WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

The last reviews

4/5 - Hojny

Małe mieszkanie, ale dobry zespół niezależnie od poziomu kuchni lub pamięci masowej.

Apartament znajduje się w pobliżu sklepów, restauracji i narciarskich z działa wyciąg krzesełkowy w pobliżu.

Tam jest odkryty Parking dla samochodów.

Kompetentna!

4.5/5 - Niezrównany

Ten dom się fale po wejściu; Możemy sy czuje się dobrze teraz.
Ogród był słoneczny! w lutym w południe! Hotel jest ciepły i przyjazny z mnóstwem porad i Bay o suma piękne.

Morzu plaży wanny jest dalej do stóp: Świetne!

5/5 - Wyśmienity

Byliśmy dwa dni ten dom to był raj dzięki człowiekowi jego statek jest wielki, zrobiliśmy surf jest idealny.
Dzięki ponownie do garnka pamiętamy Sadzarka SuperbeComme basen Jacuzzi jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia wkrótce

5/5 - Cudowny

To był doskonały domku. Spadła w miłości z nim i ponownie zarezerwowane w przyszłym roku. Wszystko o to było tak piękne. Bardzo dobra do zwiedzania jezior

Steve H.
Właściciele
16/02/2018
Droga Sue. Dziękuję za miłe komentarze. Jest to bardzo doceniane i dziękuję, także za rezerwację w tym roku. Zawsze upewniając się, że robimy to dobrze.
4/5 - Dobry

Christiane jest ciepły i przytulny hostessa ona do wymyślił Znakomity Tour na uboczu ponownie Dziękujemy i gratulujemy!

5/5 - Bardzo Odpowiedni

Nie byliśmy w Bretanii po raz pierwszy, ale to był nasz najlepszy pobyt do tej pory, ponieważ dom wydziela intensywny atmosfera bretońskiej. Kuchnia, gdzie można gotować naprawdę dobre i mnóstwo pokoju dla wszystkich, również na terenie znaleźć ciche miejsce. Dom jest wyposażony jako określony, istnieje jeszcze wiele szczegółów z oryginalnego stanu i daje przytulny nastrój. Plouha zachowuje wiele oryginalnych, to nadal nie tłum dużych miejscowości turystycznych i miejsc indywidualnych i sklepów. Kto przyjmuje jego rower, złapie rano wycieczka do bagietki jako poczucie relaksu. Właściciele są naprawdę ładne i przydatne, dostaniesz dobre wskazówki, jeśli chcesz je. Uzyskać dokładne wskazówki i ma intensywny kontakt nawet przed świętami. Faktycznie trzeba by tu jeszcze raz...!

relaksujący plażerelaksujący plaże © GabrieleV @CC
5/5 - Wyśmienity

Dziękujemy zarówno za wspaniałe wakacje. Pożary kominowe, piękno krajobrazu, otaczających piesze wycieczki

5/5 - Cudowny

Bardzo przyjemny pobyt, hotel dysponuje letnią rezydencję dużo zielone tereny na zewnątrz i parking jest bardzo wygodne, na plaży do dyspozycji w 3 minuty spacerem i istnieje wiele restauracji w pobliżu... Prosty, ale bardzo wygodne i funkcjonalne... Polecam go bardzo dużo w ogóle.

Moim zdaniem od apartamentu.Moim zdaniem od apartamentu. © RobertaBar @CC
4.5/5 - Bez Zarzutu

Domek pięknie położony, z pięknym widokiem na masyw Mont Blanc jest około 500 metrów spacerem od nice windą do byłej na lokalnej Rady, gdzie rozpocząć Kursy narciarskie dla dzieci i skąd połączenie z ogromną ski resort z Saint-Gervais i Megève. (Escape)

4/5 - Wyśmienity

Uprzejmość, życzliwość i piękne miejsce gdzie mieliśmy wspaniałe wakacje. Calasetta jest również gościnny kraj o silnych tradycjach Ligurii, łatwo integrują się z kulturą Sardynii, Zaczarowane miejsce i bogate w kulturze.

4.5/5 - Cudny

Domu, w którym są trzy domy, z pięknym dziedzińcem wspólnego, który w nocy staje się pokój spektakularny film ku czci nazwa domu kino. Ozdobiona wyszukanym smakiem, można znaleźć film fani mruga do wszystkich jej zakątków.
Przytłaczające Kolekcja filmów dostępna dla wszystkich. I książki są również niezbędne tytuły o siódmego art.
Musisz wgrać na dachu na bezchmurne noce. Trudno zapomnieć jest kontemplacja całkowicie gwiaździste niebo.
Spokój, ciepło, to wszystko i więcej, które znajdziesz w tym zakątku Południowej, idealne dla rodzin, par, samotny...
I nie zapomnij powiedzieć Powitanie wobec Mayte, alma mater wszystkich. Jego współczucie, jego pasji, jego znajomość regionu dodawane plus do pobytu. Pozwól sobie być poinformowany przez to. I, nie wahaj się, stać się.

Teresa M.
Właściciele
13/02/2018
Drogi Jose Maria, cieszymy się, że podobało ci się zarówno w La Casa del Cine w Níjar, jak iw La Casa del Cine, dziękujemy ci w szczególności za umożliwienie nam skupienia się na naszej miłości do kina, czasami nie zdajemy sobie sprawy z tego, co mamy. Mamy nadzieję, że znów Cię zobaczymy!
5/5 - Bardzo Dobrze

Apartament bardzo dobrze położony w centrum miasta. Czyszczenie, dekoracje i wyposażenie wyjątkowy, luksusowy. Leczenie produktem doskonałe własności. Miasta, czar, Salamanca zawsze zachwycony. Dobre doświadczenia, aby powtórzyć, gorąco polecam.

Czar nocy Salamancan.Czar nocy Salamancan. © RaulMSanchez @CC
Rocío S.
Właściciele
13/02/2018
Dziękuję bardzo za ocenę Raúl.

Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce w naszym Vacational Apartment La Rana de Salamanca.

