WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Vacation time
IHA Wynajem ma urlop
531390

The last reviews

5/5 - Bez Zarzutu

Kochaliśmy House, bardzo czyste, wygodne i przestronne, wszystko, czego potrzebujesz.

Lokalizacji, przy plaży obok siebie, sklepy zamknięte z przodu domu, auto na parkingu i dostępu do mieszkań.

Po przyjeździe czekaliśmy na właściciela, bardzo przyjazny i pomocny.

Wrócimy na pewno!

Mercedes G.
Właściciele
05/06/2017
Dziękuję bardzo! To była przyjemność mieć w domu. Do zobaczenia wkrótce!
4.5/5 - Błyszczący

Bardzo serdecznie zapraszamy. Kocham Gasrgeber z super porady dla atrakcji i wszystko, czego potrzebujesz. Piękne, bardzo dobry punkt wyjścia dla wycieczek i przygody w okolicy: San José i dla całej północy Kostaryki. Bardzo dobry i przyjazny-umeblowany domek. Przyjemny klimat, trochę podwyższone. Zawsze czysty basen. Atenas jest położony 10 minut jazdy samochodem. Byliśmy tam sześć tygodni i Zarezerwuj tutaj. Wysoce zalecane.

5/5 - Godny Uwagi

Jakie wspaniałe wakacje!

Willa była doskonała, dobrze wyposażone i czyste. Nasi gospodarze gdzie na strony Jeśli potrzebowaliśmy ich, zapewniając nam wszystkie niezbędne informacje umożliwiające nam zrelaksować się i cieszyć się nasz tydzień.

Wielki obszar odkryć z dużo do zrobienia!

Restauracja i mały sklep w miejscowości było realne korzyści. Ciesząc się poranną kawę na tarasie była prawdziwa przyjemność.
Już planujemy tu powrócić.

Dziękuję Yvonne i Delfo za nami więc zapraszamy!

Kawa na patio, na dobry początek dnia.Kawa na patio, na dobry początek dnia. © LesleyG @CC
5/5 - Cudny

Mieliśmy wielki tydzień relaksu na bezludnej plaży.
Były cztery osoby dorosłe i dwoje dzieci i może rozłożyć tak doskonale na dwa domy plaży posh...
Panie służył nam śniadanie wliczone w cenę na wielki taras, bezpośrednio nad morzem, myte dla nas i gotowała nam obiad, a wieczorem pyszne menu za niewielkie pieniądze! Roślina jest bardzo czysty i utrzymany stale.
Manager Sudath jest rodzajem super propozycje wycieczek w okolicy (zapytaj o Laguna tour), może dać i wszystkie problemy zna rozwiązanie!
Dla dziecka grał na piaszczystej plaży, a dla nas, że pływać w morzu ciepła, które były co szukaliśmy i tu absolutnie prawo...
Bardzo prawdopodobnie poczuł i wkrótce wróci do tego małego raju!

PlażaPlaża © CorinnaS @CC
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Bardzo proste dokonać rezerwacji, wszystkie nasze pytania były szybko odpowiedział mailem przez właściciela.
Znaleźliśmy dom szybko, w oparciu o opis właściciela.

Zostaliśmy przywitani ciepło przez dyrektora domu, który pokazał nam i byliśmy szczęśliwi znaleźć już orzeźwiające butelkę wody mineralnej w lodówce, jako prezent powitalny.

Willa jest bardzo ciepły, dokładnie zgodnie z opisem w dodanie, a czuliśmy się w domu od pierwszego dnia. Znaleźliśmy plaży aż naszej ulicy.
Restauracje były wszędzie, ważna decyzja. Downtown był 3-4 minuty na piechotę. Badaliśmy też różnych plaż, które były nieco dalej od nas, nazwaliśmy taksówkę i zabrał nas tam.
Znaleźliśmy kilka kart z operatorów taksówek w willi, możemy po prostu wybrał jedną. To był bardzo przyjemny pobyt i będzie zatrzymać w dowolnym momencie.

Tylko serdecznie polecam dom do wszystkich miłośników morza.

5/5 - Bez Zarzutu

Mieliśmy wspaniały czas w domu. Może nie chcą więcej.
Lokalizacja jest idealna, plaże i wspaniałe plaże, centrum miasta, kilka minut spacerem-samochodu nie jest konieczne, chyba, że zamierzasz daleko w Konstancy oraz Mangalia.
Serdecznie powitał dyrektor budynku i dał nam kilka dobrych rad i informacji, Willa było dokładnie to, co chcieliśmy. Pięknie utrzymana, z dużym salonem, dobre wi - fi i komfortowe pokoje.

Na pewno wrócimy już planowane na następny rok.

4.5/5 - Wspaniały

Znakomity pobyt we wspaniałej willi urządzone ze smakiem.

Dyrektor Jean-Michel zawsze bylo tam odpowiedzi na nasze pytania, poinformuje nas i zarezerwować wycieczkę, niech znają nas dobre miejsca do pójść na wizytę przez nas - nawet i jedzenie, również przedstawić do wynajęcia nam samochód, zamówić taksówkę, czeka na nas, gdy będziemy przyleciał na lotnisko i przenoszą nas w dniu wyjazdu.
Za bardzo niewielką dopłatą mieliśmy śniadanie z wielu wyborów, które możemy było serwowane przy basenie.

Gospodarstwa domowego i pokoje były dość dni...

On był na górze! Będziemy w plecy, to na pewno!

5/5 - Wyśmienity

Willa jest coś naprawdę surrealistyczne spędził wakacje naprawdę marzycielski, planujemy wrócić w sierpniu.

Kąpaliśmy się w basenie, a także morze od plaży jest kilka minut spacerem poszliśmy codziennie fantastyczne naprawdę nic do powiedzenia

Giuseppe F.
Właściciele
31/05/2017
Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że mieliśmy jako gości, jesteś bardzo miła rodzina.

Mamy nadzieję zobaczyć was ponownie w sierpniu.
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Apartament jest położony w środku lasu w pięknej okolicy i ciche.

Piętrowy dom, który doskonale spełniły nasze oczekiwania dla turystyki pieszej i rowerowej.
Nie jest zbyt daleko od sklepów jest także ładny basen, w którym niestety nie testowaliśmy!

