowery, wioślarstwo, boisko do piłki nożnej, gry dla dzieci, ale nadal bez zamieszania i hałasu, maksymalny szacunek ciszy 14h do 16h.

Gorąco polecam !!!

marzycielski zachód słońcamarzycielski zachód słońca © DarioR @CC
basen w nocybasen w nocy © DarioR @CC
Elio R.
Właściciele
30/07/2017
Dziękuję za wspaniałą przeglądu, to była przyjemność gościć Państwa w nadziei rivedrvi w przyszłości jak cię przywitać.
4.5/5 - Wyśmienity

Mieszkanie znajduje się na 1 piętrze i jest bardzo czyste i dobrze wyposażone. Znaleźliśmy nowoczesny sprzęt meble i kuchnia: piekarnik, płyta kuchenna, naczynia i przybory kuchenne są fabrycznie nowe.
Spaliśmy w duże łóżko w pokoju. Funkcjonalna łazienka. Właściciele mają nawet myśli do drobnych szczegółów, takich jak torby dla Gości na zakupy bardzo wygodne.
Właściciele są bardzo mili i słuchać na wszystkie nasze pytania. Ten apartament z widokiem na stronie salonu na głównej alei i pokój z widokiem na małym placu u podnóża Kościół jest prawdziwy kawałek raju. Małe ciche restauracji w przód, obudził zapach rogalików do mały sklep spożywczy naprawdę masz poczucie bycia na wakacje.
Zatrzymaliśmy się w rodzinie z naszych dwóch dzieci 5 lat i nasze, najnowszy dodatek do 20 miesięcy. Marzenie! Plaża na końcu ulicy na 200 metrów! Plaża z drobnym piaskiem, z palmami i wody Morza Śródziemnego temperatury jest piękne. Aby przejść w dół tam poszliśmy przez typowe uliczki z tych elewacje kolory. Starszyzny wioski są poza siedząc na krzesłach, aby dyskutować i mieli prawo do "Holà" podczas naszej wizyty... to Hiszpania, prawdziwy!
Przeprowadziliśmy się łatwo na piechotę w mieście, wszystko jest łatwo dostępne. Mercadona sklep jest tanie i oferuje wiele opcji do wyboru. Czwartek skorzystaliśmy z rynku na świeżym powietrzu z straganów oferujących okazje. Byliśmy wtedy wakacje chrześcijan i Mauros: bardzo imponujące zobaczyć to miasto również zaangażowany, kostiumy i Pokaż godne filmowych, prawdziwe święto zwycięstwa! (bandas, parady, stroje, broń, fajerwerki, łodzi...)
To było trudne do opuszczenia...

Miejsce stojące przed PokójMiejsce stojące przed Pokój © RomainR @CC
Plaża w VillajoyosaPlaża w Villajoyosa © RomainR @CC
W samym sercu starego miastaW samym sercu starego miasta © RomainR @CC
Rzeźby w piasku chrześcijan i mauros Rzeźby w piasku chrześcijan i mauros © RomainR @CC
Mszy św. Mszy św. © RomainR @CC
5/5 - Wzniosły

Roselyne jest super przyjazny i uprzejmy recepcjonista: bardzo ciepło!

Mieliśmy wspaniałe i niezapomniane, tydzień pomiędzy piesze wycieczki, spacery, piękne plaże i międzynarodowych festiwalach, wszystkie z bardzo ładnej pogody!
Dom jest przestronny i bardzo dobrze położony, który bezpośrednio wychodzi na Morze Śródziemne (bez opozycji) wakacje Wynajem domu jest dobrze wyposażony, prosty i dobrze mieszkać.

Zalecamy w tym małym zakątku raju!

