WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Vacation time
IHA Wynajem ma urlop
531390

The last reviews

4.5/5 - Godny Uwagi

Ładne i komfortowe meble, ogrody tarasy jako atut się wanna z hydromasażem z widokiem...

Bardzo spodobała się, że jest ekran w oknie pokoju tak Ci całą noc oddychać świeżym powietrzem z góry.
Z szerokiej gamy (Bardzo dobry) książki i DVD nie dostaniesz znudzony w złych warunkach pogodowych. Wszystko jest bardzo dobrze utrzymane, z gustem i spotkać.
Hosta jest bardzo przyjazny i absolutnie szanuje Twoją prywatność, ale zawsze jest gotowy, gdy są potrzebne. Dom jest łatwo dostępne i nie jest daleko, więc jest idealny dla osób, które lubią mieć spokój.
Obiad miał wielkie wakacje tutaj i nasze dwa psy były bardzo przyjemne, co na pewno jest plusem!

4/5 - Wzniosły

Apartament w małym miasteczku w prowincji Caltanissetta, wszystko w srodku. Zadbane mieszkanie z wygodami. Właściciele bardzo ładne. Polecam go i wkrótce wróci

Wspaniały pokój, łazienka bez skazy. Pachnące arkuszyWspaniały pokój, łazienka bez skazy. Pachnące arkuszy © PecchiniR @CC
Zapierające dech w piersiach widok. Bary i restauracje znajdujące się w pobliżu.Zapierające dech w piersiach widok. Bary i restauracje znajdujące się w pobliżu. © PecchiniR @CC
5/5 - Doskonały

Właśnie wróciłam z fantastycznym pobycie w Villa Julima. Willa była piękna, bardzo dobrze wyposażone i bardzo przestronne. Zespół SandyBlue były zawsze pod ręką, jeśli potrzebujemy niczego. Polecam ten dom, to nasze najlepsze wakacje na lata!

Okrzyki na wielkie wakacje!Okrzyki na wielkie wakacje! © AnnM @CC
5/5 - Bardzo Rozsądne

Dom jest zanurzony w lesie, spokój i cisza i milczenie rządów, Giovanna jest łagodny i dyskretny hosta, można korzystać z kuchni i zjeść w świecach poza... jeziora jest bardzo blisko, jesteś może łatwo go każdego dnia, a wieczorem wzgórza są świeże i pyszne

4.5/5 - Skończony

Ten hotel ma wszystko, co potrzebne i lokalizacja jest idealna! Kochaliśmy się, będzie dwa razy dziennie na plażach i kochaliśmy się opalać w leniwe poranki! Gospodarze są bardzo dyskretny, przyjazny i ciepły osób! Uwielbiam Greków!

5/5 - Hojny

Musimy pozostać w polu 15 minut od centrum Marrakeszu douar. w 15 tysięcy metrów kwadratowych szczęście 2 baseny tenis petanque polu, tenis stołowy, basen, piłkarzyki, bar z wszelkiego rodzaju trunek naprawdę fantastyczny.
Dania kuchni marokańskiej i francuski przygotowane przez Paschalne główny, do małych opieki ze strony że kobieta Nadia, aperitif House-miły stół koktajl przy basenie naprawdę dobry dzięki dużo zespołowi wszystkie pola Marrakech Douar.
Zobacz!

Bufet z przystawkamiBufet z przystawkami © nadiastrass @CC
Aperitif na dachu z Fantastyczny widok 360 °Aperitif na dachu z Fantastyczny widok 360 ° © nadiastrass @CC
Po południu GrillPo południu Grill © nadiastrass @CC
Relaks przy basenieRelaks przy basenie © nadiastrass @CC
Pięknej okolicyPięknej okolicy © nadiastrass @CC
5/5 - Dobry

Idealnym miejscem na odprężający spacery w przyrodzie. Także przydatny jako bazą wypadową do zwiedzania miast sztuki w Toskanii i Umbrii.
Przytulne, ciepłe, osobiste i gustownie urządzone. Rustykalne, ale eleganckie i komfortowe w tym samym czasie.
Absolutnie polecam!
Marco

5/5 - Bardzo Rozsądne

Wielki dom - dobrze wyposażony - lokalizacja za przystępną cenę. Mieliśmy idealne wakacje z rodziną. Kiedy byliśmy w domu głównie mieszkał w pobliżu doskonałego basenu.
Willa jest idealny dla rodziny wakacje miły i spokojny. Właściciel był bardzo pomocne, gdybym miał jakiekolwiek pytania, by odpowiedzieć doskonale. Mamy plany, aby ponownie powrócić do willi. Dziś już poleciłem go do kolegi! Dzięki za wszystko.

Basen!Basen! © CherG @CC
5/5 - Godny Uwagi

To jest czyste, przestronne, ładne, komfortowe i wyposażone. Obiekt dysponuje tarasem z widokiem na morze, sprzęt do grillowania, leżaki i meble tarasowe. Parking w drzwiach mieszkania. Ośrodek wifi, działa przy wysokiej prędkości. Kilka minut spacerem jest plaża, Artykuły spożywcze, sklepy i restauracje.
Podobało mi się tak bardzo, przyjdziemy ponownie bezpieczne.

5/5 - Hojny

Mieszkanie czyste wszystkich ozdobilismy się w centrum, ale w spokojnej osoby na stronie dostępne do wszystkich informacji, w skrócie, idealny

Puesta del sol cala saonaPuesta del sol cala saona © LeonoraU @CC
5/5 - Cudowny

Zatrzymaliśmy się w pięknej willi i muszę powiedzieć, my bawiliśmy się świetnie, jedliśmy w ogrodzie i pójdziemy do sklepu spożywczego, kilka minut spacerem od hotelu.
Goście mogą opalać się na leżakach z góry wokół dobre doświadczenia.
Polecam, chcemy, aby powrócić w zimie, aby cieszyć się ten krajobraz snow

Ładne stronyŁadne strony © FlavioM @CC
5/5 - Bardzo Rozsądne

Byliśmy z żoną, tym razem pozostawiając dzieci do dziadków, aby umożliwić nam to trochę czasu w bliskim kontakcie z naturą.
Jesteśmy bardzo zaangażowani w pracę, że potrzebujemy na dobry sen, obudzić uczucie, kiedy chcieliśmy ptaki. Uwierz mi, że jest już piękna rzecz, aby wstać i patrzeć na gwiazdy w ogrodzie przed drzwiami mieszkania, napój, to wszystko, aż do snu czy Ci nie przychodzą i odchodzą na łóżku.
Wybraliśmy Mas del sterty, ponieważ daje nam tych możliwości dla nas, którzy żyją w miastach są nie do pomyślenia.
Na drinka w trzy minuty byliśmy na rynku miasta, to raj dla tych, którzy szukają spokoju.
Następnym razem będziemy iść z naszej rodziny.