Pozdrawiam i do zobaczenia
wkrótce.
Rocío Sendín.
4/5 - Bardzo Odpowiedni

Zatrzymaliśmy się na wspaniałe wakacje w villa Jador Fort Francji. Rzeczywiście jest idealną bazą wypadową, pozwala odwiedzić Północnej i Południowej, znajdując spokojny wieczór przy bardzo dużym basenie.

Opis pasuje w dowolnym punkcie na ogłoszenie tylko małe wyjaśnienie do poziomu dostępności. Rzeczywiście istnieje wielkie schody do poziomu willi, z której może drażnić niektórych ludzi. Byliśmy kilka, ale tam naprawdę jest dużo miejsca nawet dla 6 osób.

Zaleca się, nie ma problemu, właściciele są przyjazne, dostępne i dyskretny mieszkając na terenie.

Dziękujemy za gościnę.

Hugues i Sandrine DW

5/5 - Skończony

Spędziliśmy wspaniałe wakacje w ten apartament w mieście Mindelo. Nasi gospodarze wykonane bardzo serdecznie nas. Dom jest gustownie urządzone i dobrze wyposażone we wszystkie udogodnienia.

4/5 - Wielki

Rodzina 6 osób, w tym dziecko, maluch, a pies teściów i spędził tydzień koniec sierpnia 2017 w Mavro Lithari. Czuliśmy się bardzo dobrze w domu i okolicy, zaledwie kilkaset metrów, którą away plaże (piasek) w różnych zatoczek nadają się do pływania, kłamstwa i grając wspaniale, great beach barów, tawern i restauracji na nabrzeżu Możemy mieć docenione klimatyzacja w dwie sypialnie mała przekąska, ale także lunch lub kolację, w Dom i ogród werandzie w ogrodzie! Możesz ponownie!

4.5/5 - Bardzo Dobrze

Witam niedawno gościliśmy z moją rodziną w mieszkaniu żaba w Salamanca, miasto bardzo zalecane, aby odwiedzić (przynajmniej ja jestem w miłości z tego miasta i jego mieszkańców).

Miałem szczęście i przyjemny pobyt w apartamencie żaba, bardzo centralnie położony, 5 minut spacerem od Plaza Mayor, naprzeciwko z Artykuły spożywcze, apteka na stronie, w okolicy bardzo zróżnicowane, ekskluzywny i bardzo ciche.

Mieszkanie jest nowe, bardzo czyste, bardzo gustownie urządzony, ma możliwość wykorzystania (opcjonalnie) parking dla samochodów, aby poruszać się po mieście, nie jest konieczne do korzystania z pojazdu, mieszkanie jest idealne dla czterech osób, nie wszystko aby był przyjemny pobyt i właściciele bardzo przyjazny i pomocny na każdą potrzebę.

Byliśmy bardzo wygodne w te dni spędziliśmy w mieście, bez wątpienia, po powrocie do powtarzania w Salamanca apartment.

Pozdrowienia dla Rocio i jej mąż, gratulacje na smaku, dekoracji i organizacji salonu mieszkanie, a także jakość mebli, dziękuję za grzeczności.

Rocío S.
Właściciele
05/02/2018
Bardzo dziękuję z góry, za czas, który zabrała ci Sandra, aby dokonać oceny naszego wakacyjnego zakwaterowania La Rana de Salamanca, jestem bardzo wdzięczny.

Cieszę
się, że pobyt w naszym apartamencie znacznie przekroczył Twoje oczekiwania i mamy nadzieję, że wkrótce się spotkamy.

Pozdrowienia i wielkie dzięki.
Rocío Sendín.
4.5/5 - Bez Zarzutu

Świetny kurs, zaledwie 2 przecznice od plaży – zwłaszcza dwa baseny są świetne,

Mały basen - basen hierKleiner Mały basen - basen hierKleiner © Cub @CC
4/5 - Ekstra

Moje wakacje spędziłem w lipca 2017 r. Jednym słowem wielki. Oczywiście Pogoda jest ważnym czynnikiem, ale oprócz wszechobecne słońce w Toskanii, znalazłem go na Dom mobilny Sun naprawdę zmotywowani. Wyposażony w każdym komfortu i spokoju. I że za rozsądną kwotę. Więcej często przychodzę!

Pieter R.
Właściciele
05/02/2018
Dzięki za recenzję, my, jako Holendrzy, robimy, co w naszej mocy, aby zakwaterowanie było super miłe!
4/5 - Niezapomniany

Mamy wakacje góry. Mobile home było w porządku, Kemping świadczone dla naszych potrzeb, Viareggio jest naprawdę ładne miejsce. Dotyczy to całej Toskanii, który jest dobry z tego kempingu.

Pieter R.
Właściciele
05/02/2018
Dziękuję za odpowiedź i mam nadzieję, że ponownie przyjadę do Ciebie we Włoszech.
5/5 - Bez Zarzutu

Spędzamy tylko 1 noc w 'The House w lesie' i na pewno wrócimy tam jeszcze raz.

Jean-Pierre przywitała nas gorąco i czuliśmy w domu natychmiast, zwłaszcza dzięki ogień oświetlone w piecu, tylko zanim przyjechaliśmy.

Bądź pewny, nie jest to piec, który ogrzewa mieszkanie wyłącznie, grzejniki, więc nie, nie jest zimno i nie jest konieczne wstać w nocy go karmić.
Zdjęcia są zupełnie zgodne z rzeczywistością.
Jest to doskonała lokalizacja, bardzo ładne mieszkanie w którym nic nie brakuje.

Czyszczenia! Kuchnia bardzo dobrze wyposażona do gotowania posiłków i śniadania, wszystko jest w bardzo dobrym stanie i działa świetnie.

Salon z wielu Świetne, wygodne krzesła. Relaksujący i harmonijne ozdoba.

WiFi jest idealny, szybki i stabilny. Mały kącik office dobrych praktyk do pracy.

Kilka kroki prowadzą do sali strony. Oddzielne WC, łazienka z prysznicem i wanną. Bardzo wygodne łóżka, zasłony zaciemniające. Wielkiej nocy, dzięki spokój tego miejsca.

Parkowanie samochodu wewnątrz obiektu.

