WYNAJEM MA URLOP między osobami prywatnymi Czas wakacji
IHA Wynajem ma urlop
531390

The last reviews

5/5 - Wyśmienity

Kochamy Wyspy Kanaryjskie, ale jest to po raz pierwszy w Fuerteventura.

Wynajęliśmy dwa apartamenty kompleks od samego właściciela.

Ten jest ładne, czyste, dobrze wyposażone w obszarze każdej usługi, może potrzebujesz. Balkon jest dość duży, z mebli i relaksujący widok na morze na plażę. Obszarze pule są bardzo relaksujący zbyt, posiadające widok na morze z leżaków.

Niezwykle bogaty zalecane dla każdego, który lubi słońce, czyste plaże i relaks!

5/5 - Wspaniały

Rezerwacja willi na kilka dni - i miał najlepszy czas!

Anna była bardzo przytulny i wygodny w check-in i kasy, dom był bez skazy i czystym - wszystko bez zarzutu zarówno wewnątrz i na zewnątrz działalności, od pływania basen do gotowania :)

Najbliższa plaża villa jest Solanas, absolutnie wspaniały i o niewielkiej :)

Przyjdzie jeszcze raz i polecam każdemu! 5-GWIAZDKOWE :)

Daniele L.
Właściciele
29/05/2017
Dziękuję pogan, dołożymy wszelkich starań, aby ci i wielu z was spłacić nam poszanowaniem nasz dom Byliście bardzo dobre i czyste, mam nadzieję, że cię jako naszego gościa.
4.5/5 - Błyszczący

Minęły lata, które I nie był zbyt miły, jesteśmy wszystko wraca zrelaksowany, zaskoczony przez piękno krajobrazów i nawet nieco większy ze względu na wspaniałe kuchnia.

Kemping jest utrzymywany z pasją przez właściciela i jeśli lubisz rośliny Aloe, tutaj znajdziesz wszelkiego rodzaju, oprócz rozmarynu i rakiet. Strony są prawie wszystkie zacienione przez drzewa eukaliptusowe. Claudio, w barze restauracji, jego uśmiech, jest naprawdę wyjątkowa w zarządzaniu swoim klientom, nawet, jeśli jest pełny.

Polecam go, jeśli chcesz zjeść pizzę (Bardzo dobry). Mówić, dopóki nie zakończy się on. Dzieci, w wieku 13 i 7, dobrze się bawili, a pies Owczarek niemiecki było swobodnie pływać na plaży... jak powiedziałem na początku, wakacje były naprawdę piękne.

5/5 - Godny Uwagi

W przyjemnym środowisku z spokojny w lesie sosnowym, bardzo wygodna domu do dekoracji.

Kuchnia jest bardzo dobrze wyposażony, nic nie brakuje! Cieszyliśmy się klimatyzacji podczas gorących tygodni. Séverine i Jean-Jacques były bardzo przyjemne i zrobił wszystko, aby najbardziej pobytu (Dziękuję za kosz domu dla nas do odkrywania lokalnych produktów i warzyw ogrodowych :)

Wiele gier dla dzieci, kryty i odkryty, uprzejmie udostępnione.
Obudowa dobrze dla wielu wycieczek w tym bogatym regionie; Jednakże od wsi, samochód jest niezbędna.

Dzieci i dorosłych, Spędziliśmy dwa tygodnie Świetne!

Jean Jacques D.
Właściciele
28/05/2017
Wielkie dzięki za komentarz. Jesteśmy zadowoleni, że pobyt w Prowansji poszło gładko i czekamy na was ponownie w naszym domu.
Czekam na nasze ponowne
spotkanie.
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Naprawdę przyjemny pobyt, podczas którego skorzystaliśmy z polem creole bardzo dobrze rozplanowane w środku egzotycznej roślinności: zmiana scenerii, niedaleko od stresu urzędu!

Kadrowanie jest extra: obecny ale dyskretny, opiekuńczy, naprawdę urocza.

Wspaniałe odkrycie lokalnej fauny i flory oraz bardzo piękne wymiany ludzi z Lynda, Vanessa i Charlotte! Dziękuję dziewczyny!

Nasz jedyny żal: nie jest w stanie dłużej!

5/5 - Bez Zarzutu

Mieszkaliśmy w tej pięknej willi na około 10 dni podczas ostatnich wakacji w Western Cape.
Ma piękny, ciepły i Artystyczny uczucie do niego, które naprawdę cieszył. Widoki są niesamowite i kochaliśmy się, ten jest usytuowany na zboczu góry z rezerwatu przyrody na tylne drzwi, ale z sklepy tylko 2 minuty jazdy w dół wzgórza.

To było dla nas zbyt, w niewielkiej odległości od lotniska, winelands i Overberg i z chaosu centrum Kapsztadu w odległości (około 40 minut jazdy).

Gorąco polecamy!

5/5 - Niezrównany

Jesteśmy rodzina z 6 i czuliśmy się bardzo komfortowo w mieszkaniu.
Mieszkanie było czyste, dobrze wyposażone i jest w pobliżu pięknej plaży w Costa Calma.
Taras jest ogromny, w pełni wyposażona w leżaki, grill i meble ogrodowe.
Mieszkanie jest jasne i przestronne, meble są wygodne i gotów jest to łatwe do poruszania się i zrelaksować się w salonie.
Istnieje kilka kanałów telewizyjnych, niemiecki oraz szerokopasmowego dostępu do Internetu.
Istnieje parking osiedle, tuż obok mieszkania, łatwo dostępne.

W pobliżu znajduje się supermarket, sklepy, restauracje, banki, wynajem samochodów, apteki i wszystko, czego potrzebujesz.

Mimo bliskości do plaży, mieszkanie było zawsze bardzo cicho.

wakacje naprawdę relaksujące, po prostu idealny!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
5/5 - Skończony

Jesteśmy niemiecka rodzina z dziesięciu osób. Mamy mieści się w dwóch mieszkań tego samego właściciela w tym kompleksie.

Oba apartamenty znajdują się obok siebie. Oba są świetne, czyste, wszystko w porządku, i wyposażone we wszystko, czego potrzebujesz.
W pobliżu znajduje się plaża, supermarket, sklepy, piekarnia i restauracji do domu. Bardzo wygodne, to jest komunalnych parking, obok dwóch mieszkań. Internet ma dużą prędkość w obu mieszkań.

Tarasy są bardzo duże, wygodne, z meblami ogrodowymi.

Wracaliśmy bardzo zadowoleni tam i prawdopodobnie w przyszłym roku. Temperatura była bardzo ciepły, plaża jest woda czysta. Słońce i plaża, na co dzień, to naprawdę wspaniałe wakacje, rodzina.

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
4.5/5 - Hojny

Czujesz się w raju. Bardzo ładny kompleks w pobliżu morza.

Czysty, komfortowy apartament z pięknym widokiem na morze z tarasu.
W kilka minut spacerem jesteś na sklep spożywczy, piekarnia House i różnego rodzaju sklepy. Plaża jest szeroka, czysta i czystych wód.