Oto spojrzenie na ogródOto spojrzenie na ogród © FlavioM @CC
Wspaniały księżyc jak widać z tabeli zewnętrznej, gdzie jedliśmy!Wspaniały księżyc jak widać z tabeli zewnętrznej, gdzie jedliśmy! © FlavioM @CC
5/5 - Bardzo Dobrze

Doskonały adres! Wspaniałe widoki zapierające dech w piersiach zatoce Orient, wejścia na przykład całej wyspy Saint Barthelemy. Wszystko jest zrobione przez właściciela i jego zespół, że wakacje to wspaniałe wspomnienia... Będę ją

Mogą Państwo wybrać się na drinka w barze w basenieMogą Państwo wybrać się na drinka w barze w basenie © NellyR @CC
Świetne :)Świetne :) © NellyR @CC
5/5 - Dobry

Riad jest naprawdę piękne. Prawdziwy wow factor gdy przyjdziesz. To jest naprawdę dobrze zaprojektowane i ma charakter "czuć się dobrze". Mieliśmy pokój z balkonem, który był wielki. Nam się podobało to tyle nocy dłużej zatrzymaliśmy się w innym pomieszczeniu ale to było miłe, jak również. Uwaga... Pokoje są przestronne. Mieli ofertę do masażu, który był wielką wartość dla pieniędzy. Personel jest bardzo przyjazny i stara się zrozumieć i mówi po angielsku. Możemy naprawdę docenić wysiłek.

4/5 - Okazały

Cieszył się ten wakacje Wynajem, byliśmy 8 osób w średnim wieku. Dobrze utrzymane i wszystko dostarczono. Gosposia w ogrodzie. Było dużą różnicę między pokojami (jest to pokój z łóżkiem piętrowym, może być dwóch dorosłych, którzy śpią w ten sposób). Dla nas to nie był problem, ale to powinno, być może należy rozważyć podczas rezerwacji, jeśli wybierasz się na długi czas. Hostessa był przyjazny i spółdzielni. Łatwo dostępne sklepy, wycieczki rowerowej zabawy. Piękny dom w cenie

4.5/5 - Niezapomniany

Mamy z naszej rodziny 2 domki wynajmowane.
Mały raj w Tajlandii. Ludzie z Bandokmaai, że dobrze zadbać o Ciebie, morza, że istnieje, czysty przestronny basen i jedzenie jest wysoki poziom.
Ponadto jesteś otwarty taksówką za pół euro za osobę w ciągu 30 minut w Pattaya.

Następnym razem będziemy iść we dwoje, a także wypożyczyć domki 2-osobowe.

4/5 - Wyśmienity

Doskonałe właściwości, idealny rozmiar dla jednej lub dwóch rodzin, dobrze wyposażyli w piękne widoki i 2 minut jazdy od miasta Russell. Piękna pogoda oznacza, mamy cieszyć się słońcem Zima w talii i dzieci spędził większość czasu w dół na plaży (bardzo kid friendly).

Jesteśmy zadowoleni obskurny i złowione ryby na obiad... dokładnie przyjemny tydzień z dala. Dziękuję Barry

4.5/5 - Wspaniały

Stosunek jakości do ceny jest dobry. 15 minut od centrum miasta, to było doskonałe zostawić samochód i chodzić trochę. Pokój jest czysty i bardzo sympatyczni właściciele. Śniadanie w cieniu drzew, to dobrze.

4.5/5 - Wyśmienity

Souleiade to idealne domek dla rodziny firm: pojemność zakwaterowania pozwala na dużą rodzinę na miejscu.

Pokoje są komfortowe, a strona jest bardzo cichy. Wszystko jest zainstalowane, aby zaspokoić dużych i małych.
Duża altana do jedzenia w cieniu, huśtawki, basen, stół do ping ponga i petankę dla zabawy rogu!

Szczególną uwagę na wyposażenie kuchni głównej, która jest niezwykle wszechstronny, naczynia, domowe roboty przez naczynia.

Personel jest przyjazny i profesjonalny. Składniki na udany pobyt!

5/5 - Doskonały

Atmosfera pełna piękny dom. Przyjazny i bardzo pomocny. Piękne otoczenie.
Przytulny ogród. W domu jest wszystko.
Niestety ze względu na zdrowie, musieliśmy zostawić na tydzień wcześniej dzięki Pani Wagner za dobrą opiekę

5/5 - Wspaniały

Są bardzo zadowoleni z naszego pobytu i kontakt przyjazny rodzina bardzo Luciana i Helio, wraz z regionalnym dar koszyka po przyjeździe...
Wspaniały domek, wyposażone we wszystko, co potrzebne dla naszego pobytu 4 osób, w bardzo spokojnej miejscowości na wsi, bonus w rano śpiew ptaków, bez hałasu silnika!
W pobliżu turystycznej miejsc do odwiedzenia takich jak Coimbra, Leiria, Pombal, Fatima, Ourém, Tomar, Vieira, St.Pedro de Moel, Nazaré, Alcobaça, Batalha, Óbidos, Pia zrobić Urso, St. Martinho do Porto, Marinha Grande, Aveiro i little Venice, Lizbona, Porto, itp...
Pobyt do odnowienia w 2018 roku...
Dziękuję za życzliwość na rok następny z wielką przyjemnością! ...

Wieś Caxarias - OurémWieś Caxarias - Ourém © rogervieire @CC
Rzeczywistym FatimaRzeczywistym Fatima © rogervieire @CC
Sao Pedro de MoelSao Pedro de Moel © rogervieire @CC
Rybackich łodzi plaży VIEIRARybackich łodzi plaży VIEIRA © rogervieire @CC
Dobre jedzenie w Nazaré, w restauracji ALELUIADobre jedzenie w Nazaré, w restauracji ALELUIA © rogervieire @CC
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Chcemy być w tym domu, ciche miejsce, doskonałe na relaks i stres życia miejskiego.
Dom jest dokładnie jak na zdjęciach, z fantastycznym widokiem, gdzie można oddychać czystej natury.
Ludzie żyją w populacji to skromny, pracowity i przyjazne.
Pan Antoni i jego żona są osoby niezwykłe, zawsze dostępny, zawsze chciał wiedzieć, jeśli czegoś brakuje. One są prezentowanych po przyjeździe bardzo serdecznie.