Podsumowując, całkowicie zadowolony z naszych przejście do 'The House w lesie'.

Dziękuję Jean-Pierre i nie zmieniaj niczego.

4.5/5 - Dobry

Mieliśmy wspaniałe wakacje w Lizbonie!

Adelina hosting pomógł sprawiają, że idealne. Wszystko jest dobry opis reklamy i udostępniamy w pełni poprzednich opinii o życzliwość i dostępność właściciela lokalu.

Oprócz przepisów w lodówce i prezenty (czekoladkami i bukietem kwiatów) dekoracji wnętrz jest elegancki i wytworny, z mnóstwem małych subtelne szczegóły, które odzwierciedlają pracę z miłością i troską.

Przykładem 'otrzymywać' Adelina Bravo i dziękuję!

5/5 - Cudowny

Jest to po raz trzeci, teraz, że wybieram "Siedem" jako miejsce wypoczynku.

Z tej góry wzroku panorama jest zapierające dech w piersiach. Ballady są liczne i kamienia jest Fantastyczny przewodnik, który dostosowuje się do każdego poziomu.
Hiszpania jest mniej niż godzinę. A morze jest nie dalej! Więc nigdy nie jesteśmy znudzeni.

W apartamencie jest dla dwóch osób. Nic nie brakuje. Atmosfera panujące tam jest zdrowy i kojące. Zawsze słonecznie.

Jestem bardzo zadowolony z mojego pobytu i wrócę. Polecam "Siedem" bez wahania.

Podziękowania dla moich Gości.

Rynek do puig estelle.Rynek do puig estelle. © CoralineLemal @CC
Punktu widzeniaPunktu widzenia © CoralineLemal @CC
Morze w sant Marti El empordiaMorze w sant Marti El empordia © CoralineLemal @CC
4.5/5 - Cudowny

Loft z tropikalnym ogrodem jest cudem.
Wielki zespół basen Jacuzzi noc w dzień i właściciel łodzi teraz poimprezować jeszcze raz dziękuję!

Byłem w tym hotelu 5 dni i mogę powiedzieć, że ten hotel najstraszniejszych hotel na świecie. Dużo, Mess bad usługi i ukradł pieniądze.

Możemy znaleźć przed zameldowaniem się w hoteluMożemy znaleźć przed zameldowaniem się w hotelu © ValeryF @CC
Możemy znaleźć w pokojuMożemy znaleźć w pokoju © ValeryF @CC
Cristina S.
Właściciele
15/11/2018
Dzień dobry Jestem właścicielem Villa Nordica, przeczytałem recenzję mojej nieruchomości, która nie jest zgodna z prawdą, ponieważ w okresie określonym przez panią, która dokonała oceny, nie miałem żadnych gości w domu również załączone zdjęcia nie są z mojej struktury, ponieważ nasze woda jest zawieszona i nie rozpoznaję płytek na drugim zdjęciu, ponieważ nasze apartamenty są wyposażone w parkiet, a nie w płytki, a te dwie rzeczy można łatwo sprawdzić ze zdjęć
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Dobrym wyborem na odprężające wakacje.

Mieszkanie jest czyste, przechowywane, kuchnia jest dobrze wyposażona.

Z balkonu jest bardzo ładny widok na zatokę z możliwością oglądania wschodu na śniadanie.
Leżaki dostępne są na plaży i miejsca do wypoczynku w cieniu.

Jest to miejsce, gdzie chcemy jeszcze wrócić.

Widok z plażyWidok z plaży © ValerianD @CC
Zatokę TivatZatokę Tivat © ValerianD @CC
Zachód słońca w porcie TivatZachód słońca w porcie Tivat © ValerianD @CC
4/5 - Cudowny

Idealne wakacje. Duży obszar z dużym basenem. Apartament był na parterze dysponuje pięknym tarasem z widokiem na basen. Apartament i basen są zawsze bardzo politi. Do dyspozycji Gości jest piękny ogród z drzew owocowych i warzyw. I bardzo szybko na morzu, a także w San Gimignano i Volterra. Luciano i doskonałym gospodarzem. Luciano jest zawsze do Państwa dyspozycji i zawsze ma uśmiech na twarzy. Jesteśmy 12 domu Milla razem z naszym synem. Nasz syn wieku 10 miesięcy, kiedy byliśmy tam po raz pierwszy. Przejdę teraz 13 lat. Że 's dlaczego czujemy się bardzo mile widziane i mamy się dawno temu. Jesteśmy z Niemiec i zawsze jesteśmy szczęśliwi do zwrotu. Co roku nasz syn nie widzi raz pojechać na wakacje z Luciano. Miłość, duży basen i morze (i Pizza :-)), kiedy jesteśmy tam i jako rodzina i wraca do domu.

Luciano C.
Właściciele
30/01/2018
Drodzy przyjaciele;
Dziękuję za piękne słowa, które napisałeś o Casa Milla io nas. Zawsze cieszę się, że jesteś tutaj i widzisz, że Julian przywiązał
się do domu i nas. Uważamy go za niemieckiego siostrzeńca i cieszymy się, że każdego roku dorasta i staje się małym człowiekiem. Jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia w lipcu. Luciano i wszystkie nasze rodziny.
5/5 - Wyśmienity

Doskonałym miejscem na spokojny wypoczynek, pomiędzy morzem i górami, Anne i Pierre są urocze i uprzejmy hostów.

Mieszkanie jest idealnie położony, blisko sklepów. W okolicy jest ładne i ciche. Zakwaterowanie jest komfortowe, dobrze wyposażone.

Widok z góry i balkonem od strony południowej są plus.

Firma Microsoft zaleca tej z zamkniętymi oczami!

5/5 - Skończony

Jak tylko przyjechaliśmy, nie mieliśmy czasu dzwonka, Adelina możemy aattendait.

Resztę pobytu był wyraźny to troska stałe i dyskretny. Nasze hostessy i jej mąż przygotowali nam pełne ultra dla zwiedzanie, zakupy, Znajdź post, korzystać z transportu publicznego...

Jest Apartament bardzo komfortowy zgodny z opisem, ale nie jest to, co powiedział to uwage naszych Gości: owoców, soku, masło, i herbat ziołowych, dżem, kwiaty, duże biblioteki.

