WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

The last reviews

4.5/5 - Sensacyjny

To proste, wszystko tam jest! Ten domek jest trafnie nazwany, czuje się dobrze.

Właściciel jest niezwykły zarówno przez jego odbioru przez jego życzliwości.

Ponadto zna jego obszar i będzie bardzo dobra Rada.

Odkryj książki do akcji.

Bertrand B.
Właściciele
01/08/2017
Sabine dziękuję za ten miły komentarz i tak szybko, mam nadzieję, do zobaczenia w naszym pięknym górskim High Alpine!
4/5 - Bardzo Dobrze

Dobrze utrzymany, czysty i schludny apartament. Taras jest wielki i oferuje piękny widok na morze. Kuchnia jest czyste i w pełni wyposażone.

Telewizja ma niemieckich i międzynarodowych kanałów. Bezprzewodowa sieć LAN działa przy wysokiej prędkości.

On ma duży parking przed drzwiami. Apartament znajduje się kilka minut spacerem do plaży, sklepów, centrów handlowych, banków, wynajem samochodów, supermarket, restauracje oraz rozrywki.

Dla nas to był miły wypoczynek!

5/5 - Cudny

Spędziliśmy bardzo miły wypoczynek z rodziną. To miejsce jest po prostu piękne! Willa jest piękne i dobrze wyposażone, dekoracji jest ciepło z pięknym ogrodem i basenem.

Bardzo dziękuję za te niezapomniane wakacje.

4.5/5 - Sensacyjny

Doskonałe mieszkanie, które odpowiada na zdjęciach. Jest bardzo dobrze położony, blisko do wszystkiego. Na plaży Ribeira d'Ilhas jest tuż przed nami. Jesteśmy bardzo zadowoleni widząc qu'Ericeira to nie tylko obszar plaży i surfować, ale wieś rozwinięte i pełne życia. Carla właściciel przyjął nas bardzo dobrze, że przekazane nam ciekawe miejsca do odwiedzenia i powiedziała nam, gdzie były wszystkie udogodnienia. Ona była zawsze dostępna. Cieszyliśmy się także uwagę Carla, który pozostawił nam ciasto, kawa i herbata szczęki naszego przyjazdu, ponieważ przyjechaliśmy późno. Dziękuję!

Carla F.
Właściciele
30/07/2017
Cieszę się, że podoba Ci się to, dla mnie to był zaszczyt mieć otrzymaniu. Moim celem jest, aby przekraczać oczekiwania moich gości. Moja nagroda jest, aby spędzić święta i weekendy niezapomniany weekend w tym bela vila. Dziękuję i do następnego!.
5/5 - Niezapomniany

Komfortowy Apartament, odnowione i wyposażone w dobrze!
Mieszkanie jest bardzo funkcjonalne, czyste i urządzone ze smakiem.

Zobacz Moorea jest wyjątkowy... jeden na przystani Taina jest magiczne! Jaki piękny zachód słońca nocnej...

Wszystkie sklepy są w bezpośrednim sąsiedztwie i gościnność Magali, który zapewnia doskonałe utrzymanie mieszkania jest bardzo miły i uczynny.

Widok z apartamentu wieczorem Widok z apartamentu wieczorem © JuliaRa @CC

Biegać ten dom!
Lotu, (illa przypisane w dniu przyjazdu w sam obiekt, ale różni się od proponowanych w ad...) brak higieny, molestowanie przez właściciela na miejscu, obowiązkową interwencję policji, aby rozwiązać sytuację... wyzwisk, nie do przyjęcia postawy właściciela i warunki mieszkaniowe opłakany... Nigdy nie widziałem czegoś takiego...

Powinny zostać usunięte z listy do wynajęcia!

Villa zakażone myszy i karaluchyVilla zakażone myszy i karaluchy © LoloM @CC
Zlew meble poniżejZlew meble poniżej © LoloM @CC
Basen w tygodniu z powodu filtracji dobrowolnie przez właściciela i konserwacji w istniejących!Basen w tygodniu z powodu filtracji dobrowolnie przez właściciela i konserwacji w istniejących! © LoloM @CC
Pokój prysznic!Pokój prysznic! © LoloM @CC
Pralka nie funkcjonalnePralka nie funkcjonalne © LoloM @CC
5/5 - Bardzo Dobrze

Piękny salon, mieszkanie jest idealne, lepsze niż wydaje się na miejscu małych reklam wynajem na urlop.
To oaza spokoju w pobliżu wielu plaż, czyszczenia nigdy nie widział na wakacjach, właściciele pojedynczego dostępności i jest bardzo sympatyczny, aby znaleźć wspaniałą rodzinę razem dla Ciebie!

Obiekt ma nowy basen z prysznicami.

Słońce świeci aż do zachodu słońca, a dla tych, którzy na to ochotę, nie skorzysta rowery, wioślarstwo, boisko do piłki nożnej, gry dla dzieci, ale nadal bez zamieszania i hałasu, maksymalny szacunek ciszy 14h do 16h.

Gorąco polecam !!!

marzycielski zachód słońcamarzycielski zachód słońca © DarioR @CC
basen w nocybasen w nocy © DarioR @CC
Elio R.
Właściciele
30/07/2017
Dziękuję za wspaniałą przeglądu, to była przyjemność gościć Państwa w nadziei rivedrvi w przyszłości jak cię przywitać.
4.5/5 - Wyśmienity

Mieszkanie znajduje się na 1 piętrze i jest bardzo czyste i dobrze wyposażone. Znaleźliśmy nowoczesny sprzęt meble i kuchnia: piekarnik, płyta kuchenna, naczynia i przybory kuchenne są fabrycznie nowe.
Spaliśmy w duże łóżko w pokoju. Funkcjonalna łazienka. Właściciele mają nawet myśli do drobnych szczegółów, takich jak torby dla Gości na zakupy bardzo wygodne.
Właściciele są bardzo mili i słuchać na wszystkie nasze pytania. Ten apartament z widokiem na stronie salonu na głównej alei i pokój z widokiem na małym placu u podnóża Kościół jest prawdziwy kawałek raju. Małe ciche restauracji w przód, obudził zapach rogalików do mały sklep spożywczy naprawdę masz poczucie bycia na wakacje.
Zatrzymaliśmy się w rodzinie z naszych dwóch dzieci 5 lat i nasze, najnowszy dodatek do 20 miesięcy. Marzenie! Plaża na końcu ulicy na 200 metrów! Plaża z drobnym piaskiem, z palmami i wody Morza Śródziemnego temperatury jest piękne. Aby przejść w dół tam poszliśmy przez typowe uliczki z tych elewacje kolory. Starszyzny wioski są poza siedząc na krzesłach, aby dyskutować i mieli prawo do "Holà" podczas naszej wizyty... to Hiszpania, prawdziwy!
Przeprowadziliśmy się łatwo na piechotę w mieście, wszystko jest łatwo dostępne. Mercadona sklep jest tanie i oferuje wiele opcji do wyboru. Czwartek skorzystaliśmy z rynku na świeżym powietrzu z straganów oferujących okazje. Byliśmy wtedy wakacje chrześcijan i Mauros: bardzo imponujące zobaczyć to miasto również zaangażowany, kostiumy i Pokaż godne filmowych, prawdziwe święto zwycięstwa! (bandas, parady, stroje, broń, fajerwerki, łodzi...)
To było trudne do opuszczenia...