Dzięki za wszystko i piękne miejsca, aby spędzić idealne wakacje. Miejsce, aby wrócić na pewno.

5/5 - Niezapomniany

Czyste, opieki, w pełni wyposażone, przestronne, przyjemny i komfortowy. Posiada duży, częściowo zadaszony taras, lodówka, Grill, leżaki i meble ogrodowe. Hotel znajduje się w spokojnej okolicy, obok czyste i jasne, plaże. Blisko do centrum handlowego, restauracji i supermarketów. WiFi działa przy wysokiej prędkości. Parking obok apartamentu, bardzo wygodne na zakupy i przechowalnia bagażu. Wszystko było idealne, czujemy się bardzo dobrze i dlatego, zaleca się go.

5/5 - Okazały

Piękny dom w pięknej okolicy. Udogodnienia i ziemi są idealnym miejscem na odpoczynek. Kąpielisko jezioro i zakupy są dobrze z roweru. W bezpośrednim sąsiedztwie jest mały sklep, który ma to, czego potrzebujesz w zakresie. Ponownie, I to w każdej chwili na urlop.

5/5 - Doskonały

Mieszkanie jest idealne dla rodzin z najmłodszych. Basen i atrakcje dla dzieci są wspaniałe.

Wakacje w bezludnej okolicy i w odległości 5 minut od plaży jest fantastyczne!

Spędziliśmy wspaniały kilka dni.

Gościnność właścicieli był rewelacyjny, bardzo dobry nic nie przegapić.

Powrót do strony logowania

4.5/5 - Błyszczący

Mieszkanie jest bardzo wygodne, wszczepione w dobrze dostosowany do tempa hiszpański zielony, rano udaliśmy się do odkrycia małych białych wiosek i zabytkowego centrum Casares, Estepona, Marbella, Ronda, Mijas itp i popołudniową drzemkę i basen Boris Vanier dał nam dobre wskazówki dla wycieczek, restauracji... on zawsze odpowiedział natychmiast na nasze pytania.

Wielkie dzięki Valery, który przywitał nas z naszych trudności w komunikacji.
Dziękuję Boris wzajemnego zaufania została ustalona w naszej wymiany.
Jeden mały narzekać za apartament: z tarasu na góry jest trochę głośno, ale okna zamknięte, to jest bardzo cichy... jeśli skorzystaliśmy z tarasem z widokiem na morze i basen... Zobacz rodziny Nantes

5/5 - Błyszczący

Miła, pomocna obsługa, taras widok na morze. Jest kilka minut spacerem od plaży, supermarketu, restauracji i sklepów. Plaża jest wielki, ciche, bezpieczne, czyste, dobrze piasek, czyste wody. Polecamy ten apartament, aby odpocząć i cieszyć się pięknej plaży, w pięknej okolicy.

5/5 - Godny Uwagi

Bardzo ładny dom, basen, patio, Grill, leżaki, pościel i gospodarstwa domowego zadebiutował w tygodniu.
Wszystko, co mówi i w reklamie jest dokładne.
Zdjęcia z ogłoszenie odpowiadających dokładnie to, czego oczekuje.
Villa i bardzo ciche, w wysokości i widokiem na morze.
Właściciel jest naprawdę ładne i troski, basen, utrzymywane przez jego opieką rano przed światem będzie obudzić bez hałasu, wielki.
Byliśmy 4 pary i dom jest bardzo wygodne, to prawda, że jedno życie wielu out.
Dom i do zazdrości 1, 5kms plaże, ale z samochodem nie problemu lub 25 minut spacerem? bardzo dobrze usytuowany dla wszystkich wycieczek w zachodniej części wyspy.

Zalecamy to Wynajem na wakacje

5/5 - Wzniosły

This is a great flat. It's great value for money. The flat is clean, bright and airy with a lovely balcony. The pool and pool area are perfect. You almost dont need to leave the complex. It really is lovely. The location is great. A good walk into town (30mins) or 15 Egyptian pounds 70p! The free beach is pretty good too. A bit of an adventure (i.e. unfinished), but I quite liked that! There are a number of pay as you go beaches close by if you want sun loungers etc. Pick up from the airport (charged). I've stayed in a few apartments and a hotel in Hurghada, and this strainght forward, value for money, is superior. I'll book it again, really. Many thanks...

Janusz B.
Właściciele
25/06/2017
Satyavan I am very glad that you had a good holiday. Thank you for the favorable and objective review of my apartment and beach. I'll be happy to host next time. I greet and wish you all the good days all the time
4/5 - Niezrównany

Po prostu chciałem poinformować, jak bardzo cieszył się moim pobycie w Casa licencję. Willa miał wszystko, co potrzebne i będzie wystarczająco przestronne dla dużej rodziny.
To była przyjemność pływać w basenie i zrelaksować się podziwiając piękny ogród. Miałem szczęście z pogodą -, gorąco, ale przyjemny wiaterek. Zajęty plaże i jasne światła są w niewielkiej odległości; natomiast zabytków i przepięknych małych plaż na południu i na zachodnim wybrzeżu są warte zwiedzania. Został również umieszczony za odwiedzenie mojego przyjaciele, na północ od Aljezur.

4/5 - Wyśmienity

Mieszkanie jest bardzo ładne, czyste, schludne, zapraszając sposób na odpoczynek i relaks.
Z tarasu roztacza się wspaniały widok na morze, krzesła, parasole, grill i meble ogrodowe.
Internet działa przy wysokiej prędkości i wszystko jest w idealnym stanie.

Parking znajduje się tuż obok mieszkania. Wszyscy tam są sklepy, centra handlowe, restauracje, supermarkety, banki, bakery House.

Bardzo blisko bardzo czystej piaszczystej plaży, z leżakami, parasolami, bary, jasne turkus wody.

Idealne do naszych wakacji!

4.5/5 - Hojny

Zatrzymaliśmy się w tym mieszkaniu od 02 czerwca 2017 r. do dnia 04 czerwca 2017 r.
Mieszkanie jest bardzo blisko zjazdu Barberino i kilka minut spacerem od A1 do słońca, ale otoczony przez zielone wzgórza w Mugello wewnątrz przypomina szczegóły wielu starych gospodarstw wiejskich, w tym domu, który wydaje się cofnąć się w czasie. Ponadto powitał nas bardzo serdecznie.