Piękna, szlaków turystycznych w pobliżu Dom wakacyjnyPiękna, szlaków turystycznych w pobliżu Dom wakacyjny © MimiC @CC
Piesze wycieczki z przewodnikiemPiesze wycieczki z przewodnikiem © MimiC @CC
Arboretum, Bokrijk, więcej niż wartoArboretum, Bokrijk, więcej niż warto © MimiC @CC
5/5 - Hojny

A true haven of peace in an extraordinary setting. Weekend with friends or we took advantage of this beautiful and soothing place.
Despite the gloomy weather, the atmosphere was joyful!

Thanks to Florence for his home!

BEAUNE ETCETERA
Właściciele
30/05/2017
Dziękuję Chris, cała zabawa była dla mnie! Pozostaje tylko dla ciebie, który wrócił ze słońcem.

Dziękujemy za zaufanie i mam nadzieję, że wkrótce.


Florencja
5/5 - Skończony

Bardzo dobry Wynajem podczas weekendu w Wielkiej Brytanii;

Duży balkon, plaży i miasta centrum dostępu do stóp jest idealny do nastrojowych ballad.

Właściciele domów, idealne do słuchania i dobre Rady.

Trochę więcej sprawia, że różnica... i wanna z hydromasażem!

5/5 - Godny Uwagi

Mieliśmy wspaniały weekend!

Mamitou i Papitou są ludzie bardzo miło i ciepło! Na pewno wrócimy. Domek był bardzo dobrze utrzymane i urządzone, i nawet nasze psy były mile widziane!

Linda, Peter i Chloe

4.5/5 - Wielki

Bardzo przyjemny dom, położony blisko morza (pieszo)
wewnątrz zmęczony i TV nie działa, nie ma internetu
Bardzo ładny basen, światła i dysze wodne i wiele więcej
sklepy w pobliżu
Mieliśmy dobry pobyt

Philippe V.
Właściciele
30/05/2017
Villa został całkowicie przekształcony wewnątrz i na zewnątrz w 2016 roku! Jest teraz nieograniczone wifi i Freeview satelitarnej. Nowy basen z ogrzewania słonecznego. Krawędź tarasu i baru są nowe i bardzo przyjemne Są lekkie, pokazy fontanny i dysze w basenie na relaksujący i przyjemny wieczór!

Do zobaczenia

Wynajęliśmy ten domek na weekend i polecam go, ponieważ jest to niehigieniczne (pleśń w lodówce oraz w ekspres do kawy, WC łazienka jw wszystko było brudne bardzo brudne. Brudny materac moczu plamy i krew !! idem.Le poduszki sauna nie działa, jacuzzi był również bardzo brudne z piaskiem w środku zwykle martwy naskórek na powierzchni. miernik elektryczny nie jest synem standardów wynikających z wszystkich stron. brudny basen woda była zielona i zimno. w domku nie zamyka każde okno drzwi zamyka, właściciel nie pozostawia klucz !!!! To wraca nocą do naszej studni, aby wyłączyć światła. My nazywa się kilka razy, że nie odpowiada. W dniu wyjazdu nie przyszedł.
Pan SAVAETE renderuje depozyt sprawdzić to wtedy przepraszam mamy pogorszyła konkretnej rzeczy do gotówki, która jest całkowicie fałszywe!

Philippe S.
Właściciele
29/05/2017
Ta recenzja jest nadal bardzo przesadzone i niewiarygodne ...
5/5 - Wyśmienity

Kochamy Wyspy Kanaryjskie, ale jest to po raz pierwszy w Fuerteventura.

Wynajęliśmy dwa apartamenty kompleks od samego właściciela.

Ten jest ładne, czyste, dobrze wyposażone w obszarze każdej usługi, może potrzebujesz. Balkon jest dość duży, z mebli i relaksujący widok na morze na plażę. Obszarze pule są bardzo relaksujący zbyt, posiadające widok na morze z leżaków.

Niezwykle bogaty zalecane dla każdego, który lubi słońce, czyste plaże i relaks!

5/5 - Wspaniały

Rezerwacja willi na kilka dni - i miał najlepszy czas!

Anna była bardzo przytulny i wygodny w check-in i kasy, dom był bez skazy i czystym - wszystko bez zarzutu zarówno wewnątrz i na zewnątrz działalności, od pływania basen do gotowania :)

Najbliższa plaża villa jest Solanas, absolutnie wspaniały i o niewielkiej :)

Przyjdzie jeszcze raz i polecam każdemu! 5-GWIAZDKOWE :)

ANNA MARIA P.
Właściciele
29/05/2017
Dziękuję pogan, dołożymy wszelkich starań, aby ci i wielu z was spłacić nam poszanowaniem nasz dom Byliście bardzo dobre i czyste, mam nadzieję, że cię jako naszego gościa.
4.5/5 - Błyszczący

Minęły lata, które I nie był zbyt miły, jesteśmy wszystko wraca zrelaksowany, zaskoczony przez piękno krajobrazów i nawet nieco większy ze względu na wspaniałe kuchnia.

Kemping jest utrzymywany z pasją przez właściciela i jeśli lubisz rośliny Aloe, tutaj znajdziesz wszelkiego rodzaju, oprócz rozmarynu i rakiet. Strony są prawie wszystkie zacienione przez drzewa eukaliptusowe. Claudio, w barze restauracji, jego uśmiech, jest naprawdę wyjątkowa w zarządzaniu swoim klientom, nawet, jeśli jest pełny.

Polecam go, jeśli chcesz zjeść pizzę (Bardzo dobry). Mówić, dopóki nie zakończy się on. Dzieci, w wieku 13 i 7, dobrze się bawili, a pies Owczarek niemiecki było swobodnie pływać na plaży... jak powiedziałem na początku, wakacje były naprawdę piękne.

5/5 - Godny Uwagi

W przyjemnym środowisku z spokojny w lesie sosnowym, bardzo wygodna domu do dekoracji.