Tylko żal umysł będzie znaleźć coś na co narzekać!
Lokalizacja jest idealna dotrzeć do wszystkich zakątków miasta środkami transportu publicznego bardzo blisko.

40 lat na wynajem w całej Europie jeszcze nigdy nie skorzystali z doskonałą jakość/cena. Można wypożyczyć z ufnością.

5/5 - Cudny

Byliśmy Gośćmi w 2016 i muszę powiedzieć, że otrzymaliśmy wielki traktowania Pines panów przydatność i uprzejmości.

Miejsce jest piękne i optymalne dla rodziny ze względu na bliskość do morza. Costa rei jest bardzo ładne miejsce, choć mały, plaża jest idealna dla dzieci.

Mamy nadzieję, że powrót.

Ładny ogródŁadny ogród © CarloPar @CC
DomyDomy © CarloPar @CC
4.5/5 - Sensacyjny

Nasz drugi raz w hotelu villa. Tym razem mieliśmy korzystanie z nowych (od naszego ostatniego pobytu) sypialnia wieży, który był idealny dla nas, jak jechaliśmy z naszym synem i jego rodziną, co oznaczało mieli cała strona do willi do siebie i mieliśmy gdzieś ciche do odwrotu!
Villa jest dobrze wyposażony i było dokładnie tak, jak stwierdził w literaturze.

Całym sercem polecam villa aby każdy, kto chce relaksujący wypoczynek w pięknej scenerii. Na pewno potrzebujesz samochodu do zwiedzania okolicy i potężny jeden się na strome wzgórza.

Właściciele bardzo pomocne. Doskonały i nadzieję tam wrócić wkrótce.

Zdjęcie z pól ryżowych tuż poniżej willi, gdzie znaleźliśmy wiele wspaniałych spacerów.Zdjęcie z pól ryżowych tuż poniżej willi, gdzie znaleźliśmy wiele wspaniałych spacerów. © paulmich @CC
Spektakularny zachód słońca z tarasu na dachu sypialnia  Spektakularny zachód słońca z tarasu na dachu sypialnia © paulmich @CC
Michele S.
Właściciele
26/01/2018
Wielkie dzięki za tę cudowną recenzję, staramy się, aby twoje wakacje były jak najbardziej przyjemne i relaksujące, i miło jest wiedzieć, że to doceniane! Czekamy na Ciebie w przyszłości.
5/5 - Skończony

Po pierwsze Vivi i Gary bardzo dziękuję za wspaniałą gościnność, którą Ci zaproponował mi w czasie mojego pobytu!
Mogę tylko powiedzieć dobre rzeczy o mieszkanie i obszar, w którym znajduje się Apartament. W ciągu dnia można podziwiać ładne plaże blue z wonderfall i czysta woda i w nocy jest wiele lokali: liczne restauracje i bary, które można wybrać, aby przejść do. Ważne, że trzeba wszystko jest max 5 minut. samochodem.

Jego idealne miejsce dla ludzi, którzy po prostu chcą się zrelaksować i zapomnieć o wszystkich stresu od normalnej codzienności.

Ponownie Dziękuję bardzo. Jestem już doczekać do odwiedzenia Grecji i to miejsce ponownie!

5/5 - Skończony

Trzeci z rzędu spędziliśmy wakacje w Casa Milla.
Dobre czyste wygodne struktury, przynależności, części wspólnych skrupulatny w szczegóły, ładny basen, oświetlony w nocy i nie tyle ogród i Sad dostępne dla urlopowiczów.

W 5/10 minut na różne plaże, a także centra handlowe i restauracje.

Ale bardziej gwiazda Casa Milla pobiera dzięki Luciano, właściciel, zawsze uprzejmy i pomocny i zawsze z uśmiechem i wesoły wyraz dla każdego.

ApartamentyApartamenty © Grefra @CC
BasenBasen © Grefra @CC
Luciano C.
Właściciele
26/01/2018
Dzięki za miłe słowa, to przyjemność gościć ludzi takich jak Ty, do zobaczenia wkrótce! pozdrowienia
LUCIANO
5/5 - Skończony

Wokół wielkie święto! Dużo słońca, ciepła i relaks. Dla aktywnych istnieje wiele sposobów, na rowerze lub kajakarstwo, piesze wycieczki itp... Ten spacer przez rolnika rynków w różnych miastach, w okolicy piękne!

Serwis i pomoc 1A, bardzo miła obsługa.

Dom ogród sama zaproszenia tylko po to, aby czuć się dobrze. Zdobią wiele miłości, możemy znaleźć klasy.

Wszystko w sercu podczas wakacji, wrócimy.

5/5 - Wyśmienity

Nie mogłem powiedzieć, oprócz mianowanego, a w rzeczywistości jedyne co można zrobić, to wrócić pod koniec czerwca z rodziną i przyjaciółmi.

Sardynii maskaSardynii maska © MoreiraJ @CC
Sardynii maskaSardynii maska © MoreiraJ @CC
Giorgio C.
Właściciele
25/01/2018
Cześć Juliana.
Do zobaczenia wkrótce w czerwcu!
Pocałunki dla wszystkich.
5/5 - Niezrównany

Wielką życzliwością właścicieli. Piękny odkrycie natury Pirenejów i bogactwo historii przez wsie, zabytki, klasztory,... z dodane produkty regionalne: czas wiśni i jakości lokalnego wina i obfitości!
Apartament bardzo ładny i funkcjonalny dla dwóch osób.

4.5/5 - Ekstra

Spędził 2 tygodnie w La Linbrisanne i były bardzo mile widziane przez dwóch właścicieli.

Mieliśmy sporo rzeczy golf z nami i byli zadowoleni, my może zaparkować blisko wejścia.
Dom posiada dobrą atmosferę z wielu autentyczne elementy oryginalnej rezydencji wiejskiej. To z pewnością nie standardowe dom z jego wnętrza i było prawidłowe.