Miejsce stojące przed PokójMiejsce stojące przed Pokój © RomainR @CC
Plaża w VillajoyosaPlaża w Villajoyosa © RomainR @CC
W samym sercu starego miastaW samym sercu starego miasta © RomainR @CC
Rzeźby w piasku chrześcijan i mauros Rzeźby w piasku chrześcijan i mauros © RomainR @CC
Mszy św. Mszy św. © RomainR @CC
5/5 - Wzniosły

Roselyne jest super przyjazny i uprzejmy recepcjonista: bardzo ciepło!

Mieliśmy wspaniałe i niezapomniane, tydzień pomiędzy piesze wycieczki, spacery, piękne plaże i międzynarodowych festiwalach, wszystkie z bardzo ładnej pogody!
Dom jest przestronny i bardzo dobrze położony, który bezpośrednio wychodzi na Morze Śródziemne (bez opozycji) wakacje Wynajem domu jest dobrze wyposażony, prosty i dobrze mieszkać.

Zalecamy w tym małym zakątku raju!

Yanis

Śniadanie na dźwięk, fal rano... Delish!  Śniadanie na dźwięk, fal rano... Delish! © Yanis @CC
Salon VIP!Salon VIP! © Yanis @CC
Royal garden! Royal garden! © Yanis @CC
Binic rajskiej wyspie! Binic rajskiej wyspie! © Yanis @CC
4.5/5 - Wielki

W pierwszym tygodniu dwa tygodnie w te wille. Nasze żądany okres nie był dostępny chyba rozprzestrzeniania ponad jeden tydzień w domu, przed zniżką od właściciela. Ponieważ jest to kwestia kilku metrów i 30 minut przesunięcie bagażu, to nie ma problemu w ogóle!
Dom znajduje się pomiędzy Rodos miasto (25 minut) i Lindos (30 minut), więc jest idealny dla logistyki (także Lotnisko jest około 25 minut).
Bardzo komfortowa Willa z wszystko, czego potrzebujesz. Klimatyzacja w pokojach, dobrze wyposażona kuchnia, ładny odkryty taras z stół i stałe BBQ i bardzo ładny basen z prysznic.
Zapraszamy właściciel był bardzo miły i po wyświetlone wszystkie, rozdawanie kilka rad dla obszaru (i woda i piwo w lodówce :-)) mogli cieszyć się wszystkie potrzebne chociaż właściciel mieszkał obok prywatności.
Jeśli odwiedzimy Rhodos po raz drugi, skontaktujemy się z właścicieli na pewno na dostępność jednej z willi. Bardzo przyjemny i wysoce zalecana.

5/5 - Okazały

Byliśmy w mieszkaniu Valeria w tygodniu i jest to bardzo wygodne i świetnie do odwiedzenia miasta i udać się na zakupy na rynku Capo.
Mieszkanie jest przytulne, w pełni wyposażone, chociaż nie gotować dużo, ponieważ lokalizacja jest bardzo blisko do wielu miejsc do jedzenia i bardzo tanie.
Valeria dziękuję za życzliwość i pomoc w każdej chwili :-)
... Będziemy mieć pewność, do wiosny :-)

Valeria Maria Paola S.
Właściciele
28/07/2017
Dziękuję kochanie Roberto nadzieję, do zobaczenia wkrótce ciepłe powitanie.

Valeria
4.5/5 - Hojny

Drodzy właściciele, którzy zajmują najwyższe piętro willi, ale są one prawie nigdy nie występuje. Wzięliśmy mieszkanie z osobnym wejściem na poziomie ogrodu. Byliśmy oszołomieni ciszy tego miejsca, bez ruchu, narażonych na działanie słońca przez cały dzień iz widokiem 180 stopni opuszczę cię tchu bezpośrednio nad jeziorem Lugano. Mieszkanie posiada dużą, nowoczesną kuchnię, która wychodzi na ogród, więc mogliśmy odpocząć i zjeść posiłek na zewnątrz. W pobliżu jest wiele do odwiedzenia, a wiele uroczych restauracji nad jeziorem, proponujemy, aby podróż samochodem, jedynym sposobem, aby cieszyć się otoczeniem i pobliskich miast.

Anna B.
Właściciele
28/07/2017
Dzięki Andrea zawsze miło mieć uznanie, staramy się dawać i dostać to, co możemy dla dobrego pobytu, aw konsekwencji do odpoczynku i spokoju podróżnego.

Anna
5/5 - Niezapomniany

Dom, miejsce i właścicielami były spektakularne!

Wiemy, że wyspa jest magiczne, ale ten dom nie może być podsumował najlepszy Ibiza, co oznacza dla nas. Ma wszystko, czego potrzebujesz, by spędzić wakacje są.

Przyjdź i spróbuj, nie pożałujesz.

Fede, Svenja, Mila

5/5 - Okazały

Zatrzymaliśmy się w tym domu w czasie przerwy Wielkanocnej, a następnie wrócił na weekend w lipcu.
Dom i „bardzo przestronne i czyste.
Powierzchnia zewnętrzna oferuje 360 ​​stopni widok na wzgórza z niepowtarzalnym krajobrazie. Użyliśmy piekarnik wyłączyć, aby pizzy, altanka z pięknym widokiem, duży odkryty trawnik z miejscem do gry w piłkę i opalania. Stwierdziwszy dobry Pogoda zarówno razy, jedliśmy powietrze zawsze otwarte, bo oprócz altanie, istnieje również na zewnątrz stół z krzesłami i parasolem.
W lipcu okazało się, że basen w idealnym stanie i użyliśmy go z taką przyjemnością.
Dzieci były zachwyceni znaleźć kota bez odpychania wyglądał tak szybko, jak ktoś był dostępny, żeby go pogłaskać.
Podczas Pesach jagnięta rodziły, i to było bardzo miłe je znaleźć wzrosła w lipcu, to część z atrakcji na wsi, jak również koniec dnia oglądając piękny Starry.
To miejsce jest przytulne i właściciele są bardzo mili.
Z pewnością jest to bardzo dobrym rozwiązaniem dla każdego, kto szuka na relaksujący wypoczynek.

trawniktrawnik © ospite @CC
DziedziniecDziedziniec © ospite @CC
altanaaltana © ospite @CC
4.5/5 - Sensacyjny

Położony 15 minut od plaży i sklepów, dom jest ciche na szerokie pole z drzewami oliwnymi, z ładnym widokiem na morze i na Korsyce.