Kuchnia jest bardzo dobrze wyposażony, nic nie brakuje! Cieszyliśmy się klimatyzacji podczas gorących tygodni. Séverine i Jean-Jacques były bardzo przyjemne i zrobił wszystko, aby najbardziej pobytu (Dziękuję za kosz domu dla nas do odkrywania lokalnych produktów i warzyw ogrodowych :)

Wiele gier dla dzieci, kryty i odkryty, uprzejmie udostępnione.
Obudowa dobrze dla wielu wycieczek w tym bogatym regionie; Jednakże od wsi, samochód jest niezbędna.

Dzieci i dorosłych, Spędziliśmy dwa tygodnie Świetne!

Jean Jacques D.
Właściciele
28/05/2017
Wielkie dzięki za komentarz. Jesteśmy zadowoleni, że pobyt w Prowansji poszło gładko i czekamy na was ponownie w naszym domu.
Czekam na nasze ponowne
spotkanie.
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Naprawdę przyjemny pobyt, podczas którego skorzystaliśmy z polem creole bardzo dobrze rozplanowane w środku egzotycznej roślinności: zmiana scenerii, niedaleko od stresu urzędu!

Kadrowanie jest extra: obecny ale dyskretny, opiekuńczy, naprawdę urocza.

Wspaniałe odkrycie lokalnej fauny i flory oraz bardzo piękne wymiany ludzi z Lynda, Vanessa i Charlotte! Dziękuję dziewczyny!

Nasz jedyny żal: nie jest w stanie dłużej!

5/5 - Bez Zarzutu

Mieszkaliśmy w tej pięknej willi na około 10 dni podczas ostatnich wakacji w Western Cape.
Ma piękny, ciepły i Artystyczny uczucie do niego, które naprawdę cieszył. Widoki są niesamowite i kochaliśmy się, ten jest usytuowany na zboczu góry z rezerwatu przyrody na tylne drzwi, ale z sklepy tylko 2 minuty jazdy w dół wzgórza.

To było dla nas zbyt, w niewielkiej odległości od lotniska, winelands i Overberg i z chaosu centrum Kapsztadu w odległości (około 40 minut jazdy).

Gorąco polecamy!

5/5 - Niezrównany

Jesteśmy rodzina z 6 i czuliśmy się bardzo komfortowo w mieszkaniu.
Mieszkanie było czyste, dobrze wyposażone i jest w pobliżu pięknej plaży w Costa Calma.
Taras jest ogromny, w pełni wyposażona w leżaki, grill i meble ogrodowe.
Mieszkanie jest jasne i przestronne, meble są wygodne i gotów jest to łatwe do poruszania się i zrelaksować się w salonie.
Istnieje kilka kanałów telewizyjnych, niemiecki oraz szerokopasmowego dostępu do Internetu.
Istnieje parking osiedle, tuż obok mieszkania, łatwo dostępne.

W pobliżu znajduje się supermarket, sklepy, restauracje, banki, wynajem samochodów, apteki i wszystko, czego potrzebujesz.

Mimo bliskości do plaży, mieszkanie było zawsze bardzo cicho.

wakacje naprawdę relaksujące, po prostu idealny!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
5/5 - Skończony

Jesteśmy niemiecka rodzina z dziesięciu osób. Mamy mieści się w dwóch mieszkań tego samego właściciela w tym kompleksie.

Oba apartamenty znajdują się obok siebie. Oba są świetne, czyste, wszystko w porządku, i wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz.
W pobliżu znajduje się plaża, supermarket, sklepy, piekarnia i restauracji do domu. Bardzo wygodne, to jest komunalnych parking, obok dwóch mieszkań. Internet ma dużą prędkość w obu mieszkań.

Tarasy są bardzo duże, wygodne, z meblami ogrodowymi.

Wracaliśmy bardzo zadowoleni tam i prawdopodobnie w przyszłym roku. Temperatura była bardzo ciepły, plaża jest woda czysta. Słońce i plaża, na co dzień, to naprawdę wspaniałe wakacje, rodzina.

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
4.5/5 - Hojny

Czujesz się w raju. Bardzo ładny kompleks w pobliżu morza.

Czysty, komfortowy apartament z pięknym widokiem na morze z tarasu.
W kilka minut spacerem jesteś na sklep spożywczy, piekarnia House i różnego rodzaju sklepy. Plaża jest szeroka, czysta i czystych wód.

Apartament całkowicie zalecane!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
4.5/5 - Dobry

Głównym atutem tego mieszkania jest to, że znajduje się on bezpośrednio na plaży i lokalizacja, doskonały widok.
Mieszkanie jest czyste, zadbane z wszystko, czego potrzebujesz. Basen jest idealnym miejscem na relaks i sprzyja leżeć na kanapie.
Wszystkie niezbędne usługi są dostępne w pobliżu. . To jest po raz pierwszy byliśmy w południowej części wyspy Fuerteventura, i nigdy nie jest za późno!
Wynajęliśmy miał dwa apartamenty, które należą do tego samego właściciela. Wakacje apartamenty domy są bardzo dobre.
My z przyjemnością, że polecamy to miejsce!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
5/5 - Wyśmienity

Dwadzieścia lat później, jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura.

W tym roku postanowiliśmy iść na południe i fascynuje nas plaż.
Zatrzymaliśmy się w dwa wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament posiada duży taras z widokiem na morze, komfortowe i wygodne, wyposażone we wszystko, co niezbędne, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz apartamentu. Tam znajduje się parking, blisko plaży i niemieckie kanały. Co więcej można prosić dla udanego urlopu.

Firma Microsoft zaleca, bo byliśmy tam bardzo szczęśliwi.

5/5 - Dobry

Przez dwadzieścia lat jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura. W tym roku postanowiliśmy iść na południe, i byliśmy fascynujące plaże.
Byliśmy w dwie wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament jest nowocześnie urządzone, wyposażone we wszystko co niezbędne przestronne, duży taras, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz domu. Ma garaż, niemieckie kanały i blisko do plaży.

Co więcej można prosić na miły wypoczynek. Polecamy, ponieważ byliśmy bardzo szczęśliwi.

4.5/5 - Błyszczący

Appartement jest wielki z naprawdę ładny i nowoczesny ozdoba i bardzo dobrze wyposażone.

Mieliśmy sporo grzeczności w dniu przyjazdu (woda, wino, komplet ręczników, ciastka, herbatę...). Czuliśmy się jak w domu!