Yanis

Śniadanie na dźwięk, fal rano... Delish!  Śniadanie na dźwięk, fal rano... Delish! © Yanis @CC
Salon VIP!Salon VIP! © Yanis @CC
Royal garden! Royal garden! © Yanis @CC
Binic rajskiej wyspie! Binic rajskiej wyspie! © Yanis @CC
4.5/5 - Wielki

W pierwszym tygodniu dwa tygodnie w te wille. Nasze żądany okres nie był dostępny chyba rozprzestrzeniania ponad jeden tydzień w domu, przed zniżką od właściciela. Ponieważ jest to kwestia kilku metrów i 30 minut przesunięcie bagażu, to nie ma problemu w ogóle!
Dom znajduje się pomiędzy Rodos miasto (25 minut) i Lindos (30 minut), więc jest idealny dla logistyki (także Lotnisko jest około 25 minut).
Bardzo komfortowa Willa z wszystko, czego potrzebujesz. Klimatyzacja w pokojach, dobrze wyposażona kuchnia, ładny odkryty taras z stół i stałe BBQ i bardzo ładny basen z prysznic.
Zapraszamy właściciel był bardzo miły i po wyświetlone wszystkie, rozdawanie kilka rad dla obszaru (i woda i piwo w lodówce :-)) mogli cieszyć się wszystkie potrzebne chociaż właściciel mieszkał obok prywatności.
Jeśli odwiedzimy Rhodos po raz drugi, skontaktujemy się z właścicieli na pewno na dostępność jednej z willi. Bardzo przyjemny i wysoce zalecana.

5/5 - Okazały

Byliśmy w mieszkaniu Valeria w tygodniu i jest to bardzo wygodne i świetnie do odwiedzenia miasta i udać się na zakupy na rynku Capo.
Mieszkanie jest przytulne, w pełni wyposażone, chociaż nie gotować dużo, ponieważ lokalizacja jest bardzo blisko do wielu miejsc do jedzenia i bardzo tanie.
Valeria dziękuję za życzliwość i pomoc w każdej chwili :-)
... Będziemy mieć pewność, do wiosny :-)

Valeria Maria Paola S.
Właściciele
28/07/2017
Dziękuję kochanie Roberto nadzieję, do zobaczenia wkrótce ciepłe powitanie.

Valeria
4.5/5 - Hojny

Drodzy właściciele, którzy zajmują najwyższe piętro willi, ale są one prawie nigdy nie występuje. Wzięliśmy mieszkanie z osobnym wejściem na poziomie ogrodu. Byliśmy oszołomieni ciszy tego miejsca, bez ruchu, narażonych na działanie słońca przez cały dzień iz widokiem 180 stopni opuszczę cię tchu bezpośrednio nad jeziorem Lugano. Mieszkanie posiada dużą, nowoczesną kuchnię, która wychodzi na ogród, więc mogliśmy odpocząć i zjeść posiłek na zewnątrz. W pobliżu jest wiele do odwiedzenia, a wiele uroczych restauracji nad jeziorem, proponujemy, aby podróż samochodem, jedynym sposobem, aby cieszyć się otoczeniem i pobliskich miast.

Anna B.
Właściciele
28/07/2017
Dzięki Andrea zawsze miło mieć uznanie, staramy się dawać i dostać to, co możemy dla dobrego pobytu, aw konsekwencji do odpoczynku i spokoju podróżnego.

Anna
5/5 - Niezapomniany

Dom, miejsce i właścicielami były spektakularne!

Wiemy, że wyspa jest magiczne, ale ten dom nie może być podsumował najlepszy Ibiza, co oznacza dla nas. Ma wszystko, czego potrzebujesz, by spędzić wakacje są.

Przyjdź i spróbuj, nie pożałujesz.