Apartament całkowicie zalecane!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
4.5/5 - Dobry

Głównym atutem tego mieszkania jest to, że znajduje się on bezpośrednio na plaży i lokalizacja, doskonały widok.
Mieszkanie jest czyste, zadbane z wszystko, czego potrzebujesz. Basen jest idealnym miejscem na relaks i sprzyja leżeć na kanapie.
Wszystkie niezbędne usługi są dostępne w pobliżu. . To jest po raz pierwszy byliśmy w południowej części wyspy Fuerteventura, i nigdy nie jest za późno!
Wynajęliśmy miał dwa apartamenty, które należą do tego samego właściciela. Wakacje apartamenty domy są bardzo dobre.
My z przyjemnością, że polecamy to miejsce!

Maria Del Mar M.
Właściciele
26/05/2017
Dziękuję za miłe komentarze. będę nadal ciężko pracować tak, że masz najlepsze wakacje w najlepszym apartamencie. Twoja opinia pomaga mi zachować moje apartamentów, każdy dzień najpiękniejszy dla Ciebie. Moim celem jest, aby mieć najlepsze wakacje na wyspie.
5/5 - Wyśmienity

Dwadzieścia lat później, jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura.

W tym roku postanowiliśmy iść na południe i fascynuje nas plaż.
Zatrzymaliśmy się w dwa wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament posiada duży taras z widokiem na morze, komfortowe i wygodne, wyposażone we wszystko, co niezbędne, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz apartamentu. Tam znajduje się parking, blisko plaży i niemieckie kanały. Co więcej można prosić dla udanego urlopu.

Firma Microsoft zaleca, bo byliśmy tam bardzo szczęśliwi.

5/5 - Dobry

Przez dwadzieścia lat jesteśmy w północnej części wyspy Fuerteventura. W tym roku postanowiliśmy iść na południe, i byliśmy fascynujące plaże.
Byliśmy w dwie wspaniałe apartamenty, wielkim profesjonalistą. W szczególności ten apartament jest nowocześnie urządzone, wyposażone we wszystko co niezbędne przestronne, duży taras, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz domu. Ma garaż, niemieckie kanały i blisko do plaży.

Co więcej można prosić na miły wypoczynek. Polecamy, ponieważ byliśmy bardzo szczęśliwi.

4.5/5 - Błyszczący

Appartement jest wielki z naprawdę ładny i nowoczesny ozdoba i bardzo dobrze wyposażone.

Mieliśmy sporo grzeczności w dniu przyjazdu (woda, wino, komplet ręczników, ciastka, herbatę...). Czuliśmy się jak w domu!

Roberto jest bardzo dobrym gospodarzem, dostępne, obecny i życzliwe. On nie wahaj się działać jeśli tu są wszelki problem.

Marsaskala jest naprawdę ładne, dużo restauracji obok appartement i morze jest bardzo blisko.

Spędziliśmy wspaniałe wakacje!

Polecam ten appartement i hosta bez wahania. Roberto dziękuję!

Sabrina

W pobliżu mieszkaniaW pobliżu mieszkania © SabrinaS @CC
5/5 - Niezapomniany

Dom na York był bomba... I cieszył się mój pobyt Max ze względu na dostęp do miejsca, które było blisko centrum handlowego Eastgate, pokoje są przestronne i Wi-Fi jest bezpłatny na terenie całego obiektu.

BIG do domu na YORK!!!

5/5 - Ekstra

Zakwaterowanie znajduje się w samym sercu dawnej wsi, bardzo cichy.
Dom, ładne i czyste.

Z pewnością warte polecenia.

5/5 - Wyśmienity

Bardzo dobre, dobra lokalizacja i byliśmy w środku, między portem a brzegiem morza, bardzo dobry stosunek jakości do ceny... granita rano i brioche!

Pokoje były zawsze czyste i schludne.

Dobre Rady na lokalnych i ciekawych miejsc w okolicy.

Na pewno się zwróci.

To był nasz pokój, czyste i dobrze urządzoneTo był nasz pokój, czyste i dobrze urządzone © PinoD76 @CC
5/5 - Niezrównany

Fantastyczny apartament i spektakularne widoki.

Zmierzamy.

4.5/5 - Ekstra

Dom był wielki! Mnóstwo miejsca i wspaniały ogród i morze. Mieliśmy, sprzętem do grillowania oraz stron, idealne dla grupy przyjaciół!

Morze, idąc od domuMorze, idąc od domu © Foumar @CC
Frontowy dziedziniecFrontowy dziedziniec © Foumar @CC
Widok z przodu stoczni!Widok z przodu stoczni! © Foumar @CC
Dom od strony wzgórza (cieszyliśmy się piesze wycieczki tam)Dom od strony wzgórza (cieszyliśmy się piesze wycieczki tam) © Foumar @CC
5/5 - Doskonały

Wspaniały Domek! Bardzo ładne miejsce!

Apartament jest bardzo dobrze rozplanowane i umeblowane. Z zewnątrz, jak również wnętrza zrobić ten dom to idealne miejsce na wakacje. Odpoczywają i odkryli tego pięknego regionu.

Zaleca się

4.5/5 - Cudny

Lokalizacja kuchnia piękne i spokojne otoczenie. Obiekt znajduje się w pobliżu plaży i mogliśmy również tramwajem do centrum miasta. Możemy mieć podobało!!

4.5/5 - Godny Uwagi

Ten domek jest idealnym miejscem na relaks z rodziną w sielankowej scenerii.

Położony w zielonej okolicy, duży, miejsce jest ciche i spokojne: nie trzeba oglądać dzieci.
Właściciel, bardzo dyskretny, przyjaźnił się z nami. Mieliśmy prawo do produkcji z własnego ogródka warzywnego.

Sytuacja jest idealny do spacerów w górach!

4.5/5 - Sensacyjny

Mieliśmy bardzo miły pobyt w Rosas.

Mieszkanie jest bardzo funkcjonalne i przestronne, a zwłaszcza widok jest piękny. Nowa kuchnia i łazienka zapewnić bardziej prawdziwe.

Mile widziane ze strony Christine i jej mąż.

Mam nadzieję wrócić!

Fabienne M.
Właściciele
24/05/2017
Jesteśmy zachwyceni, że pobyt poszło dobrze.
W innym czasie być może!
5/5 - Skończony

Łóżko, bardzo ładne i przytulne. Świetne dla osób poszukujących spokoju i relaksu, ale także dla każdego, kto w zaledwie kilka minut od hotelu chce dotrzeć do wybrzeża Adriatyku.

TrawnikTrawnik © AliceF87 @CC
5/5 - Cudowny

Ten komfortowy apartament i możemy polecić z czystym sumieniem!

Na żądanie jest możliwe, że śniadanie i kolację za niewielką cenę!

Kolacja jest codziennie świeże i gotowanie było idealne, jak chcieliśmy.

Bez wahania firma Microsoft zaleca tej wakacje Wynajem.

Parking w ogrodzie Parking w ogrodzie © BartlJ @CC
4.5/5 - Niezrównany

W rzeczywistości istnieje d pająki wstęgi, ale walczymy!
Basen i jacuzzi, bardzo czyste i ciepłe.
Pan wcale nie mieszczą się w środku nocy, dzieje raz dziennie do czyszczenia wannę z hydromasażem i zadzwoń do nas przed domek nietypowe, bardzo ładne widoki, w otoczeniu zieleni, w cichej zatrzymać w bardzo cenione przez nas cały zastęp, bardzo miły i troskliwy wobec nas, uczynił nas naszego wyboru bez obaw, wydaje mi się że wystarczy szacunek lokalu który jest minimum.
Wróci i będzie reklamować

4.5/5 - Dobry

Moja żona i pozostał w Casa Anita kilka razy w ciągu roku i zawsze miał duże doświadczenie tam.