Roberto jest bardzo dobrym gospodarzem, dostępne, obecny i życzliwe. On nie wahaj się działać jeśli tu są wszelki problem.

Marsaskala jest naprawdę ładne, dużo restauracji obok appartement i morze jest bardzo blisko.

Spędziliśmy wspaniałe wakacje!

Polecam ten appartement i hosta bez wahania. Roberto dziękuję!

Sabrina

W pobliżu mieszkaniaW pobliżu mieszkania © SabrinaS @CC
5/5 - Niezapomniany

Dom na York był bomba... I cieszył się mój pobyt Max ze względu na dostęp do miejsca, które było blisko centrum handlowego Eastgate, pokoje są przestronne i Wi-Fi jest bezpłatny na terenie całego obiektu.

BIG do domu na YORK!!!

5/5 - Ekstra

Zakwaterowanie znajduje się w samym sercu dawnej wsi, bardzo cichy.
Dom, ładne i czyste.

Z pewnością warte polecenia.

5/5 - Wyśmienity

Bardzo dobre, dobra lokalizacja i byliśmy w środku, między portem a brzegiem morza, bardzo dobry stosunek jakości do ceny... granita rano i brioche!

Pokoje były zawsze czyste i schludne.

Dobre Rady na lokalnych i ciekawych miejsc w okolicy.

Na pewno się zwróci.

To był nasz pokój, czyste i dobrze urządzoneTo był nasz pokój, czyste i dobrze urządzone © PinoD76 @CC
5/5 - Niezrównany

Fantastyczny apartament i spektakularne widoki.

Zmierzamy.

4.5/5 - Ekstra

Dom był wielki! Mnóstwo miejsca i wspaniały ogród i morze. Mieliśmy, sprzętem do grillowania oraz stron, idealne dla grupy przyjaciół!

Morze, idąc od domuMorze, idąc od domu © Foumar @CC
Frontowy dziedziniecFrontowy dziedziniec © Foumar @CC
Widok z przodu stoczni!Widok z przodu stoczni! © Foumar @CC
Dom od strony wzgórza (cieszyliśmy się piesze wycieczki tam)Dom od strony wzgórza (cieszyliśmy się piesze wycieczki tam) © Foumar @CC
5/5 - Doskonały

Wspaniały Domek! Bardzo ładne miejsce!

Apartament jest bardzo dobrze rozplanowane i umeblowane. Z zewnątrz, jak również wnętrza zrobić ten dom to idealne miejsce na wakacje. Odpoczywają i odkryli tego pięknego regionu.

Zaleca się

4.5/5 - Cudny

Lokalizacja kuchnia piękne i spokojne otoczenie. Obiekt znajduje się w pobliżu plaży i mogliśmy również tramwajem do centrum miasta. Możemy mieć podobało!!

4.5/5 - Godny Uwagi

Ten domek jest idealnym miejscem na relaks z rodziną w sielankowej scenerii.

Położony w zielonej okolicy, duży, miejsce jest ciche i spokojne: nie trzeba oglądać dzieci.
Właściciel, bardzo dyskretny, przyjaźnił się z nami. Mieliśmy prawo do produkcji z własnego ogródka warzywnego.

Sytuacja jest idealny do spacerów w górach!

4.5/5 - Sensacyjny

Mieliśmy bardzo miły pobyt w Rosas.

Mieszkanie jest bardzo funkcjonalne i przestronne, a zwłaszcza widok jest piękny. Nowa kuchnia i łazienka zapewnić bardziej prawdziwe.

Mile widziane ze strony Christine i jej mąż.

Mam nadzieję wrócić!

Fabienne M.
Właściciele
24/05/2017
Jesteśmy zachwyceni, że pobyt poszło dobrze.
W innym czasie być może!
5/5 - Skończony

Łóżko, bardzo ładne i przytulne. Świetne dla osób poszukujących spokoju i relaksu, ale także dla każdego, kto w zaledwie kilka minut od hotelu chce dotrzeć do wybrzeża Adriatyku.

TrawnikTrawnik © AliceF87 @CC
5/5 - Cudowny

Ten komfortowy apartament i możemy polecić z czystym sumieniem!

Na żądanie jest możliwe, że śniadanie i kolację za niewielką cenę!

Kolacja jest codziennie świeże i gotowanie było idealne, jak chcieliśmy.

Bez wahania firma Microsoft zaleca tej wakacje Wynajem.

Parking w ogrodzie Parking w ogrodzie © BartlJ @CC
4.5/5 - Niezrównany

W rzeczywistości istnieje d pająki wstęgi, ale walczymy!
Basen i jacuzzi, bardzo czyste i ciepłe.
Pan wcale nie mieszczą się w środku nocy, dzieje raz dziennie do czyszczenia wannę z hydromasażem i zadzwoń do nas przed domek nietypowe, bardzo ładne widoki, w otoczeniu zieleni, w cichej zatrzymać w bardzo cenione przez nas cały zastęp, bardzo miły i troskliwy wobec nas, uczynił nas naszego wyboru bez obaw, wydaje mi się że wystarczy szacunek lokalu który jest minimum.
Wróci i będzie reklamować

4.5/5 - Dobry

Moja żona i pozostał w Casa Anita kilka razy w ciągu roku i zawsze miał duże doświadczenie tam.

Kochamy się, że pokoje wyposażone są w kuchnie i kochamy, wylegiwanie się na basenie. Możemy wybrać wyższe piętra, aby poglądy, które są fantastyczne.

Nieco zmieniła, ponieważ niektóre z widoku zostało zablokowane, ale nadal bardzo dobry.

5/5 - Bardzo Dobrze

Willa jest w doskonałym stanie i czyste.

Lokalizacja jest niesamowite, zapierające dech w piersiach widokiem na morze i wybrzeże.
Willa jest wyposażony z wygodami i uroczy meble. Miał bardzo duże przestrzenie odkrytym, z basenu, wanny z hydromasażem i solarium, otoczony kwiaty końcu lemoniady.

To naprawdę miejsce swoich marzeń. Jeśli myślisz o piękno wybrzeża Amalfi, Villa Costanza jest miejscem, które należy!