Fede, Svenja, Mila

5/5 - Okazały

Zatrzymaliśmy się w tym domu w czasie przerwy Wielkanocnej, a następnie wrócił na weekend w lipcu.
Dom i „bardzo przestronne i czyste.
Powierzchnia zewnętrzna oferuje 360 ​​stopni widok na wzgórza z niepowtarzalnym krajobrazie. Użyliśmy piekarnik wyłączyć, aby pizzy, altanka z pięknym widokiem, duży odkryty trawnik z miejscem do gry w piłkę i opalania. Stwierdziwszy dobry Pogoda zarówno razy, jedliśmy powietrze zawsze otwarte, bo oprócz altanie, istnieje również na zewnątrz stół z krzesłami i parasolem.
W lipcu okazało się, że basen w idealnym stanie i użyliśmy go z taką przyjemnością.
Dzieci były zachwyceni znaleźć kota bez odpychania wyglądał tak szybko, jak ktoś był dostępny, żeby go pogłaskać.
Podczas Pesach jagnięta rodziły, i to było bardzo miłe je znaleźć wzrosła w lipcu, to część z atrakcji na wsi, jak również koniec dnia oglądając piękny Starry.
To miejsce jest przytulne i właściciele są bardzo mili.
Z pewnością jest to bardzo dobrym rozwiązaniem dla każdego, kto szuka na relaksujący wypoczynek.

trawniktrawnik © ospite @CC
DziedziniecDziedziniec © ospite @CC
altanaaltana © ospite @CC
4.5/5 - Sensacyjny

Położony 15 minut od plaży i sklepów, dom jest ciche na szerokie pole z drzewami oliwnymi, z ładnym widokiem na morze i na Korsyce.

Właściciel jest przyjazna. Jednak dostęp do domu, w którym odbywa się za pomocą ścieżki wąskie, kręte i strome: Cadillac refren!

4.5/5 - Wyśmienity

Wspaniałe wakacje w domku ghyslaine, który zarezerwował nam doskonałe...

Idylliczne miejsce, na podstawie...

Remake bez wahania! Dziękuję!

5/5 - Wzniosły

Bardzo ładne mieszkanie! Jest dobrze położony. i spokojnej plaży.
Apartament zapewnia bardzo duży basen i kryty parking.
Okazało się, bardzo wygodne łóżka i mieszkanie jest w pełni wyposażona: brakuje nic w kuchni... co jeszcze?
Zgodnie z ogłoszeniem miejsc i przyjazny gospodyni.
W skrócie: wszystko na pobyt bez żadnych problemów.

5/5 - Cudny

Tym razem mamy dwa apartamenty sam tego samego właściciela.
Oba są doskonałe. Masz bezpośredni widok na plażę z balkonu. Masz baseny z leżakami do opalania. Są wygodne, piękne i mają wszystko, co niezbędne do gotowania. Kompleks jest przez sklepy, supermarket tuż obok, a także, restauracje i centra handlowe.
Plaża znajduje się naprzeciwko zakładu.

Czujemy się bardzo dobrze i cieszymy się, że tam są szukasz.

4/5 - Cudowny

Mieliśmy wspaniały pobyt!

Domek jest bardzo dobrze rozplanowane, nic nie brakuje. Miejsce jest bardzo ciche tak bardzo relaksujące.
Las jest znajduje się z tyłu domku i dlatego doskonale zlokalizowany na długie spacery.

Jedynym minusem... 3 dni minęły zbyt szybko...

Maminou i Papitou nie zmieniaj niczego! Wszystko jest idealne! Rekomenduj! Powrócimy jak najszybciej.

4.5/5 - Wzniosły

Nie mam nic oprócz raving opinie na Antonio i jego B & B. Po pierwsze, dom jest piękny. Pokoje są przestronne (w tym wanna!) I Antonio nawet umieścić dodatkowe łóżko, ponieważ było nas 3. Śniadanie było obfite i pyszne - świeże, regionalne specjały, które były dostarczane zgodnie z naszymi preferencjami czasowymi.

Teraz Antonio ... Antonio jest takim rodzaju, hojnym, entuzjastycznym i wspaniałym człowiekiem. Kiedy przyjechaliśmy sprawił, że czuliśmy się bardzo mile widziani i chętnie dzielił się z naszymi specjalnościami regoinjalnymi. Następnie zaczął zajmować dużo czasu, wyjaśniając historię i region dla nas, w tym wiele zaleceń dotyczących pieszych wycieczek.