Właściciel jest przyjazna. Jednak dostęp do domu, w którym odbywa się za pomocą ścieżki wąskie, kręte i strome: Cadillac refren!

4.5/5 - Wyśmienity

Wspaniałe wakacje w domku ghyslaine, który zarezerwował nam doskonałe...

Idylliczne miejsce, na podstawie...

Remake bez wahania! Dziękuję!

5/5 - Wzniosły

Bardzo ładne mieszkanie! Jest dobrze położony. i spokojnej plaży.
Apartament zapewnia bardzo duży basen i kryty parking.
Okazało się, bardzo wygodne łóżka i mieszkanie jest w pełni wyposażona: brakuje nic w kuchni... co jeszcze?
Zgodnie z ogłoszeniem miejsc i przyjazny gospodyni.
W skrócie: wszystko na pobyt bez żadnych problemów.

5/5 - Cudny

Tym razem mamy dwa apartamenty sam tego samego właściciela.
Oba są doskonałe. Masz bezpośredni widok na plażę z balkonu. Masz baseny z leżakami do opalania. Są wygodne, piękne i mają wszystko, co niezbędne do gotowania. Kompleks jest przez sklepy, supermarket tuż obok, a także, restauracje i centra handlowe.
Plaża znajduje się naprzeciwko zakładu.

Czujemy się bardzo dobrze i cieszymy się, że tam są szukasz.

4/5 - Cudowny

Mieliśmy wspaniały pobyt!

Domek jest bardzo dobrze rozplanowane, nic nie brakuje. Miejsce jest bardzo ciche tak bardzo relaksujące.
Las jest znajduje się z tyłu domku i dlatego doskonale zlokalizowany na długie spacery.

Jedynym minusem... 3 dni minęły zbyt szybko...

Maminou i Papitou nie zmieniaj niczego! Wszystko jest idealne! Rekomenduj! Powrócimy jak najszybciej.

4.5/5 - Wzniosły

Nie mam nic oprócz raving opinie na Antonio i jego B & B. Po pierwsze, dom jest piękny. Pokoje są przestronne (w tym wanna!) I Antonio nawet umieścić dodatkowe łóżko, ponieważ było nas 3. Śniadanie było obfite i pyszne - świeże, regionalne specjały, które były dostarczane zgodnie z naszymi preferencjami czasowymi.

Teraz Antonio ... Antonio jest takim rodzaju, hojnym, entuzjastycznym i wspaniałym człowiekiem. Kiedy przyjechaliśmy sprawił, że czuliśmy się bardzo mile widziani i chętnie dzielił się z naszymi specjalnościami regoinjalnymi. Następnie zaczął zajmować dużo czasu, wyjaśniając historię i region dla nas, w tym wiele zaleceń dotyczących pieszych wycieczek.

Antonio zrobił wszystko, aby był dla nas wygodny (np. Konia odzieżowego, aby wysuszyć nasze mokre ubrania, pralkę, nawet niespodziankę urodzinową na moje urodziny !!!). Był tak miły, gdy zgubiliśmy się na szlaku turystycznym i zadzwoniliśmy do niego o radę. On tekstowy nas później, aby upewnić się, że byliśmy ok i zaproponował nam prysznic i łóżko do spania, kiedy w końcu wróciliśmy, mimo że mieliśmy już wymeldowaliśmy się i jego dom był w pełni zarezerwowany na ten wieczór !!

Naprawdę nie mogę mówić wystarczająco dużo Antonio i jego guest house. Taki wspaniały człowiek, wspaniały dom i spektakularny region. Jeśli pójdziesz do Portugalii, proszę zatrzymać się przez Casa da Moreia - to było uczciwie absloute punktem naszej podróży! Dziękuję Antonio !!!!!

szczęśliwyszczęśliwy © NATACHA @CC
4/5 - Bardzo Dobrze

Że ten dom zaletą miasta, będąc w Papeete i spokoju "kampanii", to prawdziwa przyjemność.
Z duża pojemność znaleźć bardzo rozsądną cenę.

5/5 - Cudny

Małe, ale bardzo funkcjonalny i dobrze rozplanowane, domek w pobliżu Bédoin (10 minut spacerem, idąc powoli), przyjemny ogród, ciche, urocze, dostępne i bardzo dyskretny właścicieli na raz... co jeszcze? Pobytu na trzy tygodnie, które po prostu udał się zbyt szybko.

5/5 - Hojny

Mieliśmy niesamowity czas pobyt w ten domek. Z procesu rezerwacji aż do Sprawdź, był bez szwu. Byliśmy zabierani na lotnisku (za pośrednictwem bezpłatnego transferu). Gdy dotarliśmy do domku, powitał nas bezpłatne butelki zimnej wody, zimnej twarzy ręczniki i lodówki został zaopatrzony z wszystkich elementów, które możemy wnioskował. Wszystko o domku było wygodne; było telefonu komórkowego dla nas do wykorzystania, parasole, ręczniki plażowe, pralnia i UK gniazd w sypialni, co oznaczało, że nie potrzebujemy adapterów aby naładować nasze telefony itp. To był miły akcent również o telewizor w sypialni, dla tych leniwych dni kiedy chcieliśmy po prostu chill w łóżku.

Domek jest piękny i bardzo czysty, z dobrym dostaw zamiennych pościeli i ręczników. To był bardzo ciepły i przytulny czują do niego. Możemy z pewnością czuł jak w domu. Kochałem poza przestrzeń z tyłu domu. To było bardzo relaksujące usiąść i delektować się i leżą na leżakach.

Najlepszy ze wszystkich jest to, że domek jest położony kilka minut spacerem od plaży i w odległości spaceru do Oistins.

Wszystko w wszystkie wielkie święto!

4/5 - Niezapomniany

Bardzo czyste, wygodne i ładne, wszystko, czego potrzebujesz. Taras jest świetny i z pięknym widokiem na morze.

Ma parkingu obok apartamentu. Ten apartament znajduje się w pobliżu plaży i wszystkie niezbędne usługi. Internet jest szybki!

Supermarket znajduje się zaledwie kilka minut spacerem. Ponadto istnieje dom gdzie kupiliśmy chleb i bułki piekarnia codziennie rano, wszystko było super.

Szukaliśmy ciszę i spokój, blisko do plaży i oczywiście, to znaleźliśmy.

4.5/5 - Niezrównany

Widok był zapierające dech w piersiach, uśpiony przez wchodzących i wychodzących z łodzi, plaża i molo, skąpane w turkus wakacje woda 28/29 stopni dla Ciebie, tutaj jest uroczy z naszego pobytu.

Stone uczynił nas Podziel się miłością do jego zakątku raju.

Wskazówka dla wizyty, dobry Tavern, będzie szczęśliwy do komunikowania się odpowiedni plan i właściwy adres.

Bardzo ładne miejsce na wakacje.