5/5 - Niezapomniany

Przyjazd, wysiąść i następnie ten fantastyczne widoki w naturalnym stawie do Dolomitów... to jest urlop.
Od pierwszej chwili prawdopodobnie czuliśmy. Powitanie było przyjazne i ciepłe, i tak było całe wakacje.

Piękne, nowe mieszkanie, stylowo i nowocześnie urządzone z akcentem chłopa. Wszystko wokół wszystko był bardzo uprzejmy i wykonane z dużo miłości. Sen o organiczne śniadanie i gospodarstwa produktów.

Również w centrum odnowy biologicznej, cieszą kąpiele siano i wełny. Rano jogi z Doris był zawsze wydarzeniem.

Wniosek: Dookoła wielkie święto.

Dziękuję Margit, Markus i Doris. Możemy wrócić do Ciebie.

Widok na jeziorko w DolomityWidok na jeziorko w Dolomity © Marty @CC
5/5 - Wyśmienity

Byliśmy tak szczęśliwi mieć snagged tym kabina ostatniej godziny spóźniony urodziny dzień matki/na początku i to nie zawodzi.

Mój mąż był naprawdę pod wrażeniem i życzymy, że będziemy mieli więcej czasu tam. Lokalizacji był tak piękny i ciekawy kontrast z pustynny i parków.

Wybrałem kabiny #1 ze względu na wszystkie drzewa i wybrać prawo! Na pokładzie i zobacz były fenomenalne. Było jeszcze trochę śniegu resztki i mój maluch był tak podekscytowany.

Mimo, że Moab było około 40 minut, to było tak warto. Jazdy w górę iw dół była przygoda sama w sobie.


Dziękuję bardzo za wspaniały pobyt! Mamy nadzieję, że wkrótce wrócimy!

Doskonałe łóżko dotyk Afryki, dlatego w kabinie AfrykiDoskonałe łóżko dotyk Afryki, dlatego w kabinie Afryki © TinaM @CC
Przedpokoju i przodu ganekPrzedpokoju i przodu ganek © TinaM @CC
Bujny, zaplecze gastronomiczne i komfortoweBujny, zaplecze gastronomiczne i komfortowe © TinaM @CC
Watching the birds from this breakfast nook was enchantingWatching the birds from this breakfast nook was enchanting © TinaM @CC
4/5 - Ekstra

22 połowów w 3 dni: Achgans wyszedł w morze, złoty z blisko 40 cm i szczupaka 6 lb 2.

Co wielki połowów...Co wielki połowów... © RochA @CC
Ta złota zakończył się w Golden amandine Ta złota zakończył się w Golden amandine © RochA @CC
5/5 - Bardzo Dobrze

Mieszkaliśmy 2 tygodnie i naprawdę się podobało. Również wygodne do centrum.

Bardzo dobrzeBardzo dobrze © GardiolS @CC
4.5/5 - Cudny

Jesteśmy zapalonych rowerzystów, a ostatnio sie, szukaliśmy niedrogie zakwaterowanie wzdłuż rower dla niektórych odpoczynku i rekreacji.

Przez przypadek natknęli się na posiłki, i postanowiliśmy wybrać się na przejażdżkę...

Ogólnie rzecz biorąc byliśmy z pewnością nie rozczarowany. Czy masz więcej po stronie czynnej lub leniwy, istnieje wiele atrakcji dla Ciebie. Jazda na pobliskim ranczo, Kolarstwo lub pływanie w rzece Drava, sprzęt do grillowania i po prostu cień.
Gospodarze są bardzo dobry kilka stolicy Chorwacji-Zagrzebia.

Duży plus dla nas, był Las, obok domu, nawet w najgorętszych miesięcy lata, zawsze jest lekki wiatr, który wieje.

Ogólnie rzecz biorąc zalecamy to bez wątpienia do każdego, kto szuka różnych restauracji.

Dzięki uprzejmości naszych gospodarzy, GrillDzięki uprzejmości naszych gospodarzy, Grill © LuanaH @CC
Our host, Irena, with me and the other guestsOur host, Irena, with me and the other guests © LuanaH @CC
Tenis stołowy w godzinach popołudniowychTenis stołowy w godzinach popołudniowych © LuanaH @CC
The pets here get a royal treatmentThe pets here get a royal treatment © LuanaH @CC
Tenis stołowyTenis stołowy © LuanaH @CC
5/5 - Bardzo Rozsądne

Ładny dom w cichej okolicy, ustawienie cyprysów i widok na jezioro, bez rezygnację bliskość do wszystkich turystycznych atrakcji i usług, w niewielkiej odległości.

very good placevery good place © CristianD @CC
5/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy wspaniały weekend w tej willi!
Wystarczająco dużo kontaktu z przyrodą, że te trochę lubi to! Dom jest duży i znajome, ogród jest duży i płaskie, idealny dla dzieci i osób starszych.
Skorzystali z okazji, aby odwiedzić orientalne ogród Bacalhôa Buddy Eden, piękne, 5 min jazdy!
Mam zamiar wrócić!
Dzięki za sympatię.

Świetny basen!Świetny basen! © MagdaG @CC
5/5 - Cudowny

Dobre miejsce dla nas, aby cieszyć się 10 dni Tuscany słońca i okolicę.

Duży basen i wiele miejsca na relaks przez siebie. Dwa inne domki z rodzinami, z dziećmi, ciesząc się w towarzystwie innych dzieci z Niemiec i Holandii.

Dobrej jakości zakwaterowanie dla nas i naszej rodziny.

Warto polecić domek La Luna

5/5 - Godny Uwagi

Było to bardzo przyjemne doświadczenie.
Doskonała jakość snu w wygodne łóżko, to jest rewelacyjny!

Bardzo dobry hotel, ładne pokoje, dzieci były zachwycone, łazienki są ładne, bardzo fajna atmosfera.

Jedzenie ze sobą na tarasieJedzenie ze sobą na tarasie © JuanL @CC
Tipi, gdzie spał ITipi, gdzie spał I © JuanL @CC
5/5 - Wyśmienity

Mieliśmy Feria de Jerez w tym mieszkaniu i brak uwagi!