Kochamy się, że pokoje wyposażone są w kuchnie i kochamy, wylegiwanie się na basenie. Możemy wybrać wyższe piętra, aby poglądy, które są fantastyczne.

Nieco zmieniła, ponieważ niektóre z widoku zostało zablokowane, ale nadal bardzo dobry.

5/5 - Bardzo Dobrze

Willa jest w doskonałym stanie i czyste.

Lokalizacja jest niesamowite, zapierające dech w piersiach widokiem na morze i wybrzeże.
Willa jest wyposażony z wygodami i uroczy meble. Miał bardzo duże przestrzenie odkrytym, z basenu, wanny z hydromasażem i solarium, otoczony kwiaty końcu lemoniady.

To naprawdę miejsce swoich marzeń. Jeśli myślisz o piękno wybrzeża Amalfi, Villa Costanza jest miejscem, które należy!

5/5 - Niezapomniany

Przyjazd, wysiąść i następnie ten fantastyczne widoki w naturalnym stawie do Dolomitów... to jest urlop.
Od pierwszej chwili prawdopodobnie czuliśmy. Powitanie było przyjazne i ciepłe, i tak było całe wakacje.

Piękne, nowe mieszkanie, stylowo i nowocześnie urządzone z akcentem chłopa. Wszystko wokół wszystko był bardzo uprzejmy i wykonane z dużo miłości. Sen o organiczne śniadanie i gospodarstwa produktów.

Również w centrum odnowy biologicznej, cieszą kąpiele siano i wełny. Rano jogi z Doris był zawsze wydarzeniem.

Wniosek: Dookoła wielkie święto.

Dziękuję Margit, Markus i Doris. Możemy wrócić do Ciebie.

Widok na jeziorko w DolomityWidok na jeziorko w Dolomity © Marty @CC
5/5 - Wyśmienity

Byliśmy tak szczęśliwi mieć snagged tym kabina ostatniej godziny spóźniony urodziny dzień matki/na początku i to nie zawodzi.

Mój mąż był naprawdę pod wrażeniem i życzymy, że będziemy mieli więcej czasu tam. Lokalizacji był tak piękny i ciekawy kontrast z pustynny i parków.

Wybrałem kabiny #1 ze względu na wszystkie drzewa i wybrać prawo! Na pokładzie i zobacz były fenomenalne. Było jeszcze trochę śniegu resztki i mój maluch był tak podekscytowany.

Mimo, że Moab było około 40 minut, to było tak warto. Jazdy w górę iw dół była przygoda sama w sobie.


Dziękuję bardzo za wspaniały pobyt! Mamy nadzieję, że wkrótce wrócimy!

Doskonałe łóżko dotyk Afryki, dlatego w kabinie AfrykiDoskonałe łóżko dotyk Afryki, dlatego w kabinie Afryki © TinaM @CC
Przedpokoju i przodu ganekPrzedpokoju i przodu ganek © TinaM @CC
Bujny, zaplecze gastronomiczne i komfortoweBujny, zaplecze gastronomiczne i komfortowe © TinaM @CC
Watching the birds from this breakfast nook was enchantingWatching the birds from this breakfast nook was enchanting © TinaM @CC
4/5 - Ekstra

22 połowów w 3 dni: Achgans wyszedł w morze, złoty z blisko 40 cm i szczupaka 6 lb 2.

Co wielki połowów...Co wielki połowów... © RochA @CC
Ta złota zakończył się w Golden amandine Ta złota zakończył się w Golden amandine © RochA @CC
5/5 - Bardzo Dobrze

Mieszkaliśmy 2 tygodnie i naprawdę się podobało. Również wygodne do centrum.

Bardzo dobrzeBardzo dobrze © GardiolS @CC
4.5/5 - Cudny

Jesteśmy zapalonych rowerzystów, a ostatnio sie, szukaliśmy niedrogie zakwaterowanie wzdłuż rower dla niektórych odpoczynku i rekreacji.

Przez przypadek natknęli się na posiłki, i postanowiliśmy wybrać się na przejażdżkę...

Ogólnie rzecz biorąc byliśmy z pewnością nie rozczarowany. Czy masz więcej po stronie czynnej lub leniwy, istnieje wiele atrakcji dla Ciebie. Jazda na pobliskim ranczo, Kolarstwo lub pływanie w rzece Drava, sprzęt do grillowania i po prostu cień.
Gospodarze są bardzo dobry kilka stolicy Chorwacji-Zagrzebia.

Duży plus dla nas, był Las, obok domu, nawet w najgorętszych miesięcy lata, zawsze jest lekki wiatr, który wieje.

Ogólnie rzecz biorąc zalecamy to bez wątpienia do każdego, kto szuka różnych restauracji.

Dzięki uprzejmości naszych gospodarzy, GrillDzięki uprzejmości naszych gospodarzy, Grill © LuanaH @CC
Our host, Irena, with me and the other guestsOur host, Irena, with me and the other guests © LuanaH @CC
Tenis stołowy w godzinach popołudniowychTenis stołowy w godzinach popołudniowych © LuanaH @CC
The pets here get a royal treatmentThe pets here get a royal treatment © LuanaH @CC
Tenis stołowyTenis stołowy © LuanaH @CC
5/5 - Bardzo Rozsądne

Ładny dom w cichej okolicy, ustawienie cyprysów i widok na jezioro, bez rezygnację bliskość do wszystkich turystycznych atrakcji i usług, w niewielkiej odległości.

very good placevery good place © CristianD @CC
5/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy wspaniały weekend w tej willi!
Wystarczająco dużo kontaktu z przyrodą, że te trochę lubi to! Dom jest duży i znajome, ogród jest duży i płaskie, idealny dla dzieci i osób starszych.
Skorzystali z okazji, aby odwiedzić orientalne ogród Bacalhôa Buddy Eden, piękne, 5 min jazdy!
Mam zamiar wrócić!
Dzięki za sympatię.

Świetny basen!Świetny basen! © MagdaG @CC
5/5 - Cudowny

Dobre miejsce dla nas, aby cieszyć się 10 dni Tuscany słońca i okolicę.

Duży basen i wiele miejsca na relaks przez siebie. Dwa inne domki z rodzinami, z dziećmi, ciesząc się w towarzystwie innych dzieci z Niemiec i Holandii.

Dobrej jakości zakwaterowanie dla nas i naszej rodziny.

Warto polecić domek La Luna

5/5 - Godny Uwagi

Było to bardzo przyjemne doświadczenie.
Doskonała jakość snu w wygodne łóżko, to jest rewelacyjny!

Bardzo dobry hotel, ładne pokoje, dzieci były zachwycone, łazienki są ładne, bardzo fajna atmosfera.

Jedzenie ze sobą na tarasieJedzenie ze sobą na tarasie © JuanL @CC
Tipi, gdzie spał ITipi, gdzie spał I © JuanL @CC
5/5 - Wyśmienity

Mieliśmy Feria de Jerez w tym mieszkaniu i brak uwagi!