Byliśmy w trzech, bardzo niewygodne. Zakwaterowanie jest również maksymalnie 6 osób lub 2 pary z 2 małych dzieci.

Zorganizuj uroczy, dyskretny i pełną uwagę, że zostanie spędzić przyjemny pobyt!

5/5 - Cudowny

W jego mieszkaniu z balkonem w centrum Neapolu. Tutaj znajdziesz wszystko, co musisz mieć doskonałą bazą wypadową na wszystkie wycieczki poszukiwań w Neapolu i okolic.
Ale znajdziesz jeszcze więcej!
Taktowny hosta, gotowe, aby zapisać i nie co najmniej wielbiciel.


Rita i Norbert z Niemiec.

Dolce far niente w NeapoluDolce far niente w Neapolu © RHauckSchneider @CC
Angelini NeapoluAngelini Neapolu © RHauckSchneider @CC
Nieba NeapoluNieba Neapolu © RHauckSchneider @CC
5/5 - Dobry

Hotel znajduje się na 9 th i górnym piętrze kompleksu. Z tego powodu, z widokiem na plażę, taras, są wspaniałe. Jeden krok, jest plaża, bar - plaża, zmiana pokoi, usługi, leżaki i parasole.

Mieszkanie jest bardzo czyste, wygodne, przyjazne, jasne i pełne. Basen jest bardzo cichy, z widokiem na plażę i morze.

Po obu stronach głównej bramy kompleksu są sklepy, supermarket, restauracje, wypożyczalnia Bank, fryzjer, samochodów i rowerów.

Czujemy się bardzo dobrze tam, wewnątrz i na zewnątrz apartamentu.

Polecamy go wszystkim.

5/5 - Niezapomniany

Wynajmujemy Apartament już kilka lat i gościnność Véronique i Leon, a także wszelkie małe rodziny jest jeszcze ciepły.
Świetna lokalizacja i bardzo dobrze wyposażone mieszkanie.

Udogodnień w komplecie, zobacz stoi Mont Blanc, bardzo czyste zgodnie z zapowiedzią.

Tylko żałować, obowiązek pozostawić go do każdego koniec wakacji...

5/5 - Błyszczący

Byliśmy dwa tygodnie w ten wielki mały dom i mamy wspaniałe wspomnienia.

Solange właściciel był bardzo uprzejmy, do naszego dobra być i to była przyjemność móc dzielić ti punch lub świeżego soku w jej ogrodzie z nią od czasu do czasu.

Bardzo spokojna okolica z nawet codzienne wizyty małe kolibry. Gorąco polecam ten wynajem, i nie uda nam się wrócić.

3.5/5 - Środki

Wszystko jak reklamowane i Mitja jest bardzo przyjazny, jak wyjaśnił nam, gdzie do g i dał nam różne broszury z turysty, dom był przygotowany, jak reklamowane z wszystko zgodnie z opisem w ad!

Brakowało mi wifi więc musiałem być w trybie online z mój niemiecki telefon/mitja oferowane do nas swego rodzaju nadajnik zdalny wifi za dodatkową opłatą, ale on odmówił.

Rakovci jest ładny bardzo niewielka wieś! było naprawdę dobre, niż prawie obok jest miła i dobra restauracja IDILA, popularnej restauracji w okolicy, która jest tam ponad 40 lat!
Polecam ten dom, dla kogoś, kto lubi miejsce i do rodziny! do morza jest około 15 minut samochodem! duże zakupy rynkach - lidl, kaufland,... są o 10 minut jazdy od domu, ale mały rynek znajduje się w miejscowości baderna zaledwie 2km od... lub w sveti lovrec również o 5 minut jazdy!

4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Jakie piękne mała wieś, piękne miasto i bardzo komfortowy apartament.

Czujemy, że właściciele zadbali Pomyśl o wszystko dla naszej wygody zostać dłużej.

Piaszczystej plaży jest wielki i wody morza jest niewidoczny, ponieważ widział.

Mały kościół kwadrat jest bardzo typowe i bardzo przyjemny. Pasek Placeta jest Świetne.

Podsumowując miałem bardzo dobry pobyt tam i polecam ten Apartament!

Śniadanie z szampanem w naszym apartamencieŚniadanie z szampanem w naszym apartamencie © JuliaRiveiro @CC
4/5 - Wzniosły

Mieliśmy wspaniały pobyt w ten komfortowy apartament.

Wynajem na wakacje jest bardzo dobra wartość dla pieniędzy!

4.5/5 - Godny Uwagi

Ładne i komfortowe meble, ogrody tarasy jako atut się wanna z hydromasażem z widokiem...

Bardzo spodobała się, że jest ekran w oknie pokoju tak Ci całą noc oddychać świeżym powietrzem z góry.
Z szerokiej gamy (Bardzo dobry) książki i DVD nie dostaniesz znudzony w złych warunkach pogodowych. Wszystko jest bardzo dobrze utrzymane, z gustem i spotkać.
Hosta jest bardzo przyjazny i absolutnie szanuje Twoją prywatność, ale zawsze jest gotowy, gdy są potrzebne. Dom jest łatwo dostępne i nie jest daleko, więc jest idealny dla osób, które lubią mieć spokój.
Obiad miał wielkie wakacje tutaj i nasze dwa psy były bardzo przyjemne, co na pewno jest plusem!

4/5 - Wzniosły

Apartament w małym miasteczku w prowincji Caltanissetta, wszystko w srodku. Zadbane mieszkanie z wygodami. Właściciele bardzo ładne. Polecam go i wkrótce wróci

Wspaniały pokój, łazienka bez skazy. Pachnące arkuszyWspaniały pokój, łazienka bez skazy. Pachnące arkuszy © PecchiniR @CC
Zapierające dech w piersiach widok. Bary i restauracje znajdujące się w pobliżu.Zapierające dech w piersiach widok. Bary i restauracje znajdujące się w pobliżu. © PecchiniR @CC
5/5 - Doskonały

Właśnie wróciłam z fantastycznym pobycie w Villa Julima. Willa była piękna, bardzo dobrze wyposażone i bardzo przestronne. Zespół SandyBlue były zawsze pod ręką, jeśli potrzebujemy niczego. Polecam ten dom, to nasze najlepsze wakacje na lata!

Okrzyki na wielkie wakacje!Okrzyki na wielkie wakacje! © AnnM @CC
5/5 - Bardzo Rozsądne

Dom jest zanurzony w lesie, spokój i cisza i milczenie rządów, Giovanna jest łagodny i dyskretny hosta, można korzystać z kuchni i zjeść w świecach poza... jeziora jest bardzo blisko, jesteś może łatwo go każdego dnia, a wieczorem wzgórza są świeże i pyszne

4.5/5 - Skończony

Ten hotel ma wszystko, co potrzebne i lokalizacja jest idealna! Kochaliśmy się, będzie dwa razy dziennie na plażach i kochaliśmy się opalać w leniwe poranki! Gospodarze są bardzo dyskretny, przyjazny i ciepły osób! Uwielbiam Greków!