Krótko mówiąc, cieszymy się obszaru, są smaczne poszedł zakupy w Maastricht i Akwizgranu, a zwłaszcza leniwy przeczytać książkę ładne na przestronnym tarasie przy kieliszku pysznego wina przez całą dobę przez pięć.

5/5 - Okazały

Od 2000 roku spędzić wakacje w residence ARINELLA, co najmniej jeden lub dwa razy w roku i odpocząć to bardzo dobrze, ponieważ obiekt jest usytuowany w pobliżu plaży z połączenia kolejowe do Calvi lub LʼÎle-Rousse.

W nocy, jest całkowicie spokojni i można spać prawie lepiej niż w domu. Ośrodek jest dobrze utrzymany, komfort wzrasta z roku na rok.

W obiekcie residence ARINELLA absolutnie jest zalecane.

Widok na cytadelę CalviWidok na cytadelę Calvi © DietmarK @CC
Szukam Punta CaldanuSzukam Punta Caldanu © DietmarK @CC
Półwysep La RevellataPółwysep La Revellata © DietmarK @CC
Zatokę CalviZatokę Calvi © DietmarK @CC
Zatokę PortoZatokę Porto © DietmarK @CC
5/5 - Ekstra

Ten apartamentowy miał wszystko, co potrzebne i był bezpośrednio na plaży.

Na pewno wrócimy.

5/5 - Godny Uwagi

Apartament, piękna pogoda, mili właściciele i ładne sąsiadów!

Przepis na idealne wakacje...

5/5 - Wyśmienity

Willa jest bardzo ładne, tam jest dużo miejsca wewnątrz i na zewnątrz jest bardzo dobry na rodzinne wakacje.
Wieś jest bardzo cichy, Lagoa de Óbidos jest tylko po to, aby przeczytać kilka km. komplementy do właściciela, bo zawsze był bardzo przyjazny

Nelson G.
Właściciele
24/01/2018
Dziękuję, panie Joaquim,
Zawsze jesteś mile widziany w Villa Gonçalo.
5/5 - Ekstra

Byliśmy wszyscy, rodziny, dzieci i rodzina bardzo wygodne, z wszelkiego rodzaju herbaty w domu i wspaniały widok.

Oczywiście, urbanizacja, ma wszystko, basen, spa, plac zabaw dla dzieci, kort tenisowy, squash... Nawet restauracja, latem...

GORĄCO POLECAM... Powtórzyć jak najszybciej...

Widok z sypialniWidok z sypialni © JOSEABALSERANTES @CC
Widok z salonu przez nocWidok z salonu przez noc © JOSEABALSERANTES @CC
4.5/5 - Ekstra

Wynajęliśmy ten domek dla 8 miesięcy, jak budujemy nasz dom.
To było wielkie szczęście żyjemy w ten piękny duży domek schludny i bardzo ciepłe, jako właściciele. Dekoracji został wybrany z rozkoszy i wiele smaków według sztuki feng-shui.

Krótko mówiąc bous zaleca, ten domek!

5/5 - Niezrównany

Kochaliśmy się, żyjących w tym pięknym domu. Miejsce jest Świetne, a właściciele są bardzo gościnni.

Wynajęliśmy go na 8 miesięcy, ponieważ mój mąż i miesięcy, do budowy naszego domu.

Ten dom został urządzony w bardzo ciepły i przyjazny sposób.

Naprawdę polecamy ten domek, jest to ciche i relaksujące miejsce.

5/5 - Sensacyjny

Wspaniałe wakacje z naszych nastolatków w przytulne typem colonial villa.

Dom był więcej niż serdeczne z dozorcy i jego żona: koktajl i babeczki localeux, samoussa, ciasto chilli.

Chłopcy korzystali codziennie z ich maski i fajki morskich funduszy.

Guardian's brat zabrał nas, gdy możemy prosić go na różne plaże i zorganizował nam cztery wyjścia. Naprawdę świetne, trzeba wynająć samochód.

W okolicy jest dość typowe dla dobre wspomnienia, tak, że przed wyjazdem, byliśmy w hotelu 5 * w Blue Bay dobrze nudne.

OgródOgród © Josephine565 @CC
5/5 - Niezrównany

Mieszkaliśmy w Mala Boutique w styczniu i było naprawdę miło.
Wyspa jest piękna i bikini plaża znajduje się w pobliżu hotelu.
Oferują one codzienne wycieczki. zajęliśmy 3 wycieczki również się nam zorganizować przeniesienie z powrotem na lotnisko

Dhangethi bikini plaża Dhangethi bikini plaża © LubaL @CC
5/5 - Cudny

Zapraszamy rodziny, wygodna domu i spokojnej okolicy.

Na pewno wrócimy

4.5/5 - Wyśmienity

Byliśmy tutaj w luty 2017. Jesteśmy nadal w miłości z tego domu i szuka podobnych zakwaterowanie. To było gustownie.
Czuliśmy się prawo w domu. Otrzymaliśmy były z domowe ciasto w ciepły dom. Delicious, te dwa pożary. Cieszą się.

Możemy wybrać nigdy dla tej samej zakwaterowanie lub środowiska, ale jeśli mielibyśmy zrobić następnie udaliśmy się tutaj na pewno.

Dobry start gotować w dobrze wyposażonej kuchni.Dobry start gotować w dobrze wyposażonej kuchni. © AnnekeMaessen @CC
5/5 - Okazały

Nowoczesny, czysty, duży i komfortowy apartament, wracaliśmy z powrotem szybko.

Dzięki

Widok z balkonuWidok z balkonu © LOGANG @CC
4.5/5 - Ekstra

Mieliśmy bardzo miły pobyt w willi, bardzo czyste.

Dzięki za te pyszne posiłki lokalne i te soczyste Homar przygotowane przez Flavio i serwowane przez Tania i Victor.

Zobacz, że wkrótce może być, bez środków pieniężnych!

Dzięki Tania dla salsy.

Odkryj całkowicie.

Maryse i Jean-Manuel, Sylvie i Poly, Antonia i José, Fatima i Antonio.