Bardzo czysty i bardzo wygodne, w bardzo spokojnej i łatwe parking na osiedlu przy ulicy (wiele miejsc wokół).

Mieszkanie jest dobrze utrzymane i nie ma żadnych szczegółów, dobrze wyposażony i bardzo kompletny.

Wrócimy!

Bardzo ładny taras na śniadanie 2 osób!Bardzo ładny taras na śniadanie 2 osób! © anaalonso @CC
5/5 - Bardzo Rozsądne

Romantyczny pobyt ma Netanya i uruchamiania Półmaraton w Jerozolimie.

Szukaliśmy przestronny apartament, blisko centrum i szybki dostęp do morza. Nie byliśmy rozczarowani!

Wielkie podziękowania dla Johana za jego życzliwość i gościnność.

Plaży izraelskie śniadanie w kawiarni coffeePlaży izraelskie śniadanie w kawiarni coffee © RebeccaC @CC
Naprawdę ładne umieścić sprzęt sportowy jest dostępna publicznie na plażyNaprawdę ładne umieścić sprzęt sportowy jest dostępna publicznie na plaży © RebeccaC @CC
Lazy leniwy. Zwraca bardzo trudne w Francja Lazy leniwy. Zwraca bardzo trudne w Francja © RebeccaC @CC
4.5/5 - Bardzo Rozsądne

Od czasu naszego powrotu musimy nie jeszcze znaleźć czas, aby powiedzieć, jak piękne naszego pobytu z Tobą była.

Mieliśmy wielki tydzień w apartamencie.

Bardzo przyjemny. Piękny Panna Mienne.

Widok na stok narciarski był bardzo egzotyczny i kochaliśmy po stronie Twojego wnętrza przytulne.

Krótki, ale szczęście.

Będzie z pewnością wrócić do domu w przyszłości zatrzymać się w hotelu Pralognan.

Jeszcze raz dziękuję i dobry dzień dla Ciebie.

Pobyt z jej ładnie Dekoracja stołuPobyt z jej ładnie Dekoracja stołu © LAURINM @CC
MezannineMezannine © LAURINM @CC
Gospodarstwo Pralognan fleurieGospodarstwo Pralognan fleurie © LAURINM @CC
Nasz taras na posiłkiNasz taras na posiłki © LAURINM @CC
Flora lato, Lilia złotogłówFlora lato, Lilia złotogłów © LAURINM @CC
4/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy Fantastyczny tydzień. właściciel dał nam dobrego domu.

Casa tipica ma wszystko, czego potrzebujemy, w bardzo spokojnej miejscowości i simpatico.

Wszystkie wakacje bardzo dobrze

Teresa M.
Właściciele
22/05/2017
John Jestem bardzo szczęśliwy, bo z Twoim zdaniem może pomóc innym ludziom!

Mercia się „na żywo” z nas tej wiosny.
5/5 - Niezapomniany

Mnie i mojej rodziny bardzo podobała się gościnność, że rzeczywiście się nam poczuć się prawie jak w moim własnym domu. po raz pierwszy możemy spędzić tydzień w piękny dom w Siviri w Czerwiec 2014.
Muszę powiedzieć, że takie piękne i ciepłe powitanie i nigdy nie miał przed! Właściciele Dimitri i jego żona Elena jest bardzo przyjazny i pomocny. Od razu masz wrażenie, że znamy od dawna.
Dom jest pięknie urządzone, wszystko, co potrzebne do komfortowego pobytu. Stoczni jest wielki i ma miejsce na grilla. Ten trzygwiazdkowy hotel znajduje się zaledwie w kilka minut spacerem od plaży w bardzo cichej i spokojnej okolicy.

Bardzo polecam to miejsce na spokojne i relaksujące wakacje. Wracamy co roku nasze coroczne letnie wakacje.

5/5 - Wspaniały

Ta strona oferuje piękny basen, taras wiele cieszyć się słońcem o każdej porze dnia!
Również grill na świeżym powietrzu, jeśli chcesz odkryty życia / cieszyć się przyrodą, to naprawdę miłe miejsce na pobyt.
Dom oferuje wszystko, czego potrzebujesz. Zdjęcia w Internecie wydaje się przestarzały, ale wejść do domu będzie dla Ciebie zaskoczeniem.

Dużo do zrobienia w obszarze!

4.5/5 - Wielki

Będziemy przebywali kilka razy, a my appecions zawsze jak dużo gościnność i środowiska.
Na miejscu, które pozwala nam znaleźć nas z rodziną i przyjaciółmi, na parkingu pozwala nam wejść i wyjść jako pożądany i możemy cieszyć się basen i jacuzzi.
Każdy może robić co chce, jak chce, jest to prosty wakacje i relaksujący, pokoje są piękne i niezależne.

Dzięki właścicielowi stworzyliśmy to miejsce wrócić ponownie i ponownie.

5/5 - Niezrównany

Wszystko odbywa się czuć dobry około ten ładny dobrze wyposażony domek.
W pokoju gier została doceniona, małych i dużych.
Właściciel miał pod opieką do odśnieżania z drogi i przywitał nas ciepłym pocieszające drewna.
Domek ma trochę bardziej dostępne (sól, przyprawy, przyprawy, cukier, saszetek z kawą, mydło w płynie, płyn do mycia naczyń,...)

W zasadzie miał bardzo przyjemny pobyt.

5/5 - Bardzo Odpowiedni

Mieszkaliśmy w Country House w Siviri, po raz pierwszy w roku 2014.
I jak my byliśmy tutaj po raz pierwszy, wracamy co roku dla naszych wakacji.
Bardzo polecam ten niesamowity obiekt na spokojne i relaksujące wakacje w Halkidiki.
Dom jest przestronny, czysty, dobrze się prezentuje (dbałość o szczegóły), komfortowe i w pełni wyposażone dla Ciebie wszystkie potrzebne, w tym bezprzewodowy dostęp do Internetu i TV stoczni dobrze utrzymane, z grillem.
Plaża znajduje się 10 minut spacerem. Elena i Dimitri są najbardziej przyjazne i pomocne gospodarze!
To oczywiste, że to nie tylko biznes dla nich, dają Ci część ich serca. To zaszczyt dla nas, aby im sprostać.
Z miłością, Zhiva i Georgi

4.5/5 - Ekstra

Z niesamowite hostów (Elena i Dimitri) do każdej części budynku jest to idealne wakacje dla naszej rodziny.

Cieszył się każdą minutę i zwróci wątpliwości! Niesamowite miejsce na wakacje. Nasi gospodarze były nie tylko bardzo uprzejmy, ale są one również bardzo ciepły i troskliwy ludzi, którzy odpowiedzieli na każde życzenie. Doskonałe warunki w willi z wszystko, czego potrzebujesz.

Dziękuję, Elena i Dimitri. Z miłością, Zhiva i Georgi.

4.5/5 - Wspaniały

Very clean, very comfortable. The apartment is south oriented with nice views. The terrace is great!

Very well located: only 200 meters from the beach, supermarkets and restaurants. Everything is nearby.

Looking forward to go again

Bernhardt A.
Właściciele
18/05/2017
Dziękuję za miłą recenzję Anneliese. Życzymy Ci wszystkiego najlepszego
5/5 - Godny Uwagi

Great location. All facilities in walking distance. Close to the beach.