Apartament w związku z tym zdecydowanie zaleca, aby spędzić czas w przyrodzie, ale wciąż w pobliżu miejskich usług.

4.5/5 - Doskonały

Zakwaterowanie było bardzo piękne: duży taras!!! Wszystkie udogodnienia, przestronny apartament. Mnóstwo miejsca Somerville

5/5 - Doskonały

Idealny na wakacje w słońcu, na plaży, z basenem. Jest w obszarze, który ma wszystko, czego potrzebujesz, takich jak supermarket, sklepy, restauracje i centra handlowe. Zapierające dech w piersiach widok na baseny, plaża i morze z tarasu. Z tarasu było wygodne dla mnie obejrzeć moje dwie starsze dzieci w basenie. Jednakże istnieje również ratownik, celowo wszystkich. Mieszkanie jest czyste, ładne i jasne. Ma niemieckie kanały telewizyjne, m.in. Plaży jest zaledwie kilka kroków od drzwi kompleksu. Również pasek - Beach, szatnie, toalety, sporty wodne, krzesła i parasole do słońca. Mieszkanie było łatwe, idealny na rodzinne wakacje.

5/5 - Wyśmienity

Dość przestronne i spokojnej okolicy, z pięknym basenem bardziej przyjemne.

Przyjazne bardzo zadowalające z dwóch właścicieli.
Tak to z przyjemnością, że wrócimy za kilka dni!

Wysoko polecany adres

Christophe B.
Właściciele
19/06/2017
Dziękuję i do zobaczenia wkrótce ....

Domek został skreślony oczu i płuc. Nie ognioodporne (wiele przedłużaczy), może nie z ogrodu do rzeki, bo tam są chwasty wysokie do kolan. Zajęty drogowego boku sypialnie, pół ostatnich pięciu wszystkie ciężarówki które wzdłuż de ASIS. Zdecydowaliśmy się zorganizować coś innego od razu, ale właściciel był na wakacjach i ma tylko depozyt będzie zwrócona. Więcej nie chcieli zrobić dla nas.

małe nie czystą łazienką i toaletąmałe nie czystą łazienką i toaletą © MargreetV @CC
Sznury budynkówSznury budynków © MargreetV @CC
Nie wygodne, jeśli do gotowaniaNie wygodne, jeśli do gotowania © MargreetV @CC
Kolan chwasty, więc nie ma ścieżki do rzekiKolan chwasty, więc nie ma ścieżki do rzeki © MargreetV @CC
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Ładne mieszkanie urządzone ze smakiem, gdzie wszystko ma swoje miejsce. Ładny taras z widokiem pól i gór.
Jedynym minusem, zwłaszcza, jeśli chcesz iść z pracy: całkowity brak prędkości Internetu, który cupped stale, zarówno w Internecie, które są dostępne na telefonach...

W skrócie, ładne miejsce!

4.5/5 - Wzniosły

Zostaliśmy przywitani przez Roth Pani osobiście. Będziemy mieli możliwość kierowania samochodem prawo po rozładunku w garażu. Padało mocno po przyjeździe i byliśmy zadowoleni móc przejść przez piwnicy do mieszkania. Apartament był bardzo czysty, zadbany, i to było znaleźć wszystko, czego potrzebowaliśmy. Nowy płaski w żywych i telewizor z płaskim ekranem w sypialni. Łóżka zaangażowany i butelka szampana stanął na stole po przyjeździe. W pobliżu znajdują się sklepy i restauracje, a także przystanek autobusowy usytuowany jest zaledwie kilka minut. Ponieważ było trochę śniegu w Saalbach, jesteśmy po Maria ALM, zaledwie kilka minut. Jesienią będzie powrotem chcą wspiąć się na góry.

4.5/5 - Doskonały

Moja dziewczyna i otrzymała opiekę nad Apartament bardzo ładnie. Pierwsze wrażenie było: ' można nas czujemy. Łóżka były czyste, ręczniki były w łazience i wszystko było idealnie czyste. W dniu przyjazdu było butelkę wina musującego, otworzyliśmy. W szafie, wszystko jest bardzo czyste i wszystko, aby znaleźć to, czego potrzebujesz. Nasza pierwsza wycieczka do "Peter Wiechentalerhütte" był wielki i mieliśmy piękny widok na jezioro Zell. Jesteśmy zmęczeni, zwracane z wycieczki w jednej z uroczych restauracji. Wszystkie sklepy są w bezpośrednim sąsiedztwie, Samochód mogliśmy wolna Store w garażu. Mieliśmy bardzo relaksujące dni w zadbanym domu. Jak wrócić.

5/5 - Ekstra

To idealne miejsce, aby przejść, ponieważ jest blisko do wszystkiego, ale w tym samym czasie, jesteśmy w przyrodzie. Rano budzika był piękny z tych poglądów, niskie chmury nad górami wyglądało Szwajcarii i Giranes leśnych krewnych CASINA. Byliśmy tam chodzić potem zapalił kominek i zrelaksować się po południu do odwiedzenia miejsc kilka niesamowitych dni zapomnieć cały stres miasta .... Jeśli chodzi o jego właściciela Susanna, że ​​jest uroczy, uprzejmy i zawsze mamy daliśmy najlepsze rekomendacje dla restauracji i zwiedzania. Jest to pierwszy dom, który doceniamy tak dużo, dlatego polecam osobiście ... Dzięki !!

Codziennie rano krajobraz powietrza i tlenu w Asturii, Codziennie rano krajobraz powietrza i tlenu w Asturii, © SoniaG @CC
Jose Luis G.
Właściciele
15/06/2017
Dziękuję bardzo za Państwa pobyt, to była przyjemność, aby służyć Ci, pozdrowienia.
4.5/5 - Bardzo Dobrze

W klimacie gościnność i doskonałą akompaniamentu.
Dom jest proste i idealne, bardzo przyjemny pobyt.

Jose i Diana robią wszystko, aby ułatwić kontakt z kraju.

Naprawdę dzięki za wszystko!

5/5 - Dobry

Spędziliśmy trzy dni i noce w ten domek do dużej pojemności, na brzegu jeziora St-punkt.