5/5 - Hojny

Musimy pozostać w polu 15 minut od centrum Marrakeszu douar. w 15 tysięcy metrów kwadratowych szczęście 2 baseny tenis petanque polu, tenis stołowy, basen, piłkarzyki, bar z wszelkiego rodzaju trunek naprawdę fantastyczny.
Dania kuchni marokańskiej i francuski przygotowane przez Paschalne główny, do małych opieki ze strony że kobieta Nadia, aperitif House-miły stół koktajl przy basenie naprawdę dobry dzięki dużo zespołowi wszystkie pola Marrakech Douar.
Zobacz!

Bufet z przystawkamiBufet z przystawkami © nadiastrass @CC
Aperitif na dachu z Fantastyczny widok 360 °Aperitif na dachu z Fantastyczny widok 360 ° © nadiastrass @CC
Po południu GrillPo południu Grill © nadiastrass @CC
Relaks przy basenieRelaks przy basenie © nadiastrass @CC
Pięknej okolicyPięknej okolicy © nadiastrass @CC
5/5 - Dobry

Idealnym miejscem na odprężający spacery w przyrodzie. Także przydatny jako bazą wypadową do zwiedzania miast sztuki w Toskanii i Umbrii.
Przytulne, ciepłe, osobiste i gustownie urządzone. Rustykalne, ale eleganckie i komfortowe w tym samym czasie.
Absolutnie polecam!
Marco

5/5 - Bardzo Rozsądne

Wielki dom - dobrze wyposażony - lokalizacja za przystępną cenę. Mieliśmy idealne wakacje z rodziną. Kiedy byliśmy w domu głównie mieszkał w pobliżu doskonałego basenu.
Willa jest idealny dla rodziny wakacje miły i spokojny. Właściciel był bardzo pomocne, gdybym miał jakiekolwiek pytania, by odpowiedzieć doskonale. Mamy plany, aby ponownie powrócić do willi. Dziś już poleciłem go do kolegi! Dzięki za wszystko.

Basen!Basen! © CherG @CC
5/5 - Godny Uwagi

To jest czyste, przestronne, ładne, komfortowe i wyposażone. Obiekt dysponuje tarasem z widokiem na morze, sprzęt do grillowania, leżaki i meble tarasowe. Parking w drzwiach mieszkania. Ośrodek wifi, działa przy wysokiej prędkości. Kilka minut spacerem jest plaża, Artykuły spożywcze, sklepy i restauracje.
Podobało mi się tak bardzo, przyjdziemy ponownie bezpieczne.

5/5 - Hojny

Mieszkanie czyste wszystkich ozdobilismy się w centrum, ale w spokojnej osoby na stronie dostępne do wszystkich informacji, w skrócie, idealny

Puesta del sol cala saonaPuesta del sol cala saona © LeonoraU @CC
5/5 - Cudowny

Zatrzymaliśmy się w pięknej willi i muszę powiedzieć, my bawiliśmy się świetnie, jedliśmy w ogrodzie i pójdziemy do sklepu spożywczego, kilka minut spacerem od hotelu.
Goście mogą opalać się na leżakach z góry wokół dobre doświadczenia.
Polecam, chcemy, aby powrócić w zimie, aby cieszyć się ten krajobraz snow

Ładne stronyŁadne strony © FlavioM @CC
5/5 - Bardzo Rozsądne

Byliśmy z żoną, tym razem pozostawiając dzieci do dziadków, aby umożliwić nam to trochę czasu w bliskim kontakcie z naturą.
Jesteśmy bardzo zaangażowani w pracę, że potrzebujemy na dobry sen, obudzić uczucie, kiedy chcieliśmy ptaki. Uwierz mi, że jest już piękna rzecz, aby wstać i patrzeć na gwiazdy w ogrodzie przed drzwiami mieszkania, napój, to wszystko, aż do snu czy Ci nie przychodzą i odchodzą na łóżku.
Wybraliśmy Mas del sterty, ponieważ daje nam tych możliwości dla nas, którzy żyją w miastach są nie do pomyślenia.
Na drinka w trzy minuty byliśmy na rynku miasta, to raj dla tych, którzy szukają spokoju.
Następnym razem będziemy iść z naszej rodziny.

Oto spojrzenie na ogródOto spojrzenie na ogród © FlavioM @CC
Wspaniały księżyc jak widać z tabeli zewnętrznej, gdzie jedliśmy!Wspaniały księżyc jak widać z tabeli zewnętrznej, gdzie jedliśmy! © FlavioM @CC
5/5 - Bardzo Dobrze

Doskonały adres! Wspaniałe widoki zapierające dech w piersiach zatoce Orient, wejścia na przykład całej wyspy Saint Barthelemy. Wszystko jest zrobione przez właściciela i jego zespół, że wakacje to wspaniałe wspomnienia... Będę ją

Mogą Państwo wybrać się na drinka w barze w basenieMogą Państwo wybrać się na drinka w barze w basenie © NellyR @CC
Świetne :)Świetne :) © NellyR @CC
5/5 - Dobry

Riad jest naprawdę piękne. Prawdziwy wow factor gdy przyjdziesz. To jest naprawdę dobrze zaprojektowane i ma charakter "czuć się dobrze". Mieliśmy pokój z balkonem, który był wielki. Nam się podobało to tyle nocy dłużej zatrzymaliśmy się w innym pomieszczeniu ale to było miłe, jak również. Uwaga... Pokoje są przestronne. Mieli ofertę do masażu, który był wielką wartość dla pieniędzy. Personel jest bardzo przyjazny i stara się zrozumieć i mówi po angielsku. Możemy naprawdę docenić wysiłek.

4/5 - Okazały

Cieszył się ten wakacje Wynajem, byliśmy 8 osób w średnim wieku. Dobrze utrzymane i wszystko dostarczono. Gosposia w ogrodzie. Było dużą różnicę między pokojami (jest to pokój z łóżkiem piętrowym, może być dwóch dorosłych, którzy śpią w ten sposób). Dla nas to nie był problem, ale to powinno, być może należy rozważyć podczas rezerwacji, jeśli wybierasz się na długi czas. Hostessa był przyjazny i spółdzielni. Łatwo dostępne sklepy, wycieczki rowerowej zabawy. Piękny dom w cenie

4.5/5 - Niezapomniany

Mamy z naszej rodziny 2 domki wynajmowane.
Mały raj w Tajlandii. Ludzie z Bandokmaai, że dobrze zadbać o Ciebie, morza, że istnieje, czysty przestronny basen i jedzenie jest wysoki poziom.
Ponadto jesteś otwarty taksówką za pół euro za osobę w ciągu 30 minut w Pattaya.

Następnym razem będziemy iść we dwoje, a także wypożyczyć domki 2-osobowe.