Antonio zrobił wszystko, aby był dla nas wygodny (np. Konia odzieżowego, aby wysuszyć nasze mokre ubrania, pralkę, nawet niespodziankę urodzinową na moje urodziny !!!). Był tak miły, gdy zgubiliśmy się na szlaku turystycznym i zadzwoniliśmy do niego o radę. On tekstowy nas później, aby upewnić się, że byliśmy ok i zaproponował nam prysznic i łóżko do spania, kiedy w końcu wróciliśmy, mimo że mieliśmy już wymeldowaliśmy się i jego dom był w pełni zarezerwowany na ten wieczór !!

Naprawdę nie mogę mówić wystarczająco dużo Antonio i jego guest house. Taki wspaniały człowiek, wspaniały dom i spektakularny region. Jeśli pójdziesz do Portugalii, proszę zatrzymać się przez Casa da Moreia - to było uczciwie absloute punktem naszej podróży! Dziękuję Antonio !!!!!

szczęśliwyszczęśliwy © NATACHA @CC
4/5 - Bardzo Dobrze

Że ten dom zaletą miasta, będąc w Papeete i spokoju "kampanii", to prawdziwa przyjemność.
Z duża pojemność znaleźć bardzo rozsądną cenę.

5/5 - Cudny

Małe, ale bardzo funkcjonalny i dobrze rozplanowane, domek w pobliżu Bédoin (10 minut spacerem, idąc powoli), przyjemny ogród, ciche, urocze, dostępne i bardzo dyskretny właścicieli na raz... co jeszcze? Pobytu na trzy tygodnie, które po prostu udał się zbyt szybko.

5/5 - Hojny

Mieliśmy niesamowity czas pobyt w ten domek. Z procesu rezerwacji aż do Sprawdź, był bez szwu. Byliśmy zabierani na lotnisku (za pośrednictwem bezpłatnego transferu). Gdy dotarliśmy do domku, powitał nas bezpłatne butelki zimnej wody, zimnej twarzy ręczniki i lodówki został zaopatrzony z wszystkich elementów, które możemy wnioskował. Wszystko o domku było wygodne; było telefonu komórkowego dla nas do wykorzystania, parasole, ręczniki plażowe, pralnia i UK gniazd w sypialni, co oznaczało, że nie potrzebujemy adapterów aby naładować nasze telefony itp. To był miły akcent również o telewizor w sypialni, dla tych leniwych dni kiedy chcieliśmy po prostu chill w łóżku.

Domek jest piękny i bardzo czysty, z dobrym dostaw zamiennych pościeli i ręczników. To był bardzo ciepły i przytulny czują do niego. Możemy z pewnością czuł jak w domu. Kochałem poza przestrzeń z tyłu domu. To było bardzo relaksujące usiąść i delektować się i leżą na leżakach.

Najlepszy ze wszystkich jest to, że domek jest położony kilka minut spacerem od plaży i w odległości spaceru do Oistins.

Wszystko w wszystkie wielkie święto!

4/5 - Niezapomniany

Bardzo czyste, wygodne i ładne, wszystko, czego potrzebujesz. Taras jest świetny i z pięknym widokiem na morze.

Ma parkingu obok apartamentu. Ten apartament znajduje się w pobliżu plaży i wszystkie niezbędne usługi. Internet jest szybki!

Supermarket znajduje się zaledwie kilka minut spacerem. Ponadto istnieje dom gdzie kupiliśmy chleb i bułki piekarnia codziennie rano, wszystko było super.

Szukaliśmy ciszę i spokój, blisko do plaży i oczywiście, to znaleźliśmy.

4.5/5 - Niezrównany

Widok był zapierające dech w piersiach, uśpiony przez wchodzących i wychodzących z łodzi, plaża i molo, skąpane w turkus wakacje woda 28/29 stopni dla Ciebie, tutaj jest uroczy z naszego pobytu.