4.5/5 - Niezrównany

Mieszka sobie w Paryżu i przyjaciele zwiedzania kopalni, potrzebowaliśmy większe miejsce dla nich się zatrzymać i spełnienia. Marta miejsce było naprawdę miło i bardzo przytulny, idealny dla nas. Obszar jest Świetne! Również bardzo dobrze podłączone do wszystkich części Paryża. Będziemy trzymać ten adres i moich znajomych będzie z powrotem jak najszybciej.
Dziękuję, Marta!

4.5/5 - Hojny

Apartament bardzo piękne, nowoczesne i bardzo sympatyczni właściciele. również znajduje się w środku impressionater i niezwykle pięknej przyrody! poziome spokojnej i malowniczej okolicy na skraju lasu i tak centralnego (tylko 3 min spacerem w kurniku, post).

Wokół idealny!

na progu na szlak pochodzą, która prowadzi do tego wspaniałe widoki! Echt top!na progu na szlak pochodzą, która prowadzi do tego wspaniałe widoki! Echt top! © cs1188 @CC
autobus jest jednym super szybki (10 minut) w głównych ośrodków (np. tu narciarstwo na corviglia)autobus jest jednym super szybki (10 minut) w głównych ośrodków (np. tu narciarstwo na corviglia) © cs1188 @CC
5/5 - Wyśmienity

Jest to zdecydowanie najlepszy hostel, które kiedykolwiek przebywał w!
Tak miła i bardzo towarzyski, pokoje i łazienki są czyste.
Tam jest wliczone w cenę śniadanie i bezpłatną kolację wspólny każdego dnia, który możesz zalogować się do; Nie wiem inne hostel, który oferuje tego.

Mają one PS4 z wielu gier, takich jak fifa 18, konto netflix, sky TV, kino i sportowe i do góry go wszystkie TV ogromne 70'' do najbardziej o tym wszystkim.

Ja deffo będzie z powrotem!

ŚniadanieŚniadanie © SD33 @CC
4.5/5 - Godny Uwagi

Właśnie wróciliśmy z tygodnia w Monticello, wielki tydzień. "casuccia" Dom jest bardzo ładne, czyste, wygodne. Dobrze umieszczone w wiosce, polecam Ci tam.

J.Pisson Paryż

3/5 - Poprawny

Dom nie jest nowy, ale bardzo czysty i dobry tego. Plaży zaledwie kilka kroków od domu, ale nie dla małych dzieci podczas wietrznych. W ogóle wszystkie plaże na Exuma są idealne i potrzeba zaledwie kilka minut, aby je. Istnieje mnóstwo bakalii z datami "zużyć" w lodówce. Host jest przyjazny, pomocny. Ale! Należy pamiętać, zobaczysz je wszędzie i za każdym razem. Dostali w domu wszystko, co tylko mamy się sprawdzić. Dostał nawet w sypialni, kiedy moja żona i córka spali i obudził ją. Sprawdź się w 10: 00.

Rust teens in refrigerator.Rust teens in refrigerator. © GolikR @CC
Poza okres ważności.Poza okres ważności. © GolikR @CC
5/5 - Hojny

Ponton na końcu tarasu pozwala zacumować łódkę.
Na zewnątrz lato kuchnia jest idealnym miejscem do zabawy przyjaciół.
Właściciel jest dostępny 24/24 przez mail lub telefon i pokroić na 4 do zaspokoić nasze potrzeby.
Basen jest na końcu ogrodu i parkingu jest zabezpieczony ogrodzenia elektrycznego.

Doskonały pobyt w ciągu 70 lat mojej żony!

Polecam :-)

Mireille M.
Właściciele
16/01/2018
Dziękuję i najlepsze życzenia na ten nowy rok!
5/5 - Błyszczący

Co za przyjemność, aby zadokować naszej łodzi w prywatnym molo, która wychodzi na tarasie domu.
Udało nam się cieszyć każdego dnia letnia kuchnia z lodówką i grilla plancha i Fantastyczny taras częściowo zacienione.
Basen jest bardzo czyste, ciepłe i spokojne miejsca do spania w słońcu. W pokojach znajduje się telewizor! Niewielki taras z naszego domu, gdzie wzięliśmy nasze śniadanie w promieniach słońca.
Kuchnia jest bardzo dobrze wyposażone w niezbędny sprzęt.
Zatrzymamy się w tym miejscu wielki!

Początkowo domu, udało nam się odkryć wspaniałe miejsca nad morzem!Początkowo domu, udało nam się odkryć wspaniałe miejsca nad morzem! © robinet @CC
Mireille M.
Właściciele
16/01/2018
Dziękuję, Sir, nie mogę się doczekać, aby cię tam znowu powitać!
5/5 - Wielki

Mnie i mojej rodziny rezerwacja dwa wspaniałe wille, I pozostał w Diamond villa, i co można powiedzieć o to fantastyczne doświadczenie.

Jacuzzi, dwa baseny wielkie, wspaniałe zachody słońca z naszego ganki, przyjazny personel, a przede wszystkim bardzo czyste.

Miejsce oferuje ciche zakwaterowanie, idealne na relaks i bardzo blisko miejscowości Oia poprzez łatwe przejście piesze. Także wille były bardzo wygodne, z dużą ilością miejsca.

Zwrócimy latem przyszłego roku, i to na pewno.

Marcos K.
Właściciele
16/01/2018
Dziękuję bardzo za miłe słowa. Z przyjemnością spodziewamy się, że zatrzymasz się w "OIA SUNSET VILLAS", kiedy tylko zechcesz.
4.5/5 - Cudny

Umówiliśmy tego pobytu szczególnie cieszyć Sardynia, bez których było zbyt wielu turystów.
Turystów każdego dnia możemy zmienić trasę, ale na pewno musimy wspomnieć o drogach w górach (szpilki), Osini i Ulassai. Świetne!
Teraz każdy, kto zna Sardynia może zaoferować, że wiesz wszystko i zwłaszcza wybór pomiędzy morzem i górami w zaledwie 30.
Wkładam płytkę ładne culurgiones, kawałek "porceddu", Cannonau, Seadas i dużo, dużo więcej i jest natychmiast delirium.
Przytulić do tych, którzy był tak łaskawy dla nas i daje nam "prawo" prosto.
Elen, Franciszek i całej grupy.