Apartment was nice and clean.

Super holiday. We will return for sure.

Bernhardt A.
Właściciele
18/05/2017
Vielen Dank für Ihre Bewertung und hoffe, Sie und Ihre Familie wieder zu sehen
5/5 - Cudowny

Wynająłem tę willę na wyjazd służbowy 2 miesięcy jest że to wszystko po prostu super.

Willa znajduje się na wysokości Papeete gdzie świeżość jest bardzo przyjemny, po długim dniu.

Ta willa jest bardzo dobrze wyposażony i czyszczenia dzięki bardzo skutecznej sprzątaczka!

Właściciel był uprzejmy i reaktywne do każdego z moich aplikacji.

Zobacz w rano na śniadanieZobacz w rano na śniadanie © DanyR @CC
5/5 - Niezapomniany

Kontakt z właścicielem był łatwy i ilość dostępnych informacji pomógł nam w nasz wybór, usługa jest doskonała.

Opis domu odpowiedzi w dowolnym punkcie przedstawionej na ogłoszenie. Mieszkanie jest bardzo czysty, dobrze położony, urządzone ze smakiem i miłości.

Tam jesteśmy stworzeni, aby czuć się bardzo komfortowo i cieszył się spokojem!

Z przyjemnością wrócimy bez względu na sezon.

Dziękuję!

5/5 - Skończony

Bardzo miły urlop bez kompromisów. Pokoje są pięknie urządzone, fam. Lehmann był uprzejmy hostów. Bardzo zalecane.

Winiarzy z miasta oferują wiele pysznych dań!Winiarzy z miasta oferują wiele pysznych dań! © SteffiS @CC
5/5 - Godny Uwagi

Nasze 8 wizyta ten mały kawałek raju, dorosłego tylko umieścić więc spokoju i relaksu w obfitości.

Mieszkanie ma wszystko i więcej dla Ciebie do udanego pobytu. Hosty, Marie i Luciano są pod ręką, bez ingerencji, więc biorąc pod uwagę wszelkie informacje wymagane do lokalnych restauracji i miejsc do odwiedzenia.

Blisko Kawa sklepy i supermarkety, więc może wypełnić lodówka z napojami i jedzeniem i tylko spędzić dzień relaksując się w pięknych ogrodach lub wylegując się przy basenie.

Samochód jest wymagane i Marie można zamówić go dla Ciebie i zostaną dostarczone do Ciebie w dniu przyjazdu.

Dawać ono pewien próbować, zapewniam was, że wrócisz!

4.5/5 - Niezapomniany

Spędziliśmy wspaniały weekend z rodziną w ten domek całkowicie odnowiony i oferuje wspaniały widok.

Właściciel jest przyjazny i zawsze dostępne.

18 i są gotowe do możliwie jak najszybciej wrócić bez!

5/5 - Wyśmienity

Dzięki znowu, mieliśmy wielkie święto w tym pięknym miejscu.
Cała rodzina jest gotów wrócić w przyszłym roku.
Dziękujemy również za wszystkie informacje.

5/5 - Okazały

Kochałem, House, czystość i porządek.
Ciche, wspaniałe kolory i pokojem.
Urokliwej wyspie Stromboli.

Cieszyliśmy się z osobą, która przywitała nas, kiedy przyjechaliśmy.

Polecamy!

5/5 - Bardzo Dobrze

Wszystko takie jak lokalizacja, bardzo pomocny i przyjazny.
Bardzo pełne, bardzo czyste i bardzo dobrze zlokalizowane mieszkanie.

Dzięki Montse!... powtórzyć!

Tossa de Mar to dawna wioska rybacka w którym znajduje się średniowieczny zamek z XIV wieku z pięknym widokiem.Tossa de Mar to dawna wioska rybacka w którym znajduje się średniowieczny zamek z XIV wieku z pięknym widokiem. © FinaC @CC
Obok miejscowości Tossa de Mar jest naprawdę egzotyczne zatoczek, niebieski wody.Obok miejscowości Tossa de Mar jest naprawdę egzotyczne zatoczek, niebieski wody. © FinaC @CC
3.5/5 - Środki

Czynsz 500 € na 4 noce z wyjazdu w 12:30 dla kluczy w piątek.
Mamy przybył, lodówką, zmywarką i dolnej części zlewu z formy, które miały długi do czyszczenia używać. Gospodarstwa domowego był biedny z puszki nie opróżnione Kosza i dużo kurzu...
Właściciel jest odpowiednio poinformowany (problemy spowodowane przez nowe sprzątaczka). Dom jest całkowicie zgodny z opisem i bardzo dobrze położony. Brak izolacji w tym okresie wynajmu i z małym dzieckiem, w salonie pozostaje chłodna, mimo upału. To jest bardzo jasne i tarasy w lecie, musi być prawdziwa uczta!
Z pewnością bardziej przyjemny dom w lecie Jeśli czyszczenie odbywa się prawidłowo. Nieco chaotyczny last minute wynajem, szkoda!

S. M.
Właściciele
26/09/2018
Witam,
Chciałbym wycofać to ogłoszenie, ponieważ zaakceptowałem to wynajęcie w ostatniej chwili, niemalże w celu świadczenia usługi, i znalazłem się z
problemem gospodyni, który wywołał komentarz osoby. Stawka była również dość wyjątkowa! W tej opinii jest kilka elementów, które mocno mnie zdenerwowały. Ten dom jest przeznaczony na wynajem raczej wysokiej klasy z wysokiej jakości usług.
4/5 - Doskonały

Byliśmy niesamowicie pozytywnie z wielkim szacunkiem. Wyposażenie i udogodnienia apartamentu są idealne.
Mieliśmy piękny czas, co pozwoliło nam cieszyć się ciszą miejsca. Możemy mieć docenione prywatności bez ingerencji z zewnątrz.

Dobry stosunek jakości do ceny. Byliśmy zadowoleni z wszystko. Dziękuję.

Teodoro M.
Właściciele
09/05/2017
Dziękuję za życzliwość. Cieszę się, że mieliśmy przyjemny pobyt.
4.5/5 - Godny Uwagi

Byliśmy również pozytywnie, zgodnie z zaleceniami René cieszył się ze względu na jego życzliwość i hojność.

Jej dom jest duży i wygodny i na szczęście bo Pogoda Vosges nie oszczędził nam.

Z przyjemnością możemy będzie ponownie pobyt w domu Anet otaczają go tym razem kilku znajomych, aby móc zrobić, co zaplanowaliśmy.

Sportowe przyjaciół i miłośników przyrody, bardzo polecam gniazdo Ci czas postoju w przyrodzie.

5/5 - Cudny

W ciągu kilku dni odkryliśmy ten klejnot Cheli Porto:-przede wszystkim gospodarze, Angela i Piotrowi, że nie zapomnisz: hojność, radość życia, chcą podzielić się swoimi doświadczeniami (więcej wielojęzycznych, to pomaga).

Okazało się, że jest to idealne miejsce na wypoczynek bardziej różne: * woda oczywiscie z cumowania, żwir, piasek i skały wygładzony.
* Badminton, w polu w przyrodzie, z net i znakowania (stone ma rezerwy latania).
* Ping pong pod duże sosny w cieniu dzikich pétanque w opcji cienie!
* Niesamowite w tym kontekście, piłkarzykami, tak! I jeśli Pierre jest tam i brakuje Ci partnera, to będzie przyjemność przyczynić się.
* Dla tych, którzy skosztować spokoju: lounging, czytania, myślenia lub filozoficzne dyskusje w cieniu drzew sosny, uśpiony przez szum morza, który rozprzestrzenia się wokół Ciebie!