Byliśmy grupą 7 par bezdzietnych i byli w stanie w pełni korzystać z wyjątkowy widok z domku, a także te wielkie korzyści (toalety i prysznice w dużych ilościach, duży pokój, aby żyć...).
Zaletą tego domku jest również blisko sklepy (piekarnia, sklep spożywczy, rzeźnik, ser) oprócz basenu Aqua2Lacs (gdzie możemy cieszyć się relaksu w czasie burzy: Pogoda bywa kapryśna w górnej doubs) i morskie w 2 krokach!

Startujemy co roku w różnych coisn z Francji w domku z tej grupy przyjaciół i wszyscy zgodziliśmy się, że to najpiękniejsze wynajem, mieliśmy się tam.

5/5 - Wielki

Czyste, schludne, wyposażone, przestronne i najlepsze: widok na morze i na plaży z tarasu.

Rano to bardzo miłe, pływać w basenie przed śniadaniem w restauracji obok hotelu. W okolicy hotelu są wszelkiego rodzaju usług, takich jak supermarkety, bary, sklepy i centra handlowe.

Szybko zaparkowany, mimo, że samochód nie jest konieczne, krótkiego spaceru wzdłuż plaży, jesteś w miejscowości Morro Jable.

Moje następne wakacje będzie tu dla Ciebie!

4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Jeśli jest to adres do zapamiętania jest to, ponieważ pochodzą w tym domu w ostatnich latach. Christopher i Maryi zawsze witają nas z uśmiechem.

Domek jest miły, fajny latem i basen przy krawędzi tarasu domku.

Dzieci bawią się z dziećmi z właścicieli w dowolny według uznania. Wsi, ciesząc się Gersoise działań, które są wszystkie Zamknij.

Nie wahaj się... nie będzie rozczarowany!

Christophe B.
Właściciele
12/06/2017
Dziękuję nadzieję, do zobaczenia
4.5/5 - Sensacyjny

Spędziłem 3 dni piękne w cichej i spokojnej okolicy domku.

Basen jest bardzo fajny i gorące.

Bardzo przyjazny właściciel - bardzo polecam.

Christophe B.
Właściciele
12/06/2017
Dziękuję nadzieję, do zobaczenia
5/5 - Dobry

Wiedzieliśmy już miejsce, my wiedzieliśmy, że już w ubiegłym roku w innym willi nadal oferowane przez tych samych właścicieli.

Dobrze utrzymane i uczęszczane przez mieszkańców, rezydencje plaży jest tylko dwóch kilometrów i można dojechać samochodem na drodze i dostarczane szybko, nawet w sezonie tylko 3 minut od morza.
To jest idealne dla rodzin, nawet przy obecności dzieci, osób starszych i osób niepełnosprawnych.

Andrea właścicieli i Patrizia są zawsze bardzo dostepni.

Część zewnętrzna posiada ładny ogród, miły i bardzo dobrze utrzymane, z placem zabaw dla dzieci oraz krzesła i zamknięcie zapewnia bezpieczeństwo, nawet pies nie może uciec od samego siebie.

Będę ją ponownie

Ogród do doświadczonychOgród do doświadczonych © annamancini @CC
4.5/5 - Wyśmienity

Dom zasługuje, aby być znany. Mieliśmy bardzo miły pobyt.

Pokoje są czyste. Okazało się, niezbędne. Zdjęcia odnoszą się do obudowy. Andrée przywitała nas gorąco. Jego potrawy są doskonałe z domowej roboty makarony. I śniadanie... na górze z różnego rodzaju domowe dżemy, bardziej smaczne niż inne.

Naprawdę miejsce polecam dla bardzo dobrze i okolicy dodać uroku.

4.5/5 - Dobry

Bardzo dobra lokalizacja, blisko lotniska w Faro i łączących drogi przez Algarve, idylliczne rybackie, gdzie piękno przyrody na odpoczynek przynosi Super menedżerów, zawsze dostępne i bardzo dyskretny czuliśmy prawo w domu że nasz pobyt był krótki, ale potężny i na pewno warto powtarzać

FusetaFuseta © TrieneV @CC
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Piękna Willa z basenem, przyjemny i strój kąpielowy to miłe!

Remake!

Dzięki Lionel porady!

Śniadanie przy basenie! Śniadanie przy basenie! © MariL @CC
5/5 - Bez Zarzutu

Dobre, bardzo ciche, otoczone zielenią, w ogrodzonym, mieliśmy piękny pobyt.

Właściciel jest dyskretny, przyjazne i dostępne, gdy są potrzebne. Otwórz na duży taras w ogrodzie jest dobrze izolowana od właścicieli.

Można korzystać z jacuzzi, który jest miły.

Agay jest dość mały ośrodek dla rodzin z dziećmi!

4.5/5 - Godny Uwagi

Zatrzymaliśmy się w Casa licencję na dwa tygodnie. Prywa willi i dzieci grał cały dzień w basenie w siedzibie bańki.
Cieszyliśmy się grill z przyjaciółmi (którzy również zostali w Algarve) w pobliżu basenu ze świeżych ryb, kupiliśmy od lokalnego targu w Bensafrim.and cieszył się widokiem na wsi. Dom był idealny dla nas.
Mieliśmy kilka drobnych punktów dla naprawy mamy zgłoszone do właściciela.

Harry, dziękuję za porady, szczególnie podobało nam wydajność Fado w pobliskiej restauracji O Cangalho.

Firma Microsoft zaleca willa dla rodzin z dziećmi lub bez! (Harry, przepraszam za nie odpowiadać wcześniej do Twojego wniosku o przegląd)

4.5/5 - Niezrównany

Ciche, otoczonych zielenią w gated przebywał tam wspaniałe wakacje.

Właściciel jest dyskretny, przyjazne i dostępne, gdy są potrzebne.

Otwórz na duży taras w ogrodzie jest dobrze izolowana od właścicieli.

Najbardziej wielki: można korzystać z jacuzzi.

Agay jest dość mały ośrodek dla rodzin z dziećmi!

5/5 - Niezrównany

Przestronne, wygodne i czyste, dobrze dom położony dla tych, którzy kochają przyrodę i ciszę.

Ładny dom z dużą ilością informacji.

Właściciele są łatwo osiągalne w przypadku pytań!

4.5/5 - Skończony

Bardzo dobrze utrzymane, piękne meble, wygodne, czyste, duże, częściowo zadaszony taras i Gartenmöbel.Es wyposażony jest w niezbędny sprzęt.

Hotel znajduje się w pobliżu plaży i wszystkie niezbędne usługi, takie jak supermarket, sklepy i domowe wypieki.