Bardzo czysty i bardzo wygodne, w bardzo spokojnej i łatwe parking na osiedlu przy ulicy (wiele miejsc wokół).

Mieszkanie jest dobrze utrzymane i nie ma żadnych szczegółów, dobrze wyposażony i bardzo kompletny.

Wrócimy!

Bardzo ładny taras na śniadanie 2 osób!Bardzo ładny taras na śniadanie 2 osób! © anaalonso @CC
5/5 - Bardzo Rozsądne

Romantyczny pobyt ma Netanya i uruchamiania Półmaraton w Jerozolimie.

Szukaliśmy przestronny apartament, blisko centrum i szybki dostęp do morza. Nie byliśmy rozczarowani!

Wielkie podziękowania dla Johana za jego życzliwość i gościnność.

Plaży izraelskie śniadanie w kawiarni coffeePlaży izraelskie śniadanie w kawiarni coffee © RebeccaC @CC
Naprawdę ładne umieścić sprzęt sportowy jest dostępna publicznie na plażyNaprawdę ładne umieścić sprzęt sportowy jest dostępna publicznie na plaży © RebeccaC @CC
Lazy leniwy. Zwraca bardzo trudne w Francja Lazy leniwy. Zwraca bardzo trudne w Francja © RebeccaC @CC
5/5 - Hojny

Wypad na posiedzeniu w tym bardzo komfortowa Willa z basenem oraz bezpośredni dostęp do plaży w "Grand tło".
Plaża jest bardzo cichy, bo ma jak jej nazwy wskazuje trochę tła. Jest więcej do zanurzania ale bardzo ładne z dziećmi.
Dostaje Pokój nad morzem z dźwiękiem fal!
Willa jest bardzo dobrze położony, między hałasu kajak i Saint Gilles les Bains, z supermarketu, pobliskiej piekarni, co jest bardzo wygodne.

Nasz jedyny żal: konieczności opuszczania!

4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Od czasu naszego powrotu musimy nie jeszcze znaleźć czas, aby powiedzieć, jak piękne naszego pobytu z Tobą była.

Mieliśmy wielki tydzień w apartamencie.

Bardzo przyjemny. Piękny Panna Mienne.

Widok na stok narciarski był bardzo egzotyczny i kochaliśmy po stronie Twojego wnętrza przytulne.

Krótki, ale szczęście.

Będzie z pewnością wrócić do domu w przyszłości zatrzymać się w hotelu Pralognan.

Jeszcze raz dziękuję i dobry dzień dla Ciebie.

Pobyt z jej ładnie Dekoracja stołuPobyt z jej ładnie Dekoracja stołu © LAURINM @CC
MezannineMezannine © LAURINM @CC
Gospodarstwo Pralognan fleurieGospodarstwo Pralognan fleurie © LAURINM @CC
Nasz taras na posiłkiNasz taras na posiłki © LAURINM @CC
Flora lato, Lilia złotogłówFlora lato, Lilia złotogłów © LAURINM @CC
4/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy Fantastyczny tydzień. właściciel dał nam dobrego domu.

Casa tipica ma wszystko, czego potrzebujemy, w bardzo spokojnej miejscowości i simpatico.

Wszystkie wakacje bardzo dobrze

Teresa M.
Właściciele
22/05/2017
John Jestem bardzo szczęśliwy, bo z Twoim zdaniem może pomóc innym ludziom!

Mercia się „na żywo” z nas tej wiosny.
5/5 - Niezapomniany

Mnie i mojej rodziny bardzo podobała się gościnność, że rzeczywiście się nam poczuć się prawie jak w moim własnym domu. po raz pierwszy możemy spędzić tydzień w piękny dom w Siviri w Czerwiec 2014.
Muszę powiedzieć, że takie piękne i ciepłe powitanie i nigdy nie miał przed! Właściciele Dimitri i jego żona Elena jest bardzo przyjazny i pomocny. Od razu masz wrażenie, że znamy od dawna.
Dom jest pięknie urządzone, wszystko, co potrzebne do komfortowego pobytu. Stoczni jest wielki i ma miejsce na grilla. Ten trzygwiazdkowy hotel znajduje się zaledwie w kilka minut spacerem od plaży w bardzo cichej i spokojnej okolicy.

Bardzo polecam to miejsce na spokojne i relaksujące wakacje. Wracamy co roku nasze coroczne letnie wakacje.

5/5 - Wspaniały

Ta strona oferuje piękny basen, taras wiele cieszyć się słońcem o każdej porze dnia!
Również grill na świeżym powietrzu, jeśli chcesz odkryty życia / cieszyć się przyrodą, to naprawdę miłe miejsce na pobyt.
Dom oferuje wszystko, czego potrzebujesz. Zdjęcia w Internecie wydaje się przestarzały, ale wejść do domu będzie dla Ciebie zaskoczeniem.

Dużo do zrobienia w obszarze!

4.5/5 - Wielki

Będziemy przebywali kilka razy, a my appecions zawsze jak dużo gościnność i środowiska.
Na miejscu, które pozwala nam znaleźć nas z rodziną i przyjaciółmi, na parkingu pozwala nam wejść i wyjść jako pożądany i możemy cieszyć się basen i jacuzzi.
Każdy może robić co chce, jak chce, jest to prosty wakacje i relaksujący, pokoje są piękne i niezależne.

Dzięki właścicielowi stworzyliśmy to miejsce wrócić ponownie i ponownie.

5/5 - Niezrównany

Wszystko odbywa się czuć dobry około ten ładny dobrze wyposażony domek.
W pokoju gier została doceniona, małych i dużych.
Właściciel miał pod opieką do odśnieżania z drogi i przywitał nas ciepłym pocieszające drewna.
Domek ma trochę bardziej dostępne (sól, przyprawy, przyprawy, cukier, saszetek z kawą, mydło w płynie, płyn do mycia naczyń,...)

W zasadzie miał bardzo przyjemny pobyt.

5/5 - Wyśmienity

Mogę polecić ten apartament, który jest lokalizacja ma plażę Denia.

Byliśmy 2 pary i mamy umieszczone samochodu i cieszył się, plaży, i gdy chcieliśmy przejść do centrum handlowego, wzięliśmy autobus, który przechodzi przed domem... zbyt góry. Denia jest niesamowite!