Spróbuj i Złap mnie, jeśli riuscite... eh... eh... eh.Spróbuj i Złap mnie, jeśli riuscite... eh... eh... eh. © MarcoMiele @CC
ŁadneŁadne © MarcoMiele @CC
Giorgio C.
Właściciele
16/01/2018
Jeszcze raz dziękuję za twój powrót.
Zawsze chętnie przyjmujemy Ciebie i Twoich znajomych.
Do zobaczenia wkrótce.
Giorgio i rodzina.
5/5 - Niezapomniany

Komfortowy Apartament, odnowione i wyposażone w dobrze!
Mieszkanie jest bardzo funkcjonalne, czyste i urządzone ze smakiem.

Zobacz Moorea jest wyjątkowy... jeden na przystani Taina jest magiczne! Jaki piękny zachód słońca nocnej...

Wszystkie sklepy są w bezpośrednim sąsiedztwie i gościnność Magali, który zapewnia doskonałe utrzymanie mieszkania jest bardzo miły i uczynny.

Widok z apartamentu wieczorem Widok z apartamentu wieczorem © JuliaRa @CC
Eliana L.
Właściciele
16/01/2018
Wow, dziękuję Julie, za ten piękny komentarz, byłem zachwycony spotkaniem z tobą, uczestniczenia w twoim szczęściu.
5/5 - Doskonały

Oceny i tak uwagi mówią same za siebie!

Jeszcze raz dziękuję.

Relaks w środku lasu

4/5 - Wielki

Castelnuovo Dei Sabbioni: Cieszył się tydzień z kilkoma przyjaciółmi w wielkim domu Jo i Tonny! Piękna lokalizacja, miło wrócić po wycieczki, ale również bardzo przyjemnie się przenieść z tarasu jednej do drugiej, aby zrelaksować się przy basenie lub wannie lub po prostu podziwiać widok na dolinę rzeki Arno. Wtedy nie mówimy o wspaniałe powitanie z pyszne domowe przekąski (Cóż, przekąski, bardzo dużo jedzenia, po to jest niemożliwe). Dom posiada wszystkie udogodnienia, bardzo uroczy meble, wielkie łóżka, idealne!
Hosta Jo wie dużo o obszarze i daje wskazówki na drogę, gdzie na pewno trzeba spojrzeć. W skrócie: bardzo miłe wakacje w pięknym otoczeniu.

5/5 - Wielki

Bardzo fajny zestaw domów z wielu postaci i w stylu regionu, która może pomieścić 40 osób.
Dobra lokalizacja, blisko zabytków i Sarlat.
Ozdobą domu jest miłe.
Sympatyczni właściciele bardzo pomocne.
Kuchnia wysokiej jakości lokalnych produktów.
Wyjątkowy pamięci o naszej rocznicy. Bardzo polecam!

Michèle G.
Właściciele
13/01/2018
Co za radość wiedzieć, że byłeś w pełni zadowolony ze swojego urodzinowego weekendu.
Właśnie dlatego staramy się robić najlepiej.
Bardzo dziękuję i cieszę
się, mogąc cię znowu zobaczyć na kolejny pobyt w Périgord Noir;
Życzymy Wam bardzo szczęśliwego Nowego Roku 2018.

serdecznie

Michèle i Jean Pierre Gauderlot
5/5 - Sensacyjny

Świetna lokalizacja, komfortowy dom idealny na spacery piękny dom nowa łazienka fantastycznym tarasem mieszczącą w nzeker letnim warto veelmte zrobić w obszarze z efhte bergklasiekers.

Miło po całym dniu wędrówkiMiło po całym dniu wędrówki © Jaap @CC
Śniadanie na tarasieŚniadanie na tarasie © Jaap @CC
Mont BlancMont Blanc © Jaap @CC
4/5 - Skończony

Bardzo ładne mieszkanie do nowoczesnych standardów, bardzo cichy i dobrze położony.
Apartament znajduje się w Nicei i spokojnej okolicy.
Pobliska plaża dla dzieci jest to zdecydowany plus.

Pobliska plażaPobliska plaża © ArcosJ @CC
4/5 - Cudowny

Okolica jest bardzo cicha, bardzo ładne Strona główna z jego duże zadaszonej werandzie. Woluminy są duże i bardzo przyjazny właściciel.

Mieliśmy bardzo miły pobyt.

4.5/5 - Wzniosły

Byłam u mojego męża i dzieci, w tym piękne mieszkanie, całkowicie nowe i nowoczesne, wyposażone w każdy komfortowe. Widok z tarasu jest spektakularny, szkoda, nie będąc w stanie wykorzystać z powodu zimy.

Cristina, właściciel przywitał nas z życzliwością i profesjonalizm, pozostawiając nam butelkę prosecco!

Na pewno wróci!

5/5 - Skończony

Już kilka razy zostało złożone w domu kino Nijar, ostatnio w marcu i jeśli to jest dobre miejsce, aby zgubić i cieszyć się jej spokoju, pobliskie plaże, działań, ich filmu noce i przyjęcia przy grillu oraz oczywiście jego gastronomia.

Dzięki Mayte gościć nie wskazany wiele działań, które możemy zrobić i w specjalnych przez jego polecamy wycieczkę Almeria nam nieznane i odkrycie jego Dom motyli.

Wrócimy.

Ta Sałatka bardzo bogaty!Ta Sałatka bardzo bogaty! © ConsueloSA @CC
Zobacz wpis puera już daje mi komfortZobacz wpis puera już daje mi komfort © ConsueloSA @CC
Teresa M.
Właściciele
11/01/2018
Chelo, dzięki Wam za odwiedzenie nas, za wybranie nas, abyście napełnili nas swoją radością, pragnieniem dzielenia się, życia, śmiechu. Z niecierpliwością oczekujemy na pokazanie i "wypicie" wielu filmów na dziedzińcu Casa del Cine. Bądź dokądkolwiek pójdziesz, wróć!
5/5 - Hojny

Piękny dom. Mieliśmy fenomenalny z dzieci i sprzęt do grillowania na dziedzińcu.