Mieliśmy wypoczynek do różnych wizyty do odkrywania tego regionu Grecji: Epidaurus, Mycenae, Wyspy Spetses, Hydra, itp. Ponieważ jesteśmy fanów troglodytów, zapytaliśmy Pierre lub Angela że jesteśmy wykazały... Franchthi jaskini odkryliśmy po pięknym Ballada o 1/2 godziny wzdłuż morza.

Cieniu sosen z widokiem na morzeCieniu sosen z widokiem na morze © JeanF @CC
4.5/5 - Doskonały

Zrobiliśmy pobyt z przyjaciółmi, którzy poszło bardzo dobrze w tym domku, bardzo dobrze wyposażone i dobrze położony.

Okazało się, że Valley view był piękny, duży słoneczny balkon.

Orres otrzymał teren narciarski na różnych poziomach trudności.

Właściciel jest bardzo przyjazny i zawsze dostępne nam pomoc podczas naszego pobytu.

Polecam to miejsce!

4.5/5 - Niezrównany

Lokalizacja jest bardzo dobra, obszary rekreacyjne, w pobliżu plaży.

Bardzo wygodne i Fantastyczny widok zatrzymać taras również uprzejmy właściciel udogodnień.

Jose P.
Właściciele
08/05/2017
Szanowny pan Romero, dziękuję za komentarze i tam moim domu opieki. Jeśli były właściciel. Mam nadzieję, że pewnego dnia powrócić. Pozdrowienia.
5/5 - Wielki

Cieszyliśmy się każdą minutę z naszego pobytu w domu.

To było bardzo wygodne pod względem posiadania w bezpiecznej odległości od miasta z malowniczym otoczeniem.

Wynajem jest samodzielny dom wśród kompleks poszczególnych domów, z dobrze uformowane stoczni i ogród, prywatny parking.

Dwie duże sypialnie (jedna z nich z własnym prysznicem i WC) i zwodniczy, ładnie urządzony pokój dzienny. Ładne i dobrze wyposażona kuchnia, przestronny weranda z cienia i niezakłócony widok na morze i księżyc rośnie. Przyjazny i wyrozumiały właściciel, oferowane i całej pomocy i doradzać, że potrzebowaliśmy, pozostawiając nas w spokoju cieszyć się naszych wakacji.

Gorąco polecam ten obiekt dla rodziny 4-6 osób. Powrót na pewno będziemy.

Costas H.

4.5/5 - Cudowny

Doskonała jakość / cena. Widok jest piękny!
Szczególnie cieszył widok: na północy można zobaczyć port i na południu widzimy Antiparos.

Spędził niezapomniane chwile, z pragnieniem, że możemy spojrzeć wstecz na Znakomity razy że to poszedł się nasze espresso codziennie oglądać łodzi Wprowadź port Parikia.

4/5 - Okazały

Byłem w grudniu wraz z kolegą. To było myły.
W apartamencie jest pięknie wszystko, czego potrzebujesz. To było bardzo czyste, wszystko, ponieważ jest czyszczone po każdym w przez sprzątaczka. W łazience jest UltraMon i odnowione. W kuchni jest nowa płyta ceramiczna. Z tarasu masz piękny widok nad brzegiem morza - Znakomity na śniadanie. Sama roślina jest bardzo dobrze przechowywane i chronione przez ogrodzenie i bramy. Tutaj można naprawdę odpocząć. Mieliśmy, samochód i zwiedzać okolicę. Istnieją również dobre połączenia autobusowe i biura podróży, które oferują wycieczki wyspy z odebrać bezpośrednio przy drodze. Ktoś patrząc pod kątem podniecenie i wiele możliwości zakupów od Los Cristianos i dobrze tam również pochodzi z autobusu. Do miejscowości Las Galletas z mała promenada i Restauracje nad morzem, przybywających na piechotę. Istnieją również niektóre sklepy i zakupy. Bezpośrednio w zakładzie znajduje się supermarket, w którym jeden ma dobry wybór na zakupy. Mieszkanie jest zarządzany przez niemiecki, który żyje nawet w kompleksie i był bardzo miły.

4.5/5 - Wzniosły

Spędziliśmy dwa tygodnie w miesiącu wrześniu w tych miejscach, w związku z tym poza szczytem.
Środowisko jest piękny i bujną roślinność. Miejsce sprzyja odpoczynku i basen, a także słynny «Dolce Fare Niente» lokalne.
Udało nam się korzystać z doskonałej pogody i idealną temperaturę. Prywatna plaża poniżej miejsca zamieszkania. Dostęp do plaży przez również prywatną ścieżkę można chodzić przez plaży, jak również nabrzeża do Tropea, aby przejść do jej rynku.
Mieszkanie, podobnie jak urządzenia wewnątrz jest trochę stary, ale bardzo odpowiednie i typowe turystyczne noclegi na stronie. Wynajem sezonowy jest łatwy dojazd od głównej drogi i wygodny parking.
Gospodarz miejsca jest bardzo przyjazny, uprzejmy dla posługujących kilka słów włoski. Przez mieszkających w pobliżu, on pokazuje wszystkie na raz, pomocna, dyskretny i rozważny.
Mieliśmy bardzo dobre doświadczenia i na pewno wrócimy!

Vincenzo M.
Właściciele
07/05/2017
Byłaś przykładowa para, ładne i przede wszystkim nie wykształconych
Stworzyliśmy nas żadnego problemu. Może znajdziemy innych gości jak ty.
Mamy nadzieję,
że tak wiele możemy spotkać się ponownie w przyszłym roku, aby kontynuować
Nasza rozmowa i dzielić nasze opinie.
Nasze perfumy i nasza pasja czekają.
4.5/5 - Skończony

Właśnie wrócił z Świąt Wielkanocnych w pięknej okolicy Sardynii. Wszystko jest cudowne, ale trudno znaleźć coś, co nie jest przyjemne w Sardynii.

Wynajem na wakacje jest perłą w przyrodzie, położony między morzem a górami. Mieliśmy wszystko pod ręką szybko samochodem. Po zażenowania wybór lounging spokojnie w promieniach słońca na plaży lub na spacer w lesie jest bez wątpienia szansa istnieje szybko pod ręką.
Jeśli szukasz chaos ruchu, kluby nocne i dyskoteki nie są tu! Szukaliśmy idealny Apartament dla pięknej spędziliśmy wakacje ożywczy po stresach dnia pracy.

Oczywiście, nie ma zabawy brakuje, ale znajduje się w idealnym odległość, aby móc sobie pozwolić, aby cieszyć się bez kiedykolwiek cierpieć.