Wszyscy dużo, ponownie doceniona!

Wielkie podziękowania dla właściciela.

5/5 - Bardzo Odpowiedni

Mieszkaliśmy w Country House w Siviri, po raz pierwszy w roku 2014.
I jak my byliśmy tutaj po raz pierwszy, wracamy co roku dla naszych wakacji.
Bardzo polecam ten niesamowity obiekt na spokojne i relaksujące wakacje w Halkidiki.
Dom jest przestronny, czysty, dobrze się prezentuje (dbałość o szczegóły), komfortowe i w pełni wyposażone dla Ciebie wszystkie potrzebne, w tym bezprzewodowy dostęp do Internetu i TV stoczni dobrze utrzymane, z grillem.
Plaża znajduje się 10 minut spacerem. Elena i Dimitri są najbardziej przyjazne i pomocne gospodarze!
To oczywiste, że to nie tylko biznes dla nich, dają Ci część ich serca. To zaszczyt dla nas, aby im sprostać.
Z miłością, Zhiva i Georgi

4.5/5 - Ekstra

Z niesamowite hostów (Elena i Dimitri) do każdej części budynku jest to idealne wakacje dla naszej rodziny.

Cieszył się każdą minutę i zwróci wątpliwości! Niesamowite miejsce na wakacje. Nasi gospodarze były nie tylko bardzo uprzejmy, ale są one również bardzo ciepły i troskliwy ludzi, którzy odpowiedzieli na każde życzenie. Doskonałe warunki w willi z wszystko, czego potrzebujesz.

Dziękuję, Elena i Dimitri. Z miłością, Zhiva i Georgi.

4.5/5 - Wspaniały

Very clean, very comfortable. The apartment is south oriented with nice views. The terrace is great!

Very well located: only 200 meters from the beach, supermarkets and restaurants. Everything is nearby.

Looking forward to go again

Bernhardt A.
Właściciele
18/05/2017
Dziękuję za miłą recenzję Anneliese. Życzymy Ci wszystkiego najlepszego
5/5 - Godny Uwagi

Great location. All facilities in walking distance. Close to the beach.

Apartment was nice and clean.

Super holiday. We will return for sure.

Bernhardt A.
Właściciele
18/05/2017
Vielen Dank für Ihre Bewertung und hoffe, Sie und Ihre Familie wieder zu sehen
5/5 - Cudowny

Wynająłem tę willę na wyjazd służbowy 2 miesięcy jest że to wszystko po prostu super.

Willa znajduje się na wysokości Papeete gdzie świeżość jest bardzo przyjemny, po długim dniu.

Ta willa jest bardzo dobrze wyposażony i czyszczenia dzięki bardzo skutecznej sprzątaczka!

Właściciel był uprzejmy i reaktywne do każdego z moich aplikacji.

Zobacz w rano na śniadanieZobacz w rano na śniadanie © DanyR @CC
5/5 - Niezapomniany

Kontakt z właścicielem był łatwy i ilość dostępnych informacji pomógł nam w nasz wybór, usługa jest doskonała.

Opis domu odpowiedzi w dowolnym punkcie przedstawionej na ogłoszenie. Mieszkanie jest bardzo czysty, dobrze położony, urządzone ze smakiem i miłości.

Tam jesteśmy stworzeni, aby czuć się bardzo komfortowo i cieszył się spokojem!

Z przyjemnością wrócimy bez względu na sezon.

Dziękuję!

5/5 - Skończony

Bardzo miły urlop bez kompromisów. Pokoje są pięknie urządzone, fam. Lehmann był uprzejmy hostów. Bardzo zalecane.

Winiarzy z miasta oferują wiele pysznych dań!Winiarzy z miasta oferują wiele pysznych dań! © SteffiS @CC
5/5 - Godny Uwagi

Nasze 8 wizyta ten mały kawałek raju, dorosłego tylko umieścić więc spokoju i relaksu w obfitości.

Mieszkanie ma wszystko i więcej dla Ciebie do udanego pobytu. Hosty, Marie i Luciano są pod ręką, bez ingerencji, więc biorąc pod uwagę wszelkie informacje wymagane do lokalnych restauracji i miejsc do odwiedzenia.

Blisko Kawa sklepy i supermarkety, więc może wypełnić lodówka z napojami i jedzeniem i tylko spędzić dzień relaksując się w pięknych ogrodach lub wylegując się przy basenie.

Samochód jest wymagane i Marie można zamówić go dla Ciebie i zostaną dostarczone do Ciebie w dniu przyjazdu.

Dawać ono pewien próbować, zapewniam was, że wrócisz!

4.5/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy wspaniały weekend z rodziną w ten domek całkowicie odnowiony i oferuje wspaniały widok.

Właściciel jest przyjazny i zawsze dostępne.

18 i są gotowe do możliwie jak najszybciej wrócić bez!

4.5/5 - Skończony

Dom jest zgodne z ogłoszeniem i sprzęt są obecne.

Miejsce jest idealne dla zjazdów rodzinnych i wszystko jest zaprojektowane tak, aby pomieścić dużej liczby Gości.

Dom jest cicha i ma wspaniały widok!

Polecam!

5/5 - Wyśmienity

Dzięki znowu, mieliśmy wielkie święto w tym pięknym miejscu.
Cała rodzina jest gotów wrócić w przyszłym roku.
Dziękujemy również za wszystkie informacje.

5/5 - Okazały

Kochałem, House, czystość i porządek.
Ciche, wspaniałe kolory i pokojem.
Urokliwej wyspie Stromboli.

Cieszyliśmy się z osobą, która przywitała nas, kiedy przyjechaliśmy.

Polecamy!

5/5 - Bardzo Dobrze

Wszystko takie jak lokalizacja, bardzo pomocny i przyjazny.
Bardzo pełne, bardzo czyste i bardzo dobrze zlokalizowane mieszkanie.

Dzięki Montse!... powtórzyć!