Polecam na spokojny wypoczynek na plaży.

5/5 - Bez Zarzutu

Kochaliśmy House, bardzo czyste, wygodne i przestronne, wszystko, czego potrzebujesz.

Lokalizacji, przy plaży obok siebie, sklepy zamknięte z przodu domu, auto na parkingu i dostępu do mieszkań.

Po przyjeździe czekaliśmy na właściciela, bardzo przyjazny i pomocny.

Wrócimy na pewno!

Mercedes G.
Właściciele
05/06/2017
Dziękuję bardzo! To była przyjemność mieć w domu. Do zobaczenia wkrótce!
4.5/5 - Błyszczący

Bardzo serdecznie zapraszamy. Kocham Gasrgeber z super porady dla atrakcji i wszystko, czego potrzebujesz. Piękne, bardzo dobry punkt wyjścia dla wycieczek i przygody w okolicy: San José i dla całej północy Kostaryki. Bardzo dobry i przyjazny-umeblowany domek. Przyjemny klimat, trochę podwyższone. Zawsze czysty basen. Atenas jest położony 10 minut jazdy samochodem. Byliśmy tam sześć tygodni i Zarezerwuj tutaj. Wysoce zalecane.

5/5 - Godny Uwagi

Jakie wspaniałe wakacje!

Willa była doskonała, dobrze wyposażone i czyste. Nasi gospodarze gdzie na strony Jeśli potrzebowaliśmy ich, zapewniając nam wszystkie niezbędne informacje umożliwiające nam zrelaksować się i cieszyć się nasz tydzień.

Wielki obszar odkryć z dużo do zrobienia!

Restauracja i mały sklep w miejscowości było realne korzyści. Ciesząc się poranną kawę na tarasie była prawdziwa przyjemność.
Już planujemy tu powrócić.

Dziękuję Yvonne i Delfo za nami więc zapraszamy!

Kawa na patio, na dobry początek dnia.Kawa na patio, na dobry początek dnia. © LesleyG @CC
5/5 - Cudny

Mieliśmy wielki tydzień relaksu na bezludnej plaży.
Były cztery osoby dorosłe i dwoje dzieci i może rozłożyć tak doskonale na dwa domy plaży posh...
Panie służył nam śniadanie wliczone w cenę na wielki taras, bezpośrednio nad morzem, myte dla nas i gotowała nam obiad, a wieczorem pyszne menu za niewielkie pieniądze! Roślina jest bardzo czysty i utrzymany stale.
Manager Sudath jest rodzajem super propozycje wycieczek w okolicy (zapytaj o Laguna tour), może dać i wszystkie problemy zna rozwiązanie!
Dla dziecka grał na piaszczystej plaży, a dla nas, że pływać w morzu ciepła, które były co szukaliśmy i tu absolutnie prawo...
Bardzo prawdopodobnie poczuł i wkrótce wróci do tego małego raju!

PlażaPlaża © CorinnaS @CC
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Bardzo proste dokonać rezerwacji, wszystkie nasze pytania były szybko odpowiedział mailem przez właściciela.
Znaleźliśmy dom szybko, w oparciu o opis właściciela.

Zostaliśmy przywitani ciepło przez dyrektora domu, który pokazał nam i byliśmy szczęśliwi znaleźć już orzeźwiające butelkę wody mineralnej w lodówce, jako prezent powitalny.

Willa jest bardzo ciepły, dokładnie zgodnie z opisem w dodanie, a czuliśmy się w domu od pierwszego dnia. Znaleźliśmy plaży aż naszej ulicy.
Restauracje były wszędzie, ważna decyzja. Downtown był 3-4 minuty na piechotę. Badaliśmy też różnych plaż, które były nieco dalej od nas, nazwaliśmy taksówkę i zabrał nas tam.
Znaleźliśmy kilka kart z operatorów taksówek w willi, możemy po prostu wybrał jedną. To był bardzo przyjemny pobyt i będzie zatrzymać w dowolnym momencie.

Tylko serdecznie polecam dom do wszystkich miłośników morza.

5/5 - Bez Zarzutu

Mieliśmy wspaniały czas w domu. Może nie chcą więcej.
Lokalizacja jest idealna, plaże i wspaniałe plaże, centrum miasta, kilka minut spacerem-samochodu nie jest konieczne, chyba, że zamierzasz daleko w Konstancy oraz Mangalia.
Serdecznie powitał dyrektor budynku i dał nam kilka dobrych rad i informacji, Willa było dokładnie to, co chcieliśmy. Pięknie utrzymana, z dużym salonem, dobre wi - fi i komfortowe pokoje.

Na pewno wrócimy już planowane na następny rok.

4.5/5 - Wspaniały

Znakomity pobyt we wspaniałej willi urządzone ze smakiem.

Dyrektor Jean-Michel zawsze bylo tam odpowiedzi na nasze pytania, poinformuje nas i zarezerwować wycieczkę, niech znają nas dobre miejsca do pójść na wizytę przez nas - nawet i jedzenie, również przedstawić do wynajęcia nam samochód, zamówić taksówkę, czeka na nas, gdy będziemy przyleciał na lotnisko i przenoszą nas w dniu wyjazdu.
Za bardzo niewielką dopłatą mieliśmy śniadanie z wielu wyborów, które możemy było serwowane przy basenie.

Gospodarstwa domowego i pokoje były dość dni...

On był na górze! Będziemy w plecy, to na pewno!

5/5 - Wyśmienity

Willa jest coś naprawdę surrealistyczne spędził wakacje naprawdę marzycielski, planujemy wrócić w sierpniu.

Kąpaliśmy się w basenie, a także morze od plaży jest kilka minut spacerem poszliśmy codziennie fantastyczne naprawdę nic do powiedzenia

Giuseppe F.
Właściciele
31/05/2017
Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że mieliśmy jako gości, jesteś bardzo miła rodzina.

Mamy nadzieję zobaczyć was ponownie w sierpniu.
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Apartament jest położony w środku lasu w pięknej okolicy i ciche.

Piętrowy dom, który doskonale spełniły nasze oczekiwania dla turystyki pieszej i rowerowej.
Nie jest zbyt daleko od sklepów jest także ładny basen, w którym niestety nie testowaliśmy!