4/5 - Wyśmienity

Doskonałe właściwości, idealny rozmiar dla jednej lub dwóch rodzin, dobrze wyposażyli w piękne widoki i 2 minut jazdy od miasta Russell. Piękna pogoda oznacza, mamy cieszyć się słońcem Zima w talii i dzieci spędził większość czasu w dół na plaży (bardzo kid friendly).

Jesteśmy zadowoleni obskurny i złowione ryby na obiad... dokładnie przyjemny tydzień z dala. Dziękuję Barry

4.5/5 - Wspaniały

Stosunek jakości do ceny jest dobry. 15 minut od centrum miasta, to było doskonałe zostawić samochód i chodzić trochę. Pokój jest czysty i bardzo sympatyczni właściciele. Śniadanie w cieniu drzew, to dobrze.

4.5/5 - Wyśmienity

Souleiade to idealne domek dla rodziny firm: pojemność zakwaterowania pozwala na dużą rodzinę na miejscu.

Pokoje są komfortowe, a strona jest bardzo cichy. Wszystko jest zainstalowane, aby zaspokoić dużych i małych.
Duża altana do jedzenia w cieniu, huśtawki, basen, stół do ping ponga i petankę dla zabawy rogu!

Szczególną uwagę na wyposażenie kuchni głównej, która jest niezwykle wszechstronny, naczynia, domowe roboty przez naczynia.

Personel jest przyjazny i profesjonalny. Składniki na udany pobyt!

5/5 - Doskonały

Atmosfera pełna piękny dom. Przyjazny i bardzo pomocny. Piękne otoczenie.
Przytulny ogród. W domu jest wszystko.
Niestety ze względu na zdrowie, musieliśmy zostawić na tydzień wcześniej dzięki Pani Wagner za dobrą opiekę

5/5 - Wspaniały

Są bardzo zadowoleni z naszego pobytu i kontakt przyjazny rodzina bardzo Luciana i Helio, wraz z regionalnym dar koszyka po przyjeździe...
Wspaniały domek, wyposażone we wszystko, co potrzebne dla naszego pobytu 4 osób, w bardzo spokojnej miejscowości na wsi, bonus w rano śpiew ptaków, bez hałasu silnika!
W pobliżu turystycznej miejsc do odwiedzenia takich jak Coimbra, Leiria, Pombal, Fatima, Ourém, Tomar, Vieira, St.Pedro de Moel, Nazaré, Alcobaça, Batalha, Óbidos, Pia zrobić Urso, St. Martinho do Porto, Marinha Grande, Aveiro i little Venice, Lizbona, Porto, itp...
Pobyt do odnowienia w 2018 roku...
Dziękuję za życzliwość na rok następny z wielką przyjemnością! ...

Wieś Caxarias - OurémWieś Caxarias - Ourém © rogervieire @CC
Rzeczywistym FatimaRzeczywistym Fatima © rogervieire @CC
Sao Pedro de MoelSao Pedro de Moel © rogervieire @CC
Rybackich łodzi plaży VIEIRARybackich łodzi plaży VIEIRA © rogervieire @CC
Dobre jedzenie w Nazaré, w restauracji ALELUIADobre jedzenie w Nazaré, w restauracji ALELUIA © rogervieire @CC
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Chcemy być w tym domu, ciche miejsce, doskonałe na relaks i stres życia miejskiego.
Dom jest dokładnie jak na zdjęciach, z fantastycznym widokiem, gdzie można oddychać czystej natury.
Ludzie żyją w populacji to skromny, pracowity i przyjazne.
Pan Antoni i jego żona są osoby niezwykłe, zawsze dostępny, zawsze chciał wiedzieć, jeśli czegoś brakuje. One są prezentowanych po przyjeździe bardzo serdecznie.

Dzięki za wszystko i piękne miejsca, aby spędzić idealne wakacje. Miejsce, aby wrócić na pewno.

5/5 - Niezapomniany

Czyste, opieki, w pełni wyposażone, przestronne, przyjemny i komfortowy. Posiada duży, częściowo zadaszony taras, lodówka, Grill, leżaki i meble ogrodowe. Hotel znajduje się w spokojnej okolicy, obok czyste i jasne, plaże. Blisko do centrum handlowego, restauracji i supermarketów. WiFi działa przy wysokiej prędkości. Parking obok apartamentu, bardzo wygodne na zakupy i przechowalnia bagażu. Wszystko było idealne, czujemy się bardzo dobrze i dlatego, zaleca się go.

5/5 - Okazały

Piękny dom w pięknej okolicy. Udogodnienia i ziemi są idealnym miejscem na odpoczynek. Kąpielisko jezioro i zakupy są dobrze z roweru. W bezpośrednim sąsiedztwie jest mały sklep, który ma to, czego potrzebujesz w zakresie. Ponownie, I to w każdej chwili na urlop.

5/5 - Doskonały

Mieszkanie jest idealne dla rodzin z najmłodszych. Basen i atrakcje dla dzieci są wspaniałe.

Wakacje w bezludnej okolicy i w odległości 5 minut od plaży jest fantastyczne!

Spędziliśmy wspaniały kilka dni.

Gościnność właścicieli był rewelacyjny, bardzo dobry nic nie przegapić.

Powrót do strony logowania

4.5/5 - Błyszczący

Mieszkanie jest bardzo wygodne, wszczepione w dobrze dostosowany do tempa hiszpański zielony, rano udaliśmy się do odkrycia małych białych wiosek i zabytkowego centrum Casares, Estepona, Marbella, Ronda, Mijas itp i popołudniową drzemkę i basen Boris Vanier dał nam dobre wskazówki dla wycieczek, restauracji... on zawsze odpowiedział natychmiast na nasze pytania.

Wielkie dzięki Valery, który przywitał nas z naszych trudności w komunikacji.
Dziękuję Boris wzajemnego zaufania została ustalona w naszej wymiany.
Jeden mały narzekać za apartament: z tarasu na góry jest trochę głośno, ale okna zamknięte, to jest bardzo cichy... jeśli skorzystaliśmy z tarasem z widokiem na morze i basen... Zobacz rodziny Nantes

5/5 - Błyszczący

Miła, pomocna obsługa, taras widok na morze. Jest kilka minut spacerem od plaży, supermarketu, restauracji i sklepów. Plaża jest wielki, ciche, bezpieczne, czyste, dobrze piasek, czyste wody. Polecamy ten apartament, aby odpocząć i cieszyć się pięknej plaży, w pięknej okolicy.

5/5 - Godny Uwagi

Bardzo ładny dom, basen, patio, Grill, leżaki, pościel i gospodarstwa domowego zadebiutował w tygodniu.
Wszystko, co mówi i w reklamie jest dokładne.
Zdjęcia z ogłoszenie odpowiadających dokładnie to, czego oczekuje.
Villa i bardzo ciche, w wysokości i widokiem na morze.
Właściciel jest naprawdę ładne i troski, basen, utrzymywane przez jego opieką rano przed światem będzie obudzić bez hałasu, wielki.
Byliśmy 4 pary i dom jest bardzo wygodne, to prawda, że jedno życie wielu out.
Dom i do zazdrości 1, 5kms plaże, ale z samochodem nie problemu lub 25 minut spacerem? bardzo dobrze usytuowany dla wszystkich wycieczek w zachodniej części wyspy.