Stone uczynił nas Podziel się miłością do jego zakątku raju.

Wskazówka dla wizyty, dobry Tavern, będzie szczęśliwy do komunikowania się odpowiedni plan i właściwy adres.

Bardzo ładne miejsce na wakacje.

Byliśmy w trzech, bardzo niewygodne. Zakwaterowanie jest również maksymalnie 6 osób lub 2 pary z 2 małych dzieci.

Zorganizuj uroczy, dyskretny i pełną uwagę, że zostanie spędzić przyjemny pobyt!

5/5 - Cudowny

W jego mieszkaniu z balkonem w centrum Neapolu. Tutaj znajdziesz wszystko, co musisz mieć doskonałą bazą wypadową na wszystkie wycieczki poszukiwań w Neapolu i okolic.
Ale znajdziesz jeszcze więcej!
Taktowny hosta, gotowe, aby zapisać i nie co najmniej wielbiciel.


Rita i Norbert z Niemiec.

Dolce far niente w NeapoluDolce far niente w Neapolu © RHauckSchneider @CC
Angelini NeapoluAngelini Neapolu © RHauckSchneider @CC
Nieba NeapoluNieba Neapolu © RHauckSchneider @CC
5/5 - Dobry

Hotel znajduje się na 9 th i górnym piętrze kompleksu. Z tego powodu, z widokiem na plażę, taras, są wspaniałe. Jeden krok, jest plaża, bar - plaża, zmiana pokoi, usługi, leżaki i parasole.

Mieszkanie jest bardzo czyste, wygodne, przyjazne, jasne i pełne. Basen jest bardzo cichy, z widokiem na plażę i morze.

Po obu stronach głównej bramy kompleksu są sklepy, supermarket, restauracje, wypożyczalnia Bank, fryzjer, samochodów i rowerów.

Czujemy się bardzo dobrze tam, wewnątrz i na zewnątrz apartamentu.

Polecamy go wszystkim.

5/5 - Niezapomniany

Wynajmujemy Apartament już kilka lat i gościnność Véronique i Leon, a także wszelkie małe rodziny jest jeszcze ciepły.
Świetna lokalizacja i bardzo dobrze wyposażone mieszkanie.

Udogodnień w komplecie, zobacz stoi Mont Blanc, bardzo czyste zgodnie z zapowiedzią.

Tylko żałować, obowiązek pozostawić go do każdego koniec wakacji...

5/5 - Błyszczący

Byliśmy dwa tygodnie w ten wielki mały dom i mamy wspaniałe wspomnienia.

Solange właściciel był bardzo uprzejmy, do naszego dobra być i to była przyjemność móc dzielić ti punch lub świeżego soku w jej ogrodzie z nią od czasu do czasu.

Bardzo spokojna okolica z nawet codzienne wizyty małe kolibry. Gorąco polecam ten wynajem, i nie uda nam się wrócić.

3.5/5 - Środki

Wszystko jak reklamowane i Mitja jest bardzo przyjazny, jak wyjaśnił nam, gdzie do g i dał nam różne broszury z turysty, dom był przygotowany, jak reklamowane z wszystko zgodnie z opisem w ad!

Brakowało mi wifi więc musiałem być w trybie online z mój niemiecki telefon/mitja oferowane do nas swego rodzaju nadajnik zdalny wifi za dodatkową opłatą, ale on odmówił.

Rakovci jest ładny bardzo niewielka wieś! było naprawdę dobre, niż prawie obok jest miła i dobra restauracja IDILA, popularnej restauracji w okolicy, która jest tam ponad 40 lat!
Polecam ten dom, dla kogoś, kto lubi miejsce i do rodziny! do morza jest około 15 minut samochodem! duże zakupy rynkach - lidl, kaufland,... są o 10 minut jazdy od domu, ale mały rynek znajduje się w miejscowości baderna zaledwie 2km od... lub w sveti lovrec również o 5 minut jazdy!

4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Jakie piękne mała wieś, piękne miasto i bardzo komfortowy apartament.