Tossa de Mar to dawna wioska rybacka w którym znajduje się średniowieczny zamek z XIV wieku z pięknym widokiem.Tossa de Mar to dawna wioska rybacka w którym znajduje się średniowieczny zamek z XIV wieku z pięknym widokiem. © FinaC @CC
Obok miejscowości Tossa de Mar jest naprawdę egzotyczne zatoczek, niebieski wody.Obok miejscowości Tossa de Mar jest naprawdę egzotyczne zatoczek, niebieski wody. © FinaC @CC
3.5/5 - Środki

Czynsz 500 € na 4 noce z wyjazdu w 12:30 dla kluczy w piątek.
Mamy przybył, lodówką, zmywarką i dolnej części zlewu z formy, które miały długi do czyszczenia używać. Gospodarstwa domowego był biedny z puszki nie opróżnione Kosza i dużo kurzu...
Właściciel jest odpowiednio poinformowany (problemy spowodowane przez nowe sprzątaczka). Dom jest całkowicie zgodny z opisem i bardzo dobrze położony. Brak izolacji w tym okresie wynajmu i z małym dzieckiem, w salonie pozostaje chłodna, mimo upału. To jest bardzo jasne i tarasy w lecie, musi być prawdziwa uczta!
Z pewnością bardziej przyjemny dom w lecie Jeśli czyszczenie odbywa się prawidłowo. Nieco chaotyczny last minute wynajem, szkoda!

4/5 - Doskonały

Byliśmy niesamowicie pozytywnie z wielkim szacunkiem. Wyposażenie i udogodnienia apartamentu są idealne.
Mieliśmy piękny czas, co pozwoliło nam cieszyć się ciszą miejsca. Możemy mieć docenione prywatności bez ingerencji z zewnątrz.

Dobry stosunek jakości do ceny. Byliśmy zadowoleni z wszystko. Dziękuję.

Teodoro M.
Właściciele
09/05/2017
Dziękuję za życzliwość. Cieszę się, że mieliśmy przyjemny pobyt.
4.5/5 - Godny Uwagi

Byliśmy również pozytywnie, zgodnie z zaleceniami René cieszył się ze względu na jego życzliwość i hojność.

Jej dom jest duży i wygodny i na szczęście bo Pogoda Vosges nie oszczędził nam.

Z przyjemnością możemy będzie ponownie pobyt w domu Anet otaczają go tym razem kilku znajomych, aby móc zrobić, co zaplanowaliśmy.

Sportowe przyjaciół i miłośników przyrody, bardzo polecam gniazdo Ci czas postoju w przyrodzie.

5/5 - Cudny

W ciągu kilku dni odkryliśmy ten klejnot Cheli Porto:-przede wszystkim gospodarze, Angela i Piotrowi, że nie zapomnisz: hojność, radość życia, chcą podzielić się swoimi doświadczeniami (więcej wielojęzycznych, to pomaga).

Okazało się, że jest to idealne miejsce na wypoczynek bardziej różne: * woda oczywiscie z cumowania, żwir, piasek i skały wygładzony.
* Badminton, w polu w przyrodzie, z net i znakowania (stone ma rezerwy latania).
* Ping pong pod duże sosny w cieniu dzikich pétanque w opcji cienie!
* Niesamowite w tym kontekście, piłkarzykami, tak! I jeśli Pierre jest tam i brakuje Ci partnera, to będzie przyjemność przyczynić się.
* Dla tych, którzy skosztować spokoju: lounging, czytania, myślenia lub filozoficzne dyskusje w cieniu drzew sosny, uśpiony przez szum morza, który rozprzestrzenia się wokół Ciebie!

Mieliśmy wypoczynek do różnych wizyty do odkrywania tego regionu Grecji: Epidaurus, Mycenae, Wyspy Spetses, Hydra, itp. Ponieważ jesteśmy fanów troglodytów, zapytaliśmy Pierre lub Angela że jesteśmy wykazały... Franchthi jaskini odkryliśmy po pięknym Ballada o 1/2 godziny wzdłuż morza.

Cieniu sosen z widokiem na morzeCieniu sosen z widokiem na morze © JeanF @CC
4.5/5 - Doskonały

Zrobiliśmy pobyt z przyjaciółmi, którzy poszło bardzo dobrze w tym domku, bardzo dobrze wyposażone i dobrze położony.

Okazało się, że Valley view był piękny, duży słoneczny balkon.

Orres otrzymał teren narciarski na różnych poziomach trudności.

Właściciel jest bardzo przyjazny i zawsze dostępne nam pomoc podczas naszego pobytu.

Polecam to miejsce!

4.5/5 - Godny Uwagi

Dobra lokalizacja hotelu, który znajduje się w pobliżu plaży. Bardzo wygodne łóżka i piękny widok z balkonu.

4.5/5 - Bardzo Odpowiedni

Przyjazny personel. Bardzo czyste i wygodne. Dobra lokalizacja hotelu, który znajduje się w pobliżu plaży.

4.5/5 - Wyśmienity

Nice odkrycie! Ten pensjonat jest mały samorodek w pobliżu Cluny, ciche, z pięknym widokiem!

Spędziliśmy wspaniały weekend Wielkanoc w rodzinie każdy był miły, przyjazne i jej naprawdę piękne. Zapraszam tam odwiedzić i pobyt... Ten wspaniały obiekt z wszelkie wygody i małe dotyka, być wynajmowane w całości, to idealne rozwiązanie dla dużych rodzin lub przyjaciół, którzy chcą być w przyjaznej atmosferze.

Udało nam się skorzystać z Greenway, spacer na rynku, spełniają w Taizé, wspinać się na drzewa do Acrobath', jeździć konno i pozdrawiam zwierząt doliny.

Z pewnością wrócimy! (kilka zdjęć bez rodziny... przepraszam!)

GołębnikGołębnik © CamilleH @CC
plac zabaw plac zabaw © CamilleH @CC
4.5/5 - Niezrównany

Lokalizacja jest bardzo dobra, obszary rekreacyjne, w pobliżu plaży.

Bardzo wygodne i Fantastyczny widok zatrzymać taras również uprzejmy właściciel udogodnień.

Jose P.
Właściciele
08/05/2017
Szanowny pan Romero, dziękuję za komentarze i tam moim domu opieki. Jeśli były właściciel. Mam nadzieję, że pewnego dnia powrócić. Pozdrowienia.