Zalecamy to Wynajem na wakacje

5/5 - Wzniosły

This is a great flat. It's great value for money. The flat is clean, bright and airy with a lovely balcony. The pool and pool area are perfect. You almost dont need to leave the complex. It really is lovely. The location is great. A good walk into town (30mins) or 15 Egyptian pounds 70p! The free beach is pretty good too. A bit of an adventure (i.e. unfinished), but I quite liked that! There are a number of pay as you go beaches close by if you want sun loungers etc. Pick up from the airport (charged). I've stayed in a few apartments and a hotel in Hurghada, and this strainght forward, value for money, is superior. I'll book it again, really. Many thanks...

Janusz B.
Właściciele
25/06/2017
Satyavan I am very glad that you had a good holiday. Thank you for the favorable and objective review of my apartment and beach. I'll be happy to host next time. I greet and wish you all the good days all the time
4/5 - Niezrównany

Po prostu chciałem poinformować, jak bardzo cieszył się moim pobycie w Casa licencję. Willa miał wszystko, co potrzebne i będzie wystarczająco przestronne dla dużej rodziny.
To była przyjemność pływać w basenie i zrelaksować się podziwiając piękny ogród. Miałem szczęście z pogodą -, gorąco, ale przyjemny wiaterek. Zajęty plaże i jasne światła są w niewielkiej odległości; natomiast zabytków i przepięknych małych plaż na południu i na zachodnim wybrzeżu są warte zwiedzania. Został również umieszczony za odwiedzenie mojego przyjaciele, na północ od Aljezur.

4/5 - Wyśmienity

Mieszkanie jest bardzo ładne, czyste, schludne, zapraszając sposób na odpoczynek i relaks.
Z tarasu roztacza się wspaniały widok na morze, krzesła, parasole, grill i meble ogrodowe.
Internet działa przy wysokiej prędkości i wszystko jest w idealnym stanie.

Parking znajduje się tuż obok mieszkania. Wszyscy tam są sklepy, centra handlowe, restauracje, supermarkety, banki, bakery House.

Bardzo blisko bardzo czystej piaszczystej plaży, z leżakami, parasolami, bary, jasne turkus wody.

Idealne do naszych wakacji!

4.5/5 - Hojny

Zatrzymaliśmy się w tym mieszkaniu od 02 czerwca 2017 r. do dnia 04 czerwca 2017 r.
Mieszkanie jest bardzo blisko zjazdu Barberino i kilka minut spacerem od A1 do słońca, ale otoczony przez zielone wzgórza w Mugello wewnątrz przypomina szczegóły wielu starych gospodarstw wiejskich, w tym domu, który wydaje się cofnąć się w czasie. Ponadto powitał nas bardzo serdecznie.

Apartament w związku z tym zdecydowanie zaleca, aby spędzić czas w przyrodzie, ale wciąż w pobliżu miejskich usług.

4.5/5 - Doskonały

Zakwaterowanie było bardzo piękne: duży taras!!! Wszystkie udogodnienia, przestronny apartament. Mnóstwo miejsca Somerville

5/5 - Doskonały

Idealny na wakacje w słońcu, na plaży, z basenem. Jest w obszarze, który ma wszystko, czego potrzebujesz, takich jak supermarket, sklepy, restauracje i centra handlowe. Zapierające dech w piersiach widok na baseny, plaża i morze z tarasu. Z tarasu było wygodne dla mnie obejrzeć moje dwie starsze dzieci w basenie. Jednakże istnieje również ratownik, celowo wszystkich. Mieszkanie jest czyste, ładne i jasne. Ma niemieckie kanały telewizyjne, m.in. Plaży jest zaledwie kilka kroków od drzwi kompleksu. Również pasek - Beach, szatnie, toalety, sporty wodne, krzesła i parasole do słońca. Mieszkanie było łatwe, idealny na rodzinne wakacje.

5/5 - Wyśmienity

Dość przestronne i spokojnej okolicy, z pięknym basenem bardziej przyjemne.

Przyjazne bardzo zadowalające z dwóch właścicieli.
Tak to z przyjemnością, że wrócimy za kilka dni!

Wysoko polecany adres

Christophe B.
Właściciele
19/06/2017
Dziękuję i do zobaczenia wkrótce ....

Domek został skreślony oczu i płuc. Nie ognioodporne (wiele przedłużaczy), może nie z ogrodu do rzeki, bo tam są chwasty wysokie do kolan. Zajęty drogowego boku sypialnie, pół ostatnich pięciu wszystkie ciężarówki które wzdłuż de ASIS. Zdecydowaliśmy się zorganizować coś innego od razu, ale właściciel był na wakacjach i ma tylko depozyt będzie zwrócona. Więcej nie chcieli zrobić dla nas.

małe nie czystą łazienką i toaletąmałe nie czystą łazienką i toaletą © MargreetV @CC
Sznury budynkówSznury budynków © MargreetV @CC
Nie wygodne, jeśli do gotowaniaNie wygodne, jeśli do gotowania © MargreetV @CC
Kolan chwasty, więc nie ma ścieżki do rzekiKolan chwasty, więc nie ma ścieżki do rzeki © MargreetV @CC
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Ładne mieszkanie urządzone ze smakiem, gdzie wszystko ma swoje miejsce. Ładny taras z widokiem pól i gór.
Jedynym minusem, zwłaszcza, jeśli chcesz iść z pracy: całkowity brak prędkości Internetu, który cupped stale, zarówno w Internecie, które są dostępne na telefonach...

W skrócie, ładne miejsce!

4.5/5 - Wzniosły

Zostaliśmy przywitani przez Roth Pani osobiście. Będziemy mieli możliwość kierowania samochodem prawo po rozładunku w garażu. Padało mocno po przyjeździe i byliśmy zadowoleni móc przejść przez piwnicy do mieszkania. Apartament był bardzo czysty, zadbany, i to było znaleźć wszystko, czego potrzebowaliśmy. Nowy płaski w żywych i telewizor z płaskim ekranem w sypialni. Łóżka zaangażowany i butelka szampana stanął na stole po przyjeździe. W pobliżu znajdują się sklepy i restauracje, a także przystanek autobusowy usytuowany jest zaledwie kilka minut. Ponieważ było trochę śniegu w Saalbach, jesteśmy po Maria ALM, zaledwie kilka minut. Jesienią będzie powrotem chcą wspiąć się na góry.