Piękny wieczór! Muszę wrócić ponownie, choć tym razem postaram się ograniczyć się z Culurgiones, Seadas i Cannonau!!!Piękny wieczór! Muszę wrócić ponownie, choć tym razem postaram się ograniczyć się z Culurgiones, Seadas i Cannonau!!! © MarcoMiele @CC
Giorgio C.
Właściciele
06/05/2017
Pan Dobry wieczór. Marco
To ona była przyjemność mieć ciebie i twoją rodzinę jako naszych gości.
Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce!
Najlepsze
życzenia dla wszystkich.
George i Richard Simonetta
4.5/5 - Wspaniały

Polecamy ten domek za jego wyposażenie, czystość i jego sytuacja w pełne charakteru, ale blisko sklepy i wyjazdy spacerem.

Idziemy tam regularnie przez ponad 10 lat...

Roselyne i Jean Marie, hosty, zarezerwuje ciepłe powitanie i zawsze są dobre Rady, bo wychował się i mieszkał w okolicy.

Nie będziesz rozczarowany!

4.5/5 - Bardzo Dobrze

Przebywał w mieszkaniu przez 2 miesiące, podczas tej zimy i umiłował go.

Maria dokonał Apartament, bardzo miła obsługa i jest piękny hosta.

Znajduje się około 100 metrów od plaży z widokiem na morze.

Zdecydowanie polecam wizytę!!!

4.5/5 - Wspaniały

Bardzo przyjazna. Mile zaskoczony przez ten dom, typowe dla Wandea, przywrócone ze smakiem i w tradycji regionu.

Nic w tym złego poziomu czystości, wszystko było idealne!
Na poziomie sprzętu nic nie brakowało. Również wewnątrz ogrodu, gdzie sprzęt do grillowania oraz ogród oczekiwać że mamy!

Okolica jest bardzo ładne i przede wszystkim relaksujące; przebywał tu wspaniałe wakacje.

Wynajem polecam!

4.5/5 - Niezrównany

Apartment equal to photos.
Very good attention by Señora Marisol, very attentive in giving information about what is needed.

Very good and comfortable location of the building

Very nice apartment in excellent condition very friendly owner recommended 100%Very nice apartment in excellent condition very friendly owner recommended 100% © Fabietto1370 @CC
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Spokojne miejsce. Strategicznie idealne dla tych, którzy chcą się zrelaksować i być blisko atrakcji.
Dom jest wygodne, duże, świeże i gustownie odnowiony.
Sypialnia jest gigantyczna i sklepione sufity, wysoki.
Najlepsze jest to, jak aboutsome śniadanie w godzinach porannych, patio, gdzie można zjeść lunch lub kolację w godzinach wieczornych i cieszyć się niektórzy breeze.
Właściciele są wspaniali ludzie i bardzo pomocne.
Stąd dotrzeć skaliste wybrzeża na wschodzie (Tricase porto, Andrano, Marina szklarnie, Castro) i piaszczystej w południowej (Marina di Ugento jest do 20 KM).
Nie możemy odwiedzić Lecce, Otranto, s., Maria di Santa Cesarea Terme i wszystkie piękne wsie z zapleczem.
Tuż obok wioski istnieje ogromne centrum handlowe, gdzie można znaleźć wszystko.
Piękne Święto San Donato, który miał szczęście mieszkać w Montesano, koncerty, żywności i lokalne wino i dużej liczby osób.

Nasze preferrito roguNasze preferrito rogu © Pina @CC
Luminaria on the course (festa di San Donato)Luminaria on the course (festa di San Donato) © Pina @CC
Iluminacje w muzyce (festa di San Donato)Iluminacje w muzyce (festa di San Donato) © Pina @CC
Kolacja z MichaelKolacja z Michael © Pina @CC
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Poszliśmy z naszej rodziny 4 osób i jednego przyjaciela.
Mieszkaliśmy w Wielkanoc 2017. Zatrzymaliśmy się tylko 3, 4 pokoje.

Odkryto duży odkryty parking, wynajem na wakacje jest łatwe do znalezienia.
Obszar na zewnątrz składa się z ogrodem z roślinnością i dużych drzew, basen przed domem. Dobre utrzymanie i optymalną czystość środowiska.
Gdy pewnego dnia, było zimno i wietrznie, nie bierzemy słońce na trawniku zamontowane z przodu domu, graliśmy wewnątrz, bilard i ping ponga.

Spędziliśmy 1.640 € za tydzień all inclusive. Będziemy wrócę i wypełnić wszystkie dostępne pokoje!

4.5/5 - Niezrównany

Byłam tydzień i miałem wspaniały czas.
Apartament jest bardzo wygodny i ma wszystko, czego potrzebujesz. To doskonałe rozwiązanie dla tych, którzy podróżują samodzielnie, ale również dwa lub kilka.

Apartament znajduje się w bardzo spokojnej okolicy, dobrze podłączone i blisko jednej z najpiękniejszych i najbardziej duże parki Rome!

Właściciel jest bardzo pomocne i daje Ci wszystko, czego potrzebujesz!

Dom posiada również bezprzewodowy dostęp do Internetu.

Bardzo polecamy!

Maria

Ogród i Park w pobliżu mieszkaniaOgród i Park w pobliżu mieszkania © MariF @CC
4.5/5 - Okazały

Relaksujący pobyt w wymarzone miejsce.
Natychmiast czuli się komfortowo i natychmiast udał się do przyłączenia się do przyjaciół.

Zaleca się, aby każdy i wrócimy.

5/5 - Doskonały

Przyjdź do Tahiti jako część projektu przyjęcia, zatrzymaliśmy się w "Toupidek na plaży" Apartament jest bardzo ładny, pięknie położony i bardzo ciche.

Gorąco polecamy ten Wynajem

4.5/5 - Dobry

Bardzo dobry odbiór w dniu przyjazdu. My byliśmy mile zaskoczeni przez ten dom odnowiony ze smakiem zgodnie z regułami sztuki vendean z tradycyjnych materiałów.

Nic złego z poziom czystości!

Na poziomie sprzętu wszystko... w tym meble ogrodowe i Grill!

Bardzo przyjemny pobyt w regionie Wandea.
Polecam bez wahania!

4.5/5 - Bardzo Dobrze

The place is well located, clean, comfortable beds, fast wifi. Much better than we expect.

The staff is really nice.

Central to interesting-places and shopping bazaars within walking distance..

Overall its a great place to stay, just beyond expectation for a budget accommodation....keep it up.

Coming back soon!!!

Thank you.

Back view looking over old colonial buildings and the iconic Twin-Towers + KL Tower at background.Back view looking over old colonial buildings and the iconic Twin-Towers + KL Tower at background. © kcng @CC
Widok na miasto z przodu i na górze zakwaterowanie.Widok na miasto z przodu i na górze zakwaterowanie. © kcng @CC
Moorish design building and the famous Masjid Jamek at the confluence of Klang + Gombak rivers.Moorish design building and the famous Masjid Jamek at the confluence of Klang + Gombak rivers. © kcng @CC
Chinese Temple just 2 minutes walk away.Chinese Temple just 2 minutes walk away. © kcng @CC
Pysznych lokalnych owoców.Pysznych lokalnych owoców. © kcng @CC
4.5/5 - Niezrównany

Miejsce jest dobrze położony, czyste, komfortowe łóżka, Szybkie wifi.
Dużo lepiej, niż się spodziewamy. Personel jest bardzo miły.
Ogólnie to dobre miejsce na pobyt w tej cenie tylko poza oczekiwania i zbyt dużo, aby prosić o niedrogie zakwaterowanie... zachować się... po prostu super... dziękuję.