Bucearo i fajka spektakularnych plaż i mnóstwo atrakcji do zrobienia wokół.

Wkrótce wrócimy.

Teresa M.
Właściciele
11/01/2018
Gloria, dziękujemy za odwiedzenie nas wraz z rodziną i cenimy nas: w Casa del Cine zawsze czekamy na Ciebie, abyśmy żyli nowymi "filmami", z otwartymi zakończeniami, gdzie dołączać argumenty i chwile z Cabo Azulem za jego morze, którego nie można zapomnieć. Do zobaczenia! Mayte!
4/5 - Wielki

Doskonała lokalizacja, komfortowy i przyjemny pobyt z dystrybucji i dekoracji.

Polecam go w 100%

... Widok na morze plastikowe z dachu... Widok na morze plastikowe z dachu © Mpvalper @CC
Teresa M.
Właściciele
11/01/2018
Mari Paz bardzo dziękuję za wybranie CasadelCine jako "głównej siedziby", aby odwiedzić i cieszyć się otoczeniem Parku Przyrody Cabo de Gata Níjar. Do końca życia, Mayte
5/5 - Wzniosły

Idealnym miejscem do spędzenia z rodziny i udział na kilka dni to piękny dom z jego mieszkańców i sąsiadów. Nas... moja córka i I... podzielić się nim z właściciela i jego rodziny i były one... spokój i specjalne dni zabawy.

Mamy nadzieję powtórzyć

Teresa M.
Właściciele
11/01/2018
Monica z przyjemnością wspomina twoją wizytę, gry z dziećmi, koncert, na który poszliśmy i ogólnie, całe "życie", w którym żyjemy w tym cudownym miejscu na świecie, czyli CasadelCine w Níjar. Dziękujemy za wyrażenie opinii, która pomoże nam wypełniać nasze przestrzenie wspólnych historii.
Uścisk, Mayte i Saul
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Mieliśmy zarezerwowane Dom wakacyjny w maju i byli pod wrażeniem lokalizacji i piękne meble.
Wszystkie piękne, piaszczyste plaże są w niewielkiej odległości. Turystyczne miasta Pula jest oddalony o zaledwie kilka km.
Miał udane wakacje w domku i może polecić.

Piękne plaże ChiaPiękne plaże Chia © CANCRO @CC
4.5/5 - Ekstra

Très bon séjour dans l'appartement ce cette belle villa avec très beau jardin.

Cette location de vacances est proche de toutes commodités.

Super accueil du propriètaire !

Wanny z Couloubret polecamWanny z Couloubret polecam © ValerR @CC
5/5 - Bez Zarzutu

Bardzo zadowoleni z naszego pobytu ładne mieszkanie nowocześnie urządzone ze smakiem.
Lokalizacja: nie samochodu potrzebne.
Bardzo ładny widok z pokoju i pobyt na górze.
Wielki dom!

Polecam bez wahania.
Dziękuję

Thermes - wielki rodzinny ośrodek narciarskiThermes - wielki rodzinny ośrodek narciarski © ValerR @CC
5/5 - Bardzo Dobrze

Dom, komfort, basen, środowiska, słodycz jest prelacer w miejscu marzenie!

5/5 - Bardzo Dobrze

Super ładne Bungalow z pięknymi widokami. Zawsze warto wycieczkę!

Sardynia wakacje 2017Sardynia wakacje 2017 © Sardegna @CC
5/5 - Skończony

Doskonałym miejscem na rodzinne wakacje. Niesamowita atmosfera, piękny ogród i taras, mamy grilla... Co to jest super o rogu mają supermarket i nie ładne relikt. I wszędzie czuć zapach morza...

5/5 - Dobry

Doszliśmy do Alexandra David Neel, i znaleźliśmy wiele bogactwa, piesze wycieczki, geologii i Sztuka ziemi z Andy Goldsworthy

Galabre torrent się latem tego rokuGalabre torrent się latem tego roku © JackyC @CC
Śmieszne Robines krajobrazŚmieszne Robines krajobraz © JackyC @CC
4/5 - Godny Uwagi

Bardzo komfortowy apartament, bardzo dobrze rozplanowane z ładnym widokiem gór i toru. Doszliśmy do 4 osób dorosłych i 1 dziecka bez obaw. Właściciel jest bardzo przychylne i uroczy. Rekomenduj.

4.5/5 - Niezrównany

Świetna lokalizacja, cichy i blisko plaż.
Dom jest piękny, doskonały gościnność, polecam.

4/5 - Ekstra

Apartament bardzo dobrze bazę wypadową do zwiedzania zabytkowego centrum Sewilli.
Zakwaterowanie jest dobrze wyposażone i komfortowe.
Właściciele są bardzo gościnni.

Jest wynajem polecam.

5/5 - Cudny

Wycieczka do delfinarium w piękne miejsce, idealne na relaks i spokój i zielone tereny.

Dużo dzieci korzystają ich dni zabawy w kabinie, w basenie, swing lub różnych atrakcji.

Szczególną uwagę do Christophe i jego syn Julien, zawsze gotowi dzielić się swoją wiedzą i udostępniamy ich dobry nastrój.

Wkrótce mam nadzieję!

Basen dla dzieci, z pięknym widokiem!Basen dla dzieci, z pięknym widokiem! © Francoise75 @CC
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

To był doskonały wypoczynek w ten piękny apartament. Bardzo czyste, ciche, słoneczne i bardzo dobrze położony. Kilka minut tylko z linii metra lub autobusu, które bardzo szybko przynoszą do Rossio nerwów centrum stolicy.

Ale szczególnie Adelina hostessa pełnej uwagi dla swoich lokatorów. Miękkie ręczniki, szampon, żel pod prysznic, itp... Wreszcie, wszystko tam jest.
Oprócz małych grzeczności czekali na nas i nie jest często znaleźć piękny dom.
Mieliśmy nawet mały prezent z okazji nowego roku!

Tak jeśli go odwiedzić Lizbona, i ma tak wiele do zobaczenia, zapraszam na żywo w domu Adelina. Podobnie jak nas będą zadowoleni i mieć wspaniałe wakacje.

Adelina mówi Znakomity francuski.