4.5/5 - Doskonały

Moja dziewczyna i otrzymała opiekę nad Apartament bardzo ładnie. Pierwsze wrażenie było: ' można nas czujemy. Łóżka były czyste, ręczniki były w łazience i wszystko było idealnie czyste. W dniu przyjazdu było butelkę wina musującego, otworzyliśmy. W szafie, wszystko jest bardzo czyste i wszystko, aby znaleźć to, czego potrzebujesz. Nasza pierwsza wycieczka do "Peter Wiechentalerhütte" był wielki i mieliśmy piękny widok na jezioro Zell. Jesteśmy zmęczeni, zwracane z wycieczki w jednej z uroczych restauracji. Wszystkie sklepy są w bezpośrednim sąsiedztwie, Samochód mogliśmy wolna Store w garażu. Mieliśmy bardzo relaksujące dni w zadbanym domu. Jak wrócić.

5/5 - Ekstra

To idealne miejsce, aby przejść, ponieważ jest blisko do wszystkiego, ale w tym samym czasie, jesteśmy w przyrodzie. Rano budzika był piękny z tych poglądów, niskie chmury nad górami wyglądało Szwajcarii i Giranes leśnych krewnych CASINA. Byliśmy tam chodzić potem zapalił kominek i zrelaksować się po południu do odwiedzenia miejsc kilka niesamowitych dni zapomnieć cały stres miasta .... Jeśli chodzi o jego właściciela Susanna, że ​​jest uroczy, uprzejmy i zawsze mamy daliśmy najlepsze rekomendacje dla restauracji i zwiedzania. Jest to pierwszy dom, który doceniamy tak dużo, dlatego polecam osobiście ... Dzięki !!

Codziennie rano krajobraz powietrza i tlenu w Asturii, Codziennie rano krajobraz powietrza i tlenu w Asturii, © SoniaG @CC
Jose Luis G.
Właściciele
15/06/2017
Dziękuję bardzo za Państwa pobyt, to była przyjemność, aby służyć Ci, pozdrowienia.
4.5/5 - Bardzo Dobrze

W klimacie gościnność i doskonałą akompaniamentu.
Dom jest proste i idealne, bardzo przyjemny pobyt.

Jose i Diana robią wszystko, aby ułatwić kontakt z kraju.

Naprawdę dzięki za wszystko!

5/5 - Dobry

Spędziliśmy trzy dni i noce w ten domek do dużej pojemności, na brzegu jeziora St-punkt.

Byliśmy grupą 7 par bezdzietnych i byli w stanie w pełni korzystać z wyjątkowy widok z domku, a także te wielkie korzyści (toalety i prysznice w dużych ilościach, duży pokój, aby żyć...).
Zaletą tego domku jest również blisko sklepy (piekarnia, sklep spożywczy, rzeźnik, ser) oprócz basenu Aqua2Lacs (gdzie możemy cieszyć się relaksu w czasie burzy: Pogoda bywa kapryśna w górnej doubs) i morskie w 2 krokach!

Startujemy co roku w różnych coisn z Francji w domku z tej grupy przyjaciół i wszyscy zgodziliśmy się, że to najpiękniejsze wynajem, mieliśmy się tam.

5/5 - Wielki

Czyste, schludne, wyposażone, przestronne i najlepsze: widok na morze i na plaży z tarasu.

Rano to bardzo miłe, pływać w basenie przed śniadaniem w restauracji obok hotelu. W okolicy hotelu są wszelkiego rodzaju usług, takich jak supermarkety, bary, sklepy i centra handlowe.

Szybko zaparkowany, mimo, że samochód nie jest konieczne, krótkiego spaceru wzdłuż plaży, jesteś w miejscowości Morro Jable.

Moje następne wakacje będzie tu dla Ciebie!

4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Jeśli jest to adres do zapamiętania jest to, ponieważ pochodzą w tym domu w ostatnich latach. Christopher i Maryi zawsze witają nas z uśmiechem.

Domek jest miły, fajny latem i basen przy krawędzi tarasu domku.

Dzieci bawią się z dziećmi z właścicieli w dowolny według uznania. Wsi, ciesząc się Gersoise działań, które są wszystkie Zamknij.

Nie wahaj się... nie będzie rozczarowany!

Christophe B.
Właściciele
12/06/2017
Dziękuję nadzieję, do zobaczenia
4.5/5 - Sensacyjny

Spędziłem 3 dni piękne w cichej i spokojnej okolicy domku.

Basen jest bardzo fajny i gorące.

Bardzo przyjazny właściciel - bardzo polecam.

Christophe B.
Właściciele
12/06/2017
Dziękuję nadzieję, do zobaczenia
5/5 - Dobry

Wiedzieliśmy już miejsce, my wiedzieliśmy, że już w ubiegłym roku w innym willi nadal oferowane przez tych samych właścicieli.

Dobrze utrzymane i uczęszczane przez mieszkańców, rezydencje plaży jest tylko dwóch kilometrów i można dojechać samochodem na drodze i dostarczane szybko, nawet w sezonie tylko 3 minut od morza.
To jest idealne dla rodzin, nawet przy obecności dzieci, osób starszych i osób niepełnosprawnych.

Andrea właścicieli i Patrizia są zawsze bardzo dostepni.

Część zewnętrzna posiada ładny ogród, miły i bardzo dobrze utrzymane, z placem zabaw dla dzieci oraz krzesła i zamknięcie zapewnia bezpieczeństwo, nawet pies nie może uciec od samego siebie.

Będę ją ponownie

Ogród do doświadczonychOgród do doświadczonych © annamancini @CC
4.5/5 - Wyśmienity

Dom zasługuje, aby być znany. Mieliśmy bardzo miły pobyt.

Pokoje są czyste. Okazało się, niezbędne. Zdjęcia odnoszą się do obudowy. Andrée przywitała nas gorąco. Jego potrawy są doskonałe z domowej roboty makarony. I śniadanie... na górze z różnego rodzaju domowe dżemy, bardziej smaczne niż inne.

Naprawdę miejsce polecam dla bardzo dobrze i okolicy dodać uroku.

4.5/5 - Dobry

Bardzo dobra lokalizacja, blisko lotniska w Faro i łączących drogi przez Algarve, idylliczne rybackie, gdzie piękno przyrody na odpoczynek przynosi Super menedżerów, zawsze dostępne i bardzo dyskretny czuliśmy prawo w domu że nasz pobyt był krótki, ale potężny i na pewno warto powtarzać

FusetaFuseta © TrieneV @CC
4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Piękna Willa z basenem, przyjemny i strój kąpielowy to miłe!

Remake!

Dzięki Lionel porady!

Śniadanie przy basenie! Śniadanie przy basenie! © MariL @CC
5/5 - Bez Zarzutu

Dobre, bardzo ciche, otoczone zielenią, w ogrodzonym, mieliśmy piękny pobyt.

Właściciel jest dyskretny, przyjazne i dostępne, gdy są potrzebne. Otwórz na duży taras w ogrodzie jest dobrze izolowana od właścicieli.

Można korzystać z jacuzzi, który jest miły.

Agay jest dość mały ośrodek dla rodzin z dziećmi!