Old Moorish architectural building and famous Masjid Jamek at confluence of Klang & Gombak rivers, only 5 minutes from this accommodation.Old Moorish architectural building and famous Masjid Jamek at confluence of Klang & Gombak rivers, only 5 minutes from this accommodation. © kcng @CC
Stare i nowe w odd harmonijne połączenie widok z tyłu z zakwaterowanie. .Stare i nowe w odd harmonijne połączenie widok z tyłu z zakwaterowanie. . © kcng @CC
Hindu Temple only 3 minutes walk from accommodation.Hindu Temple only 3 minutes walk from accommodation. © kcng @CC
Central Market for local souviviers....5 minutes walk from accommodation.Central Market for local souviviers....5 minutes walk from accommodation. © kcng @CC
Pysznych lokalnych owoców.Pysznych lokalnych owoców. © kcng @CC
5/5 - Bardzo Odpowiedni

Świetne Zakwaterowanie mile widziane i nienaganną czystość i prezentacji: to jest dokładnie jak na zdjęciu... jeszcze lepiej w czasie rzeczywistym!

Bardzo polecam ją przyjmującego

4.5/5 - Wyśmienity

Szanowna Pani, Szanowny Panie, mimo stosunkowo złej pogody, możemy spędzić wspaniały tydzień w apartamencie. Naprawdę nic nie brakuje, wszystko została przemyślana. Wszystkie meble takie jak krzesła, krzesła i stoły wykonane są z wysokiej jakości materiałów. Komplementy!

Życzymy powodzenia w Znakomity mieszkanie wynajem i kontynuuje sukces!

Pozdrowienia r. rodzina

Ciepłe powitanie :-)Ciepłe powitanie :-) © AchimW @CC
Wielkie i piękne położenieWielkie i piękne położenie © AchimW @CC
Najlepsza naleśnikarnia, spotkaliśmyNajlepsza naleśnikarnia, spotkaliśmy © AchimW @CC
Niesamowite widokiNiesamowite widoki © AchimW @CC
It was so niceIt was so nice © AchimW @CC
4.5/5 - Wielki

Jestem bardzo zadowolony z tego mieszkania, które wynająłem w 2016. teraz chciałbym wynająć go na dłuższy okres. Mam nadzieję, że ona jest nadal dostępny. W pobliżu supermarkety i restauracje. Park wodny ładne, 2 baseny i basen dla dzieci.

przytulną jadalnią na świeżym powietrzu przytulną jadalnią na świeżym powietrzu © JohannaV @CC
z przyjaciółmi, aby jeść z przyjaciółmi, aby jeść © JohannaV @CC
spacery spacery © JohannaV @CC
przytulny, który chcemy powrót do strony logowania przytulny, który chcemy powrót do strony logowania © JohannaV @CC
4.5/5 - Bez Zarzutu

La casa di Vittorio znajduje się w spokojnej i zacisznej okolicy off Solanas, około 10 km od miejscowości Villasimius. w samochodzie są w pobliżu najpiękniejszych plaż w okolicy (porto Sa Ruxi i Porto Giunco, Cala Pira, Punta Molentis były nasze ulubione). Dom jest bardzo przytulne i Ładna i jest również funkcjonalne (wyposażone pralka, kuchenka mikrofalowa, włosy suszarka, zastawa stołowa, TV; wstyd o awarii wifi). Od wejścia jest piękny widok na morze, a wieczorem można cieszyć się pięknym chłodnym pod rozgwieżdżonym niebem. Victor, bardzo miły i pomocny personel.śniadania znaleźliśmy, wody i soku! Polecam!!

To naprawdę przyjemność mieć ludzi jak Laura i jej mąż. Uprzejmy, miły i wyszedł z domu w bardzo dobrym stanie. Zawsze mile widziane! To naprawdę przyjemność mieć ludzi jak Laura i jej mąż. Uprzejmy, miły i wyszedł z domu w bardzo dobrym stanie. Zawsze mile widziane! © VittorioA @CC
4.5/5 - Bardzo Dobrze

Apartament znajduje się w pozycji Znakomity, który pozwala dotrzeć w krótkim czasie w pobliskich plaż i oferuje wspaniały widok na morze i wzgórza.

Vittorio przywitał nas na naszym przybyciu i był naprawdę miły i pomocny.

Mieszkanie było czyste, schludne i wszelkie udogodnienia potrzebne podczas pobytu.

Na pewno polecam go!

Claudia i jej chłopak są bardzo zabawny i przyjazny. mieli szacunku dla domu, utrzymywanie porządku w ogóle. Claudia i jej chłopak są bardzo zabawny i przyjazny. mieli szacunku dla domu, utrzymywanie porządku w ogóle. © VittorioA @CC
4.5/5 - Cudny

Lokalizacja jest wzniosłe, doskonały i utwardzony w każdym szczególe przez wynajmującego, Mr. Vittorio, zawsze pomocna i bardzo miła osoba.

Jej dom jest bez zarzutu, czyste, wyposażone co komfort, wifi, pościel, ręczniki, pralka, kuchenka mikrofalowa, sprzęt do grillowania.

Lokalizacja jest strategiczne dotrzeć do wielu plaż wokół, tym Villasimius, Castiadas, Costa rei, z wartością dla optymalnej ceny.

Polecam go każdemu!

To było odświeżające, aby spotkać i poznać Walter i jego partner, ponieważ mają one bardzo przyjemne i przyjazne. To było odświeżające, aby spotkać i poznać Walter i jego partner, ponieważ mają one bardzo przyjemne i przyjazne. © VittorioA @CC
4.5/5 - Niezapomniany

BEAUTIFUL view of the sea. We just finished the North... the surprise was great.
Very friendly and warm welcome. M Rouvier beautifully renovated this property, it is very functional.
Everything is there for a great vacation: close to shops, market, you can do everything on foot. The car the slot floor does not move of the week.

Everything was perfect! We'll certainly come back if Mr ROUVIER wants us ;-)

4.5/5 - Ekstra

Vittorio's Strona główna jest piękne i czyste. Naprawdę się cieszę, że wybrałam tę wspaniałą lokalizacją w pobliżu morza.

Gorąco polecam ten ktoś patrząc na relaksujący wypoczynek.

Miałem przyjemność gościć Kanitha i jej Grupa. Są 4 piękne dziewczyny, bardzo miła i przyjazna. One zostały szacunkiem domu i sąMiałem przyjemność gościć Kanitha i jej Grupa. Są 4 piękne dziewczyny, bardzo miła i przyjazna. One zostały szacunkiem domu i są © VittorioA @CC
4.5/5 - Niezapomniany

Mieszkanie jest bardzo wygodne i jest położony w bardzo spokojnej okolicy, z tarasem z niesamowitym widokiem na krajobraz. Victor był bardzo przyjazny i pomocny, pozwalając nam znaleźć każdy komfort w domu. Zalecane dla tych, którzy chcą spędzić odprężające wakacje w pięknym miejscu

Sandro i jego dziewczyna okazały się być bardzo przyjazny i pomocny. Pod opieką zachować mój dom i za to jestem mu wdzięczna.Sandro i jego dziewczyna okazały się być bardzo przyjazny i pomocny. Pod opieką zachować mój dom i za to jestem mu wdzięczna. © VittorioA @CC