Czujemy, że właściciele zadbali Pomyśl o wszystko dla naszej wygody zostać dłużej.

Piaszczystej plaży jest wielki i wody morza jest niewidoczny, ponieważ widział.

Mały kościół kwadrat jest bardzo typowe i bardzo przyjemny. Pasek Placeta jest Świetne.

Podsumowując miałem bardzo dobry pobyt tam i polecam ten Apartament!

Śniadanie z szampanem w naszym apartamencieŚniadanie z szampanem w naszym apartamencie © JuliaRiveiro @CC
4/5 - Wzniosły

Mieliśmy wspaniały pobyt w ten komfortowy apartament.

Wynajem na wakacje jest bardzo dobra wartość dla pieniędzy!

4.5/5 - Godny Uwagi

Ładne i komfortowe meble, ogrody tarasy jako atut się wanna z hydromasażem z widokiem...

Bardzo spodobała się, że jest ekran w oknie pokoju tak Ci całą noc oddychać świeżym powietrzem z góry.
Z szerokiej gamy (Bardzo dobry) książki i DVD nie dostaniesz znudzony w złych warunkach pogodowych. Wszystko jest bardzo dobrze utrzymane, z gustem i spotkać.
Hosta jest bardzo przyjazny i absolutnie szanuje Twoją prywatność, ale zawsze jest gotowy, gdy są potrzebne. Dom jest łatwo dostępne i nie jest daleko, więc jest idealny dla osób, które lubią mieć spokój.
Obiad miał wielkie wakacje tutaj i nasze dwa psy były bardzo przyjemne, co na pewno jest plusem!

4/5 - Wzniosły

Apartament w małym miasteczku w prowincji Caltanissetta, wszystko w srodku. Zadbane mieszkanie z wygodami. Właściciele bardzo ładne. Polecam go i wkrótce wróci

Wspaniały pokój, łazienka bez skazy. Pachnące arkuszyWspaniały pokój, łazienka bez skazy. Pachnące arkuszy © PecchiniR @CC
Zapierające dech w piersiach widok. Bary i restauracje znajdujące się w pobliżu.Zapierające dech w piersiach widok. Bary i restauracje znajdujące się w pobliżu. © PecchiniR @CC
5/5 - Doskonały

Właśnie wróciłam z fantastycznym pobycie w Villa Julima. Willa była piękna, bardzo dobrze wyposażone i bardzo przestronne. Zespół SandyBlue były zawsze pod ręką, jeśli potrzebujemy niczego. Polecam ten dom, to nasze najlepsze wakacje na lata!

Okrzyki na wielkie wakacje!Okrzyki na wielkie wakacje! © AnnM @CC
5/5 - Bardzo Rozsądne

Dom jest zanurzony w lesie, spokój i cisza i milczenie rządów, Giovanna jest łagodny i dyskretny hosta, można korzystać z kuchni i zjeść w świecach poza... jeziora jest bardzo blisko, jesteś może łatwo go każdego dnia, a wieczorem wzgórza są świeże i pyszne

4.5/5 - Skończony

Ten hotel ma wszystko, co potrzebne i lokalizacja jest idealna! Kochaliśmy się, będzie dwa razy dziennie na plażach i kochaliśmy się opalać w leniwe poranki! Gospodarze są bardzo dyskretny, przyjazny i ciepły osób! Uwielbiam Greków!

5/5 - Hojny

Musimy pozostać w polu 15 minut od centrum Marrakeszu douar. w 15 tysięcy metrów kwadratowych szczęście 2 baseny tenis petanque polu, tenis stołowy, basen, piłkarzyki, bar z wszelkiego rodzaju trunek naprawdę fantastyczny.
Dania kuchni marokańskiej i francuski przygotowane przez Paschalne główny, do małych opieki ze strony że kobieta Nadia, aperitif House-miły stół koktajl przy basenie naprawdę dobry dzięki dużo zespołowi wszystkie pola Marrakech Douar.
Zobacz!