Piękna, szlaków turystycznych w pobliżu Dom wakacyjnyPiękna, szlaków turystycznych w pobliżu Dom wakacyjny © MimiC @CC
Piesze wycieczki z przewodnikiemPiesze wycieczki z przewodnikiem © MimiC @CC
Arboretum, Bokrijk, więcej niż wartoArboretum, Bokrijk, więcej niż warto © MimiC @CC
5/5 - Hojny

A true haven of peace in an extraordinary setting. Weekend with friends or we took advantage of this beautiful and soothing place.
Despite the gloomy weather, the atmosphere was joyful!

Thanks to Florence for his home!

BEAUNE ETCETERA
Właściciele
30/05/2017
Dziękuję Chris, cała zabawa była dla mnie! Pozostaje tylko dla ciebie, który wrócił ze słońcem.

Dziękujemy za zaufanie i mam nadzieję, że wkrótce.


Florencja
5/5 - Skończony

Bardzo dobry Wynajem podczas weekendu w Wielkiej Brytanii;

Duży balkon, plaży i miasta centrum dostępu do stóp jest idealny do nastrojowych ballad.

Właściciele domów, idealne do słuchania i dobre Rady.

Trochę więcej sprawia, że różnica... i wanna z hydromasażem!

5/5 - Godny Uwagi

Mieliśmy wspaniały weekend!

Mamitou i Papitou są ludzie bardzo miło i ciepło! Na pewno wrócimy. Domek był bardzo dobrze utrzymane i urządzone, i nawet nasze psy były mile widziane!

Linda, Peter i Chloe

4.5/5 - Wielki

Bardzo przyjemny dom, położony blisko morza (pieszo)
wewnątrz zmęczony i TV nie działa, nie ma internetu
Bardzo ładny basen, światła i dysze wodne i wiele więcej
sklepy w pobliżu
Mieliśmy dobry pobyt

Philippe V.
Właściciele
30/05/2017
Villa został całkowicie przekształcony wewnątrz i na zewnątrz w 2016 roku! Jest teraz nieograniczone wifi i Freeview satelitarnej. Nowy basen z ogrzewania słonecznego. Krawędź tarasu i baru są nowe i bardzo przyjemne Są lekkie, pokazy fontanny i dysze w basenie na relaksujący i przyjemny wieczór!

Do zobaczenia

Wynajęliśmy ten domek na weekend i polecam go, ponieważ jest to niehigieniczne (pleśń w lodówce oraz w ekspres do kawy, WC łazienka jw wszystko było brudne bardzo brudne. Brudny materac moczu plamy i krew !! idem.Le poduszki sauna nie działa, jacuzzi był również bardzo brudne z piaskiem w środku zwykle martwy naskórek na powierzchni. miernik elektryczny nie jest synem standardów wynikających z wszystkich stron. brudny basen woda była zielona i zimno. w domku nie zamyka każde okno drzwi zamyka, właściciel nie pozostawia klucz !!!! To wraca nocą do naszej studni, aby wyłączyć światła. My nazywa się kilka razy, że nie odpowiada. W dniu wyjazdu nie przyszedł.
Pan SAVAETE renderuje depozyt sprawdzić to wtedy przepraszam mamy pogorszyła konkretnej rzeczy do gotówki, która jest całkowicie fałszywe!

Philippe S.
Właściciele
29/05/2017
Ta recenzja jest nadal bardzo przesadzone i niewiarygodne ...
5/5 - Wyśmienity

Kochamy Wyspy Kanaryjskie, ale jest to po raz pierwszy w Fuerteventura.

Wynajęliśmy dwa apartamenty kompleks od samego właściciela.

Ten jest ładne, czyste, dobrze wyposażone w obszarze każdej usługi, może potrzebujesz. Balkon jest dość duży, z mebli i relaksujący widok na morze na plażę. Obszarze pule są bardzo relaksujący zbyt, posiadające widok na morze z leżaków.

Niezwykle bogaty zalecane dla każdego, który lubi słońce, czyste plaże i relaks!

5/5 - Wspaniały

Rezerwacja willi na kilka dni - i miał najlepszy czas!

Anna była bardzo przytulny i wygodny w check-in i kasy, dom był bez skazy i czystym - wszystko bez zarzutu zarówno wewnątrz i na zewnątrz działalności, od pływania basen do gotowania :)

Najbliższa plaża villa jest Solanas, absolutnie wspaniały i o niewielkiej :)

Przyjdzie jeszcze raz i polecam każdemu! 5-GWIAZDKOWE :)

ANNA MARIA P.
Właściciele
29/05/2017
Dziękuję pogan, dołożymy wszelkich starań, aby ci i wielu z was spłacić nam poszanowaniem nasz dom Byliście bardzo dobre i czyste, mam nadzieję, że cię jako naszego gościa.
4.5/5 - Błyszczący

Minęły lata, które I nie był zbyt miły, jesteśmy wszystko wraca zrelaksowany, zaskoczony przez piękno krajobrazów i nawet nieco większy ze względu na wspaniałe kuchnia.

Kemping jest utrzymywany z pasją przez właściciela i jeśli lubisz rośliny Aloe, tutaj znajdziesz wszelkiego rodzaju, oprócz rozmarynu i rakiet. Strony są prawie wszystkie zacienione przez drzewa eukaliptusowe. Claudio, w barze restauracji, jego uśmiech, jest naprawdę wyjątkowa w zarządzaniu swoim klientom, nawet, jeśli jest pełny.

Polecam go, jeśli chcesz zjeść pizzę (Bardzo dobry). Mówić, dopóki nie zakończy się on. Dzieci, w wieku 13 i 7, dobrze się bawili, a pies Owczarek niemiecki było swobodnie pływać na plaży... jak powiedziałem na początku, wakacje były naprawdę piękne.

5/5 - Godny Uwagi

W przyjemnym środowisku z spokojny w lesie sosnowym, bardzo wygodna domu do dekoracji.

Kuchnia jest bardzo dobrze wyposażony, nic nie brakuje! Cieszyliśmy się klimatyzacji podczas gorących tygodni. Séverine i Jean-Jacques były bardzo przyjemne i zrobił wszystko, aby najbardziej pobytu (Dziękuję za kosz domu dla nas do odkrywania lokalnych produktów i warzyw ogrodowych :)

Wiele gier dla dzieci, kryty i odkryty, uprzejmie udostępnione.
Obudowa dobrze dla wielu wycieczek w tym bogatym regionie; Jednakże od wsi, samochód jest niezbędna.

Dzieci i dorosłych, Spędziliśmy dwa tygodnie Świetne!

Jean Jacques D.
Właściciele
28/05/2017
Wielkie dzięki za komentarz. Jesteśmy zadowoleni, że pobyt w Prowansji poszło gładko i czekamy na was ponownie w naszym domu.
Czekam na nasze ponowne
spotkanie.
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Naprawdę przyjemny pobyt, podczas którego skorzystaliśmy z polem creole bardzo dobrze rozplanowane w środku egzotycznej roślinności: zmiana scenerii, niedaleko od stresu urzędu!

Kadrowanie jest extra: obecny ale dyskretny, opiekuńczy, naprawdę urocza.

Wspaniałe odkrycie lokalnej fauny i flory oraz bardzo piękne wymiany ludzi z Lynda, Vanessa i Charlotte! Dziękuję dziewczyny!

Nasz jedyny żal: nie jest w stanie dłużej!

5/5 - Bez Zarzutu

Mieszkaliśmy w tej pięknej willi na około 10 dni podczas ostatnich wakacji w Western Cape.
Ma piękny, ciepły i Artystyczny uczucie do niego, które naprawdę cieszył. Widoki są niesamowite i kochaliśmy się, ten jest usytuowany na zboczu góry z rezerwatu przyrody na tylne drzwi, ale z sklepy tylko 2 minuty jazdy w dół wzgórza.

To było dla nas zbyt, w niewielkiej odległości od lotniska, winelands i Overberg i z chaosu centrum Kapsztadu w odległości (około 40 minut jazdy).

Gorąco polecamy!

5/5 - Niezrównany

Jesteśmy rodzina z 6 i czuliśmy się bardzo komfortowo w mieszkaniu.
Mieszkanie było czyste, dobrze wyposażone i jest w pobliżu pięknej plaży w Costa Calma.
Taras jest ogromny, w pełni wyposażona w leżaki, grill i meble ogrodowe.
Mieszkanie jest jasne i przestronne, meble są wygodne i gotów jest to łatwe do poruszania się i zrelaksować się w salonie.
Istnieje kilka kanałów telewizyjnych, niemiecki oraz szerokopasmowego dostępu do Internetu.
Istnieje parking osiedle, tuż obok mieszkania, łatwo dostępne.

W pobliżu znajduje się supermarket, sklepy, restauracje, banki, wynajem samochodów, apteki i wszystko, czego potrzebujesz.

Mimo bliskości do plaży, mieszkanie było zawsze bardzo cicho.

wakacje naprawdę relaksujące, po prostu idealny!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
5/5 - Skończony

Jesteśmy niemiecka rodzina z dziesięciu osób. Mamy mieści się w dwóch mieszkań tego samego właściciela w tym kompleksie.

Oba apartamenty znajdują się obok siebie. Oba są świetne, czyste, wszystko w porządku, i wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz.
W pobliżu znajduje się plaża, supermarket, sklepy, piekarnia i restauracji do domu. Bardzo wygodne, to jest komunalnych parking, obok dwóch mieszkań. Internet ma dużą prędkość w obu mieszkań.

Tarasy są bardzo duże, wygodne, z meblami ogrodowymi.

Wracaliśmy bardzo zadowoleni tam i prawdopodobnie w przyszłym roku. Temperatura była bardzo ciepły, plaża jest woda czysta. Słońce i plaża, na co dzień, to naprawdę wspaniałe wakacje, rodzina.

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
4.5/5 - Hojny

Czujesz się w raju. Bardzo ładny kompleks w pobliżu morza.

Czysty, komfortowy apartament z pięknym widokiem na morze z tarasu.
W kilka minut spacerem jesteś na sklep spożywczy, piekarnia House i różnego rodzaju sklepy. Plaża jest szeroka, czysta i czystych wód.

Apartament całkowicie zalecane!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
4.5/5 - Dobry

Głównym atutem tego mieszkania jest to, że znajduje się on bezpośrednio na plaży i lokalizacja, doskonały widok.
Mieszkanie jest czyste, zadbane z wszystko, czego potrzebujesz. Basen jest idealnym miejscem na relaks i sprzyja leżeć na kanapie.
Wszystkie niezbędne usługi są dostępne w pobliżu. . To jest po raz pierwszy byliśmy w południowej części wyspy Fuerteventura, i nigdy nie jest za późno!
Wynajęliśmy miał dwa apartamenty, które należą do tego samego właściciela. Wakacje apartamenty domy są bardzo dobre.
My z przyjemnością, że polecamy to miejsce!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
5/5 - Wyśmienity

Dwadzieścia lat później, jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura.

W tym roku postanowiliśmy iść na południe i fascynuje nas plaż.
Zatrzymaliśmy się w dwa wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament posiada duży taras z widokiem na morze, komfortowe i wygodne, wyposażone we wszystko, co niezbędne, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz apartamentu. Tam znajduje się parking, blisko plaży i niemieckie kanały. Co więcej można prosić dla udanego urlopu.

Firma Microsoft zaleca, bo byliśmy tam bardzo szczęśliwi.

5/5 - Dobry

Przez dwadzieścia lat jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura. W tym roku postanowiliśmy iść na południe, i byliśmy fascynujące plaże.
Byliśmy w dwie wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament jest nowocześnie urządzone, wyposażone we wszystko co niezbędne przestronne, duży taras, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz domu. Ma garaż, niemieckie kanały i blisko do plaży.

Co więcej można prosić na miły wypoczynek. Polecamy, ponieważ byliśmy bardzo szczęśliwi.

4.5/5 - Błyszczący

Appartement jest wielki z naprawdę ładny i nowoczesny ozdoba i bardzo dobrze wyposażone.

Mieliśmy sporo grzeczności w dniu przyjazdu (woda, wino, komplet ręczników, ciastka, herbatę...). Czuliśmy się jak w domu!

Roberto jest bardzo dobrym gospodarzem, dostępne, obecny i życzliwe. On nie wahaj się działać jeśli tu są wszelki problem.

Marsaskala jest naprawdę ładne, dużo restauracji obok appartement i morze jest bardzo blisko.

Spędziliśmy wspaniałe wakacje!

Polecam ten appartement i hosta bez wahania. Roberto dziękuję!

Sabrina

W pobliżu mieszkaniaW pobliżu mieszkania © SabrinaS @CC
5/5 - Niezapomniany

Dom na York był bomba... I cieszył się mój pobyt Max ze względu na dostęp do miejsca, które było blisko centrum handlowego Eastgate, pokoje są przestronne i Wi-Fi jest bezpłatny na terenie całego obiektu.

BIG do domu na YORK!!!