Bufet z przystawkamiBufet z przystawkami © nadiastrass @CC
Aperitif na dachu z Fantastyczny widok 360 °Aperitif na dachu z Fantastyczny widok 360 ° © nadiastrass @CC
Po południu GrillPo południu Grill © nadiastrass @CC
Relaks przy basenieRelaks przy basenie © nadiastrass @CC
Pięknej okolicyPięknej okolicy © nadiastrass @CC
5/5 - Dobry

Idealnym miejscem na odprężający spacery w przyrodzie. Także przydatny jako bazą wypadową do zwiedzania miast sztuki w Toskanii i Umbrii.
Przytulne, ciepłe, osobiste i gustownie urządzone. Rustykalne, ale eleganckie i komfortowe w tym samym czasie.
Absolutnie polecam!
Marco

5/5 - Bardzo Rozsądne

Wielki dom - dobrze wyposażony - lokalizacja za przystępną cenę. Mieliśmy idealne wakacje z rodziną. Kiedy byliśmy w domu głównie mieszkał w pobliżu doskonałego basenu.
Willa jest idealny dla rodziny wakacje miły i spokojny. Właściciel był bardzo pomocne, gdybym miał jakiekolwiek pytania, by odpowiedzieć doskonale. Mamy plany, aby ponownie powrócić do willi. Dziś już poleciłem go do kolegi! Dzięki za wszystko.

Basen!Basen! © CherG @CC
5/5 - Godny Uwagi

To jest czyste, przestronne, ładne, komfortowe i wyposażone. Obiekt dysponuje tarasem z widokiem na morze, sprzęt do grillowania, leżaki i meble tarasowe. Parking w drzwiach mieszkania. Ośrodek wifi, działa przy wysokiej prędkości. Kilka minut spacerem jest plaża, Artykuły spożywcze, sklepy i restauracje.
Podobało mi się tak bardzo, przyjdziemy ponownie bezpieczne.

5/5 - Hojny

Mieszkanie czyste wszystkich ozdobilismy się w centrum, ale w spokojnej osoby na stronie dostępne do wszystkich informacji, w skrócie, idealny

Puesta del sol cala saonaPuesta del sol cala saona © LeonoraU @CC
5/5 - Cudowny

Zatrzymaliśmy się w pięknej willi i muszę powiedzieć, my bawiliśmy się świetnie, jedliśmy w ogrodzie i pójdziemy do sklepu spożywczego, kilka minut spacerem od hotelu.
Goście mogą opalać się na leżakach z góry wokół dobre doświadczenia.
Polecam, chcemy, aby powrócić w zimie, aby cieszyć się ten krajobraz snow

Ładne stronyŁadne strony © FlavioM @CC
5/5 - Bardzo Rozsądne

Byliśmy z żoną, tym razem pozostawiając dzieci do dziadków, aby umożliwić nam to trochę czasu w bliskim kontakcie z naturą.
Jesteśmy bardzo zaangażowani w pracę, że potrzebujemy na dobry sen, obudzić uczucie, kiedy chcieliśmy ptaki. Uwierz mi, że jest już piękna rzecz, aby wstać i patrzeć na gwiazdy w ogrodzie przed drzwiami mieszkania, napój, to wszystko, aż do snu czy Ci nie przychodzą i odchodzą na łóżku.
Wybraliśmy Mas del sterty, ponieważ daje nam tych możliwości dla nas, którzy żyją w miastach są nie do pomyślenia.
Na drinka w trzy minuty byliśmy na rynku miasta, to raj dla tych, którzy szukają spokoju.
Następnym razem będziemy iść z naszej rodziny.

Oto spojrzenie na ogródOto spojrzenie na ogród © FlavioM @CC
Wspaniały księżyc jak widać z tabeli zewnętrznej, gdzie jedliśmy!Wspaniały księżyc jak widać z tabeli zewnętrznej, gdzie jedliśmy! © FlavioM @CC